Nova vest
Fudbal

Nedelja, 06.02.2011.

18:29

Remi Partizana sa Slavijom za kraj

Fudbaleri Partizana završili su pripreme u Antaliji a u poslednjoj test utakmici igrali su bez pogodaka sa Slavijom iz Sofije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crno-beli' se iz Turske vraćaju sa pet utakmica 'u nogama', jednu su dobili, četiri puta igrali nerešeno.

'Crno-beli' u ponedeljak dolaze u Beograd, tri dana će odmarati i trenirati u SC Partizan Teleoptik, a od 10. do 18. februara raditi u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Prvu priliku 'crno-beli' su imali u 12. minutu, iliev je šutirao ali je bio zamalo neprecizan. U 44. minutu na dodavanje Vukića iliev je ponovo u šansi, sada je udarac sa desetak metara završio na stativi.

Na početku drugog poluvremena Adija je dobro uposlio Ilieva, njegov udarac golman Petrov odbranio a Krstajićev, posle odbitka' nije završio u golu jer je lopta pogodila nekoga od igrača Slavije.

Sjajnu priliku imao je Adija u 56. minutu posle dubinske lopte Krstajića ali je golman Petrov ponovo bio uspešniji od napadača Partizana.

Partizan: Stojković, Miljković, Savić, Krstajić, Kizito, Petrović (od 62. Tomić), Vukić (Smiljanić od 46'), Ilić Saša, Babović, Iliev, Tejgo (Adija od 46').

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu