Nova vest
Fudbal 18

15.3.2024.

18:08

Zvezdi sudi arbitar zbog kojeg je trener Radničkog napustio srpski fudbal

Arbitar Jovan Šegrt deliće pravdu na utakmici 26. kola Superlige između Crvene zvezde i Radničkog 1923 koja se igra u nedelju na našem najvećem stadionu od 16 sati.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Ovaj arbitar dospeo je u žižu javnosti nedavno, posle utakmice 24. kola između Železničara i niškog Radničkog završene pobedom domaćeg tima 3:2, nakon preokreta u drugom poluvremenu.

Gosti su, najblaže rečeno, bili nezadovoljni kako su Šegrt i njegovi pomoćnici obavili posao te večeri u Pančevu.


Posle utakmice trener gostiju Nikola Trajković izneo je niz optužbi na račun sudijske organizacije, potom, iste večeri, podneo ostavku, drugi put ove sezone.

"Na kraju se taj scenario i desio. Kome će odgovarati sudija Šegrt, koji je opljačkao Radnički? On će se, kao i do sada neki pre njega, provući i neće biti odgovoran, jer oni, koji su ga poslali da odradi zadatak, će ga na kraju spasiti. Ponavlja nam se isti scenario, već na 6 utakmica, bilo da igramo u Nišu ili u gostima, da smo u apsolutnoj nemilosti brutalnih sudijskih odluka. Ne vidim kako neko svojim radom i trudom može da se suprotstavi stvarima koje nemaju veze s fudbalom", poručio je tada Trajković, ogorčen.

Šegrt je ovog proleća sudio i meč Zvezde i Voždovca na Marakani.

Duel Zvezde i Radničkog ujedno je i derbi kola, pošto će prvoplasirani tim dočekati ekipu koja je trenutno u najboljoj formi u ligi, sa sedam uzastopnih pobeda.

 

Podeli:

Komentari 18

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 18

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu