Subota, 18.03.2023.

12:00

Šta se dešava sa Lukom Vildosom – otišao u minus

Partije plejmejkera Crvene zvezde Luke Vildose su pod lupom javnosti već neko vreme, a nakon utakmice protiv Barselone još i više.

Izvor:

Šta se dešava sa Lukom Vildosom – otišao u minus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

181 Komentari

Sortiraj po:

James Bond

pre 1 godinu

Dve činjenice:
1. 3-2 ove sezone u pobedama
2. Bićete 9. u EL
(pedja 71, 20. mart 2023 09:01)

Cinjenica je ovo 1 trenutno, cinjenica je da smo vas u poslednjem derbiju unakazili i vratili na fabricka podesavanja, cinjenica je da trenutno stojimo puno bolje u Evro-Aba ligi, cinjenica je da ste izgubili svaku sansu i pored ogromnog budzeta za top8, cinjenica je da se mi za taj top8 i dalje borimo i imamo velike sanse, cinjenica je da nikada niste bili bitan faktor u Evroligi itd.itd.
Ovo pod 2 su samo vase puste zelje u kojima iskazujete svu nemoc i frustraciju...
Nastavice se...

misko

pre 1 godinu

Doveli su Kampaca koji igra na prakticno istoj poziciji i hemija se poremetila. Osim toga, Vildoza je ocigledno lozana kao i vecina igraca Zvezde i mnogo bolje igra pred domacim navijacima nego na strani.

delboj

pre 1 godinu

Luka Vildosa nije bio nikakva nepoznanice. Vec 5,6 sezone au etru u Evroligi. Dobar igrac ali daleko od neke pravez zvze i daleko od ponajboljih igraca Evrolige. Kliknuo je malo vise u Zvezdu, pogodili se argentinsko - balkanski temperamenti, ali sve u svemu VIldosa je sam odobar igrac i nista vise od toga. Igrac je trenutne inspiracije ne i konstantnosti i vrhunskog kvaliteta. Neuporediv sa Micicem, Jamesom, Ljljuom, Slukasem, Kampacom...

Čitam cele rečenice

pre 1 godinu

Gomila sirotinje se prepucava "mi platili, vi platili... Naš budžet, vaš budžet..." E gologuzijo, s čim se ti zanimaš?!?!

Luka odmara malo... Biće to sve ok...

Nele

pre 1 godinu

"Vi ste trebali da platite 16 miliona evra duga zbog kojeg ste bankrotirali ali vas je AV izvukao sa nečim što se zove UPPR a koji ekonomija ne poznaje. Pre neki dan je ugašena Fabrika reznih alata u Čačku. Nekada je bila vrhunska firma. Zašto dr Nebojša nije otišao tamo da reši problem? Malo promena imena, malo pretnje poveriocima itd.
@Звездаши не воле школу,"
Vasa glupost je bezgranicna. Sada vam je kriv AV za UPPR koji postoji u zakonu vec par decenija. A Zvezdi je odobren UPPR 2011 kad taj koji vam sipa u KK nije ni bio na vlasti..

tane

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

ma daj ne pali se dete
(veverac, 18. mart 2023 20:28)

Razbio vas Ljkoze i jedne i druge. Ni argentinski džipsiji ne pomažu. Tako ti je to, moj veverče.

Milos

pre 1 godinu

Daca,
Ostace i Vildoza i Kampaco jer cete imati najveci budzet u istoriji evropske kosarke.Ove sezone ste iza Barse i Fenerbahcea,a sledece cete da ih presisate.
Imate da se palite do 20.kola kako ste najjaci i najbolji,da svi imaju strah od vas.A onda narednih 10-15 kola se pretvarate u KK Rekreativo.
Ali i ima i neceg dobrog i smesnog u svemu tome.Imacemo saopstenja,krivicne prijave i gostovanja onoga na svaka 2-3 dana na raznim televizijama.

Daca

pre 1 godinu

Ma kakve devojke, kakvi splavovi, to su cisti spinovi. Samo cekao da u Beograd dodje pa da sazna sta je provod a ovo ovde nije nista u odnosu na Buenos Aires. Nije ni ljubomoran na Kampaca, pa on je bio najsrecniji kad je dosao, ako je nesto zbog njega prece ce biti ona druga rec na lj. Mislim da decko ima neki privatni i psihicki problem. Sve ce to da se sredi, polako samo. Nadam se da ce i Vildosa i Kampaco ostati i naredne sezone.

veverac

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

ma daj ne pali se dete

wer

pre 1 godinu

sta bilo crvenkapice?
pa sto tako tuzno i besno kmecite?
zato sto vas malo przimo i zavitlavamo?

setite se one narodne, vi ste velike patriJotkinje:
tovari magare dok su mu noge u blatu..

Звездаши не воле школу

pre 1 godinu

Pa kako bre legitimno?
Jeste kupili wild card?
Jeste.
Od kojih para?
300 ili 500 hiljada od ustedjenih 7 milki evra neplacenog poreza?
Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?
(Izdah, 18. mart 2023 15:46)

Vi ste trebali da platite 16 miliona evra duga zbog kojeg ste bankrotirali ali vas je AV izvukao sa nečim što se zove UPPR a koji ekonomija ne poznaje. Pre neki dan je ugašena Fabrika reznih alata u Čačku. Nekada je bila vrhunska firma. Zašto dr Nebojša nije otišao tamo da reši problem? Malo promena imena, malo pretnje poveriocima itd.

Gazda

pre 1 godinu

Gazda, mogu ja manje-vise da se slozim sa tobom, samo treba da priznas da su i drugi tezak krs, tres i seljana-dziberana. Jednu stvar sigurno znam, a ako si iz BEG, onda bi i ti trebalo da znas, a to je da je Vox samo jedan na ovoj planeti.
(Dzunior Vels, 18. mart 2023 16:50)

Joj, druze, voleo bih da ne moram da te razocaram. Takvih klubova ima na svakom cosku u zapadnom svetu. Nedavno sam bio u Berlinu i zaboo jedan takav i to u sred rezidencijalne cetvrti, radnim danom. Pletu dzezijanu na uvo (da mozes da pricas) neki matorci, onako neobavezno. Pici se bilijar i fliperi iz 80-tih, pivo cekas 15 minuta iako ima celih 20 gostiju, uglavnom poznanika gazde. Cak se i pusi u polovini lokala. I meni je Vox drag i voleo bih da ima vise takvih mesta kod nas. Ali daleko da je jedinstven. O slicnim klubovima u ostatku sveta da ne govorim. Sao Paolo me odusevio. Opustencija, dobra muzika, jeftino pivo, druze se potpuni stranci ko kumovi na svadbi. Ima svuda dziberaja ali je kod nas on dominantan. Drugacija vrsta zabave je u zestokoj manjini. I tek ce biti.

PsychoTheRapist

pre 1 godinu

Situacija u Zvezdi me podseća na onu reklamu za kineski restoran:

Nema vaša kuca?
Nema vaša maca?
Nije kriv Wong - krivo je more!

Mrgud

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

...koga ovde jos briga sta vi igrate ili gde ste se usli...

Nego...jel' stvarno ocekujes da smo toliko naivni da vam poverujemo da se identifikujete sa tim timom?

Vlada

pre 1 godinu

Najlepsa kosarka u Evropi, osvajaci univerzuma, najbolji napad Evrope...Realno stanje: grcevita borba za top 8 ( nikad niste bila top 8 punoj Evroligi ( CSK, Lokomotiva, Zenit) , 19 meseci bez trofeja, skrcano preko 40 mil za dve godine, dugovanje poreza, drzava kupila ucesce za Evroligu, arena na racun drzave. O placevima na Kopu, hotel dozvolama po Ovcar banji, babinim njivama nekom drugom prilikom.

Hex

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Sta se desava sa Partizanom u fudbalu?! Nista specijalno. Imamo tri malo bolja igraca, a ostalo sve daleko ispod proseka. Nemamo trenera. Upravu kojom diriguje zna se ko. Voleo bih da ne dobijemo licencu za Evropu i da zavrsimo 5-6 na tabeli gde realno i treba da budemo, pa da se u dogledno vreme napravi totalni reset kluba. A za moras dno da dotaknes. Ako mislis da ima Partizanovaca koji se tangiraju zbog ovog grdno se varas. Ovo isto i vas ceka verovatno vrlo skoro. Meni je zao igraca, ali za klub je najbolje da mi na utakmice ne dolazimo. A sto se srpskog fudbala tice, samo je korak ispred malteskog. Ko god bude igrao Evropu bice deklasiran od svake ozbiljne ekipe. U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.
(Gargamel, 18. mart 2023 14:56)

Vama Zvezdasima je uteha to sto je Partizan los u fudbalu u ovoj komedija ligi? Pa uzivajte. Mi cemo uzivati u najlepsoj kosarci koja se trenutno igra u Evropi. A sto se fudbala tice, igracete LS gde ce vas kantati ko stigne jet realno imate krs ekipu, Topola, Cuka i Vojvodina vise od dva boda nece doneti i eto srpskih klubova za dve godine opet u prvoj rundi kvalifikacija. Partizan je ovakav uzasan kakav je, doneo ove godine Srbiji vise bodova nego "mocna" Zvezda. I da...znas zasto nikada nije donesen Zakon o privatizaciji u sportu. Zato sto potencijalnom kupcu, samo Zemunelo vredi vise od citave Zvezde...jer tu se pare stvaraju. A vi zivite i dalje u oblacima, budite saucesnici Covica i Terzica koji vam ispod zita unistavaju klubove, mi sigurno necemo biti saucesnici ubicama Partizana.

dell boy troter

pre 1 godinu

@(Liga šampiona, 18. mart 2023 16:34
@111
Sta treba da se desi coveku da cita vesti kluba koji ocigledno mrzi iz dna duse?
Da ste citali kao sto niste mozda bi cam bilo jasnije sta sam napisao.
Da ni jednoj personi od pomenutih u prvom komentaru nema mesta u srpskoj kosarci, plus jos Ostoja i slicni. Dokle god 10 godina postoji samo Zvezda ili 10 godina postoji samo Partizan nema od nas nista. Bitno je samo oo koga vise mrzi. A vidim da tu gospodo prednjacite. Prijatan dan, uzivajte u vestima vezanim za Zvezdu

кима

pre 1 godinu

Играо је добро до доласка Кампаца. Обојица играју на истој позицији и велики су потрошачи лопте. Тешко играју када им лопта није у рукама.
(Американац, 18. mart 2023 12:05)

И одгледаш поново утакмицу 1/4 финала на СП 2019. и видиш колико су нас обојица развалили. Вилдоза је примарно двојка, тачније комбо бек, може и плеја и бека, али далеко природнија му је бековска позиција. Пад у игри једино видим у раскиду с девојком, од тад је кренуло низбрдо, што не оправдавам јер не игра за кикирики, приватни живот не сме да има утицај на професионалца на овом нивоу.

janez

pre 1 godinu

Ja mislim da vam fali di Marija da centrira sa desne strane i onda skraceni zemljak moze da pada bez da trosi energiju. Mnogo se trosi dok dodje do dela gde treba da se baci ili cimne a Vildoza se naljutio jer je to njegova uloga bila. Treba potpisati peticiju da se tange argentine ubace u juzni vetar 3: na liniji za slobodna bacanja.

Vladimir Zdjelar

pre 1 godinu

Gospodine trik, a šta je slagano i zašto se ponovo zamjenjuju teze?
Gospodin Savić je sjedio u Istanbulu i gledao utakmicu KK Partizan Mozzart.

111

pre 1 godinu

I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)


Predsednik saveza je bio u Italiji ne sa tom funkcijom vec je pozvan kao legenda Virtusa . Kao bivsi igrac tog kluba koga i danas postuju. A tvoj klub treba da prestane da muva, da EL ponistava licencu i odredjuje kada igrac moze da igra. Da placa kazne..Radite takve stvari i onda se pitas zasto direktor EL gleda Partizanove utakmice? Nece covek da rusi svoj ugled gledajuci tim ciji klub zeli da radi van propisa..Ne vidim sta tebi tu nije jasno? Ocigledno je da pogresno razumes ali zato lako prihvatas da je Bodiroga kriv? Kao i da se ne palite da igrate top 8?? Neverovarno? Koji su onda vasi sportski ciljevi ? Bez zelje da budete bolji? Da se plasirate sa najboljim klubovima, budete u samom vrhu? Ali vi se ne palite? Kako vam vasa legenda samo puni glavu? Kriv je Bodiroga a on..pa on je legenda. Covek nema nikakvu krivicu?? Polako ce on da stane na zulj EL jer to nije Dule Vujosevic , koga ste isterali iz kosarke, kao nekog krivca za sve i svasta , to je EL najaca kosarkaska liga Evrope. Samo neka Covic nastavi da se bavi manipulacijama..pa gledaj..

trik

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)

Zato slepo verujes gospodinu Covicu ...

Dzunior Vels

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота
(ИзНенада, 18. mart 2023 13:08)

Mi smo centar vrhunskog treša i jeftine zabave. To ti kaže neko ko je živeo u 11 zemalja, na 3 kontinenta. Težak treš i džiberana.
(Gazda, 18. mart 2023 15:57)

Gazda, mogu ja manje-vise da se slozim sa tobom, samo treba da priznas da su i drugi tezak krs, tres i seljana-dziberana. Jednu stvar sigurno znam, a ako si iz BEG, onda bi i ti trebalo da znas, a to je da je Vox samo jedan na ovoj planeti.

Liga šampiona

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)
U pravu si previše vaših ima u košarci.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

Prve sezone?? Zar je vi niste osvojili jedno pet puta, 17 F4, a broja F8 ne zna se??? Kakav si ti grobar kad nemaš takvih deluzija???

matori

pre 1 godinu

Desilo mu se da sada svi kroz skauting shvataju koliki je divljak i brane ga prilično lako. Osim brzine nema tu baš drugih kvaliteta osim što je drčan dok ne popije ćuœku od nekoga. Ukratko to je realna njegova slika a što ste se vi tripovali da je Bogotac to je vaš problem!

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

Prve sezone?? Zar je vi niste osvojili jedno pet puta, 17 F4, a broja F8 ne zna se??? Kakav si ti grobar kad nemaš takvih deluzija???
(Lajavi krelac, 18. mart 2023 16:43)
Onaj koji zna za koga navija i šta je taj klub u svojoj decenijskoj istoriji osvojio.Nisam nikad i nadam se necu biti simpatizer prekidač kluba,koji se pali i gasi vise puta nego dotični plastični objekat.Toliko.

Nikada se nismo palili na F8

pre 1 godinu

Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?
(Izdah, 18. mart 2023 15:46)

Kako i da platite toliki porez kad imate duple plate, EL to potvrdila kad ste muljali sa papirima.

Liga šampiona

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!
(121, 18. mart 2023 14:45)
vaš Savić kaže Kampaco prima 100000 mesečno a vi nemate tih para... došao u decembru znači 7x100000 je po vama 7 miliona...ha,ha,ha...dodali ste malo nula a nek kaže koliko ima Željko 3 miliona?
(super, 18. mart 2023 15:16)
Više se isplati Željko za 3m nego Kampaco za 100k evra ako ima nekoga sa sva grama mozga kod vas da shvati. A realnost je daxsu cene obrnute.

gegara

pre 1 godinu

Nama igraju impotentni igrači, i Vildosa besni...
Petrušev je kidao, i sad je dobar, ne dobija ulogu koju treba da ima...
On mora da igra bar 1/3 napada, jer ima sve! Svakog centra može da napuni... Opet igra po 20 minuta, umesto po 35...

Igramo bez centra! Sezonu u EL??? Važi...
(Pedja J7, 18. mart 2023 12:04)

Da dečko može svakoga da napuni i igra 35 minuta ne bi ga Efes puštao olako i igrao sa moćnim Tiborom Plajsom/Danstonom na centru i dovodio Žižića kao treću opciju.

Dovoljno ti govori da su ga pustili iz ugovora i umesto njega doveli Žižića posle 9/5 sezone u Makabiju da deli minute sa Plajsom od od 34 godine i Danstonom od 37 - nije Efes ni glup ni siromašan nego dečko u ozbiljnoj ekipi ne može da igra a u CZ može, Luka Mitrović isto ne bi u drugoj EL ekipi preko 10 minuta dobio, još manje u top 8 ekipi, a u CZ deluje pristojno.

Liberty

pre 1 godinu

Čitam komentare i neverujem koliko partizanovaca komentariše u fazonu "ja znam imam insajderske informacije od jednog igrača zvezde"... Evo ja ću da vam kažem imam i ja informacije, pomutila mu mozak i napravila kajganu od domaćih jajca ona navijačica crno belih, pevaljka džamahirovićka ili tako nešto!

Šalu na stranu, dečko je van forme, pa šta sad ništa strašno, koliko je Real platio Luku Jovića i ništa. To se dešava u sportu. Igrao je Vildosa odličo jedno vreme, sad je loš, nadam se kada dođe borba za trofeje da će ponovo biti odličan.

Trofeji se broje, to da li smo 14 ili 8 u evroligi nije važno u opšte ako je ne osvojimo. Šta treba da se dičimo i hvalimo kao ušli smo u top 8? To je uspeh?

Samo trofeji se broje, priznaju i pamte!

Jedan smo osvojili, nadam se da ćemo uspeti i ostala dva do kraja sezone.

Inače sinoć je utakmica izgubljena na par minuta pre kraja kada je Barsa vodila 2 razlike, Kampaco u napadu prošao ko brzi voz i servirao asistenciju za Lazarevića na tacni, nažalost dečko promašio čist zicer i tu je Zvezda izgubila. I šta sad, ko je kriv? Lazarević? Niko nije kriv! To je samo sport.

Sportski pozdrav!

vasavlada

pre 1 godinu

Sjajan igrac, ne treba zaboraviti kako je igrao u ranijem dijelu Euroleague. Treba ga podrzati i vjerovati u njega, on ima strasan potencijal. Volio bih ga vidjeti u Zvezdi i sljedece godne. Popravice se on jer takava igracina ne moze dugo igrati na losem nivou. Glavu gore Luca i punom parom naprijed.

super

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!
(121, 18. mart 2023 14:45)
vaš Savić kaže Kampaco prima 100000 mesečno a vi nemate tih para... došao u decembru znači 7x100000 je po vama 7 miliona...ha,ha,ha...dodali ste malo nula a nek kaže koliko ima Željko 3 miliona?

CZ

pre 1 godinu

Kampaca obavezno zadrzati i sledecu sezonu ako misle da budu konkurentni.Covek je za razliku od Vildose vidi se ozbiljniji ima familiju,zenu, dete i u vecini slucajeva su ti familijarni ljudi vise posveceni svom poslu i uspehu, imaju cilj u zivotu, zele da osiguraju svoju porodicu.Vildosa je sam izjavljivao da mu zelja da dodje Kampaco,zeleo je da igra sa njim i ne vidim razlog da jedan drugom smetaju, Vildosa je vrlo dobar i koristan igrac ali na rukovodstvu kluba je da sa njim porazgovara i pokaze crtu dokle moze da izigrava "kazanovu"a da delimicno zapusti sport koji mu hleba daje. Inace kako Vildosi, tako i svim ostalim igracima pa i treneru treba jedan vrhunski psiholog jer ovo sto se u zadnje vreme igra nije normalno.Skupo su placeni pa ih treba debelo lupiti po novcaniku kad odigraju lose vec dobijenu utakmicu !

Izdah

pre 1 godinu

... Sve ovo nije moja konstrukcija nego informacije od jednog igrača Zvezde, koji mi je dugogodišnji prijatelj i koji jedva čeka da se završi sezona i da beži bilo gde. ...

(Vlade, 18. mart 2023 15:22)

Djurovicu, ti li si?

daleke jecaju zvezde

pre 1 godinu

@Zaboravio da igra košarku preko noći kao i Papapetru u Partizanu.
(Maja, 18. mart 2023 13:42)

Draga Majo, uz dužno poštovanje, ali bolje pređite na neki drugi sport. Njih dvojica jednostavno ne mogu u istu rečenicu, ni kao košarkaši, a još manje sa ljudske strane. Ja bih odmah potpisao da Papapetru završi karijeru u Partizanu i da od sledeće sezone postane kapiten.

Izdah

pre 1 godinu

 U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.
(Gargamel, 18. mart 2023 14:56)

Pa kako bre legitimno?
Jeste kupili wild card?
Jeste.
Od kojih para?
300 ili 500 hiljada od ustedjenih 7 milki evra neplacenog poreza?
Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?

123

pre 1 godinu

Bez centra se ne moze igrat EL!
(BOSS, 18. mart 2023 13:00)


Imate 2 a Partizan jednog. Smaili nije centar a Koprivica ima mononukleozu. On je centar. Tako da kukas bez razloga. Na treneru je da radi sa centrima i uputi ih u sistem igre. I onda kazes, bez centra se ne moze u EL? Ako mislis na Tavaresa, Veselog i da ne nabrajam. Onda nemate , nema ni Partizan?

Izdah

pre 1 godinu

... Обојица играју на истој позицији ...
(Американац, 18. mart 2023 12:05)

Elementarno nepoznavanje.

A decko ce biti OK kad nam bude bas trebalo.

Milos

pre 1 godinu

Morao bi mnooogo bolje,s obzirom da ima platu od 2 miliona.Ali ne samo on.Klub koji ove sezone ima budzet 25 miliona i najskuplji tim u istoriji srpske kosarke ne bi smeo da ima skor 12-17 i da poslednjih 10-ak kola igra rekreativne utakmice.

Vlade

pre 1 godinu

Desio se Duško Ivanović. Kad je došao svi su pričali kako je ludak koji upropaštava igrače. Zbog pritisaka gazde je spustio intenzitet treninga i nivo discipline. Onda je prihvatio da mu se dovede Kampaco kao najskuplji igrač u istoriji srpske košarke (možda i sporta), čime je narušena hijerarhija u timu. Posle njegovog dolaska, kao posledica šok terapije, došli su dobri rezultati ali onda se stalo. Igrači su očigledno nespremni, van forme i povređuju se. Plaćeni su samo Argentinci i to je uzdrmalo svlačionicu. Videli ste sinoć svađu Mitrovića i Vildose. Sve ovo nije moja konstrukcija nego informacije od jednog igrača Zvezde, koji mi je dugogodišnji prijatelj i koji jedva čeka da se završi sezona i da beži bilo gde. Za razliku od Ivanovića, Željko nije kupovao nikoga, iako su mu trebali igrači, baš da ne bi remetio hemiju u timu. Žestoko se treniralo sa postojećim kadrom i zato sve protivnike kidaju u 4/4. Dok god Zvezdu bude vodila postojeća garnitura u upravi, dok oni dovode igrače, experimentišu sa trenerima, sreće za Zvezdu nema. Lako je bilo dok je Partizan bio krš a Budućnost provincijska ekipa, sad je to sve drugačije. Bojim se da Zvezda ide putem bez povratka a sve zbog psisološkog stanja gazde.

super

pre 1 godinu

nije problem što promašuje za tri poena veći je problem su izgubljene lopte i te neke asistencije koje su vrlo čudne i Kampaca jednostavno saigrači baš nisu ukapirali...

Izdah

pre 1 godinu

Bez centra se ne moze igrat EL!
(BOSS, 18. mart 2023 13:00)

Imate 2 a Partizan jednog. Smaili nije centar a Koprivica ima mononukleozu. On je centar. Tako da kukas bez razloga. Na treneru je da radi sa centrima i uputi ih u sistem igre. I onda kazes, bez centra se ne moze u EL? ...
(123, 18. mart 2023 15:08)

Martin sa visinom cetvorke (povredjene) i Kuzma sa telom bake?
Naravno, na dusu uprave.

Gazda

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота
(ИзНенада, 18. mart 2023 13:08)

Mi smo centar vrhunskog treša i jeftine zabave. To ti kaže neko ko je živeo u 11 zemalja, na 3 kontinenta. Težak treš i džiberana.

dell boy troter

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.

Tika Spic

pre 1 godinu

Ja sam ga zavoleo i volim ga i sada kad mu ne ide,za razliku od mnogih koji "vole" ali samo kada ide,a kad ne ide onda pljuvacina po momku. Ako je i bio na splavu i napio se neka je,ima i on pravo da se otkaci kada ima slobodno vreme. To sto su to iskoristile one tri oko njega je druga stvar,nije radio nista zabranjeno tako da i ta devojka sto ga ostavila zbog tog snimka nije bas inteligentna. A ne igra on losije od tada nego od povrede zbog koje nije igrao dvadesetak dana. Bice on opet dobar,podrska za Luku!

Mitar

pre 1 godinu

Zanimljivi komentari duž sekcije. Meni je momak postao drag jer je stvarno talentovan i doneo je neke pobede kada smo se sasvim oslanjali na njega. Šta se desilo kasnije može da bude posledica mnogo toga, ali nadam se da će biti na nekom solidnom nivou, samo sa manje izgubljenih, nadalje, i da je prosto u krizi a ne na nivou na kome treba da bude u suštini.
S druge strane, valjda sam se mentalno pripremio da će Partizan uzeti bar nešto ove godine kada sam video tim na početku sezone (apsolutno neću da ulazim u rasprave i budžete i sl., zanima me samo košarka), i onda mi ne smeta toliko sve ovo što se sad dešava. Da je selekcija loša i da se stvari dešavaju kod nas vrlo čudnim tokom, stoji, i nije mi i dalje jasno šta je bila ideja sa Jovanovićem i Adamsom i Raduljicom i Holandom, da ne nabrajam dalje. Sve čemu se nadam je da ćemo da vratimo samopouzdanje pa da, i ako gubimo, to bude kako dolikuje, jer porazi kao od Pao i Partizana su previše teški za moral i nas neplaćenih navijača i igrača.

aca

pre 1 godinu

Nikako da naučimo šta je tajming. I tako godinu za godinom. Čak i prošle godine nismo znali za tajming pa smo isprašili najskuplji tim na čelu sa naboljim trenerom Evrope. Toliko nismo znali za tajming, da je dotični najbolji trener Evrope zajedno sa svojim najskupljim timom pobegao sa državnog prvenstva.
(zvezdaš, 18. mart 2023 12:45)

Moj komentar se odnosi na EL, ne na privatnu ligu gazde sa dva kluba. Ne znam dal je prosla sezona da niste kidali u decembru i januaru a krajem marta i u aprilu pola igraca vam povredjeno a ostali ne mogu da izdrze vise od 2/4, dusa im izlazi iz nosa.

Petar

pre 1 godinu

Kao da je svetsko košarkaško ime, osrednji igrač a plus zapao u krizu . Zašto? To on najbolje zna, ali ima veze i sa dolaskom Kampaca....

Gargamel

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Sta se desava sa Partizanom u fudbalu?! Nista specijalno. Imamo tri malo bolja igraca, a ostalo sve daleko ispod proseka. Nemamo trenera. Upravu kojom diriguje zna se ko. Voleo bih da ne dobijemo licencu za Evropu i da zavrsimo 5-6 na tabeli gde realno i treba da budemo, pa da se u dogledno vreme napravi totalni reset kluba. A za moras dno da dotaknes. Ako mislis da ima Partizanovaca koji se tangiraju zbog ovog grdno se varas. Ovo isto i vas ceka verovatno vrlo skoro. Meni je zao igraca, ali za klub je najbolje da mi na utakmice ne dolazimo. A sto se srpskog fudbala tice, samo je korak ispred malteskog. Ko god bude igrao Evropu bice deklasiran od svake ozbiljne ekipe. U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.

121

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!

Gerasim

pre 1 godinu

ima do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.
(goldi, 18. mart 2023 14:15)

Sta se tacno vi pitate? Lep je taj optimizam, samo nekad treba biti i realan.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

ma do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.
(goldi, 18. mart 2023 14:15)
Gde se pitate rodjeni?
Pa ni klub nije vas vec deset godina nego privatan!!!

Nikola

pre 1 godinu

Vlade Đurović je lepo objasnio. Dolaskom Kampaca nije više u prvom planu, pa mu pada samopuzdanje.
Tako i Nedović, ne sećam se da je počeo neki meč i normalno je da mu padne forma.
Sve ide iz glave.

Sitni Sima

pre 1 godinu

Nije Vildoza ništa kriv. Igrao je u decembru odlično najbolje u karijeri jer realno njegove brojke kroz karijeru nikad nisu bile tako dobre kao u C zvezdi. Onda je došao Kampaco, Vildoza se povredio i vratio na staro posle povretka na teren. Vildoza nikad u Španiji dok je igrao nije imao dvocifren broj poena a u reprezentaciji i manje jer je uvek bio iza Kampaca i Laprovitole. Nije Vildoza top igrač da može sam da donosi pobede u EL i titule.

goldi

pre 1 godinu

ima do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.

czz

pre 1 godinu

Kampaco je pokazao sta znaci biti top5 u Evroligi, uz Musu, Mirotica, Majka Dzejmsa i Sasu Vezenkova koji zasluzuje MVP.

Ali ja to pisem vec duze vreme, Zvezda nema Krilo i Krilnog centra...Holand je krilo ali ne igra, Bentil je K.centar uz Mitrovica, ljudi su mnogo ograniceni pogotovo Bentil, Dobric igra krilo a generalno je bek suter po stilu igre i konstituciji. Mislim da je Zvezda zasluzila da bude po nekom kvalitetu u prvih 8, ali po igri su kriminalni, Kampaco nije narusio nista, jednostavno je bolji igrac od Vildoze, ovaj moze da ide gde hoce kad ima ugovor do leta 2024., bolje za tim da sedi na klupi..Nedovic je top igrac ali zna da gubi lopte mnogo, da zaredja crni niz. Ovo 14. mesto je samo odlika trenera, da je bio dobar ne bi dobio otkaz u Baskoniji, lik pojma nema

Patriota

pre 1 godinu

Vildosa je bio jedan od najboljih igrača Zvezde nakon smene trenera i dolaska Ivanovića i učestvovao u seriji pobeda u evroligi. Onda je došla povreda, dovođenje Kampaca, a na kraju i problemi privatne prirode. I normalno je da sada ne dobija normalnu minutažu već je prvi da kažem plej Kampaco. A na sve to kada dodamo da je i Nedovic povredjen i ne igra dolaze i rezultati koje Zvezda ima. Trener je taj koji treba da radi na povratku forme Vildose i to ne sam. Mora da ima psihologa koji će posebno da radi sa njim. Zvezdi je potreban Vildosa i samo od Zvezde zavisi njegov povratak. Da li će Zvezda uspeti da vrati pravog Vildosu veliko je pitanje. I Vildosa i Kampaco žele da imaju loptu da sami odlučuju da li će da šutiraju za tri poena, da li će ići na ula, u reket ili asistirati saigracima. A to sada nije Vildosa već Kampaco. Bliži se završnica ABA lige i Zvezdi je neophodan Vildosa u punoj formi, normalno potrebno je i da se Nedovic i Lazić oporave. Bez Vildose u igri šanse su mnogo manje. Videćemo u narednom periodu da li će biti povratka Vildose u pravi ritam za Zvezdu.

Natocimo sampanj pice!

pre 1 godinu

To je taj Argentinski temperament...u koji su se kleli u Decembru...kako je to neka dobra stvar...covek je psiholoski sasvim poljuljan...i to se vidi kroz gestikulaciju na terenu i oko njega.

kdbrv

pre 1 godinu

Moza da prica ko sta hoce. Ali, sigurno je jedno. Tesko je uklopiti Nedovica, Kampaca i Vildozu. Nema lopti dovoljno za svu trojcu. Jbg, svi oni zele da budu vodje.

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

Lako je Željku kad mu je Tomislav Hordov u ekipi...

Mile

pre 1 godinu

Posle izjave na preskonferenciji u Italiji pre nekoliko meseci da bi mogo da napusti Zvezdu i da zaigra za drugi klub od tada vise ne igra ko sto je igrao, sta se tu desilo videcemo za par meseci.

dovla

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste

hahahhaa

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca

Ma da , ne znaju kad je tajming. Kako li vas biju 10 godina bez tajminga, hahahahaha.

Brada_Bg

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca, 18. mart 2023 12:31)


Nama je tajming svake godine vrhunski, kad god se osvajaju trofeji, mi igramo najbolje, videli ste to u Nisu ovih godina, videli ste to i u Pioniru poslednjih skoro 10 godina, ako Bog da gledacete i ove...

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Kada je došao u Beograd jasno mu je dato doznanja da se ne pale na top 8
(Kris Boš, 18. mart 2023 13:24)
Slazem se.Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.Mozda za jedno deset godina,ali prve ne sigurno…

Goran Loznica

pre 1 godinu

Skontao čovek da može zgrnuti dobru lovu a da se ne kida na terenu za istu pa sad spustio gas. Do godine u PAO. Tako javljaju svi. Ni tamo neće puno morati da zapinje jer su i oni postali rekreativci u evroligi…

Štagod

pre 1 godinu

Kakva crna odlika trenera, nije Ivanovic sklapao ovaj tim, čovek je izvukao maksimum iz date mu selekcije. Tim koji na pola sezone menja trenera ne moze da se nada zeljenim rezultatima. Sacekajte sledecu sezonu pa nakon toga sevajte paljbu o Ivanovicu, on je čovek tu jedna od retkih svetlih karika.

Branko

pre 1 godinu

Pad forme i lošija igra su normalna stvar u sportu.Ovo nije slučaj kod Vildoze.Ovo kod njega je krajnja drskost i bezobrazluk.Na taj način se ponašati,igrati totalno bez želje,bez trunke odgovornosti prema saigračima,prema klubu,navijačima.Toliko je negativan i štetan za ekipu da bi bilo neophodno da ga trener skloni iz ekipe na neko vreme.
Kaže neko ovde,dobro je što ima ugovor na sledeće sezonu.Nije dobro.Definitivno je jasno da ga ne treba zadržavati posle ove sezone.Pošto ovaj njegov bezobrazluk traje baš dugo i kako vidimo nema ni trunke želje da se vrati u normalu.Ako je pomislio da nas časti svojim prisustvom a ponaša se ovako kako se ponaša tu se momak grdno prevario.
Za Kampaca sve suprotno od Vildoze.Zadržati ga po svaku cenu.Svetska klasa,a skroman momak koji daje uvek sve od sebe,do zadnjeg atoma snage.I kada mu ne ide najbolje uvek je borben i pozitivan po ekipu,pravi vođa na koga uvek možeš da se osloniš.Pravi oslonac i vođa ekipe,mnogo kvalitetan čovek pre svega.Za razliku od Vildoze.

sima

pre 1 godinu

Kampaco je medju 3 najbolja beka u euroligi i čovek vi igrao gde god da je. Uopšte ga ne koristite dobro,a i nema sa kime da igra. Nemate ni sutere a ni hemiju već sujetu i ljubomoru. E po tome se razlikuje Zeljko i Partizan od vas za 3klase iznad.
Sledeće god će otići jedan ili dvojca iz argentine jer neće da igraju i da se ne bore za top 4 a pogotovo Kampaco koga hice čeka evropa. Imate 5centara a i dalje kukate pa sto niste uzeli 2kvalitetna i platili ih nego ste nagomilali i sad kukate a pritom budzet nikad jači niste imali. Pogresna politika u klubu vam je skroz a pritom imate neograničen budzet,sami ste krivi cigani i sad ćutite i radite na sebi umesto pakosti i ljubomori sto sirite. Idite na sud i tuzite Vildozu sto ne igra kako treba i tuzite Barsu sto vas je dobila???

ИзНенада

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота

JPR

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Ne dešava se ništa u fudbalu, Partizan je tu gde mu je mesto, sa pampurima od igrača i to je puno, takva je realnost, uorava menja trenere a ne vidi da su igraci problem…

Pedja J7

pre 1 godinu

Dešava se to da mu se zameri što promaši par trojki, i izgubljena lopta, pa onda Ivanović skakuće dok vodi loptu narednih pola sata!
Lazarević, da pređe na rukomet! Dečko juče promašio zicer o tablu za izjednačenje pred sam kraj!
Marković ne može vola da ubode, penzija bila rešenje...
Nedović povređen...

Prosto, Vildosa mora da igra i kad brlja, jer nema ko!

Pogledajte partizan, oni u napadu imaju Pantera, Nanelija, Egzuma, Ledeja, sve igrači koji imaju 15 poena u rukama...

Nama igraju impotentni igrači, i Vildosa besni...
Petrušev je kidao, i sad je dobar, ne dobija ulogu koju treba da ima...
On mora da igra bar 1/3 napada, jer ima sve! Svakog centra može da napuni... Opet igra po 20 minuta, umesto po 35...

Igramo bez centra! Sezonu u EL??? Važi...

Американац

pre 1 godinu

Играо је добро до доласка Кампаца. Обојица играју на истој позицији и велики су потрошачи лопте. Тешко играју када им лопта није у рукама.

Kaniđa

pre 1 godinu

On je uz promenljive igre Nedovića ključ neuspeha.Vec medec dana tvrdim da ga treba pustiti jer on glavom nije sa ovim timom ,pokušava da igra za sebe i svoju statistiku i budući ugovor.Trener saigrači,Beograd njega ne zanimaju...

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Čekao da Duško Ivanovic najzad posle X zasluženih poraza JEDNOM čestita pobedu protivniku,ali shvatio da to uopste nisu gospodski maniri vec izlizane fraze pa se jednostavno smorio.Eto.

Antimit

pre 1 godinu

Svi upuceniji u drustvene mreze znaju da je u depresiji zbog raskida. Vidi mu se i na licu, kad ga kamera uhvati, da uopste mozgom nije na utakmici.

lifeisgood

pre 1 godinu

Noćni život Beograda je čudo,takve čari retko gde može osetiti u Evropi a verovatno Atina kao sledeća destinacija već u mislima...

milan11

pre 1 godinu

Previše plejeva, koji se međusobno guše. Kampaco, Vildosa, Ivanović, Marković, a i Nedović može pokriti tu poziciju... Bolje bi bilo, da su doveli neko drugo pojačanje, ovako relativno skupi igrači koji zajedno ne mogu pružiti svoj maksimum, a nije lako ni održati formu kad imaš smanjenu minutažu ili nemaš dovoljno loptu u rukama.

Goran

pre 1 godinu

Kampaco im je digao svlacionicu u vazduh. Digao im je budzet u vazduh. Digao im je autoritet trenera u vazduh (pogledajte ga na tajmautima kako on umesto Ivanovica crta akcije na tabli). Jednostavno sa stanovista Grobara nista bolje nije moglo da se desi nego da osvedocene neznalice kosarke pomisle da je Kampaco dobra akvizicija. Sami sebi sasuli rafal u noge i to jos platili masne pare. Neprocenjivo.

Jones

pre 1 godinu

Igrao u početku na energiju. Nije igrao godinu i po dana pre dolaska u Zvezdu. Pritom on nije ni u Baskoniji imao neke neverovatne brojke, što se tiče poena. Plus Beograd i sve što nudi.

Marko

pre 1 godinu

Sve ovo što se dešava u Zvezdi je jako teško objasniti i konkretizovati.
Postoji samo jedno objašnjenje zašto im više ništa ne ide od ruke. Ljude možda i možeš da pobediš, ali ima Jedan koga ne možeš, pogotovo ako radiš suprotno od Njegove volje.

RedMetox

pre 1 godinu

Desava se Beograd, gde je sve dostupno na tacni ! Sada je samo pitanje koliko si jak i kakav si profesionalac. U pocetku je sve funkcionisalo na energiju ali se prepustio čarima Bg. Mnogo smo ga zavoleli i steta sto ga sada gledamo drugim ocima, nadamo se samo da ce se vratiti na pravi kolosek.

le.ga

pre 1 godinu

Uticaj dolaska Kampaca i na Vildozu i na Nedovica je poguban. Narušio je atmosferu. I danas vlasnik kluba izjavi da EL i nije bila cilj? Dovedes igrača od 1.8 miliona za sezonu da bi igrao protiv MZT-a, Mornara, CIbone….
Ne znam da li je to slatki limun ili kiselo grozdje?
Kampaco jeste odlican, ali nijedan igrac nije iznad tima ko god on bio.
Ivanovic je imao mnogo sreće u početku. Par utakmica je dobio na jednu loptu, ali ne može tako stalno. Bar sinoc nisu ubedljivo izgubili 4/4. I to je pomak, a nije bilo ni realno da dobiju sinoc.

War Inside My Head

pre 1 godinu

E ko Vildozu povede u noćni život Beograda,taj ga je u kanal direktno ubacio.Njegov evidentan pad u igri se poklapa nakon curenja fotografija,na kojima je on u alkoholisanom stanju okružen djevojkama!Em što to nije sportski način života,ok mora se ponekad i izaći,ali zna se kako vrhunski sportista mora da živi,em se desio ljubavni brodolom sa svojom djevojkom.Vidim neki navode dolazak Kampaca kao razlog Vildozinog pada u igri,generalno i atmosfere u ekipi.Za očekivati je bilo baš suprotno,došao je igrač,Argentinac,sunarodnik,što u evropskoj košarci i nije čest slučaj,igraju zajedno u reprezentaciji,dobro se poznaju,nisam sklon toj teoriji.Duško Ivanović već neko vrijeme tvrdi,vratiće se Luka još bolji,ali sezona se bliži kraju,a igre koje prikazuje,samo na momente liči onoj kakvu je prikazivao do nedavno.

Logs

pre 1 godinu

Desava mu se Kampaco. Kapmaco je bolji plej i ima više loptu u rukama....Vildosa se javlja kao bek. Stefan Marković igra trojku...ludilo.

Kampaco je greška, veliki disbalans u plati on vs ostali...uvek postoji momenat ljubomore, ugusen Vildosa, a u raketu duva promaja.

Svako ko je igrao na centra protiv Zvezde dobio je.

zvezdaš

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca

Nikako da naučimo šta je tajming. I tako godinu za godinom. Čak i prošle godine nismo znali za tajming pa smo isprašili najskuplji tim na čelu sa naboljim trenerom Evrope. Toliko nismo znali za tajming, da je dotični najbolji trener Evrope zajedno sa svojim najskupljim timom pobegao sa državnog prvenstva.

Roger Federer

pre 1 godinu

Sta se desava, pa decko se opustio u Beogradu, izasao sa 3 splavarke, slagso devojku, kad je objavljen video, napustila ga. Sad ce neko reci ima drugih, da al on je bio sa njom duze vreme, mnogo je naivan ispao. Zar je stvarno mislio da one nece objaviti video sa njim, to su devojke zeljne popularnosti. Koliko je bio razvaljen od alkohola, nije ni primetio da ga snimaju.

...And Justice for All

pre 1 godinu

Kako je Vildosa pao u formi tako je i Zvezda potonula.
On je bio glavni igrac koji je sve radio na terenu.
Kada krene Zvezda da pada on je taj koji je vracao svojim potezima i trojkama.

boban psiholog

pre 1 godinu

novcem ne mozes da kupis velicinu kluba koju cine istorija navijaca itd.

recimo ovaj skup igraca u Partizanu bi u nekom drugom klubu zavrsio na poslednjem mestu u EL i bio teska indijanatina ali u Partizanu oni osecaju velicinu kluba i gde su dosli pa svoje sujete ostavljaju po strani i svako daje svoj maksimum i zato je partizan na korak od top 8 .

Roger Federer

pre 1 godinu

Sta se desava, pa decko se opustio u Beogradu, izasao sa 3 splavarke, slagso devojku, kad je objavljen video, napustila ga. Sad ce neko reci ima drugih, da al on je bio sa njom duze vreme, mnogo je naivan ispao. Zar je stvarno mislio da one nece objaviti video sa njim, to su devojke zeljne popularnosti. Koliko je bio razvaljen od alkohola, nije ni primetio da ga snimaju.

Американац

pre 1 godinu

Играо је добро до доласка Кампаца. Обојица играју на истој позицији и велики су потрошачи лопте. Тешко играју када им лопта није у рукама.

Pedja J7

pre 1 godinu

Dešava se to da mu se zameri što promaši par trojki, i izgubljena lopta, pa onda Ivanović skakuće dok vodi loptu narednih pola sata!
Lazarević, da pređe na rukomet! Dečko juče promašio zicer o tablu za izjednačenje pred sam kraj!
Marković ne može vola da ubode, penzija bila rešenje...
Nedović povređen...

Prosto, Vildosa mora da igra i kad brlja, jer nema ko!

Pogledajte partizan, oni u napadu imaju Pantera, Nanelija, Egzuma, Ledeja, sve igrači koji imaju 15 poena u rukama...

Nama igraju impotentni igrači, i Vildosa besni...
Petrušev je kidao, i sad je dobar, ne dobija ulogu koju treba da ima...
On mora da igra bar 1/3 napada, jer ima sve! Svakog centra može da napuni... Opet igra po 20 minuta, umesto po 35...

Igramo bez centra! Sezonu u EL??? Važi...

...And Justice for All

pre 1 godinu

Kako je Vildosa pao u formi tako je i Zvezda potonula.
On je bio glavni igrac koji je sve radio na terenu.
Kada krene Zvezda da pada on je taj koji je vracao svojim potezima i trojkama.

le.ga

pre 1 godinu

Uticaj dolaska Kampaca i na Vildozu i na Nedovica je poguban. Narušio je atmosferu. I danas vlasnik kluba izjavi da EL i nije bila cilj? Dovedes igrača od 1.8 miliona za sezonu da bi igrao protiv MZT-a, Mornara, CIbone….
Ne znam da li je to slatki limun ili kiselo grozdje?
Kampaco jeste odlican, ali nijedan igrac nije iznad tima ko god on bio.
Ivanovic je imao mnogo sreće u početku. Par utakmica je dobio na jednu loptu, ali ne može tako stalno. Bar sinoc nisu ubedljivo izgubili 4/4. I to je pomak, a nije bilo ni realno da dobiju sinoc.

ИзНенада

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота

Antimit

pre 1 godinu

Svi upuceniji u drustvene mreze znaju da je u depresiji zbog raskida. Vidi mu se i na licu, kad ga kamera uhvati, da uopste mozgom nije na utakmici.

boban psiholog

pre 1 godinu

novcem ne mozes da kupis velicinu kluba koju cine istorija navijaca itd.

recimo ovaj skup igraca u Partizanu bi u nekom drugom klubu zavrsio na poslednjem mestu u EL i bio teska indijanatina ali u Partizanu oni osecaju velicinu kluba i gde su dosli pa svoje sujete ostavljaju po strani i svako daje svoj maksimum i zato je partizan na korak od top 8 .

lifeisgood

pre 1 godinu

Noćni život Beograda je čudo,takve čari retko gde može osetiti u Evropi a verovatno Atina kao sledeća destinacija već u mislima...

RedMetox

pre 1 godinu

Desava se Beograd, gde je sve dostupno na tacni ! Sada je samo pitanje koliko si jak i kakav si profesionalac. U pocetku je sve funkcionisalo na energiju ali se prepustio čarima Bg. Mnogo smo ga zavoleli i steta sto ga sada gledamo drugim ocima, nadamo se samo da ce se vratiti na pravi kolosek.

Goran

pre 1 godinu

Kampaco im je digao svlacionicu u vazduh. Digao im je budzet u vazduh. Digao im je autoritet trenera u vazduh (pogledajte ga na tajmautima kako on umesto Ivanovica crta akcije na tabli). Jednostavno sa stanovista Grobara nista bolje nije moglo da se desi nego da osvedocene neznalice kosarke pomisle da je Kampaco dobra akvizicija. Sami sebi sasuli rafal u noge i to jos platili masne pare. Neprocenjivo.

Goran Loznica

pre 1 godinu

Skontao čovek da može zgrnuti dobru lovu a da se ne kida na terenu za istu pa sad spustio gas. Do godine u PAO. Tako javljaju svi. Ni tamo neće puno morati da zapinje jer su i oni postali rekreativci u evroligi…

Vlade

pre 1 godinu

Desio se Duško Ivanović. Kad je došao svi su pričali kako je ludak koji upropaštava igrače. Zbog pritisaka gazde je spustio intenzitet treninga i nivo discipline. Onda je prihvatio da mu se dovede Kampaco kao najskuplji igrač u istoriji srpske košarke (možda i sporta), čime je narušena hijerarhija u timu. Posle njegovog dolaska, kao posledica šok terapije, došli su dobri rezultati ali onda se stalo. Igrači su očigledno nespremni, van forme i povređuju se. Plaćeni su samo Argentinci i to je uzdrmalo svlačionicu. Videli ste sinoć svađu Mitrovića i Vildose. Sve ovo nije moja konstrukcija nego informacije od jednog igrača Zvezde, koji mi je dugogodišnji prijatelj i koji jedva čeka da se završi sezona i da beži bilo gde. Za razliku od Ivanovića, Željko nije kupovao nikoga, iako su mu trebali igrači, baš da ne bi remetio hemiju u timu. Žestoko se treniralo sa postojećim kadrom i zato sve protivnike kidaju u 4/4. Dok god Zvezdu bude vodila postojeća garnitura u upravi, dok oni dovode igrače, experimentišu sa trenerima, sreće za Zvezdu nema. Lako je bilo dok je Partizan bio krš a Budućnost provincijska ekipa, sad je to sve drugačije. Bojim se da Zvezda ide putem bez povratka a sve zbog psisološkog stanja gazde.

Logs

pre 1 godinu

Desava mu se Kampaco. Kapmaco je bolji plej i ima više loptu u rukama....Vildosa se javlja kao bek. Stefan Marković igra trojku...ludilo.

Kampaco je greška, veliki disbalans u plati on vs ostali...uvek postoji momenat ljubomore, ugusen Vildosa, a u raketu duva promaja.

Svako ko je igrao na centra protiv Zvezde dobio je.

Gargamel

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Sta se desava sa Partizanom u fudbalu?! Nista specijalno. Imamo tri malo bolja igraca, a ostalo sve daleko ispod proseka. Nemamo trenera. Upravu kojom diriguje zna se ko. Voleo bih da ne dobijemo licencu za Evropu i da zavrsimo 5-6 na tabeli gde realno i treba da budemo, pa da se u dogledno vreme napravi totalni reset kluba. A za moras dno da dotaknes. Ako mislis da ima Partizanovaca koji se tangiraju zbog ovog grdno se varas. Ovo isto i vas ceka verovatno vrlo skoro. Meni je zao igraca, ali za klub je najbolje da mi na utakmice ne dolazimo. A sto se srpskog fudbala tice, samo je korak ispred malteskog. Ko god bude igrao Evropu bice deklasiran od svake ozbiljne ekipe. U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.

kdbrv

pre 1 godinu

Moza da prica ko sta hoce. Ali, sigurno je jedno. Tesko je uklopiti Nedovica, Kampaca i Vildozu. Nema lopti dovoljno za svu trojcu. Jbg, svi oni zele da budu vodje.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Kada je došao u Beograd jasno mu je dato doznanja da se ne pale na top 8
(Kris Boš, 18. mart 2023 13:24)
Slazem se.Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.Mozda za jedno deset godina,ali prve ne sigurno…

Gazda

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота
(ИзНенада, 18. mart 2023 13:08)

Mi smo centar vrhunskog treša i jeftine zabave. To ti kaže neko ko je živeo u 11 zemalja, na 3 kontinenta. Težak treš i džiberana.

sima

pre 1 godinu

Kampaco je medju 3 najbolja beka u euroligi i čovek vi igrao gde god da je. Uopšte ga ne koristite dobro,a i nema sa kime da igra. Nemate ni sutere a ni hemiju već sujetu i ljubomoru. E po tome se razlikuje Zeljko i Partizan od vas za 3klase iznad.
Sledeće god će otići jedan ili dvojca iz argentine jer neće da igraju i da se ne bore za top 4 a pogotovo Kampaco koga hice čeka evropa. Imate 5centara a i dalje kukate pa sto niste uzeli 2kvalitetna i platili ih nego ste nagomilali i sad kukate a pritom budzet nikad jači niste imali. Pogresna politika u klubu vam je skroz a pritom imate neograničen budzet,sami ste krivi cigani i sad ćutite i radite na sebi umesto pakosti i ljubomori sto sirite. Idite na sud i tuzite Vildozu sto ne igra kako treba i tuzite Barsu sto vas je dobila???

Kaniđa

pre 1 godinu

On je uz promenljive igre Nedovića ključ neuspeha.Vec medec dana tvrdim da ga treba pustiti jer on glavom nije sa ovim timom ,pokušava da igra za sebe i svoju statistiku i budući ugovor.Trener saigrači,Beograd njega ne zanimaju...

War Inside My Head

pre 1 godinu

E ko Vildozu povede u noćni život Beograda,taj ga je u kanal direktno ubacio.Njegov evidentan pad u igri se poklapa nakon curenja fotografija,na kojima je on u alkoholisanom stanju okružen djevojkama!Em što to nije sportski način života,ok mora se ponekad i izaći,ali zna se kako vrhunski sportista mora da živi,em se desio ljubavni brodolom sa svojom djevojkom.Vidim neki navode dolazak Kampaca kao razlog Vildozinog pada u igri,generalno i atmosfere u ekipi.Za očekivati je bilo baš suprotno,došao je igrač,Argentinac,sunarodnik,što u evropskoj košarci i nije čest slučaj,igraju zajedno u reprezentaciji,dobro se poznaju,nisam sklon toj teoriji.Duško Ivanović već neko vrijeme tvrdi,vratiće se Luka još bolji,ali sezona se bliži kraju,a igre koje prikazuje,samo na momente liči onoj kakvu je prikazivao do nedavno.

Jones

pre 1 godinu

Igrao u početku na energiju. Nije igrao godinu i po dana pre dolaska u Zvezdu. Pritom on nije ni u Baskoniji imao neke neverovatne brojke, što se tiče poena. Plus Beograd i sve što nudi.

Natocimo sampanj pice!

pre 1 godinu

To je taj Argentinski temperament...u koji su se kleli u Decembru...kako je to neka dobra stvar...covek je psiholoski sasvim poljuljan...i to se vidi kroz gestikulaciju na terenu i oko njega.

milan11

pre 1 godinu

Previše plejeva, koji se međusobno guše. Kampaco, Vildosa, Ivanović, Marković, a i Nedović može pokriti tu poziciju... Bolje bi bilo, da su doveli neko drugo pojačanje, ovako relativno skupi igrači koji zajedno ne mogu pružiti svoj maksimum, a nije lako ni održati formu kad imaš smanjenu minutažu ili nemaš dovoljno loptu u rukama.

Mile

pre 1 godinu

Posle izjave na preskonferenciji u Italiji pre nekoliko meseci da bi mogo da napusti Zvezdu i da zaigra za drugi klub od tada vise ne igra ko sto je igrao, sta se tu desilo videcemo za par meseci.

JPR

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Ne dešava se ništa u fudbalu, Partizan je tu gde mu je mesto, sa pampurima od igrača i to je puno, takva je realnost, uorava menja trenere a ne vidi da su igraci problem…

trik

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)

Zato slepo verujes gospodinu Covicu ...

daleke jecaju zvezde

pre 1 godinu

@Zaboravio da igra košarku preko noći kao i Papapetru u Partizanu.
(Maja, 18. mart 2023 13:42)

Draga Majo, uz dužno poštovanje, ali bolje pređite na neki drugi sport. Njih dvojica jednostavno ne mogu u istu rečenicu, ni kao košarkaši, a još manje sa ljudske strane. Ja bih odmah potpisao da Papapetru završi karijeru u Partizanu i da od sledeće sezone postane kapiten.

aca

pre 1 godinu

Nikako da naučimo šta je tajming. I tako godinu za godinom. Čak i prošle godine nismo znali za tajming pa smo isprašili najskuplji tim na čelu sa naboljim trenerom Evrope. Toliko nismo znali za tajming, da je dotični najbolji trener Evrope zajedno sa svojim najskupljim timom pobegao sa državnog prvenstva.
(zvezdaš, 18. mart 2023 12:45)

Moj komentar se odnosi na EL, ne na privatnu ligu gazde sa dva kluba. Ne znam dal je prosla sezona da niste kidali u decembru i januaru a krajem marta i u aprilu pola igraca vam povredjeno a ostali ne mogu da izdrze vise od 2/4, dusa im izlazi iz nosa.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

ma do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.
(goldi, 18. mart 2023 14:15)
Gde se pitate rodjeni?
Pa ni klub nije vas vec deset godina nego privatan!!!

Sitni Sima

pre 1 godinu

Nije Vildoza ništa kriv. Igrao je u decembru odlično najbolje u karijeri jer realno njegove brojke kroz karijeru nikad nisu bile tako dobre kao u C zvezdi. Onda je došao Kampaco, Vildoza se povredio i vratio na staro posle povretka na teren. Vildoza nikad u Španiji dok je igrao nije imao dvocifren broj poena a u reprezentaciji i manje jer je uvek bio iza Kampaca i Laprovitole. Nije Vildoza top igrač da može sam da donosi pobede u EL i titule.

Marko

pre 1 godinu

Sve ovo što se dešava u Zvezdi je jako teško objasniti i konkretizovati.
Postoji samo jedno objašnjenje zašto im više ništa ne ide od ruke. Ljude možda i možeš da pobediš, ali ima Jedan koga ne možeš, pogotovo ako radiš suprotno od Njegove volje.

czz

pre 1 godinu

Kampaco je pokazao sta znaci biti top5 u Evroligi, uz Musu, Mirotica, Majka Dzejmsa i Sasu Vezenkova koji zasluzuje MVP.

Ali ja to pisem vec duze vreme, Zvezda nema Krilo i Krilnog centra...Holand je krilo ali ne igra, Bentil je K.centar uz Mitrovica, ljudi su mnogo ograniceni pogotovo Bentil, Dobric igra krilo a generalno je bek suter po stilu igre i konstituciji. Mislim da je Zvezda zasluzila da bude po nekom kvalitetu u prvih 8, ali po igri su kriminalni, Kampaco nije narusio nista, jednostavno je bolji igrac od Vildoze, ovaj moze da ide gde hoce kad ima ugovor do leta 2024., bolje za tim da sedi na klupi..Nedovic je top igrac ali zna da gubi lopte mnogo, da zaredja crni niz. Ovo 14. mesto je samo odlika trenera, da je bio dobar ne bi dobio otkaz u Baskoniji, lik pojma nema

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Čekao da Duško Ivanovic najzad posle X zasluženih poraza JEDNOM čestita pobedu protivniku,ali shvatio da to uopste nisu gospodski maniri vec izlizane fraze pa se jednostavno smorio.Eto.

Mitar

pre 1 godinu

Zanimljivi komentari duž sekcije. Meni je momak postao drag jer je stvarno talentovan i doneo je neke pobede kada smo se sasvim oslanjali na njega. Šta se desilo kasnije može da bude posledica mnogo toga, ali nadam se da će biti na nekom solidnom nivou, samo sa manje izgubljenih, nadalje, i da je prosto u krizi a ne na nivou na kome treba da bude u suštini.
S druge strane, valjda sam se mentalno pripremio da će Partizan uzeti bar nešto ove godine kada sam video tim na početku sezone (apsolutno neću da ulazim u rasprave i budžete i sl., zanima me samo košarka), i onda mi ne smeta toliko sve ovo što se sad dešava. Da je selekcija loša i da se stvari dešavaju kod nas vrlo čudnim tokom, stoji, i nije mi i dalje jasno šta je bila ideja sa Jovanovićem i Adamsom i Raduljicom i Holandom, da ne nabrajam dalje. Sve čemu se nadam je da ćemo da vratimo samopouzdanje pa da, i ako gubimo, to bude kako dolikuje, jer porazi kao od Pao i Partizana su previše teški za moral i nas neplaćenih navijača i igrača.

кима

pre 1 godinu

Играо је добро до доласка Кампаца. Обојица играју на истој позицији и велики су потрошачи лопте. Тешко играју када им лопта није у рукама.
(Американац, 18. mart 2023 12:05)

И одгледаш поново утакмицу 1/4 финала на СП 2019. и видиш колико су нас обојица развалили. Вилдоза је примарно двојка, тачније комбо бек, може и плеја и бека, али далеко природнија му је бековска позиција. Пад у игри једино видим у раскиду с девојком, од тад је кренуло низбрдо, што не оправдавам јер не игра за кикирики, приватни живот не сме да има утицај на професионалца на овом нивоу.

Hex

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Sta se desava sa Partizanom u fudbalu?! Nista specijalno. Imamo tri malo bolja igraca, a ostalo sve daleko ispod proseka. Nemamo trenera. Upravu kojom diriguje zna se ko. Voleo bih da ne dobijemo licencu za Evropu i da zavrsimo 5-6 na tabeli gde realno i treba da budemo, pa da se u dogledno vreme napravi totalni reset kluba. A za moras dno da dotaknes. Ako mislis da ima Partizanovaca koji se tangiraju zbog ovog grdno se varas. Ovo isto i vas ceka verovatno vrlo skoro. Meni je zao igraca, ali za klub je najbolje da mi na utakmice ne dolazimo. A sto se srpskog fudbala tice, samo je korak ispred malteskog. Ko god bude igrao Evropu bice deklasiran od svake ozbiljne ekipe. U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.
(Gargamel, 18. mart 2023 14:56)

Vama Zvezdasima je uteha to sto je Partizan los u fudbalu u ovoj komedija ligi? Pa uzivajte. Mi cemo uzivati u najlepsoj kosarci koja se trenutno igra u Evropi. A sto se fudbala tice, igracete LS gde ce vas kantati ko stigne jet realno imate krs ekipu, Topola, Cuka i Vojvodina vise od dva boda nece doneti i eto srpskih klubova za dve godine opet u prvoj rundi kvalifikacija. Partizan je ovakav uzasan kakav je, doneo ove godine Srbiji vise bodova nego "mocna" Zvezda. I da...znas zasto nikada nije donesen Zakon o privatizaciji u sportu. Zato sto potencijalnom kupcu, samo Zemunelo vredi vise od citave Zvezde...jer tu se pare stvaraju. A vi zivite i dalje u oblacima, budite saucesnici Covica i Terzica koji vam ispod zita unistavaju klubove, mi sigurno necemo biti saucesnici ubicama Partizana.

Nikola

pre 1 godinu

Vlade Đurović je lepo objasnio. Dolaskom Kampaca nije više u prvom planu, pa mu pada samopuzdanje.
Tako i Nedović, ne sećam se da je počeo neki meč i normalno je da mu padne forma.
Sve ide iz glave.

111

pre 1 godinu

I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)


Predsednik saveza je bio u Italiji ne sa tom funkcijom vec je pozvan kao legenda Virtusa . Kao bivsi igrac tog kluba koga i danas postuju. A tvoj klub treba da prestane da muva, da EL ponistava licencu i odredjuje kada igrac moze da igra. Da placa kazne..Radite takve stvari i onda se pitas zasto direktor EL gleda Partizanove utakmice? Nece covek da rusi svoj ugled gledajuci tim ciji klub zeli da radi van propisa..Ne vidim sta tebi tu nije jasno? Ocigledno je da pogresno razumes ali zato lako prihvatas da je Bodiroga kriv? Kao i da se ne palite da igrate top 8?? Neverovarno? Koji su onda vasi sportski ciljevi ? Bez zelje da budete bolji? Da se plasirate sa najboljim klubovima, budete u samom vrhu? Ali vi se ne palite? Kako vam vasa legenda samo puni glavu? Kriv je Bodiroga a on..pa on je legenda. Covek nema nikakvu krivicu?? Polako ce on da stane na zulj EL jer to nije Dule Vujosevic , koga ste isterali iz kosarke, kao nekog krivca za sve i svasta , to je EL najaca kosarkaska liga Evrope. Samo neka Covic nastavi da se bavi manipulacijama..pa gledaj..

Gerasim

pre 1 godinu

ima do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.
(goldi, 18. mart 2023 14:15)

Sta se tacno vi pitate? Lep je taj optimizam, samo nekad treba biti i realan.

Branko

pre 1 godinu

Pad forme i lošija igra su normalna stvar u sportu.Ovo nije slučaj kod Vildoze.Ovo kod njega je krajnja drskost i bezobrazluk.Na taj način se ponašati,igrati totalno bez želje,bez trunke odgovornosti prema saigračima,prema klubu,navijačima.Toliko je negativan i štetan za ekipu da bi bilo neophodno da ga trener skloni iz ekipe na neko vreme.
Kaže neko ovde,dobro je što ima ugovor na sledeće sezonu.Nije dobro.Definitivno je jasno da ga ne treba zadržavati posle ove sezone.Pošto ovaj njegov bezobrazluk traje baš dugo i kako vidimo nema ni trunke želje da se vrati u normalu.Ako je pomislio da nas časti svojim prisustvom a ponaša se ovako kako se ponaša tu se momak grdno prevario.
Za Kampaca sve suprotno od Vildoze.Zadržati ga po svaku cenu.Svetska klasa,a skroman momak koji daje uvek sve od sebe,do zadnjeg atoma snage.I kada mu ne ide najbolje uvek je borben i pozitivan po ekipu,pravi vođa na koga uvek možeš da se osloniš.Pravi oslonac i vođa ekipe,mnogo kvalitetan čovek pre svega.Za razliku od Vildoze.

Milos

pre 1 godinu

Morao bi mnooogo bolje,s obzirom da ima platu od 2 miliona.Ali ne samo on.Klub koji ove sezone ima budzet 25 miliona i najskuplji tim u istoriji srpske kosarke ne bi smeo da ima skor 12-17 i da poslednjih 10-ak kola igra rekreativne utakmice.

CZ

pre 1 godinu

Kampaca obavezno zadrzati i sledecu sezonu ako misle da budu konkurentni.Covek je za razliku od Vildose vidi se ozbiljniji ima familiju,zenu, dete i u vecini slucajeva su ti familijarni ljudi vise posveceni svom poslu i uspehu, imaju cilj u zivotu, zele da osiguraju svoju porodicu.Vildosa je sam izjavljivao da mu zelja da dodje Kampaco,zeleo je da igra sa njim i ne vidim razlog da jedan drugom smetaju, Vildosa je vrlo dobar i koristan igrac ali na rukovodstvu kluba je da sa njim porazgovara i pokaze crtu dokle moze da izigrava "kazanovu"a da delimicno zapusti sport koji mu hleba daje. Inace kako Vildosi, tako i svim ostalim igracima pa i treneru treba jedan vrhunski psiholog jer ovo sto se u zadnje vreme igra nije normalno.Skupo su placeni pa ih treba debelo lupiti po novcaniku kad odigraju lose vec dobijenu utakmicu !

121

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!

Nikada se nismo palili na F8

pre 1 godinu

Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?
(Izdah, 18. mart 2023 15:46)

Kako i da platite toliki porez kad imate duple plate, EL to potvrdila kad ste muljali sa papirima.

PsychoTheRapist

pre 1 godinu

Situacija u Zvezdi me podseća na onu reklamu za kineski restoran:

Nema vaša kuca?
Nema vaša maca?
Nije kriv Wong - krivo je more!

Liga šampiona

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)
U pravu si previše vaših ima u košarci.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

Prve sezone?? Zar je vi niste osvojili jedno pet puta, 17 F4, a broja F8 ne zna se??? Kakav si ti grobar kad nemaš takvih deluzija???
(Lajavi krelac, 18. mart 2023 16:43)
Onaj koji zna za koga navija i šta je taj klub u svojoj decenijskoj istoriji osvojio.Nisam nikad i nadam se necu biti simpatizer prekidač kluba,koji se pali i gasi vise puta nego dotični plastični objekat.Toliko.

tane

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

ma daj ne pali se dete
(veverac, 18. mart 2023 20:28)

Razbio vas Ljkoze i jedne i druge. Ni argentinski džipsiji ne pomažu. Tako ti je to, moj veverče.

zvezdaš

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca

Nikako da naučimo šta je tajming. I tako godinu za godinom. Čak i prošle godine nismo znali za tajming pa smo isprašili najskuplji tim na čelu sa naboljim trenerom Evrope. Toliko nismo znali za tajming, da je dotični najbolji trener Evrope zajedno sa svojim najskupljim timom pobegao sa državnog prvenstva.

Звездаши не воле школу

pre 1 godinu

Pa kako bre legitimno?
Jeste kupili wild card?
Jeste.
Od kojih para?
300 ili 500 hiljada od ustedjenih 7 milki evra neplacenog poreza?
Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?
(Izdah, 18. mart 2023 15:46)

Vi ste trebali da platite 16 miliona evra duga zbog kojeg ste bankrotirali ali vas je AV izvukao sa nečim što se zove UPPR a koji ekonomija ne poznaje. Pre neki dan je ugašena Fabrika reznih alata u Čačku. Nekada je bila vrhunska firma. Zašto dr Nebojša nije otišao tamo da reši problem? Malo promena imena, malo pretnje poveriocima itd.

Patriota

pre 1 godinu

Vildosa je bio jedan od najboljih igrača Zvezde nakon smene trenera i dolaska Ivanovića i učestvovao u seriji pobeda u evroligi. Onda je došla povreda, dovođenje Kampaca, a na kraju i problemi privatne prirode. I normalno je da sada ne dobija normalnu minutažu već je prvi da kažem plej Kampaco. A na sve to kada dodamo da je i Nedovic povredjen i ne igra dolaze i rezultati koje Zvezda ima. Trener je taj koji treba da radi na povratku forme Vildose i to ne sam. Mora da ima psihologa koji će posebno da radi sa njim. Zvezdi je potreban Vildosa i samo od Zvezde zavisi njegov povratak. Da li će Zvezda uspeti da vrati pravog Vildosu veliko je pitanje. I Vildosa i Kampaco žele da imaju loptu da sami odlučuju da li će da šutiraju za tri poena, da li će ići na ula, u reket ili asistirati saigracima. A to sada nije Vildosa već Kampaco. Bliži se završnica ABA lige i Zvezdi je neophodan Vildosa u punoj formi, normalno potrebno je i da se Nedovic i Lazić oporave. Bez Vildose u igri šanse su mnogo manje. Videćemo u narednom periodu da li će biti povratka Vildose u pravi ritam za Zvezdu.

matori

pre 1 godinu

Desilo mu se da sada svi kroz skauting shvataju koliki je divljak i brane ga prilično lako. Osim brzine nema tu baš drugih kvaliteta osim što je drčan dok ne popije ćuœku od nekoga. Ukratko to je realna njegova slika a što ste se vi tripovali da je Bogotac to je vaš problem!

gegara

pre 1 godinu

Nama igraju impotentni igrači, i Vildosa besni...
Petrušev je kidao, i sad je dobar, ne dobija ulogu koju treba da ima...
On mora da igra bar 1/3 napada, jer ima sve! Svakog centra može da napuni... Opet igra po 20 minuta, umesto po 35...

Igramo bez centra! Sezonu u EL??? Važi...
(Pedja J7, 18. mart 2023 12:04)

Da dečko može svakoga da napuni i igra 35 minuta ne bi ga Efes puštao olako i igrao sa moćnim Tiborom Plajsom/Danstonom na centru i dovodio Žižića kao treću opciju.

Dovoljno ti govori da su ga pustili iz ugovora i umesto njega doveli Žižića posle 9/5 sezone u Makabiju da deli minute sa Plajsom od od 34 godine i Danstonom od 37 - nije Efes ni glup ni siromašan nego dečko u ozbiljnoj ekipi ne može da igra a u CZ može, Luka Mitrović isto ne bi u drugoj EL ekipi preko 10 minuta dobio, još manje u top 8 ekipi, a u CZ deluje pristojno.

Štagod

pre 1 godinu

Kakva crna odlika trenera, nije Ivanovic sklapao ovaj tim, čovek je izvukao maksimum iz date mu selekcije. Tim koji na pola sezone menja trenera ne moze da se nada zeljenim rezultatima. Sacekajte sledecu sezonu pa nakon toga sevajte paljbu o Ivanovicu, on je čovek tu jedna od retkih svetlih karika.

Liga šampiona

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!
(121, 18. mart 2023 14:45)
vaš Savić kaže Kampaco prima 100000 mesečno a vi nemate tih para... došao u decembru znači 7x100000 je po vama 7 miliona...ha,ha,ha...dodali ste malo nula a nek kaže koliko ima Željko 3 miliona?
(super, 18. mart 2023 15:16)
Više se isplati Željko za 3m nego Kampaco za 100k evra ako ima nekoga sa sva grama mozga kod vas da shvati. A realnost je daxsu cene obrnute.

janez

pre 1 godinu

Ja mislim da vam fali di Marija da centrira sa desne strane i onda skraceni zemljak moze da pada bez da trosi energiju. Mnogo se trosi dok dodje do dela gde treba da se baci ili cimne a Vildoza se naljutio jer je to njegova uloga bila. Treba potpisati peticiju da se tange argentine ubace u juzni vetar 3: na liniji za slobodna bacanja.

Milos

pre 1 godinu

Daca,
Ostace i Vildoza i Kampaco jer cete imati najveci budzet u istoriji evropske kosarke.Ove sezone ste iza Barse i Fenerbahcea,a sledece cete da ih presisate.
Imate da se palite do 20.kola kako ste najjaci i najbolji,da svi imaju strah od vas.A onda narednih 10-15 kola se pretvarate u KK Rekreativo.
Ali i ima i neceg dobrog i smesnog u svemu tome.Imacemo saopstenja,krivicne prijave i gostovanja onoga na svaka 2-3 dana na raznim televizijama.

Tika Spic

pre 1 godinu

Ja sam ga zavoleo i volim ga i sada kad mu ne ide,za razliku od mnogih koji "vole" ali samo kada ide,a kad ne ide onda pljuvacina po momku. Ako je i bio na splavu i napio se neka je,ima i on pravo da se otkaci kada ima slobodno vreme. To sto su to iskoristile one tri oko njega je druga stvar,nije radio nista zabranjeno tako da i ta devojka sto ga ostavila zbog tog snimka nije bas inteligentna. A ne igra on losije od tada nego od povrede zbog koje nije igrao dvadesetak dana. Bice on opet dobar,podrska za Luku!

Petar

pre 1 godinu

Kao da je svetsko košarkaško ime, osrednji igrač a plus zapao u krizu . Zašto? To on najbolje zna, ali ima veze i sa dolaskom Kampaca....

super

pre 1 godinu

nije problem što promašuje za tri poena veći je problem su izgubljene lopte i te neke asistencije koje su vrlo čudne i Kampaca jednostavno saigrači baš nisu ukapirali...

Izdah

pre 1 godinu

... Sve ovo nije moja konstrukcija nego informacije od jednog igrača Zvezde, koji mi je dugogodišnji prijatelj i koji jedva čeka da se završi sezona i da beži bilo gde. ...

(Vlade, 18. mart 2023 15:22)

Djurovicu, ti li si?

123

pre 1 godinu

Bez centra se ne moze igrat EL!
(BOSS, 18. mart 2023 13:00)


Imate 2 a Partizan jednog. Smaili nije centar a Koprivica ima mononukleozu. On je centar. Tako da kukas bez razloga. Na treneru je da radi sa centrima i uputi ih u sistem igre. I onda kazes, bez centra se ne moze u EL? Ako mislis na Tavaresa, Veselog i da ne nabrajam. Onda nemate , nema ni Partizan?

Brada_Bg

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca, 18. mart 2023 12:31)


Nama je tajming svake godine vrhunski, kad god se osvajaju trofeji, mi igramo najbolje, videli ste to u Nisu ovih godina, videli ste to i u Pioniru poslednjih skoro 10 godina, ako Bog da gledacete i ove...

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

Lako je Željku kad mu je Tomislav Hordov u ekipi...

Izdah

pre 1 godinu

Bez centra se ne moze igrat EL!
(BOSS, 18. mart 2023 13:00)

Imate 2 a Partizan jednog. Smaili nije centar a Koprivica ima mononukleozu. On je centar. Tako da kukas bez razloga. Na treneru je da radi sa centrima i uputi ih u sistem igre. I onda kazes, bez centra se ne moze u EL? ...
(123, 18. mart 2023 15:08)

Martin sa visinom cetvorke (povredjene) i Kuzma sa telom bake?
Naravno, na dusu uprave.

vasavlada

pre 1 godinu

Sjajan igrac, ne treba zaboraviti kako je igrao u ranijem dijelu Euroleague. Treba ga podrzati i vjerovati u njega, on ima strasan potencijal. Volio bih ga vidjeti u Zvezdi i sljedece godne. Popravice se on jer takava igracina ne moze dugo igrati na losem nivou. Glavu gore Luca i punom parom naprijed.

Liberty

pre 1 godinu

Čitam komentare i neverujem koliko partizanovaca komentariše u fazonu "ja znam imam insajderske informacije od jednog igrača zvezde"... Evo ja ću da vam kažem imam i ja informacije, pomutila mu mozak i napravila kajganu od domaćih jajca ona navijačica crno belih, pevaljka džamahirovićka ili tako nešto!

Šalu na stranu, dečko je van forme, pa šta sad ništa strašno, koliko je Real platio Luku Jovića i ništa. To se dešava u sportu. Igrao je Vildosa odličo jedno vreme, sad je loš, nadam se kada dođe borba za trofeje da će ponovo biti odličan.

Trofeji se broje, to da li smo 14 ili 8 u evroligi nije važno u opšte ako je ne osvojimo. Šta treba da se dičimo i hvalimo kao ušli smo u top 8? To je uspeh?

Samo trofeji se broje, priznaju i pamte!

Jedan smo osvojili, nadam se da ćemo uspeti i ostala dva do kraja sezone.

Inače sinoć je utakmica izgubljena na par minuta pre kraja kada je Barsa vodila 2 razlike, Kampaco u napadu prošao ko brzi voz i servirao asistenciju za Lazarevića na tacni, nažalost dečko promašio čist zicer i tu je Zvezda izgubila. I šta sad, ko je kriv? Lazarević? Niko nije kriv! To je samo sport.

Sportski pozdrav!

dovla

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste

Izdah

pre 1 godinu

 U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.
(Gargamel, 18. mart 2023 14:56)

Pa kako bre legitimno?
Jeste kupili wild card?
Jeste.
Od kojih para?
300 ili 500 hiljada od ustedjenih 7 milki evra neplacenog poreza?
Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?

wer

pre 1 godinu

sta bilo crvenkapice?
pa sto tako tuzno i besno kmecite?
zato sto vas malo przimo i zavitlavamo?

setite se one narodne, vi ste velike patriJotkinje:
tovari magare dok su mu noge u blatu..

Nele

pre 1 godinu

"Vi ste trebali da platite 16 miliona evra duga zbog kojeg ste bankrotirali ali vas je AV izvukao sa nečim što se zove UPPR a koji ekonomija ne poznaje. Pre neki dan je ugašena Fabrika reznih alata u Čačku. Nekada je bila vrhunska firma. Zašto dr Nebojša nije otišao tamo da reši problem? Malo promena imena, malo pretnje poveriocima itd.
@Звездаши не воле школу,"
Vasa glupost je bezgranicna. Sada vam je kriv AV za UPPR koji postoji u zakonu vec par decenija. A Zvezdi je odobren UPPR 2011 kad taj koji vam sipa u KK nije ni bio na vlasti..

Daca

pre 1 godinu

Ma kakve devojke, kakvi splavovi, to su cisti spinovi. Samo cekao da u Beograd dodje pa da sazna sta je provod a ovo ovde nije nista u odnosu na Buenos Aires. Nije ni ljubomoran na Kampaca, pa on je bio najsrecniji kad je dosao, ako je nesto zbog njega prece ce biti ona druga rec na lj. Mislim da decko ima neki privatni i psihicki problem. Sve ce to da se sredi, polako samo. Nadam se da ce i Vildosa i Kampaco ostati i naredne sezone.

super

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!
(121, 18. mart 2023 14:45)
vaš Savić kaže Kampaco prima 100000 mesečno a vi nemate tih para... došao u decembru znači 7x100000 je po vama 7 miliona...ha,ha,ha...dodali ste malo nula a nek kaže koliko ima Željko 3 miliona?

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

Prve sezone?? Zar je vi niste osvojili jedno pet puta, 17 F4, a broja F8 ne zna se??? Kakav si ti grobar kad nemaš takvih deluzija???

Gazda

pre 1 godinu

Gazda, mogu ja manje-vise da se slozim sa tobom, samo treba da priznas da su i drugi tezak krs, tres i seljana-dziberana. Jednu stvar sigurno znam, a ako si iz BEG, onda bi i ti trebalo da znas, a to je da je Vox samo jedan na ovoj planeti.
(Dzunior Vels, 18. mart 2023 16:50)

Joj, druze, voleo bih da ne moram da te razocaram. Takvih klubova ima na svakom cosku u zapadnom svetu. Nedavno sam bio u Berlinu i zaboo jedan takav i to u sred rezidencijalne cetvrti, radnim danom. Pletu dzezijanu na uvo (da mozes da pricas) neki matorci, onako neobavezno. Pici se bilijar i fliperi iz 80-tih, pivo cekas 15 minuta iako ima celih 20 gostiju, uglavnom poznanika gazde. Cak se i pusi u polovini lokala. I meni je Vox drag i voleo bih da ima vise takvih mesta kod nas. Ali daleko da je jedinstven. O slicnim klubovima u ostatku sveta da ne govorim. Sao Paolo me odusevio. Opustencija, dobra muzika, jeftino pivo, druze se potpuni stranci ko kumovi na svadbi. Ima svuda dziberaja ali je kod nas on dominantan. Drugacija vrsta zabave je u zestokoj manjini. I tek ce biti.

hahahhaa

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca

Ma da , ne znaju kad je tajming. Kako li vas biju 10 godina bez tajminga, hahahahaha.

Izdah

pre 1 godinu

... Обојица играју на истој позицији ...
(Американац, 18. mart 2023 12:05)

Elementarno nepoznavanje.

A decko ce biti OK kad nam bude bas trebalo.

Mrgud

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

...koga ovde jos briga sta vi igrate ili gde ste se usli...

Nego...jel' stvarno ocekujes da smo toliko naivni da vam poverujemo da se identifikujete sa tim timom?

delboj

pre 1 godinu

Luka Vildosa nije bio nikakva nepoznanice. Vec 5,6 sezone au etru u Evroligi. Dobar igrac ali daleko od neke pravez zvze i daleko od ponajboljih igraca Evrolige. Kliknuo je malo vise u Zvezdu, pogodili se argentinsko - balkanski temperamenti, ali sve u svemu VIldosa je sam odobar igrac i nista vise od toga. Igrac je trenutne inspiracije ne i konstantnosti i vrhunskog kvaliteta. Neuporediv sa Micicem, Jamesom, Ljljuom, Slukasem, Kampacom...

dell boy troter

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.

Dzunior Vels

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота
(ИзНенада, 18. mart 2023 13:08)

Mi smo centar vrhunskog treša i jeftine zabave. To ti kaže neko ko je živeo u 11 zemalja, na 3 kontinenta. Težak treš i džiberana.
(Gazda, 18. mart 2023 15:57)

Gazda, mogu ja manje-vise da se slozim sa tobom, samo treba da priznas da su i drugi tezak krs, tres i seljana-dziberana. Jednu stvar sigurno znam, a ako si iz BEG, onda bi i ti trebalo da znas, a to je da je Vox samo jedan na ovoj planeti.

veverac

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

ma daj ne pali se dete

dell boy troter

pre 1 godinu

@(Liga šampiona, 18. mart 2023 16:34
@111
Sta treba da se desi coveku da cita vesti kluba koji ocigledno mrzi iz dna duse?
Da ste citali kao sto niste mozda bi cam bilo jasnije sta sam napisao.
Da ni jednoj personi od pomenutih u prvom komentaru nema mesta u srpskoj kosarci, plus jos Ostoja i slicni. Dokle god 10 godina postoji samo Zvezda ili 10 godina postoji samo Partizan nema od nas nista. Bitno je samo oo koga vise mrzi. A vidim da tu gospodo prednjacite. Prijatan dan, uzivajte u vestima vezanim za Zvezdu

Vlada

pre 1 godinu

Najlepsa kosarka u Evropi, osvajaci univerzuma, najbolji napad Evrope...Realno stanje: grcevita borba za top 8 ( nikad niste bila top 8 punoj Evroligi ( CSK, Lokomotiva, Zenit) , 19 meseci bez trofeja, skrcano preko 40 mil za dve godine, dugovanje poreza, drzava kupila ucesce za Evroligu, arena na racun drzave. O placevima na Kopu, hotel dozvolama po Ovcar banji, babinim njivama nekom drugom prilikom.

Čitam cele rečenice

pre 1 godinu

Gomila sirotinje se prepucava "mi platili, vi platili... Naš budžet, vaš budžet..." E gologuzijo, s čim se ti zanimaš?!?!

Luka odmara malo... Biće to sve ok...

James Bond

pre 1 godinu

Dve činjenice:
1. 3-2 ove sezone u pobedama
2. Bićete 9. u EL
(pedja 71, 20. mart 2023 09:01)

Cinjenica je ovo 1 trenutno, cinjenica je da smo vas u poslednjem derbiju unakazili i vratili na fabricka podesavanja, cinjenica je da trenutno stojimo puno bolje u Evro-Aba ligi, cinjenica je da ste izgubili svaku sansu i pored ogromnog budzeta za top8, cinjenica je da se mi za taj top8 i dalje borimo i imamo velike sanse, cinjenica je da nikada niste bili bitan faktor u Evroligi itd.itd.
Ovo pod 2 su samo vase puste zelje u kojima iskazujete svu nemoc i frustraciju...
Nastavice se...

misko

pre 1 godinu

Doveli su Kampaca koji igra na prakticno istoj poziciji i hemija se poremetila. Osim toga, Vildoza je ocigledno lozana kao i vecina igraca Zvezde i mnogo bolje igra pred domacim navijacima nego na strani.

goldi

pre 1 godinu

ima do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.

Vladimir Zdjelar

pre 1 godinu

Gospodine trik, a šta je slagano i zašto se ponovo zamjenjuju teze?
Gospodin Savić je sjedio u Istanbulu i gledao utakmicu KK Partizan Mozzart.

boban psiholog

pre 1 godinu

novcem ne mozes da kupis velicinu kluba koju cine istorija navijaca itd.

recimo ovaj skup igraca u Partizanu bi u nekom drugom klubu zavrsio na poslednjem mestu u EL i bio teska indijanatina ali u Partizanu oni osecaju velicinu kluba i gde su dosli pa svoje sujete ostavljaju po strani i svako daje svoj maksimum i zato je partizan na korak od top 8 .

zvezdaš

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca

Nikako da naučimo šta je tajming. I tako godinu za godinom. Čak i prošle godine nismo znali za tajming pa smo isprašili najskuplji tim na čelu sa naboljim trenerom Evrope. Toliko nismo znali za tajming, da je dotični najbolji trener Evrope zajedno sa svojim najskupljim timom pobegao sa državnog prvenstva.

Brada_Bg

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca, 18. mart 2023 12:31)


Nama je tajming svake godine vrhunski, kad god se osvajaju trofeji, mi igramo najbolje, videli ste to u Nisu ovih godina, videli ste to i u Pioniru poslednjih skoro 10 godina, ako Bog da gledacete i ove...

Izdah

pre 1 godinu

 U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.
(Gargamel, 18. mart 2023 14:56)

Pa kako bre legitimno?
Jeste kupili wild card?
Jeste.
Od kojih para?
300 ili 500 hiljada od ustedjenih 7 milki evra neplacenog poreza?
Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?

goldi

pre 1 godinu

ima do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

Lako je Željku kad mu je Tomislav Hordov u ekipi...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

Prve sezone?? Zar je vi niste osvojili jedno pet puta, 17 F4, a broja F8 ne zna se??? Kakav si ti grobar kad nemaš takvih deluzija???

dovla

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste

Vlade

pre 1 godinu

Desio se Duško Ivanović. Kad je došao svi su pričali kako je ludak koji upropaštava igrače. Zbog pritisaka gazde je spustio intenzitet treninga i nivo discipline. Onda je prihvatio da mu se dovede Kampaco kao najskuplji igrač u istoriji srpske košarke (možda i sporta), čime je narušena hijerarhija u timu. Posle njegovog dolaska, kao posledica šok terapije, došli su dobri rezultati ali onda se stalo. Igrači su očigledno nespremni, van forme i povređuju se. Plaćeni su samo Argentinci i to je uzdrmalo svlačionicu. Videli ste sinoć svađu Mitrovića i Vildose. Sve ovo nije moja konstrukcija nego informacije od jednog igrača Zvezde, koji mi je dugogodišnji prijatelj i koji jedva čeka da se završi sezona i da beži bilo gde. Za razliku od Ivanovića, Željko nije kupovao nikoga, iako su mu trebali igrači, baš da ne bi remetio hemiju u timu. Žestoko se treniralo sa postojećim kadrom i zato sve protivnike kidaju u 4/4. Dok god Zvezdu bude vodila postojeća garnitura u upravi, dok oni dovode igrače, experimentišu sa trenerima, sreće za Zvezdu nema. Lako je bilo dok je Partizan bio krš a Budućnost provincijska ekipa, sad je to sve drugačije. Bojim se da Zvezda ide putem bez povratka a sve zbog psisološkog stanja gazde.

hahahhaa

pre 1 godinu

Izgoreo i istrosio se u pogresnom delu sezone. Kao i svake godine kad je CZ u pitanju. Nikako da naucite sta je tajming
(aca

Ma da , ne znaju kad je tajming. Kako li vas biju 10 godina bez tajminga, hahahahaha.

Nele

pre 1 godinu

"Vi ste trebali da platite 16 miliona evra duga zbog kojeg ste bankrotirali ali vas je AV izvukao sa nečim što se zove UPPR a koji ekonomija ne poznaje. Pre neki dan je ugašena Fabrika reznih alata u Čačku. Nekada je bila vrhunska firma. Zašto dr Nebojša nije otišao tamo da reši problem? Malo promena imena, malo pretnje poveriocima itd.
@Звездаши не воле школу,"
Vasa glupost je bezgranicna. Sada vam je kriv AV za UPPR koji postoji u zakonu vec par decenija. A Zvezdi je odobren UPPR 2011 kad taj koji vam sipa u KK nije ni bio na vlasti..

Американац

pre 1 godinu

Играо је добро до доласка Кампаца. Обојица играју на истој позицији и велики су потрошачи лопте. Тешко играју када им лопта није у рукама.

czz

pre 1 godinu

Kampaco je pokazao sta znaci biti top5 u Evroligi, uz Musu, Mirotica, Majka Dzejmsa i Sasu Vezenkova koji zasluzuje MVP.

Ali ja to pisem vec duze vreme, Zvezda nema Krilo i Krilnog centra...Holand je krilo ali ne igra, Bentil je K.centar uz Mitrovica, ljudi su mnogo ograniceni pogotovo Bentil, Dobric igra krilo a generalno je bek suter po stilu igre i konstituciji. Mislim da je Zvezda zasluzila da bude po nekom kvalitetu u prvih 8, ali po igri su kriminalni, Kampaco nije narusio nista, jednostavno je bolji igrac od Vildoze, ovaj moze da ide gde hoce kad ima ugovor do leta 2024., bolje za tim da sedi na klupi..Nedovic je top igrac ali zna da gubi lopte mnogo, da zaredja crni niz. Ovo 14. mesto je samo odlika trenera, da je bio dobar ne bi dobio otkaz u Baskoniji, lik pojma nema

Mrgud

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

...koga ovde jos briga sta vi igrate ili gde ste se usli...

Nego...jel' stvarno ocekujes da smo toliko naivni da vam poverujemo da se identifikujete sa tim timom?

veverac

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

ma daj ne pali se dete

dell boy troter

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.

super

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!
(121, 18. mart 2023 14:45)
vaš Savić kaže Kampaco prima 100000 mesečno a vi nemate tih para... došao u decembru znači 7x100000 je po vama 7 miliona...ha,ha,ha...dodali ste malo nula a nek kaže koliko ima Željko 3 miliona?

Vlada

pre 1 godinu

Najlepsa kosarka u Evropi, osvajaci univerzuma, najbolji napad Evrope...Realno stanje: grcevita borba za top 8 ( nikad niste bila top 8 punoj Evroligi ( CSK, Lokomotiva, Zenit) , 19 meseci bez trofeja, skrcano preko 40 mil za dve godine, dugovanje poreza, drzava kupila ucesce za Evroligu, arena na racun drzave. O placevima na Kopu, hotel dozvolama po Ovcar banji, babinim njivama nekom drugom prilikom.

Liberty

pre 1 godinu

Čitam komentare i neverujem koliko partizanovaca komentariše u fazonu "ja znam imam insajderske informacije od jednog igrača zvezde"... Evo ja ću da vam kažem imam i ja informacije, pomutila mu mozak i napravila kajganu od domaćih jajca ona navijačica crno belih, pevaljka džamahirovićka ili tako nešto!

Šalu na stranu, dečko je van forme, pa šta sad ništa strašno, koliko je Real platio Luku Jovića i ništa. To se dešava u sportu. Igrao je Vildosa odličo jedno vreme, sad je loš, nadam se kada dođe borba za trofeje da će ponovo biti odličan.

Trofeji se broje, to da li smo 14 ili 8 u evroligi nije važno u opšte ako je ne osvojimo. Šta treba da se dičimo i hvalimo kao ušli smo u top 8? To je uspeh?

Samo trofeji se broje, priznaju i pamte!

Jedan smo osvojili, nadam se da ćemo uspeti i ostala dva do kraja sezone.

Inače sinoć je utakmica izgubljena na par minuta pre kraja kada je Barsa vodila 2 razlike, Kampaco u napadu prošao ko brzi voz i servirao asistenciju za Lazarevića na tacni, nažalost dečko promašio čist zicer i tu je Zvezda izgubila. I šta sad, ko je kriv? Lazarević? Niko nije kriv! To je samo sport.

Sportski pozdrav!

Tika Spic

pre 1 godinu

Ja sam ga zavoleo i volim ga i sada kad mu ne ide,za razliku od mnogih koji "vole" ali samo kada ide,a kad ne ide onda pljuvacina po momku. Ako je i bio na splavu i napio se neka je,ima i on pravo da se otkaci kada ima slobodno vreme. To sto su to iskoristile one tri oko njega je druga stvar,nije radio nista zabranjeno tako da i ta devojka sto ga ostavila zbog tog snimka nije bas inteligentna. A ne igra on losije od tada nego od povrede zbog koje nije igrao dvadesetak dana. Bice on opet dobar,podrska za Luku!

Pedja J7

pre 1 godinu

Dešava se to da mu se zameri što promaši par trojki, i izgubljena lopta, pa onda Ivanović skakuće dok vodi loptu narednih pola sata!
Lazarević, da pređe na rukomet! Dečko juče promašio zicer o tablu za izjednačenje pred sam kraj!
Marković ne može vola da ubode, penzija bila rešenje...
Nedović povređen...

Prosto, Vildosa mora da igra i kad brlja, jer nema ko!

Pogledajte partizan, oni u napadu imaju Pantera, Nanelija, Egzuma, Ledeja, sve igrači koji imaju 15 poena u rukama...

Nama igraju impotentni igrači, i Vildosa besni...
Petrušev je kidao, i sad je dobar, ne dobija ulogu koju treba da ima...
On mora da igra bar 1/3 napada, jer ima sve! Svakog centra može da napuni... Opet igra po 20 minuta, umesto po 35...

Igramo bez centra! Sezonu u EL??? Važi...

Goran

pre 1 godinu

Kampaco im je digao svlacionicu u vazduh. Digao im je budzet u vazduh. Digao im je autoritet trenera u vazduh (pogledajte ga na tajmautima kako on umesto Ivanovica crta akcije na tabli). Jednostavno sa stanovista Grobara nista bolje nije moglo da se desi nego da osvedocene neznalice kosarke pomisle da je Kampaco dobra akvizicija. Sami sebi sasuli rafal u noge i to jos platili masne pare. Neprocenjivo.

Izdah

pre 1 godinu

... Обојица играју на истој позицији ...
(Американац, 18. mart 2023 12:05)

Elementarno nepoznavanje.

A decko ce biti OK kad nam bude bas trebalo.

Goran Loznica

pre 1 godinu

Skontao čovek da može zgrnuti dobru lovu a da se ne kida na terenu za istu pa sad spustio gas. Do godine u PAO. Tako javljaju svi. Ni tamo neće puno morati da zapinje jer su i oni postali rekreativci u evroligi…

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Kada je došao u Beograd jasno mu je dato doznanja da se ne pale na top 8
(Kris Boš, 18. mart 2023 13:24)
Slazem se.Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.Mozda za jedno deset godina,ali prve ne sigurno…

Hex

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Sta se desava sa Partizanom u fudbalu?! Nista specijalno. Imamo tri malo bolja igraca, a ostalo sve daleko ispod proseka. Nemamo trenera. Upravu kojom diriguje zna se ko. Voleo bih da ne dobijemo licencu za Evropu i da zavrsimo 5-6 na tabeli gde realno i treba da budemo, pa da se u dogledno vreme napravi totalni reset kluba. A za moras dno da dotaknes. Ako mislis da ima Partizanovaca koji se tangiraju zbog ovog grdno se varas. Ovo isto i vas ceka verovatno vrlo skoro. Meni je zao igraca, ali za klub je najbolje da mi na utakmice ne dolazimo. A sto se srpskog fudbala tice, samo je korak ispred malteskog. Ko god bude igrao Evropu bice deklasiran od svake ozbiljne ekipe. U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.
(Gargamel, 18. mart 2023 14:56)

Vama Zvezdasima je uteha to sto je Partizan los u fudbalu u ovoj komedija ligi? Pa uzivajte. Mi cemo uzivati u najlepsoj kosarci koja se trenutno igra u Evropi. A sto se fudbala tice, igracete LS gde ce vas kantati ko stigne jet realno imate krs ekipu, Topola, Cuka i Vojvodina vise od dva boda nece doneti i eto srpskih klubova za dve godine opet u prvoj rundi kvalifikacija. Partizan je ovakav uzasan kakav je, doneo ove godine Srbiji vise bodova nego "mocna" Zvezda. I da...znas zasto nikada nije donesen Zakon o privatizaciji u sportu. Zato sto potencijalnom kupcu, samo Zemunelo vredi vise od citave Zvezde...jer tu se pare stvaraju. A vi zivite i dalje u oblacima, budite saucesnici Covica i Terzica koji vam ispod zita unistavaju klubove, mi sigurno necemo biti saucesnici ubicama Partizana.

sima

pre 1 godinu

Kampaco je medju 3 najbolja beka u euroligi i čovek vi igrao gde god da je. Uopšte ga ne koristite dobro,a i nema sa kime da igra. Nemate ni sutere a ni hemiju već sujetu i ljubomoru. E po tome se razlikuje Zeljko i Partizan od vas za 3klase iznad.
Sledeće god će otići jedan ili dvojca iz argentine jer neće da igraju i da se ne bore za top 4 a pogotovo Kampaco koga hice čeka evropa. Imate 5centara a i dalje kukate pa sto niste uzeli 2kvalitetna i platili ih nego ste nagomilali i sad kukate a pritom budzet nikad jači niste imali. Pogresna politika u klubu vam je skroz a pritom imate neograničen budzet,sami ste krivi cigani i sad ćutite i radite na sebi umesto pakosti i ljubomori sto sirite. Idite na sud i tuzite Vildozu sto ne igra kako treba i tuzite Barsu sto vas je dobila???

Daca

pre 1 godinu

Ma kakve devojke, kakvi splavovi, to su cisti spinovi. Samo cekao da u Beograd dodje pa da sazna sta je provod a ovo ovde nije nista u odnosu na Buenos Aires. Nije ni ljubomoran na Kampaca, pa on je bio najsrecniji kad je dosao, ako je nesto zbog njega prece ce biti ona druga rec na lj. Mislim da decko ima neki privatni i psihicki problem. Sve ce to da se sredi, polako samo. Nadam se da ce i Vildosa i Kampaco ostati i naredne sezone.

trik

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)

Zato slepo verujes gospodinu Covicu ...

Štagod

pre 1 godinu

Kakva crna odlika trenera, nije Ivanovic sklapao ovaj tim, čovek je izvukao maksimum iz date mu selekcije. Tim koji na pola sezone menja trenera ne moze da se nada zeljenim rezultatima. Sacekajte sledecu sezonu pa nakon toga sevajte paljbu o Ivanovicu, on je čovek tu jedna od retkih svetlih karika.

aca

pre 1 godinu

Nikako da naučimo šta je tajming. I tako godinu za godinom. Čak i prošle godine nismo znali za tajming pa smo isprašili najskuplji tim na čelu sa naboljim trenerom Evrope. Toliko nismo znali za tajming, da je dotični najbolji trener Evrope zajedno sa svojim najskupljim timom pobegao sa državnog prvenstva.
(zvezdaš, 18. mart 2023 12:45)

Moj komentar se odnosi na EL, ne na privatnu ligu gazde sa dva kluba. Ne znam dal je prosla sezona da niste kidali u decembru i januaru a krajem marta i u aprilu pola igraca vam povredjeno a ostali ne mogu da izdrze vise od 2/4, dusa im izlazi iz nosa.

daleke jecaju zvezde

pre 1 godinu

@Zaboravio da igra košarku preko noći kao i Papapetru u Partizanu.
(Maja, 18. mart 2023 13:42)

Draga Majo, uz dužno poštovanje, ali bolje pređite na neki drugi sport. Njih dvojica jednostavno ne mogu u istu rečenicu, ni kao košarkaši, a još manje sa ljudske strane. Ja bih odmah potpisao da Papapetru završi karijeru u Partizanu i da od sledeće sezone postane kapiten.

Liga šampiona

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!
(121, 18. mart 2023 14:45)
vaš Savić kaže Kampaco prima 100000 mesečno a vi nemate tih para... došao u decembru znači 7x100000 je po vama 7 miliona...ha,ha,ha...dodali ste malo nula a nek kaže koliko ima Željko 3 miliona?
(super, 18. mart 2023 15:16)
Više se isplati Željko za 3m nego Kampaco za 100k evra ako ima nekoga sa sva grama mozga kod vas da shvati. A realnost je daxsu cene obrnute.

dell boy troter

pre 1 godinu

@(Liga šampiona, 18. mart 2023 16:34
@111
Sta treba da se desi coveku da cita vesti kluba koji ocigledno mrzi iz dna duse?
Da ste citali kao sto niste mozda bi cam bilo jasnije sta sam napisao.
Da ni jednoj personi od pomenutih u prvom komentaru nema mesta u srpskoj kosarci, plus jos Ostoja i slicni. Dokle god 10 godina postoji samo Zvezda ili 10 godina postoji samo Partizan nema od nas nista. Bitno je samo oo koga vise mrzi. A vidim da tu gospodo prednjacite. Prijatan dan, uzivajte u vestima vezanim za Zvezdu

Gargamel

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Sta se desava sa Partizanom u fudbalu?! Nista specijalno. Imamo tri malo bolja igraca, a ostalo sve daleko ispod proseka. Nemamo trenera. Upravu kojom diriguje zna se ko. Voleo bih da ne dobijemo licencu za Evropu i da zavrsimo 5-6 na tabeli gde realno i treba da budemo, pa da se u dogledno vreme napravi totalni reset kluba. A za moras dno da dotaknes. Ako mislis da ima Partizanovaca koji se tangiraju zbog ovog grdno se varas. Ovo isto i vas ceka verovatno vrlo skoro. Meni je zao igraca, ali za klub je najbolje da mi na utakmice ne dolazimo. A sto se srpskog fudbala tice, samo je korak ispred malteskog. Ko god bude igrao Evropu bice deklasiran od svake ozbiljne ekipe. U kosarci je vec druga prica. Srbija napokon posle 2010. ponovo ima klub koji je legitimno u samom evropskom vrhu.

janez

pre 1 godinu

Ja mislim da vam fali di Marija da centrira sa desne strane i onda skraceni zemljak moze da pada bez da trosi energiju. Mnogo se trosi dok dodje do dela gde treba da se baci ili cimne a Vildoza se naljutio jer je to njegova uloga bila. Treba potpisati peticiju da se tange argentine ubace u juzni vetar 3: na liniji za slobodna bacanja.

Milos

pre 1 godinu

Daca,
Ostace i Vildoza i Kampaco jer cete imati najveci budzet u istoriji evropske kosarke.Ove sezone ste iza Barse i Fenerbahcea,a sledece cete da ih presisate.
Imate da se palite do 20.kola kako ste najjaci i najbolji,da svi imaju strah od vas.A onda narednih 10-15 kola se pretvarate u KK Rekreativo.
Ali i ima i neceg dobrog i smesnog u svemu tome.Imacemo saopstenja,krivicne prijave i gostovanja onoga na svaka 2-3 dana na raznim televizijama.

Logs

pre 1 godinu

Desava mu se Kampaco. Kapmaco je bolji plej i ima više loptu u rukama....Vildosa se javlja kao bek. Stefan Marković igra trojku...ludilo.

Kampaco je greška, veliki disbalans u plati on vs ostali...uvek postoji momenat ljubomore, ugusen Vildosa, a u raketu duva promaja.

Svako ko je igrao na centra protiv Zvezde dobio je.

milan11

pre 1 godinu

Previše plejeva, koji se međusobno guše. Kampaco, Vildosa, Ivanović, Marković, a i Nedović može pokriti tu poziciju... Bolje bi bilo, da su doveli neko drugo pojačanje, ovako relativno skupi igrači koji zajedno ne mogu pružiti svoj maksimum, a nije lako ni održati formu kad imaš smanjenu minutažu ili nemaš dovoljno loptu u rukama.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Čekao da Duško Ivanovic najzad posle X zasluženih poraza JEDNOM čestita pobedu protivniku,ali shvatio da to uopste nisu gospodski maniri vec izlizane fraze pa se jednostavno smorio.Eto.

Branko

pre 1 godinu

Pad forme i lošija igra su normalna stvar u sportu.Ovo nije slučaj kod Vildoze.Ovo kod njega je krajnja drskost i bezobrazluk.Na taj način se ponašati,igrati totalno bez želje,bez trunke odgovornosti prema saigračima,prema klubu,navijačima.Toliko je negativan i štetan za ekipu da bi bilo neophodno da ga trener skloni iz ekipe na neko vreme.
Kaže neko ovde,dobro je što ima ugovor na sledeće sezonu.Nije dobro.Definitivno je jasno da ga ne treba zadržavati posle ove sezone.Pošto ovaj njegov bezobrazluk traje baš dugo i kako vidimo nema ni trunke želje da se vrati u normalu.Ako je pomislio da nas časti svojim prisustvom a ponaša se ovako kako se ponaša tu se momak grdno prevario.
Za Kampaca sve suprotno od Vildoze.Zadržati ga po svaku cenu.Svetska klasa,a skroman momak koji daje uvek sve od sebe,do zadnjeg atoma snage.I kada mu ne ide najbolje uvek je borben i pozitivan po ekipu,pravi vođa na koga uvek možeš da se osloniš.Pravi oslonac i vođa ekipe,mnogo kvalitetan čovek pre svega.Za razliku od Vildoze.

Gerasim

pre 1 godinu

ima do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.
(goldi, 18. mart 2023 14:15)

Sta se tacno vi pitate? Lep je taj optimizam, samo nekad treba biti i realan.

vasavlada

pre 1 godinu

Sjajan igrac, ne treba zaboraviti kako je igrao u ranijem dijelu Euroleague. Treba ga podrzati i vjerovati u njega, on ima strasan potencijal. Volio bih ga vidjeti u Zvezdi i sljedece godne. Popravice se on jer takava igracina ne moze dugo igrati na losem nivou. Glavu gore Luca i punom parom naprijed.

matori

pre 1 godinu

Desilo mu se da sada svi kroz skauting shvataju koliki je divljak i brane ga prilično lako. Osim brzine nema tu baš drugih kvaliteta osim što je drčan dok ne popije ćuœku od nekoga. Ukratko to je realna njegova slika a što ste se vi tripovali da je Bogotac to je vaš problem!

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

Jer to je “novi format evrolige” koji mi Partizanovci nikad nismo igrali.Jer da jesmo i da ga znamo,ne bi ni mi usli u top 8 vec prve sezone.
(veoma zanimljivo, 18. mart 2023 13:48)

Prve sezone?? Zar je vi niste osvojili jedno pet puta, 17 F4, a broja F8 ne zna se??? Kakav si ti grobar kad nemaš takvih deluzija???
(Lajavi krelac, 18. mart 2023 16:43)
Onaj koji zna za koga navija i šta je taj klub u svojoj decenijskoj istoriji osvojio.Nisam nikad i nadam se necu biti simpatizer prekidač kluba,koji se pali i gasi vise puta nego dotični plastični objekat.Toliko.

veoma zanimljivo

pre 1 godinu

ma do maja još mnogo da se igra,trenutno su grobari u prednosti. svaka cast na dosadašnjim rezultatima ali lagano,mi smo ti koji se pitamo. Samo da dočekamo zdravo finalnu seriju pa se vidimo na Kalisu.
(goldi, 18. mart 2023 14:15)
Gde se pitate rodjeni?
Pa ni klub nije vas vec deset godina nego privatan!!!

Milos

pre 1 godinu

Morao bi mnooogo bolje,s obzirom da ima platu od 2 miliona.Ali ne samo on.Klub koji ove sezone ima budzet 25 miliona i najskuplji tim u istoriji srpske kosarke ne bi smeo da ima skor 12-17 i da poslednjih 10-ak kola igra rekreativne utakmice.

Izdah

pre 1 godinu

... Sve ovo nije moja konstrukcija nego informacije od jednog igrača Zvezde, koji mi je dugogodišnji prijatelj i koji jedva čeka da se završi sezona i da beži bilo gde. ...

(Vlade, 18. mart 2023 15:22)

Djurovicu, ti li si?

Izdah

pre 1 godinu

Bez centra se ne moze igrat EL!
(BOSS, 18. mart 2023 13:00)

Imate 2 a Partizan jednog. Smaili nije centar a Koprivica ima mononukleozu. On je centar. Tako da kukas bez razloga. Na treneru je da radi sa centrima i uputi ih u sistem igre. I onda kazes, bez centra se ne moze u EL? ...
(123, 18. mart 2023 15:08)

Martin sa visinom cetvorke (povredjene) i Kuzma sa telom bake?
Naravno, na dusu uprave.

tane

pre 1 godinu

Ne raspadaju se ni Efes ni Zvezda jer to zele , vec se raspadaju jer je to taktikom odlucio Zeljko Obradovic ...
(DanteExum, 18. mart 2023 12:01)

ma daj ne pali se dete
(veverac, 18. mart 2023 20:28)

Razbio vas Ljkoze i jedne i druge. Ni argentinski džipsiji ne pomažu. Tako ti je to, moj veverče.

Kaniđa

pre 1 godinu

On je uz promenljive igre Nedovića ključ neuspeha.Vec medec dana tvrdim da ga treba pustiti jer on glavom nije sa ovim timom ,pokušava da igra za sebe i svoju statistiku i budući ugovor.Trener saigrači,Beograd njega ne zanimaju...

Roger Federer

pre 1 godinu

Sta se desava, pa decko se opustio u Beogradu, izasao sa 3 splavarke, slagso devojku, kad je objavljen video, napustila ga. Sad ce neko reci ima drugih, da al on je bio sa njom duze vreme, mnogo je naivan ispao. Zar je stvarno mislio da one nece objaviti video sa njim, to su devojke zeljne popularnosti. Koliko je bio razvaljen od alkohola, nije ni primetio da ga snimaju.

le.ga

pre 1 godinu

Uticaj dolaska Kampaca i na Vildozu i na Nedovica je poguban. Narušio je atmosferu. I danas vlasnik kluba izjavi da EL i nije bila cilj? Dovedes igrača od 1.8 miliona za sezonu da bi igrao protiv MZT-a, Mornara, CIbone….
Ne znam da li je to slatki limun ili kiselo grozdje?
Kampaco jeste odlican, ali nijedan igrac nije iznad tima ko god on bio.
Ivanovic je imao mnogo sreće u početku. Par utakmica je dobio na jednu loptu, ali ne može tako stalno. Bar sinoc nisu ubedljivo izgubili 4/4. I to je pomak, a nije bilo ni realno da dobiju sinoc.

Gazda

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота
(ИзНенада, 18. mart 2023 13:08)

Mi smo centar vrhunskog treša i jeftine zabave. To ti kaže neko ko je živeo u 11 zemalja, na 3 kontinenta. Težak treš i džiberana.

111

pre 1 godinu

I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)


Predsednik saveza je bio u Italiji ne sa tom funkcijom vec je pozvan kao legenda Virtusa . Kao bivsi igrac tog kluba koga i danas postuju. A tvoj klub treba da prestane da muva, da EL ponistava licencu i odredjuje kada igrac moze da igra. Da placa kazne..Radite takve stvari i onda se pitas zasto direktor EL gleda Partizanove utakmice? Nece covek da rusi svoj ugled gledajuci tim ciji klub zeli da radi van propisa..Ne vidim sta tebi tu nije jasno? Ocigledno je da pogresno razumes ali zato lako prihvatas da je Bodiroga kriv? Kao i da se ne palite da igrate top 8?? Neverovarno? Koji su onda vasi sportski ciljevi ? Bez zelje da budete bolji? Da se plasirate sa najboljim klubovima, budete u samom vrhu? Ali vi se ne palite? Kako vam vasa legenda samo puni glavu? Kriv je Bodiroga a on..pa on je legenda. Covek nema nikakvu krivicu?? Polako ce on da stane na zulj EL jer to nije Dule Vujosevic , koga ste isterali iz kosarke, kao nekog krivca za sve i svasta , to je EL najaca kosarkaska liga Evrope. Samo neka Covic nastavi da se bavi manipulacijama..pa gledaj..

Antimit

pre 1 godinu

Svi upuceniji u drustvene mreze znaju da je u depresiji zbog raskida. Vidi mu se i na licu, kad ga kamera uhvati, da uopste mozgom nije na utakmici.

Marko

pre 1 godinu

Sve ovo što se dešava u Zvezdi je jako teško objasniti i konkretizovati.
Postoji samo jedno objašnjenje zašto im više ništa ne ide od ruke. Ljude možda i možeš da pobediš, ali ima Jedan koga ne možeš, pogotovo ako radiš suprotno od Njegove volje.

lifeisgood

pre 1 godinu

Noćni život Beograda je čudo,takve čari retko gde može osetiti u Evropi a verovatno Atina kao sledeća destinacija već u mislima...

JPR

pre 1 godinu

vidim grobari bas brinu sta se desava sa vildosom..evo ja brinem sta se desava sa partizanom u fudbalu.. hehe gledajte si u svoje dvoriste
(dovla, 18. mart 2023 13:35)

Ne dešava se ništa u fudbalu, Partizan je tu gde mu je mesto, sa pampurima od igrača i to je puno, takva je realnost, uorava menja trenere a ne vidi da su igraci problem…

RedMetox

pre 1 godinu

Desava se Beograd, gde je sve dostupno na tacni ! Sada je samo pitanje koliko si jak i kakav si profesionalac. U pocetku je sve funkcionisalo na energiju ali se prepustio čarima Bg. Mnogo smo ga zavoleli i steta sto ga sada gledamo drugim ocima, nadamo se samo da ce se vratiti na pravi kolosek.

War Inside My Head

pre 1 godinu

E ko Vildozu povede u noćni život Beograda,taj ga je u kanal direktno ubacio.Njegov evidentan pad u igri se poklapa nakon curenja fotografija,na kojima je on u alkoholisanom stanju okružen djevojkama!Em što to nije sportski način života,ok mora se ponekad i izaći,ali zna se kako vrhunski sportista mora da živi,em se desio ljubavni brodolom sa svojom djevojkom.Vidim neki navode dolazak Kampaca kao razlog Vildozinog pada u igri,generalno i atmosfere u ekipi.Za očekivati je bilo baš suprotno,došao je igrač,Argentinac,sunarodnik,što u evropskoj košarci i nije čest slučaj,igraju zajedno u reprezentaciji,dobro se poznaju,nisam sklon toj teoriji.Duško Ivanović već neko vrijeme tvrdi,vratiće se Luka još bolji,ali sezona se bliži kraju,a igre koje prikazuje,samo na momente liči onoj kakvu je prikazivao do nedavno.

ИзНенада

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота

Natocimo sampanj pice!

pre 1 godinu

To je taj Argentinski temperament...u koji su se kleli u Decembru...kako je to neka dobra stvar...covek je psiholoski sasvim poljuljan...i to se vidi kroz gestikulaciju na terenu i oko njega.

Sitni Sima

pre 1 godinu

Nije Vildoza ništa kriv. Igrao je u decembru odlično najbolje u karijeri jer realno njegove brojke kroz karijeru nikad nisu bile tako dobre kao u C zvezdi. Onda je došao Kampaco, Vildoza se povredio i vratio na staro posle povretka na teren. Vildoza nikad u Španiji dok je igrao nije imao dvocifren broj poena a u reprezentaciji i manje jer je uvek bio iza Kampaca i Laprovitole. Nije Vildoza top igrač da može sam da donosi pobede u EL i titule.

Liga šampiona

pre 1 godinu

U strahu su velike oci. Sta je realni cilj bio na pocetku sezone? Da ne budemo bokserska vreca. Ulozeno je mnogo, previse. Tim nije selektovao onaj ko treba, trener. Budimo realni,ako osvojimo ovu jadnu i bednu aba ligu, i ako se sledece sezone bude igrala el, da roster napravi trener, pa onda traziti realne rezultate. Prica o top 8 nije realna posle one italijanske turneje i gubitka derbija u pioniru. I koliko god ne zeleo verovati u to, ipak je previse ocigledno da predsednik saveza putuje sa komsijama na utakmice i direktor el cesto gleda njihove utakmice. Previse je sljama u celoj kosarkaskoj prici. Tuzno je da na praznik sporta, kosarkaski derbi ne smes da odes sa malim detetom da gledas.
(dell boy troter, 18. mart 2023 15:48)
U pravu si previše vaših ima u košarci.

Vladimir Zdjelar

pre 1 godinu

Gospodine trik, a šta je slagano i zašto se ponovo zamjenjuju teze?
Gospodin Savić je sjedio u Istanbulu i gledao utakmicu KK Partizan Mozzart.

PsychoTheRapist

pre 1 godinu

Situacija u Zvezdi me podseća na onu reklamu za kineski restoran:

Nema vaša kuca?
Nema vaša maca?
Nije kriv Wong - krivo je more!

121

pre 1 godinu

desava se Kampaco, totalno losa procena CZ... 1.8mil drzavnih para dato i to da bi igrao 3-4meseca

narusen balans u ekipi. Na kraju i titula u ABA ligi nece toliko znaciti ukoliko i PAR i ZVE odu direktno

Gospodo iz uprave odgovornost za trosenje para i zasto su izastali rezultati u EL zadnji 7 godina?!

Petar

pre 1 godinu

Kao da je svetsko košarkaško ime, osrednji igrač a plus zapao u krizu . Zašto? To on najbolje zna, ali ima veze i sa dolaskom Kampaca....

123

pre 1 godinu

Bez centra se ne moze igrat EL!
(BOSS, 18. mart 2023 13:00)


Imate 2 a Partizan jednog. Smaili nije centar a Koprivica ima mononukleozu. On je centar. Tako da kukas bez razloga. Na treneru je da radi sa centrima i uputi ih u sistem igre. I onda kazes, bez centra se ne moze u EL? Ako mislis na Tavaresa, Veselog i da ne nabrajam. Onda nemate , nema ni Partizan?

Nikada se nismo palili na F8

pre 1 godinu

Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?
(Izdah, 18. mart 2023 15:46)

Kako i da platite toliki porez kad imate duple plate, EL to potvrdila kad ste muljali sa papirima.

Dzunior Vels

pre 1 godinu

Нико не остаје имун на београдске сплавове , ноћни живот и јефтине девојке ..па после нек кажу да нисмо центар врхунског ноћног живота
(ИзНенада, 18. mart 2023 13:08)

Mi smo centar vrhunskog treša i jeftine zabave. To ti kaže neko ko je živeo u 11 zemalja, na 3 kontinenta. Težak treš i džiberana.
(Gazda, 18. mart 2023 15:57)

Gazda, mogu ja manje-vise da se slozim sa tobom, samo treba da priznas da su i drugi tezak krs, tres i seljana-dziberana. Jednu stvar sigurno znam, a ako si iz BEG, onda bi i ti trebalo da znas, a to je da je Vox samo jedan na ovoj planeti.

Čitam cele rečenice

pre 1 godinu

Gomila sirotinje se prepucava "mi platili, vi platili... Naš budžet, vaš budžet..." E gologuzijo, s čim se ti zanimaš?!?!

Luka odmara malo... Biće to sve ok...

...And Justice for All

pre 1 godinu

Kako je Vildosa pao u formi tako je i Zvezda potonula.
On je bio glavni igrac koji je sve radio na terenu.
Kada krene Zvezda da pada on je taj koji je vracao svojim potezima i trojkama.

wer

pre 1 godinu

sta bilo crvenkapice?
pa sto tako tuzno i besno kmecite?
zato sto vas malo przimo i zavitlavamo?

setite se one narodne, vi ste velike patriJotkinje:
tovari magare dok su mu noge u blatu..

kdbrv

pre 1 godinu

Moza da prica ko sta hoce. Ali, sigurno je jedno. Tesko je uklopiti Nedovica, Kampaca i Vildozu. Nema lopti dovoljno za svu trojcu. Jbg, svi oni zele da budu vodje.

Nikola

pre 1 godinu

Vlade Đurović je lepo objasnio. Dolaskom Kampaca nije više u prvom planu, pa mu pada samopuzdanje.
Tako i Nedović, ne sećam se da je počeo neki meč i normalno je da mu padne forma.
Sve ide iz glave.

Mitar

pre 1 godinu

Zanimljivi komentari duž sekcije. Meni je momak postao drag jer je stvarno talentovan i doneo je neke pobede kada smo se sasvim oslanjali na njega. Šta se desilo kasnije može da bude posledica mnogo toga, ali nadam se da će biti na nekom solidnom nivou, samo sa manje izgubljenih, nadalje, i da je prosto u krizi a ne na nivou na kome treba da bude u suštini.
S druge strane, valjda sam se mentalno pripremio da će Partizan uzeti bar nešto ove godine kada sam video tim na početku sezone (apsolutno neću da ulazim u rasprave i budžete i sl., zanima me samo košarka), i onda mi ne smeta toliko sve ovo što se sad dešava. Da je selekcija loša i da se stvari dešavaju kod nas vrlo čudnim tokom, stoji, i nije mi i dalje jasno šta je bila ideja sa Jovanovićem i Adamsom i Raduljicom i Holandom, da ne nabrajam dalje. Sve čemu se nadam je da ćemo da vratimo samopouzdanje pa da, i ako gubimo, to bude kako dolikuje, jer porazi kao od Pao i Partizana su previše teški za moral i nas neplaćenih navijača i igrača.

CZ

pre 1 godinu

Kampaca obavezno zadrzati i sledecu sezonu ako misle da budu konkurentni.Covek je za razliku od Vildose vidi se ozbiljniji ima familiju,zenu, dete i u vecini slucajeva su ti familijarni ljudi vise posveceni svom poslu i uspehu, imaju cilj u zivotu, zele da osiguraju svoju porodicu.Vildosa je sam izjavljivao da mu zelja da dodje Kampaco,zeleo je da igra sa njim i ne vidim razlog da jedan drugom smetaju, Vildosa je vrlo dobar i koristan igrac ali na rukovodstvu kluba je da sa njim porazgovara i pokaze crtu dokle moze da izigrava "kazanovu"a da delimicno zapusti sport koji mu hleba daje. Inace kako Vildosi, tako i svim ostalim igracima pa i treneru treba jedan vrhunski psiholog jer ovo sto se u zadnje vreme igra nije normalno.Skupo su placeni pa ih treba debelo lupiti po novcaniku kad odigraju lose vec dobijenu utakmicu !

super

pre 1 godinu

nije problem što promašuje za tri poena veći je problem su izgubljene lopte i te neke asistencije koje su vrlo čudne i Kampaca jednostavno saigrači baš nisu ukapirali...

Звездаши не воле школу

pre 1 godinu

Pa kako bre legitimno?
Jeste kupili wild card?
Jeste.
Od kojih para?
300 ili 500 hiljada od ustedjenih 7 milki evra neplacenog poreza?
Pa mi da nismo platili toliki porez mogli bi da kupimo jos 2 Kampaca za te pare.
Legitimno?
(Izdah, 18. mart 2023 15:46)

Vi ste trebali da platite 16 miliona evra duga zbog kojeg ste bankrotirali ali vas je AV izvukao sa nečim što se zove UPPR a koji ekonomija ne poznaje. Pre neki dan je ugašena Fabrika reznih alata u Čačku. Nekada je bila vrhunska firma. Zašto dr Nebojša nije otišao tamo da reši problem? Malo promena imena, malo pretnje poveriocima itd.

James Bond

pre 1 godinu

Dve činjenice:
1. 3-2 ove sezone u pobedama
2. Bićete 9. u EL
(pedja 71, 20. mart 2023 09:01)

Cinjenica je ovo 1 trenutno, cinjenica je da smo vas u poslednjem derbiju unakazili i vratili na fabricka podesavanja, cinjenica je da trenutno stojimo puno bolje u Evro-Aba ligi, cinjenica je da ste izgubili svaku sansu i pored ogromnog budzeta za top8, cinjenica je da se mi za taj top8 i dalje borimo i imamo velike sanse, cinjenica je da nikada niste bili bitan faktor u Evroligi itd.itd.
Ovo pod 2 su samo vase puste zelje u kojima iskazujete svu nemoc i frustraciju...
Nastavice se...

Mile

pre 1 godinu

Posle izjave na preskonferenciji u Italiji pre nekoliko meseci da bi mogo da napusti Zvezdu i da zaigra za drugi klub od tada vise ne igra ko sto je igrao, sta se tu desilo videcemo za par meseci.

Patriota

pre 1 godinu

Vildosa je bio jedan od najboljih igrača Zvezde nakon smene trenera i dolaska Ivanovića i učestvovao u seriji pobeda u evroligi. Onda je došla povreda, dovođenje Kampaca, a na kraju i problemi privatne prirode. I normalno je da sada ne dobija normalnu minutažu već je prvi da kažem plej Kampaco. A na sve to kada dodamo da je i Nedovic povredjen i ne igra dolaze i rezultati koje Zvezda ima. Trener je taj koji treba da radi na povratku forme Vildose i to ne sam. Mora da ima psihologa koji će posebno da radi sa njim. Zvezdi je potreban Vildosa i samo od Zvezde zavisi njegov povratak. Da li će Zvezda uspeti da vrati pravog Vildosu veliko je pitanje. I Vildosa i Kampaco žele da imaju loptu da sami odlučuju da li će da šutiraju za tri poena, da li će ići na ula, u reket ili asistirati saigracima. A to sada nije Vildosa već Kampaco. Bliži se završnica ABA lige i Zvezdi je neophodan Vildosa u punoj formi, normalno potrebno je i da se Nedovic i Lazić oporave. Bez Vildose u igri šanse su mnogo manje. Videćemo u narednom periodu da li će biti povratka Vildose u pravi ritam za Zvezdu.

gegara

pre 1 godinu

Nama igraju impotentni igrači, i Vildosa besni...
Petrušev je kidao, i sad je dobar, ne dobija ulogu koju treba da ima...
On mora da igra bar 1/3 napada, jer ima sve! Svakog centra može da napuni... Opet igra po 20 minuta, umesto po 35...

Igramo bez centra! Sezonu u EL??? Važi...
(Pedja J7, 18. mart 2023 12:04)

Da dečko može svakoga da napuni i igra 35 minuta ne bi ga Efes puštao olako i igrao sa moćnim Tiborom Plajsom/Danstonom na centru i dovodio Žižića kao treću opciju.

Dovoljno ti govori da su ga pustili iz ugovora i umesto njega doveli Žižića posle 9/5 sezone u Makabiju da deli minute sa Plajsom od od 34 godine i Danstonom od 37 - nije Efes ni glup ni siromašan nego dečko u ozbiljnoj ekipi ne može da igra a u CZ može, Luka Mitrović isto ne bi u drugoj EL ekipi preko 10 minuta dobio, još manje u top 8 ekipi, a u CZ deluje pristojno.

кима

pre 1 godinu

Играо је добро до доласка Кампаца. Обојица играју на истој позицији и велики су потрошачи лопте. Тешко играју када им лопта није у рукама.
(Американац, 18. mart 2023 12:05)

И одгледаш поново утакмицу 1/4 финала на СП 2019. и видиш колико су нас обојица развалили. Вилдоза је примарно двојка, тачније комбо бек, може и плеја и бека, али далеко природнија му је бековска позиција. Пад у игри једино видим у раскиду с девојком, од тад је кренуло низбрдо, што не оправдавам јер не игра за кикирики, приватни живот не сме да има утицај на професионалца на овом нивоу.

Jones

pre 1 godinu

Igrao u početku na energiju. Nije igrao godinu i po dana pre dolaska u Zvezdu. Pritom on nije ni u Baskoniji imao neke neverovatne brojke, što se tiče poena. Plus Beograd i sve što nudi.

delboj

pre 1 godinu

Luka Vildosa nije bio nikakva nepoznanice. Vec 5,6 sezone au etru u Evroligi. Dobar igrac ali daleko od neke pravez zvze i daleko od ponajboljih igraca Evrolige. Kliknuo je malo vise u Zvezdu, pogodili se argentinsko - balkanski temperamenti, ali sve u svemu VIldosa je sam odobar igrac i nista vise od toga. Igrac je trenutne inspiracije ne i konstantnosti i vrhunskog kvaliteta. Neuporediv sa Micicem, Jamesom, Ljljuom, Slukasem, Kampacom...

misko

pre 1 godinu

Doveli su Kampaca koji igra na prakticno istoj poziciji i hemija se poremetila. Osim toga, Vildoza je ocigledno lozana kao i vecina igraca Zvezde i mnogo bolje igra pred domacim navijacima nego na strani.

Gazda

pre 1 godinu

Gazda, mogu ja manje-vise da se slozim sa tobom, samo treba da priznas da su i drugi tezak krs, tres i seljana-dziberana. Jednu stvar sigurno znam, a ako si iz BEG, onda bi i ti trebalo da znas, a to je da je Vox samo jedan na ovoj planeti.
(Dzunior Vels, 18. mart 2023 16:50)

Joj, druze, voleo bih da ne moram da te razocaram. Takvih klubova ima na svakom cosku u zapadnom svetu. Nedavno sam bio u Berlinu i zaboo jedan takav i to u sred rezidencijalne cetvrti, radnim danom. Pletu dzezijanu na uvo (da mozes da pricas) neki matorci, onako neobavezno. Pici se bilijar i fliperi iz 80-tih, pivo cekas 15 minuta iako ima celih 20 gostiju, uglavnom poznanika gazde. Cak se i pusi u polovini lokala. I meni je Vox drag i voleo bih da ima vise takvih mesta kod nas. Ali daleko da je jedinstven. O slicnim klubovima u ostatku sveta da ne govorim. Sao Paolo me odusevio. Opustencija, dobra muzika, jeftino pivo, druze se potpuni stranci ko kumovi na svadbi. Ima svuda dziberaja ali je kod nas on dominantan. Drugacija vrsta zabave je u zestokoj manjini. I tek ce biti.