Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.01.2016.

19:27

Ranijeri: Želim da budem najluđi čovek u ligi

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da ima želju da bude najluđi trener najluđe ekipe u Premijer ligi.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images
foto: Getty Images

Italijan je svojevremeno u Čelsiju dobio nadimak “Tinkermen“, što bi trebalo da znači da stalno menja izgled svog tima, od utakmice do utakmice, ali je sada izrazio želju da ga britanski mediji oslovljavaju drugačijim atributom.

“Sada je ovo luda liga i mi želimo da budemo strah i trepet za ludu ligu. Želim da budem najluđi čovek u ligi. Liga je luda zato što u normalnoj ligi Lester ne bi bio na vrhu tabele, tu bi bili neki drugi veliki timovi. Ipak, za nas se otvorila šansa jer veliki timovi nisu dobro ušli u sezonu“, rekao je Ranijeri.

Prema njegovom mišljenju, da je sve krenulo “normalno“, Lester bi sada bio u sredini tabele.

“Veliki timovi još nisu uključili svoj turbo pogon, nadamo se da to neće ni uraditi. Da li ćemo igrati u nekom evropskom takmičenju? Ja znam šta vi hoćete da kažem, ali znam i šta ne želim da kažem. Voleo bih da pružim snove navijačima, ali je tek januar. Sačekajmo“, istakao je Ranijeri.

Rođeni Rimljanin je u svojoj trenerskoj karijeri vodio veliki broj klubova, među njima i velikane poput Čelsija, Valensije, Juventusa, Rome, Intera, ali je u prvi plan izbio tek kao predvodnik “Lisica“, koje su najprijatnije iznenađenje u fudbalskoj Evropi i trenutno zauzimaju lidersku poziciju engleske Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu