Mrđa:" Inostranstvo nije prioritet"

Najbolji strelac Jelen Superlige Dragan Mrđa fokusiran je na početak priprema sa reprezentacijom, a ne na odlazak u inostranstvo.

Izvor: B92, Večernje novosti
Podeli

Jedina svetle tačke u sezoni Vojvodine bili su finale Kupa i Dragan Mrđa. Nekadašnji napadač Crvene zvezde završio je sjanu individualnu sezonu u kojoj je sa 22 gola najbolji strelac JSL, a kruna svega mogao bi da bude i odlazak na SP u Južnu Afriku.

Iako ga mnogi sele u inostranstvo, napadač Novosađana koji će i narednih dana individualno trenirati, maksimalno je koncentrisan na početak priprema sa reprezentacijom:

Ne bih o inostranstvu. Ima prečih stvari, kada bude nešto konkretno, više će se znati. Sada mi je u prvom planu reprezentacija i sve misli su usmerene ka početku priprema. O transferu zaista ne želim da razmišljam niti da se time opterećujem", rekao je Mrđa.

Mrđa će nastaviti sa treninzima u narednih sedam dana do okupljanja “orlova”. Kada govori o minuloj sezoni, prvi strelac lige ističe da je bila dobra za njega, ali ne i za Vojvodinu.

Nismo ostvarili zacrtano i razočarani smo svi u klubu. Jedino se može izdvojiti plasman u finale i pobeda nad Partizanom kao dobar rezultat i uspeh. Takođe, hrabri pojava talentovanih igrača iz omladinskog pogona koji su imali dobru minutažu. S druge strane, zadovoljan sam svojim učinkom. Postigao sam 22 gola u prvensvu, tri u kupu i jedan u Ligi Evrope, što mi je do sada najveći uspeh u karijeri”, izjavio je Mrđa za “Novosti”.

strana 1 od 2 idi na stranu