Nova vest
Fudbal

Petak, 05.04.2013.

20:01

"Džerard može još pet sezona"

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers ubeđen je da fantastični kapiten Stiven Džerard i u narednih pet godina može da bude jedan od najboljih evropskih igrača.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

Rodžers je odlučan je u nameri da zadrži kapitena u klubu do kraja njegove karijere.

Džerarada ugovor sa "crvenima" vezuje na još godinu dana, a menadžer kluba sa Enfilda odbija da odgovori da li su počeli pregovori oko njegovog produžetka.

"To je privatna stvar između Stivena, mene i kluba", istakao je Rodžers.

Iako se približava Džerardova 15-godišnjica profesionalnog igranja u klubu, Rodžers kaže da individualno vredno rade sa svojim kapitenom da bi bio u što boljoj formi i podsetio da je Džerard odigrao svaki minut svake utakmice u ovosezonskoj Premijer ligi.

"Reč je o njegovoj odgovornosti na terenu i kako se ponaša van njega. On je bio prvoklasan, a kao kapiten ove sezone je briljantan”, dodao je Rodžers.

"U maju će imati 32, 33 godine, ali ja i dalje u njemu vidim tri do pet godina igranja na vrhunskom nivou ukoliko mu fizička sprema to dozvoli, a koja je ove godine bila na visokom nivou", zaključio je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu