Nova vest
Fudbal 3

25.5.2024.

19:14

Ten Hag o budućnosti u Junajtedu posle osvojenog FA Kupa: "Ne znam"

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag i dalje ne zna da li će i naredne sezone biti mestu na kojem je sada, uprkos osvajanju FA Kup trofeja.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Junajted je u velikom finalu na Vembliju pobedio Siti 2:1 i uzeo 13. pehar najstarijeg takmičenja.


Sa ili bez Ten Haga naredne sezone - prvo je pitanje koje se postavlja nakon poslednje utakmice ove sezone, na kraju ipakuspešne po slavni klub.

"Ne znam", bio je kratak odgovor Ten Haga na pitanje o njegovoj budućnosti u klubu.

"Sve što ja radim je da pripremam ekipu, da oan napreduje. Ovo je projekat. Kada sam došao  ovde mogu reći da sam zatekao priličan haos. Sada smo bolji. Nismo tamo gde želimo da budemo", kaže holandski stručnjak.

Svetsan je da mu samo trofeji mogu produžiti boravak u klubu kao što je Mančester.

"Suština fudbala jesu trofeji. Želim da moj tim igra najbolji fudbal, dinamičan, napadački fudbal, ali na kraju se samo gledaju pobede i osvojeni trofeji. To je mentalitet koji želimo. FA Kup je bio naša jedina šansa i uspeli smo da je iskoristimo. Ponosan sam na igrače i na stručni štab. Svi komplimenti za ekipu, igrali su baš kao što Junajted i mora da igra. Snažno. Mogli ste da vidite da umemo da igramo kada imamo igrače spremne. Neki nisu bili fit danas ali je generalni utisak o igri veoma dobar".

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

15 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

17 h

Novo Sport Video Menu