Nova vest
Fudbal 4

7.4.2024.

18:25

Milojević: Profesionalna pobeda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je posle teškog trijumfa u Surdulici protiv Radnika da je ekipa profesionalno odradial posao.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Crveno-beli su tek u 75. minutu probili odbranu poslednjeplasiranog tima na tabeli, potom i u 88. drugi put, a oba puta strelac je bio Aleksandar Katai kojeg je Milojević uveo u igru u 46. minutu.


Trener Beograđana svestan je da je iza ekipe vrlo teško gostovanje.

"Rekao sam još na početku da će da bude izuzetno teško, takvu smo i očekivali utakmicu. Generalno, ono što bih hteo da kažem a to je da se stavrno zahvaljujem ovim divnim ljudima, svim našima navijačima koji su došli da prate utakmicu. Ambijent je bio fenomenalan, sa druge strane ono što samo treba da ostane i što će ostati upamćeno su tri boda. Tako smo i došli, mogao bih da kažem da je ovo bila profesionalna pobeda. To nas je interesovalo danas. Idemo dalje, okrećemo se, nemamo puno vremena, za par dana utakmica u Kupu i sledeća utakmica u prvenstvu i da se ono završi na najbolji mogući način", rekao je Milojević.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

2 d

Novo Sport Video Menu