Nova vest
Fudbal 1

14.4.2024.

23:13

Pavlović: Osetio sam veliki ponos kada me je Nagelsman pozvao

Aleksandar Pavlović, fudbaler Bajerna, osvrnuo se na nedočekani debi u dresu "A" reprezentacije Nemačke.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Posle dugo peripetija i nagađanja oko toga da li će igrati za Srbiju ili Nemačku, Pavlović je u martu dobio poziv selektora "pancera" Julijana Nagelsmana.

Ipak, zbog povrede nije zaigrao na prijateljskim mečevima u martu.

"Taj momenat kada sam dobio poziv je bio neverovatan. Kada me je gospodin Nagelsman pozvao, osetio sam veliki ponos. Ne mogu ni da zamislim bolji osećaj. Imali smo dobar razgovor, a poznavali smo se od ranije. Trenirao sam sa njim nekoliko puta u predsezoni kada je bio u Bajernu. Bio mi je gorak ukus u ustima što sam morao da propustim utakmice. A, već sam bio spakovao stvari i spremio se za put. Doživeo sam težak trenutak, ali sam se odmah fokusirao na to da se što pre oporavim i vratim na teren. Sada se koncentrišem na obaveze koje slede u Bajernu, a radiću sve da se izborim za novi poziv u reprezentaciju", rekao je Pavlović.

Pred njim je meč protiv Arsenala u četvrtfinalu Lige šampiona.

"Želim da pobedim u svakoj utakmici. To mora da bude naš cilj do kraja sezone. Naravno, jedva čekam meč sa Arsenalom, biće to moja najveća utakmica u dosadašnjoj karijeri. Osećam miks napetosti i iščekivanja, a ubeđen sam da ćemo proći dalje", zaključuje Pavlović.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu