Nova vest
Fudbal 1

8.5.2024.

20:31

Milojević: Nije baš lako

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da nije lako pronaći motiv nakon obezbeđene sedme uzastopne titule prvaka Srbije.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Srdjan Stevanovic/Starsport

Zvezda je kao gost slavila u Lučanima protiv Mladosti (1:0) u četvrtom kolu plej-ofa, a jedini gol postigao je Aleksandar Dragović u 68. minutu.

"Nije baš lako, mi imamo motiva. Mi smo tim koji hoće da radi. Stavili smo sebi cilj da u plej-ofu imamo maksimalan broj bodova. Zadovoljan sam igrom, igračima, zalaganjem. Idemo dalje. Očekuje nas teška utakmica u nedelju i da nastavimo u istom ritmu", rekao je Milojević za TV "Arenasport".

Nermin Useni, pomoćni trener Mladosti, izneo je utiske.

"Čestitam Zvezdi na tituli, potpuno zasluženo. Cele godine su igrali dobar fudbal. Želim im sreću u Evropi", rekao je Useni i dodao:

"Nismo iskoristili kod 0:0 ziver, nismo dali gol, ubrzo nas je Zvezda kaznila i potpuno zasluženo pobedila.Motiva uvek ima protiv ekipe koja reprezentuje naš fudbal u Evropi".

Zvezda u narednom kolu dočekuje kragujevački Radnički, koji će, takođe, poslužiti kao priprema za finale Kupa 21. maja u Loznici protiv Vojvodine.

Mladost će u nedelju gostovati Partizanu, koji se bori za drugu poziciju sa ekipom TSC-a.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu