Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.06.2013.

19:21

Poraz Partizana od Lokomotive

Fudbaleri Partizana izgubili su od Lokomotive iz Moskve sa 1:0, u prvom meču na pripremama u Sloveniji.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

’Crno-beli’ su prvi deo priprema odradili na Zlatiboru, gde su odigrali jedan test-meč, u kojem su pobedili ekipu FK Zlatibora iz Čajetine sa 4:0.

Jedini gol na meču postigao je Majkon u 26. minutu, Šiškin je uzeo loptu od igrača Partizana, dodao je Samedovu koji je asistirao Majkonu, a on glavom bio precizan sa pet metara.

Partizan je pružio solidnu partiju, stvarao dosta šansi, najviše preko Ninkovića i Marka Šćepovića, ali je izostala realizacija. Odbrana je dobro funkcionisala, a Vuk Rašović je pružio priliku skoro svim igračima.

Naredni meč 'crno-beli' igraju protiv rumunskog Petrolula, potom sledi duel sa Metalistom iz Harkova. Nakon toga Partizan putuje u Poljsku gde će učestvovati na Dejna kupu.

Tok meča:

’Crno-beli’ su meč protiv Lokomotive počeli oprezno, a najopasniji po gol protivnika bilo je Ninković. Mladi fudbaler je primio dugu loptu između dvojice igrača i onda iz kaznenog prostora levom nogom šutnuo tik iznad prečke.

Ninković je još jednom šutirao sa 12 metara, ali ovoga puta pored gola. U 17. minutu Indirekt je izveo Ilić ka Ninkoviću, koji šutira, ali je na gol liniji bio ceo tim Lokomotive i sprečio gol.

Lokomotiva je povela u 26. minutu, a strelac je Majkon. Šiškin je uzeo loptu od igrača Partizana, dodao je Samedovu koji je asistirao Majkonu, a on glavom bio precizan sa pet metara.

Luka je ubrzo bio u odličnoj šansi posle pasa Jojića i gužve u kaznenom prostoru, uspeo je da primi loptu i šutira, ali je golman izbacio u korner.

Na početku drugog poluvremena Rašović je izvršio nekoliko izmena. Umesto Kojića u igru je ušao Stefan Šćepović, Ninkovića je zamenio Marko Šćepović, a Nemanja Petrović je na terenu umesto Volkova.

’Crno-beli’ imaju više loptu u posedu i uglavnom su na polovini protivnika, a Lokomotiva preti opasnim kontranapadima.

Još dve izmene u Partizanu. Izlaze Ivanov i Luka, a ulaze Brašanac i Stanković.

Nakon kornera koji je izveo Jojić, Stefan Šćepović loptu zahvata glavom i šalje je pored stative. Usledila je lepa akcija ’crno-belih’. Marko Šćepović i Saša Ilić su kombinovali na polovini Moskovljana, Marko je ušao u kazneni prostor i nakon finte šutirao, ali je bio neprecizan.

Kapiten Partizana je napustio teren, a zamenio ga je Pantić. Umesto Jojića ušao je Andrija Živković, a umesto Markovića Knežević.

U poslednjih nekoliko minuta igre Lokomotiva vrši pritisak, ali bez velike opasnosti. U finišu je u dva navarata Marko Šćepović mogao do gola. Ipak, jednom je bio u ofsajdu, a drugi put je protivnički igrač presekao njeogv udarac.

Partizan: Živković, Aksentijević, Volkov, Ostojić, Ivanov, Marković, Ilić, Luka, Ninković, Jojić, Kojić
Klupa: Petrović Nikola, Živković M, Petrović Nemanja, Ivković, Stanković, Brašanac, Pantić, Živković A, Knežeić, Šepović Marko, Šćepović Stefan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu