Nova vest
Fudbal 1

9.4.2024.

16:30

Srpske fudbalerke preko Belgije otišle na EURO

Najbolja ženska omladinska reprezentacija Srbije (WU19) ostvarila je veliki uspeh i plasirala se na Prvenstvo Evrope koje se od 14. do 27. jula održava u Litvaniji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FSS

U meču odluke izabranice selektorke Lidije Stojkanović savladale su Belgiju – 2:0 (1:0) u duelu u kome nisu imale izbora, jer ih je samo pobeda vodila među najbolje omladinske reprezentacije Evrope.

Golove odluke postigla je Sara Stokić, prvi u ranoj fazi meča, igrao se treći minut kada je igračica Milana sjajnim udarcem donela veliku radost našoj reprezentaciji.

I ako je prvi gol bio malo remek delo, drugi koji je postigla u sam smiraj meča, spada u red onih koje postižu najveći majstori fudbala. Sa polovine terena Sara Stokić je u stilu Dušana Tadića lobovala čuvara mreže Belgije i postavila konačan rezultat.

Gol za veliki trijumf, gol za plasman među najbolje ženske omladinske selekcije na Starom kontinentu.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Android

Kliktaćemo obrvama!?

Project Gameface će korisniku omogućiti da kontroliše svoj gejming "miš" pomoću lica, a projekat je trenutno otvorenog koda na Androidu.

The Verge

13:34

42 min

Aktuelno

Gotovo je: X

Društvena mreža Tviter i definitivno je prešla na novo ime, tako da se će sada u internet adresi stajati samo X, odnosno X.com.

B92.net

11:15

3 h

Novo Sport Video Menu