- Komentari -
 1. (Roter Stern, 29. mart 2023 07:41)
  Pa koji će to iole normalan trener direktno i otvoreno da kaže, da nisu želeli nastavak saradnje sa igračem jer su procenili da će neki drugi biti bolji ili korisniji? Koji će iole kulturan i normalan trener da to izgovori? Posebno neće neposredno nakon utakmice u kojoj im je baš taj igrač pravio probleme, ali to je taj "Rote Stern Welt", subjektivan i blurovan. Egzum je oteran iz Barselone i to se pisalo o tome dok još nije ni došao u Partizan. Ali propaganda i demagogija iz predgrađa radi svoje, pa svakodnevno pokušava da aneksira i izbriše Kampaca, Nedovića i Vildosu, koji su teški oko 5 miliona!
  (idemo dalje, 29. mart 2023 15:33)

  # Link komentara

 2. (Del Boj, 28. mart 2023 23:29)
  Da mi je samo znati koju si ti utakmicu gledao?! Ti ofanzivni faulovi o kojima pišeš su svirani na 10 razlike za Barsu, na 12 razlike za Barsu i to sve u trenucima kad je bilo "bezopasno" po Barsu, dok je u trećoj četrvrtini dopuštena NFL odbrana nad Panterom i ispod koša, a Lesor napunjen greškama odmah! Odavno tako loše i tendenciozno suđenju tih 7-8 minuta treće četvrtine ja nisam video u BG. Neverovatno! Zato, DEl Boy, pokupi Rodnija i pakujte se Istočni London na neki koktel i malo pivo jer tvoje evidentno "poznavanje" košarke, suđenja, pogotovo tendencioznog suđenja, si pokazao u svom komentaru. Ne zaboravi suncobrančić za koktel i bolje je da pratiš Čelzi ipak, a košarku batali, pusti drugima koji poznaju taj sport!!!
  (idemo dalje, 29. mart 2023 14:36)

  # Link komentara

 3. Covek rece sinoc da nisu mogli da zadrze Egzuma zbog situacije u Barsi, i on covek dodje u Partizan koji mu je ponudio mnogo vise... I to niko od medija nije preneo, dok se kod nas prica kako je Egzum oteran ili nije bio potreban Barsi
  (Roter Stern, 29. mart 2023 07:41)

  ...I ti si to odmah povezao sa parama?

  Mozda je Exum hteo glavnu a ne sporednu ulogu.

  Naravno ostaće mit...kako je Partizan ponudio više od Barse.
  (Logs, 29. mart 2023 09:51)

  # Link komentara

 4. Covek rece sinoc da nisu mogli da zadrze Egzuma zbog situacije u Barsi, i on covek dodje u Partizan koji mu je ponudio mnogo vise... I to niko od medija nije preneo, dok se kod nas prica kako je Egzum oteran ili nije bio potreban Barsi
  (Roter Stern, 29. mart 2023 07:41)

  # Link komentara

 5. Pitalo su ga i za Exuma. Kaze nije bilo teorije da ga zadrze i ako su hteli. Jos jedan posle Pantera i Ledeja...
  (bvb, 29. mart 2023 02:18)

  # Link komentara

 6. Goks, vama kada god izgubite uvek sudije krive. Sta bi vi? Da vam sviraju svaku utakmicu sudije iz ABA kao protiv Splita i Cedevite i Zvezde gde imate po 10 plus bacanja vise? Kako vas nije sramota da pricate o sudjenju nakon zasluzenog poraza? Sta bi radili da ste na mestu Zvezde gde vam kradu cistu pobedu, trojkom iz auta? Pa ne moze svaku da vam sudi Pukl, Javor, Boltuazuer, Hordov i Petek. Licemerno, ali bas licemerno je da vi pricate o sudjenju.
  (Mirotic iz igre, 29. mart 2023 00:31)

  # Link komentara

 7. Ne bi ti treneru ovakvu pesmu pevao da te nisu žestoko progurale sudije baš u toj trećoj četvrtini koju apsotrofiraš kao "bitnu", pa su pokušali da malo kompenzuju kad se Barselona odlepila. Veliki kompliment za Partizan jer je po priznanju trenera Barselone ovo njihova najbolja utakmica ove sezone, ali ko može, nek pogleda ponovo treću četvrtinu i šta sve nisu svirale sudije kad se "lomilo", malte ne su pustili ragbi. Najbolji dokaz: dva igrača fauliraju Egzuma na polaganju, Kalinić na prvom koraku Egzuma a Mirotič ili neko drugi nebitno, bukvano na samom polaganju kontakt telom ali i po ruci a to se itekako najbolje vidi snimkom kamere ispod koša, a naravno nema koš faul. Bile su najmanje 3-4 takve situacije. Hm, samo 3-4, reko bi neko, ali im je tajming bio idealan za Barsu. Takvom "odbranom"su se odlepili a sudije su se zatim vratile na defoltno suđenje ali je šteta već učinjena odnosno utakmica rešena. Po meni, ne tako iz "aviona vidljiva" krađa ali ko se razume u košarku zna na šta mislim, pošto su i Pantera i Lesora sudije zaustavile: Lesoru su svirali sve a dok su Pantera prebili barsini igrači što nije sankcionisano adekvatno. Idemo dalje a meni je krivo samo što nas Barselona dobila, najprgaviji klub uz Olimpijakos i Zvezdu, na svaku odluku sudija kidišu, skaču i bune se, ali eto po priznanju nijihovog trenera, morali su da odigraju najbolji meč u sezoni i uz neviđenu pomoć sudija dopuštajući ragbi u trećoj, i uz neverovatan procenat šuta, da bi nas dobili!
  (idemop dalje, 28. mart 2023 23:58)

  # Link komentara

 8. Ko je sumnjao u Šarasa, mogao je noćas da vidi o kakvom se treneru radi. Mada im je sve ulazilo, što baš i nije realno. Kad se lomilo, sudjenje kriminalno. Ona Aleksina rampa nad Laprovitolom, sudjena tri bacanja. Nama sigurno u 4 - 5 situacija nije sudjen faul. Licemeri su naknadno kada je bilo gotovo još i navlačili kao na Partizan. Bidiroga bi trebao da porazgovara sa sudijama, ne u smislu da guraju Partizan već da se sudi pošteno a ne da Izraelac praktično ovde sudi za Makabi a ova gospodja veze sa sudjenjem nema.
  (Goks, 28. mart 2023 23:55)

  # Link komentara

 9. Odlična igra Barse. Probao je crveni licemer iz Partizana da vrsi pritisak na sudije koje su u jednom momentu svirali cetiri faul u napadu igračima Barse ali nije mu to urodilo plodom. Navikli da se sviraju prekršaji na Lesoru maskota kluba da ga šalju na penale 23-4 po utakmici cim toga nema nemoćni su.Barsa ih razvalila kao beba zvecku.
  (Del Boj, 28. mart 2023 23:29)
  Dr Jojboli je tek poceo. Pokrali vas u Pioniru ali jace od tebe, ne vredi. Navijas za Barsu.
  (Petar, 28. mart 2023 23:53)

  # Link komentara

 10. Ovaj naslov pojednostavljuje stvari.
  Covek je rekao da je morao da preuzme rizik i da je morao da izabere koji otrov da popije protiv Partizana... i da se rizik isplatio.
  Dakle, nije nikako bilo da je on imao odgovor za koji je znao da ce doneti rezultat.
  A da predupredim one koji ce da pljuju Zeljka i Partizan. Rekao je da je Zeljko najbolji trener Evrope (a kada on, kao sjajan trener to kaze, onda to mnogo znaci!). I, rekao je, da je Partizanova utakmica protiv Olimpijakosa najbolja u Evroligi. Toliko. Sada ocekujem komentari onih koji bolje znaju od njega.
  (dodatne informacije, 28. mart 2023 23:41)

  # Link komentara

 11. Odlična igra Barse. Probao je crveni licemer iz Partizana da vrsi pritisak na sudije koje su u jednom momentu svirali cetiri faul u napadu igračima Barse ali nije mu to urodilo plodom. Navikli da se sviraju prekršaji na Lesoru maskota kluba da ga šalju na penale 23-4 po utakmici cim toga nema nemoćni su.Barsa ih razvalila kao beba zvecku.
  (Del Boj, 28. mart 2023 23:29)

  # Link komentara