Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.03.2014.

21:58

Dodić: Pobedili u "evropskom meču"

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Čukaričkog i dodao da je publika imala priliku da gleda "evropsku utakmicu".

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Moji momci su pružili maksimum zato što smo znali da nijednog trenutka ne smemo da se opustimo, jer protivnik ima izuzetan kvalitet i nije slučajno na ovoj poziciji na tabeli. Mi smo danas bili bolji i zaslužili smo pobedu", rekao je Dodić novinarima posle utakmice.

Jagodina je na svom terenu pobedila Čukarički sa 4:2, u utakmici 21. kola Jelen Superlige.

"Publika je videla šest golova i evropsku utakmicu za koju su potrebne dve dobre ekipe", dodao je trener 'ćurana'.

Dodić je rekao da dve vezane pobede njegove ekipe znatno doprinose samopuzdanju ekipe i dodao da se nada seriji pobeda u nastavku.

"Mi smo, i kada je bilo nerešenih rezultata i kada nije bilo pobede u prvenstvu, verovali da možemo da izađemo iz rezultatske krize, pre svega zato što je atmosfera u svlačionici bila odlična. Polako smo dizali formu i kada je bilo najpotrebnije došli do pobede na Karaburmi i protiv izuzetnog Čukaričkog", rekao je Dodić i dodao:

"Nadam se da je to najava jedne lepe serije i to se desilo i jesenas. Ta dobra svlačionica nam je dala optimizam i kada nije bilo rezultata i ti momci zaslužuju sve pohvale."

Trener Čukaričkog Vladan Milojević kazao je da je Jagodina zasluženo pobedila, kao i da mu je potrebno vreme da analizira igru svoje ekipe

"Danas na terenu nismo bili ono što znamo da budemo. U moje ime i ime kluba i igrača se izvinjavamo na jednoj ovakvoj partiji. Za ove dve godine, koliko sam u klubu, nisam ovako nešto video. Malo smo razgovarali, sada su usijane glave, ali ovo je utkamica za jednu dublju analizu", kazao je Milojević.

On je dodao da njegovim igračima nije bio da, ali da su i pored toga pokušali da sustignu prednost Jagodine.

"I porazi su sastavni delovi igre. Možda smo verovali da možemo da se vratimo, ali očigledno nismo imali snage. Ono što mozda je bitno je da nismo pretrpeli još veći poraz", rekao je Milojević.

Čukarički je i uprkos porazu od Jagodine ostao na trećem mesu Superlige sa 35 bodova, dok su 'ćurani' peti sa 33.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu