- Komentari -
 1. Neverovarno dobar momak privatno i dobar sportista sa neverovatnom tehnikom i mehanikom suta, energijom, ali slabom glavom. Da je bio mebtalno jaci igrao bi u Realu. Sve u svemu, vazan sraf u Partizanu.Sve najbolje majstore.
  (Novosadjanin, 08. decembar 2023 07:52)

  Pa bolje u Partizanu nego u Realu. Neki izgleda još nisu svesni koja smo mi veličina.
  (Masariko, 8. decembar 2023 11:13)

  # Link komentara

 2. Nista mi nismo pokazali, njih stao sut, i to je to. Zvezda nije imala tu srecu da ih stane, a mi jesmo. Mi smo dobili ove tri utakmice, a lako smo mogli i sve tri da izgubimo. Bice jos dobrog nosanja.
  (Slavisa, 8. decembar 2023 09:44)

  # Link komentara

 3. Steta sto ti Željko nije bio trener kad si imao 25...danas bi bio 3x bolji košarkaš.

  Prošla sezona I ova....ogroman napredak.
  (Logs, 8. decembar 2023 08:41)

  # Link komentara

 4. Neverovarno dobar momak privatno i dobar sportista sa neverovatnom tehnikom i mehanikom suta, energijom, ali slabom glavom. Da je bio mebtalno jaci igrao bi u Realu. Sve u svemu, vazan sraf u Partizanu.Sve najbolje majstore.
  (Novosadjanin, 8. decembar 2023 07:52)

  # Link komentara

 5. Jedina svrha ovog Danila Andjusica u Partizanu je da daje glupe izjave. Na terenu je pokazao sta ume tj. koliko ne ume, ali mu se jos uvek nije desilo da otvori usta i da odatle ne iskoci neka glupost. Kaze da su bili umorni zbog produzetaka sa Monakom i da je to uzrok losije igre na pocetku a ne spominje da je protivnik takodje igrao utakmicu sa produzetkom koju je jos izgubio (znaci losiji psiholoski momenat) plus na sve to je protivnik i imao putovanje do Beograda (losiji fizicki momenat) dok su se oni odmarali u Beogradu. Pa kada pogledas statistiku dodjes do zakljucka da su obe ekipe u svim parametrima bile izjednacene i da je Partizan bio bolji jedino u sutu za tri poena a da je Italijanima stao sut u drugom poluvremenu sto je upravo posledica umora, i onda se nadje pametni Andjusic da trazi opravdanje za sebe u umoru... Upravi su na krilima publike koja nije odustajala ni na minus petnaest i na kontu toga sto su bili ipak malo manje umorni od prekjuce dobili ovu utakmicu.
  (sofronije, 8. decembar 2023 06:47)

  # Link komentara

 6. Andjusa,llebati koja je tvoja uloga u timu?Da se neljubimo hajde ti u neki tim iz druge lige,za tebe je Partizan misaona imenica.
  (deda Gile I, 8. decembar 2023 01:25)

  # Link komentara

 7. Primecujete li koliko je Andjusic popravio odbranu? I koliko se vise trudi i igra ozbiljnije?
  (Realan, 8. decembar 2023 00:13)

  # Link komentara

 8. Bravo Anđuša!
  Iz utakmice u utakmicu sve bolji...
  (volim ga ko oka dva, 8. decembar 2023 00:12)

  # Link komentara