Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.02.2007.

22:43

Milan teško do pobede

Izvor: Aleksa Gutović

Autor:Aleksa Gutović

Default images

U poslednjoj utakmici 25. kola italijanske Serije A Milan je na San Siru pobedio Sampdoriju golom u samom finišu utakmice.

Jubilarni 100. duel dve ekipe nije obeležio lep fudbal. Milan je već od desetog minuta ostao sa desetoricom na terenu pošto je Masimo Odo faulirao Emilijana Bonacolija, sudija je procenio da je Odo posednji igrač odbrane i okazao mu crveni karton. Gosti iz Đenove nisu iskoristili brojčanu prednost, a u 39. minutu su i oni ostali bez jednog igrača na terenu pošto je Ruben Olivera dobio drugi žuti karton zbog starta na Kaki.

U drugom poluvremenu Milan je krenuo na tri boda, ali Ronaldo u par navrata nije bio dovoljno skoncentrisan pa je petnestak minuta pre kraja i zamenjen, a na teren je ušao Inzagi. Crveno-crni do tri bod stižu u poslednjim trenutcima susreta a strelac je nakon centaršuta sa desne strane bio Masimo Ambrosini. Milan se pobedom popeo na peto mesto na tabeli sa 36 bodova, a Sampdorija je 11. sa šest bodova manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu