Sreda, 29.03.2023.

22:45

Bitka za Top 8 je sve ljuća – koliko pobeda će biti dovoljno?

Ova sezona Evrolige je možda i najuzbudljivija do sada...

Izvor: SN

Bitka za Top 8 je sve ljuæa – koliko pobeda æe biti dovoljno? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Rekreativci,sigurno nece!!!!
to je najbitnije!!!!!??
(Orka, 30. mart 2023 10:24)

Najbitnije je da Partizan bude medju osam, oni su nebitni za Partizanovce.

Kovid 19

pre 1 godinu

Nije istina da Zvezdi radi samo ako Baskonija i Žalgiris sve izgube. Po meni Žalgiris dobija najmanje 2 ako ne i sve 3 do kraja. Tu je još uvek i Efes koji ima solidan raspored. Baskonija može lako da izgubi od Oly i Fenera a da tuče Asvela i ode na 17. Na kraju, šta ako Partizan, Baskonija, Efes i Zvezda završe sa 17 pobeda? Može da se desi da u zadnje kolo Zvezda uđe sa 16 i igra kući sa Fenerom. Partizan gubi realno od Reala i Monaka a onda u zadnjem kolu pritisak, kao protiv Turaka prošle godine.
Nije da nekome baksuziram, samo kažem.

fenomen

pre 1 godinu

Gde je nekad bio Fmp a gde je danas? Vidite šta sve moze da se uradi s parama a još kad su tudje. Nekad su se zvali Refleks, pa Fmp, Radnicki Basket, Ivo Lola Ribar, Crvena Zvezda Beograd. A sve jedan isti klub. A to menjanje imena je da se zbuni finansijska policija. I eto, samo jedna ili dve pobede do top 8. Rekao bih nedostatak srece.

Vule

pre 1 godinu

Порази Звезде од Бајерна, Албе, Панатинаикоса, Арманија, несрећно или украдено против Барселоне; порази Партизана од Арманија, Асвела, несрећно од Фенербахчеа и још неке које су биле близу на почетку. Уз мало више среће, оба тима би лагано играла у плеј-офу и сада би се борили за што бољу позицију.

Seebad Dorf

pre 1 godinu

Nisu mi bas najjasniji komentatori koji se nadaju(tvrde) da se plasman overava protiv Reala u petak!?

Sanse da se dobije Real su 10%.
Da se dobije Monako, mozda 20%.
A protiv PAOa su sanse 90%. I tu treba da gledate svoju sansu i da se nadate da ce Zalgiris i Baskonija da kiksnu.

Logs

pre 1 godinu

Sada gledam home/away tabelu. Zanimljivo da mi imamo vruće terene a imamo tek 60-66% pobeda kuci.

Deluje da domaći teren pravi pritisak i domaćoj ekipi.

Partizan je u Top8 zbog igre u gostima gde ima 6ti najbolji rezultat, dok je Zvezda tu nesto lošija i zato je van top8.

Nama domaći teren nazalost nije velika komparativna prednost kao npr Makabiju, Baskoniji ....

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

Partizan će pre dobiti Real nego PAO u zadnjem kolu, ono što je bitno je to, da je Oly,Barsi i Realu u suštini sve jedno na koga će ukrstiti sa 6,7,8 pozicije...Macabi, Partizan, Žalgiris...jaki domaći tereni, ali u suštini ne više od toga...tako da očekujmo neke "neočekivane " poraze od ove prve trojke u poslednja tri kola...mislim da Partizan sutra rešava definitivno pitanje F8...Napadaj, napadaj Partizane napadaj...svi u Arenu sutra!

Realno

pre 1 godinu

Ja sam zvezdaš ceo život.Ali ne razumem tu mržnju između navijača naših klubova koji igraju u Evropi.Pa valjda je cilj da uspeju što bolje zarad Srpske košarke.Svi ti momci igraju za reprezentaciju i tada svi navijamo za njih.Voleo bi da Zvezda igra bolje,ali realno ne igra i uprskala je bitne utakmice,tj.one protiv slabijih.Željko je pokazao zašto je jedan od najboljih trenera i svoju ekipu doveo u najbolju formu u drugom delu sezone,dok je CZ uradila obrnuto.Borbeniji su bili u kupu Radivoja Koraća nego u Evroligi,što je pogrešno.

Đorđević

pre 1 godinu

Da li se vi palite na top 8 ili ne? Juče gazda kaže ne a vi se danas palite kao deca i izmišlljate nemoguće varijante. Morate se pomirite sa činjenicom da je Partizan bolji.

kali the greek

pre 1 godinu

sustina je da protiv virtusa panate i bajerna partizan ima vrv svih 6 pobeda
zvezda samo 2

duple pobede protiv efesa i zalgirisa
zvezda protiv makabija i valensije

ps.zanimljivo domaci teren su odbranili manje vise isto
partizan je bio bolji u gostima

Djordje

pre 1 godinu

Da sve krene nizbrdo ugazicemo Panatu kod kuce a Baskonija MORA da izgubi jednu i u egalu su sa nama ,dakle sedmo mesto je skoro pa sigurno a ako dobijemo Real kraj price mada ne vidim nacin da u top 8 napravimo brejk ,mozda kad bi legao Monako pa da ih uhvatimo na spavanju tamo.

Miroslav

pre 1 godinu

Treba obratiti pažnju na Efes.Ako oni budu imali šanse u poslednjem kolu da se plasiraju među osam,očekujem da Olimpijakos izgubi u poslednjem kolu od Baskonije.Niko ne želi da ide na Efes u četvrtfinalu.Za Partizan je jako bitna utakmica Baskonija-Fenrbahče.Ako Baskonija dobije,nama trebaju još dve pobede za prolaz dalje.

zex

pre 1 godinu

Zna se,zna se: 1 Olimpijakos 2 Barselona 3 Real Madrid 4 Monako 5 Fenrbahce 6 Makabi 7 Partizan 8 Zalgiris
(Realno, 30. mart 2023 02:51)

Ma da real ce biti 3 ći, hahaha

ČIČA

pre 1 godinu

Jos 3 kola ima do kraja. Ako CZV pobedi sve tri preostale tekme a Partizan izgubi sve ( ne kazem da navijam da se to desi samo kazem sta bi moglo) i zvezda i partizan ce imati po 17 pobeda i 17 poraza. Sansa da se to desi je mala ali je ipak moguce. Najjaca fora je sto se Zvezda za ovosezonsku Evroligu izborila tako sto je osvojila ABA ligu prosle godine pobedivsi u finalu upravo Partizan.. A Partizanu je poklonjeno mesto u Evroligi i upao je u nju umesto Rusa. A evo Partizan je jako blizu Top 8 a Zvezda ne ?
(Marko, 29. mart 2023 23:59)

Misliš trebala je Zvezda direktno na F4 jer je osvojila ABA?
Ne znam majku mu... Moguće.
Ako je po tradiciji, ogromnom ugledu i rezultatima, trebala je možda i odmah da dobije titulu EL.
Al evo je drži fenjer.
Šta ti je nepravda....

Rade74

pre 1 godinu

Partizan ispada tu nema dileme, partizan izgubice sve utakmice do kraja jer nemaju kvalitet za top 8.
(Mile, 30. mart 2023 00:14)

Mile pazi šta si napisao!!!

Rade74

pre 1 godinu

Zna se,zna se: 1 Olimpijakos 2 Barselona 3 Real Madrid 4 Monako 5 Fenrbahce 6 Makabi 7 Partizan 8 Zalgiris
(Realno, 30. mart 2023 02:51)

Upravo tako i nadam se da mi potvrđujemo plasman u petak.

Olee

pre 1 godinu

Po meni je najvise realno da Zalgiris i Partizan zauzmu poslednja 2 mesta.Mislim da Baskonjija ispada.Jer tesko ce oni pobedit i Fener i Olimpijakos .Ajde jednog al dva tesko.Zato je Partizanu potrebna jedna pobeda i to je to.A dve je ono za sigurnost.Al jedna nas vodi ubedjen sam

sempervivum

pre 1 godinu

Реално Партизан, Басконија, Жалгирис и Ефес су у игри за ДВА преостала места у топ 8.
Остали су или прошли или практично немају шансе.

sve je relativno

pre 1 godinu

A gde je Efes u kombinaciji? Kući Virtus, gostuju Feneru i dočekuju Monako, uz tri pobede mogu u top 8. Lošiji su od Baskonije, a bolji od Žalgirisa.

Кум Жоржо

pre 1 godinu

Добра ствар је да је фенер вечерас изгубио!Тешко да ће два пута заредом изгубити иначе
му виси домаћи терен а ту се мачује са Монаком за четврто место!Гостује Басконији и у случају победе нама би требала само једна победа у најгорем случају за топ 8!Бољи скор имамо од свих екипа које кидишу за плеј оф!Мада верујем да у петак вече оверавамо топ 8

Air Dogan

pre 1 godinu

Raspored u poslednja 3 kola izgleda ovako:
- Partizan dočekuje Real i Pao,gostuje Monaku,
- Makabi dočekuje Armani i Real,gostuje Žalgirisu,
- Žalgiris dočekuje Makabi i Valensiju,gostuje Bajernu,
- Baskonija dočekuje Fener i Asvel,gostuje Olimpijakosu,
- Fener dočekuje Efes,gostuje Baskoniji i Zvezdi,
- Efes dočekuje Virtus i Monako,gostuje Feneru,
- Armani dočekuje Barselonu,gostuje Makabiju i Virtusu,
- Zvezda dočekuje Oli i Fener,gostuje Asvelu.
Žalgiris može do skora 19-15 jer ima najlakši raspored od gore navedenih ekipa.Makabiju treba još jedna pobeda za 19-15 i siguran plasman u plej-of.
Efes mora sve da pobedi za skor 18-16.Baskonija takođe može do 18-16.Fener ima 18-13 i nije čudo ako sve 3 utakmice izgubi i završi sa skorom 18-16.
Partizan će imati 19-15 ili 18-16 na kraju regularnog dela.Žocova ekipa ima dan odmora više od Reala,ne putuje i pruža se dobra prilika da se pobedi umorna košarkaška institucija iz Madrida.
Zvezda ima šansu u domenu teorije.Treba da nastavi seriju pobeda,pa šta bude na kraju.Kako je sezona počela trenutan skor ne izgleda toliko loše.

stari_mudrac

pre 1 godinu

Jedan poraza Baskonije ili Zalgirisa uz jednu pobedu Partizana dovoljna za prolaz.Sanse Zvezde su u rangu napada vanzemaljaca na zemlju do kraja godine.

j

pre 1 godinu

Mislim da Avramovic i Papapetru mogu ofanzivno da imaju bolji ucinak.Ne mozemo se oslanjati samo na Egzuma,Ledeja,Pantera..Lesora.
Potreban je doprinos svih,sto da ne uradimo nesto vise u EL,ali je pitanje koliko i kako Obradovic sprema igrace za ABA Ligu.Zato kazem potreban nam je doprinos,i poenterski svih igraca.
Zvezda je imala 6 dana pauze dok je Valensija u to vreeme odigrala 2 meca,mi 4 meca u 8 dana.
Zvezda verovatno nece uci u top 8,a Partizan ima visoke ciljeve i u EL sto je pohvalno,ali verujem da navijacima,evo polazim od sebe bi mnogo znacila titula ABA lige.
A ako prodjemo u finale i igramo protiv njih trebace nam jos igraca,mozda i Andjusa da da koji poen.Jer njima je Kampaco svez,imaju veci roster,kad se vrati Nedovic,Dobric digao formu,Petrusev,Vildoza,a u odbrani te ceka onaj Lazic koji igra svaku odbranu na granici faula..Lepo je uraditi nesto u EL,ali treba jos igraca da daje poene,da se razigra,da bi imali goriva u potencijalnom finalu ABA lige.Ovako cemo sagoreti i Zvezda ce nas upravo tako i docekati.

Stile32

pre 1 godinu

Ne volim da pricam sbb kbb ali jedna stvar je neverovatna- samo da smo pobedili Baskoniju u gostima (2.kolo,imali +5 na samom kraju meca), mi bismo prosli u top 8, CETIRI kola pre kraja! Ovako do kraja ce biti jako,velika borba.

czz

pre 1 godinu

I da se desi vrlo realno da Partizan prodje u top8, sto je po meni 60:40 sansa, kratka klupa ce im doci glave, a ako se desi nemoguce i nekim slucajem Zvezda udje u top8, bez ijednog krila, bez iole kvalitetnog krilnog centra i sa solidnim atletskim centrom Martinom (Petrusev je staklo za reket i jedino sto ima je sut za 3), Zvezda nema sta da trazi, i nazalost, da su dobili Pao i Albu, pa i Bajern kad su imali odlicnu prednost, sada bi imali 17 pobeda, a ovako kao Zvezdas zelim da ne prodju i konacno da Vildoza i Ivanovic odu

Aleksandar

pre 1 godinu

Meni se, kao partizanovcu, više sviđa zvezdina igra u reketu. Bolje kombinuji, sigurniji su. Naœi umeju da odigraju vrhunski, ali neshvatljivi su onoliki padovi i periodi bez poena. Lesor nema adekvatnu zamenu. Smajli je dobar momak, ali gubi se mnogo. Imam utisak da nekad ne zna da li je na treningu ili na utakmici.
Kada nam glavni igraci igraju kako treba, mozemo da dobijemo svakoga. Ali, možemo i da vežemo sve poraze do kraja...

обс

pre 1 godinu

Партизан је најатрактивнија екипа ЕЛ. Најмање "дивља" екипа. Та нијанса одређује гледљивост али је и мера озбиљности рада једног тренера. Уштоповати неукротиве, нарцисоидне карактере је велики посао.
Вилдоса и Недовић никада не би могли да играју код Жоца. На такве Жоц не троши време. Партизан је најбољу утакмицу играо против Барселоне и није ишао шут али је Барселону шут за три слушао и никад више неће тако до краја ове сезоне. Тројкама је Алба разбила Партизан у првом колу и Барса јуче. Решити да тако добијеш Партизан је коцкање. Мислим да је Јасикевичијус јуче рачунао на пораз. Растерећено шибање тројки је одлучило. Ту нема одбране кад те хоће, насупрот уморном Партизану и помало засићеном и кога шут неће. Партизан је незаслужено изгубио. Партизан сутра мора да победи иначе неће играти плеј оф. Комбинације и рачунања су непотребни зато што се не могу израчунати компензације и радње у игри у којој се обрће огроман новац. Партизан игра утакмицу године. Срећно!

poslednji mohikanac

pre 1 godinu

Jos puno toga je u igri. Treba razmisljati o svakoj utakmici kao da je ta koja nas vodi u Top 8. Po meni realno bi bilo da samo Zalgiris i Baskonija zamene mesta i to bi bili timovi prve osmorke.

Marko

pre 1 godinu

Jos 3 kola ima do kraja. Ako CZV pobedi sve tri preostale tekme a Partizan izgubi sve ( ne kazem da navijam da se to desi samo kazem sta bi moglo) i zvezda i partizan ce imati po 17 pobeda i 17 poraza. Sansa da se to desi je mala ali je ipak moguce. Najjaca fora je sto se Zvezda za ovosezonsku Evroligu izborila tako sto je osvojila ABA ligu prosle godine pobedivsi u finalu upravo Partizan.. A Partizanu je poklonjeno mesto u Evroligi i upao je u nju umesto Rusa. A evo Partizan je jako blizu Top 8 a Zvezda ne ?

mio

pre 1 godinu

Zalgiris vjerojatno dobija sve tri, Baskonija dvije sigurno, nadam se da ce ih dobiti Fener, u tom slucaju Partizanu bi bila dovoljna jedna pobjeda za poziciju 8 jer ima bolji medjusobni skor i od Baskonije i Efesa (ako dobije sve 3).
U slucaju da i Baskonija dobije sve 3 Partizanu potrebne 2 pobjede i u tom slucaju bi bio pozicija 7. E to vam je sva filozofija koju ste trebali napisati u ovom tekstu a ne pisete neke gluposti kako zvezda može u top 8. Volio bih da Zvezda prodje, da se i oni potrose pred rasplet ABA lige ali to nije uopšte moguće.

boban psiholog

pre 1 godinu

Ni zvezda ni Partizan nece proci u top 8
(hentreal, 29. mart 2023 22:50)
za Zvezdu se to zna poslednjih 10 kola ali ne znam kako si za Partizan dosao do tog zakljucka ?

beogradski

pre 1 godinu

Da smo dobili Albu, Bajern i PAO, kao sto je trebalo, sad bi bili u Top8. Posle ocajnog starta sezone, sama cinjenica da smo u igri za prolaz 3 kola pred kraj je senzacija.

Mikii

pre 1 godinu

Moramo da pobedimo Real. Monako je izrazito domaćinska ekipa, dolaze nam u vrlo nezgodno vreme, a nikako ne bi valjalo da nam od poslednje utakmice zavisi. Setimo se samo EK i Turaka prošle sezone. Dakle, Real mora biti biven u petak.

D

pre 1 godinu

Da Partizan u pocetku nije imao one nesrecne poraze, a mi one neshvatljive nad slabijim ekipama, imali bismo 2 tima u top8. Partizan ce svakako proci, barem ce Pao dobiti kod kuce. Tek sad se vidi koliko i samo jedna pobeda znaci.

Kaњош

pre 1 godinu

Како ми сад тек криво због оног пораза против Басконије у гостима. А шта тек рећи за њихову победу против Реала у Мадриду. Навијамо за Фенер у петак против Басконије и свим срцем на Реал у петак. Има Реал на свакој позицији по 2 играча. Мораће ови наши да дају 100%, за подршку са трибина нека се не брину.

D

pre 1 godinu

Da Partizan u pocetku nije imao one nesrecne poraze, a mi one neshvatljive nad slabijim ekipama, imali bismo 2 tima u top8. Partizan ce svakako proci, barem ce Pao dobiti kod kuce. Tek sad se vidi koliko i samo jedna pobeda znaci.

Mikii

pre 1 godinu

Moramo da pobedimo Real. Monako je izrazito domaćinska ekipa, dolaze nam u vrlo nezgodno vreme, a nikako ne bi valjalo da nam od poslednje utakmice zavisi. Setimo se samo EK i Turaka prošle sezone. Dakle, Real mora biti biven u petak.

boban psiholog

pre 1 godinu

Ni zvezda ni Partizan nece proci u top 8
(hentreal, 29. mart 2023 22:50)
za Zvezdu se to zna poslednjih 10 kola ali ne znam kako si za Partizan dosao do tog zakljucka ?

beogradski

pre 1 godinu

Da smo dobili Albu, Bajern i PAO, kao sto je trebalo, sad bi bili u Top8. Posle ocajnog starta sezone, sama cinjenica da smo u igri za prolaz 3 kola pred kraj je senzacija.

Kaњош

pre 1 godinu

Како ми сад тек криво због оног пораза против Басконије у гостима. А шта тек рећи за њихову победу против Реала у Мадриду. Навијамо за Фенер у петак против Басконије и свим срцем на Реал у петак. Има Реал на свакој позицији по 2 играча. Мораће ови наши да дају 100%, за подршку са трибина нека се не брину.

stari_mudrac

pre 1 godinu

Jedan poraza Baskonije ili Zalgirisa uz jednu pobedu Partizana dovoljna za prolaz.Sanse Zvezde su u rangu napada vanzemaljaca na zemlju do kraja godine.

mio

pre 1 godinu

Zalgiris vjerojatno dobija sve tri, Baskonija dvije sigurno, nadam se da ce ih dobiti Fener, u tom slucaju Partizanu bi bila dovoljna jedna pobjeda za poziciju 8 jer ima bolji medjusobni skor i od Baskonije i Efesa (ako dobije sve 3).
U slucaju da i Baskonija dobije sve 3 Partizanu potrebne 2 pobjede i u tom slucaju bi bio pozicija 7. E to vam je sva filozofija koju ste trebali napisati u ovom tekstu a ne pisete neke gluposti kako zvezda može u top 8. Volio bih da Zvezda prodje, da se i oni potrose pred rasplet ABA lige ali to nije uopšte moguće.

Air Dogan

pre 1 godinu

Raspored u poslednja 3 kola izgleda ovako:
- Partizan dočekuje Real i Pao,gostuje Monaku,
- Makabi dočekuje Armani i Real,gostuje Žalgirisu,
- Žalgiris dočekuje Makabi i Valensiju,gostuje Bajernu,
- Baskonija dočekuje Fener i Asvel,gostuje Olimpijakosu,
- Fener dočekuje Efes,gostuje Baskoniji i Zvezdi,
- Efes dočekuje Virtus i Monako,gostuje Feneru,
- Armani dočekuje Barselonu,gostuje Makabiju i Virtusu,
- Zvezda dočekuje Oli i Fener,gostuje Asvelu.
Žalgiris može do skora 19-15 jer ima najlakši raspored od gore navedenih ekipa.Makabiju treba još jedna pobeda za 19-15 i siguran plasman u plej-of.
Efes mora sve da pobedi za skor 18-16.Baskonija takođe može do 18-16.Fener ima 18-13 i nije čudo ako sve 3 utakmice izgubi i završi sa skorom 18-16.
Partizan će imati 19-15 ili 18-16 na kraju regularnog dela.Žocova ekipa ima dan odmora više od Reala,ne putuje i pruža se dobra prilika da se pobedi umorna košarkaška institucija iz Madrida.
Zvezda ima šansu u domenu teorije.Treba da nastavi seriju pobeda,pa šta bude na kraju.Kako je sezona počela trenutan skor ne izgleda toliko loše.

Aleksandar

pre 1 godinu

Meni se, kao partizanovcu, više sviđa zvezdina igra u reketu. Bolje kombinuji, sigurniji su. Naœi umeju da odigraju vrhunski, ali neshvatljivi su onoliki padovi i periodi bez poena. Lesor nema adekvatnu zamenu. Smajli je dobar momak, ali gubi se mnogo. Imam utisak da nekad ne zna da li je na treningu ili na utakmici.
Kada nam glavni igraci igraju kako treba, mozemo da dobijemo svakoga. Ali, možemo i da vežemo sve poraze do kraja...

j

pre 1 godinu

Mislim da Avramovic i Papapetru mogu ofanzivno da imaju bolji ucinak.Ne mozemo se oslanjati samo na Egzuma,Ledeja,Pantera..Lesora.
Potreban je doprinos svih,sto da ne uradimo nesto vise u EL,ali je pitanje koliko i kako Obradovic sprema igrace za ABA Ligu.Zato kazem potreban nam je doprinos,i poenterski svih igraca.
Zvezda je imala 6 dana pauze dok je Valensija u to vreeme odigrala 2 meca,mi 4 meca u 8 dana.
Zvezda verovatno nece uci u top 8,a Partizan ima visoke ciljeve i u EL sto je pohvalno,ali verujem da navijacima,evo polazim od sebe bi mnogo znacila titula ABA lige.
A ako prodjemo u finale i igramo protiv njih trebace nam jos igraca,mozda i Andjusa da da koji poen.Jer njima je Kampaco svez,imaju veci roster,kad se vrati Nedovic,Dobric digao formu,Petrusev,Vildoza,a u odbrani te ceka onaj Lazic koji igra svaku odbranu na granici faula..Lepo je uraditi nesto u EL,ali treba jos igraca da daje poene,da se razigra,da bi imali goriva u potencijalnom finalu ABA lige.Ovako cemo sagoreti i Zvezda ce nas upravo tako i docekati.

sve je relativno

pre 1 godinu

A gde je Efes u kombinaciji? Kući Virtus, gostuju Feneru i dočekuju Monako, uz tri pobede mogu u top 8. Lošiji su od Baskonije, a bolji od Žalgirisa.

sempervivum

pre 1 godinu

Реално Партизан, Басконија, Жалгирис и Ефес су у игри за ДВА преостала места у топ 8.
Остали су или прошли или практично немају шансе.

ČIČA

pre 1 godinu

Jos 3 kola ima do kraja. Ako CZV pobedi sve tri preostale tekme a Partizan izgubi sve ( ne kazem da navijam da se to desi samo kazem sta bi moglo) i zvezda i partizan ce imati po 17 pobeda i 17 poraza. Sansa da se to desi je mala ali je ipak moguce. Najjaca fora je sto se Zvezda za ovosezonsku Evroligu izborila tako sto je osvojila ABA ligu prosle godine pobedivsi u finalu upravo Partizan.. A Partizanu je poklonjeno mesto u Evroligi i upao je u nju umesto Rusa. A evo Partizan je jako blizu Top 8 a Zvezda ne ?
(Marko, 29. mart 2023 23:59)

Misliš trebala je Zvezda direktno na F4 jer je osvojila ABA?
Ne znam majku mu... Moguće.
Ako je po tradiciji, ogromnom ugledu i rezultatima, trebala je možda i odmah da dobije titulu EL.
Al evo je drži fenjer.
Šta ti je nepravda....

Stile32

pre 1 godinu

Ne volim da pricam sbb kbb ali jedna stvar je neverovatna- samo da smo pobedili Baskoniju u gostima (2.kolo,imali +5 na samom kraju meca), mi bismo prosli u top 8, CETIRI kola pre kraja! Ovako do kraja ce biti jako,velika borba.

poslednji mohikanac

pre 1 godinu

Jos puno toga je u igri. Treba razmisljati o svakoj utakmici kao da je ta koja nas vodi u Top 8. Po meni realno bi bilo da samo Zalgiris i Baskonija zamene mesta i to bi bili timovi prve osmorke.

обс

pre 1 godinu

Партизан је најатрактивнија екипа ЕЛ. Најмање "дивља" екипа. Та нијанса одређује гледљивост али је и мера озбиљности рада једног тренера. Уштоповати неукротиве, нарцисоидне карактере је велики посао.
Вилдоса и Недовић никада не би могли да играју код Жоца. На такве Жоц не троши време. Партизан је најбољу утакмицу играо против Барселоне и није ишао шут али је Барселону шут за три слушао и никад више неће тако до краја ове сезоне. Тројкама је Алба разбила Партизан у првом колу и Барса јуче. Решити да тако добијеш Партизан је коцкање. Мислим да је Јасикевичијус јуче рачунао на пораз. Растерећено шибање тројки је одлучило. Ту нема одбране кад те хоће, насупрот уморном Партизану и помало засићеном и кога шут неће. Партизан је незаслужено изгубио. Партизан сутра мора да победи иначе неће играти плеј оф. Комбинације и рачунања су непотребни зато што се не могу израчунати компензације и радње у игри у којој се обрће огроман новац. Партизан игра утакмицу године. Срећно!

Rade74

pre 1 godinu

Partizan ispada tu nema dileme, partizan izgubice sve utakmice do kraja jer nemaju kvalitet za top 8.
(Mile, 30. mart 2023 00:14)

Mile pazi šta si napisao!!!

Кум Жоржо

pre 1 godinu

Добра ствар је да је фенер вечерас изгубио!Тешко да ће два пута заредом изгубити иначе
му виси домаћи терен а ту се мачује са Монаком за четврто место!Гостује Басконији и у случају победе нама би требала само једна победа у најгорем случају за топ 8!Бољи скор имамо од свих екипа које кидишу за плеј оф!Мада верујем да у петак вече оверавамо топ 8

Marko

pre 1 godinu

Jos 3 kola ima do kraja. Ako CZV pobedi sve tri preostale tekme a Partizan izgubi sve ( ne kazem da navijam da se to desi samo kazem sta bi moglo) i zvezda i partizan ce imati po 17 pobeda i 17 poraza. Sansa da se to desi je mala ali je ipak moguce. Najjaca fora je sto se Zvezda za ovosezonsku Evroligu izborila tako sto je osvojila ABA ligu prosle godine pobedivsi u finalu upravo Partizan.. A Partizanu je poklonjeno mesto u Evroligi i upao je u nju umesto Rusa. A evo Partizan je jako blizu Top 8 a Zvezda ne ?

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

Partizan će pre dobiti Real nego PAO u zadnjem kolu, ono što je bitno je to, da je Oly,Barsi i Realu u suštini sve jedno na koga će ukrstiti sa 6,7,8 pozicije...Macabi, Partizan, Žalgiris...jaki domaći tereni, ali u suštini ne više od toga...tako da očekujmo neke "neočekivane " poraze od ove prve trojke u poslednja tri kola...mislim da Partizan sutra rešava definitivno pitanje F8...Napadaj, napadaj Partizane napadaj...svi u Arenu sutra!

Olee

pre 1 godinu

Po meni je najvise realno da Zalgiris i Partizan zauzmu poslednja 2 mesta.Mislim da Baskonjija ispada.Jer tesko ce oni pobedit i Fener i Olimpijakos .Ajde jednog al dva tesko.Zato je Partizanu potrebna jedna pobeda i to je to.A dve je ono za sigurnost.Al jedna nas vodi ubedjen sam

Đorđević

pre 1 godinu

Da li se vi palite na top 8 ili ne? Juče gazda kaže ne a vi se danas palite kao deca i izmišlljate nemoguće varijante. Morate se pomirite sa činjenicom da je Partizan bolji.

Rade74

pre 1 godinu

Zna se,zna se: 1 Olimpijakos 2 Barselona 3 Real Madrid 4 Monako 5 Fenrbahce 6 Makabi 7 Partizan 8 Zalgiris
(Realno, 30. mart 2023 02:51)

Upravo tako i nadam se da mi potvrđujemo plasman u petak.

Realno

pre 1 godinu

Ja sam zvezdaš ceo život.Ali ne razumem tu mržnju između navijača naših klubova koji igraju u Evropi.Pa valjda je cilj da uspeju što bolje zarad Srpske košarke.Svi ti momci igraju za reprezentaciju i tada svi navijamo za njih.Voleo bi da Zvezda igra bolje,ali realno ne igra i uprskala je bitne utakmice,tj.one protiv slabijih.Željko je pokazao zašto je jedan od najboljih trenera i svoju ekipu doveo u najbolju formu u drugom delu sezone,dok je CZ uradila obrnuto.Borbeniji su bili u kupu Radivoja Koraća nego u Evroligi,što je pogrešno.

Miroslav

pre 1 godinu

Treba obratiti pažnju na Efes.Ako oni budu imali šanse u poslednjem kolu da se plasiraju među osam,očekujem da Olimpijakos izgubi u poslednjem kolu od Baskonije.Niko ne želi da ide na Efes u četvrtfinalu.Za Partizan je jako bitna utakmica Baskonija-Fenrbahče.Ako Baskonija dobije,nama trebaju još dve pobede za prolaz dalje.

czz

pre 1 godinu

I da se desi vrlo realno da Partizan prodje u top8, sto je po meni 60:40 sansa, kratka klupa ce im doci glave, a ako se desi nemoguce i nekim slucajem Zvezda udje u top8, bez ijednog krila, bez iole kvalitetnog krilnog centra i sa solidnim atletskim centrom Martinom (Petrusev je staklo za reket i jedino sto ima je sut za 3), Zvezda nema sta da trazi, i nazalost, da su dobili Pao i Albu, pa i Bajern kad su imali odlicnu prednost, sada bi imali 17 pobeda, a ovako kao Zvezdas zelim da ne prodju i konacno da Vildoza i Ivanovic odu

kali the greek

pre 1 godinu

sustina je da protiv virtusa panate i bajerna partizan ima vrv svih 6 pobeda
zvezda samo 2

duple pobede protiv efesa i zalgirisa
zvezda protiv makabija i valensije

ps.zanimljivo domaci teren su odbranili manje vise isto
partizan je bio bolji u gostima

Logs

pre 1 godinu

Sada gledam home/away tabelu. Zanimljivo da mi imamo vruće terene a imamo tek 60-66% pobeda kuci.

Deluje da domaći teren pravi pritisak i domaćoj ekipi.

Partizan je u Top8 zbog igre u gostima gde ima 6ti najbolji rezultat, dok je Zvezda tu nesto lošija i zato je van top8.

Nama domaći teren nazalost nije velika komparativna prednost kao npr Makabiju, Baskoniji ....

Djordje

pre 1 godinu

Da sve krene nizbrdo ugazicemo Panatu kod kuce a Baskonija MORA da izgubi jednu i u egalu su sa nama ,dakle sedmo mesto je skoro pa sigurno a ako dobijemo Real kraj price mada ne vidim nacin da u top 8 napravimo brejk ,mozda kad bi legao Monako pa da ih uhvatimo na spavanju tamo.

Vule

pre 1 godinu

Порази Звезде од Бајерна, Албе, Панатинаикоса, Арманија, несрећно или украдено против Барселоне; порази Партизана од Арманија, Асвела, несрећно од Фенербахчеа и још неке које су биле близу на почетку. Уз мало више среће, оба тима би лагано играла у плеј-офу и сада би се борили за што бољу позицију.

fenomen

pre 1 godinu

Gde je nekad bio Fmp a gde je danas? Vidite šta sve moze da se uradi s parama a još kad su tudje. Nekad su se zvali Refleks, pa Fmp, Radnicki Basket, Ivo Lola Ribar, Crvena Zvezda Beograd. A sve jedan isti klub. A to menjanje imena je da se zbuni finansijska policija. I eto, samo jedna ili dve pobede do top 8. Rekao bih nedostatak srece.

zex

pre 1 godinu

Zna se,zna se: 1 Olimpijakos 2 Barselona 3 Real Madrid 4 Monako 5 Fenrbahce 6 Makabi 7 Partizan 8 Zalgiris
(Realno, 30. mart 2023 02:51)

Ma da real ce biti 3 ći, hahaha

Seebad Dorf

pre 1 godinu

Nisu mi bas najjasniji komentatori koji se nadaju(tvrde) da se plasman overava protiv Reala u petak!?

Sanse da se dobije Real su 10%.
Da se dobije Monako, mozda 20%.
A protiv PAOa su sanse 90%. I tu treba da gledate svoju sansu i da se nadate da ce Zalgiris i Baskonija da kiksnu.

Kovid 19

pre 1 godinu

Nije istina da Zvezdi radi samo ako Baskonija i Žalgiris sve izgube. Po meni Žalgiris dobija najmanje 2 ako ne i sve 3 do kraja. Tu je još uvek i Efes koji ima solidan raspored. Baskonija može lako da izgubi od Oly i Fenera a da tuče Asvela i ode na 17. Na kraju, šta ako Partizan, Baskonija, Efes i Zvezda završe sa 17 pobeda? Može da se desi da u zadnje kolo Zvezda uđe sa 16 i igra kući sa Fenerom. Partizan gubi realno od Reala i Monaka a onda u zadnjem kolu pritisak, kao protiv Turaka prošle godine.
Nije da nekome baksuziram, samo kažem.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Rekreativci,sigurno nece!!!!
to je najbitnije!!!!!??
(Orka, 30. mart 2023 10:24)

Najbitnije je da Partizan bude medju osam, oni su nebitni za Partizanovce.

обс

pre 1 godinu

Партизан је најатрактивнија екипа ЕЛ. Најмање "дивља" екипа. Та нијанса одређује гледљивост али је и мера озбиљности рада једног тренера. Уштоповати неукротиве, нарцисоидне карактере је велики посао.
Вилдоса и Недовић никада не би могли да играју код Жоца. На такве Жоц не троши време. Партизан је најбољу утакмицу играо против Барселоне и није ишао шут али је Барселону шут за три слушао и никад више неће тако до краја ове сезоне. Тројкама је Алба разбила Партизан у првом колу и Барса јуче. Решити да тако добијеш Партизан је коцкање. Мислим да је Јасикевичијус јуче рачунао на пораз. Растерећено шибање тројки је одлучило. Ту нема одбране кад те хоће, насупрот уморном Партизану и помало засићеном и кога шут неће. Партизан је незаслужено изгубио. Партизан сутра мора да победи иначе неће играти плеј оф. Комбинације и рачунања су непотребни зато што се не могу израчунати компензације и радње у игри у којој се обрће огроман новац. Партизан игра утакмицу године. Срећно!

Marko

pre 1 godinu

Jos 3 kola ima do kraja. Ako CZV pobedi sve tri preostale tekme a Partizan izgubi sve ( ne kazem da navijam da se to desi samo kazem sta bi moglo) i zvezda i partizan ce imati po 17 pobeda i 17 poraza. Sansa da se to desi je mala ali je ipak moguce. Najjaca fora je sto se Zvezda za ovosezonsku Evroligu izborila tako sto je osvojila ABA ligu prosle godine pobedivsi u finalu upravo Partizan.. A Partizanu je poklonjeno mesto u Evroligi i upao je u nju umesto Rusa. A evo Partizan je jako blizu Top 8 a Zvezda ne ?

boban psiholog

pre 1 godinu

Ni zvezda ni Partizan nece proci u top 8
(hentreal, 29. mart 2023 22:50)
za Zvezdu se to zna poslednjih 10 kola ali ne znam kako si za Partizan dosao do tog zakljucka ?

czz

pre 1 godinu

I da se desi vrlo realno da Partizan prodje u top8, sto je po meni 60:40 sansa, kratka klupa ce im doci glave, a ako se desi nemoguce i nekim slucajem Zvezda udje u top8, bez ijednog krila, bez iole kvalitetnog krilnog centra i sa solidnim atletskim centrom Martinom (Petrusev je staklo za reket i jedino sto ima je sut za 3), Zvezda nema sta da trazi, i nazalost, da su dobili Pao i Albu, pa i Bajern kad su imali odlicnu prednost, sada bi imali 17 pobeda, a ovako kao Zvezdas zelim da ne prodju i konacno da Vildoza i Ivanovic odu

ČIČA

pre 1 godinu

Jos 3 kola ima do kraja. Ako CZV pobedi sve tri preostale tekme a Partizan izgubi sve ( ne kazem da navijam da se to desi samo kazem sta bi moglo) i zvezda i partizan ce imati po 17 pobeda i 17 poraza. Sansa da se to desi je mala ali je ipak moguce. Najjaca fora je sto se Zvezda za ovosezonsku Evroligu izborila tako sto je osvojila ABA ligu prosle godine pobedivsi u finalu upravo Partizan.. A Partizanu je poklonjeno mesto u Evroligi i upao je u nju umesto Rusa. A evo Partizan je jako blizu Top 8 a Zvezda ne ?
(Marko, 29. mart 2023 23:59)

Misliš trebala je Zvezda direktno na F4 jer je osvojila ABA?
Ne znam majku mu... Moguće.
Ako je po tradiciji, ogromnom ugledu i rezultatima, trebala je možda i odmah da dobije titulu EL.
Al evo je drži fenjer.
Šta ti je nepravda....

Mikii

pre 1 godinu

Moramo da pobedimo Real. Monako je izrazito domaćinska ekipa, dolaze nam u vrlo nezgodno vreme, a nikako ne bi valjalo da nam od poslednje utakmice zavisi. Setimo se samo EK i Turaka prošle sezone. Dakle, Real mora biti biven u petak.

beogradski

pre 1 godinu

Da smo dobili Albu, Bajern i PAO, kao sto je trebalo, sad bi bili u Top8. Posle ocajnog starta sezone, sama cinjenica da smo u igri za prolaz 3 kola pred kraj je senzacija.

mio

pre 1 godinu

Zalgiris vjerojatno dobija sve tri, Baskonija dvije sigurno, nadam se da ce ih dobiti Fener, u tom slucaju Partizanu bi bila dovoljna jedna pobjeda za poziciju 8 jer ima bolji medjusobni skor i od Baskonije i Efesa (ako dobije sve 3).
U slucaju da i Baskonija dobije sve 3 Partizanu potrebne 2 pobjede i u tom slucaju bi bio pozicija 7. E to vam je sva filozofija koju ste trebali napisati u ovom tekstu a ne pisete neke gluposti kako zvezda može u top 8. Volio bih da Zvezda prodje, da se i oni potrose pred rasplet ABA lige ali to nije uopšte moguće.

Kaњош

pre 1 godinu

Како ми сад тек криво због оног пораза против Басконије у гостима. А шта тек рећи за њихову победу против Реала у Мадриду. Навијамо за Фенер у петак против Басконије и свим срцем на Реал у петак. Има Реал на свакој позицији по 2 играча. Мораће ови наши да дају 100%, за подршку са трибина нека се не брину.

Aleksandar

pre 1 godinu

Meni se, kao partizanovcu, više sviđa zvezdina igra u reketu. Bolje kombinuji, sigurniji su. Naœi umeju da odigraju vrhunski, ali neshvatljivi su onoliki padovi i periodi bez poena. Lesor nema adekvatnu zamenu. Smajli je dobar momak, ali gubi se mnogo. Imam utisak da nekad ne zna da li je na treningu ili na utakmici.
Kada nam glavni igraci igraju kako treba, mozemo da dobijemo svakoga. Ali, možemo i da vežemo sve poraze do kraja...

stari_mudrac

pre 1 godinu

Jedan poraza Baskonije ili Zalgirisa uz jednu pobedu Partizana dovoljna za prolaz.Sanse Zvezde su u rangu napada vanzemaljaca na zemlju do kraja godine.

zex

pre 1 godinu

Zna se,zna se: 1 Olimpijakos 2 Barselona 3 Real Madrid 4 Monako 5 Fenrbahce 6 Makabi 7 Partizan 8 Zalgiris
(Realno, 30. mart 2023 02:51)

Ma da real ce biti 3 ći, hahaha

Кум Жоржо

pre 1 godinu

Добра ствар је да је фенер вечерас изгубио!Тешко да ће два пута заредом изгубити иначе
му виси домаћи терен а ту се мачује са Монаком за четврто место!Гостује Басконији и у случају победе нама би требала само једна победа у најгорем случају за топ 8!Бољи скор имамо од свих екипа које кидишу за плеј оф!Мада верујем да у петак вече оверавамо топ 8

D

pre 1 godinu

Da Partizan u pocetku nije imao one nesrecne poraze, a mi one neshvatljive nad slabijim ekipama, imali bismo 2 tima u top8. Partizan ce svakako proci, barem ce Pao dobiti kod kuce. Tek sad se vidi koliko i samo jedna pobeda znaci.

Stile32

pre 1 godinu

Ne volim da pricam sbb kbb ali jedna stvar je neverovatna- samo da smo pobedili Baskoniju u gostima (2.kolo,imali +5 na samom kraju meca), mi bismo prosli u top 8, CETIRI kola pre kraja! Ovako do kraja ce biti jako,velika borba.

Đorđević

pre 1 godinu

Da li se vi palite na top 8 ili ne? Juče gazda kaže ne a vi se danas palite kao deca i izmišlljate nemoguće varijante. Morate se pomirite sa činjenicom da je Partizan bolji.

Seebad Dorf

pre 1 godinu

Nisu mi bas najjasniji komentatori koji se nadaju(tvrde) da se plasman overava protiv Reala u petak!?

Sanse da se dobije Real su 10%.
Da se dobije Monako, mozda 20%.
A protiv PAOa su sanse 90%. I tu treba da gledate svoju sansu i da se nadate da ce Zalgiris i Baskonija da kiksnu.

j

pre 1 godinu

Mislim da Avramovic i Papapetru mogu ofanzivno da imaju bolji ucinak.Ne mozemo se oslanjati samo na Egzuma,Ledeja,Pantera..Lesora.
Potreban je doprinos svih,sto da ne uradimo nesto vise u EL,ali je pitanje koliko i kako Obradovic sprema igrace za ABA Ligu.Zato kazem potreban nam je doprinos,i poenterski svih igraca.
Zvezda je imala 6 dana pauze dok je Valensija u to vreeme odigrala 2 meca,mi 4 meca u 8 dana.
Zvezda verovatno nece uci u top 8,a Partizan ima visoke ciljeve i u EL sto je pohvalno,ali verujem da navijacima,evo polazim od sebe bi mnogo znacila titula ABA lige.
A ako prodjemo u finale i igramo protiv njih trebace nam jos igraca,mozda i Andjusa da da koji poen.Jer njima je Kampaco svez,imaju veci roster,kad se vrati Nedovic,Dobric digao formu,Petrusev,Vildoza,a u odbrani te ceka onaj Lazic koji igra svaku odbranu na granici faula..Lepo je uraditi nesto u EL,ali treba jos igraca da daje poene,da se razigra,da bi imali goriva u potencijalnom finalu ABA lige.Ovako cemo sagoreti i Zvezda ce nas upravo tako i docekati.

Djordje

pre 1 godinu

Da sve krene nizbrdo ugazicemo Panatu kod kuce a Baskonija MORA da izgubi jednu i u egalu su sa nama ,dakle sedmo mesto je skoro pa sigurno a ako dobijemo Real kraj price mada ne vidim nacin da u top 8 napravimo brejk ,mozda kad bi legao Monako pa da ih uhvatimo na spavanju tamo.

sempervivum

pre 1 godinu

Реално Партизан, Басконија, Жалгирис и Ефес су у игри за ДВА преостала места у топ 8.
Остали су или прошли или практично немају шансе.

Air Dogan

pre 1 godinu

Raspored u poslednja 3 kola izgleda ovako:
- Partizan dočekuje Real i Pao,gostuje Monaku,
- Makabi dočekuje Armani i Real,gostuje Žalgirisu,
- Žalgiris dočekuje Makabi i Valensiju,gostuje Bajernu,
- Baskonija dočekuje Fener i Asvel,gostuje Olimpijakosu,
- Fener dočekuje Efes,gostuje Baskoniji i Zvezdi,
- Efes dočekuje Virtus i Monako,gostuje Feneru,
- Armani dočekuje Barselonu,gostuje Makabiju i Virtusu,
- Zvezda dočekuje Oli i Fener,gostuje Asvelu.
Žalgiris može do skora 19-15 jer ima najlakši raspored od gore navedenih ekipa.Makabiju treba još jedna pobeda za 19-15 i siguran plasman u plej-of.
Efes mora sve da pobedi za skor 18-16.Baskonija takođe može do 18-16.Fener ima 18-13 i nije čudo ako sve 3 utakmice izgubi i završi sa skorom 18-16.
Partizan će imati 19-15 ili 18-16 na kraju regularnog dela.Žocova ekipa ima dan odmora više od Reala,ne putuje i pruža se dobra prilika da se pobedi umorna košarkaška institucija iz Madrida.
Zvezda ima šansu u domenu teorije.Treba da nastavi seriju pobeda,pa šta bude na kraju.Kako je sezona počela trenutan skor ne izgleda toliko loše.

Rade74

pre 1 godinu

Zna se,zna se: 1 Olimpijakos 2 Barselona 3 Real Madrid 4 Monako 5 Fenrbahce 6 Makabi 7 Partizan 8 Zalgiris
(Realno, 30. mart 2023 02:51)

Upravo tako i nadam se da mi potvrđujemo plasman u petak.

poslednji mohikanac

pre 1 godinu

Jos puno toga je u igri. Treba razmisljati o svakoj utakmici kao da je ta koja nas vodi u Top 8. Po meni realno bi bilo da samo Zalgiris i Baskonija zamene mesta i to bi bili timovi prve osmorke.

Rade74

pre 1 godinu

Partizan ispada tu nema dileme, partizan izgubice sve utakmice do kraja jer nemaju kvalitet za top 8.
(Mile, 30. mart 2023 00:14)

Mile pazi šta si napisao!!!

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

Partizan će pre dobiti Real nego PAO u zadnjem kolu, ono što je bitno je to, da je Oly,Barsi i Realu u suštini sve jedno na koga će ukrstiti sa 6,7,8 pozicije...Macabi, Partizan, Žalgiris...jaki domaći tereni, ali u suštini ne više od toga...tako da očekujmo neke "neočekivane " poraze od ove prve trojke u poslednja tri kola...mislim da Partizan sutra rešava definitivno pitanje F8...Napadaj, napadaj Partizane napadaj...svi u Arenu sutra!

sve je relativno

pre 1 godinu

A gde je Efes u kombinaciji? Kući Virtus, gostuju Feneru i dočekuju Monako, uz tri pobede mogu u top 8. Lošiji su od Baskonije, a bolji od Žalgirisa.

Vule

pre 1 godinu

Порази Звезде од Бајерна, Албе, Панатинаикоса, Арманија, несрећно или украдено против Барселоне; порази Партизана од Арманија, Асвела, несрећно од Фенербахчеа и још неке које су биле близу на почетку. Уз мало више среће, оба тима би лагано играла у плеј-офу и сада би се борили за што бољу позицију.

fenomen

pre 1 godinu

Gde je nekad bio Fmp a gde je danas? Vidite šta sve moze da se uradi s parama a još kad su tudje. Nekad su se zvali Refleks, pa Fmp, Radnicki Basket, Ivo Lola Ribar, Crvena Zvezda Beograd. A sve jedan isti klub. A to menjanje imena je da se zbuni finansijska policija. I eto, samo jedna ili dve pobede do top 8. Rekao bih nedostatak srece.

Kovid 19

pre 1 godinu

Nije istina da Zvezdi radi samo ako Baskonija i Žalgiris sve izgube. Po meni Žalgiris dobija najmanje 2 ako ne i sve 3 do kraja. Tu je još uvek i Efes koji ima solidan raspored. Baskonija može lako da izgubi od Oly i Fenera a da tuče Asvela i ode na 17. Na kraju, šta ako Partizan, Baskonija, Efes i Zvezda završe sa 17 pobeda? Može da se desi da u zadnje kolo Zvezda uđe sa 16 i igra kući sa Fenerom. Partizan gubi realno od Reala i Monaka a onda u zadnjem kolu pritisak, kao protiv Turaka prošle godine.
Nije da nekome baksuziram, samo kažem.

Olee

pre 1 godinu

Po meni je najvise realno da Zalgiris i Partizan zauzmu poslednja 2 mesta.Mislim da Baskonjija ispada.Jer tesko ce oni pobedit i Fener i Olimpijakos .Ajde jednog al dva tesko.Zato je Partizanu potrebna jedna pobeda i to je to.A dve je ono za sigurnost.Al jedna nas vodi ubedjen sam

Miroslav

pre 1 godinu

Treba obratiti pažnju na Efes.Ako oni budu imali šanse u poslednjem kolu da se plasiraju među osam,očekujem da Olimpijakos izgubi u poslednjem kolu od Baskonije.Niko ne želi da ide na Efes u četvrtfinalu.Za Partizan je jako bitna utakmica Baskonija-Fenrbahče.Ako Baskonija dobije,nama trebaju još dve pobede za prolaz dalje.

Realno

pre 1 godinu

Ja sam zvezdaš ceo život.Ali ne razumem tu mržnju između navijača naših klubova koji igraju u Evropi.Pa valjda je cilj da uspeju što bolje zarad Srpske košarke.Svi ti momci igraju za reprezentaciju i tada svi navijamo za njih.Voleo bi da Zvezda igra bolje,ali realno ne igra i uprskala je bitne utakmice,tj.one protiv slabijih.Željko je pokazao zašto je jedan od najboljih trenera i svoju ekipu doveo u najbolju formu u drugom delu sezone,dok je CZ uradila obrnuto.Borbeniji su bili u kupu Radivoja Koraća nego u Evroligi,što je pogrešno.

Logs

pre 1 godinu

Sada gledam home/away tabelu. Zanimljivo da mi imamo vruće terene a imamo tek 60-66% pobeda kuci.

Deluje da domaći teren pravi pritisak i domaćoj ekipi.

Partizan je u Top8 zbog igre u gostima gde ima 6ti najbolji rezultat, dok je Zvezda tu nesto lošija i zato je van top8.

Nama domaći teren nazalost nije velika komparativna prednost kao npr Makabiju, Baskoniji ....

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Rekreativci,sigurno nece!!!!
to je najbitnije!!!!!??
(Orka, 30. mart 2023 10:24)

Najbitnije je da Partizan bude medju osam, oni su nebitni za Partizanovce.

kali the greek

pre 1 godinu

sustina je da protiv virtusa panate i bajerna partizan ima vrv svih 6 pobeda
zvezda samo 2

duple pobede protiv efesa i zalgirisa
zvezda protiv makabija i valensije

ps.zanimljivo domaci teren su odbranili manje vise isto
partizan je bio bolji u gostima