Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.03.2005.

21:07

Crno - beli ljuti na Paparestu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Partizana eliminisani su u osmini finala Kupa UEFA od moskovskog CSKA, a trener "crno-belih" Vladimir Vermezović bio je posle meča ljut na italijanskog sudiju Djanluku Paparestu.

Partizan je poražen sa 2:0 u revanšu u Krasnodaru i tako je eliminisan iz daljeg takmičenja, s obzirom da je u Beogradu bilo 1:1.

Na konferenciji za novinare, Vermezović je ocenio da je sudija Paparesta pojedinim odlukama direktno uticao na poraz Partizana, ali je naglasio i da CSKA zasluženo ide dalje.

"Hteo bih da pozdravim igrače CSKA zbog pobede, moje fudbalere zbog dobre igre, a sudiju, nažalost, nemam zbog čega", rekao je Vermezović.

Fudbaleri Partizana prigovarali su sudiji pre drugog gola za CSKA da nije dosudio ofsajd, a u nastavku akcije Nenad Djordjević je oborio Karvalja u šesnaestercu, zbog čega je Paparesta dosudio penal za CSKA i isključio Djordjevića. Potom je isključio i Ivana Tomića zbog prigovora.

"Moje vaspitanje mi ne dozvoljavam da kažem sve što mislim o onome što je danas gospodin Paparesta radio. Tako nešto nisam video u svojoj karijeri. Ipak, to ne umanjuje uspeh CSKA", rekao je Vermezović.

Trener Partizana je dodao da ga teši činjenica što je Partizan ispao od ekipe iz "bratske zemlje" i poželeo moskovskoj ekipi da osvoji trofej u Kupu UEFA.

Trener CSKA Valerij Gazajev bio je vrlo zadovoljan posle meča, rekavši da je njegova ekipa zabeležila veliki uspeh.

"Ovo je ozbiljan rezultat. Učinili smo sve da obradujemo naše navijače", rekao je Gazajev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu