Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.04.2017.

10:20

Miha: Pomerio sam Ljajića u sredinu i isplatilo se

Trener Torina Siniša Mihajlović izjavio je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi od Udinezea, iako je do 70. minuta imala dva gola zaostatka.

Izvor: PT

Autor: PT

Miha: Pomerio sam Ljajića u sredinu i isplatilo se
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

Torino i Udineze odigrali su bez pobednika 2:2 u 30. kolu Serije A, pošto su ’Bikovi’ uspeli da se vrate iz debelog minusa.

"Imali smo veći posed, pogodili smo prečku i dobar deo utakmice igralo se samo na jednoj polovini. Zadovoljan sam hrabrošću i željom momaka nakon dva primljena gola. Izgubiti ovakvu utakmicu ne bi bilo fer. Na 0:2, promenio sam taktiku na 4-2-3-1 i stavio sa Ljajića u sredinu. Maksi Lopes je uradio svoj zadatak dobro, borio se", rekao je Mihajlović.

Torino je u nadoknadi vremena postigao gol, ali je poništen zbog nedozvoljene pozicije.

"Uspeli smo da postignemo i treći gol, ali je Beloti bio u milimetarskom ofsajdu, veoma sumnjiva situacija. Razumem da je sudiji bilo teško da donese odluku, ali u ovakvim situacijama trebalo bi uvek pustiti igru", završio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu