Nova vest
Fudbal

Petak, 18.07.2003.

13:13

Bojan Brnović potpisao ugovor sa Partizanom

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši fudbaler Zete i povremeni reprezentativac Srbije i Crne Gore, Bojan Brnović, kako je i najavljivano prethodnih dana, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom.

Brnović će se pripremama 'crno-belih' priključiti u utorak, pošto se fudbaleri Partizana vrate iz Švajcarske sa priprema:

'Ostvario sam svoj san, i ovom prilikom zahvaljujem se Nenadu Bjekoviću i Raju Božoviću na dogovoru. Želim da se dokažem u Partizanu u koji dolazim kao zamena za Danka Lazovića, ali ću graditi svoj stil. Srećan sam što sam došao u najveći naš klub i nadam se da ću uspeti da se izborim za mesto u prvih 11. Od mene se očekuju golovi i nadam se da će ih biti', rekao je Brnović, koji će predstavljati veliko pojačanje u navalnom redu 'crno-belih'.

24-godišnji Bojan Brnović je već sedmo pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku (Radončić, Milović, Ržasa, Kralj, Đorđević i Drulović).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu