Nova vest
Fudbal

Petak, 26.03.2010.

02:42

Duško Tošić u KPR-u do kraja sezone

Srpski fudbaler Duško Tošić igraće do kraja sezone za člana Čempionšipa Kvins park rendžers kao pozajmljeni igrač Portsmuta.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

“Oduševljen sam što sam ovde, sve što želim je da igram utakmice i nadam se da ću ovde dobiti šansu za to. Gledao sam nekoliko mečeva Kvins park rendžersa i ima nekoliko vrlo dobrih igrača. Nisam želeo da igram za bilo koji klub, već za neki pravi, sa tradicijom, a KPR je baš takav”, izjavio je Tošić za veb-sajt novog kluba, koji je trenutno 17. na tabeli Čempionšipa.

Tošić, koji ima 25 godina, pre prelaska u Portsmut tri sezone je nastupao za Verder iz Bremena, ali je u tom periodu za nemački klub odigrao samo 22 bundesligaške utakmice.

Tošić se odrekao 1.2 miliona evra kako bi kao slobodan igrač mogao da potpiše ugovor sa Portsmutom, ali ni tu nije imao sreće jer nije mogao da bude registrovan zbog loše finansijske situacije ‘Pompija’. Pre Verdera igrao je za Sošo i OFK Beograd.

Za reprezentaciju Srbije Tošić je odigrao devet utakmica i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu