Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.04.2017.

22:10

Petković: Sve lakše posle prvog gola

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je da je njegovoj ekipi na meču protiv Rada sve bilo lakše posle prvog gola.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Petković: Sve lakše posle prvog gola
Foto: StarSport

Fudbaleri Zvezde pobedili su na Banjici ekipu Rada sa ubedljivih 4:0, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

"Dobro smo otvorili ovaj meč, za razliku od nekoliko prethodnih puta kada nismo ušli u utakmicu na pravi način. Nismo imali sreće da iz prve šanse u trećem minutu postignemo gol, ali, srećom, Plavšić je vrlo lepom solo-akcijom, kada je bilo najvažnije, postigao gol. Posle tog pogotka sve je bilo mnogo lakše i bez većih problema smo trijumfovali na kraju", rekao je Patković.

Do plej-ofa Zvezdi je ostao susret sa Borcem, u četvrtak na "Rajku Mitiću".

"Za nas je generalno gostovanje na Banjici nezgodno, ali to danas nije bio slučaj. Bili smo dovoljno pametni da ne prokockamo prednost, već da je do kraja samo uvećamo. Znači nam što smo ovom pobedom obezbedili prvo mesto pred plej-of i podelu bodova", rekao je Petković.

Svoj drugi gol u crveno-belom dresu, a četvrti na današnjoj utakmici postigao je Petković.

"U poslednje vreme se nalazim u dobroj formi, raduje me što nagrada stiže u vidu pogotka. Za razliku od prošle utakmice, ovog puta je Kanga meni asistirao. Dobro sam iskoristio njegov šut, reagovao glavom i postavio konačan rezultat", rekao je Petković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu