Nova vest
Fudbal 0

7.4.2024.

20:45

"Zvezda gotovo sigurno prvak države"

Trener Radnika iz Surdulice Dušan Đorđević konstatovao je nakon poraza od Zvezde u 29. kolu da će njegov tim gotovo sigurno ispasti iz lige.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Radnik, odavno prežaljen ove sezone, novim porazom dodatno je sebi umanjio šanse da se spase elimninacije u niži rang.


Ipak, Surduličani nisu razočarali protiv šampiona, štaviše bili su u egalu do 75. minuta kada je Katai prvi put pogodio mrežu Ranđelovića. Tada je svima bilo jasno da će crveno-beli odnesti sav plen iz Surdulice.

Trener Surduličana Đorđević rekao je posle meča da je ekipa tu gde jeste zbog činjenice da je bila vrlo loša u prvom delu sezone.

"Možda nas je košatalo sve ovo vreme slabija forma na početku. Neki igrači su došli kao pojačanja, ali su se čekali.  Pomenuću Rustemovića, pohvaliću ga za današnju igri, on je došao kao značajan igrač u vezi da nas pojača, da nam poboljša igru sigurnim pasom, ali je bio nspreman pa povređen, i evo tek sad polako ulazi u ritam. Danas je pokazao da je kvalitetan igrač. Mi smo pružili dobar otpor ali Zvezda je kvalitetnija, bolja, gotovo sigurno prvak države, mi gotovo sigurno ispadamo liz lige takod da je razlika u klasi velika. Nadam da se nismo obrukali i da smo pužili žestok otpor", rekaoje Đorđević.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

6 d

Testovi

Test: Toyota Aygo X – maksimalni minimalizam

Po prvi put, Toyotin model A segmenta je krosover. Tako je Aygo dobio sufiks X, što se i te kako odražava na lakše provlačenje po gradu i parkiranje. Uz sve to je šampion niske potrošnje.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

1 h

Novo Sport Video Menu