EP (U21): Srbija protiv Danske

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće u baražu za EP 2009 u Švedskoj sa selekcijom Danske, odlučeno je žrebom u Malmeu.

Izvor: B92
Podeli

Selekcija Slobodana Krčmarevića tako je izbegla „grupu nepoželjnih “ koji su sačinjavali Nemačka, Francuska, Španija, Engleska i Italija. U komentaru za B92 selektor Krčmarević smatra da je Danska tim sa karakterom, ali da je naš igrački kadar, pojačan igračima koji su nastupili i za 'A' selekciju, favorit.

"Pratio sam njihovu grupu i sve rezultate, oni su plasman overili poslednjom utakmicom, pobedom nad Škotskom i to su za jedan gol u ukupnom skoru bili bolji od Hrvatske, tako da se može reći su "prošli na mišiće". Ali, očigledno da su pokazali karakter u toj poslednjoj utakmici jer Škoti bi i sa nerešenim rezultatom prošli".

Krčmarević smatra da je naša ekipa u sastavu koji je "demolirao" Mađare 8:0, svakako bolja od Danske.

"Sigurno da smo sa Kačarom i Sulejmanijem favoriti", rekao je selektor mlade reprezentacije.

Prvi meč sa Dancima reprezentacija Srbije igra 10 ili 11.oktobra na gostujućem terenu, revanš je na programu 4 dana kasnije.

U ostalim mečevima baraža sastaju se:

Nemačka – Francuska
Turska – Belorusija
Austrija – Finska
Vels – Engleska
Italija – Izrael i
Švajcarska – Španija

Fudbal

Jamajčani smenili Simoeša

On je jedini trener koji je uspeo da selekciju Jamajke odvede na šampinat sveta, 1998. godine u Francuskoj. Jamajka će sa novim selektorom pokušati da zabeleži

Fudbal petak 12.09. 11:41 Komentara: 5

U Lozani o sudbini Katara

"Nije bilo zahteva umešanih strana da se nalazi suda hitno objave. Biće odloženo dok se sve strane ne obaveste, što bi moglo da potraje nekoliko nedelja",

Fudbal petak 12.09. 11:50 Komentara: 1