Nova vest
Fudbal

Nedelja, 09.10.2016.

22:05

Kramarić: Nadam se da će Mandžo platiti rundu

Napadač Hrvatske Andrej Kramarić očekuje od Marija Mandžukića da ga časti za gol u Finskoj.

Izvor: AK

Autor: AK

Kramarić: Nadam se da će Mandžo platiti rundu
Foto: Getty images

Hrvatska je slavila 1:0 u Tampereu, a Mandžukić je četvrti gol u poslednja tri dana postigao nakon što se lopta odbila o stopalo Kramarića koji je bio na nekoliko metara od gola.

"Najvažnije je da smo uzeli svih šest bodova, sve je bilo kako smo očekivali. Moramo biti srećni i zadovoljni, jer smo ostvarili zacrtani plan na putu ka Rusiji. Finci su bili grubi više od očekivanog, sudija je dozvolio takvu igru, ali smo znači šta nas očekuje na severu. Tako smo se i spremili psihički. Sve je bilo lakše posle gola. Nadam se da će Mandžo platiti rundu", rekao je Kramarić.

"Vatreni" su nakon 6:0 protiv Kosova u Skadru, slavili minimalnim rezultatom u Finskoj i preuzeli čelo Grupe G.

"Upozorio sam igrače da će ovo biti znatno teža utakmica nego u Skadru, a to se i pokazalo na terenu. Nije lako dobiti dve takmice zaredom ni kod kuće, a kamoli u gostima. Želeli smo gol, rano smo do njega došli, ali nije bilo lako. Teško je igrati protiv tima koji se brani sa osmoricom igrača. Ali oni nisu imali ni jednu čistu šansu. Trebalo je da imamo bolji protoko lopte, ali nam u prvom poluvremenu nije odogovarao sudijski kriterijum. Siguran sam da ćemo biti bolji u sledećim utakmicama", rekao je selektor Ante Čačić.

Hrvatska u četvrtom kolu dočekuje Island, 12. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu