Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.04.2016.

21:52

Ljuti Mihajlović šalje ekipu u karantin

Trener Milana Siniša Mihajlović nezadovoljan je igrom svojih fudbalera u porazu od Atalante i kaže da će ekipa biti u karantinu do utakmice sa Juventusom.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Ljuti Mihajlović šalje ekipu u karantin
Getty Images

Milan je izgubio u Bergamu protiv Atalante sa 1:2 i osvojio je samo dva boda u poslednje četiri utakmice.

"Dva boda u četiri utakmice, to je neprihvatljivo. Izvinjavam se navijačima i preuzimam odgovornost. Sada ćemo ići u karantin dok se situacija ne poboljša. Upozorio sam ekipu da stvari moraju da budu drugačije. U fudbalu ništa ne može da se uzme zdravo za gotovo. Sada moramo da pazimo šta rade ekipa iza nas, a ide nam utakmica sa Juventusom. Moramo da igramo sa pravim stavom", rekao je Mihajlović..

Roso-neri su poveli golom Luisa Alberta iz penala, a Atalanta je preokrenula preko Maurisija Pinile i Alehandra Gomesa.

"Idemo u karantin da pokušamo da pronađemo rešenje. Ako sam posle 31 utakmice u Seriji A i dalje ovde i pričam iste stvari, to znači da postoje slabosti. Očigledno je da postoje oblasti koje čak i treningom i posvećenošću ne možemo da poboljšamo", rekao je bivši selektor Srbije Mihajlović.

Posle 31 kola Milan zauzima šesto mesto na tabeli sa 49 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu