Sreda, 06.12.2023.

19:08

Zvezda razočarana, Teo tragičar – šta ih čeka dalje?

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su novi poraz u Evroligi (85:81), ovog puta od Valensije u gostima u okviru 12. kola što je crveno-belima već osmi neuspeh.

Izvor: B92

Zvezda razoèarana, Teo tragièar – šta ih èeka dalje? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

414 Komentari

Sortiraj po:

milenko

pre 7 meseci

Zvezda, Alba, Lion i tako ta boranija veciti Top 16-18. Braco i sestre, sta treba da se desi sto se nije desilo u proteklih 10 godina da konacno odustanemo od kosarke. NE UMEMO! Da sastavimo tim, da navijamo, da nadjemo trenera, da napravimo hemiju...Jedino sta znamo je da pisemo saopstenja i da kukamo.
(yield, 7. decembar 2023 10:07)

Amin.

wer

pre 7 meseci

a komentator je hit:
"sudije su sviraje faul mitrovicu!"
"ustvari javor je svirao faul mitrovicu!"

e sad sta reci?
osim mozda "ljujaj javore" :)

xyz

pre 7 meseci

Zvezda sve klubove iz Evrope vraća iz mrtvih.Neka je na obraz onom ko je selektirao tim.Ne može ni Fil Džekson da napravi igru za par meseci sa deset novih igrača.Onda promeniš i trenera.U Zvezdi se radi bez plana i sistema.I na kraju sezone će opet da ode 6-7 igrača dodju novi i ista priča.Pare se bacaju uzalud.Ameri dodju da odrade sezonu za tim ih baš briga

Sonsi Get

pre 7 meseci

Bili su emotivno ispraznjeni zbog poraza Monaka i brutalne kradje sudija. Jednostavno hrabra zvezda nije uspela da pronadje snagu i pobedi.

yield

pre 7 meseci

Zvezda, Alba, Lion i tako ta boranija veciti Top 16-18. Braco i sestre, sta treba da se desi sto se nije desilo u proteklih 10 godina da konacno odustanemo od kosarke. NE UMEMO! Da sastavimo tim, da navijamo, da nadjemo trenera, da napravimo hemiju...Jedino sta znamo je da pisemo saopstenja i da kukamo.

View

pre 7 meseci

Situacija nije baš dobra. Prošlo 12 kola, ostalo još 22 a samo 4 pobede. Da se nešto uradi treba bar još 13,14 pobeda. Ako se odbiju još 3,4 utakmice koje se samo srećom mogu dobiti, prostora je sve manje. A konkurencija za plasman takođe igra, svako kolo podeli 9 pobeda. Ako se prvi deo ne završi sa bar 8 ili 9 pobeda, teško je u nastavku bilo šta uraditi.

Logs

pre 7 meseci

Osnova stvar u sportu je imati trenera i graditi tim oko njegove filosofije.

Uzmite primer u fudbalu ili košarci I videćete da kontinuitet daje rezultate.

Zvezda menja trenere po tradiciji nakon par kola. Novi trener izvlači neki maksimum iz igrača koje on nije selektovao, a možda ih je stari trener doveo zbog neke druge uloge.

Igrače kao u kafani da se kupovali....kao treba mi 10, evo ti 10...I evo jos jedan gratis, jer si dobra mušterija.

Neko očekuje F4 ili F8 sa takvim poslovanjem?

Zvezda je samo igračka u ruci poslodavca koji misli da se razume u sve.

Ivan NK

pre 7 meseci

Jednostavno lose ukompovan tim, bez pobjednuckog mentaliteta, stava i kao rezultatbtoga su ovakvi porazi u nizu, gdje prakticno skoro nijednu utakmicu, mozda s izuzetkom donekle Bajerna, nisubuspjeli da prelome u svoju korist, prosto receno ekipa luzera, bez vodje, glave i repa, odn. srca i mu.a! Zalosno, ali tako je!

Stari cigan

pre 7 meseci

Protiv albe 15 000 protiv reala 10 000 zbog termina u posle toga nisam pametan. Lake su ovo izjave kao da ih ne zanima mnogo smo opusteni a mnogo poraza.

dure

pre 7 meseci

Sledi šta? Odvaljivanje Duška za sramno otpuštanje, zatim u areni škripa patika, meč ili dva, i onda pola hale u Pioniru!
Naravno i poneko gostovanje u jutarnjem uz konstataciju"ne palimo se na EL"
Cilj je kup i prvenstvo Srbije, uz naš zahtev da se Partizanu ne dozvoli učešće!

Svetsko a ne mundobasket

pre 7 meseci

Najbolji i najskupji tim u istoiji kako kazu. Kupuli sve na pocetku sto je kao valjalo i to iz najjacih evroligaskih ekipa.
Na silu i iz kompleksa hoce u Arenu i da kao pariraju Partizanu. 90% portala i 100% medija su na strani zvezde cele sezone(sramota). Svaki dan gostovanja na nacionalnim frekvencijama... Sve u sluzbi zvezde.

Grizlor

pre 7 meseci

Izgubili na jednu loptu u evroligi u gostima,a ovde drvlje i kamenje.Ne lozite se na grobarske komentare,oni ce ovde izgubiti 15 razlike kad budu igrali.Potrebna su dva igraca,bek i narucito cetvorka a Simonovica treba gurati na peticu sto vise,jer ima visinu i solidan sut,pa moze da izvlaci protivnicke centre van reketa

dure

pre 7 meseci

Trebalo bi neko saopštenje EL-i, da se tabela formira na osnovu koš razlike, a da se uzme u obzir i ko je posle prvog kola bio "šampinjon" Evrope, kako po tabeli, tako i po štampi iz Srbije, naravno i po mnogobrojnim gostovanja u jutarnjim programima! Pravda za fmp2!!!

Grizlor

pre 7 meseci

Zvezda ima minimum 2 miliona aktivnih navijaca u Srbiji i Republici Srpskoj.Svako da uplati 10 evra godisnje imali bi u startu 20 miliona budzet.Gledali bi ste final four svake godine ali neeee,mnogo vam je 10 evrica godisnje da date voljenom klubu

Leka

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...
(Aca, 06. decembar 2023 23:56)

Ono kad već dva dana ne prestaješ da kukaš zato što je klub sa kojim, nemamš nikakve veze pobedio. Dijagnoza.

Pedja

pre 7 meseci

Zvezda ako ovako nastavi da troši Teodosica zavsice mu sezonu sad u decembru.A posle big neka je u pomoc sa silnim Jagicom i pogubljenim Nejpirom.A da neko za promenu nekad odgovara?Nebojša?Sme li da se pita???Jel njegov klub?Ako jeste(a očigledno da jeste)neka neko javno kaže!!!

Mile

pre 7 meseci

Da li postoji neko ko može Nedoviću da objasni da ne mora da se u prodoru bude na obruču svaki put i da je šut sa poludistace moćno oružje. Oba faula u napadu je napravio sa besmislenim zaletanjem na koš, a imao je ogroman prostor da se iz zone sl. bacanja podigne i šutne sa poludistance. Nedović ima izuzetnu tehniku i brzinu i kada bi malo uključo glavu i radio ono što npr. Panter radi u Partizanu sa poludistance, imao bi svaku utakmicu lagano 20+ poena.

Johny Grobar

pre 7 meseci

U bre koliko pljuvanja. Greska je bila sto je otpusten Ivanovic... bio sam stvarno sokiran kad sam cuo. Sad je ekipa u krizi al par dobrih rezultata i sve se menja. Vama takodje fali neko sa enetgijom, kao sto je to bio Lesor a sada poprilicno Ledej.

paja patak

pre 7 meseci

Prekosutra jos jedan poraz za 4-8 i pocetak rekreativne turneje do aprila kojom se Zvezda nazalost oprasta od EL. Od sledece godine EuroCup sa Vulvsima i Sljonskom, pa polako..
(ne mogu vise, 06. decembar 2023 22:23)

Valjda 4-9??????? Sad je 4-8,

Dzoni boj

pre 7 meseci

Broj poena srpskih igrača u 12. kolu EL:

Partizan 10/89 (pobeda)
Crvena zvezda 42/81 (poraz)

Broj poena srpskih igrača mlađih od 25 godina u 12. kolu EL:

Partizan 6/89
Crvena zvezda 0/81

Dve zanimljivosti:
Nedović (14) i Teodosić (11) su sami pojedinačno postigli više poena od svih srpskih igrača Partizana (10) u 12. kolu EL.

Ovo je 10. utakmica (od 12) Crvene zvezde u kojoj su srpski igrači mlađi od 25 godina ostali bez poenterskog učinka (0 poena).
(Statističar, 06. decembar 2023 22:52)

Volim sto izbacis ove statisticke podatke, zanimljivo mi to. Opet propustio si da napomenes da Zvezda u svom sastavu nije imala nijednog mladjeg igraca od 27 godina, a Partizan je imao dva igraca od 23 godine i jednog od 20 koji su na terenu proveli 33:35 minuta. Ta mantra koju godinama pokusavaju da prodaju o ulaganju u srpsku kosarku odavno je pala u vodu. Partizan mladim srpskim igracima daje priliku da igraju u najjacem evropskom takmicenju i time ulaze u buducnost srpske kosarke. Da je Zvezda ostavila Topica i dala mu makar 1-2 po utakmici mogli bi i za nju to da kazemo, ovako to niko ne moze da kaze. Prica da je mlad takodje pada u vodu. Partizanovi klinci Bogdan i ekipa su poceli da igraju Evroligu sa 18 godina.

budibogsnama

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...
(Aca, 06. decembar 2023 23:56)

Da, da…koš razlika, to je bitno!!!

View

pre 7 meseci

Kao što sam napisao i po formiranju tima CZ napisaću isto i sad.
CZ je tim koji ima kvalitet ali problem je što je to ekipa fizički slabih igrača.
Slabih u poređenju sa drugim timovima....

(uaaaa, 6. decembar 2023 23:45)

Svi igrači koji su dovedeni bili su druga ili treća opcija na pozicijama na kojim su igrali u svojim timovima. Nejpir je doveden u Armani kad se povredio Pengos. Tim je formiran, za vikend, par dana, kupljeno 9 igrača. Prošle godine ste imali kvalitet koji teško koji klub može da priušti, Kampaca i Vildozu plus solidni stranci i Dobrić, donekle i Petrušev. Uporedi igrače. A tek što ste trenera promenili to je amaterizam samo takav,

veliki strumf

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x
(koliko se secam, 6. decembar 2023 19:48)
Igokea zamalo na F4, FMP, u top 18.
(Koliko se sećam)
(Don Žile, 06. decembar 2023 20:00). Замало сам и ја био са Адријаном Лимом, али јбг био Марко Јарић… Чуј замало! Нема у спорту замало, тако нешто не постоји.

tompus

pre 7 meseci

Kada će centra da dovedu u KK CZ koji ume da igra leđima pod košem visine 215 cm?
tačno..nemož bez visine igrati centra,treba to i partizanu...real danema onog mexikanca tavaresa bio bi običan evroligaš,ovako odskaču baš.

tompus

pre 7 meseci

Nemam timsku igru i povezanost ekipe, nemamo ni kontinuitet. Šta da se radi to nam je što nam je. Gledamo, navijamo pa kako bude to je ipak samo sport. Ne razumem navijače Partizana koji su protiv da Zvezda igra EL, svako igra za sebe i bori se za sebe.
(Marko, 06. decembar 2023 23:22)

Zahvaljujemo se na glasu.

ma glupiraju se..zezaju..to ti js kažem kao stari grobar...treba da igra zvezda ligu uvek. ima armiju navijača ako ništa drugo...veliki je to kk klub realno...mi smo malo veći ipak...

SASHA

pre 7 meseci

Mi smo toliko promasili sa selekcijom,da nam nema pomoci ove godine..
Zasto smo pustili Dobrica,to niko ne zna?
Zato je Topic otisao?

wolwerine

pre 7 meseci

Topić za Nejpira i Jaga u već ovom momentu mnogo veći nivo i klasa..Uz Tea odlično bi to bilo,Nedović na dva..Dobrić da je ostao..Davidovac nepotreban skroz,ajde ovi ostali stranci i nekako,i taj Tobi..Simonović ne dobija priliku...kako god Loša priča Zvezda i Partizan, kolonija stranaca..maladi što dalje od njih!!!

Demar Derozan

pre 7 meseci

Zvezda se borila, jurila je Valensiju celu tekmu sto nije bio Janisov plan. Namece se pitanje koliko ovaj tim Zvezde moze defanzivno da bude jak u kontinuitetu jer Janis nije selektiro ovaj tim. Videcemo, ali Luka je, po meni, najbolji igrac do sada. Jovke je povremeno podsetio na stare dane.

вундербар

pre 7 meseci

Пљување по Нејпиру је алиби, Болонбој игра језиво пик н рол и упорни преузима бекове и када нема потребе и оставља слабе и ниске бекове са Дејвисом, Фалом и сличнима. Штета што нема +/- за ЕЛ. Много боље би било да Митар игра са Тобијем који може да рашири. А Болонбој да се упарује у неку поставу са Лазићем који може да преузме центре у ротацији.

Boban

pre 7 meseci

upravi Zvezde bi bilo pametnije da rastera ove penzionere i da pusti decu da igraju.Samo lud covek ne vidi ili nece da vidi da Teodosic Nejpir i Nedovic ne mogu biti u istoj petorci zajedno jer tad odbrana ne postoji,a prica bice bolja odbrana kad se vrati Lazic kamo srece da se nije vracao,a ove sto su dovodili ove igrace uhapsiti koliko veceras a mozda bolje odmah.

Burgundinac

pre 7 meseci

Jedini gori tim ove sezone od ove Zvezde je Alba... Ovo je krs od tima ljudi. Kad im ne ide sut spolja oni ne mogu da dobiju apsolutno nikoga u ovoj EL.
Da nije ovog Milosa Teodosica oni bi izgledali kao da su se na ulici sakupili i usli u halu da odigraju utakmicu.

Čačanin

pre 7 meseci

Da je ušla trojka -1 dobili bi i sad bi bili komentari da je sve super osim lošeg prvog poluvremena. Problem je konstantnost igrača, mnogo oscilacija.

Aca

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...

bil DE

pre 7 meseci

Moram da priznam, kad je počeo prelazni rok i kad se pomenulo ime nejpira mislio sam da bi dobro legao mom partizanu. Medjutim, s ove vremenske distance se vidi zašto je Žoc Žoc a zašto ja pišem komentare. Bolje nemati pleja nego imati takvu štetočinu. Nemoguće je da jedan Mesina, Duško ili Sferopulos ne mogu da imaju autoritet nad jednim igračem. Znači, nije do trenera.

Zeljko

pre 7 meseci

Realno, tužna ekipa, tužna igra i tužan trener.. . Ja ne pamtim da sam video da se pozove neka akcija, da se odigra nešto, umesto toga, trojke se ispaljuju samo tako...Mada, iskren da budem, nisam gledao prvo poluvreme ali kada sam video da Tobi fintira iza linije za tri poena i onda šutira više mi se nije ni gledalo. Inače, nije mi jasan Davidovac, posebno njegova minutaža, Litvanac nekako pogubljen, Tobi je svašta nešto ali nije ono što bi trebao biti, Lazić ništa, Teo odigra dve dobre stvari pa uništi narednih 5-6, rekao bih da je Nejpir sve bolji,mada, videcemo... Može se još mnogo nabrajati ali sve u svemu, loše selektirana ekipa, nema prave petice, prave trojke i iskreno se nadam da nece dovesti Holinsa, tek bi onda haos bio.

Marko

pre 7 meseci

Nemam timsku igru i povezanost ekipe, nemamo ni kontinuitet. Šta da se radi to nam je što nam je. Gledamo, navijamo pa kako bude to je ipak samo sport. Ne razumem navijače Partizana koji su protiv da Zvezda igra EL, svako igra za sebe i bori se za sebe.

dzile

pre 7 meseci

Topovsko meso, to je ova ekipa, pogubljen tim koji služi za razigravanje svih ostalih ekipa kad im dodje u goste, sparing partner za podizanje samopouzdanja protivnika
Nisu kadri da bilo šta preokrenu, stignu nekako na jedan posed razlike i onda opet potop. Možda ćemo i dobiti neku utakmicu kod kuće do kraja, slučajno i ne više od jednocifrenog broja.
Mnogo sam tužan kad gledam ovu sramotnu i kukavičku igru.
Putuj Evropo...

Milan

pre 7 meseci

Ljudi moji pa sa Geatridisom u igri mi imamo igraca manje i u odbrani i u napadu. To je neverovatno kako loše čovek igra. Drvo jedno obično. Ako ga ne oteramo do kraja godine i ne pronadjemo nekog ko moze da pogodi bar tri trojke na utakmici bice mrtva trka sa Albom za zadnje mesto

Zoran

pre 7 meseci

Neverovatno!Znaci ludilo!Sada vam je jasno zasto je morao da ode Ivanovic!Nejpir uzme loptu i umesto da poleti i razvali on ko da je na korzo,Tobi 1 odigra 5 nista,Gedraitis nula,Jago samo se vrti u krug...nistaaa!Nula!Vratiti Topica,Nedovic,Lazarevic,Lazic, Davidovac,Teodosic Mitrovic..sve drugo najuriti i dovesti jos jednog krilnog centra i centra teskasa pa kako bude

Goksi

pre 7 meseci

Zvezdi se crno piše. Kako očajna ekipa. Doveli neke veterane, nemaju ni centarsku, ni bekovsku poziciju. Pravo čudo bi bilo da ovaj sastav do kraja EL ima 10 pobeda. Neverovatno kako ne umeju da kompletiraju tim. Igraju sa 8 igrača od 14 na raspolaganju,a od tih 8 što igraju Teodosić, Mitrović i Nedović imaju neke veštine. Ostali jako blede partije.
Ovo će da bude najgora sezona ubedljivo i grčevita borba da ne budu zadnji na tabeli.

ghh

pre 7 meseci

Pojačanja Zvezde ove sezone:
Nejpir - potpuno van ritma bez ikakvog samopouzdanja, srlja iz greške u grešku, plus doveden kao prvi plej a on plej nije ni u bunilu, klasičan bek šuter.
Jago - osim šuta sve ostalo nije ni blizu nivoa Evrolige, njegova organizacija napada je jednako užasna Nejpirovoj, prodori su mu jedino dobri za izazvati smeh na tribinama
Gedraitis - krenuo dobro i onda upao u kanal, kada mu ide šut vrlo koristan, jer odlično razume igru ima sjajna protrčavanja, a pritom je i sasvim pristojan defanzivac, ali kada mu ne ide , a sada mu već duže vremena šut ne ide onda je i on nedovoljno dobar za ovaj nivo košarke.
Simonović - Ni ne igra, potpuni promašaj, dečko nikad nije bio kalibar za Nba, i onda su mu te protraćene godine upropastile onu igru koju je imao u Megi i trebaće duže vremena da bude na tom nivou.
Hanga - više povredjen nego što igra, koristan kada je na terenu, ali daleko od nekog ko pravi posebnu razliki što se od igrača sa 34 godine i ne može očekivati
Teodosić - Maestro , sa njim na terenu Zvezdina igra jedino liči na nešto, plus požrtvovanost koje nije bilo u nekim prethodnim sezonama, veliki minus neizvesne završnice koje je sve do sada upropastio
Tobi- Slično kao Jago, osim šuta koji mu je još i nestandardniji nego Jagov, sve ostalo nije nivo Evrolige, odbrana pika mu nije nivo ni Aba lige.
Bolomboj- izuzetno igra, uz Mitrovića najstandardniji i jedino pogodjeno pojačanje ovog leta
Sve u svemu užasan prelazni rok.

Grobar

pre 7 meseci

Da ovaj nejpir dođe u Partizan, on bi imao 99% pogođenih šuteva.
Beš iz tu rupu dok ne puknes psihički,dok ne padneš u neku tešku depresiju. Dođi u klub gde se voli dres, voli grb,gde su emocije prisutne. Sta ćeš u taj veštački klub?
A da boli tebe uvo,prođe pola sezone poći ce I još pola ali se kasa napuni za 2,5m +.

Teraj

pre 7 meseci

Ma dajte bre Radonju i jezgro da cine nasi igraci. Kakva Zvezda s brdom stranaca, kao i Sasa kad je bio na klupi, oni NE OSECAJU uopste za koga igraju... Radonja to poslozi ocas posla, samo mu se ne mesajte u posao.

Sash

pre 7 meseci

Svi napadaju Teodosica, Nedovica i Nejpira, ali se niko ne zapita sta rade neki poput Davidovca?! Pa taj ne igra ni odbranu ni napad. Tobi je beskoristan igrac (zna ponekad da sutne trojku i sta s tim). Bar da je brz, nego teski sporac. Hoce li nam ova tri svaki mec rjesavati, a ostali igrati rekreativno?

JDAleksandar

pre 7 meseci

Ja jos na pocetku sezone rekoh da bukvalno nijedno pojacanje Zvezde ne bih voleo da vidim u Partizanu.

Najbolji igrac Crvene Zvezde je Luka Mitrovic ! Ubedljivo !

To dovoljno govori kakav je tim Crvena Zvezda.

View

pre 7 meseci

Nije moje da se mešam ali - nestrpljenje, nestrpljenje,... i tom traje godinama. Mislio sam da se ste konačno opametili kad ste shvatili i doveli dobrog trenera ali .... vaš glavni i najpametniji ne može drugačije, što bi rekao jedan filozof - karakter je sudbina čoveka ili narodski može - star se pas ne uči lajati.

Piter Markoni

pre 7 meseci

Žao mi je da trošim struju gledajući ovako anemičnu zvezdu, pošto je čović "pravio tim", odgovornost je isključivo na njemu....

macconi

pre 7 meseci

Razlika izmedju Zvezde i Partizana je ta sto Partizan ima bolju hemiju u ekipi,boljeg trenera,imaju igrace koji dobijaju neizvesne zavrsnice i to ne samo ove vec i prosle sezone...i bolje navijanje...Zvezdini igraci su totalno izgubili samopouzdanje...Zvezdi treba centar pod hitno...i da,mnogo nam fali Hanga...on je sto se tice kosarke Lazic puta dva.

dzoni15

pre 7 meseci

ono sta Partizan uradi za ove 2 sezone,nama je trebalo za 11...pricali smo im kako je ovaj format nikad tezi,oni prve sezone odu u top 8,umalo i u top 4...sa slicnim budzetima...moze nam trener biti ne znam ni ja ko,neizvesne zavrsnice i unapred dobijene utakmice se gube. kraj tacka,11 sezona isto...krece se sa skorom tipa 2-6,4-8,1-6

zile

pre 7 meseci

sad da pobedite u baskiji,bar da bude da ste ivanovica sa pravom oterali.ceo tim da promenite ne mozete.krivac se zna,11 godina bacenih para,trenera i igraca.koji je rezultat svega toga?digao se partizan iz blata i usijane tastature,to je rezultat.kao grobar,zelim vam lepse dane i zdravo navijanje

Analitičar

pre 7 meseci

Duško Ivanović u Evroligi nakon odlaska iz Zvezde:
- 5 pobeda
- 1 poraz (košem u poslednjoj sekundi)

"samo lagani treninzi i bez odbrane" moja Zvezdo 🤡

The_Dejan

pre 7 meseci

Oteramo trenera koji nas je prošle sezone vratio iz mrtvih u Evroligi, i kad smo ga oterali, šta, mislili su da ćemo da kidišemo.. E moja upravo..
Ne zna se da li bolji skauting imamo u fudbalu ili u basketu.. Tuga.

bvb

pre 7 meseci

Nejpir je sakupio 14 poena, pogodio je bar nešto za ono sto je igrao. 5 puta veći problem od njega su Davidovac i Giedratis koji ništa živo ne mogu da pogode. Toliko promašenih otvorenih šuteva, spori, nula u odbrani, apsolutno su jezivi obojica. Davidovac je verovatno jedan od najgorih igrača u EL ove godine.

Džoni

pre 7 meseci

Vratiti malog Topića i dati mu odrešene ruke, neka radi šta god hoće, neka postavlja napade kako želi, neka greši, gori od Šabaza biti neće. Znači da igra bez bilo kakvog pritiska jer EL svakako igramo revijalno (kako drugačije objasniti primljenih 56 poena od mrtve Valensije) tako da pritiska praktično ni nema, a bar ćemo razigravati naše dete pa se ekipa možda i posloži do završnice ABA?

Uros

pre 7 meseci

Zvezda je u 5 najlosijih ekipa u Evroligi. Trenutno, uz Albu, najslabija. Ko god da je sastavljao roster, veze sa kosarkom nema.

Ova grupa igraca ne moze da proigra. Jednostavno nema kvalitet.

Napier uzasan. Ne znam da sam gledao igraca koji igra losiju odbranu. U napadu spor, bez zustrine, ne moze da probije do kosa. Sav kilav i slabasan. Mislio sam da je malo slabija verzija Larkina ili M. Dzejmsa, on ne moze patike da im cisti. Eventualno u Kini da igra, u Evroligi nema sanse. Ako bismo uspeli da ga vratimo u Milano, da se sutiramo nogom u dupe.

Jedan dobar bek fizikalac umesto Napiera, jedna odlicna cetvorka, i onda mozda necemu da se nadamo. U suprotnom, ostaje nam da navijamo protiv Partizana, za neki nas rezultat nema sanse.

zare

pre 7 meseci

A pre početka sezone uprava pričala najbolji tim Zvezde, ikada! Ispade najgori, ikada. Koja je timčina ono bila prošle godine: Vildoza, Kampačo, Petrušev.

Nick

pre 7 meseci

Prosle godine 17 igraca i dva trenera. Ove godine 16 igraca i dva trenera. Ko to placa? Narod Srbije, poreski obveznici nesrecni. Placaju rekreativcima da bi ovi dobili bar utakmica revijalnog karaktera od januara do aprila kada izgube sve sanse za plej of, a posle se hvale kako su bili na pobedu dve od istog. Kako vas nije sramota pre svega?

Miki ciganin

pre 7 meseci

Kad je Sferopulos preuzeo tim, rekao je da ima svoje sisteme odbrane koje će tek igrači usvojiti, sa izuzetkom meča protiv Fenera, što je izgleda bio puki slučaj, na nijednoj utakmici nismo primili manje od 85 poena, dakle dok oni usvoje sisteme, eto nas na 18.mestu, ne valja ovo ljudi ništa, katastrofalno odradjen skauting igrača, od pojačanja kapa dole Teu i Bolombaju, ostalo, Jago od crnog do belog, nepouzdan, Rokas ispostavilo se igrač za ABA ligu, kao i Tobi, neverovatno da oba igrača sa toliko iskustva pričaju o pritisku u EL, strašno, Simonović potpuni promašaj i razočarenje, nikom nije jasno zašto je još tu, a vrh je Nejpir koji je najveća štetočina od igrača koga sam u životu video, čak i danas kad je nešto dao napred, imao je užasnu odbranu koju ne zna i neće da igra, a i napred dve vrlo bitne izgubljene lopte, njegov govor tela je užas, deluje sporo, inertno, drži bez ikakve ideje loptu po 20 sekundi, a onda kuku lele, ko njega proceni da će da nas nosi, taj pod hitno treba da radi skauting za klikere,a sramota je što sad ne znamo šta s njim, kako ga otpustiti, strašna greška ko sa Baharom u FK.

Intervju

pre 7 meseci

U avgustu je glavna osoba u KKCZ dala intervju koji su svi mediji bombasticno preneli. U njemu je receno: Ove sezone cilj nam nije f8, vec F4 Evrolige i ABA titula i Kup i KLS. Pa onda nije lose, Jos...

Zuja

pre 7 meseci

Teodosić samo sa ovim asistencijama miie dovoljan za pozitivan skor ma duže staze. Odbrnaa loša i šut očajan.
Recimo španski tri Rodrigez, Fernandez i Ljulj su igračine za Teodosića. Ljudi kada ostanu sami na šutu to nema promašaja. Da ne pričamo koliko su bolji kada se lomi rezultat i odlučuju. Teodosić je za njih rekreativac.
Propala cela sezona sa dovođenjem igrača koji ne prave nikakvu razliku, ne mogu da pogode otvorene šuteve. Šabaz i Gidra litvanac koji su dobri suteri i treba da pogađaju, izgledaju kao rekreativci od početka sezone.
Doveli veterane Teodosića i Hangu sa 37 godina da nam igraju. Hanga povređen.
Nedović i Mitrović nam najbolji igrači. Niti imamo teškog cemtra niti sigurne bekove šutere. Jadno i bedno.
Neka dovedu nekog centra da barem probamo da napadnemo ABA ligu. Sa ovim trenutnim ni tu nemamo šanse sa Partizanom.

Ko ceka, (ne) doceka

pre 7 meseci

Zvezda nakon Baskonije ide na 4-9, isti skor kao Partizanov u ovo doba prosle sezone. A kako ce da se cupa iz te provalije, e to je nesto drugo...

skeva

pre 7 meseci

sabaz jedna asistencija samo,Jago tri, dva pleja užas ne zna se koji je gori,Nedović što odigra maestralno na jednoj utakmici naredne dve sve uprska čovek pravi više prekršaja u napadu nego u odbrani,Tobi igra samo ABA ligu,Geadritis ne može trojku da pogodi a zbog trojki je i doveden!

Borkes

pre 7 meseci

Kao grobar mogu da vam kazem sledece (gledao sam utakmicu zbog kladionice). Imate 2 problema. Nejpir i energija tima. Izgledate kao da vam se nenigra, kao da igrate po kazni. Kapa dole Teu i Mitrovicu.

uaaaa

pre 7 meseci

Kao što sam napisao i po formiranju tima CZ napisaću isto i sad.
CZ je tim koji ima kvalitet ali problem je što je to ekipa fizički slabih igrača.
Slabih u poređenju sa drugim timovima.
Baskonja je dosta jača po fizikalijama od Valensije i CZ će imati jako puno problema da im parira.
Još im je na klupi Duško koji poznaje tim CZ a imaće želju da pokaže da su pogrešili.

Milivoje

pre 7 meseci

Kada će centra da dovedu u KK CZ koji ume da igra leđima pod košem visine 215 cm?
Da li postoji takav visok i krakat čovek koji bi nam bio dostupan? Zna li neko? Jako smoo u deficitu na toj poziciji i gubimo mečeve zbog toga.
I jedan bek 190 cm da igra odbranu. Neka uzmu malog Topića u svoj tim.
Ovom timu fale igrači na te dve pozicjie i kompletna ekipa trpi.

Pistol Pete

pre 7 meseci

Najveci problem ove ekipe je plej,Sabaz kad sutira,to ide po pola metra dalje,tu treba da se proba da se raskine ugovor,Teo je odlican,ali nikako da igra zadnjih 5 minuta,jer voli da se junaci,a Jago je nizak za Euroligu,zavuce se i stane u reketu,on moze samo kao 3.plej

Dejan

pre 7 meseci

Do kada će država bacati uzalud ovolike novce u Crvenu Zvezdu Beogra,do kada,da svake godine budu 16-estl,eventualno 15-esti???. Podhitno vratiti klub nekom mladjem i čistom čoveku u svakom pogledu,dokle trpeti saopštenja ,demagogije i raspad ekipe svake godine u Novembru???

brana

pre 7 meseci

ovo ozbiljno nije fer prema navijacima i ljubiteljima kosarke...pa ne mogu bazen da pogode...a o odbrani i losim pasovima ne treba ni govoriti...kao razbijena grupa basketasa...

Mladen CG

pre 7 meseci

Bez obzira na krajnji rezultat - Crvena Zvezda nije loša! Naprotiv, ekipa ima izvanredan kvalitet, predvođena domaćim ,, majstorijma" - Teodosićem, Mitrovićem i Nedovićem!! Idemo do pobjede!!

Xyz

pre 7 meseci

Zvezda nema pojma. Iz godine u godinu nosta se ne menja. Ne mogu da naprave konkirentan tim. Ako su se ranijih godina vadili na mali bidzet, ove godine to ne moze biti izgovor. Sada sam potpuno siguran da ova uprava zvezde nema kapacitet da napravi ekipu da valja

Samo kažem

pre 7 meseci

Sve najuriti osim Nedovica Mitrovica i Davidovca i Tea ako ne ide u penziju. Vratiti Radonjica i dovesti domace igrace iz ABA lige i evrokup!

Bojan

pre 7 meseci

Da sam ja predsednik kluba, pred svaku sezonu bih spustao loptu, govorio da nam je cilj sredina tabele, promocija igraca, da probamo da ispariramo partizanu, finansijska stabilizacija bla bla…da rasteretim igrace totalno. Iz tog mira mozda i bude nesto. Medjutim, mi radimo suprotno, nerealno podignes ocekivanja da smo zreli za F4 i oni imaju pritisak iz meca u mec, svi se tresu, ni jedan igrac u formi u decembru, neprepoznatljivi…

Minja

pre 7 meseci

Zašto Nejpir igra i zašto se forsira....Yago ne ulazi od prve četvrtine,na Nedovića sam i zaboravio da je došao u Valensiju....šut za tri da ne govorim...Teo,ma šta o njemu pričali ipak nešto i organizuje...da li oni uopšte treniraju....mislim da ima kvaliteta ali je odnos nula...

profesor

pre 7 meseci

Nema ovde leba ova sezona je vec otpisana. Neverovatno da nema ko da lostigne trojki iz otvorenih pozicija prosto smo losi da li je trebalo menjati Ivanovica nissm siguran

Hrundi Bakshi

pre 7 meseci

Ekipu ,koja danas da baci rucni frizider u kos,prosao bi,ne mozes da pobedis.
Na to jos dodaj tri Nedoviceva u napadu i jedan nameran,Gidrine SVE promasaje, Teova ispucavanja,eto razloga za poraz.
A Valensija ekipa pojedinaca,tipicna. Ako krene,ide.

smss

pre 7 meseci

Da mi je neko rekao na pocetku sezone da ce Teodosic da bude glavni igrac, rekao bih da se sali... Ali,realnost je da su on i Mitrovic najbolji igraci ove sezone...istina

MileR

pre 7 meseci

Mi sramotimo Srbiju u svakom meču EL.
Zašto smo tako slabi u odlučjućim momentima, strašno. Nama da daju drim tim i da obuku Zvezdin ders pobedila bo je svaka ekipa u EL.

Nebojša

pre 7 meseci

Simonović, Ilić i Lazarević nemaju kvalitet za Zvezdu, posebno ne za evroligu. Nedović i Nejpir samo smetaju jedan drugom, mada Nedović smeta celoj ekipi, ali to smo već navikli. Jedino što valja u ovom timu zvezde su Teodosić, Mitrović i Davidovac, ali oni ne mogu da igraju sami.

Darko

pre 7 meseci

Ništa ne brinite, dobićemo sutra Milano, da vratite 15. poziciju. Imali ste sreće da je Asvel izgubio nesrećno od Makabija, pa TOP16 i dalje nije ugrožen.

Sok od zove orla

pre 7 meseci

Uvek nam u decembru padne forma u evroligi, a Alba i Asvel se nekako podignu i stalno strepimo za to 16. mesto. Partizan je prošle godine bio na 4-9, bićemo i mi verovatno, al zato samo hrabro na proleće.

Predah

pre 7 meseci

Nejpir - psihicka kriza
Teo - vrlo dobar za svoje godine
Nedovic - nekonstantan
Jago - nekonstantan
Lazic - izasao iz povrede, potreban
Lazarevic - bez samopouzdanja
Gedraitis - suter bez suta
Deda - nekonstantan
Bolomboj - odlican
Tobi - devojcica
Mitar - odlican
Simonovic - zasto je ovde?
Ilic - zasto je ovde?
Kuzmic - OK za treninge?
Hanga - nedostaje, potreban

Sferopulos - korektan

Da li je bolje nego sto je bilo?
Jeste.
Hoce li biti dovoljno za nesto?
Vrlo tesko.

banjo

pre 7 meseci

skroz raspad od ekipe igra svako za sebe,jedini siguran poenter je Nedovic,Mitrovic dobar koristan.ovaj Litvanac je uzas,Teo preteruje...svi stranci u paketu su jako losi...Zasto je doveden Simonovic?

Dule

pre 7 meseci

Ne bih ovo sveo na to da je Teo tragicar zbog promasenog suta za vodjstvo, a mozda i pobijedu. Jednostavo je ekipa napravila ogroman broj amaterskih gresaka u zavrsnici, po ko zna koji put. Cak, mislim da je presudila losa odbrana pri rezultatu 81:81 i olako primljeni poeni, kao i ocajna odbrana na kraju trece cetvrtine kada je Valensija imala 3 sekunde za napad, a loptu ispod svog kosa. Igrac Valensije je prosao pored Lazarevica kao pored stative i lagano poentirao. O otvorenim sutevima necu da pricam, volio bih da vidim statistiku koja ekipa ima najvise promasenih otvorenih suteva ove sezone, mislim da tu ne bi bilo dileme. Ekipa nema cvrstinu i prije svega nema dobar mentalitet, kao u fudbalu koliko god milijardi Psg i slicne ekipe ulagali u kupovinu igraca, uvijek ce biti bolji i uspjesniji jedan Real. Poenta je da ekipa nema pobjednicki mentalitet, a to se ne stice preko noci i bez toga nikad nece biti rezultata, nazalost.

па да

pre 7 meseci

Стварно није фер како суде ове судије, трећа четвртина на истеку а доделили су Звезди само 15 слободних бацања више него Валенсији, 29 наспрам 14?!?

qantas

pre 7 meseci

Zvezda zaista ne zasluzuje da igra EL. Apsolutno najgora ekipa u Evroligi. Jadno, bedno, smesno, metiljavo, njanjavo.
Ko veruje da ovaj skup igraca moze kad tad da proradi, taj se ili sali ili je totalno lud.

nba86

pre 7 meseci

kakav peti faul Mitrovica, stoji podigao ruku ovaj bampuje u mitra ruku mu ne dodiruje promašaj i ovaj svira. žoc bi zapalio arenu za ovakav faul.

Bolesni mozgovi

pre 7 meseci

Ova Valensija se bukvalno nudi CZ, ljudi vode 8 razlike i umesto da stanu na loptu oni prangijaju trojke u 10-toj sekundi napada, idu na neke ulaze van balansa, boze sacuvaj koliko je divlja ekipa ova Valensija, da nisu sve ubacili u prvom poluvremenu dobila bi CZ ovo 10-tak razlike.

Neko iz mase

pre 7 meseci

Toliko je loša Zvezda, da sam nekako navijao za nju. Iako sam grobar, žao mi je da drugi naš klub bude poslednji. Tako da bih voleo da se malo trgnu, da se pomere sa začelja.

reste d beste

pre 7 meseci

Evo ja kao Partizanovac kažem, naslov nije u redu. Kakav tragičar, pa Teo je jedini igrao u prvom nešro a sa njim na terenu se Zvezda i vratila u drugom. Nejpir ponovo loš a ovoga puta i Nedović, koji je prošlu odigrao sjajno.

ivan Nis

pre 7 meseci

Tek sad vidimo koliko je Ivanovic odlican trener.
Baskonija igra kao preporodjena a Zvezda isto ako ne i gore nego sa njim.
Los tim i ne moze se bolje ,ovo je maksimum.

Padaju mi kapci

pre 7 meseci

Kad smo izjednacili 50 sek do kraja znao sam da gubimo lagano, jednostavno luzerska ekipa.O Nejpiru i Gedraitisu ne bih trosio reci.

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Mi smo amaterska ekipa. Valensija je bila zrela za rutinsku pobedu od plus 10 veceras. Valensija je bukvalno EK ekipa, prosecna i nista vise od toga. Bukvalno svaki moguci napad gde smo imali sanse za preokret mi masimo otvorene trojke, Rokas, Davidovac, Nejpir, Teodosic, ili gubimo lopte, ili masimo slobodna bacanja. Cist amaterizam. Amaterski veceras vodjeni od Svaropulosa. Uprava neka se dobro razmisli sta zeli da uradi sa ovom ekipom ove sezone koja posle ovakvih poraza tesko da moze da se spase.

bvb

pre 7 meseci

Svi zapeli Nejpir i Tobi najgori, Giedratis je gori od obojice klasu. Ova prva dvojica nekad i daju nešto, Litvanac ništa. Čovek koji je suter celu karijeru promasuje tri otvorene trojke i dva bacanja. U odbrani ga nigde nema, pravi nerezonske faulove kada smo u bonusi. Ludilo koliko loše igra od početka sezone.

FQ20

pre 7 meseci

Ako me pamcenje dobro sluzi, Nemanja pre par dana rece da poznaje jedan klub kome je prekretnica Efes!
E pa jeste, ali nekome do F4, a nekome do EC!!!

Statističar

pre 7 meseci

Broj poena srpskih igrača u 12. kolu EL:

Partizan 10/89 (pobeda)
Crvena zvezda 42/81 (poraz)

Broj poena srpskih igrača mlađih od 25 godina u 12. kolu EL:

Partizan 6/89
Crvena zvezda 0/81

Dve zanimljivosti:
Nedović (14) i Teodosić (11) su sami pojedinačno postigli više poena od svih srpskih igrača Partizana (10) u 12. kolu EL.

Ovo je 10. utakmica (od 12) Crvene zvezde u kojoj su srpski igrači mlađi od 25 godina ostali bez poenterskog učinka (0 poena).

:D

pre 7 meseci

Neverovatno. Kada će Zvezda uspeti da pobedi u neizvesnoj završnici? Imam osećaj da 90% takvih mečeva gubi. Neka me neko ispravi ako grešim. Možda bi trebalo da, pored šuta za 3, porade i na mentalnoj spremi.

veliki strumf

pre 7 meseci

Невероватно како смо за 3 секунде ЛАГАНО примили кош на крају 3/4!!! Пустисмо Харпера да прими лопту, сам дође у добру позицију и неометано шутне! А зна се да нема времена да некоме дода лопту и нико га не удваја, нико да му изађе! Срамота бре! И тачно сам знао кад смо стигли на 62-61 да ћемо пасти, али баш да направе 8-0 након ничега пре тога… Клавер само нама сипа тројке без промашаја.

mile kontraš

pre 7 meseci

I MI smo izgubili od Valesnsije obe prosle godine pa za dlaku ne odosmo na fajnal for. I Robert Redford nije imao brkove, pa šta mu je falilo. Dosta bre pljuvanja po svojim igracima i sudijama, osamarite se - pa taj Teo je pokazao i potvrdio klasu vise od Nejpira i Santosa zajedno.

Srdjan

pre 7 meseci

Prvo poluvreme je bilo očajno defanzivno, plus forsiranje Jaga koji je bio katastrofalan. Valensija je definitivno lošiji tim od Zvezde i glupo je što je Zvezda izgubila. Nažalost, ovako se završilo, ali se nadam pametnijoj utakmici protiv Baskonije.

Lucky

pre 7 meseci

Vidim po komentari a, da shvataju košarku. Ko je doveo Nejpira treba u zatvor, Davidovac šutira, Teodosić pogodi jednu od 10 trojki, LITVANAC PROMAŠUJE OTVORENE ŠUTEVE, KADA JE BILO 2 razlike, forsira se šut za 3. Brani se defanzivni igračima a brom napadaču je ostavljeno da se ušeta u koš, iako ima brzih u Zvezdi, brazilac i Nedović. Ovo je katastrofa na selekcija igrača, Toby ima dobar šut ali Nije šutirao. Rasformirajte upravu, sa ovolikim novcem ispod prosečna ekipa, a Topić ne valja!

Laki

pre 7 meseci

Prosto i jednostavno mi smo donji deo Evrolige još od samog početka! Samo se nerviramo bez potrebe. Jedini smo tim koji ima baletane umesto fizički jakih igrača. Biće ovo još jedna turistička sezona u Evroligi. Tužno i žalosno ali je tako...

Solarnaut

pre 7 meseci

Ovo je trebalo znati izgubiti, Valensija jeste u prvom poluvremenu pogodila skoro sve ali zadnjih 5 minuta vode 8 razlike i zavrsavaju napade u prvih 10 sekundi sutevima sa 8 metara i nekim bezveznim ulazima van balansa, ali Teo dva suta za 3 poena i ni jedan obruc nije pogodio, hteo da ispadne heroj na kraju ispao tragicar

ne mogu vise

pre 7 meseci

Prekosutra jos jedan poraz za 4-8 i pocetak rekreativne turneje do aprila kojom se Zvezda nazalost oprasta od EL. Od sledece godine EuroCup sa Vulvsima i Sljonskom, pa polako..

vukan

pre 7 meseci

giedraitis, tobi, saban, simonovic ( koji izgleda dodveden da igra samo aba ligu) ilic, kuzmic, pa i ovaj brazilac po sistemu pola plate i raskid ugovora! Dovesti Topica i Plavsica iz mege, atlestsku cetvorku i beka pogadjača ne šutera, njih iammo dosta u zvezdi... ekipa bi bila milina za gledati, jer ovo je horor kako igra zvezda...

Emirates

pre 7 meseci

Sutra opet gostovanje u jutarnjem programu . Doveli igrace iz Barselone , Reala, Baskonije , Olimpijakosa , Virtusa Milana , Cska , Cikaga i OPET VELIKO NISTA .
Ako Partizan sutra vece pobedi , ovi iz Zeleznika ce skakati u hladnu Savu .

Pazarc

pre 7 meseci

Nema ko da pogodi otvorene trojke…tri uzastopno promašujemo….neverovatno da su dve pogodili prešli bi u vođstvo….ovako i dalje u zaostatku….

dirkenstajn

pre 7 meseci

Katastrofalno prvo poluvreme, jeste da je pocetak sezone, ali Zvezdina igra ne obecava, tesko cemo i do 10 tog mesta ako se nesto drasticno ne promeni.

aca

pre 7 meseci

Za ovakvu katastrofalnu selekciju neko treba da odgovara. 40 poena smo primili za 15 min. I to nije prvi put. Divljanje u napadu, promaja u odbrani. Nemamo sta da trazimo u EL.

Nikola

pre 7 meseci

Sferopulos mora da uvede pravilo za Sabaza, da ne sme da drzi loptu duze od 4 sekunde. Krenuo je odlicno, ali ponovo davi loptu kad je kod njega

Pazarc

pre 7 meseci

Ubiše nas trojkama nema ko da brani i to sve sa desne strane…katastrofa i dodaj još sudije…i kraj sa ovim igračima će mo bit ubedljivo zadnji….

Globtroter

pre 7 meseci

56 poena za poluvreme od ekipe koja ima 8 poraza iz poslednjih 10 mečeva. Naravno, panteri igraju hrabro, ali sudije ih urnišu. Inače bi bilo 20 razlike za njih, to je činjenica.

Predah

pre 7 meseci

Suvise mekano, previse izgubljenih lopti, sporo i bez agresivnosti u odbrani, nekonstantan sut.
Ukratko, veceras ovde nema forme.
Zaigrace sigurno mnogo jace u drugom, nisam siguran da ce biti dovoljno.
Ovi igraju prilicno sigurno i tecno.
Forsirao bih Mitra, Bolomboja, Tea, Dedu.
Mada, mozda se brejk trazi protiv Baskonije...

Andrea Djani

pre 7 meseci

Nema sta , protiv nas svako ispravlja sve greske u toku sezone i pruza najbolje partije . Tu u sutu nema greske , ruse se rekordi , a onda sledeca utakmica potop . Zaista nevidjeno kakav maler prati Zvezdu , kao da svaku utakmicu igra protiv Golden Stejta .

sudije, sudije i sudije

pre 7 meseci

Aman ljudi dosadni ste više. Sudije pa sudije. A uprava,? Loša selekcija igrača u prelaznom roku, trener prosečan.Kakvo crno suđenje protiv CZ. To j ono, svi nas mrze. Ima grešaka uvek, treba da priznamo i greške koje idu na štetu protivnika...

Bojan

pre 7 meseci

Raspala Valensija 56 poena za poluvreme, Jovic 2/2 za tri, sta reci vise od ovoga. Nama je 80 posto ekipe totalno van forme, kao da krece sezona

bvb

pre 7 meseci

Raspala Valensija nam ubacila 50+ za 20 minuta. Ljudi gube utakmice na sve strane, ne mogu da se sastave i evo po ko zna koji put nekoga činimo najboljim na svetu.

E

pre 7 meseci

Pa kada ti Stefan Jovic da za poluvreme dve trojke (verovatno ni on ne moze da se seti kada je to uspeo zadnji put) onda je sve jasno....ali samo laicima nije bilo jasno, jos od pocetka sezone, da ovaj ovako sklopljen Franknstajn tim moze bilo sta da uradi....

Kuki

pre 7 meseci

Nekoliko utisaka:

Teodosic jedini pravi plej u Zvezdi.
Ovi ostali mogu da igraju bekove mozda neke, ali plejavi nisu.

Od svih mogucih Litvanaca u Zvezdu dosao Litvanac koji ne zna da sutira spolja

Velika greska sto za Zvezdu ne igra mali Topic. Od ove dvojce ne bi bio gori sigurno.
Nadam se da ce to da se ispravi sto pre bude moguce.

steta

pre 7 meseci

Voleo bih da gresim ali izgleda da Zvezda gubi obe u Spaniji i sa skorom 4-8 zapocinje rekreativnu turneju malo ranije nego prethodnih godina. Eee kad bi se vratio Radonja pa da ponovimo onaj legendarni top 9, to nam je najveci uspeh u istoriji kluba

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Stvar je vrlo prosta. Mi smo atletski ubedljivo najslabija ekipa u Evroligi. Jednostavno, nemamo atletski jake centre, krila i bekove. Ne mozemo nikako da se nosimo sa atletskim ekipama. Slabi smo u kontakt igri, premekani smo i to je prosto tako. Primiti 56 poena od prosecne ekipe kakva je Valensija je smesno. Jago pogubljen skroz, Tobi ne postoji u odbrani ali ga zato Grk drzi dok nam duva promaja kroz reket. Ali izgleda da su nas trener i predsednik zadovoljni timom, ne planiramo po njima nikakva pojcanja, tako da nam predostaje samo da prihvatimo tuznu realnost.

metalstorm

pre 7 meseci

Ah opet taj šut za tri koji svi zli timovi pogađaju protiv nas. Pitam se dal ima veze sa tim što Davidovcu treba tri dana da se dovuce do svog igraca.

Severnjača

pre 7 meseci

Sramota, ekipa koja u proseku ubacuje ispod 80 poena u EL, nama trpa preko 50 za poluvreme! Odbrana kao da ne postoji a Jović sipa trojke za koje u Zvezdi ne bi ni obruč pogodio!

Peruzzi

pre 7 meseci

Aj se menjamo, eto vam Nejpir, Jago, Gedraitis, Nedović, vi nama Stefana Jovića, ne treba ništa da nam doplatite! Ova ekipa Zvezde je fizički NEMOĆNA!

nba86

pre 7 meseci

na 34-31 namerna nedovica u napadu, iz sledećeg njihovog napada primamo 5 poena i tad sam znao da će i ovi protiv nas da naprave +17. sta je sa nedovicem pa je l može bar dve dobre da poveze, ne mogu ni da izbrojim njegove izgubljene, ima bar 5. Jović fantastican igrac i godinama ga ne vracaju u zvezdu, a kakvi su svi naši koje vraćamo on je jokić za sve njih, velik plej ne gubi lopte asistira dace svaku otvorenu trojku. mnogo smo loši, nas pregazi ova jadna valensija.

Azerot

pre 7 meseci

Svaki put kad se igra odbrana, ali sva-ki put skupljaju da pomazu u reket i onda neko ostane sam za 3. Zastos kupljas da pomazes kad im je sut za tri 8/16? Cega se plasis u reketu tacno Sferopulose?

mdj

pre 7 meseci

Kriminalna igra za sad, pogotovo u odbrani. 56 poena za poluvreme, ovo je sramota. Trcali bi mi kamikaze svi posle utakmice, pa na sta ovo lici?

Kanidja

pre 7 meseci

Sferopulos nema plan B ,u odbrani ništa ne mogu da odbrane ,u napadu bacaju lopte igračima Valensije u ruke.Sezona u evroligi se upravo završava ,ove godine nešto ranije.

miki kd

pre 7 meseci

Izgubljena utakmica u 2.cetvrtini i nema vise..Za ovu godinu EL okaciti o klin i pokusati barem Aba ligu osvojiti iako mislim da ce i to biti nemoguca misija sa ovim trenerom i timom...Ne zna se ko je gori ove godine// kosarkasi ili fudbaleri!Nisu oni vredni mojih nerava....

Cane

pre 7 meseci

Zvezda je klasična domaćinska ekipa, koja može na momentum da pobedi svakoga ali na strani je topovsko meso pa i za one slabije. Tako da zvezdaši to je to i od ove sezone. Sad možda je ovo sve realno stanje a to sto uprava kluba svake sezone priča isto pa posle se protivnici navijači sprdaju. Ili se priča o top 8 pa onda je aba liga prioritet onda ove sezone su cak išli korak dalje pa pričali i o f4 a na kraju će biti kao i prošle sezone.

Alias Pera

pre 7 meseci

Samo sa Teodosićem nam napad liči na nešto, problem je što sa njim i Nedovićem ili ŠabaNom imamo 2 igrača manje u odbrani. Koliko vidim i Sferopulos sada pokušava da igra bez obojice. Videćemo

jednoruki krstivoje

pre 7 meseci

Dajte ljudi, obuzdajte se više, ovolika mržnja prevazilazi svaku meru. Meni je kao Partizanovcu žao kada Zveda gubi a da ne zavisimo od nje, protiv Baskonije znaju da igraju pa im želim pobedu i da budu na bar 5:8 u petak. A i ovde neka nagaze u drugom, mi smo prokockali dva puta 16 i 19 od Reala, 13 u zadnjoj od Olimpijakosa itd.

Pa više volim Tea, Mitra, Lebranka, Dedu nego nekog Klavera i Odželeja.

Školobocna

pre 7 meseci

Prvo što treba uraditi je promena skauta , ovo ne liči na ništa i mora da se snosi odgovornost . Jago mnogo loš , Nejpir igra za poene i izgleda da je bolje na 2 da ga prebace , Teo treba da igra 10 min a ne da vodi igru 20 + minuta , ipak ima 36 godina , ne može da izdrži taj ritam . Nedović nije konstantan , plus uvek postoji rizik od povrede , Gidraitis ne postoji u napadu , Davidovac prespor , Tobi se izvlači za 3 i sa tim imamo loš skok , Bolomboj se trudi ali treba neka masa za 1 centra . Ne uliva mi poverenje ova postavka , nismo se poboljšali sa promenom trenera , moguće da treba još šok terapija .

kurta & murta

pre 7 meseci

Veliko postovanje za trenera Zvezde od vatrenog Grobara. Zaista je dobar strucnjak. Nazalost nasledio je ekipu gde je visak bar 5 igraca.

zoran

pre 7 meseci

Valensija je u krizi igre i rezultata imaju ljudi 8uzastopnih poraza i lupaju Zvezdu ko staru kantu . koliko mi loše igramo kad tako posrnuli tim protiv nas vodi lagano .
-Zvezda igra katastrofalno u odbrani sem Lazića ,Lazarevića i Bolomboja niko ne igra dobro odbranu .
-tim Zvezde je tako loše selektiran da je to strasno . Od pojačanja jedino Bolomboj vredi nesto ali za drugog centra .
-Teo bolje da nije došao .
Nejpir u raspaloj formi .
Jago skroman do sada .
Tobi,mekan mnogo .

Bane

pre 7 meseci

Gedraitis, mislim da je bolje da stave drvo ispod kosa. Po kom osnovu on zaslužuje minute, ni koš, ni bacanja, no odbranu i tako od starta sezone. Nejpir makar i ubode nešto.

xyz

pre 7 meseci

Žali bože svaki evro. Tim bez ikakvog plana. Ko je dovodio ove igrače neka mu je na čast.Izgubiš od Olimpije koja je takodje krš, pa te sada razvaljuje Valencija koja gubi od svakog ali je to kao u fudbalu.ENdesa liga daleko jača od ABA lige

tompus

pre 7 meseci

grobar sam..ali gkedam u kladionici nemam sk...navijam da dobijete,imate i dobre igrače ali ne znam kako gubite 16 ns poluvremenu,nije mi jasno...nikako da se pogodi petorka raspoloženih,pi mrni mitrović okej i na klupi je već celu drugu četvrtku...on je baš dobar meni...no ko sam ja da ....tu je trener..

celinc

pre 7 meseci

Grku jos veceras dati otkaz,bez obzira sto Zvezdini igraci igraju kriminalni tip nema blage veze,niti moze da uklopi petorku,niti da ubode zamenu,Valensija sa prosekom od 80 koseva po utakmici zabija za poluvreme 56,sablona Radonjic je za njega Fil Dzekson,ni u jednom segmentu Grk nije Zvezdu napravio boljom od prve utakmice,znaci noga,zbogom euroligo,nema se cemu nadati,dovesti sablonu Radonjica koji ce bar uzeti Aba ligu

Mikii

pre 7 meseci

Odavno Zvezda nije delovala ovako razbijeno. To vam je cirkuzanerija od ABA lige gde je svaka utakmica za vikend 20+ razlike i onda kad dođe Evropa - problem.

neutrino

pre 7 meseci

Utisak je da je Nejpir dobar, bolji, ali da previše "davi" loptu. Ponekad je bukvalno zgrabi i u mestu drži 10ak sekundi. A sudije nam ne idu na ruku definitivno. Ovoliko sviranih mlakih faulova od strane Javora uglavnom je stvarno smešno za profesionalnu košarku nivoa Evrolige. Takođe trener mora malo češće da vrši izmene, deluje mi da previše čeka da se neko razigra ili da ga krene.

aca

pre 7 meseci

Pratim Zvezdu u kosarci citav zivot. Mozda i najgori Zvezdin tim od onog koji je vodio Uvalin. S tim sto je on vodio klince i nije imao sponzora i mozda budzet od 100.000 evra i bilo je opravdano. U ovaj smo prosuli milione a da nijednog igraca nismo uboli. Sramota! Neko treba da odgovara!

nikola

pre 7 meseci

cekamo madjara hangu pa se pali masina,ekipa koja ima mitrovica,lazica,kuzmica,davidovca,nedovica lazarevica nema sta da trazi u evro ligi a tek pojacanja gedraitis pa sasa matic bolje sutira

Zoran

pre 7 meseci

Prvi put gledam Zvezdu ove godine, samo čitam dobri su ovo ono, i gledam ovo prvo poluvrijeme i ne mogu vjerovati da je nekome ovo odobro. Onaj crnac koji vam igra pleja je brz i može probiti i to je to, ovo ostalo teški prosjek , pogotovo za euroligu, možda čak i za eurokup.

sarajevo.ba

pre 7 meseci

Ihhh kad bi baskonia dobila, Howard ubacio jos 3 poena a Siderikis kak se vec zove skupio 10 skokova neb godinu danas isao na poso.

Tanka Zvezda, bio sam odigro dvicu al u gostima ste skroz losi.

Tor

pre 7 meseci

Tuga i krš od ekipe. Ne mogu da verujem da iz sezone u sezonu bacamo pare, i da ne možemo da se sastavimo. Odbrana ne postoji. Cetiri, ili pet trojki su dali preko Davidovca, dve preko Tobija. Nejpira u odbrani bih cak i ja iz mojih najboljih dana prošao. Odbrana jednostavno ne postoji. Gedraitis u napadu nepotrebljiv, Lazic, takodje i Lazarevic. Nedovic igra par minuta, pa bude pogubljen pet minuta. Jad i čemer, sve u svemu.

metalstorm

pre 7 meseci

Da li je realno da jedan iskusan trener ne vidi da Nedovic na ovoj utakmici treba da bude zakucan na klupu. Stignemo, on ga uvede i napravi 10 razlike za protivnika.

jackie

pre 7 meseci

Milina je gledati kako Stefan Jović igra odbranu, kao mačka se kreće.
Ne znam ni jednog igrača u Evropi sa boljom lateralnom kretnjom. Onaj mučeni Jago ne zna ni gde će, ni šta će.

Delija Vukovar

pre 7 meseci

Aman ljudi dal ste normalni, citam svaki dan vesti Zvezda Partizan i citam komentare, pa dokle vise ide ovo ludilo prepucavanja i mrznja, ja kao Zvezdaš volim da pobedi i Partizan kada igra sa stranim klubovima,pa tako i Euroliga. Ili mozda nisam Zvezdaš ako ne mrzim Partizan? Pre svega sam Srbin pa onda sve ostalo, dozovite se pameti. Pozdrav svima

veliki strumf

pre 7 meseci

Бојим се да вечерас завршавамо сезону у ЕЛ! Нема разлога да се више нервирамо, губимо живце и здравље! Манекени, никога не занима да игра одбрану! Терајте се више, нећу да вас гледам! Са 4-9 после ова 2 кола дефинитивно смо се опростили од било какве борбе.

bvb

pre 7 meseci

Kako uvede Nedovica tako se raspadne sve. Prvo je napravio namernu iz koje smo 5 poena primili sad ova glupost u napadu i njegov čuveni sit za 3.

Ko to tamo peva

pre 7 meseci

Razumem da ekipu krene sut ovi da bace frižider ucice u kos ali odbrana Zvezde je kriminalna dno dna. Da dozvolis da primis za poluvreme 56 koševa to amateri ne rade sa odbranom. Osim toga krilni centri i centri Valensije bolje šutiraju i precizniji su u sutu za tri nego bekovi i plejovi Zvezde. Sramota jad i cemer.

Džoni

pre 7 meseci

Peške ih naterati da se vraćaju iz Španije. Da mi je neko rekao da će Zvezda koju je krasila odbrana dugi niz godina ovakvu odbranu igrati ja bih rekao da nije normalan, a uz to ne igramo protiv Reala nego protiv mrtve Valensije koja je u seriji od 8 poraza???

Amater

pre 7 meseci

"Javor deli pravdu"

Kada je uopšte Javor delio pravdu za meču CZ??
Ovim ne opravdavam brojne gluposti koje su igrači CZ povremeno pravili na terenu.

Don Žile

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x
(koliko se secam, 6. decembar 2023 19:48)
Igokea zamalo na F4, FMP, u top 18.
(Koliko se sećam)

Grobar

pre 7 meseci

Zvezda gubi loptu, Džons to kažnjava (25:19) pred sam kraj prve deonice. Lazić nije poodio za tri sa svoje pozicije.


Mislite Magicni Teo gubi loptu, Dzons to kaznjava(25:19)?

ludilo

pre 7 meseci

Nas trener i dalje pokušava nesto sa Sabazom na stetu rezultata, ono cisto da iritiraju ljude koji prate ovaj klub, Bez ikakve odgovornosti i zelje za pobedom... nije ni čudo sto su ga gadjali u Izraelu

Sale

pre 7 meseci

Zvezda je majstor da posrnule timove vrati u život.Valencija je zaredjala 8 poraza od EL i Španske lige.U nedelju izgubili kod kuće od Bilbaoa

bongobuda

pre 7 meseci

Kako nam se uvek namesti mec sa ekipom koja u tom trenutku trazi prekid niza poraza i "mora" da pobedi... i onda grizu kao ludi... f.ck

Beba Joseph

pre 7 meseci

Neverovatno kako je igra Nedovića postala negledljiva. U prvih 5 minuta 2 izgubljene lopte, 2 promašena otvorena šuta, 2 ofanzivna skoka njegovog igrača. A čovek je naš bek poenter. Užas od igre. Već duže vreme.

demogra

pre 7 meseci

e ovo je razlika u sudjenju ovi nas ubise prebise nas nacisto, svira se tek svaki 3 faul, partizanu bi protivnik ovde izasao u prvom minutu iz bonusa i odma se igra slabija odbrana

Зоки

pre 7 meseci

Ја јесам навијач Партизана, али људи моји нисте ни свесни какав је мајстор Милош Теодосић.

Аналитичар

pre 7 meseci

Јуче крао Болтаузер за гробаре, вечерас ће Јавор за Валенсију.

Већ виђено. Постаје дегутантно.

MarkoSimpson

pre 7 meseci

Sta god uradili , unaprijed su ih pokrale sudije , posto se cijela Evroliga pribojava tih titana kosarke .. Denver Nagetsi presrecni sto su sa one strane okeana , da ne bi morali da igraju protiv njih

Realan .

pre 7 meseci

Svim srcem za Valensiju .
Jer kad vidim šta državni mediji pišu o Partizanu i kako se ponašaju navijači Zvezde na pobjede Partizana, onda je to realno da se za Valensiju navija .
Poraz Zvezde je u prevodu da se pozdrave sa evroligom .

NikolaCZV

pre 7 meseci

Ajde hrabro zvezdo imamo najmanji budzet u EL od oko 4 miliona eura tako da je svaka pobeda premija. Nismo mi rezimski partizan koji trosi vise od 60 miliona godisnje. Pa panter ima preko 22 miliona eura.... Strasno sta se radi

Iskren grobar

pre 7 meseci

Veliki sam grobar, ali neka mi neko objasni zašto se sa tribina Arene vise ne skandira, zbog čega, ja sam mislio da smo mi avangarda i iskreno za promene, sad smo pokazali svoju ljigavost

koliko se secam

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x

Delija Vukovar

pre 7 meseci

Aman ljudi dal ste normalni, citam svaki dan vesti Zvezda Partizan i citam komentare, pa dokle vise ide ovo ludilo prepucavanja i mrznja, ja kao Zvezdaš volim da pobedi i Partizan kada igra sa stranim klubovima,pa tako i Euroliga. Ili mozda nisam Zvezdaš ako ne mrzim Partizan? Pre svega sam Srbin pa onda sve ostalo, dozovite se pameti. Pozdrav svima

Sale

pre 7 meseci

Zvezda je majstor da posrnule timove vrati u život.Valencija je zaredjala 8 poraza od EL i Španske lige.U nedelju izgubili kod kuće od Bilbaoa

ne mogu vise

pre 7 meseci

Prekosutra jos jedan poraz za 4-8 i pocetak rekreativne turneje do aprila kojom se Zvezda nazalost oprasta od EL. Od sledece godine EuroCup sa Vulvsima i Sljonskom, pa polako..

JDAleksandar

pre 7 meseci

Ja jos na pocetku sezone rekoh da bukvalno nijedno pojacanje Zvezde ne bih voleo da vidim u Partizanu.

Najbolji igrac Crvene Zvezde je Luka Mitrovic ! Ubedljivo !

To dovoljno govori kakav je tim Crvena Zvezda.

steta

pre 7 meseci

Voleo bih da gresim ali izgleda da Zvezda gubi obe u Spaniji i sa skorom 4-8 zapocinje rekreativnu turneju malo ranije nego prethodnih godina. Eee kad bi se vratio Radonja pa da ponovimo onaj legendarni top 9, to nam je najveci uspeh u istoriji kluba

MarkoSimpson

pre 7 meseci

Sta god uradili , unaprijed su ih pokrale sudije , posto se cijela Evroliga pribojava tih titana kosarke .. Denver Nagetsi presrecni sto su sa one strane okeana , da ne bi morali da igraju protiv njih

smss

pre 7 meseci

Da mi je neko rekao na pocetku sezone da ce Teodosic da bude glavni igrac, rekao bih da se sali... Ali,realnost je da su on i Mitrovic najbolji igraci ove sezone...istina

uaaaa

pre 7 meseci

Kao što sam napisao i po formiranju tima CZ napisaću isto i sad.
CZ je tim koji ima kvalitet ali problem je što je to ekipa fizički slabih igrača.
Slabih u poređenju sa drugim timovima.
Baskonja je dosta jača po fizikalijama od Valensije i CZ će imati jako puno problema da im parira.
Još im je na klupi Duško koji poznaje tim CZ a imaće želju da pokaže da su pogrešili.

dzoni15

pre 7 meseci

ono sta Partizan uradi za ove 2 sezone,nama je trebalo za 11...pricali smo im kako je ovaj format nikad tezi,oni prve sezone odu u top 8,umalo i u top 4...sa slicnim budzetima...moze nam trener biti ne znam ni ja ko,neizvesne zavrsnice i unapred dobijene utakmice se gube. kraj tacka,11 sezona isto...krece se sa skorom tipa 2-6,4-8,1-6

Analitičar

pre 7 meseci

Duško Ivanović u Evroligi nakon odlaska iz Zvezde:
- 5 pobeda
- 1 poraz (košem u poslednjoj sekundi)

"samo lagani treninzi i bez odbrane" moja Zvezdo 🤡

Nick

pre 7 meseci

Prosle godine 17 igraca i dva trenera. Ove godine 16 igraca i dva trenera. Ko to placa? Narod Srbije, poreski obveznici nesrecni. Placaju rekreativcima da bi ovi dobili bar utakmica revijalnog karaktera od januara do aprila kada izgube sve sanse za plej of, a posle se hvale kako su bili na pobedu dve od istog. Kako vas nije sramota pre svega?

Xyz

pre 7 meseci

Zvezda nema pojma. Iz godine u godinu nosta se ne menja. Ne mogu da naprave konkirentan tim. Ako su se ranijih godina vadili na mali bidzet, ove godine to ne moze biti izgovor. Sada sam potpuno siguran da ova uprava zvezde nema kapacitet da napravi ekipu da valja

Emirates

pre 7 meseci

Sutra opet gostovanje u jutarnjem programu . Doveli igrace iz Barselone , Reala, Baskonije , Olimpijakosa , Virtusa Milana , Cska , Cikaga i OPET VELIKO NISTA .
Ako Partizan sutra vece pobedi , ovi iz Zeleznika ce skakati u hladnu Savu .

Don Žile

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x
(koliko se secam, 6. decembar 2023 19:48)
Igokea zamalo na F4, FMP, u top 18.
(Koliko se sećam)

View

pre 7 meseci

Nije moje da se mešam ali - nestrpljenje, nestrpljenje,... i tom traje godinama. Mislio sam da se ste konačno opametili kad ste shvatili i doveli dobrog trenera ali .... vaš glavni i najpametniji ne može drugačije, što bi rekao jedan filozof - karakter je sudbina čoveka ili narodski može - star se pas ne uči lajati.

Borkes

pre 7 meseci

Kao grobar mogu da vam kazem sledece (gledao sam utakmicu zbog kladionice). Imate 2 problema. Nejpir i energija tima. Izgledate kao da vam se nenigra, kao da igrate po kazni. Kapa dole Teu i Mitrovicu.

The_Dejan

pre 7 meseci

Oteramo trenera koji nas je prošle sezone vratio iz mrtvih u Evroligi, i kad smo ga oterali, šta, mislili su da ćemo da kidišemo.. E moja upravo..
Ne zna se da li bolji skauting imamo u fudbalu ili u basketu.. Tuga.

Bolesni mozgovi

pre 7 meseci

Ova Valensija se bukvalno nudi CZ, ljudi vode 8 razlike i umesto da stanu na loptu oni prangijaju trojke u 10-toj sekundi napada, idu na neke ulaze van balansa, boze sacuvaj koliko je divlja ekipa ova Valensija, da nisu sve ubacili u prvom poluvremenu dobila bi CZ ovo 10-tak razlike.

Burgundinac

pre 7 meseci

Jedini gori tim ove sezone od ove Zvezde je Alba... Ovo je krs od tima ljudi. Kad im ne ide sut spolja oni ne mogu da dobiju apsolutno nikoga u ovoj EL.
Da nije ovog Milosa Teodosica oni bi izgledali kao da su se na ulici sakupili i usli u halu da odigraju utakmicu.

Goksi

pre 7 meseci

Zvezdi se crno piše. Kako očajna ekipa. Doveli neke veterane, nemaju ni centarsku, ni bekovsku poziciju. Pravo čudo bi bilo da ovaj sastav do kraja EL ima 10 pobeda. Neverovatno kako ne umeju da kompletiraju tim. Igraju sa 8 igrača od 14 na raspolaganju,a od tih 8 što igraju Teodosić, Mitrović i Nedović imaju neke veštine. Ostali jako blede partije.
Ovo će da bude najgora sezona ubedljivo i grčevita borba da ne budu zadnji na tabeli.

Ko ceka, (ne) doceka

pre 7 meseci

Zvezda nakon Baskonije ide na 4-9, isti skor kao Partizanov u ovo doba prosle sezone. A kako ce da se cupa iz te provalije, e to je nesto drugo...

reste d beste

pre 7 meseci

Evo ja kao Partizanovac kažem, naslov nije u redu. Kakav tragičar, pa Teo je jedini igrao u prvom nešro a sa njim na terenu se Zvezda i vratila u drugom. Nejpir ponovo loš a ovoga puta i Nedović, koji je prošlu odigrao sjajno.

dure

pre 7 meseci

Sledi šta? Odvaljivanje Duška za sramno otpuštanje, zatim u areni škripa patika, meč ili dva, i onda pola hale u Pioniru!
Naravno i poneko gostovanje u jutarnjem uz konstataciju"ne palimo se na EL"
Cilj je kup i prvenstvo Srbije, uz naš zahtev da se Partizanu ne dozvoli učešće!

Laki

pre 7 meseci

Prosto i jednostavno mi smo donji deo Evrolige još od samog početka! Samo se nerviramo bez potrebe. Jedini smo tim koji ima baletane umesto fizički jakih igrača. Biće ovo još jedna turistička sezona u Evroligi. Tužno i žalosno ali je tako...

Piter Markoni

pre 7 meseci

Žao mi je da trošim struju gledajući ovako anemičnu zvezdu, pošto je čović "pravio tim", odgovornost je isključivo na njemu....

macconi

pre 7 meseci

Razlika izmedju Zvezde i Partizana je ta sto Partizan ima bolju hemiju u ekipi,boljeg trenera,imaju igrace koji dobijaju neizvesne zavrsnice i to ne samo ove vec i prosle sezone...i bolje navijanje...Zvezdini igraci su totalno izgubili samopouzdanje...Zvezdi treba centar pod hitno...i da,mnogo nam fali Hanga...on je sto se tice kosarke Lazic puta dva.

Intervju

pre 7 meseci

U avgustu je glavna osoba u KKCZ dala intervju koji su svi mediji bombasticno preneli. U njemu je receno: Ove sezone cilj nam nije f8, vec F4 Evrolige i ABA titula i Kup i KLS. Pa onda nije lose, Jos...

па да

pre 7 meseci

Стварно није фер како суде ове судије, трећа четвртина на истеку а доделили су Звезди само 15 слободних бацања више него Валенсији, 29 наспрам 14?!?

dzile

pre 7 meseci

Topovsko meso, to je ova ekipa, pogubljen tim koji služi za razigravanje svih ostalih ekipa kad im dodje u goste, sparing partner za podizanje samopouzdanja protivnika
Nisu kadri da bilo šta preokrenu, stignu nekako na jedan posed razlike i onda opet potop. Možda ćemo i dobiti neku utakmicu kod kuće do kraja, slučajno i ne više od jednocifrenog broja.
Mnogo sam tužan kad gledam ovu sramotnu i kukavičku igru.
Putuj Evropo...

Predah

pre 7 meseci

Nejpir - psihicka kriza
Teo - vrlo dobar za svoje godine
Nedovic - nekonstantan
Jago - nekonstantan
Lazic - izasao iz povrede, potreban
Lazarevic - bez samopouzdanja
Gedraitis - suter bez suta
Deda - nekonstantan
Bolomboj - odlican
Tobi - devojcica
Mitar - odlican
Simonovic - zasto je ovde?
Ilic - zasto je ovde?
Kuzmic - OK za treninge?
Hanga - nedostaje, potreban

Sferopulos - korektan

Da li je bolje nego sto je bilo?
Jeste.
Hoce li biti dovoljno za nesto?
Vrlo tesko.

Dejan

pre 7 meseci

Do kada će država bacati uzalud ovolike novce u Crvenu Zvezdu Beogra,do kada,da svake godine budu 16-estl,eventualno 15-esti???. Podhitno vratiti klub nekom mladjem i čistom čoveku u svakom pogledu,dokle trpeti saopštenja ,demagogije i raspad ekipe svake godine u Novembru???

bil DE

pre 7 meseci

Moram da priznam, kad je počeo prelazni rok i kad se pomenulo ime nejpira mislio sam da bi dobro legao mom partizanu. Medjutim, s ove vremenske distance se vidi zašto je Žoc Žoc a zašto ja pišem komentare. Bolje nemati pleja nego imati takvu štetočinu. Nemoguće je da jedan Mesina, Duško ili Sferopulos ne mogu da imaju autoritet nad jednim igračem. Znači, nije do trenera.

Darko

pre 7 meseci

Ništa ne brinite, dobićemo sutra Milano, da vratite 15. poziciju. Imali ste sreće da je Asvel izgubio nesrećno od Makabija, pa TOP16 i dalje nije ugrožen.

Beba Joseph

pre 7 meseci

Neverovatno kako je igra Nedovića postala negledljiva. U prvih 5 minuta 2 izgubljene lopte, 2 promašena otvorena šuta, 2 ofanzivna skoka njegovog igrača. A čovek je naš bek poenter. Užas od igre. Već duže vreme.

Dzoni boj

pre 7 meseci

Broj poena srpskih igrača u 12. kolu EL:

Partizan 10/89 (pobeda)
Crvena zvezda 42/81 (poraz)

Broj poena srpskih igrača mlađih od 25 godina u 12. kolu EL:

Partizan 6/89
Crvena zvezda 0/81

Dve zanimljivosti:
Nedović (14) i Teodosić (11) su sami pojedinačno postigli više poena od svih srpskih igrača Partizana (10) u 12. kolu EL.

Ovo je 10. utakmica (od 12) Crvene zvezde u kojoj su srpski igrači mlađi od 25 godina ostali bez poenterskog učinka (0 poena).
(Statističar, 06. decembar 2023 22:52)

Volim sto izbacis ove statisticke podatke, zanimljivo mi to. Opet propustio si da napomenes da Zvezda u svom sastavu nije imala nijednog mladjeg igraca od 27 godina, a Partizan je imao dva igraca od 23 godine i jednog od 20 koji su na terenu proveli 33:35 minuta. Ta mantra koju godinama pokusavaju da prodaju o ulaganju u srpsku kosarku odavno je pala u vodu. Partizan mladim srpskim igracima daje priliku da igraju u najjacem evropskom takmicenju i time ulaze u buducnost srpske kosarke. Da je Zvezda ostavila Topica i dala mu makar 1-2 po utakmici mogli bi i za nju to da kazemo, ovako to niko ne moze da kaze. Prica da je mlad takodje pada u vodu. Partizanovi klinci Bogdan i ekipa su poceli da igraju Evroligu sa 18 godina.

zare

pre 7 meseci

A pre početka sezone uprava pričala najbolji tim Zvezde, ikada! Ispade najgori, ikada. Koja je timčina ono bila prošle godine: Vildoza, Kampačo, Petrušev.

ivan Nis

pre 7 meseci

Tek sad vidimo koliko je Ivanovic odlican trener.
Baskonija igra kao preporodjena a Zvezda isto ako ne i gore nego sa njim.
Los tim i ne moze se bolje ,ovo je maksimum.

profesor

pre 7 meseci

Nema ovde leba ova sezona je vec otpisana. Neverovatno da nema ko da lostigne trojki iz otvorenih pozicija prosto smo losi da li je trebalo menjati Ivanovica nissm siguran

budibogsnama

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...
(Aca, 06. decembar 2023 23:56)

Da, da…koš razlika, to je bitno!!!

Grobar

pre 7 meseci

Da ovaj nejpir dođe u Partizan, on bi imao 99% pogođenih šuteva.
Beš iz tu rupu dok ne puknes psihički,dok ne padneš u neku tešku depresiju. Dođi u klub gde se voli dres, voli grb,gde su emocije prisutne. Sta ćeš u taj veštački klub?
A da boli tebe uvo,prođe pola sezone poći ce I još pola ali se kasa napuni za 2,5m +.

mile kontraš

pre 7 meseci

I MI smo izgubili od Valesnsije obe prosle godine pa za dlaku ne odosmo na fajnal for. I Robert Redford nije imao brkove, pa šta mu je falilo. Dosta bre pljuvanja po svojim igracima i sudijama, osamarite se - pa taj Teo je pokazao i potvrdio klasu vise od Nejpira i Santosa zajedno.

Boban

pre 7 meseci

upravi Zvezde bi bilo pametnije da rastera ove penzionere i da pusti decu da igraju.Samo lud covek ne vidi ili nece da vidi da Teodosic Nejpir i Nedovic ne mogu biti u istoj petorci zajedno jer tad odbrana ne postoji,a prica bice bolja odbrana kad se vrati Lazic kamo srece da se nije vracao,a ove sto su dovodili ove igrace uhapsiti koliko veceras a mozda bolje odmah.

brana

pre 7 meseci

ovo ozbiljno nije fer prema navijacima i ljubiteljima kosarke...pa ne mogu bazen da pogode...a o odbrani i losim pasovima ne treba ni govoriti...kao razbijena grupa basketasa...

bvb

pre 7 meseci

Svi zapeli Nejpir i Tobi najgori, Giedratis je gori od obojice klasu. Ova prva dvojica nekad i daju nešto, Litvanac ništa. Čovek koji je suter celu karijeru promasuje tri otvorene trojke i dva bacanja. U odbrani ga nigde nema, pravi nerezonske faulove kada smo u bonusi. Ludilo koliko loše igra od početka sezone.

zile

pre 7 meseci

sad da pobedite u baskiji,bar da bude da ste ivanovica sa pravom oterali.ceo tim da promenite ne mozete.krivac se zna,11 godina bacenih para,trenera i igraca.koji je rezultat svega toga?digao se partizan iz blata i usijane tastature,to je rezultat.kao grobar,zelim vam lepse dane i zdravo navijanje

Nikola

pre 7 meseci

Sferopulos mora da uvede pravilo za Sabaza, da ne sme da drzi loptu duze od 4 sekunde. Krenuo je odlicno, ali ponovo davi loptu kad je kod njega

Džoni

pre 7 meseci

Vratiti malog Topića i dati mu odrešene ruke, neka radi šta god hoće, neka postavlja napade kako želi, neka greši, gori od Šabaza biti neće. Znači da igra bez bilo kakvog pritiska jer EL svakako igramo revijalno (kako drugačije objasniti primljenih 56 poena od mrtve Valensije) tako da pritiska praktično ni nema, a bar ćemo razigravati naše dete pa se ekipa možda i posloži do završnice ABA?

bvb

pre 7 meseci

Nejpir je sakupio 14 poena, pogodio je bar nešto za ono sto je igrao. 5 puta veći problem od njega su Davidovac i Giedratis koji ništa živo ne mogu da pogode. Toliko promašenih otvorenih šuteva, spori, nula u odbrani, apsolutno su jezivi obojica. Davidovac je verovatno jedan od najgorih igrača u EL ove godine.

paja patak

pre 7 meseci

Prekosutra jos jedan poraz za 4-8 i pocetak rekreativne turneje do aprila kojom se Zvezda nazalost oprasta od EL. Od sledece godine EuroCup sa Vulvsima i Sljonskom, pa polako..
(ne mogu vise, 06. decembar 2023 22:23)

Valjda 4-9??????? Sad je 4-8,

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Mi smo amaterska ekipa. Valensija je bila zrela za rutinsku pobedu od plus 10 veceras. Valensija je bukvalno EK ekipa, prosecna i nista vise od toga. Bukvalno svaki moguci napad gde smo imali sanse za preokret mi masimo otvorene trojke, Rokas, Davidovac, Nejpir, Teodosic, ili gubimo lopte, ili masimo slobodna bacanja. Cist amaterizam. Amaterski veceras vodjeni od Svaropulosa. Uprava neka se dobro razmisli sta zeli da uradi sa ovom ekipom ove sezone koja posle ovakvih poraza tesko da moze da se spase.

Bojan

pre 7 meseci

Da sam ja predsednik kluba, pred svaku sezonu bih spustao loptu, govorio da nam je cilj sredina tabele, promocija igraca, da probamo da ispariramo partizanu, finansijska stabilizacija bla bla…da rasteretim igrace totalno. Iz tog mira mozda i bude nesto. Medjutim, mi radimo suprotno, nerealno podignes ocekivanja da smo zreli za F4 i oni imaju pritisak iz meca u mec, svi se tresu, ni jedan igrac u formi u decembru, neprepoznatljivi…

Svetsko a ne mundobasket

pre 7 meseci

Najbolji i najskupji tim u istoiji kako kazu. Kupuli sve na pocetku sto je kao valjalo i to iz najjacih evroligaskih ekipa.
Na silu i iz kompleksa hoce u Arenu i da kao pariraju Partizanu. 90% portala i 100% medija su na strani zvezde cele sezone(sramota). Svaki dan gostovanja na nacionalnim frekvencijama... Sve u sluzbi zvezde.

FQ20

pre 7 meseci

Ako me pamcenje dobro sluzi, Nemanja pre par dana rece da poznaje jedan klub kome je prekretnica Efes!
E pa jeste, ali nekome do F4, a nekome do EC!!!

Sok od zove orla

pre 7 meseci

Uvek nam u decembru padne forma u evroligi, a Alba i Asvel se nekako podignu i stalno strepimo za to 16. mesto. Partizan je prošle godine bio na 4-9, bićemo i mi verovatno, al zato samo hrabro na proleće.

Pedja

pre 7 meseci

Zvezda ako ovako nastavi da troši Teodosica zavsice mu sezonu sad u decembru.A posle big neka je u pomoc sa silnim Jagicom i pogubljenim Nejpirom.A da neko za promenu nekad odgovara?Nebojša?Sme li da se pita???Jel njegov klub?Ako jeste(a očigledno da jeste)neka neko javno kaže!!!

Realan .

pre 7 meseci

Svim srcem za Valensiju .
Jer kad vidim šta državni mediji pišu o Partizanu i kako se ponašaju navijači Zvezde na pobjede Partizana, onda je to realno da se za Valensiju navija .
Poraz Zvezde je u prevodu da se pozdrave sa evroligom .

dure

pre 7 meseci

Trebalo bi neko saopštenje EL-i, da se tabela formira na osnovu koš razlike, a da se uzme u obzir i ko je posle prvog kola bio "šampinjon" Evrope, kako po tabeli, tako i po štampi iz Srbije, naravno i po mnogobrojnim gostovanja u jutarnjim programima! Pravda za fmp2!!!

Neko iz mase

pre 7 meseci

Toliko je loša Zvezda, da sam nekako navijao za nju. Iako sam grobar, žao mi je da drugi naš klub bude poslednji. Tako da bih voleo da se malo trgnu, da se pomere sa začelja.

Solarnaut

pre 7 meseci

Ovo je trebalo znati izgubiti, Valensija jeste u prvom poluvremenu pogodila skoro sve ali zadnjih 5 minuta vode 8 razlike i zavrsavaju napade u prvih 10 sekundi sutevima sa 8 metara i nekim bezveznim ulazima van balansa, ali Teo dva suta za 3 poena i ni jedan obruc nije pogodio, hteo da ispadne heroj na kraju ispao tragicar

Mile

pre 7 meseci

Da li postoji neko ko može Nedoviću da objasni da ne mora da se u prodoru bude na obruču svaki put i da je šut sa poludistace moćno oružje. Oba faula u napadu je napravio sa besmislenim zaletanjem na koš, a imao je ogroman prostor da se iz zone sl. bacanja podigne i šutne sa poludistance. Nedović ima izuzetnu tehniku i brzinu i kada bi malo uključo glavu i radio ono što npr. Panter radi u Partizanu sa poludistance, imao bi svaku utakmicu lagano 20+ poena.

qantas

pre 7 meseci

Zvezda zaista ne zasluzuje da igra EL. Apsolutno najgora ekipa u Evroligi. Jadno, bedno, smesno, metiljavo, njanjavo.
Ko veruje da ovaj skup igraca moze kad tad da proradi, taj se ili sali ili je totalno lud.

Uros

pre 7 meseci

Zvezda je u 5 najlosijih ekipa u Evroligi. Trenutno, uz Albu, najslabija. Ko god da je sastavljao roster, veze sa kosarkom nema.

Ova grupa igraca ne moze da proigra. Jednostavno nema kvalitet.

Napier uzasan. Ne znam da sam gledao igraca koji igra losiju odbranu. U napadu spor, bez zustrine, ne moze da probije do kosa. Sav kilav i slabasan. Mislio sam da je malo slabija verzija Larkina ili M. Dzejmsa, on ne moze patike da im cisti. Eventualno u Kini da igra, u Evroligi nema sanse. Ako bismo uspeli da ga vratimo u Milano, da se sutiramo nogom u dupe.

Jedan dobar bek fizikalac umesto Napiera, jedna odlicna cetvorka, i onda mozda necemu da se nadamo. U suprotnom, ostaje nam da navijamo protiv Partizana, za neki nas rezultat nema sanse.

veliki strumf

pre 7 meseci

Невероватно како смо за 3 секунде ЛАГАНО примили кош на крају 3/4!!! Пустисмо Харпера да прими лопту, сам дође у добру позицију и неометано шутне! А зна се да нема времена да некоме дода лопту и нико га не удваја, нико да му изађе! Срамота бре! И тачно сам знао кад смо стигли на 62-61 да ћемо пасти, али баш да направе 8-0 након ничега пре тога… Клавер само нама сипа тројке без промашаја.

Čačanin

pre 7 meseci

Da je ušla trojka -1 dobili bi i sad bi bili komentari da je sve super osim lošeg prvog poluvremena. Problem je konstantnost igrača, mnogo oscilacija.

Miki ciganin

pre 7 meseci

Kad je Sferopulos preuzeo tim, rekao je da ima svoje sisteme odbrane koje će tek igrači usvojiti, sa izuzetkom meča protiv Fenera, što je izgleda bio puki slučaj, na nijednoj utakmici nismo primili manje od 85 poena, dakle dok oni usvoje sisteme, eto nas na 18.mestu, ne valja ovo ljudi ništa, katastrofalno odradjen skauting igrača, od pojačanja kapa dole Teu i Bolombaju, ostalo, Jago od crnog do belog, nepouzdan, Rokas ispostavilo se igrač za ABA ligu, kao i Tobi, neverovatno da oba igrača sa toliko iskustva pričaju o pritisku u EL, strašno, Simonović potpuni promašaj i razočarenje, nikom nije jasno zašto je još tu, a vrh je Nejpir koji je najveća štetočina od igrača koga sam u životu video, čak i danas kad je nešto dao napred, imao je užasnu odbranu koju ne zna i neće da igra, a i napred dve vrlo bitne izgubljene lopte, njegov govor tela je užas, deluje sporo, inertno, drži bez ikakve ideje loptu po 20 sekundi, a onda kuku lele, ko njega proceni da će da nas nosi, taj pod hitno treba da radi skauting za klikere,a sramota je što sad ne znamo šta s njim, kako ga otpustiti, strašna greška ko sa Baharom u FK.

Minja

pre 7 meseci

Zašto Nejpir igra i zašto se forsira....Yago ne ulazi od prve četvrtine,na Nedovića sam i zaboravio da je došao u Valensiju....šut za tri da ne govorim...Teo,ma šta o njemu pričali ipak nešto i organizuje...da li oni uopšte treniraju....mislim da ima kvaliteta ali je odnos nula...

Dule

pre 7 meseci

Ne bih ovo sveo na to da je Teo tragicar zbog promasenog suta za vodjstvo, a mozda i pobijedu. Jednostavo je ekipa napravila ogroman broj amaterskih gresaka u zavrsnici, po ko zna koji put. Cak, mislim da je presudila losa odbrana pri rezultatu 81:81 i olako primljeni poeni, kao i ocajna odbrana na kraju trece cetvrtine kada je Valensija imala 3 sekunde za napad, a loptu ispod svog kosa. Igrac Valensije je prosao pored Lazarevica kao pored stative i lagano poentirao. O otvorenim sutevima necu da pricam, volio bih da vidim statistiku koja ekipa ima najvise promasenih otvorenih suteva ove sezone, mislim da tu ne bi bilo dileme. Ekipa nema cvrstinu i prije svega nema dobar mentalitet, kao u fudbalu koliko god milijardi Psg i slicne ekipe ulagali u kupovinu igraca, uvijek ce biti bolji i uspjesniji jedan Real. Poenta je da ekipa nema pobjednicki mentalitet, a to se ne stice preko noci i bez toga nikad nece biti rezultata, nazalost.

Pazarc

pre 7 meseci

Nema ko da pogodi otvorene trojke…tri uzastopno promašujemo….neverovatno da su dve pogodili prešli bi u vođstvo….ovako i dalje u zaostatku….

Leka

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...
(Aca, 06. decembar 2023 23:56)

Ono kad već dva dana ne prestaješ da kukaš zato što je klub sa kojim, nemamš nikakve veze pobedio. Dijagnoza.

Аналитичар

pre 7 meseci

Јуче крао Болтаузер за гробаре, вечерас ће Јавор за Валенсију.

Већ виђено. Постаје дегутантно.

MileR

pre 7 meseci

Mi sramotimo Srbiju u svakom meču EL.
Zašto smo tako slabi u odlučjućim momentima, strašno. Nama da daju drim tim i da obuku Zvezdin ders pobedila bo je svaka ekipa u EL.

Globtroter

pre 7 meseci

56 poena za poluvreme od ekipe koja ima 8 poraza iz poslednjih 10 mečeva. Naravno, panteri igraju hrabro, ali sudije ih urnišu. Inače bi bilo 20 razlike za njih, to je činjenica.

banjo

pre 7 meseci

skroz raspad od ekipe igra svako za sebe,jedini siguran poenter je Nedovic,Mitrovic dobar koristan.ovaj Litvanac je uzas,Teo preteruje...svi stranci u paketu su jako losi...Zasto je doveden Simonovic?

ghh

pre 7 meseci

Pojačanja Zvezde ove sezone:
Nejpir - potpuno van ritma bez ikakvog samopouzdanja, srlja iz greške u grešku, plus doveden kao prvi plej a on plej nije ni u bunilu, klasičan bek šuter.
Jago - osim šuta sve ostalo nije ni blizu nivoa Evrolige, njegova organizacija napada je jednako užasna Nejpirovoj, prodori su mu jedino dobri za izazvati smeh na tribinama
Gedraitis - krenuo dobro i onda upao u kanal, kada mu ide šut vrlo koristan, jer odlično razume igru ima sjajna protrčavanja, a pritom je i sasvim pristojan defanzivac, ali kada mu ne ide , a sada mu već duže vremena šut ne ide onda je i on nedovoljno dobar za ovaj nivo košarke.
Simonović - Ni ne igra, potpuni promašaj, dečko nikad nije bio kalibar za Nba, i onda su mu te protraćene godine upropastile onu igru koju je imao u Megi i trebaće duže vremena da bude na tom nivou.
Hanga - više povredjen nego što igra, koristan kada je na terenu, ali daleko od nekog ko pravi posebnu razliki što se od igrača sa 34 godine i ne može očekivati
Teodosić - Maestro , sa njim na terenu Zvezdina igra jedino liči na nešto, plus požrtvovanost koje nije bilo u nekim prethodnim sezonama, veliki minus neizvesne završnice koje je sve do sada upropastio
Tobi- Slično kao Jago, osim šuta koji mu je još i nestandardniji nego Jagov, sve ostalo nije nivo Evrolige, odbrana pika mu nije nivo ni Aba lige.
Bolomboj- izuzetno igra, uz Mitrovića najstandardniji i jedino pogodjeno pojačanje ovog leta
Sve u svemu užasan prelazni rok.

Lucky

pre 7 meseci

Vidim po komentari a, da shvataju košarku. Ko je doveo Nejpira treba u zatvor, Davidovac šutira, Teodosić pogodi jednu od 10 trojki, LITVANAC PROMAŠUJE OTVORENE ŠUTEVE, KADA JE BILO 2 razlike, forsira se šut za 3. Brani se defanzivni igračima a brom napadaču je ostavljeno da se ušeta u koš, iako ima brzih u Zvezdi, brazilac i Nedović. Ovo je katastrofa na selekcija igrača, Toby ima dobar šut ali Nije šutirao. Rasformirajte upravu, sa ovolikim novcem ispod prosečna ekipa, a Topić ne valja!

Alias Pera

pre 7 meseci

Samo sa Teodosićem nam napad liči na nešto, problem je što sa njim i Nedovićem ili ŠabaNom imamo 2 igrača manje u odbrani. Koliko vidim i Sferopulos sada pokušava da igra bez obojice. Videćemo

Milan

pre 7 meseci

Ljudi moji pa sa Geatridisom u igri mi imamo igraca manje i u odbrani i u napadu. To je neverovatno kako loše čovek igra. Drvo jedno obično. Ako ga ne oteramo do kraja godine i ne pronadjemo nekog ko moze da pogodi bar tri trojke na utakmici bice mrtva trka sa Albom za zadnje mesto

Zuja

pre 7 meseci

Teodosić samo sa ovim asistencijama miie dovoljan za pozitivan skor ma duže staze. Odbrnaa loša i šut očajan.
Recimo španski tri Rodrigez, Fernandez i Ljulj su igračine za Teodosića. Ljudi kada ostanu sami na šutu to nema promašaja. Da ne pričamo koliko su bolji kada se lomi rezultat i odlučuju. Teodosić je za njih rekreativac.
Propala cela sezona sa dovođenjem igrača koji ne prave nikakvu razliku, ne mogu da pogode otvorene šuteve. Šabaz i Gidra litvanac koji su dobri suteri i treba da pogađaju, izgledaju kao rekreativci od početka sezone.
Doveli veterane Teodosića i Hangu sa 37 godina da nam igraju. Hanga povređen.
Nedović i Mitrović nam najbolji igrači. Niti imamo teškog cemtra niti sigurne bekove šutere. Jadno i bedno.
Neka dovedu nekog centra da barem probamo da napadnemo ABA ligu. Sa ovim trenutnim ni tu nemamo šanse sa Partizanom.

View

pre 7 meseci

Kao što sam napisao i po formiranju tima CZ napisaću isto i sad.
CZ je tim koji ima kvalitet ali problem je što je to ekipa fizički slabih igrača.
Slabih u poređenju sa drugim timovima....

(uaaaa, 6. decembar 2023 23:45)

Svi igrači koji su dovedeni bili su druga ili treća opcija na pozicijama na kojim su igrali u svojim timovima. Nejpir je doveden u Armani kad se povredio Pengos. Tim je formiran, za vikend, par dana, kupljeno 9 igrača. Prošle godine ste imali kvalitet koji teško koji klub može da priušti, Kampaca i Vildozu plus solidni stranci i Dobrić, donekle i Petrušev. Uporedi igrače. A tek što ste trenera promenili to je amaterizam samo takav,

Padaju mi kapci

pre 7 meseci

Kad smo izjednacili 50 sek do kraja znao sam da gubimo lagano, jednostavno luzerska ekipa.O Nejpiru i Gedraitisu ne bih trosio reci.

vukan

pre 7 meseci

giedraitis, tobi, saban, simonovic ( koji izgleda dodveden da igra samo aba ligu) ilic, kuzmic, pa i ovaj brazilac po sistemu pola plate i raskid ugovora! Dovesti Topica i Plavsica iz mege, atlestsku cetvorku i beka pogadjača ne šutera, njih iammo dosta u zvezdi... ekipa bi bila milina za gledati, jer ovo je horor kako igra zvezda...

yield

pre 7 meseci

Zvezda, Alba, Lion i tako ta boranija veciti Top 16-18. Braco i sestre, sta treba da se desi sto se nije desilo u proteklih 10 godina da konacno odustanemo od kosarke. NE UMEMO! Da sastavimo tim, da navijamo, da nadjemo trenera, da napravimo hemiju...Jedino sta znamo je da pisemo saopstenja i da kukamo.

Cane

pre 7 meseci

Zvezda je klasična domaćinska ekipa, koja može na momentum da pobedi svakoga ali na strani je topovsko meso pa i za one slabije. Tako da zvezdaši to je to i od ove sezone. Sad možda je ovo sve realno stanje a to sto uprava kluba svake sezone priča isto pa posle se protivnici navijači sprdaju. Ili se priča o top 8 pa onda je aba liga prioritet onda ove sezone su cak išli korak dalje pa pričali i o f4 a na kraju će biti kao i prošle sezone.

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Stvar je vrlo prosta. Mi smo atletski ubedljivo najslabija ekipa u Evroligi. Jednostavno, nemamo atletski jake centre, krila i bekove. Ne mozemo nikako da se nosimo sa atletskim ekipama. Slabi smo u kontakt igri, premekani smo i to je prosto tako. Primiti 56 poena od prosecne ekipe kakva je Valensija je smesno. Jago pogubljen skroz, Tobi ne postoji u odbrani ali ga zato Grk drzi dok nam duva promaja kroz reket. Ali izgleda da su nas trener i predsednik zadovoljni timom, ne planiramo po njima nikakva pojcanja, tako da nam predostaje samo da prihvatimo tuznu realnost.

Sonsi Get

pre 7 meseci

Bili su emotivno ispraznjeni zbog poraza Monaka i brutalne kradje sudija. Jednostavno hrabra zvezda nije uspela da pronadje snagu i pobedi.

nba86

pre 7 meseci

kakav peti faul Mitrovica, stoji podigao ruku ovaj bampuje u mitra ruku mu ne dodiruje promašaj i ovaj svira. žoc bi zapalio arenu za ovakav faul.

aca

pre 7 meseci

Pratim Zvezdu u kosarci citav zivot. Mozda i najgori Zvezdin tim od onog koji je vodio Uvalin. S tim sto je on vodio klince i nije imao sponzora i mozda budzet od 100.000 evra i bilo je opravdano. U ovaj smo prosuli milione a da nijednog igraca nismo uboli. Sramota! Neko treba da odgovara!

Zeljko

pre 7 meseci

Realno, tužna ekipa, tužna igra i tužan trener.. . Ja ne pamtim da sam video da se pozove neka akcija, da se odigra nešto, umesto toga, trojke se ispaljuju samo tako...Mada, iskren da budem, nisam gledao prvo poluvreme ali kada sam video da Tobi fintira iza linije za tri poena i onda šutira više mi se nije ni gledalo. Inače, nije mi jasan Davidovac, posebno njegova minutaža, Litvanac nekako pogubljen, Tobi je svašta nešto ali nije ono što bi trebao biti, Lazić ništa, Teo odigra dve dobre stvari pa uništi narednih 5-6, rekao bih da je Nejpir sve bolji,mada, videcemo... Može se još mnogo nabrajati ali sve u svemu, loše selektirana ekipa, nema prave petice, prave trojke i iskreno se nadam da nece dovesti Holinsa, tek bi onda haos bio.

veliki strumf

pre 7 meseci

Бојим се да вечерас завршавамо сезону у ЕЛ! Нема разлога да се више нервирамо, губимо живце и здравље! Манекени, никога не занима да игра одбрану! Терајте се више, нећу да вас гледам! Са 4-9 после ова 2 кола дефинитивно смо се опростили од било какве борбе.

metalstorm

pre 7 meseci

Da li je realno da jedan iskusan trener ne vidi da Nedovic na ovoj utakmici treba da bude zakucan na klupu. Stignemo, on ga uvede i napravi 10 razlike za protivnika.

nikola

pre 7 meseci

cekamo madjara hangu pa se pali masina,ekipa koja ima mitrovica,lazica,kuzmica,davidovca,nedovica lazarevica nema sta da trazi u evro ligi a tek pojacanja gedraitis pa sasa matic bolje sutira

:D

pre 7 meseci

Neverovatno. Kada će Zvezda uspeti da pobedi u neizvesnoj završnici? Imam osećaj da 90% takvih mečeva gubi. Neka me neko ispravi ako grešim. Možda bi trebalo da, pored šuta za 3, porade i na mentalnoj spremi.

Bojan

pre 7 meseci

Raspala Valensija 56 poena za poluvreme, Jovic 2/2 za tri, sta reci vise od ovoga. Nama je 80 posto ekipe totalno van forme, kao da krece sezona

Logs

pre 7 meseci

Osnova stvar u sportu je imati trenera i graditi tim oko njegove filosofije.

Uzmite primer u fudbalu ili košarci I videćete da kontinuitet daje rezultate.

Zvezda menja trenere po tradiciji nakon par kola. Novi trener izvlači neki maksimum iz igrača koje on nije selektovao, a možda ih je stari trener doveo zbog neke druge uloge.

Igrače kao u kafani da se kupovali....kao treba mi 10, evo ti 10...I evo jos jedan gratis, jer si dobra mušterija.

Neko očekuje F4 ili F8 sa takvim poslovanjem?

Zvezda je samo igračka u ruci poslodavca koji misli da se razume u sve.

Peruzzi

pre 7 meseci

Aj se menjamo, eto vam Nejpir, Jago, Gedraitis, Nedović, vi nama Stefana Jovića, ne treba ništa da nam doplatite! Ova ekipa Zvezde je fizički NEMOĆNA!

tompus

pre 7 meseci

Nemam timsku igru i povezanost ekipe, nemamo ni kontinuitet. Šta da se radi to nam je što nam je. Gledamo, navijamo pa kako bude to je ipak samo sport. Ne razumem navijače Partizana koji su protiv da Zvezda igra EL, svako igra za sebe i bori se za sebe.
(Marko, 06. decembar 2023 23:22)

Zahvaljujemo se na glasu.

ma glupiraju se..zezaju..to ti js kažem kao stari grobar...treba da igra zvezda ligu uvek. ima armiju navijača ako ništa drugo...veliki je to kk klub realno...mi smo malo veći ipak...

jackie

pre 7 meseci

Milina je gledati kako Stefan Jović igra odbranu, kao mačka se kreće.
Ne znam ni jednog igrača u Evropi sa boljom lateralnom kretnjom. Onaj mučeni Jago ne zna ni gde će, ni šta će.

jednoruki krstivoje

pre 7 meseci

Dajte ljudi, obuzdajte se više, ovolika mržnja prevazilazi svaku meru. Meni je kao Partizanovcu žao kada Zveda gubi a da ne zavisimo od nje, protiv Baskonije znaju da igraju pa im želim pobedu i da budu na bar 5:8 u petak. A i ovde neka nagaze u drugom, mi smo prokockali dva puta 16 i 19 od Reala, 13 u zadnjoj od Olimpijakosa itd.

Pa više volim Tea, Mitra, Lebranka, Dedu nego nekog Klavera i Odželeja.

miki kd

pre 7 meseci

Izgubljena utakmica u 2.cetvrtini i nema vise..Za ovu godinu EL okaciti o klin i pokusati barem Aba ligu osvojiti iako mislim da ce i to biti nemoguca misija sa ovim trenerom i timom...Ne zna se ko je gori ove godine// kosarkasi ili fudbaleri!Nisu oni vredni mojih nerava....

skeva

pre 7 meseci

sabaz jedna asistencija samo,Jago tri, dva pleja užas ne zna se koji je gori,Nedović što odigra maestralno na jednoj utakmici naredne dve sve uprska čovek pravi više prekršaja u napadu nego u odbrani,Tobi igra samo ABA ligu,Geadritis ne može trojku da pogodi a zbog trojki je i doveden!

Pistol Pete

pre 7 meseci

Najveci problem ove ekipe je plej,Sabaz kad sutira,to ide po pola metra dalje,tu treba da se proba da se raskine ugovor,Teo je odlican,ali nikako da igra zadnjih 5 minuta,jer voli da se junaci,a Jago je nizak za Euroligu,zavuce se i stane u reketu,on moze samo kao 3.plej

Sash

pre 7 meseci

Svi napadaju Teodosica, Nedovica i Nejpira, ali se niko ne zapita sta rade neki poput Davidovca?! Pa taj ne igra ni odbranu ni napad. Tobi je beskoristan igrac (zna ponekad da sutne trojku i sta s tim). Bar da je brz, nego teski sporac. Hoce li nam ova tri svaki mec rjesavati, a ostali igrati rekreativno?

SASHA

pre 7 meseci

Mi smo toliko promasili sa selekcijom,da nam nema pomoci ove godine..
Zasto smo pustili Dobrica,to niko ne zna?
Zato je Topic otisao?

Johny Grobar

pre 7 meseci

U bre koliko pljuvanja. Greska je bila sto je otpusten Ivanovic... bio sam stvarno sokiran kad sam cuo. Sad je ekipa u krizi al par dobrih rezultata i sve se menja. Vama takodje fali neko sa enetgijom, kao sto je to bio Lesor a sada poprilicno Ledej.

Marko

pre 7 meseci

Nemam timsku igru i povezanost ekipe, nemamo ni kontinuitet. Šta da se radi to nam je što nam je. Gledamo, navijamo pa kako bude to je ipak samo sport. Ne razumem navijače Partizana koji su protiv da Zvezda igra EL, svako igra za sebe i bori se za sebe.

Ivan NK

pre 7 meseci

Jednostavno lose ukompovan tim, bez pobjednuckog mentaliteta, stava i kao rezultatbtoga su ovakvi porazi u nizu, gdje prakticno skoro nijednu utakmicu, mozda s izuzetkom donekle Bajerna, nisubuspjeli da prelome u svoju korist, prosto receno ekipa luzera, bez vodje, glave i repa, odn. srca i mu.a! Zalosno, ali tako je!

Srdjan

pre 7 meseci

Prvo poluvreme je bilo očajno defanzivno, plus forsiranje Jaga koji je bio katastrofalan. Valensija je definitivno lošiji tim od Zvezde i glupo je što je Zvezda izgubila. Nažalost, ovako se završilo, ali se nadam pametnijoj utakmici protiv Baskonije.

Iskren grobar

pre 7 meseci

Veliki sam grobar, ali neka mi neko objasni zašto se sa tribina Arene vise ne skandira, zbog čega, ja sam mislio da smo mi avangarda i iskreno za promene, sad smo pokazali svoju ljigavost

Hrundi Bakshi

pre 7 meseci

Ekipu ,koja danas da baci rucni frizider u kos,prosao bi,ne mozes da pobedis.
Na to jos dodaj tri Nedoviceva u napadu i jedan nameran,Gidrine SVE promasaje, Teova ispucavanja,eto razloga za poraz.
A Valensija ekipa pojedinaca,tipicna. Ako krene,ide.

Grobar

pre 7 meseci

Zvezda gubi loptu, Džons to kažnjava (25:19) pred sam kraj prve deonice. Lazić nije poodio za tri sa svoje pozicije.


Mislite Magicni Teo gubi loptu, Dzons to kaznjava(25:19)?

Mikii

pre 7 meseci

Odavno Zvezda nije delovala ovako razbijeno. To vam je cirkuzanerija od ABA lige gde je svaka utakmica za vikend 20+ razlike i onda kad dođe Evropa - problem.

Statističar

pre 7 meseci

Broj poena srpskih igrača u 12. kolu EL:

Partizan 10/89 (pobeda)
Crvena zvezda 42/81 (poraz)

Broj poena srpskih igrača mlađih od 25 godina u 12. kolu EL:

Partizan 6/89
Crvena zvezda 0/81

Dve zanimljivosti:
Nedović (14) i Teodosić (11) su sami pojedinačno postigli više poena od svih srpskih igrača Partizana (10) u 12. kolu EL.

Ovo je 10. utakmica (od 12) Crvene zvezde u kojoj su srpski igrači mlađi od 25 godina ostali bez poenterskog učinka (0 poena).

nba86

pre 7 meseci

na 34-31 namerna nedovica u napadu, iz sledećeg njihovog napada primamo 5 poena i tad sam znao da će i ovi protiv nas da naprave +17. sta je sa nedovicem pa je l može bar dve dobre da poveze, ne mogu ni da izbrojim njegove izgubljene, ima bar 5. Jović fantastican igrac i godinama ga ne vracaju u zvezdu, a kakvi su svi naši koje vraćamo on je jokić za sve njih, velik plej ne gubi lopte asistira dace svaku otvorenu trojku. mnogo smo loši, nas pregazi ova jadna valensija.

ludilo

pre 7 meseci

Nas trener i dalje pokušava nesto sa Sabazom na stetu rezultata, ono cisto da iritiraju ljude koji prate ovaj klub, Bez ikakve odgovornosti i zelje za pobedom... nije ni čudo sto su ga gadjali u Izraelu

metalstorm

pre 7 meseci

Ah opet taj šut za tri koji svi zli timovi pogađaju protiv nas. Pitam se dal ima veze sa tim što Davidovcu treba tri dana da se dovuce do svog igraca.

sudije, sudije i sudije

pre 7 meseci

Aman ljudi dosadni ste više. Sudije pa sudije. A uprava,? Loša selekcija igrača u prelaznom roku, trener prosečan.Kakvo crno suđenje protiv CZ. To j ono, svi nas mrze. Ima grešaka uvek, treba da priznamo i greške koje idu na štetu protivnika...

Kuki

pre 7 meseci

Nekoliko utisaka:

Teodosic jedini pravi plej u Zvezdi.
Ovi ostali mogu da igraju bekove mozda neke, ali plejavi nisu.

Od svih mogucih Litvanaca u Zvezdu dosao Litvanac koji ne zna da sutira spolja

Velika greska sto za Zvezdu ne igra mali Topic. Od ove dvojce ne bi bio gori sigurno.
Nadam se da ce to da se ispravi sto pre bude moguce.

Milivoje

pre 7 meseci

Kada će centra da dovedu u KK CZ koji ume da igra leđima pod košem visine 215 cm?
Da li postoji takav visok i krakat čovek koji bi nam bio dostupan? Zna li neko? Jako smoo u deficitu na toj poziciji i gubimo mečeve zbog toga.
I jedan bek 190 cm da igra odbranu. Neka uzmu malog Topića u svoj tim.
Ovom timu fale igrači na te dve pozicjie i kompletna ekipa trpi.

Demar Derozan

pre 7 meseci

Zvezda se borila, jurila je Valensiju celu tekmu sto nije bio Janisov plan. Namece se pitanje koliko ovaj tim Zvezde moze defanzivno da bude jak u kontinuitetu jer Janis nije selektiro ovaj tim. Videcemo, ali Luka je, po meni, najbolji igrac do sada. Jovke je povremeno podsetio na stare dane.

xyz

pre 7 meseci

Žali bože svaki evro. Tim bez ikakvog plana. Ko je dovodio ove igrače neka mu je na čast.Izgubiš od Olimpije koja je takodje krš, pa te sada razvaljuje Valencija koja gubi od svakog ali je to kao u fudbalu.ENdesa liga daleko jača od ABA lige

Školobocna

pre 7 meseci

Prvo što treba uraditi je promena skauta , ovo ne liči na ništa i mora da se snosi odgovornost . Jago mnogo loš , Nejpir igra za poene i izgleda da je bolje na 2 da ga prebace , Teo treba da igra 10 min a ne da vodi igru 20 + minuta , ipak ima 36 godina , ne može da izdrži taj ritam . Nedović nije konstantan , plus uvek postoji rizik od povrede , Gidraitis ne postoji u napadu , Davidovac prespor , Tobi se izvlači za 3 i sa tim imamo loš skok , Bolomboj se trudi ali treba neka masa za 1 centra . Ne uliva mi poverenje ova postavka , nismo se poboljšali sa promenom trenera , moguće da treba još šok terapija .

celinc

pre 7 meseci

Grku jos veceras dati otkaz,bez obzira sto Zvezdini igraci igraju kriminalni tip nema blage veze,niti moze da uklopi petorku,niti da ubode zamenu,Valensija sa prosekom od 80 koseva po utakmici zabija za poluvreme 56,sablona Radonjic je za njega Fil Dzekson,ni u jednom segmentu Grk nije Zvezdu napravio boljom od prve utakmice,znaci noga,zbogom euroligo,nema se cemu nadati,dovesti sablonu Radonjica koji ce bar uzeti Aba ligu

bvb

pre 7 meseci

Kako uvede Nedovica tako se raspadne sve. Prvo je napravio namernu iz koje smo 5 poena primili sad ova glupost u napadu i njegov čuveni sit za 3.

Tor

pre 7 meseci

Tuga i krš od ekipe. Ne mogu da verujem da iz sezone u sezonu bacamo pare, i da ne možemo da se sastavimo. Odbrana ne postoji. Cetiri, ili pet trojki su dali preko Davidovca, dve preko Tobija. Nejpira u odbrani bih cak i ja iz mojih najboljih dana prošao. Odbrana jednostavno ne postoji. Gedraitis u napadu nepotrebljiv, Lazic, takodje i Lazarevic. Nedovic igra par minuta, pa bude pogubljen pet minuta. Jad i čemer, sve u svemu.

wer

pre 7 meseci

a komentator je hit:
"sudije su sviraje faul mitrovicu!"
"ustvari javor je svirao faul mitrovicu!"

e sad sta reci?
osim mozda "ljujaj javore" :)

aca

pre 7 meseci

Za ovakvu katastrofalnu selekciju neko treba da odgovara. 40 poena smo primili za 15 min. I to nije prvi put. Divljanje u napadu, promaja u odbrani. Nemamo sta da trazimo u EL.

Džoni

pre 7 meseci

Peške ih naterati da se vraćaju iz Španije. Da mi je neko rekao da će Zvezda koju je krasila odbrana dugi niz godina ovakvu odbranu igrati ja bih rekao da nije normalan, a uz to ne igramo protiv Reala nego protiv mrtve Valensije koja je u seriji od 8 poraza???

mdj

pre 7 meseci

Kriminalna igra za sad, pogotovo u odbrani. 56 poena za poluvreme, ovo je sramota. Trcali bi mi kamikaze svi posle utakmice, pa na sta ovo lici?

Зоки

pre 7 meseci

Ја јесам навијач Партизана, али људи моји нисте ни свесни какав је мајстор Милош Теодосић.

Azerot

pre 7 meseci

Svaki put kad se igra odbrana, ali sva-ki put skupljaju da pomazu u reket i onda neko ostane sam za 3. Zastos kupljas da pomazes kad im je sut za tri 8/16? Cega se plasis u reketu tacno Sferopulose?

Teraj

pre 7 meseci

Ma dajte bre Radonju i jezgro da cine nasi igraci. Kakva Zvezda s brdom stranaca, kao i Sasa kad je bio na klupi, oni NE OSECAJU uopste za koga igraju... Radonja to poslozi ocas posla, samo mu se ne mesajte u posao.

E

pre 7 meseci

Pa kada ti Stefan Jovic da za poluvreme dve trojke (verovatno ni on ne moze da se seti kada je to uspeo zadnji put) onda je sve jasno....ali samo laicima nije bilo jasno, jos od pocetka sezone, da ovaj ovako sklopljen Franknstajn tim moze bilo sta da uradi....

xyz

pre 7 meseci

Zvezda sve klubove iz Evrope vraća iz mrtvih.Neka je na obraz onom ko je selektirao tim.Ne može ni Fil Džekson da napravi igru za par meseci sa deset novih igrača.Onda promeniš i trenera.U Zvezdi se radi bez plana i sistema.I na kraju sezone će opet da ode 6-7 igrača dodju novi i ista priča.Pare se bacaju uzalud.Ameri dodju da odrade sezonu za tim ih baš briga

Severnjača

pre 7 meseci

Sramota, ekipa koja u proseku ubacuje ispod 80 poena u EL, nama trpa preko 50 za poluvreme! Odbrana kao da ne postoji a Jović sipa trojke za koje u Zvezdi ne bi ni obruč pogodio!

вундербар

pre 7 meseci

Пљување по Нејпиру је алиби, Болонбој игра језиво пик н рол и упорни преузима бекове и када нема потребе и оставља слабе и ниске бекове са Дејвисом, Фалом и сличнима. Штета што нема +/- за ЕЛ. Много боље би било да Митар игра са Тобијем који може да рашири. А Болонбој да се упарује у неку поставу са Лазићем који може да преузме центре у ротацији.

Stari cigan

pre 7 meseci

Protiv albe 15 000 protiv reala 10 000 zbog termina u posle toga nisam pametan. Lake su ovo izjave kao da ih ne zanima mnogo smo opusteni a mnogo poraza.

dirkenstajn

pre 7 meseci

Katastrofalno prvo poluvreme, jeste da je pocetak sezone, ali Zvezdina igra ne obecava, tesko cemo i do 10 tog mesta ako se nesto drasticno ne promeni.

bvb

pre 7 meseci

Raspala Valensija nam ubacila 50+ za 20 minuta. Ljudi gube utakmice na sve strane, ne mogu da se sastave i evo po ko zna koji put nekoga činimo najboljim na svetu.

veliki strumf

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x
(koliko se secam, 6. decembar 2023 19:48)
Igokea zamalo na F4, FMP, u top 18.
(Koliko se sećam)
(Don Žile, 06. decembar 2023 20:00). Замало сам и ја био са Адријаном Лимом, али јбг био Марко Јарић… Чуј замало! Нема у спорту замало, тако нешто не постоји.

bongobuda

pre 7 meseci

Kako nam se uvek namesti mec sa ekipom koja u tom trenutku trazi prekid niza poraza i "mora" da pobedi... i onda grizu kao ludi... f.ck

demogra

pre 7 meseci

e ovo je razlika u sudjenju ovi nas ubise prebise nas nacisto, svira se tek svaki 3 faul, partizanu bi protivnik ovde izasao u prvom minutu iz bonusa i odma se igra slabija odbrana

koliko se secam

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x

Ko to tamo peva

pre 7 meseci

Razumem da ekipu krene sut ovi da bace frižider ucice u kos ali odbrana Zvezde je kriminalna dno dna. Da dozvolis da primis za poluvreme 56 koševa to amateri ne rade sa odbranom. Osim toga krilni centri i centri Valensije bolje šutiraju i precizniji su u sutu za tri nego bekovi i plejovi Zvezde. Sramota jad i cemer.

Pazarc

pre 7 meseci

Ubiše nas trojkama nema ko da brani i to sve sa desne strane…katastrofa i dodaj još sudije…i kraj sa ovim igračima će mo bit ubedljivo zadnji….

Samo kažem

pre 7 meseci

Sve najuriti osim Nedovica Mitrovica i Davidovca i Tea ako ne ide u penziju. Vratiti Radonjica i dovesti domace igrace iz ABA lige i evrokup!

kurta & murta

pre 7 meseci

Veliko postovanje za trenera Zvezde od vatrenog Grobara. Zaista je dobar strucnjak. Nazalost nasledio je ekipu gde je visak bar 5 igraca.

neutrino

pre 7 meseci

Utisak je da je Nejpir dobar, bolji, ali da previše "davi" loptu. Ponekad je bukvalno zgrabi i u mestu drži 10ak sekundi. A sudije nam ne idu na ruku definitivno. Ovoliko sviranih mlakih faulova od strane Javora uglavnom je stvarno smešno za profesionalnu košarku nivoa Evrolige. Takođe trener mora malo češće da vrši izmene, deluje mi da previše čeka da se neko razigra ili da ga krene.

zoran

pre 7 meseci

Valensija je u krizi igre i rezultata imaju ljudi 8uzastopnih poraza i lupaju Zvezdu ko staru kantu . koliko mi loše igramo kad tako posrnuli tim protiv nas vodi lagano .
-Zvezda igra katastrofalno u odbrani sem Lazića ,Lazarevića i Bolomboja niko ne igra dobro odbranu .
-tim Zvezde je tako loše selektiran da je to strasno . Od pojačanja jedino Bolomboj vredi nesto ali za drugog centra .
-Teo bolje da nije došao .
Nejpir u raspaloj formi .
Jago skroman do sada .
Tobi,mekan mnogo .

Kanidja

pre 7 meseci

Sferopulos nema plan B ,u odbrani ništa ne mogu da odbrane ,u napadu bacaju lopte igračima Valensije u ruke.Sezona u evroligi se upravo završava ,ove godine nešto ranije.

View

pre 7 meseci

Situacija nije baš dobra. Prošlo 12 kola, ostalo još 22 a samo 4 pobede. Da se nešto uradi treba bar još 13,14 pobeda. Ako se odbiju još 3,4 utakmice koje se samo srećom mogu dobiti, prostora je sve manje. A konkurencija za plasman takođe igra, svako kolo podeli 9 pobeda. Ako se prvi deo ne završi sa bar 8 ili 9 pobeda, teško je u nastavku bilo šta uraditi.

Zoran

pre 7 meseci

Prvi put gledam Zvezdu ove godine, samo čitam dobri su ovo ono, i gledam ovo prvo poluvrijeme i ne mogu vjerovati da je nekome ovo odobro. Onaj crnac koji vam igra pleja je brz i može probiti i to je to, ovo ostalo teški prosjek , pogotovo za euroligu, možda čak i za eurokup.

Mladen CG

pre 7 meseci

Bez obzira na krajnji rezultat - Crvena Zvezda nije loša! Naprotiv, ekipa ima izvanredan kvalitet, predvođena domaćim ,, majstorijma" - Teodosićem, Mitrovićem i Nedovićem!! Idemo do pobjede!!

Nebojša

pre 7 meseci

Simonović, Ilić i Lazarević nemaju kvalitet za Zvezdu, posebno ne za evroligu. Nedović i Nejpir samo smetaju jedan drugom, mada Nedović smeta celoj ekipi, ali to smo već navikli. Jedino što valja u ovom timu zvezde su Teodosić, Mitrović i Davidovac, ali oni ne mogu da igraju sami.

Zoran

pre 7 meseci

Neverovatno!Znaci ludilo!Sada vam je jasno zasto je morao da ode Ivanovic!Nejpir uzme loptu i umesto da poleti i razvali on ko da je na korzo,Tobi 1 odigra 5 nista,Gedraitis nula,Jago samo se vrti u krug...nistaaa!Nula!Vratiti Topica,Nedovic,Lazarevic,Lazic, Davidovac,Teodosic Mitrovic..sve drugo najuriti i dovesti jos jednog krilnog centra i centra teskasa pa kako bude

Aca

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...

Amater

pre 7 meseci

"Javor deli pravdu"

Kada je uopšte Javor delio pravdu za meču CZ??
Ovim ne opravdavam brojne gluposti koje su igrači CZ povremeno pravili na terenu.

Bane

pre 7 meseci

Gedraitis, mislim da je bolje da stave drvo ispod kosa. Po kom osnovu on zaslužuje minute, ni koš, ni bacanja, no odbranu i tako od starta sezone. Nejpir makar i ubode nešto.

tompus

pre 7 meseci

Kada će centra da dovedu u KK CZ koji ume da igra leđima pod košem visine 215 cm?
tačno..nemož bez visine igrati centra,treba to i partizanu...real danema onog mexikanca tavaresa bio bi običan evroligaš,ovako odskaču baš.

Grizlor

pre 7 meseci

Zvezda ima minimum 2 miliona aktivnih navijaca u Srbiji i Republici Srpskoj.Svako da uplati 10 evra godisnje imali bi u startu 20 miliona budzet.Gledali bi ste final four svake godine ali neeee,mnogo vam je 10 evrica godisnje da date voljenom klubu

milenko

pre 7 meseci

Zvezda, Alba, Lion i tako ta boranija veciti Top 16-18. Braco i sestre, sta treba da se desi sto se nije desilo u proteklih 10 godina da konacno odustanemo od kosarke. NE UMEMO! Da sastavimo tim, da navijamo, da nadjemo trenera, da napravimo hemiju...Jedino sta znamo je da pisemo saopstenja i da kukamo.
(yield, 7. decembar 2023 10:07)

Amin.

NikolaCZV

pre 7 meseci

Ajde hrabro zvezdo imamo najmanji budzet u EL od oko 4 miliona eura tako da je svaka pobeda premija. Nismo mi rezimski partizan koji trosi vise od 60 miliona godisnje. Pa panter ima preko 22 miliona eura.... Strasno sta se radi

sarajevo.ba

pre 7 meseci

Ihhh kad bi baskonia dobila, Howard ubacio jos 3 poena a Siderikis kak se vec zove skupio 10 skokova neb godinu danas isao na poso.

Tanka Zvezda, bio sam odigro dvicu al u gostima ste skroz losi.

tompus

pre 7 meseci

grobar sam..ali gkedam u kladionici nemam sk...navijam da dobijete,imate i dobre igrače ali ne znam kako gubite 16 ns poluvremenu,nije mi jasno...nikako da se pogodi petorka raspoloženih,pi mrni mitrović okej i na klupi je već celu drugu četvrtku...on je baš dobar meni...no ko sam ja da ....tu je trener..

wolwerine

pre 7 meseci

Topić za Nejpira i Jaga u već ovom momentu mnogo veći nivo i klasa..Uz Tea odlično bi to bilo,Nedović na dva..Dobrić da je ostao..Davidovac nepotreban skroz,ajde ovi ostali stranci i nekako,i taj Tobi..Simonović ne dobija priliku...kako god Loša priča Zvezda i Partizan, kolonija stranaca..maladi što dalje od njih!!!

Grizlor

pre 7 meseci

Izgubili na jednu loptu u evroligi u gostima,a ovde drvlje i kamenje.Ne lozite se na grobarske komentare,oni ce ovde izgubiti 15 razlike kad budu igrali.Potrebna su dva igraca,bek i narucito cetvorka a Simonovica treba gurati na peticu sto vise,jer ima visinu i solidan sut,pa moze da izvlaci protivnicke centre van reketa

Andrea Djani

pre 7 meseci

Nema sta , protiv nas svako ispravlja sve greske u toku sezone i pruza najbolje partije . Tu u sutu nema greske , ruse se rekordi , a onda sledeca utakmica potop . Zaista nevidjeno kakav maler prati Zvezdu , kao da svaku utakmicu igra protiv Golden Stejta .

Predah

pre 7 meseci

Suvise mekano, previse izgubljenih lopti, sporo i bez agresivnosti u odbrani, nekonstantan sut.
Ukratko, veceras ovde nema forme.
Zaigrace sigurno mnogo jace u drugom, nisam siguran da ce biti dovoljno.
Ovi igraju prilicno sigurno i tecno.
Forsirao bih Mitra, Bolomboja, Tea, Dedu.
Mada, mozda se brejk trazi protiv Baskonije...

Aca

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...

Mladen CG

pre 7 meseci

Bez obzira na krajnji rezultat - Crvena Zvezda nije loša! Naprotiv, ekipa ima izvanredan kvalitet, predvođena domaćim ,, majstorijma" - Teodosićem, Mitrovićem i Nedovićem!! Idemo do pobjede!!

Аналитичар

pre 7 meseci

Јуче крао Болтаузер за гробаре, вечерас ће Јавор за Валенсију.

Већ виђено. Постаје дегутантно.

Grizlor

pre 7 meseci

Zvezda ima minimum 2 miliona aktivnih navijaca u Srbiji i Republici Srpskoj.Svako da uplati 10 evra godisnje imali bi u startu 20 miliona budzet.Gledali bi ste final four svake godine ali neeee,mnogo vam je 10 evrica godisnje da date voljenom klubu

demogra

pre 7 meseci

e ovo je razlika u sudjenju ovi nas ubise prebise nas nacisto, svira se tek svaki 3 faul, partizanu bi protivnik ovde izasao u prvom minutu iz bonusa i odma se igra slabija odbrana

Teraj

pre 7 meseci

Ma dajte bre Radonju i jezgro da cine nasi igraci. Kakva Zvezda s brdom stranaca, kao i Sasa kad je bio na klupi, oni NE OSECAJU uopste za koga igraju... Radonja to poslozi ocas posla, samo mu se ne mesajte u posao.

steta

pre 7 meseci

Voleo bih da gresim ali izgleda da Zvezda gubi obe u Spaniji i sa skorom 4-8 zapocinje rekreativnu turneju malo ranije nego prethodnih godina. Eee kad bi se vratio Radonja pa da ponovimo onaj legendarni top 9, to nam je najveci uspeh u istoriji kluba

NikolaCZV

pre 7 meseci

Ajde hrabro zvezdo imamo najmanji budzet u EL od oko 4 miliona eura tako da je svaka pobeda premija. Nismo mi rezimski partizan koji trosi vise od 60 miliona godisnje. Pa panter ima preko 22 miliona eura.... Strasno sta se radi

Delija Vukovar

pre 7 meseci

Aman ljudi dal ste normalni, citam svaki dan vesti Zvezda Partizan i citam komentare, pa dokle vise ide ovo ludilo prepucavanja i mrznja, ja kao Zvezdaš volim da pobedi i Partizan kada igra sa stranim klubovima,pa tako i Euroliga. Ili mozda nisam Zvezdaš ako ne mrzim Partizan? Pre svega sam Srbin pa onda sve ostalo, dozovite se pameti. Pozdrav svima

Iskren grobar

pre 7 meseci

Veliki sam grobar, ali neka mi neko objasni zašto se sa tribina Arene vise ne skandira, zbog čega, ja sam mislio da smo mi avangarda i iskreno za promene, sad smo pokazali svoju ljigavost

MarkoSimpson

pre 7 meseci

Sta god uradili , unaprijed su ih pokrale sudije , posto se cijela Evroliga pribojava tih titana kosarke .. Denver Nagetsi presrecni sto su sa one strane okeana , da ne bi morali da igraju protiv njih

nba86

pre 7 meseci

kakav peti faul Mitrovica, stoji podigao ruku ovaj bampuje u mitra ruku mu ne dodiruje promašaj i ovaj svira. žoc bi zapalio arenu za ovakav faul.

celinc

pre 7 meseci

Grku jos veceras dati otkaz,bez obzira sto Zvezdini igraci igraju kriminalni tip nema blage veze,niti moze da uklopi petorku,niti da ubode zamenu,Valensija sa prosekom od 80 koseva po utakmici zabija za poluvreme 56,sablona Radonjic je za njega Fil Dzekson,ni u jednom segmentu Grk nije Zvezdu napravio boljom od prve utakmice,znaci noga,zbogom euroligo,nema se cemu nadati,dovesti sablonu Radonjica koji ce bar uzeti Aba ligu

Don Žile

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x
(koliko se secam, 6. decembar 2023 19:48)
Igokea zamalo na F4, FMP, u top 18.
(Koliko se sećam)

Grizlor

pre 7 meseci

Izgubili na jednu loptu u evroligi u gostima,a ovde drvlje i kamenje.Ne lozite se na grobarske komentare,oni ce ovde izgubiti 15 razlike kad budu igrali.Potrebna su dva igraca,bek i narucito cetvorka a Simonovica treba gurati na peticu sto vise,jer ima visinu i solidan sut,pa moze da izvlaci protivnicke centre van reketa

koliko se secam

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x

Hrundi Bakshi

pre 7 meseci

Ekipu ,koja danas da baci rucni frizider u kos,prosao bi,ne mozes da pobedis.
Na to jos dodaj tri Nedoviceva u napadu i jedan nameran,Gidrine SVE promasaje, Teova ispucavanja,eto razloga za poraz.
A Valensija ekipa pojedinaca,tipicna. Ako krene,ide.

veliki strumf

pre 7 meseci

Samo jako Valensijo. Ljuljaj efempe 2, ljuljaj jako, neka bude ponižavanje
(Tavuljin PFC, 06. decembar 2023 19:37)

Valensija je Igokeu pobedila dva puta prosle sezone ,zvezda ih dobila 2x
(koliko se secam, 6. decembar 2023 19:48)
Igokea zamalo na F4, FMP, u top 18.
(Koliko se sećam)
(Don Žile, 06. decembar 2023 20:00). Замало сам и ја био са Адријаном Лимом, али јбг био Марко Јарић… Чуј замало! Нема у спорту замало, тако нешто не постоји.

Grobar

pre 7 meseci

Da ovaj nejpir dođe u Partizan, on bi imao 99% pogođenih šuteva.
Beš iz tu rupu dok ne puknes psihički,dok ne padneš u neku tešku depresiju. Dođi u klub gde se voli dres, voli grb,gde su emocije prisutne. Sta ćeš u taj veštački klub?
A da boli tebe uvo,prođe pola sezone poći ce I još pola ali se kasa napuni za 2,5m +.

ne mogu vise

pre 7 meseci

Prekosutra jos jedan poraz za 4-8 i pocetak rekreativne turneje do aprila kojom se Zvezda nazalost oprasta od EL. Od sledece godine EuroCup sa Vulvsima i Sljonskom, pa polako..

Зоки

pre 7 meseci

Ја јесам навијач Партизана, али људи моји нисте ни свесни какав је мајстор Милош Теодосић.

Džoni

pre 7 meseci

Vratiti malog Topića i dati mu odrešene ruke, neka radi šta god hoće, neka postavlja napade kako želi, neka greši, gori od Šabaza biti neće. Znači da igra bez bilo kakvog pritiska jer EL svakako igramo revijalno (kako drugačije objasniti primljenih 56 poena od mrtve Valensije) tako da pritiska praktično ni nema, a bar ćemo razigravati naše dete pa se ekipa možda i posloži do završnice ABA?

Realan .

pre 7 meseci

Svim srcem za Valensiju .
Jer kad vidim šta državni mediji pišu o Partizanu i kako se ponašaju navijači Zvezde na pobjede Partizana, onda je to realno da se za Valensiju navija .
Poraz Zvezde je u prevodu da se pozdrave sa evroligom .

wolwerine

pre 7 meseci

Topić za Nejpira i Jaga u već ovom momentu mnogo veći nivo i klasa..Uz Tea odlično bi to bilo,Nedović na dva..Dobrić da je ostao..Davidovac nepotreban skroz,ajde ovi ostali stranci i nekako,i taj Tobi..Simonović ne dobija priliku...kako god Loša priča Zvezda i Partizan, kolonija stranaca..maladi što dalje od njih!!!

Amater

pre 7 meseci

"Javor deli pravdu"

Kada je uopšte Javor delio pravdu za meču CZ??
Ovim ne opravdavam brojne gluposti koje su igrači CZ povremeno pravili na terenu.

Samo kažem

pre 7 meseci

Sve najuriti osim Nedovica Mitrovica i Davidovca i Tea ako ne ide u penziju. Vratiti Radonjica i dovesti domace igrace iz ABA lige i evrokup!

Čačanin

pre 7 meseci

Da je ušla trojka -1 dobili bi i sad bi bili komentari da je sve super osim lošeg prvog poluvremena. Problem je konstantnost igrača, mnogo oscilacija.

Statističar

pre 7 meseci

Broj poena srpskih igrača u 12. kolu EL:

Partizan 10/89 (pobeda)
Crvena zvezda 42/81 (poraz)

Broj poena srpskih igrača mlađih od 25 godina u 12. kolu EL:

Partizan 6/89
Crvena zvezda 0/81

Dve zanimljivosti:
Nedović (14) i Teodosić (11) su sami pojedinačno postigli više poena od svih srpskih igrača Partizana (10) u 12. kolu EL.

Ovo je 10. utakmica (od 12) Crvene zvezde u kojoj su srpski igrači mlađi od 25 godina ostali bez poenterskog učinka (0 poena).

jednoruki krstivoje

pre 7 meseci

Dajte ljudi, obuzdajte se više, ovolika mržnja prevazilazi svaku meru. Meni je kao Partizanovcu žao kada Zveda gubi a da ne zavisimo od nje, protiv Baskonije znaju da igraju pa im želim pobedu i da budu na bar 5:8 u petak. A i ovde neka nagaze u drugom, mi smo prokockali dva puta 16 i 19 od Reala, 13 u zadnjoj od Olimpijakosa itd.

Pa više volim Tea, Mitra, Lebranka, Dedu nego nekog Klavera i Odželeja.

па да

pre 7 meseci

Стварно није фер како суде ове судије, трећа четвртина на истеку а доделили су Звезди само 15 слободних бацања више него Валенсији, 29 наспрам 14?!?

mile kontraš

pre 7 meseci

I MI smo izgubili od Valesnsije obe prosle godine pa za dlaku ne odosmo na fajnal for. I Robert Redford nije imao brkove, pa šta mu je falilo. Dosta bre pljuvanja po svojim igracima i sudijama, osamarite se - pa taj Teo je pokazao i potvrdio klasu vise od Nejpira i Santosa zajedno.

vukan

pre 7 meseci

giedraitis, tobi, saban, simonovic ( koji izgleda dodveden da igra samo aba ligu) ilic, kuzmic, pa i ovaj brazilac po sistemu pola plate i raskid ugovora! Dovesti Topica i Plavsica iz mege, atlestsku cetvorku i beka pogadjača ne šutera, njih iammo dosta u zvezdi... ekipa bi bila milina za gledati, jer ovo je horor kako igra zvezda...

Zoran

pre 7 meseci

Neverovatno!Znaci ludilo!Sada vam je jasno zasto je morao da ode Ivanovic!Nejpir uzme loptu i umesto da poleti i razvali on ko da je na korzo,Tobi 1 odigra 5 nista,Gedraitis nula,Jago samo se vrti u krug...nistaaa!Nula!Vratiti Topica,Nedovic,Lazarevic,Lazic, Davidovac,Teodosic Mitrovic..sve drugo najuriti i dovesti jos jednog krilnog centra i centra teskasa pa kako bude

Nick

pre 7 meseci

Prosle godine 17 igraca i dva trenera. Ove godine 16 igraca i dva trenera. Ko to placa? Narod Srbije, poreski obveznici nesrecni. Placaju rekreativcima da bi ovi dobili bar utakmica revijalnog karaktera od januara do aprila kada izgube sve sanse za plej of, a posle se hvale kako su bili na pobedu dve od istog. Kako vas nije sramota pre svega?

Emirates

pre 7 meseci

Sutra opet gostovanje u jutarnjem programu . Doveli igrace iz Barselone , Reala, Baskonije , Olimpijakosa , Virtusa Milana , Cska , Cikaga i OPET VELIKO NISTA .
Ako Partizan sutra vece pobedi , ovi iz Zeleznika ce skakati u hladnu Savu .

Marko

pre 7 meseci

Nemam timsku igru i povezanost ekipe, nemamo ni kontinuitet. Šta da se radi to nam je što nam je. Gledamo, navijamo pa kako bude to je ipak samo sport. Ne razumem navijače Partizana koji su protiv da Zvezda igra EL, svako igra za sebe i bori se za sebe.

Johny Grobar

pre 7 meseci

U bre koliko pljuvanja. Greska je bila sto je otpusten Ivanovic... bio sam stvarno sokiran kad sam cuo. Sad je ekipa u krizi al par dobrih rezultata i sve se menja. Vama takodje fali neko sa enetgijom, kao sto je to bio Lesor a sada poprilicno Ledej.

bongobuda

pre 7 meseci

Kako nam se uvek namesti mec sa ekipom koja u tom trenutku trazi prekid niza poraza i "mora" da pobedi... i onda grizu kao ludi... f.ck

Neko iz mase

pre 7 meseci

Toliko je loša Zvezda, da sam nekako navijao za nju. Iako sam grobar, žao mi je da drugi naš klub bude poslednji. Tako da bih voleo da se malo trgnu, da se pomere sa začelja.

Školobocna

pre 7 meseci

Prvo što treba uraditi je promena skauta , ovo ne liči na ništa i mora da se snosi odgovornost . Jago mnogo loš , Nejpir igra za poene i izgleda da je bolje na 2 da ga prebace , Teo treba da igra 10 min a ne da vodi igru 20 + minuta , ipak ima 36 godina , ne može da izdrži taj ritam . Nedović nije konstantan , plus uvek postoji rizik od povrede , Gidraitis ne postoji u napadu , Davidovac prespor , Tobi se izvlači za 3 i sa tim imamo loš skok , Bolomboj se trudi ali treba neka masa za 1 centra . Ne uliva mi poverenje ova postavka , nismo se poboljšali sa promenom trenera , moguće da treba još šok terapija .

Milivoje

pre 7 meseci

Kada će centra da dovedu u KK CZ koji ume da igra leđima pod košem visine 215 cm?
Da li postoji takav visok i krakat čovek koji bi nam bio dostupan? Zna li neko? Jako smoo u deficitu na toj poziciji i gubimo mečeve zbog toga.
I jedan bek 190 cm da igra odbranu. Neka uzmu malog Topića u svoj tim.
Ovom timu fale igrači na te dve pozicjie i kompletna ekipa trpi.

Svetsko a ne mundobasket

pre 7 meseci

Najbolji i najskupji tim u istoiji kako kazu. Kupuli sve na pocetku sto je kao valjalo i to iz najjacih evroligaskih ekipa.
Na silu i iz kompleksa hoce u Arenu i da kao pariraju Partizanu. 90% portala i 100% medija su na strani zvezde cele sezone(sramota). Svaki dan gostovanja na nacionalnim frekvencijama... Sve u sluzbi zvezde.

Predah

pre 7 meseci

Nejpir - psihicka kriza
Teo - vrlo dobar za svoje godine
Nedovic - nekonstantan
Jago - nekonstantan
Lazic - izasao iz povrede, potreban
Lazarevic - bez samopouzdanja
Gedraitis - suter bez suta
Deda - nekonstantan
Bolomboj - odlican
Tobi - devojcica
Mitar - odlican
Simonovic - zasto je ovde?
Ilic - zasto je ovde?
Kuzmic - OK za treninge?
Hanga - nedostaje, potreban

Sferopulos - korektan

Da li je bolje nego sto je bilo?
Jeste.
Hoce li biti dovoljno za nesto?
Vrlo tesko.

Andrea Djani

pre 7 meseci

Nema sta , protiv nas svako ispravlja sve greske u toku sezone i pruza najbolje partije . Tu u sutu nema greske , ruse se rekordi , a onda sledeca utakmica potop . Zaista nevidjeno kakav maler prati Zvezdu , kao da svaku utakmicu igra protiv Golden Stejta .

Goksi

pre 7 meseci

Zvezdi se crno piše. Kako očajna ekipa. Doveli neke veterane, nemaju ni centarsku, ni bekovsku poziciju. Pravo čudo bi bilo da ovaj sastav do kraja EL ima 10 pobeda. Neverovatno kako ne umeju da kompletiraju tim. Igraju sa 8 igrača od 14 na raspolaganju,a od tih 8 što igraju Teodosić, Mitrović i Nedović imaju neke veštine. Ostali jako blede partije.
Ovo će da bude najgora sezona ubedljivo i grčevita borba da ne budu zadnji na tabeli.

macconi

pre 7 meseci

Razlika izmedju Zvezde i Partizana je ta sto Partizan ima bolju hemiju u ekipi,boljeg trenera,imaju igrace koji dobijaju neizvesne zavrsnice i to ne samo ove vec i prosle sezone...i bolje navijanje...Zvezdini igraci su totalno izgubili samopouzdanje...Zvezdi treba centar pod hitno...i da,mnogo nam fali Hanga...on je sto se tice kosarke Lazic puta dva.

Dzoni boj

pre 7 meseci

Broj poena srpskih igrača u 12. kolu EL:

Partizan 10/89 (pobeda)
Crvena zvezda 42/81 (poraz)

Broj poena srpskih igrača mlađih od 25 godina u 12. kolu EL:

Partizan 6/89
Crvena zvezda 0/81

Dve zanimljivosti:
Nedović (14) i Teodosić (11) su sami pojedinačno postigli više poena od svih srpskih igrača Partizana (10) u 12. kolu EL.

Ovo je 10. utakmica (od 12) Crvene zvezde u kojoj su srpski igrači mlađi od 25 godina ostali bez poenterskog učinka (0 poena).
(Statističar, 06. decembar 2023 22:52)

Volim sto izbacis ove statisticke podatke, zanimljivo mi to. Opet propustio si da napomenes da Zvezda u svom sastavu nije imala nijednog mladjeg igraca od 27 godina, a Partizan je imao dva igraca od 23 godine i jednog od 20 koji su na terenu proveli 33:35 minuta. Ta mantra koju godinama pokusavaju da prodaju o ulaganju u srpsku kosarku odavno je pala u vodu. Partizan mladim srpskim igracima daje priliku da igraju u najjacem evropskom takmicenju i time ulaze u buducnost srpske kosarke. Da je Zvezda ostavila Topica i dala mu makar 1-2 po utakmici mogli bi i za nju to da kazemo, ovako to niko ne moze da kaze. Prica da je mlad takodje pada u vodu. Partizanovi klinci Bogdan i ekipa su poceli da igraju Evroligu sa 18 godina.

Boban

pre 7 meseci

upravi Zvezde bi bilo pametnije da rastera ove penzionere i da pusti decu da igraju.Samo lud covek ne vidi ili nece da vidi da Teodosic Nejpir i Nedovic ne mogu biti u istoj petorci zajedno jer tad odbrana ne postoji,a prica bice bolja odbrana kad se vrati Lazic kamo srece da se nije vracao,a ove sto su dovodili ove igrace uhapsiti koliko veceras a mozda bolje odmah.

Darko

pre 7 meseci

Ništa ne brinite, dobićemo sutra Milano, da vratite 15. poziciju. Imali ste sreće da je Asvel izgubio nesrećno od Makabija, pa TOP16 i dalje nije ugrožen.

Nebojša

pre 7 meseci

Simonović, Ilić i Lazarević nemaju kvalitet za Zvezdu, posebno ne za evroligu. Nedović i Nejpir samo smetaju jedan drugom, mada Nedović smeta celoj ekipi, ali to smo već navikli. Jedino što valja u ovom timu zvezde su Teodosić, Mitrović i Davidovac, ali oni ne mogu da igraju sami.

JDAleksandar

pre 7 meseci

Ja jos na pocetku sezone rekoh da bukvalno nijedno pojacanje Zvezde ne bih voleo da vidim u Partizanu.

Najbolji igrac Crvene Zvezde je Luka Mitrovic ! Ubedljivo !

To dovoljno govori kakav je tim Crvena Zvezda.

Sok od zove orla

pre 7 meseci

Uvek nam u decembru padne forma u evroligi, a Alba i Asvel se nekako podignu i stalno strepimo za to 16. mesto. Partizan je prošle godine bio na 4-9, bićemo i mi verovatno, al zato samo hrabro na proleće.

bvb

pre 7 meseci

Nejpir je sakupio 14 poena, pogodio je bar nešto za ono sto je igrao. 5 puta veći problem od njega su Davidovac i Giedratis koji ništa živo ne mogu da pogode. Toliko promašenih otvorenih šuteva, spori, nula u odbrani, apsolutno su jezivi obojica. Davidovac je verovatno jedan od najgorih igrača u EL ove godine.

dure

pre 7 meseci

Sledi šta? Odvaljivanje Duška za sramno otpuštanje, zatim u areni škripa patika, meč ili dva, i onda pola hale u Pioniru!
Naravno i poneko gostovanje u jutarnjem uz konstataciju"ne palimo se na EL"
Cilj je kup i prvenstvo Srbije, uz naš zahtev da se Partizanu ne dozvoli učešće!

MileR

pre 7 meseci

Mi sramotimo Srbiju u svakom meču EL.
Zašto smo tako slabi u odlučjućim momentima, strašno. Nama da daju drim tim i da obuku Zvezdin ders pobedila bo je svaka ekipa u EL.

dzoni15

pre 7 meseci

ono sta Partizan uradi za ove 2 sezone,nama je trebalo za 11...pricali smo im kako je ovaj format nikad tezi,oni prve sezone odu u top 8,umalo i u top 4...sa slicnim budzetima...moze nam trener biti ne znam ni ja ko,neizvesne zavrsnice i unapred dobijene utakmice se gube. kraj tacka,11 sezona isto...krece se sa skorom tipa 2-6,4-8,1-6

dure

pre 7 meseci

Trebalo bi neko saopštenje EL-i, da se tabela formira na osnovu koš razlike, a da se uzme u obzir i ko je posle prvog kola bio "šampinjon" Evrope, kako po tabeli, tako i po štampi iz Srbije, naravno i po mnogobrojnim gostovanja u jutarnjim programima! Pravda za fmp2!!!

Predah

pre 7 meseci

Suvise mekano, previse izgubljenih lopti, sporo i bez agresivnosti u odbrani, nekonstantan sut.
Ukratko, veceras ovde nema forme.
Zaigrace sigurno mnogo jace u drugom, nisam siguran da ce biti dovoljno.
Ovi igraju prilicno sigurno i tecno.
Forsirao bih Mitra, Bolomboja, Tea, Dedu.
Mada, mozda se brejk trazi protiv Baskonije...

reste d beste

pre 7 meseci

Evo ja kao Partizanovac kažem, naslov nije u redu. Kakav tragičar, pa Teo je jedini igrao u prvom nešro a sa njim na terenu se Zvezda i vratila u drugom. Nejpir ponovo loš a ovoga puta i Nedović, koji je prošlu odigrao sjajno.

tompus

pre 7 meseci

Nemam timsku igru i povezanost ekipe, nemamo ni kontinuitet. Šta da se radi to nam je što nam je. Gledamo, navijamo pa kako bude to je ipak samo sport. Ne razumem navijače Partizana koji su protiv da Zvezda igra EL, svako igra za sebe i bori se za sebe.
(Marko, 06. decembar 2023 23:22)

Zahvaljujemo se na glasu.

ma glupiraju se..zezaju..to ti js kažem kao stari grobar...treba da igra zvezda ligu uvek. ima armiju navijača ako ništa drugo...veliki je to kk klub realno...mi smo malo veći ipak...

tompus

pre 7 meseci

grobar sam..ali gkedam u kladionici nemam sk...navijam da dobijete,imate i dobre igrače ali ne znam kako gubite 16 ns poluvremenu,nije mi jasno...nikako da se pogodi petorka raspoloženih,pi mrni mitrović okej i na klupi je već celu drugu četvrtku...on je baš dobar meni...no ko sam ja da ....tu je trener..

nikola

pre 7 meseci

cekamo madjara hangu pa se pali masina,ekipa koja ima mitrovica,lazica,kuzmica,davidovca,nedovica lazarevica nema sta da trazi u evro ligi a tek pojacanja gedraitis pa sasa matic bolje sutira

Zuja

pre 7 meseci

Teodosić samo sa ovim asistencijama miie dovoljan za pozitivan skor ma duže staze. Odbrnaa loša i šut očajan.
Recimo španski tri Rodrigez, Fernandez i Ljulj su igračine za Teodosića. Ljudi kada ostanu sami na šutu to nema promašaja. Da ne pričamo koliko su bolji kada se lomi rezultat i odlučuju. Teodosić je za njih rekreativac.
Propala cela sezona sa dovođenjem igrača koji ne prave nikakvu razliku, ne mogu da pogode otvorene šuteve. Šabaz i Gidra litvanac koji su dobri suteri i treba da pogađaju, izgledaju kao rekreativci od početka sezone.
Doveli veterane Teodosića i Hangu sa 37 godina da nam igraju. Hanga povređen.
Nedović i Mitrović nam najbolji igrači. Niti imamo teškog cemtra niti sigurne bekove šutere. Jadno i bedno.
Neka dovedu nekog centra da barem probamo da napadnemo ABA ligu. Sa ovim trenutnim ni tu nemamo šanse sa Partizanom.

dzile

pre 7 meseci

Topovsko meso, to je ova ekipa, pogubljen tim koji služi za razigravanje svih ostalih ekipa kad im dodje u goste, sparing partner za podizanje samopouzdanja protivnika
Nisu kadri da bilo šta preokrenu, stignu nekako na jedan posed razlike i onda opet potop. Možda ćemo i dobiti neku utakmicu kod kuće do kraja, slučajno i ne više od jednocifrenog broja.
Mnogo sam tužan kad gledam ovu sramotnu i kukavičku igru.
Putuj Evropo...

ludilo

pre 7 meseci

Nas trener i dalje pokušava nesto sa Sabazom na stetu rezultata, ono cisto da iritiraju ljude koji prate ovaj klub, Bez ikakve odgovornosti i zelje za pobedom... nije ni čudo sto su ga gadjali u Izraelu

Srdjan

pre 7 meseci

Prvo poluvreme je bilo očajno defanzivno, plus forsiranje Jaga koji je bio katastrofalan. Valensija je definitivno lošiji tim od Zvezde i glupo je što je Zvezda izgubila. Nažalost, ovako se završilo, ali se nadam pametnijoj utakmici protiv Baskonije.

Uros

pre 7 meseci

Zvezda je u 5 najlosijih ekipa u Evroligi. Trenutno, uz Albu, najslabija. Ko god da je sastavljao roster, veze sa kosarkom nema.

Ova grupa igraca ne moze da proigra. Jednostavno nema kvalitet.

Napier uzasan. Ne znam da sam gledao igraca koji igra losiju odbranu. U napadu spor, bez zustrine, ne moze da probije do kosa. Sav kilav i slabasan. Mislio sam da je malo slabija verzija Larkina ili M. Dzejmsa, on ne moze patike da im cisti. Eventualno u Kini da igra, u Evroligi nema sanse. Ako bismo uspeli da ga vratimo u Milano, da se sutiramo nogom u dupe.

Jedan dobar bek fizikalac umesto Napiera, jedna odlicna cetvorka, i onda mozda necemu da se nadamo. U suprotnom, ostaje nam da navijamo protiv Partizana, za neki nas rezultat nema sanse.

tompus

pre 7 meseci

Kada će centra da dovedu u KK CZ koji ume da igra leđima pod košem visine 215 cm?
tačno..nemož bez visine igrati centra,treba to i partizanu...real danema onog mexikanca tavaresa bio bi običan evroligaš,ovako odskaču baš.

вундербар

pre 7 meseci

Пљување по Нејпиру је алиби, Болонбој игра језиво пик н рол и упорни преузима бекове и када нема потребе и оставља слабе и ниске бекове са Дејвисом, Фалом и сличнима. Штета што нема +/- за ЕЛ. Много боље би било да Митар игра са Тобијем који може да рашири. А Болонбој да се упарује у неку поставу са Лазићем који може да преузме центре у ротацији.

Dejan

pre 7 meseci

Do kada će država bacati uzalud ovolike novce u Crvenu Zvezdu Beogra,do kada,da svake godine budu 16-estl,eventualno 15-esti???. Podhitno vratiti klub nekom mladjem i čistom čoveku u svakom pogledu,dokle trpeti saopštenja ,demagogije i raspad ekipe svake godine u Novembru???

Beba Joseph

pre 7 meseci

Neverovatno kako je igra Nedovića postala negledljiva. U prvih 5 minuta 2 izgubljene lopte, 2 promašena otvorena šuta, 2 ofanzivna skoka njegovog igrača. A čovek je naš bek poenter. Užas od igre. Već duže vreme.

Kuki

pre 7 meseci

Nekoliko utisaka:

Teodosic jedini pravi plej u Zvezdi.
Ovi ostali mogu da igraju bekove mozda neke, ali plejavi nisu.

Od svih mogucih Litvanaca u Zvezdu dosao Litvanac koji ne zna da sutira spolja

Velika greska sto za Zvezdu ne igra mali Topic. Od ove dvojce ne bi bio gori sigurno.
Nadam se da ce to da se ispravi sto pre bude moguce.

Pistol Pete

pre 7 meseci

Najveci problem ove ekipe je plej,Sabaz kad sutira,to ide po pola metra dalje,tu treba da se proba da se raskine ugovor,Teo je odlican,ali nikako da igra zadnjih 5 minuta,jer voli da se junaci,a Jago je nizak za Euroligu,zavuce se i stane u reketu,on moze samo kao 3.plej

Bojan

pre 7 meseci

Da sam ja predsednik kluba, pred svaku sezonu bih spustao loptu, govorio da nam je cilj sredina tabele, promocija igraca, da probamo da ispariramo partizanu, finansijska stabilizacija bla bla…da rasteretim igrace totalno. Iz tog mira mozda i bude nesto. Medjutim, mi radimo suprotno, nerealno podignes ocekivanja da smo zreli za F4 i oni imaju pritisak iz meca u mec, svi se tresu, ni jedan igrac u formi u decembru, neprepoznatljivi…

Milan

pre 7 meseci

Ljudi moji pa sa Geatridisom u igri mi imamo igraca manje i u odbrani i u napadu. To je neverovatno kako loše čovek igra. Drvo jedno obično. Ako ga ne oteramo do kraja godine i ne pronadjemo nekog ko moze da pogodi bar tri trojke na utakmici bice mrtva trka sa Albom za zadnje mesto

Burgundinac

pre 7 meseci

Jedini gori tim ove sezone od ove Zvezde je Alba... Ovo je krs od tima ljudi. Kad im ne ide sut spolja oni ne mogu da dobiju apsolutno nikoga u ovoj EL.
Da nije ovog Milosa Teodosica oni bi izgledali kao da su se na ulici sakupili i usli u halu da odigraju utakmicu.

budibogsnama

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...
(Aca, 06. decembar 2023 23:56)

Da, da…koš razlika, to je bitno!!!

paja patak

pre 7 meseci

Prekosutra jos jedan poraz za 4-8 i pocetak rekreativne turneje do aprila kojom se Zvezda nazalost oprasta od EL. Od sledece godine EuroCup sa Vulvsima i Sljonskom, pa polako..
(ne mogu vise, 06. decembar 2023 22:23)

Valjda 4-9??????? Sad je 4-8,

Grobar

pre 7 meseci

Zvezda gubi loptu, Džons to kažnjava (25:19) pred sam kraj prve deonice. Lazić nije poodio za tri sa svoje pozicije.


Mislite Magicni Teo gubi loptu, Dzons to kaznjava(25:19)?

neutrino

pre 7 meseci

Utisak je da je Nejpir dobar, bolji, ali da previše "davi" loptu. Ponekad je bukvalno zgrabi i u mestu drži 10ak sekundi. A sudije nam ne idu na ruku definitivno. Ovoliko sviranih mlakih faulova od strane Javora uglavnom je stvarno smešno za profesionalnu košarku nivoa Evrolige. Takođe trener mora malo češće da vrši izmene, deluje mi da previše čeka da se neko razigra ili da ga krene.

smss

pre 7 meseci

Da mi je neko rekao na pocetku sezone da ce Teodosic da bude glavni igrac, rekao bih da se sali... Ali,realnost je da su on i Mitrovic najbolji igraci ove sezone...istina

Borkes

pre 7 meseci

Kao grobar mogu da vam kazem sledece (gledao sam utakmicu zbog kladionice). Imate 2 problema. Nejpir i energija tima. Izgledate kao da vam se nenigra, kao da igrate po kazni. Kapa dole Teu i Mitrovicu.

zile

pre 7 meseci

sad da pobedite u baskiji,bar da bude da ste ivanovica sa pravom oterali.ceo tim da promenite ne mozete.krivac se zna,11 godina bacenih para,trenera i igraca.koji je rezultat svega toga?digao se partizan iz blata i usijane tastature,to je rezultat.kao grobar,zelim vam lepse dane i zdravo navijanje

Leka

pre 7 meseci

Kazu nije Zvezda za Evro ligu,a ima bolju kos razliku od ekipa sa 6:6..Sve ce se lepo to namestiti kada se bude 3 puta gostovalo ekipama kojim su otete pobede i biti domacin 2 puta ekipa gde je izgubljeno na jednu loptu...
(Aca, 06. decembar 2023 23:56)

Ono kad već dva dana ne prestaješ da kukaš zato što je klub sa kojim, nemamš nikakve veze pobedio. Dijagnoza.

Globtroter

pre 7 meseci

56 poena za poluvreme od ekipe koja ima 8 poraza iz poslednjih 10 mečeva. Naravno, panteri igraju hrabro, ali sudije ih urnišu. Inače bi bilo 20 razlike za njih, to je činjenica.

Zoran

pre 7 meseci

Prvi put gledam Zvezdu ove godine, samo čitam dobri su ovo ono, i gledam ovo prvo poluvrijeme i ne mogu vjerovati da je nekome ovo odobro. Onaj crnac koji vam igra pleja je brz i može probiti i to je to, ovo ostalo teški prosjek , pogotovo za euroligu, možda čak i za eurokup.

Bolesni mozgovi

pre 7 meseci

Ova Valensija se bukvalno nudi CZ, ljudi vode 8 razlike i umesto da stanu na loptu oni prangijaju trojke u 10-toj sekundi napada, idu na neke ulaze van balansa, boze sacuvaj koliko je divlja ekipa ova Valensija, da nisu sve ubacili u prvom poluvremenu dobila bi CZ ovo 10-tak razlike.

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Mi smo amaterska ekipa. Valensija je bila zrela za rutinsku pobedu od plus 10 veceras. Valensija je bukvalno EK ekipa, prosecna i nista vise od toga. Bukvalno svaki moguci napad gde smo imali sanse za preokret mi masimo otvorene trojke, Rokas, Davidovac, Nejpir, Teodosic, ili gubimo lopte, ili masimo slobodna bacanja. Cist amaterizam. Amaterski veceras vodjeni od Svaropulosa. Uprava neka se dobro razmisli sta zeli da uradi sa ovom ekipom ove sezone koja posle ovakvih poraza tesko da moze da se spase.

qantas

pre 7 meseci

Zvezda zaista ne zasluzuje da igra EL. Apsolutno najgora ekipa u Evroligi. Jadno, bedno, smesno, metiljavo, njanjavo.
Ko veruje da ovaj skup igraca moze kad tad da proradi, taj se ili sali ili je totalno lud.

Peruzzi

pre 7 meseci

Aj se menjamo, eto vam Nejpir, Jago, Gedraitis, Nedović, vi nama Stefana Jovića, ne treba ništa da nam doplatite! Ova ekipa Zvezde je fizički NEMOĆNA!

ghh

pre 7 meseci

Pojačanja Zvezde ove sezone:
Nejpir - potpuno van ritma bez ikakvog samopouzdanja, srlja iz greške u grešku, plus doveden kao prvi plej a on plej nije ni u bunilu, klasičan bek šuter.
Jago - osim šuta sve ostalo nije ni blizu nivoa Evrolige, njegova organizacija napada je jednako užasna Nejpirovoj, prodori su mu jedino dobri za izazvati smeh na tribinama
Gedraitis - krenuo dobro i onda upao u kanal, kada mu ide šut vrlo koristan, jer odlično razume igru ima sjajna protrčavanja, a pritom je i sasvim pristojan defanzivac, ali kada mu ne ide , a sada mu već duže vremena šut ne ide onda je i on nedovoljno dobar za ovaj nivo košarke.
Simonović - Ni ne igra, potpuni promašaj, dečko nikad nije bio kalibar za Nba, i onda su mu te protraćene godine upropastile onu igru koju je imao u Megi i trebaće duže vremena da bude na tom nivou.
Hanga - više povredjen nego što igra, koristan kada je na terenu, ali daleko od nekog ko pravi posebnu razliki što se od igrača sa 34 godine i ne može očekivati
Teodosić - Maestro , sa njim na terenu Zvezdina igra jedino liči na nešto, plus požrtvovanost koje nije bilo u nekim prethodnim sezonama, veliki minus neizvesne završnice koje je sve do sada upropastio
Tobi- Slično kao Jago, osim šuta koji mu je još i nestandardniji nego Jagov, sve ostalo nije nivo Evrolige, odbrana pika mu nije nivo ni Aba lige.
Bolomboj- izuzetno igra, uz Mitrovića najstandardniji i jedino pogodjeno pojačanje ovog leta
Sve u svemu užasan prelazni rok.

View

pre 7 meseci

Nije moje da se mešam ali - nestrpljenje, nestrpljenje,... i tom traje godinama. Mislio sam da se ste konačno opametili kad ste shvatili i doveli dobrog trenera ali .... vaš glavni i najpametniji ne može drugačije, što bi rekao jedan filozof - karakter je sudbina čoveka ili narodski može - star se pas ne uči lajati.

yield

pre 7 meseci

Zvezda, Alba, Lion i tako ta boranija veciti Top 16-18. Braco i sestre, sta treba da se desi sto se nije desilo u proteklih 10 godina da konacno odustanemo od kosarke. NE UMEMO! Da sastavimo tim, da navijamo, da nadjemo trenera, da napravimo hemiju...Jedino sta znamo je da pisemo saopstenja i da kukamo.

Laki

pre 7 meseci

Prosto i jednostavno mi smo donji deo Evrolige još od samog početka! Samo se nerviramo bez potrebe. Jedini smo tim koji ima baletane umesto fizički jakih igrača. Biće ovo još jedna turistička sezona u Evroligi. Tužno i žalosno ali je tako...

Zeljko

pre 7 meseci

Realno, tužna ekipa, tužna igra i tužan trener.. . Ja ne pamtim da sam video da se pozove neka akcija, da se odigra nešto, umesto toga, trojke se ispaljuju samo tako...Mada, iskren da budem, nisam gledao prvo poluvreme ali kada sam video da Tobi fintira iza linije za tri poena i onda šutira više mi se nije ni gledalo. Inače, nije mi jasan Davidovac, posebno njegova minutaža, Litvanac nekako pogubljen, Tobi je svašta nešto ali nije ono što bi trebao biti, Lazić ništa, Teo odigra dve dobre stvari pa uništi narednih 5-6, rekao bih da je Nejpir sve bolji,mada, videcemo... Može se još mnogo nabrajati ali sve u svemu, loše selektirana ekipa, nema prave petice, prave trojke i iskreno se nadam da nece dovesti Holinsa, tek bi onda haos bio.

Ko ceka, (ne) doceka

pre 7 meseci

Zvezda nakon Baskonije ide na 4-9, isti skor kao Partizanov u ovo doba prosle sezone. A kako ce da se cupa iz te provalije, e to je nesto drugo...

uaaaa

pre 7 meseci

Kao što sam napisao i po formiranju tima CZ napisaću isto i sad.
CZ je tim koji ima kvalitet ali problem je što je to ekipa fizički slabih igrača.
Slabih u poređenju sa drugim timovima.
Baskonja je dosta jača po fizikalijama od Valensije i CZ će imati jako puno problema da im parira.
Još im je na klupi Duško koji poznaje tim CZ a imaće želju da pokaže da su pogrešili.

bvb

pre 7 meseci

Svi zapeli Nejpir i Tobi najgori, Giedratis je gori od obojice klasu. Ova prva dvojica nekad i daju nešto, Litvanac ništa. Čovek koji je suter celu karijeru promasuje tri otvorene trojke i dva bacanja. U odbrani ga nigde nema, pravi nerezonske faulove kada smo u bonusi. Ludilo koliko loše igra od početka sezone.

Minja

pre 7 meseci

Zašto Nejpir igra i zašto se forsira....Yago ne ulazi od prve četvrtine,na Nedovića sam i zaboravio da je došao u Valensiju....šut za tri da ne govorim...Teo,ma šta o njemu pričali ipak nešto i organizuje...da li oni uopšte treniraju....mislim da ima kvaliteta ali je odnos nula...

Miki ciganin

pre 7 meseci

Kad je Sferopulos preuzeo tim, rekao je da ima svoje sisteme odbrane koje će tek igrači usvojiti, sa izuzetkom meča protiv Fenera, što je izgleda bio puki slučaj, na nijednoj utakmici nismo primili manje od 85 poena, dakle dok oni usvoje sisteme, eto nas na 18.mestu, ne valja ovo ljudi ništa, katastrofalno odradjen skauting igrača, od pojačanja kapa dole Teu i Bolombaju, ostalo, Jago od crnog do belog, nepouzdan, Rokas ispostavilo se igrač za ABA ligu, kao i Tobi, neverovatno da oba igrača sa toliko iskustva pričaju o pritisku u EL, strašno, Simonović potpuni promašaj i razočarenje, nikom nije jasno zašto je još tu, a vrh je Nejpir koji je najveća štetočina od igrača koga sam u životu video, čak i danas kad je nešto dao napred, imao je užasnu odbranu koju ne zna i neće da igra, a i napred dve vrlo bitne izgubljene lopte, njegov govor tela je užas, deluje sporo, inertno, drži bez ikakve ideje loptu po 20 sekundi, a onda kuku lele, ko njega proceni da će da nas nosi, taj pod hitno treba da radi skauting za klikere,a sramota je što sad ne znamo šta s njim, kako ga otpustiti, strašna greška ko sa Baharom u FK.

zare

pre 7 meseci

A pre početka sezone uprava pričala najbolji tim Zvezde, ikada! Ispade najgori, ikada. Koja je timčina ono bila prošle godine: Vildoza, Kampačo, Petrušev.

Mile

pre 7 meseci

Da li postoji neko ko može Nedoviću da objasni da ne mora da se u prodoru bude na obruču svaki put i da je šut sa poludistace moćno oružje. Oba faula u napadu je napravio sa besmislenim zaletanjem na koš, a imao je ogroman prostor da se iz zone sl. bacanja podigne i šutne sa poludistance. Nedović ima izuzetnu tehniku i brzinu i kada bi malo uključo glavu i radio ono što npr. Panter radi u Partizanu sa poludistance, imao bi svaku utakmicu lagano 20+ poena.

Nikola

pre 7 meseci

Sferopulos mora da uvede pravilo za Sabaza, da ne sme da drzi loptu duze od 4 sekunde. Krenuo je odlicno, ali ponovo davi loptu kad je kod njega

Alias Pera

pre 7 meseci

Samo sa Teodosićem nam napad liči na nešto, problem je što sa njim i Nedovićem ili ŠabaNom imamo 2 igrača manje u odbrani. Koliko vidim i Sferopulos sada pokušava da igra bez obojice. Videćemo

veliki strumf

pre 7 meseci

Невероватно како смо за 3 секунде ЛАГАНО примили кош на крају 3/4!!! Пустисмо Харпера да прими лопту, сам дође у добру позицију и неометано шутне! А зна се да нема времена да некоме дода лопту и нико га не удваја, нико да му изађе! Срамота бре! И тачно сам знао кад смо стигли на 62-61 да ћемо пасти, али баш да направе 8-0 након ничега пре тога… Клавер само нама сипа тројке без промашаја.

Xyz

pre 7 meseci

Zvezda nema pojma. Iz godine u godinu nosta se ne menja. Ne mogu da naprave konkirentan tim. Ako su se ranijih godina vadili na mali bidzet, ove godine to ne moze biti izgovor. Sada sam potpuno siguran da ova uprava zvezde nema kapacitet da napravi ekipu da valja

Padaju mi kapci

pre 7 meseci

Kad smo izjednacili 50 sek do kraja znao sam da gubimo lagano, jednostavno luzerska ekipa.O Nejpiru i Gedraitisu ne bih trosio reci.

FQ20

pre 7 meseci

Ako me pamcenje dobro sluzi, Nemanja pre par dana rece da poznaje jedan klub kome je prekretnica Efes!
E pa jeste, ali nekome do F4, a nekome do EC!!!

ivan Nis

pre 7 meseci

Tek sad vidimo koliko je Ivanovic odlican trener.
Baskonija igra kao preporodjena a Zvezda isto ako ne i gore nego sa njim.
Los tim i ne moze se bolje ,ovo je maksimum.

Dule

pre 7 meseci

Ne bih ovo sveo na to da je Teo tragicar zbog promasenog suta za vodjstvo, a mozda i pobijedu. Jednostavo je ekipa napravila ogroman broj amaterskih gresaka u zavrsnici, po ko zna koji put. Cak, mislim da je presudila losa odbrana pri rezultatu 81:81 i olako primljeni poeni, kao i ocajna odbrana na kraju trece cetvrtine kada je Valensija imala 3 sekunde za napad, a loptu ispod svog kosa. Igrac Valensije je prosao pored Lazarevica kao pored stative i lagano poentirao. O otvorenim sutevima necu da pricam, volio bih da vidim statistiku koja ekipa ima najvise promasenih otvorenih suteva ove sezone, mislim da tu ne bi bilo dileme. Ekipa nema cvrstinu i prije svega nema dobar mentalitet, kao u fudbalu koliko god milijardi Psg i slicne ekipe ulagali u kupovinu igraca, uvijek ce biti bolji i uspjesniji jedan Real. Poenta je da ekipa nema pobjednicki mentalitet, a to se ne stice preko noci i bez toga nikad nece biti rezultata, nazalost.

Analitičar

pre 7 meseci

Duško Ivanović u Evroligi nakon odlaska iz Zvezde:
- 5 pobeda
- 1 poraz (košem u poslednjoj sekundi)

"samo lagani treninzi i bez odbrane" moja Zvezdo 🤡

bil DE

pre 7 meseci

Moram da priznam, kad je počeo prelazni rok i kad se pomenulo ime nejpira mislio sam da bi dobro legao mom partizanu. Medjutim, s ove vremenske distance se vidi zašto je Žoc Žoc a zašto ja pišem komentare. Bolje nemati pleja nego imati takvu štetočinu. Nemoguće je da jedan Mesina, Duško ili Sferopulos ne mogu da imaju autoritet nad jednim igračem. Znači, nije do trenera.

Sonsi Get

pre 7 meseci

Bili su emotivno ispraznjeni zbog poraza Monaka i brutalne kradje sudija. Jednostavno hrabra zvezda nije uspela da pronadje snagu i pobedi.

Sale

pre 7 meseci

Zvezda je majstor da posrnule timove vrati u život.Valencija je zaredjala 8 poraza od EL i Španske lige.U nedelju izgubili kod kuće od Bilbaoa

Pazarc

pre 7 meseci

Ubiše nas trojkama nema ko da brani i to sve sa desne strane…katastrofa i dodaj još sudije…i kraj sa ovim igračima će mo bit ubedljivo zadnji….

Lucky

pre 7 meseci

Vidim po komentari a, da shvataju košarku. Ko je doveo Nejpira treba u zatvor, Davidovac šutira, Teodosić pogodi jednu od 10 trojki, LITVANAC PROMAŠUJE OTVORENE ŠUTEVE, KADA JE BILO 2 razlike, forsira se šut za 3. Brani se defanzivni igračima a brom napadaču je ostavljeno da se ušeta u koš, iako ima brzih u Zvezdi, brazilac i Nedović. Ovo je katastrofa na selekcija igrača, Toby ima dobar šut ali Nije šutirao. Rasformirajte upravu, sa ovolikim novcem ispod prosečna ekipa, a Topić ne valja!

Sash

pre 7 meseci

Svi napadaju Teodosica, Nedovica i Nejpira, ali se niko ne zapita sta rade neki poput Davidovca?! Pa taj ne igra ni odbranu ni napad. Tobi je beskoristan igrac (zna ponekad da sutne trojku i sta s tim). Bar da je brz, nego teski sporac. Hoce li nam ova tri svaki mec rjesavati, a ostali igrati rekreativno?

Džoni

pre 7 meseci

Peške ih naterati da se vraćaju iz Španije. Da mi je neko rekao da će Zvezda koju je krasila odbrana dugi niz godina ovakvu odbranu igrati ja bih rekao da nije normalan, a uz to ne igramo protiv Reala nego protiv mrtve Valensije koja je u seriji od 8 poraza???

Gossa placa Zeljko 89

pre 7 meseci

Stvar je vrlo prosta. Mi smo atletski ubedljivo najslabija ekipa u Evroligi. Jednostavno, nemamo atletski jake centre, krila i bekove. Ne mozemo nikako da se nosimo sa atletskim ekipama. Slabi smo u kontakt igri, premekani smo i to je prosto tako. Primiti 56 poena od prosecne ekipe kakva je Valensija je smesno. Jago pogubljen skroz, Tobi ne postoji u odbrani ali ga zato Grk drzi dok nam duva promaja kroz reket. Ali izgleda da su nas trener i predsednik zadovoljni timom, ne planiramo po njima nikakva pojcanja, tako da nam predostaje samo da prihvatimo tuznu realnost.

miki kd

pre 7 meseci

Izgubljena utakmica u 2.cetvrtini i nema vise..Za ovu godinu EL okaciti o klin i pokusati barem Aba ligu osvojiti iako mislim da ce i to biti nemoguca misija sa ovim trenerom i timom...Ne zna se ko je gori ove godine// kosarkasi ili fudbaleri!Nisu oni vredni mojih nerava....

Pazarc

pre 7 meseci

Nema ko da pogodi otvorene trojke…tri uzastopno promašujemo….neverovatno da su dve pogodili prešli bi u vođstvo….ovako i dalje u zaostatku….

Piter Markoni

pre 7 meseci

Žao mi je da trošim struju gledajući ovako anemičnu zvezdu, pošto je čović "pravio tim", odgovornost je isključivo na njemu....

The_Dejan

pre 7 meseci

Oteramo trenera koji nas je prošle sezone vratio iz mrtvih u Evroligi, i kad smo ga oterali, šta, mislili su da ćemo da kidišemo.. E moja upravo..
Ne zna se da li bolji skauting imamo u fudbalu ili u basketu.. Tuga.

View

pre 7 meseci

Kao što sam napisao i po formiranju tima CZ napisaću isto i sad.
CZ je tim koji ima kvalitet ali problem je što je to ekipa fizički slabih igrača.
Slabih u poređenju sa drugim timovima....

(uaaaa, 6. decembar 2023 23:45)

Svi igrači koji su dovedeni bili su druga ili treća opcija na pozicijama na kojim su igrali u svojim timovima. Nejpir je doveden u Armani kad se povredio Pengos. Tim je formiran, za vikend, par dana, kupljeno 9 igrača. Prošle godine ste imali kvalitet koji teško koji klub može da priušti, Kampaca i Vildozu plus solidni stranci i Dobrić, donekle i Petrušev. Uporedi igrače. A tek što ste trenera promenili to je amaterizam samo takav,

Demar Derozan

pre 7 meseci

Zvezda se borila, jurila je Valensiju celu tekmu sto nije bio Janisov plan. Namece se pitanje koliko ovaj tim Zvezde moze defanzivno da bude jak u kontinuitetu jer Janis nije selektiro ovaj tim. Videcemo, ali Luka je, po meni, najbolji igrac do sada. Jovke je povremeno podsetio na stare dane.

zoran

pre 7 meseci

Valensija je u krizi igre i rezultata imaju ljudi 8uzastopnih poraza i lupaju Zvezdu ko staru kantu . koliko mi loše igramo kad tako posrnuli tim protiv nas vodi lagano .
-Zvezda igra katastrofalno u odbrani sem Lazića ,Lazarevića i Bolomboja niko ne igra dobro odbranu .
-tim Zvezde je tako loše selektiran da je to strasno . Od pojačanja jedino Bolomboj vredi nesto ali za drugog centra .
-Teo bolje da nije došao .
Nejpir u raspaloj formi .
Jago skroman do sada .
Tobi,mekan mnogo .

veliki strumf

pre 7 meseci

Бојим се да вечерас завршавамо сезону у ЕЛ! Нема разлога да се више нервирамо, губимо живце и здравље! Манекени, никога не занима да игра одбрану! Терајте се више, нећу да вас гледам! Са 4-9 после ова 2 кола дефинитивно смо се опростили од било какве борбе.

mdj

pre 7 meseci

Kriminalna igra za sad, pogotovo u odbrani. 56 poena za poluvreme, ovo je sramota. Trcali bi mi kamikaze svi posle utakmice, pa na sta ovo lici?

metalstorm

pre 7 meseci

Da li je realno da jedan iskusan trener ne vidi da Nedovic na ovoj utakmici treba da bude zakucan na klupu. Stignemo, on ga uvede i napravi 10 razlike za protivnika.

bvb

pre 7 meseci

Kako uvede Nedovica tako se raspadne sve. Prvo je napravio namernu iz koje smo 5 poena primili sad ova glupost u napadu i njegov čuveni sit za 3.

E

pre 7 meseci

Pa kada ti Stefan Jovic da za poluvreme dve trojke (verovatno ni on ne moze da se seti kada je to uspeo zadnji put) onda je sve jasno....ali samo laicima nije bilo jasno, jos od pocetka sezone, da ovaj ovako sklopljen Franknstajn tim moze bilo sta da uradi....

kurta & murta

pre 7 meseci

Veliko postovanje za trenera Zvezde od vatrenog Grobara. Zaista je dobar strucnjak. Nazalost nasledio je ekipu gde je visak bar 5 igraca.

brana

pre 7 meseci

ovo ozbiljno nije fer prema navijacima i ljubiteljima kosarke...pa ne mogu bazen da pogode...a o odbrani i losim pasovima ne treba ni govoriti...kao razbijena grupa basketasa...

profesor

pre 7 meseci

Nema ovde leba ova sezona je vec otpisana. Neverovatno da nema ko da lostigne trojki iz otvorenih pozicija prosto smo losi da li je trebalo menjati Ivanovica nissm siguran

skeva

pre 7 meseci

sabaz jedna asistencija samo,Jago tri, dva pleja užas ne zna se koji je gori,Nedović što odigra maestralno na jednoj utakmici naredne dve sve uprska čovek pravi više prekršaja u napadu nego u odbrani,Tobi igra samo ABA ligu,Geadritis ne može trojku da pogodi a zbog trojki je i doveden!

Intervju

pre 7 meseci

U avgustu je glavna osoba u KKCZ dala intervju koji su svi mediji bombasticno preneli. U njemu je receno: Ove sezone cilj nam nije f8, vec F4 Evrolige i ABA titula i Kup i KLS. Pa onda nije lose, Jos...

Pedja

pre 7 meseci

Zvezda ako ovako nastavi da troši Teodosica zavsice mu sezonu sad u decembru.A posle big neka je u pomoc sa silnim Jagicom i pogubljenim Nejpirom.A da neko za promenu nekad odgovara?Nebojša?Sme li da se pita???Jel njegov klub?Ako jeste(a očigledno da jeste)neka neko javno kaže!!!

wer

pre 7 meseci

a komentator je hit:
"sudije su sviraje faul mitrovicu!"
"ustvari javor je svirao faul mitrovicu!"

e sad sta reci?
osim mozda "ljujaj javore" :)

jackie

pre 7 meseci

Milina je gledati kako Stefan Jović igra odbranu, kao mačka se kreće.
Ne znam ni jednog igrača u Evropi sa boljom lateralnom kretnjom. Onaj mučeni Jago ne zna ni gde će, ni šta će.

Solarnaut

pre 7 meseci

Ovo je trebalo znati izgubiti, Valensija jeste u prvom poluvremenu pogodila skoro sve ali zadnjih 5 minuta vode 8 razlike i zavrsavaju napade u prvih 10 sekundi sutevima sa 8 metara i nekim bezveznim ulazima van balansa, ali Teo dva suta za 3 poena i ni jedan obruc nije pogodio, hteo da ispadne heroj na kraju ispao tragicar

:D

pre 7 meseci

Neverovatno. Kada će Zvezda uspeti da pobedi u neizvesnoj završnici? Imam osećaj da 90% takvih mečeva gubi. Neka me neko ispravi ako grešim. Možda bi trebalo da, pored šuta za 3, porade i na mentalnoj spremi.

Ivan NK

pre 7 meseci

Jednostavno lose ukompovan tim, bez pobjednuckog mentaliteta, stava i kao rezultatbtoga su ovakvi porazi u nizu, gdje prakticno skoro nijednu utakmicu, mozda s izuzetkom donekle Bajerna, nisubuspjeli da prelome u svoju korist, prosto receno ekipa luzera, bez vodje, glave i repa, odn. srca i mu.a! Zalosno, ali tako je!

Severnjača

pre 7 meseci

Sramota, ekipa koja u proseku ubacuje ispod 80 poena u EL, nama trpa preko 50 za poluvreme! Odbrana kao da ne postoji a Jović sipa trojke za koje u Zvezdi ne bi ni obruč pogodio!

dirkenstajn

pre 7 meseci

Katastrofalno prvo poluvreme, jeste da je pocetak sezone, ali Zvezdina igra ne obecava, tesko cemo i do 10 tog mesta ako se nesto drasticno ne promeni.

aca

pre 7 meseci

Pratim Zvezdu u kosarci citav zivot. Mozda i najgori Zvezdin tim od onog koji je vodio Uvalin. S tim sto je on vodio klince i nije imao sponzora i mozda budzet od 100.000 evra i bilo je opravdano. U ovaj smo prosuli milione a da nijednog igraca nismo uboli. Sramota! Neko treba da odgovara!

Mikii

pre 7 meseci

Odavno Zvezda nije delovala ovako razbijeno. To vam je cirkuzanerija od ABA lige gde je svaka utakmica za vikend 20+ razlike i onda kad dođe Evropa - problem.

sarajevo.ba

pre 7 meseci

Ihhh kad bi baskonia dobila, Howard ubacio jos 3 poena a Siderikis kak se vec zove skupio 10 skokova neb godinu danas isao na poso.

Tanka Zvezda, bio sam odigro dvicu al u gostima ste skroz losi.

xyz

pre 7 meseci

Žali bože svaki evro. Tim bez ikakvog plana. Ko je dovodio ove igrače neka mu je na čast.Izgubiš od Olimpije koja je takodje krš, pa te sada razvaljuje Valencija koja gubi od svakog ali je to kao u fudbalu.ENdesa liga daleko jača od ABA lige

banjo

pre 7 meseci

skroz raspad od ekipe igra svako za sebe,jedini siguran poenter je Nedovic,Mitrovic dobar koristan.ovaj Litvanac je uzas,Teo preteruje...svi stranci u paketu su jako losi...Zasto je doveden Simonovic?

SASHA

pre 7 meseci

Mi smo toliko promasili sa selekcijom,da nam nema pomoci ove godine..
Zasto smo pustili Dobrica,to niko ne zna?
Zato je Topic otisao?

Logs

pre 7 meseci

Osnova stvar u sportu je imati trenera i graditi tim oko njegove filosofije.

Uzmite primer u fudbalu ili košarci I videćete da kontinuitet daje rezultate.

Zvezda menja trenere po tradiciji nakon par kola. Novi trener izvlači neki maksimum iz igrača koje on nije selektovao, a možda ih je stari trener doveo zbog neke druge uloge.

Igrače kao u kafani da se kupovali....kao treba mi 10, evo ti 10...I evo jos jedan gratis, jer si dobra mušterija.

Neko očekuje F4 ili F8 sa takvim poslovanjem?

Zvezda je samo igračka u ruci poslodavca koji misli da se razume u sve.

View

pre 7 meseci

Situacija nije baš dobra. Prošlo 12 kola, ostalo još 22 a samo 4 pobede. Da se nešto uradi treba bar još 13,14 pobeda. Ako se odbiju još 3,4 utakmice koje se samo srećom mogu dobiti, prostora je sve manje. A konkurencija za plasman takođe igra, svako kolo podeli 9 pobeda. Ako se prvi deo ne završi sa bar 8 ili 9 pobeda, teško je u nastavku bilo šta uraditi.

metalstorm

pre 7 meseci

Ah opet taj šut za tri koji svi zli timovi pogađaju protiv nas. Pitam se dal ima veze sa tim što Davidovcu treba tri dana da se dovuce do svog igraca.

bvb

pre 7 meseci

Raspala Valensija nam ubacila 50+ za 20 minuta. Ljudi gube utakmice na sve strane, ne mogu da se sastave i evo po ko zna koji put nekoga činimo najboljim na svetu.

Tor

pre 7 meseci

Tuga i krš od ekipe. Ne mogu da verujem da iz sezone u sezonu bacamo pare, i da ne možemo da se sastavimo. Odbrana ne postoji. Cetiri, ili pet trojki su dali preko Davidovca, dve preko Tobija. Nejpira u odbrani bih cak i ja iz mojih najboljih dana prošao. Odbrana jednostavno ne postoji. Gedraitis u napadu nepotrebljiv, Lazic, takodje i Lazarevic. Nedovic igra par minuta, pa bude pogubljen pet minuta. Jad i čemer, sve u svemu.

Kanidja

pre 7 meseci

Sferopulos nema plan B ,u odbrani ništa ne mogu da odbrane ,u napadu bacaju lopte igračima Valensije u ruke.Sezona u evroligi se upravo završava ,ove godine nešto ranije.

sudije, sudije i sudije

pre 7 meseci

Aman ljudi dosadni ste više. Sudije pa sudije. A uprava,? Loša selekcija igrača u prelaznom roku, trener prosečan.Kakvo crno suđenje protiv CZ. To j ono, svi nas mrze. Ima grešaka uvek, treba da priznamo i greške koje idu na štetu protivnika...

Ko to tamo peva

pre 7 meseci

Razumem da ekipu krene sut ovi da bace frižider ucice u kos ali odbrana Zvezde je kriminalna dno dna. Da dozvolis da primis za poluvreme 56 koševa to amateri ne rade sa odbranom. Osim toga krilni centri i centri Valensije bolje šutiraju i precizniji su u sutu za tri nego bekovi i plejovi Zvezde. Sramota jad i cemer.

Bojan

pre 7 meseci

Raspala Valensija 56 poena za poluvreme, Jovic 2/2 za tri, sta reci vise od ovoga. Nama je 80 posto ekipe totalno van forme, kao da krece sezona

Azerot

pre 7 meseci

Svaki put kad se igra odbrana, ali sva-ki put skupljaju da pomazu u reket i onda neko ostane sam za 3. Zastos kupljas da pomazes kad im je sut za tri 8/16? Cega se plasis u reketu tacno Sferopulose?

Stari cigan

pre 7 meseci

Protiv albe 15 000 protiv reala 10 000 zbog termina u posle toga nisam pametan. Lake su ovo izjave kao da ih ne zanima mnogo smo opusteni a mnogo poraza.

milenko

pre 7 meseci

Zvezda, Alba, Lion i tako ta boranija veciti Top 16-18. Braco i sestre, sta treba da se desi sto se nije desilo u proteklih 10 godina da konacno odustanemo od kosarke. NE UMEMO! Da sastavimo tim, da navijamo, da nadjemo trenera, da napravimo hemiju...Jedino sta znamo je da pisemo saopstenja i da kukamo.
(yield, 7. decembar 2023 10:07)

Amin.

aca

pre 7 meseci

Za ovakvu katastrofalnu selekciju neko treba da odgovara. 40 poena smo primili za 15 min. I to nije prvi put. Divljanje u napadu, promaja u odbrani. Nemamo sta da trazimo u EL.

nba86

pre 7 meseci

na 34-31 namerna nedovica u napadu, iz sledećeg njihovog napada primamo 5 poena i tad sam znao da će i ovi protiv nas da naprave +17. sta je sa nedovicem pa je l može bar dve dobre da poveze, ne mogu ni da izbrojim njegove izgubljene, ima bar 5. Jović fantastican igrac i godinama ga ne vracaju u zvezdu, a kakvi su svi naši koje vraćamo on je jokić za sve njih, velik plej ne gubi lopte asistira dace svaku otvorenu trojku. mnogo smo loši, nas pregazi ova jadna valensija.

Bane

pre 7 meseci

Gedraitis, mislim da je bolje da stave drvo ispod kosa. Po kom osnovu on zaslužuje minute, ni koš, ni bacanja, no odbranu i tako od starta sezone. Nejpir makar i ubode nešto.

Cane

pre 7 meseci

Zvezda je klasična domaćinska ekipa, koja može na momentum da pobedi svakoga ali na strani je topovsko meso pa i za one slabije. Tako da zvezdaši to je to i od ove sezone. Sad možda je ovo sve realno stanje a to sto uprava kluba svake sezone priča isto pa posle se protivnici navijači sprdaju. Ili se priča o top 8 pa onda je aba liga prioritet onda ove sezone su cak išli korak dalje pa pričali i o f4 a na kraju će biti kao i prošle sezone.

xyz

pre 7 meseci

Zvezda sve klubove iz Evrope vraća iz mrtvih.Neka je na obraz onom ko je selektirao tim.Ne može ni Fil Džekson da napravi igru za par meseci sa deset novih igrača.Onda promeniš i trenera.U Zvezdi se radi bez plana i sistema.I na kraju sezone će opet da ode 6-7 igrača dodju novi i ista priča.Pare se bacaju uzalud.Ameri dodju da odrade sezonu za tim ih baš briga