Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.08.2010.

22:18

Deko: "Ostvario mi se san"

Bivši reprezentativac Portugala Deko izjavio je po prelasku u Fluminense da mu se napokon ostvario san da ponovo zaigra u Brazilu.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Rođeni Brazilac, koji je igrao za Portugal na dva Svetska prvenstva, napustio je engleski Čelsi i očekuje se da će za novi klub debitovati 22. avgusta u derbiju sa Vasko da Gamom.

"Morao sam ovo da uradim zbog mene, dugovao sam to sebi. Želeo sam da se vratim u brazilski fudbal posle 13 godina", rekao je Deko, koji je pre prelaska u Benfiku, 1997. godine, jedno vreme igrao za Korintijans.

"Nije bilo lako osloboditi se ugovora sa Čelsijem i zahvalan sam upravi Fluminensea koja je imala strpljenja da me sačeka. Budite sigurni da ću je sve to vratiti kroz veliki trud na terenu i titule“, dodao je 32-godišnji fudbaler.

Srećan sam što ću igrati u ekipi koja je lider prvenstva. Ovo je dobar klub sa fantastičnim trenerom. Međutim, pre svega želim da se dobro pripremim. Već nedelju dana radim na kondiciji, kako bi mogao što pre da debitujem”, rekao je Deko, koji se nakon Svetskog prvenstva u Južnoj Africi povukao iz reprezentacije Portugala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu