Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.05.2014.

23:33

SAD lako, remi Nigerije i Škotske

Reprezentacije polako ulaze u finiš priprema za Svetsko prvenstvo, a skoro svakog dana na programu je nekoliko pripremnih mečeva.

Izvor:

Autor:

Default images

Sjedinjene Američke države slavile su protiv Azerbejdžana u San Francisku, golovima Diskeruda i Johansona, dok je Južna Koreja poražena pogotkom Dauadija od Tunisa u Seulu.

Reprezentacije Nigerije i Škotske remizirale su na "Krejvn kotidžu" 2:2. Škoti su poveli preko Mulgrua, izjednačio Učebo, da bi novu prednost Ostrvljanima doneo Egvueke autogolom.

Konačan rezultat postvalja Nvofor u poslednjem minutu susreta.

Danska i Švedska, koje nećemo gledati na Mundijalu, sastale su se na "Parken" stadionu u Kopenhagenu, a domaći su trijumfovali golom Danijela Agera sa bele tačke u 93. minute.

Reprezentacija Danske je tokom većeg dela meča imala terensku inicijativu, uputili su više suteva ka golu Švedske, ali nisu dolazili do ozbiljnijih gol šansi.

Danci će biti protivnici Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Srbija će u 14. novembra dočekati Dansku, dok će drugi duel u Grupi I odigrati 13. juna 2015. godine.

Što se tiče učensika Mundijala, SAD se nalaze u grupi G, zajedno sa Ganom, Portugalijom i Nemačkom, Korejci su u grupi H sa Rusijom, Alžirom i Belgijom, dok će Nigerijci tražiti prolaz u drugu fazu pored Argentine, BIH i Irana u grupi F.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu