Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.09.2004.

20:38

Sivić saopštio spisak omladinaca

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor omladinske fudbalske  reprezentacije Srbije i Crne Gore Tomislav  Sivić saopštio je spisak igraca koji će učestvovati u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope na turniru u Subotici i Tavankutu od 26. septembra do 2. oktobra.

Pored "plavih", na turniru će igrati još Albanija, Andora i Hrvatska, a prve dve selekicje plasiraće se u drugi krug kvalifikacija. Na spisku Sivića nalaze se: Marko Knežević, Žarko Ćirić, Slobodan Lakićević, Miloš Karišik, Nikola Dragićević, Slobodan Rajković, Miloš Bosančić, Nenad Marinković, Goran Antelj, Rodoljub Marjanović, Milan Jeremić,  Nemanja Jorgić, Milko Novaković, Dragan Vukobratović, Miralem Sulejmani, Miloš Živanović, Milan Stojanović, Zoran Milovac i Miloš Ponjević.

 Naši omladinci će 27. septembra igrati protiv Andore, dva dana kasnije protiv Albaije i na kraju, 1. oktobra, protiv vršjaka iz Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu