Nova vest
Fudbal

Subota, 15.08.2009.

10:03

Gošić na klupi vranjskog Dinama

Miljojko Gošić novi je šef stručnog štaba Dinama iz Vranja, člana fudbalske prve lige Srbije.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Sportski direktor ekipe Dejan Ivanović posle saznanja iz Fudbalskog saveza Srbije da Miroslav Knežević nema A licencu, odlučio je da uoči utakmice sa Slogom iz Kraljeva angažuje trenera koji je radio u Jagodini.

"Moj plan je bio drugačiji. Trebalo je da u Jagodini budem čovek koji će pronalaziti talentovane fudbalere. Situacija je nesvakidašnja, ali verujem u ljude iz Vranja da će mi omogućiti normalan rad i funkcionisanje. Mladen Dodić me je uputio u dešavanja u Vranju, rekavši da je reč o sjajnim uslovima i sjajnim ljudima koji vode klub. Debi na klupi imam već sutra i pošto sam u životu uvek bio optimista, očekujem povoljan rezultat u duelu sa Kraljevčanima", rekao je Gošić.

Gošić je u karijeri vodio kruševački Napredak, Trajal, Metalac iz Gornjeg Milanovca, Župu iz Aleksandrovca, Jagodinu, a jedno vreme je radio i kao trener u Grčkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu