Četvrtak, 09.03.2023.

19:30

Neprepoznatljivi Partizan nije uspeo da zaustavi zahuktalu Olimpiju

Košarkaši Partizana poraženi su protiv Olimpije u Milanu rezultatom 76:62 u okviru 28. kola Evrolige.

Izvor:

Neprepoznatljivi Partizan nije uspeo da zaustavi zahuktalu Olimpiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

482 Komentari

Sortiraj po:

Ramones

pre 1 godinu

black miror....
Tipičan navijač zvezde.Prosto zloba iz njih izbija Do juce igranje u EL je bilo vrh sada kada igra Partizan .Ma kakva EL TO NIKO NE GLEDA.Prijatelju tebe najviše zanima,zato toliko i cvilis

kupusar

pre 1 godinu

bombas, 09. mart 2023 23:08)

Druže pa prošlu utakmicu su ova dvojica bilo jednocifreni samo kampaco 22 tako da ti to ne pije vode zvezda je tim dace neko drugi...

Duhom institucije protiv...

pre 1 godinu

Neverovatno a istinito,navijači
mutanta iz predgrađa komentarišu odbranu, ponašanje igrača ???
Čuveni mag simuliranja, haosa ,izazivanja incidenata neša ilić(inače jedini posao mu je da novopridošle uklopi u sistem hrkljuša, pritiska na sudije i scene foliranja,glumljenja žrtve i sl.)
Uz nesebičnu podršku prepoštenog precednika učiniše da ostade samo jedan JEDINI neiskvareni mladić a to je Lazarević.
On se još uvek ne zaleće u ljude,onda se odbija i teatralno mlatara rukama kao profesori
Nedović,Vildoza, Campaco, Marković, Dobrić,Ivanović,Bentil
Još uvek ne udara bezobzirno ljude kao "igrači zadatka" prof.
Lazić,Ivanović, i gore svi već pomenuti (pa to je cela ekipa sa 1 izuzetkom), Ne šutira trojke i ne pada kao pokošen, Ne vrišti
i mlatara na svaki aut,faul.
Ne skače na klupi po komandi šefa show programa itd..
Dokle će izdržati u takvom okruženju videćemo.
Ne zovemo ih bez razloga kako ih zovemo,Ne zbog boje kože već zbog ponašanja a to kao ne mogu da shvate.
Žalosno je da je većina navijača takva,čast pravim Zvezdašima.

Kaњош

pre 1 godinu

Па до краја може бити 1-5, а може и 6-0. Све је то нормално. Армани да је играо у овом садтаву целу сезону, били би у ТОП 5 сад. Са оваквом игром биће скор 1-5. Ако будемо играли као против Ефеса, Макабија у БГ има наде. Ипак, ако ме неко пита да ли желиш победу против Милана синоћ или Звезде у понедељак, бирам победу у понедељак. Та победа одмах бришe овај пораз од синоћ. Све је ово само СПОРТ.

Ramones

pre 1 godinu

Svako normalan je zadovoljan sa jednom pobedom u ITALIJI.Ekipa ARMANIJA je odlična,usli su u seriju ,ako se docepaju 8 mesta Bice svasta

Rade74

pre 1 godinu

Domaći igrači 6 koševa.....za koga mi to navijamo?
(Vuk Č, 10. mart 2023 06:45)

Ako ti je toliko stalo do domaćih igraća,preseli se u Železnik,bićeš srećniji.Tamo su stubovi Srpstva i jedino oni razvijaju kroz ćitavu istoriju domaće igraće i sve zasluge za uspehe Srbije idu njima.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Samo da sudije pocnu da sude po pravilima i nece biti problema,izgubice sve do kraja.Cim nisu dozvolili onom sivonji,Egzumu, da se zalice i nosi sve pred sobom,vec mu sviraju faulove u napadu,kako i treba da bude,jedna opcija manje.Jos i onom sa jarecom bradicom sto se pri svakom skok sutu baca unazad i podmece nogu ispod protivnika da mu sviraju faul,da sude kako treba i nema ih nigde.
(Realno, 10. mart 2023 00:00)

Komentar koji ubedljivo najbolje odslikava stanje coveka, teska mrznja, pakost i zavist isijava iz ovog lika.
Cuj, .."i nece biti problema"... nasmeja me covece, pa da li si svrstan svoga stanja?

tatko na Batko

pre 1 godinu

Gotovo je, kreće crni niz i na kraju opet SLEDEĆA SEZONA!
(makijaveli, 10. mart 2023 01:24)
Vi to najbolje znate.Vama je vec deset godina u evroligi svaka “SLEDECA SEZONA” da pokušate da prebacite 15 mesto!

Nenad

pre 1 godinu

Ja kao Partizanovac sam razocaran na prvu petorku, barem u vecini Euroligaskim utakmica, bez i jednog srpskog igraca. Ako je to ispeh i ako je to Partizan, ja vise nisam njegov navijac. Protiv Virtusa niti jedan Srbin nije dao kos.
(Milan Tomasevic, 10. mart 2023 07:36)

bradonja, pogledaj na kom mestu ti je klub

Rade74

pre 1 godinu

Gotovo je, kreće crni niz i na kraju opet SLEDEĆA SEZONA!
(makijaveli, 10. mart 2023 01:24

Svi znamo ko je bio Kk Sledeća Sezona i to 13 godina zaredom,bolje ćuti.Ova sezona nije se još završila,saćekajmo!

SrbEUin

pre 1 godinu

Jedan srpski klub 7. a drugi najsrpskiji u vasioni je 14.
(ja, 9. mart 2023 23:43)

Klub u kome srpski igrači postižu prosečno ispod 7% poena sa ispod 10% minutažom, i otprilike isto tolikim doprinosom u igri, ne može nikako biti srpski. Bliže da budu su srpski klub su Barca, Efes, Fener, Baskonia, Virtus i Bayern, u kojima srpski igrači imaju veću minutežu, postižu veći broj poena i imaju veći (pozitivan) uticaj na igru i rezultat.
KKPlastikan nije srpski klub, već najobičnija legija stranaca, koja se može zvati bilo kako i imati domaćinstvo u bilo kom gradu.

Rade74

pre 1 godinu

Месина је Обрадовићу одржао кошаркашки час.
(Храст, 10. mart 2023 07:30)

Ali je trener u nesrećno vreme,gde kraljuje Žoc,kao što vi od nas ne možete nikada biti bolji.Možda u nekom drugim Svetu!

Cyber Kooryber

pre 1 godinu

Tesko je, super tesko igrati sa ovakvih kasapima kojima se svaki deseti kontakt sudi. Kakve batine su momci popili i izdrzali na ova dva gostovanja zabarima, ja sam na njih ponosan!
(Mm, 9. mart 2023 23:20)

Jeste da ste navikli da se vašim protivnicima sviraju faulovi ako mrko pogledaju igrače Partizana, ali mi je još čudnije što ni najmanje ne vidite kakav hrkljuš vi igrate od odbrane. To što ste imali protekciju i više nego domaćinsko suđenje protiv "manjih" timova, to se slabije prenosi na one veće. Protiv Armanija je Lesor napravio najmanje deset faulova i kako je ostao na terenu to samo sudije znaju. Samo ono bacanje Dejvisa džiu džicu udarcem, kada je ovaj postigao onaj ludački koš, je na ivici namernog prekršaja, ali su sudije ostale neme da bi 10 sekundi kasnije bio sviran faul Tonutu zato što je dodirnuo Paantera na pola terena. I onda vi pričate o suđenju. Da su sudije svirale pošteno najmanje tri igrača bi vam završilo na klupi sa pet faulova.

Milan Tomasevic

pre 1 godinu

Ja kao Partizanovac sam razocaran na prvu petorku, barem u vecini Euroligaskim utakmica, bez i jednog srpskog igraca. Ako je to ispeh i ako je to Partizan, ja vise nisam njegov navijac. Protiv Virtusa niti jedan Srbin nije dao kos.

Realno

pre 1 godinu

Samo da sudije pocnu da sude po pravilima i nece biti problema,izgubice sve do kraja.Cim nisu dozvolili onom sivonji,Egzumu, da se zalice i nosi sve pred sobom,vec mu sviraju faulove u napadu,kako i treba da bude,jedna opcija manje.Jos i onom sa jarecom bradicom sto se pri svakom skok sutu baca unazad i podmece nogu ispod protivnika da mu sviraju faul,da sude kako treba i nema ih nigde.

Enter Sandman

pre 1 godinu

Pazite kako Real pusta Valensiju,ma nek igraju samo Spanci.
(Jevdja, 09. mart 2023 21:56)

Srbi i teorija zavere koja se polako pretvara u paranoju.

Pera

pre 1 godinu

Gledam kosarku jer volim i zelim da oba tima pobedjuju ali ovo mi se ne svidja. Pricamo partizan mlada ekipa a nasi igraci a oni su kao ti mladi. Moram da napisem da sam bio jako srecan kad je Zeljko odlucio da se vrati kod nas ali gledam danas i on ubacuje Avramovica na 2 min do kraja a pre toga ne igra vise od celog poluvremena. Mislim pricamo mladi a Smajli, Trifun ajde Balsa je bio povredjen ne igra se nista na njih. Kad oni zeznu, pogrese reakcija Zeljka je da ih ... Pa secamo se svi a sad vidimo da u ostalim ekipama ti mladi se guraju, podrzavaju. Pisem ovako jer bi voleo nesto da se stvori a to bi Zeljko trebao da radi. Pa mlad igrac koji ne igra, sta je to,ne znam.

ja

pre 1 godinu

Kako Beron ima divan šut ?
(Kum starojko, 9. mart 2023 22:43)

U Pioniru ste ga vredjali zbog istog.
(Hesoyam, 09. mart 2023 23:25)


navijači licemeri

Dragi

pre 1 godinu

Koliko su minuta igrali domaci igraci, s obzirom da su dali tek nekoliko koseva.
Prvih sest igraca Partizana su stranci, toliko je ostalo od nekada mocme partizanove skole kosarke.
(Master Yoda, 9. mart 2023 22:38)

Igrali su dva minuta, sto imas problem ?
Koliko ste NASIH para dali realu za Kampca ?

обс

pre 1 godinu

Жалосна утакмица Звезде од синоћ. Звезди ово није требало. Треба бити екипа с концепцијом и смислом а не у насилничком и дивљачком амбијенту, пуном увреда и с 4 техничке грешке противника који је на меч дошао с половином тима, тражити убедљиву победу која не значи ништа. Вечерас је Партизану лош дан али је кошаркашко господство најбитније а не стварање непријатеља што је Звезда поново синоћ учинила. Звезда треба да води рачуна да су у Ефесу и Фенеру пуну афирмацију нашли: Бјелица, Богдановић, Гудурић, Мицић и многи други наши кошаркаши а тренери као Дуда и Жоц поштовани. Звездина победа синоћ је тежак пораз! Такав увид се неминовно намеће и постаје стигма јадности која се разбукта када Партизан изгуби небитну утакмицу као што је била ова вечерас. Бити "лешинар" је тужно за жаљење је и одраз је немоћи. Плакање. Партизан не може да вас утеши. Хвала Партизану и Жоцу срећан рођендан!

Kide

pre 1 godinu

1:1 iz Italije odlican rezultat.Bez energije totalno protiv Milana,znalo se posle one "tuce" u Bolonji da cemo tesko ovo dobiti i da igraci nece stici da se oporave,pogotovo sto nam je kratak roster.Nije ni Armani odigrao vrhunski ali dovoljno za pobedu.Partizan sada ima vazan mec protiv Efesa u gostima pa se selimo u arenu i cekamo praznik kosarke jer nam dolaze velikani na noge tri tekme za redom.

Zeljko

pre 1 godinu

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?
(A vi, kako te?, 09. mart 2023 22:51)

Nemas ti herca za tako nesto. Sutra sledi spustanje na zemlju.

no name

pre 1 godinu

Posle ovog poraza, meč lopta je protiv Efesa u Turskoj. Oni ce igrati i utorak protiv Rela M, za Partizan bolje da pobede, a jos igraju sutra protiv Maccabai. I pitanje da li ce biti kompletni za Partizan. Ako Partizan udje sa 16-13 u poslednjih 5 utakmica top 8 sa teskim rasporedom imaće cemu da se nada.Sa 15-14 bice praktično nemoguce.

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Српски играчи издоминирали! Целих 6 поена укупно. У овогодишњем просеку. А кад дође АБА - ту добијају српски играчи јер странце мало више боли уво за све друго осим за Евролигу. Ту су паре, ту се продају! Они играју за уговор а не за тим, запамтите. Чим се затегне одбрана против гробоса - не знају где бију. Они мисле све екипе ће да их пуштају да шутирају сами. Неће!
(veliki strumf, 09. mart 2023 22:38)

Što te iznervirao Borna Kapusta pre par dana junačino????

Kad se pusti karate u odbrani niko ne može da igra pa sve da je Jordan!

SkankHunt42

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Kada je dobio Zvezdu jos nije bio u ovoj formi a ni kompletan.Bez obzira na to samo budala moze reci da su i tada bili amateri. Sada, sa punim rosterom, su sigurno jedna od najjacih timova Evrope ako ne i najjaca.
(Dzeronimo, 09. mart 2023 262:56)

Alba kad im je nabila 100 komada tad je bila prva na tabeli.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Milano, kada je kompletan, ima tim za fajnal:4. Povrede su ucinile svoje, tako da im je sezona u EL ispod ocekivanja. Zato Part nema za cim da zali, krenuo je dobro, igrao sa samopuzdanjem dok Mesina nije nasao odgovor. Treba nastaviti dalje, slede dve vazne tekme, prvo Zvezda u Aba ligi u ponedeljak, pa Efes u gostima za 7 dana. Mora da se prosiri sirina rotacije i odnosu na tekmu sa Virtusom. Da je npr. njima igrao Sengelija, tesko bi Part dobio.

DM

pre 1 godinu

Pa moramo i mi nekad da izgubimo ne samo zvezda da gubi posto vidim cigane u komentare a gde su bili pre 2 dana pokrili su se usima i cutali nisu mogli da mrdnu od tuge a veca tuga im vec stize u ponedeljak kad ih sastavimo sa crnom zemljom.
Napred Partizan gazi i sve pred sobom melji.

urke

pre 1 godinu

Жалосна утакмица Звезде од синоћ. Звезди ово није требало. Треба бити екипа с концепцијом и смислом а не у насилничком и дивљачком амбијенту, пуном увреда и с 4 техничке грешке противника који је на меч дошао с половином тима, тражити убедљиву победу која не значи ништа. Вечерас је Партизану лош дан али је кошаркашко господство најбитније а не стварање непријатеља што је Звезда поново синоћ учинила. Звезда треба да води рачуна да су у Ефесу и Фенеру пуну афирмацију нашли: Бјелица, Богдановић, Гудурић, Мицић и многи други наши кошаркаши а тренери као Дуда и Жоц поштовани. Звездина победа синоћ је тежак пораз! Такав увид се неминовно намеће и постаје стигма јадности која се разбукта када Партизан изгуби небитну утакмицу као што је била ова вечерас. Бити "лешинар" је тужно за жаљење је и одраз је немоћи. Плакање. Партизан не може да вас утеши. Хвала Партизану и Жоцу срећан рођендан!
(обс, 9. mart 2023 23:19) # Link komentara

Mnogo filozofiras i iznosis netacne cinjenice.
Bjelica i Guduric su punu afirmaciju stekli u Zvezdi.
Pokusavas da umanjis znacaj Zvezde ali to radis na los nacin.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Run and gun ekipa Partizana. Kad stane šut, naročito za 3 poena, KK Kolubara bi ih dobila. Organizovana igra u napadu, a odbranu tek da ne pominjem, ravna nuli.
(ferdinand, 09. mart 2023 22:46)

Da li je moguce da iko na ovu glupost moze dati plus bez obzira za koga navija.Nema sanse da si ti gledao ceo mec, ili imas ozbiljan problem, u tom slucaju ostavi se ti komentarisanja kosarke jer imas vaznijih stvari u zivotu koje moras resavati.

evropejac

pre 1 godinu

Partizan će u top 8, al fuzija zvana FMP teško.
(boki, 9. mart 2023 22:55)

U fudbalu ste skoro sigurno u TOP8, za košarkašku EL videćemo!

Papilon

pre 1 godinu

Da li se oglasio iz Milana drukara Savic, jesu li svi igraci Olimpije pravilno registrovani, ima li Olimpija nekih dugova, da li su svi navijaci kupili karte, sacekajmo drukaru da se oglasi mozda se registruje utakmica u korist Partizana.

Petar

pre 1 godinu

Peta uzastopna pobeda Olimpije, koja ima tim za 4 a ne za 8, ali su ih povrede " pokosile". Igraju sjajnu odbranu, duži roster i zasluženo su nas pobedili. Ne treba se predavati, ali ništa nije, niti će biti lako . Napred Partizan

Mm

pre 1 godinu

Tesko je, super tesko igrati sa ovakvih kasapima kojima se svaki deseti kontakt sudi. Kakve batine su momci popili i izdrzali na ova dva gostovanja zabarima, ja sam na njih ponosan!

est

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 09. mart 2023 22:53)
mozda malooo veci od vaseg fudbalskog jer od njega ne mozes biti gori

korekcija korekcije

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Partizan je tri puta bio ucesnik F4 (1988., 1998. i 2011.) i jos jednom kada je postao prvak Evrope.
(korekcija, 09. mart 2023 23:14)

2010.

bobo mk

pre 1 godinu

50 miliona evra potroseno, 0 trofeja 0 uspeha u evropi, treba to umeti
(svaka cast zeljko, 09. mart 2023 22:19)

Ma šta 50 miliona, ma 100. Piši kao pravi bot.
(M4X, 09. mart 2023 22:34)

Čovek je tačnu sumu napisao, od kada je Željko preuzeo ekipu odoše 50 miliona, do kraja sezone baciće se jos 8 miliona.

fenix

pre 1 godinu

Ovo je bila velika sansa, i steta sto je sve prosuto za deset minuta. Tesko cemo do play off-a. A sto se komsija tice. Ako je Zeleznik uopste u komsiluku, ne razumem kada su ove sezone pobedili 4 puta?

Pera

pre 1 godinu

Gledam kosarku jer volim i zelim da oba tima pobedjuju ali ovo mi se ne svidja. Pricamo partizan mlada ekipa a nasi igraci a oni su kao ti mladi. Moram da napisem da sam bio jako srecan kad je Zeljko odlucio da se vrati kod nas ali gledam danas i on ubacuje Avramovica na 2 min do kraja a pre toga ne igra vise od celog poluvremena. Mislim pricamo mladi a Smajli, Trifun ajde Balsa je bio povredjen ne igra se nista na njih. Kad oni zeznu, pogrese reakcija Zeljka je da ih ... Pa secamo se svi a sad vidimo da u ostalim ekipama ti mladi se guraju, podrzavaju. Pisem ovako jer bi voleo nesto da se stvori a to bi Zeljko trebao da radi. Pa mlad igrac koji ne igra, sta je to,ne znam.

dule

pre 1 godinu

Tako blizu a tako daleko,koga još dobiti sem Panatenaikos.Teško se vaditi protiv 5 najjačih ekipa koje su sledeće na rasporedu.Nikad ne treba seći ražanj dok je zec u šumi.Više sreće drugi put.

Topss

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo uzeti skalp nekom od ovih velikih timova koji nam gostuju, pa uz malo sreće upadnemo u top8 .
(Diletant, 9. mart 2023 23:16)

Brate pa padali su i veci u Beogradu. Ako ne mozemo da ih dobijemo kuci,koji je smisao da idemo u top8, da nas neko "naduva sa 3:0?...Nadam se da ce biti sve tri pobede i Panata na kraju...

Четири С

pre 1 godinu

И даље Партизан има солидне шансе да остане у осам, а за Звезду је бојим се прекасно, треба толико тога да се поклопи, па да уђе. Али након Јовановићевих 1-6 сама шанса да се теоретски уђе у осам је подвиг овог тима. Штета што су пацерски изгубили неколико утакмица где су већим делом били боља екипа на терену, па упрскали завршнице. Исто важи и за Партизан, две три текме су могле на њихову страну и сад би имали забетонирано четвртфинале. Али зато и нисмо у самом врху, немамо тај квалитет који имају ови који су тренутно више на табели. Звездаши кудили Салета Обрадовића, а човек цепа ли цепа с Монаком. Никад уједначенија лига, и ови јаки на челу табеле имају доста пораза. Вечити баш лепо презентирају српску кошарку, погледајте само ко је испод њих и с којом ловетином. Срећно и храбро до краја, па шта бог да и једнима и другима.

Da

pre 1 godinu

Ooooohohoooo, tooo bre Milanoooo BRAVO! Bravo Bili Kid majstoreeee, navikao si da demoliraš crno-bele hahahaaa :-))))) Realno Bili izdominirao! Bravos!

Ajk

pre 1 godinu

o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?
(ljakse iz Surdulice, 09. mart 2023 22:32)

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) # Link komentara sada


Hajde da govorimo istinu kad već iznosimo podatke, jer su bar ti podaci danas lako dostupni. Partizan je u svojoj istoriji igrao 4 puta fajnal-for i to 1988, 1992, 1998 i 2010 godine.
Zvanično, fajnal-for se igra od sezone 1987/88 i Partizan je eto igrao na tom prvom fajnal-foru.
Takođe, treba istaći i da je Partizan do sada odvojio i 3 kupa Radivoja Koraća dok je to bilo evropsko takmičenje.

Veliki pozdrav

uki

pre 1 godinu

Milan je vec bio u seriji od 5 pobeda za redom ,tako da smo igrali egal tri cetvrtine , pad igre u zadnjoj je odlucio pobednika .Realno ovo nije neuspeh , imao pobedu i poraz na gostovanjima po Italiji , tako da idemo napred !!!

Reka Sava

pre 1 godinu

Da li je realno da ovoliko navijaca malog kluba iz predgradja,inace osvajaca trofeja dok se kosarka igrala na zemljanim terenima RG,prati nas veliki i najtrofejniji PARTIZAN

Diletant

pre 1 godinu

Partizanu nikako ne odgovaraju ova dupla kola. Premore nam se nosioci igre u prvoj utakmici i onda tanka klupa dodje do izražaja u drugoj utakmici. Večeras , nažalost, nijedan od igrača sa klupe nije eksplodirao i rezultat je takav kakav je. Utisak večeri mi je kad Papapetru sa slobodnog bacanja ne dobaci do koša. Tvrdim i dalje da bi Zagorac bio korisniji od Papapetrua a možda i Trifunović kad bi dobio minute i poverenje koje dobija Papapetru.
Nadam se da ćemo uzeti skalp nekom od ovih velikih timova koji nam gostuju, pa uz malo sreće upadnemo u top8 .

fankmaster

pre 1 godinu

Manjak energije, manjak ideje, umor, los dan.
2-3 sudijske odluke na ivici i par nesrecno primljenih koseva.
U svakom slucaju, sto pre zaboraviti ovo, izvukli smo 1/2 u Italiji i to je najbitnije.

Djovani

pre 1 godinu

Koja radost navijaca Zvezde covece. Milo mi je da ih vidim ovako srecne pogotovo sto ovde nismo ni ocekivali pobedu. Ali, neverovatno je koliko su bistri jer ovim porazom Partizana oni padaju na 14. mesto. Svesni su i da ako Partizan udje u top8 Srbija ima 2 predstavnika sledece sezone u EL. Svaku utakmicu broje srpske igrace u Partizanu a sa druge strane zele lose srpskoj kosarci. Sta im uradi mrznja covece.

korekcija

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Partizan je tri puta bio ucesnik F4 (1988., 1998. i 2011.) i jos jednom kada je postao prvak Evrope.

Milos

pre 1 godinu

dasdah,
Prijatelju,Partizan nece izgubiti sve tri utakmice kod kuce (real,barsa,oly) u to sam siguran.Bice cupavo i protiv Panate u zadnjem kolu ako bude odlucivalo.Jednostavno,to je Evroliga,niko se nece skloniti.
Za Partizan je lose zbog medjusobnog skora sa Makabijem i Armanijem.Efes ako dobije zaostalu i sutra Makabija,bice na osmom mestu.Ali nijedan tim do kraja nece imati ucinak 100%.Tako da sto se Partizana tice,situacija je dobra,povoljna za sad.E ako izgubimo sve tri kod kuce (real,barsa,oly) onda ce biti bas cupavo i necemo biti u prednosti pred poslednje kolo.
Za Zvezdu je lose medjusobno losiji skor od Zalgirisa,Armanija i Virtusa i sto sledece nedelje gostuje Barseloni,a Zvezdi ce vrlo je verovatno trebati svih 7 pobeda do kraja upravo zbog skora sa Armanijem,Zalgirisom i Virtusom.I naravno,porazi od Albe i Bajerna su bukvalno sveli sanse na teoriju.Bice bas tesko Zvezdi,ali nek probaju,nek se bore.

Aezakmi

pre 1 godinu

Javljaju se navijaci tima koji je pre 5 dana izgubio od Cibone. Ej, Cibona ih dobila a oni prozivaju nas za poraz od Armanija. Cibona druze...

Dzeronimo

pre 1 godinu

Trifunović 0
Avramovic 2
Vukčević 0
Anđušić 0
Smailagic 2

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 09. mart 2023 22:34)


A što si Smailagića prošli put preskočio?
(lupa, 09. mart 2023 22:52)

Stvarno ti nije jasno, pa to je jedan od predvodnika legende iz predgradja, sigurno u samom vrhu sto se kompleksa zvanog Partizan tice.

nesa80

pre 1 godinu

90% utakmica koje je dobila ova legija stranaca je na taj nacin sto je protivnicka ekipa igrala bez 3,4 igraca, cim je protivnik kompletan gazi legiju stranaca, jedva cekam da ih Zvezda ugazi po CETVRTI put ove sezone
(Kosta, 9. mart 2023 22:53)
a kakav ste vi efes juce dobili,bez larkina i micica,to nema veze onda kad ste vi u pitanju,onda ste pobedili prvaka evrope.pobeda je pobeda i samo to se pise,koliko je partizan dugo igrao nekompletan,vi ste sa sve kampacom izgubili u bg od albe a oni i kuci gube sve redom.gledajte da sutra dobijete onaj raspali pao jer ste poznati po tome da gubite od fenjerasa,kako god okrenes ove godine je partizan igrao lepse i bolje u evroligi od vas a tesite se necim ako bas morate

bombas

pre 1 godinu

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?
(A vi, kako te?, 09. mart 2023 22:51)

Moze u sta god zelis.
Nikakve sanse nema da dobijete ni 5 utakmica do kraja.
Razlog je prost,Nedovic i Vildoza i Kampaco nemaju konstantnost da za redom na 5,6,7 utakmica isporuce 15+ poena.
Jednostavno to u karijeri nikada nisu imali,konstantnost.
Prva utakmica kada dva od njih trojive ne isporuce 15+ vi gubite.
Cak veoma moguce da izgubite i sutra.

hmmm

pre 1 godinu

Sad cemo da se lazemo i mazemo kako sa vase strane nije jos gore navijanje protiv Zvezde. Cisto da se zna da je tvoj klub usao u EL bas zbog izbacivanja tih ruskih klubova koje tako u sali pominjes.
(76er, 9. mart 2023 22:53)

Obzirom da tabelu izgleda da je vise nego zasluzeno usao. DA nije bilo one muljavine sa poljskim i nemackim timovima pre 12 godina (kada su niodakle dobili stalne pozivnice) Partizan bi odavno bio tamo gde i pripada.

matori

pre 1 godinu

Da je neko u ponedeljak ponudio da se iz Italije donese jedna pobeda svi bi smo prihvatili. Žao mi je što nismo uspeli da iskoristimo i njihvu slabiju igru, nudili su nam se do sredine 3/4 ali kad ne ide ne ide. Sve je OK , sada je važno da se odmore i da u ponedeljak obezbedimo prvo mesto ABA lige a posle se vrteška nastavlja. Ovo je ono što smo želeli, da svakih par dana ima uzbuđenja i da se nadmećemo sa najboljima u Evropia šta će biti krajnji ishod videćemo

veliki strumf

pre 1 godinu

A zvezda ovo sezone dovela igrace iz:

1. Dalas
2. Milvoki
3. Oly
4. Pao
5. Efes
6. Milano
(boki, 09. mart 2023 22:45)

Звезда довела играче који су или остали без уговора и шутнути из тима или су у тимовима били 8, 9. или 10. играч. Ви сте довели главне играче из Ф4 тимова, ударне игле и чланове прве петорке.

bombas

pre 1 godinu

Mocna je Olimpija,prenatrpana vrhunskim igracima.
Nista strasno nije izgubiti od njih.
Videlo se i po nasim igracima da nisu pali zbog poraza,kapiraju da je bolja ekipa pobedila.
Ja licno sam zadovoljan sezonom u EL pa makar i da sve izgubimo do kraja.
Top osam mi i nije neki prioritet.
Naravno voleo bih da udjemo zbog mogucnosti da se pobedi i ode na F4 ali i ako neudjemo nista strasno.
Sad dobiti derbi je vaznije od top 8.

YNWAzija

pre 1 godinu

Da li je moguće da "objektivni navijači Partizana" u svakoj drugoj ekipi vide rukometaše i džudiste, samo u svojoj baletane?!
Ono, ako ćemo pošteno, Panter i pravi piruete pri svakom dodiru malim prstom, svejedno da li je na zemlji ili u vazduhu. Kad šutne za 3, dobar metar zabaci napred noge, tražeći faul...

Splavar

pre 1 godinu

Nemam prenose ovde, ali sam pogled na statistiku je dovoljan. Pobednik ispod 80 poena, a nas trenutno najbolji tim postigao 62. Ocigledno smo zaglavili u 20om veku kosarke i zato smo sve dalje od svetskog vrha. Svaka cast Partizanu i Zvezdi na osvojenim bodovima u EL, ali stil igre, pomoc stranaca, kvalitet nasih trenera i posebno selektora ukazuju na cinjenicu da mi uskoro ispadamo i iz nekog proseka svetske kosarke

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

@ Zivi bili pa videli...Zvezda na 3 da dobije partizan nema sanse. Teorije nema, ni javor ni onaj buldozer tu ne mogu pomoci, ni oberknezevic ni jovicic.
Za top8 je samo potrebno da igramo kao od decembra do danas, i dobicemo 2-3/6.
Pao sigurno pada, traze se jos dve pobede u oly,real, barca kuci i monako, efes u gostima. Neko od spanaca sigurno ostavlja koske u Areni, ja se kladim da barsa gubi.

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.
(Ako su ruze, procvetace..., 9. mart 2023 20:07)

dasdah

pre 1 godinu

Sad posle laksih nesto laskih rivala idu ona malo teza. U sledecih 6 kola Partizan igra sa Efes Real Barsa Olimpiakos Monako i jedno lakse za zadnje kolo Panata.

Olee

pre 1 godinu

Ne treba zameriti nista.Video se umor i jednih i drugih.Rezultat je bio skoro celu utakmicu u egal .Milano se bolje snasao,i lose sutersko vece jednih i druguh bolje iskoristio 4/4 gde se odlepio i to je to.Idemo dalje.Abd da pobedimo Pantere sada i obezbedimo domaci teren i jurit top 8

ja

pre 1 godinu

Igrali smo sa njima egal 3/3, a oni razbili Oly 24 razlike
(zelot, 09. mart 2023 23:01)

Sa svakim tako da vam bude, junaci.
(Toto-ko-tunjo, 09. mart 2023 23:20)


Naravno, necemo valjda da gubimo kući od fenjerasa i Cibone. Srecan TOP 14.

ja

pre 1 godinu

Ovi zagrebacki indijanci su neverovatni,i sad se nadaju top 8...da vam skatim muke,necete u top 8,necete uzeti aba ligu,srpku ligu neigrate aj to je i logicno...tako da pravite planove za sledecu sezonu,mislim pocnite kuknjavu za lovu da platite vajld kartu.
(Rade rade, 09. mart 2023 22:55)

Bradonja ajde na spavanje. Srecan TOP 14.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Umor je odradio svoje jer cjelu sezonu igramo sa najmanjim rosterom od 8 igrača u Evroligi .
U svakom slučaju smo 6 na tabeli tako da dobro se odmoriti pa nastaviti dalje..
Dok likuju ovi iz FMP samo da im javim da ih je sada i Armani prestigao i sad su na 14 mjestu .
(Slavko Vrekic, 9. mart 2023 22:28)

U rosteru na utakmicama imate 12 igrača kao i svi ostali timovi. To što bi voleli da imate 12 igrača od milion ipo pa naviše je problem vaše deluzije.

Koliko sutra ćete biti osmi.

Sutra se vraćamo na 13 i dve pobede manje od osmog, to jest, vas.

ABA liga je rutina za Zvezdu. Vaše strance to takmičenje ne zanima, pogotovo u ovako zgusnutom rasporedu. A naši napaljeni domaći igrači sa Kampacovom rutinom će vas naterani na uobičajeno kmečanje.

VOSAK

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Veliki poznavalac košarke a ne zna da je zvezda igrala jednom polufinale Evrolige a da je Partizan učesnik TRI F4, e moj ti

dasdah

pre 1 godinu

Na tvoju zalost ucemo u prvih 8. Bitno je da se vracamo sa jednom pobedom kuci. I dalje sve zavisi od nas, dok je kod vas obrnuta situacija.

Sta kaze zavis od vas, u zadnjih 6 kola igraju sa Efes Real Barsa Olimpiakos Monako i Panata. Realno do kraja mozete pobediti samo Panatu (Efes bi odrao Zvezdu da je bio kompletan, ne nadajte se).

Topss.

pre 1 godinu

Igokea ide putem nk Partizan...
(samo polakooo, 9. mart 2023 23:20)

Aj ti nama objasni zasto nas zoves Igokea? Jel zbog toga sto nam je sponzor bila Igokea? Jel ti znas sta je uopste Igokea u Republici Srpskoj? To sto postoji i kosarkaski klub Igokea ne znaci da smo mi kao vi ugasili svoj klub i muljazom postali Limenke. Stvarno je sramota imati vas kao rivale. Stalno se bavite nekim lazima,podmetacinama,laziranjem istorije i da ne nabrajam vise...Nemate vi za dzabe onaj nadimak koji vas lepo opisuje

Zbr

pre 1 godinu

Da mi je neko ponudio jednu pobedu u Italiji pre ovih utakmica, prihvatio bih “na keca”.
Posle Virtusa su malo porasli apetiti ali ovo je ok skroz.
Zaslužen poraz, glavu gore, idemo dalje…
Mi se pitamo što je najbitnije.

vsskkeeerrrvvvuu

pre 1 godinu

ni zvezda ni partizan nece uci u top 8
velike ekipe sada dizu nivo igre i mi tu nema sta da trazimo, plus ce biti radnji van terena u smislu pustanja ekipa...
daj boze da uhvate jos po 2-3 pobede

zapamtite prekretnicu!

pre 1 godinu

A jeste si i raskokodakali, Armaniju je ispalo jedno 5 lopti od ruke od noge i opet lagano dobiše. Sad ide pad forme, čuvajte se derbija u ABA :=)

PAJSER

pre 1 godinu

Meni žao što izgubio Partizan i sad neće da osvoji trofej. Promašio je koš onaj igrač i sad nema pobede. Ali tako je to u sportu, nekad pogodiš koš, a nekad promašiš i ne možeš da osvojiš trofej. Biće bolje drugi put.

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Blavori sa najvećim budžetom u istoriji srpskog sporta koji su 14ti se sprdaju Partizanu koji je 6ti????????

Partizan sa 6 igrača dok je mogao bio je egal,bez šuta za 3,protiv ekipe koja ima najbolji roster sa po 3 top igrača na svakoj poziciji plus još 5 na TRIBINAMA!

A mi se vidimo u ponedeljak da vas u Aba ligi pošaljemo u kanal koji vam je MOĆNA Cibona iskopala.

pavle

pre 1 godinu

Juče slomimo prvaka Evrope da bi raskrčili put za KK Franjevo, oni prospu utakmicu večeras.
(Buxi, 09. mart 2023 22:39)

Hvala bato, divni ste. Izvini.

lupa

pre 1 godinu

Ne može se ništa bez timske igre. Opet se igra svela na individualnu igru i na divljanje. Ne šutira se iz čistih pozicija, nego sve nešto preko ruke.

ljakse iz Surdulice

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56) o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?

M4X

pre 1 godinu

ne pratimo kosarku od veceras..samo fubal.ali fudbal vec ne pratimo 80.godina
(e, 09. mart 2023 22:26)

Vi ionako pratite sport od vlasti do vlasti. Malo fudbal, malo košarka, malo vaterpolo...

србија

pre 1 godinu

несхватљиве грешке партизана од други четвртине, као намерно да губе лопте и нападе

Čizma

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

U pravu si Zvezdini se nigde ne pojavljuju. Eno Fedayn niko više ne spominje...

Objektivno

pre 1 godinu

Prvo poluvreme nevidjeni hrkljus koji su sudije tolerisale,iako je bilo i fudbalskih uklizavanja.Cak i veci deo 3/4 je nastavljeno u tom stilu ali tesko da neko moze izdrzati citavu utakmicu u tom ritmu.Ponestalo snage i odmah kvalitet dolazi do izrazaja i usledilo je navodnjavanje. Slede jos 5 sigurnih poraza do kraja.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Posle 7 uzastopnih gostujućih pobjeda u svim takmičenjima mora doći i do poraza ...
Serija od 11-3 u Evroligi je nakratko prekinuta .
Umor je odradio svoje jer cjelu sezonu igramo sa najmanjim rosterom od 8 igrača u Evroligi .
U svakom slučaju smo 6 na tabeli tako da dobro se odmoriti pa nastaviti dalje..
Dok likuju ovi iz FMP samo da im javim da ih je sada i Armani prestigao i sad su na 14 mjestu .

србија

pre 1 godinu

за мене је ово намештена утакмица...! немогуће шта раде кошаркаши партизана...

Dzeronimo

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Kada je dobio Zvezdu jos nije bio u ovoj formi a ni kompletan.Bez obzira na to samo budala moze reci da su i tada bili amateri. Sada, sa punim rosterom, su sigurno jedna od najjacih timova Evrope ako ne i najjaca.

kibo

pre 1 godinu

Sa najmladjom ekipom u Evroligi i sa najmanjim rosterom ovo do sada sta su uradiki je jedan veliki uspeh, tako da ne brinem se ja pa makar se i ne plasirali u Top 8 za mene ste pobedili!!
Ziveo Partizan!

urke

pre 1 godinu

Odvratna utakmica..uzas za gledanje,Partizan pao, tanka klupa...Zeljko je sklapao tim,prva sezona je bila uhodavanje,ne znam kako je u drugoj formirao ovaj tim,disbalans totalni..Sest preskupih igraca i 4-5 igraca za koje se vidi da ce uvek ostati na nivou Evro kupa.
Ocigledno su stranci i trener ,,pojeli,, sav budzet.

lupa

pre 1 godinu

uvek pogledam kako su igrali srpski igrači:

Trifunović 0
Avramovic 2
Vukčević 0
Anđušić 0
Smailagic 2

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 09. mart 2023 22:34)


A što si Smailagića prošli put preskočio?

Djordje

pre 1 godinu

Video se zamor, nema kuknjave idemo dalje momci, lose vece, gazimo periferiju u Ponedeljak pa protiv Efesa sta bog da tamo a u Areni mozemo protiv boga oca da igramo a ne protiv Barse ili Reala, sve je u nasim rukama za top 8.

Zoran

pre 1 godinu

Ovu utakmicu gubi Obradovic ocajajnim vodjenjem utakmice.Ovo uvodjenje forsiranje domacih igraca koji su realno za KSL ili , maksimum ABA liga unistava Partizan i ovo nije prvi put. Takodje, on je doveo Lesora koji osim fizikalija u glavi nema mnogo, a to se vidi u igri. Ako se udje u top 8 moze do neba da se skace i to bi bilo to.

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Gledam ovaj raspored do kraja, tesko, tesko, tesko...

Mozda u transu uz pomoc navijaca i svih pobeda u Areni Partizan moze do top 8. Sanse 30 posto, ne vece.

Ali, postoje.
(Kontras, 09. mart 2023 22:29)

Mislis li ti da ostali nece da gube i da nemaju tezak raspored,iz tvojih usta u bozije usi sto bi se reklo,ako dobijemo sve u areni prolazimo i to lagano covjece:) To bi znacilo 4 pobjede,partizan sa dobijene 3 prolazi.

Jaooooo

pre 1 godinu

Sa najmladjom ekipom u Evroligi i sa najmanjim rosterom ovo do sada sta su uradiki je jedan veliki uspeh, tako da ne brinem se ja pa makar se i ne plasirali u Top 8 za mene ste pobedili!!
Ziveo Partizan!
(kibo, 9. mart 2023 22:39
Da, znamooo. Tako ste pobedili i Mančester junajted ahahaha

ju ju

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.
(Dusanovo carstvo!, 9. mart 2023 22:04)

Ono...vas ima za 200 vise, a pritom silne milione dali na reklame, postere, pozivnice, videe, plakate, haos...i opet vad dodoje 2 hiljade. Sramota me vase sramote.

pp

pre 1 godinu

Ne razumem da uvodi u igru Trifunovića na egalu,počnemo da gubimo i dalje ga drži i onda na sedam razlike ga izvodi. Ovde ko povede pet razlike pobeđuje! Trifunović ne da nije za Partizan nego bi teško igrao u bilo kom klubu u Aba ligi. Izgubimo li od Zvezde teško nama! Onda ćemo pogubiti sve do Panatinaikosa koja će biti nebitna utakmica jer će biti sve rešeno.

Dojkan

pre 1 godinu

Mesina je nadmudrio Obradovica.
Potpuno zaustavio napad
(anti Rola, 9. mart 2023 22:22)

To bas nije tesko kad imas 12 podjednako kvalitetnih, vrhunskih, igraca. Mozes da igras preagresivnu odbranu 40 minuta bez da strahujes od licnih gresaka. Jos igras kod kuce i sudije ti gledaju kroz prste. Mesina jednostavno ima duplo bolji tim od Obradovica. Nama je i srece falilo. Tri trojke su "izasle" iz kosa, nekoliko lopti se izodbijalo njima u ruke a pogodili su nekoliko nemogucih suteva u poslednjim sekundama.Cinjenica je da je Partizan odigrao slabije ali mi imamo 6 igraca sa EL iskustvom i nerealno je ocekivati da dobijemo ovakav tim u gostima, u duplom kolu sa dva gostovanja. Mozda uz pripremu i odmor od 2-3 dana. Ovako, vrlo tesko. Pri tome su oni u strasnoj formi. Nema sta da se zameri ni Obradovicu ni igracima.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

sudije sviraju faulove za Partizan samo tako
(simpo, 09. mart 2023 22:26)

Pa da, sviraju. Nisu to Oberknežević i Nikolić koji ne sviraju faulove za Partizan.

kortizol

pre 1 godinu

за мене је ово намештена утакмица...! немогуће шта раде кошаркаши партизана...
(србија, 09. mart 2023 22:26)

ma naravno da je nameštena...vi ste već prvaci univerzuma bili u glavama
i u ponedeljak će da se namesti

Enter Sandman

pre 1 godinu

Stvarno da dovedes Batistutu i uradis onako glupe reklame...mora budes genije
(Dule, 09. mart 2023 22:36)

Znam,glupe reklame.

Lucifer

pre 1 godinu

Pre neki dan gledam emisiju na sport klubu pred utakmicu kao i večeras gde voditelj i Mićo Berić već uveliko fantaziraju o ne top 8 nego o top 4 gde Berić navodi uz opaske otom potom ali tu smo malo nam fali...mislim se nije ti top 8 siguran a ovi lete kao i svaki Srbi koji se pale i gase na taster iz krajnosti u krajnost.Tim u prilog videćemo komentare posle ove utakmice, na kraju krajeva nije ni ta Zvezda ništa toliko gora id Partzana kad se pogleda, radi se o 2,3 pobede više a do kraja ako bude i 2 pobede više u korist Partizana. Sve u svemu prerana euforija kao i uvek.

Enter Sandman

pre 1 godinu

Soccerbet je uspio da Batistutu ne mogu vise ocima da vidim, a bio mi je jedan od omiljenih igraca.
(Leo, 09. mart 2023 22:22)

Znam.

strateg

pre 1 godinu

E sada da vidimo kako sve to ide…istanbul,pa Olimpijakos koji igra mnogo cvrsto, pa onda i Real i Barca kojima treba…uslo se u histeriju da je vec sve gotovo oko top 8 a nije! Tek sada stizu muke…

Onaj koji zna

pre 1 godinu

Pljuje se po Beronu i peva se pogrdno o "Ciganima", kompleksi su neizlečivi. Na kraju ovi ne idu dalje, a zna se ko ide. Od kraja aprila se više ne prati ni košarka, posle fudbala koji se odavno ne prati. RSF

Grobar

pre 1 godinu

Malo panteri da se poraduju!

Bolje gledajte kako da se ne obrukate protiv PAO-a!
Armani je za njih GSW licno!

Bolje sad ovakva napadacka partija nego u ponedeljak kad je bitno!

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.

boki

pre 1 godinu

...dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021
(please find god, 09. mart 2023 20:03)

A zvezda ovo sezone dovela igrace iz:

1. Dalas
2. Milvoki
3. Oly
4. Pao
5. Efes
6. Milano

Navegante

pre 1 godinu

Kevin Panter na najmanji kontakt reaguje kao da ga je udario elektro sok, ocigledno neprirodno, usiljeno, izvestaceno trzanje tela, mlataranje rukama, izbacivanje desne ruke i noge unapred pri sutu da namerno simulira kontakt za 2+1, u NBA se to odavno sankcionise na stetu napadaca, pa i jednog Hardena. To je proslo par puta, sudije su ga vec provalile, Dejvisova rampa i na sleceih par suteva koje je promasio je pokusao isto i nije proslo.

ja

pre 1 godinu

o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?
(ljakse iz Surdulice, 09. mart 2023 22:32)

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.

Mikii

pre 1 godinu

Nije sporan poraz od Olimpije koja je, objektivno govoreći, bolji tim. Problem je što ovaj poraz dolazi pred Zvezdu koja se podigla. Ako izgubimo u ponedeljak, verovatno ključan meč za prednost domaćeg terena pred plej of ABA lige, bojim se da ni od TOP 8 EL nema ništa.

Milos

pre 1 godinu

Ne valja ovo iskreno ni Partizanu ali ni Zvezdi.Milano ima 4-0 protiv srpskih klubova.
Ako se krug napravi,oba nasa kluba otpadaju u konkurenciji sa Milanom.
Bas nezgodno,al borite se pa sta bude.
Partizan mora pobediti jos jednu na strani,a Zvezda kako zna i ume sutra PAO,a vec sledece nedelje i Barselonu na strani.
Kako god,ajde neka nada da budu nasi klubovi na 7.i 8. mestu na kraju pa u top8 sta bude,bice

samo ti

pre 1 godinu

Sudije su dozvoljavale ragbi odbranu,a onda kada se prelomio rezultat 10 faulova u poslednjoj cetvrtini sviraju Milanu. Armani je bolja ekipa od Partizana ali je i suđenje bilo takvo da duza klupa odlucuje. Kretnje u napadu igraca Partizana su ...nema ih! Naneli prestoji ceo napad,suter... Madar bezvoljan,Pangos ga pretrcao svaki put.
O Trifunovicu, Avramovicu, Papapetruu reci su suvisne, od leta, nadam se, bivsi igraci Partizana! Sjajan skor imamo s obzirom na kvalitet i fond igraca! Top 8 bi bio ravan osvajanju evrolige! Naravno, volim te Partizane!

Džoni

pre 1 godinu

Jednostavna stvar, ko želi da pobedi Partizan mora da odigra čvrsto u kost i na ivici faula. Ko se toliko žrtvuje u EL taj će ih i dobiti. Zato Zvezda ima šanse sa Partizanom jer uvek sa njima igra čvrsto što je i preduslov da se pobedi. Ko god je ove godine mekano ušao protiv njih taj je izgubio?

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Onomad ih saranio brat Gudura,sada ce brat Bili i tako...mukama kraja nema
(antiglodar, 9. mart 2023 21:38) # Link komentara
Živi i zdravi, u top 8 i dalje.
Lučić vam u februaru završio EL sezonu.
Posle te utakmice nije ni igrao.
Odradio vas za svoju dušu.
(Lord, 09. mart 2023 21:49)

A fudbal bolje da ne pominjemo...

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12)

Udrii Bili i ne žali!
(SkankHunt42, 09. mart 2023 22:27)

Udario je Bili u Pioniru hahahaha.

Сале

pre 1 godinu

Лепа Лукић једном реченицом победила ове прескупе.Малер реклама целу ноћ. Биће боље

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

pregaziše nas u 4/4, klupa nam je kratka i nekvalitetna.
(dalje, 09. mart 2023 22:20)

Je l' vreme da se krene sa "Uprava napolje!"?

Nikola

pre 1 godinu

Ovaj Armani ima igrače za F8.
Pogledajte samo ko im sedi na klupi za rezerve. Cenim da bi sa ovim (zdravim) rosterom komotno napravili 2 evroligaške postave.
Partizan odigrao prvo poluvreme korektno, u drugom pali kada su videli da šut ne ide. Plus izgubljene lopte...

veliki strumf

pre 1 godinu

Српски играчи издоминирали! Целих 6 поена укупно. У овогодишњем просеку. А кад дође АБА - ту добијају српски играчи јер странце мало више боли уво за све друго осим за Евролигу. Ту су паре, ту се продају! Они играју за уговор а не за тим, запамтите. Чим се затегне одбрана против гробоса - не знају где бију. Они мисле све екипе ће да их пуштају да шутирају сами. Неће!

Ivan

pre 1 godinu

max, a ti bi da to svaku u Evroligi sude Boltauzer, Javor i Pukl? Nema toga u Evroligi, igra se cvrsta kosarka i ne svira se svaki kontakt. Zato cim dodje malo jaca ekipa u odbrani, vas nema nigde.

обс

pre 1 godinu

Било би претерано победити обе у Италији. План испуњен (у Немачкој и у Италији). Ако је оваква утакмица требало да се деси, ово је идеално. Сад следе београдске утакмице и мотив до неба. Месина игра овакве утакмице. Олимпијакос (првопласирани) је пре месец дана овде разбијен с 20 и више разлике. Немам никакву примедбу играчима ни Жоцу јер кад неће онда неће, лопта испада из руку. Битно је то због равнотеже међу звездама. Поглед на табелу радује. Господски игра Партизан и кад добија и кад губи. Поносан на Партизан и хвала му!

ja

pre 1 godinu

E sad dijagram ide polako na dole!
(Hrundi Bakshi, 09. mart 2023 22:37)


Pa vi ste upravo pali sa 13 na 14 mesto hahahahaaa...sa vama uvek komedija.

Rade74

pre 1 godinu

Ništa,ovo ćemo izgubiti definitivno 17 izgubljenih lopti,samo tri trojke i sedam asistenci,jednostavno napad je danas otkazao.Glupljeg košarkaša od Smailagića video niseam,Aleksa katastrofa danas.Ali dobro napravili smo jedan break u Italiji.Glavu gore,imamo još šanse.Čestitke Milanu.

Vlada

pre 1 godinu

E moji grobari, sad vam i reklame na SK smetaju

Sad kada krenu porazi jer možete da dobijete neku od sledećih tekmi samo i to pazite samo ukoliko nekome bude odgovaralo da od vas izgubi.

Svi su tempirali formu sada za finiš a vi ste malo ranije poleteli.

Srećno u nastavku sezone svakako jer navijam za vas kao i za moju Zvezdu protiv svih ostalih.

Lord

pre 1 godinu

1/2 u Italiji, dosta.
Pao, Olimpijakos, e sad jedna mora da se odigra muski, da li Monako, Efes, Barsa, Real.
Sa 2 pobjede trebace nam neku krug sa Baskonijom, Zalgirisom. Bolji smo od njih.
Moze i sa Makabijem, ali ako tu bude i treca ekipa.
Jedino od njih smo losiji u H2H.

e

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.

a za koga si ti navijao sinoc.Da nisi za Zvezdu.Kakve veze ima dal ce efes da pobedi zvezdu kad cete vi od njega da puknete..
sta ste se ponadali kad cete na kraju sezone opet da kmecite

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Partizan u nokdaunu" 6 minuta pred kraj? Polako bre, pred zoru se mrzne.
(Šumadinac pali topa!, 09. mart 2023 22:19)

Obuci se lepo!

Kosta

pre 1 godinu

90% utakmica koje je dobila ova legija stranaca je na taj nacin sto je protivnicka ekipa igrala bez 3,4 igraca, cim je protivnik kompletan gazi legiju stranaca, jedva cekam da ih Zvezda ugazi po CETVRTI put ove sezone

M4X

pre 1 godinu

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Pa da, vama je isto jer za ovaj sport i niste. Uspeha u Evropi 0.

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

I U DOBRU I U ZLU....VOLIM PARTIZAN...
DANAS JE ARMANI BIO MNOGO BOLJI U ODBRANI I TO JE PRESUDILO...PARTIZAN JE IGRAO KOLIKO MU JE BILO DOZVOLJENO....GLAVA GORE IDEMO DALJE ...
PODRSKA ZELJKU I IGRACIMA

Marko

pre 1 godinu

Ledej odmah otkaz,covek ne igra odbranu cele sezone uopste,Trifunovic,Papapetru,Vukcevic,Andjusic,Avramovic raskid ugovora.Treba dovesti za sledecu sezonu centra i prvog pleja.

Nikola

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.

samokažem

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Još je bitnije da vi igrate poslednju sezonu u EL.
Deseroodisnji projekat se bliži kraju.

Master Yoda

pre 1 godinu

Koliko su minuta igrali domaci igraci, s obzirom da su dali tek nekoliko koseva.
Prvih sest igraca Partizana su stranci, toliko je ostalo od nekada mocme partizanove skole kosarke.

nesa80

pre 1 godinu

igra armani odbranu svaka im cast,steta sto je taj tim bio osakacen povredama,komotno bi bili medju prva tri tima,iz italije smo se nadali jednu pobedu od dve i puna kapa,idemo dalje ovde se i ocekivao poraz

samokažem

pre 1 godinu

Po nasloima ove vwsri bih rekao da neko navija vise za Berona nego za mezimicu
(dax, 09. mart 2023 22:21)

To im je jedino i ostalo.
Ne mogu ni da zamislim koja je to muka, jad i patnja.

Stativa

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Izgleda da ti nisi svestan da vam slede 5 poraza u nizu i jedna pobeda na kraju sto ce biti 16 pobeda na kraju a Zvezda ce dobiti bar 5 do kraja i doci do 17 pobeda pa ti racunaj ko ce biti 14.na kraju.

Rade rade

pre 1 godinu

Ovi zagrebacki indijanci su neverovatni,i sad se nadaju top 8...da vam skatim muke,necete u top 8,necete uzeti aba ligu,srpku ligu neigrate aj to je i logicno...tako da pravite planove za sledecu sezonu,mislim pocnite kuknjavu za lovu da platite vajld kartu.

Rocky

pre 1 godinu

Panter i Lesor nisu bili dovoljni za pobedu Partizana.Armani je u sva 4 susreta dobio naše timove.Imaju 6 uzastopnih pobeda i u igri su za 8 najboljih EL ekipa,što je doskora izgledalo nemoguće.Partizan i dalje ima čemu da se nada jer je u dobroj poziciji.Sledi serija teških mečeva protiv najboljih timova EL,od kojih 4 kod kuće i 2 u gostima.

aha

pre 1 godinu

Šta uradi ovo Berone Bili...Ugasio si ložanu zvanu partizaи Zagorje u top 8 za tili čas. Xaxax
(Neđo Valderama, 09. mart 2023 22:29

Rece navijac KK idea Zg kog je taj isti utisao u Pioniru.. Bože, ima li te..

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Alo bre...pa mi imamo 6,7 krštenih igrača,a pazi njima na tribinama ko sedi...umor,sa 6 igrača igramo,sa ovakvom igrom smo trebali 30 da puknemo...Njihov roster je najjači u Euroligi.

ferdinand

pre 1 godinu

Run and gun ekipa Partizana. Kad stane šut, naročito za 3 poena, KK Kolubara bi ih dobila. Organizovana igra u napadu, a odbranu tek da ne pominjem, ravna nuli.

goatnole

pre 1 godinu

Soccerbet je uspio da Batistutu ne mogu vise ocima da vidim, a bio mi je jedan od omiljenih igraca.
(Leo, 09. mart 2023 22:22)

Evo baš sad Batistuta kaže neće moći noćima da spava zbog te spoznaje i verovatno će da vrati honorar od reklame ......

76er

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Evo ga pravi slika i.prilika navijaca Zvezde, radije bi da Partizan neudje u top8 nego da Zvezda osvohi EL, a dal je isto bio 9 ili 18 vi to najbolje znate 10 godina ste izmedju 13-18 mesta, vama je najveci uspeh bio prosle godine top9 kada su izbacili ruse :)
(Bezi bre, 09. mart 2023 22:28)

Sad cemo da se lazemo i mazemo kako sa vase strane nije jos gore navijanje protiv Zvezde. Cisto da se zna da je tvoj klub usao u EL bas zbog izbacivanja tih ruskih klubova koje tako u sali pominjes.

jjd

pre 1 godinu

Napravila se atmosfera kao da je normalno da Partizan pobedi obe u Italiji.
Dobili smo Virtus, sa Milanom bili egal 3/4.
Sledeca je Efes, ako budu igrali bez Micica i Larkina imamo sanse.
Generalno ako i dobijemo Efes jako tesko je uci u 8.

Misa

pre 1 godinu

Sta li vi radite na treninzima majko mila? Pa osnovne kretnje i dodavanja ne znate, o otvaranjima za tri da i ne govorim. Vi ste zaista teska prevara. Ako vas slucajno nesto ne krene, najruzniju kosarku u ligi imate, ubedljivo. Najvece ludilo sto su ledej i onaj smotani grk ispodprosecni igraci a mi za njih nemamo zamenu, eheeeeeeej breeee!!!!!!@

slobodan

pre 1 godinu

Ni u Milanu ne možete bez Zvzde. Prati vas kao senka, jel ste definitivno bolesni navijači, obuzeti paranojom, kompleksom i čim sve ne. Za vas nema leka, strasno kolika mržnja, samo zato što smo bolji i veći klub od vas.

lupa

pre 1 godinu

Pazite kako Real pusta Valensiju,ma nek igraju samo Spanci.
(Jevdja, 09. mart 2023 21:56)


Ne gubite se sa ovakvim komentarima. Naravno da ne pušta jer im to nije u interesu. Bore se za prvo mesto, zašto bi nekog puštali.

pogledajte tabelu

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)


Pa da, to je vama bitno. Jadni ste.


Na tvoju zalost ucemo u prvih 8. Bitno je da se vracamo sa jednom pobedom kuci. I dalje sve zavisi od nas, dok je kod vas obrnuta situacija.

Grobar

pre 1 godinu

Partizanovo prokletstvo "zadnje sekunde" se nastavilo

Ma da... Kao da nismo davali u poslednjoj sekundi i mi nekad damo a nekad primimo bitno kad je bitno da smo mi koji dajemo!

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.
(Dusanovo carstvo!, 9. mart 2023 22:04)

Ono...vas ima za 200 vise, a pritom silne milione dali na reklame, postere, pozivnice, videe, plakate, haos...i opet vad dodoje 2 hiljade. Sramota me vase sramote.
(ju ju, 09. mart 2023 22:21)

Moraš kod oftalmologa da bi bolje video i malo da naučiš matematiku da bi bolje brojao.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

partizan je otisao u italiju po jednu pobedu.
ovo je samo odradhivanje posla. ako se ukaze prilika da se pobedi sto da ne, inace nema zapinjanja, sad sledi najlepsi deo sezone.
Ziveo PARTIZAN
Bravo Zeljko, bravo momci !

PAR

pre 1 godinu

@Zoran A šta biste vi, da domaci ne ulaze? Imali su danas nekih 30 minuta. Mislite da Željko ne zna da je Trifunović 3 klase ispod Pantera. I Tristan ispod Ledeja? Partizan ima vrhunske strance na koje je otišao ogroman deo budžeta. Slažem se da domaci nisu taj nivo, ali nemamo budžet za 12 igrača na nivou Egzuma. Momcima svaka čast. Ovakav je meč morao doći. Srećno u borbi za top8!

Max

pre 1 godinu

Papapetru , šta reći ... verovatno najgori igrač u istoriji Partizan u odnosu koliko je plaćen... katastrofalan i u odbrani i u napadu.

Bezi bre

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Evo ga pravi slika i.prilika navijaca Zvezde, radije bi da Partizan neudje u top8 nego da Zvezda osvohi EL, a dal je isto bio 9 ili 18 vi to najbolje znate 10 godina ste izmedju 13-18 mesta, vama je najveci uspeh bio prosle godine top9 kada su izbacili ruse :)

M4X

pre 1 godinu

50 miliona evra potroseno, 0 trofeja 0 uspeha u evropi, treba to umeti
(svaka cast zeljko, 09. mart 2023 22:19)

Ma šta 50 miliona, ma 100. Piši kao pravi bot.

realno

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Nije on krojen za zavrsnicu nego ima najjacu klupu u EL. I ako nemaju ve e probleme sa povredama ogroman broj igraca mogu bez problema da ulaze u rotaciju.

max

pre 1 godinu

Ubijeni fizickim kontaktom kao sto to radi i FMP ali iz ovoga treba da se iz vuku pouke. Sudije dopustile Olimiji mnogo kontakata sa popustima u napadu. Prelomni trenutak vracena lopta iz auta i kos Dejvisa sa nase klupe nema celendza i to vam je to.

Admiral

pre 1 godinu

Utakmica za zaborav, tezak ocaj. U redu je izgubiti, gostujes ekipi koja ima jedan od najjacih rostera u EL, domacin je, ima 5 vezanih pobeda, ali ovakav pad energije, ovakvo nezalaganje je nedopustivo. 1/2 je sasvim ok rezultat sa dva gostovanja u Italiji ali jako gorak ukus nakon ove sramotne igre. Sada ide derbi, ako se tu ne probude pred punom Arenom i ne dobiju onda dzaba sve, tu ce se pokazati kakvi su igraci kad je najbitnije.

lupa

pre 1 godinu

Ne može se ništa bez timske igre. Opet se igra svela na individualnu igru i na divljanje. Ne šutira se iz čistih pozicija, nego sve nešto preko ruke.

Zhol

pre 1 godinu

Ocajna partija... Ali ok, ima tu i zamora materijala, i nezgodnog protivnika na njegovom terenu. Steta, nisu lose krenuli. Nema sta, idemo dalje...

A vi, kako te?

pre 1 godinu

I vi i mi znamo da idemo u top 8, a vi ponovo u top 13, da se ne lažemo.
(Rale, 9. mart 2023 22:26),

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)


Bačene pare. Titula nula.

Drugi u Srbiji, drugi u regionu i 10. u Evropi.

Ma divota, daj 10 miliona!!

Mrgud

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Pa kako i nece, ne samo Evropa, i mi u Srbiji pricamo o vama...realno ste cudo...

U zemlju Crvene Zvezde, dodje 18.000 navijaca Partizana, iz Bosne, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i navijaju za par Kamerunaca jedbog Izraelca i dva Zvezdasa pritom se busajuci da su iz nekog razloga bitni za kosarku u zemlji sa kojom veze nemaju???

Pa gde ima takav cirkus?

Sjajni ste, samo jako!!!

Dzeronimo

pre 1 godinu

Svaka cast Armaniju, po imenima sigurno najjaca ekipa u Evropi. Dok smo imali snage drzali smo se, mnogo duza kluba je odlucila pobednika.Za razliku od prosle utakmice samo Panter i Lesor su nesto odigrali, sa tim je sve receno.
Da ima jos 10 kola Armani bi imao sanse i za prvo mesto, brutalan su tim.

Aster Blistok

pre 1 godinu

pregaziše nas u 4/4, klupa nam je kratka i nekvalitetna.
(dalje
Nije tačno. Nisu vas pregazili samo u 4oj četvrtini. Pregazili vas u 3 od 4 četvrtine. U drugoj ste dali samo 10 poena! Zar to nije gaženje!?

eeee

pre 1 godinu

Lesor Matis


Ovogodisnje najbolje ocenjeno navijanje je Zvezda-Barsa!
Gde su se svi divili!
Ima najvise pregleda i pozitivnih osecena!Prvenstveno od Eurolige!
Hvala dovidjenja!

Barsa

pre 1 godinu

Partizan ulazi u težak period, tako da mislim da će teško doći do top 8. Najveći problem je sto mnogo ekipa se bori za top 8. Realno je da skoro sve ekipe imaju teoretske šanse.

SkankHunt42

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12)

Udrii Bili i ne žali!

sportdetective

pre 1 godinu

Kako se samo spanci dogovaraju i igraju jedni za druge. Evo Valencia dosla na kos razlike protiv Reala. A mi…bolje da ne pricam

Kontras

pre 1 godinu

Gledam ovaj raspored do kraja, tesko, tesko, tesko...

Mozda u transu uz pomoc navijaca i svih pobeda u Areni Partizan moze do top 8. Sanse 30 posto, ne vece.

Ali, postoje.

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Само полако, има још да се игра. Рачуни се своде на крају. Мислим на ове што су пре пар кола били сигурни у топ8!

PC,niš

pre 1 godinu

Zvezdaš sam ali me raduje uspeh Partizana.Šteta što je Zvezda omašila u bar 4 utakmice i izgubila vrlo tesnim rezultatom ,imali bismo 2 jaka u EU.Napred naši!

Mihajlo

pre 1 godinu

Poznaje li neko ovog Avramovića,je li on ovako neartikulisan i van terena?
Da li mu je idol Vestbruk,jedino s njim mogu da poredim ovu njegovu igru,ne isključuje se čovek ili ubaci 30 poena ili što je mnogo češće uništi ekipu glupostima koje u seriji pravi,idiotski šutevi,bacanje lopte u ruke protivnicima...on apsolutno ne zna da stane na loptu,odigra nešto smisleno,samo trči,šutira,dribla,ne trebaju mu saigrači.

Mile

pre 1 godinu

Ovde se pitanje pobednika nedovodi nikako u pitanje. Milano je prejak za ovakav partizan. Ocekujem posle ovog poraza vracanje partizana na 13 mesto tabele. Jednostavno tezak im je raspored i nemaju sanse protiv jacih ekipa jer ocigledno kvaliteta nemaju za top8

zzbz

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)

hahaha. legendarni klub. kakvih pacijenata ovde ima. po toj logici je i Bosna legendarni klub a o Splitu i Ciboni da ne pricam. Ako neko treba da dobije pare to su oni a ne KK Bure bez dna, ne placamo porez jer nismo iz Srbije, bez trofeja u zadnjoj deceniji a i narednoj izgleda
(tintilic, 09. mart 2023 21:33)

Da Bosna, Split, Cibona su legendarni klubovi koji su obeležili jednu kosarkasku eru, i slazem se da trebaju da dobiju pare. Dok su dobijali od zajedničke države igrali su...hteli su svoju..I neka im svoja omogući isto.

Kod nas srećom imamo Partizan...koji se još drži.

pp

pre 1 godinu

IGRAČI MILANA IGRAJU BUKVALNO NAJGORU UTAMICU U SEZONI, PROMAŠILI 10 OTVORENIH TROJKI I U 5 NAPADA IM ISPADAJU LOPTE IZ RUKE U AUT A SAMO TREBA DA POLOŽE U KOŠ

Lex

pre 1 godinu

Хорор од петорке средином друге четвртине, па они нису једну једину акцију одиграли

Gospodin Popara

pre 1 godinu

Verujem da će Smailagić jednog dana naučiti da brani pikenrol. Trenutno ne zna.
Takodje se nadam da ova utakmica neće biti run'n'gun. Trenutno jeste.

Shorts

pre 1 godinu

Ovaj Partizan moze protiv svih u EL nebitno da li igra kod kuce ili u gostima. Masinerija kakva davno nije vidjena na nasim prostorima. Za njih nema granice ove godine o konacnom plasmanu ce odlucivati nijanse, jedna lopta, umor, inspiracija.... Obradovic je naravno covek broj jedan daleko najbolji trener u Evropi.

cccç

pre 1 godinu

Ostaje celo drugo poluvreme. Ima mnogo jos da se igra. Pola poena prednosti za njih ili nas je nista. Nadam se mnogo boljoj igri u drugom poluvremenu. Mada smo i do sada pokazali zube. Cvrsca odbrana i sve ce doci na svoje. Idemoo..

Pedja

pre 1 godinu

Sa Trifunovićem to je igrač manje u napadu,on dečko igra na oozicijama 2 i 3,a ne pogleda prema košu,katastrofa,pola druge četvrtine bez ijedne krštene akcije.A prljava igra Milana u odbrani do koske.Možemo i moramo bolje drugo pol.

Košarkaš

pre 1 godinu

Da li je ovo namešteno da Partizan dobije? Šta je ovo? Igračima Armanija ispada lopta 10 puta uglavnom u kontrama i polukontrama.

Vozdovac

pre 1 godinu

Domaci igraci nemaju kvalitet.
Zalite se da imamo puno stranaca ? Smajlagic i 11 stranaca treba da igra.Ostalima se zahvaliti na saradnji.

123

pre 1 godinu

Kakav komentator pa to je strašno !!!!! Sinoć ovi vrište, ovaj večeras jedva čeka grešku naših igrača ! Vratite Edina i Koleta !
(šumar, 9. mart 2023 21:11)

Kako da ih vrate kad su oni na Areni? Ovo je Sportklub?

Nikola

pre 1 godinu

Obrnuli igricu?! Decko jos niste ni u 8, vi obrnuli igricu?! Smiri se malo, popij pivo...

Vidim da neke bole uspesi Partizana. Pričali su “videcemo vas u novom sistemu takmičenja” a mi obrnuli igricu u prvoj sezoni. Partizan je evropska košarkaška institucija, Zvezda je tu samo da popuni broj ekipa, prosek proseka, neki joj i dalje ne znaju ni ime..
(PredragDrobnjak, 09. mart 2023 21:25)

aca

pre 1 godinu

Isterati Aleksu Avramovica sto pre iz Partizana. On ne zasluzuje svojom igrom da igra. Mnogo gresi i od njega nema nikakve koristi
(Mane, 09. mart 2023 21:19)

Mane Gane

Ćomi

pre 1 godinu

Ovi sa SK su stvarno neverovatni.
Prestaću da gledam više SK samo zbog one "ZNAM" reklame. Maltretiraju nas gledaoce za koje ih izgleda nije briga ni lek. Kako ne shvataju da ovoliko forsiranje jedne te iste reklame danima može da ima samo negativan efekat? Da li su baš toliko zinuli za pare?

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Ne zna se koja je ekipa umornija.
Partizan cjelu godinu sa 8 igrača igra, ne mogu da vjerujem da još se uspijevaju držati ovako uspješno u sezoni.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas
(black_mirror, 9. mart 2023 20:56)

Zbog čega imaš toliki kompleks? Mislim, okej je imati mišljenje, ali kompleks je već poremećaj. 🙄

pejton

pre 1 godinu

@veliki (strumfe)

Reci ti Mesini, ne zna on čovek, neiskusan, tek uči. Samo me zanima da li ćeš i u narednom kolu savetovati Atamana kako da pobedi najveće neprijatelje u tvom svetu. Da li ćeš se toliko nisko spustiti, da i pored svega sinoć tebi bude draže da Ataman nadmudri Željka?
E moj ti. Nemoj sutra protiv PAO-a da ne ispucaš barem 5 komentara u prvoj četvrtini.
Kako ljudi mogu uopšte ovako da mrze? Pa ovo je samo sport, fer, džentlmensko nadmetanje.

Dojkan

pre 1 godinu

Partizan pokusava da igra sto vise na nepostavljenu odbranu ali u 2/4 je to vise licilo na srljanje. Doduse i Zeljko je drzao neke cudne petorke na parketu. Rasporedjuje minutazu zbog umora i zbog jake odbrane. Ocekujem da u drugom poluvremenu manje rotira i da gledamo uobicajene petorke sa vecim napadackim potencijalom. Za sada nam samo Pangos pravi probleme svojim asistencijama. Bice tvrdo do kraja. Moramo manje lopti da gubimo i bolje koristimo njihove izgubljene lopte.

tintilic

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)

hahaha. legendarni klub. kakvih pacijenata ovde ima. po toj logici je i Bosna legendarni klub a o Splitu i Ciboni da ne pricam. Ako neko treba da dobije pare to su oni a ne KK Bure bez dna, ne placamo porez jer nismo iz Srbije, bez trofeja u zadnjoj deceniji a i narednoj izgleda

stevan

pre 1 godinu

Cak i da izgubimo igra ima glavu i rep, igra se sjajno. To je super u uslovima ekstrmnog umora i duplog EL kola. Zeljko je sjajan. Panter vodja. Ledej strpljiv i polivalentan. Sjajna smo ekipa. Imamo cemu da se nadamo.

s0s

pre 1 godinu

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas
(black_mirror, 09. mart 2023 20:56)

Suviše se trudiš i ostavljaš komentare ovde, a ne zanima te tema...čudno!?
Biće da jesi kompleksaš i to niže vrednosti, jer opet pominješ i tražiš potvrdu i odobravanje od nekog iz Fra i It...
Imaš li nešto u životu što voliš, a ne radiš da bi ti drugi rekli "bravo" i da bi te potapšali? Uvek se takmičiš sa sobom, a ne da bi nekog drugog porazio...bar bi tako trebalo da bude.

Istina

pre 1 godinu

Neka mu poklon bude poraz Igokeje
(molim lepo, 09. mart 2023 19:27)

Igokea igra tek u subotu protiv vašeg brata blizanca iz predgrađa.
(iskreno, 9. mart 2023 20:11)

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati.
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub - rekao je Danilović.

Ako laze koza,ne laze rog.

Pavle

pre 1 godinu

Uzivajte malo bre ljudi. Dva kluba igraju dobro, oba imaju sanse. Igrace i sledece godine oba, bez obzira na plasman i ABA ligu. Pa bili bi blesavi da propuste ova ludila. Sta vam je vise, hajde da se oba plasiraju pa da zabiberimo corbu!

Аспера

pre 1 godinu

(veliki, 09. mart 2023 20:43)

Nije se sudio sa nama za Partizanom za svoj novac nego sa CZ, pa je bio malo motivisanijinprotiv CZ.

Zoran

pre 1 godinu

Nedostatk kosarkaske inteligencije kod Lesora i Smailagica prosto je neverovatna. Kada bi Partizan imao dva krstena centra borio bi se za F4.
Takodje ne znam sta Obradovic filozofira sa drzanjem Egzuma na klupi ??

Kide

pre 1 godinu

Lose poluvreme jednih i drugih.Ima tu umora i nedostatka koncetracije.Moramo odigrati maksimalno agresivno drugo i izvuci i poslednji atom snage ako mislimo da dobijemo ovo.

aca

pre 1 godinu

Kakvi komentari… kao da prvi put ove sezone gledate Partizan! Koliko puta samo u poslednjih nekoliko utakmica smo odigrali slabo prvo poluvreme a pokidali u drugo!

s0s

pre 1 godinu

Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub
Ako laze koza,ne laze rog.
(Istina, 09. mart 2023 21:38)

Ja vidim i Partizan i Igokeu u Aba ligi, tako da...

Realno

pre 1 godinu

Udri Armani ruke vam se pozlatile
(Milos, 09. mart 2023 20:16)
vi samo na udaranje je drugacije ne znate
(koma, 9. mart 2023 21:04)

Ti izgleda ne gledas utakmicu? Ovaj vas ragbi ili americki fudbal nisi primetio? Uklizavanje,bacanje po parketu s ledja protivniku,ne bi li ga zaustavili...sve su to namerni faulovi koje sudije ne zele da sude jer je Bodiroga imao neke tajne sastanke sa nekim ljudima a sudije su od prvog kola uz vas,od kako je on dosao na celo EL.

србија

pre 1 godinu

партизан ако бог да прође даље, биће "домаћин" на свакој утакмици. неће бити лако противницима тако да можемо до финала, и ако бог да освајања евролиге!

Miki

pre 1 godinu

Koliko bezidejnosti. Asistencije misaona imenica, izvlacenje za tri, uzad, koliko su to neinteligentni igraci to je frapantno. Postovanje njima kao ljudima, ali kao igracima ama bas nikakvo. Vrlo losi igravi. Tri godine ne mogu da osmisle akciju, utreniraju protok lopte, otvaranja, asistencije, ma muka mi je...

Aster Blistok

pre 1 godinu

Beron 1od4 za tri poena. To je ništa za njega. Ako mu krene u drugom poluvremenu, e onda je partizan u problemu. Sada nije strašno

samo jako

pre 1 godinu

Kolika količina gluposti!?
Nije realno kako lose igra Partizan. Panter protiv Armanija... Naneli(kao i Anđušić) kad krene u vođenje svi igraci Partizana na parketu mogu komotno da se vraćaju i brane svoj kos. Horor kako izgleda Madar,Avramovic,Egzum...
Ali eto, drzi nas neka sila jos uvek u utakmici.
Milano je sve promasio, bojim se da ce se to okrenuti u drugom delu utakmice... ne daj se Partizane moj!

Има акција у Лидлу

pre 1 godinu

Хорор од петорке средином друге четвртине, па они нису једну једину акцију одиграли
(Lex, 9. mart 2023 21:07)

Ово са "акцијама" су најјачи коментари. А ти као препознајеш акције? У сваком нападу се игра нека акција, а понекад и 2-3. Појешћу своју чарапу ако знаш да препознаш бар "крис-крос".

lionac

pre 1 godinu

Ovaj Partizan moze protiv svih u EL nebitno da li igra kod kuce ili u gostima. Masinerija kakva davno nije vidjena na nasim prostorima. Za njih nema granice ove godine o konacnom plasmanu ce odlucivati nijanse, jedna lopta, umor, inspiracija.... Obradovic je naravno covek broj jedan daleko najbolji trener u Evropi.
(Shorts, 09. mart 2023 21:13)

i onda je mrmot umotao cokoladu

zzbz

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic u projekat,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave od igokeje tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk zagorje,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021
(please find god, 09. mart 2023 20:03)

Druže omasio si nesto...Igokea je nas pobratimski klub i ne igra EL...on je u ABA i nazalost ne stoji dobro. Takodje Zeljko Obradovic je trener Partizana.

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?

zoran

pre 1 godinu

Partizan je bolji tim i treba pobedu očekivati.
Tabela isto to govori.
Plasman u 8 je realan.
Željko je napravio sjajan tim....
-Slušao sam Željkov intervju davno beše.... Govorio je došao u Istanbul preuzeo Fenerbahce... Tim slab,publike malo....
On sedne da razgovara sa gazdom kluba....ajde da napravimo nesto...
U fudbalu jedan igrač koji igra za Fener košta 5 miliona, 10 miliona itd... Uloži se u fudbalski klub ogroman novac a rezultati prosečni.
Sa mnogo manje ulaganja u košarkaški klub za 2,3 godine Fenerbahce prvak evrope... Sa jedno 2, 3 vrhunska igrača, i nekoliko još dobrih uz par izmena solidnih rezultat je neizbezan.... Za 5 miliona kupuje se vrhunski košarkas a prosečan fudbaler...
Gazda odluči,posluša Željka, uloži...
Publika posveti se i kosarci, klub predstavlja grad, reklamira ga i Istanbul dobije sampiona evrope,sto u fudbalu nije realno izvodljivo....
-Sada se vratio u Partizan.... Tek je druga sezona... Prva koju on vodi u evroligi i igraće u 8 najboljih....
Pa Željko je maestralan.
Željko je i trener, savetnik uprave, predsednika, vizionar i simbol Partizana....
Za sve ove dobre igre on je zasluzan. Mnogi igrači su zbog njega došli... Publika oseća Željkov projekat..... Arena puna, klub zarađuje... Rejting raste.... Zasluzan Željko

Zoran

pre 1 godinu

Udje Avramovic i jasno sta sledi...ponor. On i Andjusic nisu ni za basket na Adi. No nekim cudom Avramovic ima prednost nad 5. pikom NBA lige. Posle kazu Obradovic veliki trener..
Avramovic i Andjusic su nivo KLS takmicenja. Smailagic plafon ABA.

@black_mirrror

pre 1 godinu

Toliko ne prate da globalni brend Armani gura ogroman novac u klub godinama, a tek ce da gura. Zar mislis da ne bi mogli u drugom sportu? Molili su, ali oni nece. Mediolanum Forum je pun ko oko jer nikog ne zanima ocigledno.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Vidim da neke bole uspesi Partizana. Pričali su “videcemo vas u novom sistemu takmičenja” a mi obrnuli igricu u prvoj sezoni. Partizan je evropska košarkaška institucija, Zvezda je tu samo da popuni broj ekipa, prosek proseka, neki joj i dalje ne znaju ni ime..

veliki

pre 1 godinu

Шилдс је зло! Промашио је све шутеве, губио лопте, чува Пантера кога ниједном није сачувао (углавном долазило до преузимања која Пантер реализовао, па глуп фаул на Пантеру у бонусу на 10 метара од коша… Без грама мозга.

Doktor

pre 1 godinu

Ne zelim verovati da smo toliko gluposti napravili. A oni promasise, ne znam koliko otvorenih suteva. Kako smo igrali imamo super rezultat. Gore ne mozemo, ali nazalost oni mogu bolje. Takva ekipa ce poceti pogadjati, a onda nam niko pomoci ne moze. Nadam se, molim Boga, verujem da mozemo pametno odigrati drugo poluvreme. Pomozi Boze.

Wjjj

pre 1 godinu

Zvezdaš sam ali me raduje uspeh Partizana.Šteta što je Zvezda omašila u bar 4 utakmice i izgubila vrlo tesnim rezultatom ,imali bismo 2 jaka u EU.Napred naši!
(PC,niš, 09. mart 2023 21:11)

Ti nisi navijac zvezde , vec si samo zeljan lajkova

Lord

pre 1 godinu

Onomad ih saranio brat Gudura,sada ce brat Bili i tako...mukama kraja nema
(antiglodar, 9. mart 2023 21:38) # Link komentara
Živi i zdravi, u top 8 i dalje.
Lučić vam u februaru završio EL sezonu.
Posle te utakmice nije ni igrao.
Odradio vas za svoju dušu.

Loyd

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 9. mart 2023 19:29)

Navijali za Efes a kompleksasi zatrovani mrznjom pisu kao navijaju za Zvezdu jer im to im odgovara, a zlo bi pre zelelo da Zvezda ispadne nego oni da udju u top 8...

s0s

pre 1 godinu

Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..
(black_mirror, 09. mart 2023 19:43)

Tipičan komplex "navijač", pa ne radiš nešto da bi za tebe čuli u "glavnim i najbogatijim zemljama Evrope". Jednostavno, ili jesi ili nisi.

veliki

pre 1 godinu

Имате суђење као Реал у Мадриду за време Франка! Ледеј избаци лопту у аут - суде аут за вас и Нанели погоди тројку. На крају лист фаул на Пенгосу у шуту за 3 - не суди се ништа. То је 6 поена, колика је и разлика. Иначе, Армани је промашио све живи што је невероватно за овако јаку екипу. Много отворених шутева. Берон нас напуни, не маши, вечерас 3 отворена шута промаши човек.

please find god

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic u projekat,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave od igokeje tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk zagorje,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021

iskreno

pre 1 godinu

Neka mu poklon bude poraz Igokeje
(molim lepo, 09. mart 2023 19:27)

Igokea igra tek u subotu protiv vašeg brata blizanca iz predgrađa.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.

black_mirror

pre 1 godinu

Tipičan komplex "navijač", pa ne radiš nešto da bi za tebe čuli u "glavnim i najbogatijim zemljama Evrope". Jednostavno, ili jesi ili nisi.
(s0s, 9. mart 2023 20:20) # Link komentara

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas

Pedja J7

pre 1 godinu

Grobari prerano počeli da slave top8, čak i final 4, vidim...
A realno, u zadnjih 6 kola sve može da se okrene jer igraju protiv prvih 5 na tabeli, i Panatinaikosa...

Ne želim im loše i da ne prođu, realno kažem...

veliki

pre 1 godinu

Зовеш се Еторе Месина и играча који није играо 6 месеци убациш у прву поставу да се иживљава и испуцава и уведе те у контра ритам да не можеш да се саставиш! Против Звезде сви погађају као суманути из екстра тешких позиција, а сад нико жив ништа да убоде. Берон 2 отворена шута промашује у старту, а против нас не промашује.

željko

pre 1 godinu

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.
(Ako su ruze, procvetace..., 09. mart 2023 20:07

Kao onomad kad osvojiše abu i eurokup, hahahahah

Euroleague

pre 1 godinu

Partizan ima taj luksuz da veceras u Milanu odigra nesto rasterecenije nakon pobede u Bologni.Ali takodje je tacno da bi jos jedna eventualna pobeda veceras bila od neverovatnog znacaja za top 8.
Nakon Milana u preostalih 7 utakmica Partizan ima sigurnu pobedu samo protiv Panate,u ostalih sest bice jako tesko.Da se razumemo mogu pobediti svih sest ali isto tako mogu i izgubiti jer su rivali Monako,Real,Barsa,Oly,Efes koji se davi i slicno.
Bice bas neizvesno do kraja.Veceras je Partizanu prvi zadatak da ostane sto je duze moguce u egalu jer je Milano bas u naletu od kako su im se vratili nekoliko bitnih igraca.Jedan niz staje veceras,da li Milanov od pet u nizu ili Partizanov od 4 u nizu na gostujucem parketu.
Uglavnom lepo sportsko vece,pratice se malo basket malo Vlahovic,Kostic i Juventus.

black_mirror

pre 1 godinu

Evo sad slusam najavu za utakmicu na SK1 i novinar prica kako u Italiji ljudi masovno prate fudbal, bas retko ko prati kosarku. U Nemackoj je to jos izrazenije, gotovo niko ni ne zna da Bajern igra Evroligu, svi prate fudbal.
Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..

Zhol

pre 1 godinu

Evo sad slusam najavu za utakmicu na SK1 i novinar prica kako u Italiji ljudi masovno prate fudbal, bas retko ko prati kosarku. U Nemackoj je to jos izrazenije, gotovo niko ni ne zna da Bajern igra Evroligu, svi prate fudbal.
Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..
(black_mirror, 09. mart 2023 19:43)

Zasto imam osecaj da navijas za Zvezdu? xD

Šomi

pre 1 godinu

Srećan rodjendan majstore,sve najbolje želim najvećem evropskom treneru svih vremena! Ajmo po pobedu večeras crnooooo-beliiiiiiiiiiiiii,ajmo institucijoooooo!

Jonas

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 09. mart 2023 19:29)

Nemoj tako, grobari navijali za vas sinoc jer ste vi bez sansi za top8 dok efes je tu negde, hvala sto nas podrzavate.
(zare, 09. mart 2023 19:35)

Mislim da je bilo jasno da su navijali za Efes... mislim toliko puta su ostavili poruka da navijaju za efes

Hesoyam

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 9. mart 2023 19:29)

Razmisli dobro da li tvom klubu odgovara da nas razbije Armani, a ujedno i tebi. Partizanovo ucesce na top8 olaksava Zvezdi ucesce u EL sledece godine. Ako Partizan ne udje u top8, Zvezda mora da osvoji ABA ligu. Znam da ce neko sa sigurnoscu napisati da ce je osvojiti a isto tako znam da nije toliko siguran jer je svestan kako Partizan igra u poslednjih 2 meseca, a kako Zvezda. Zato dobro razmislite da li veceras zelite poraz Partizanu..

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Partizan je u seriji od 7 vezanih gostujućih pobjeda u svim takmičenjima .
u seriji je i od 11 pobjeda i 4 poraza u Evroligi.
Ono po što smo došli u Italiju odradili smo već pobjedom nad Virtusom , bilo bi savršeno kada bi dobili i Armani ali nista strasno i ako se doživi poraz .
Samo da ne bude povreda jer cjelu sezonu igramo sa kratkim rosterom od 8 igrača.
Napred Partizan i srecan ti rodjendan Željko.

zare

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 09. mart 2023 19:29)

Nemoj tako, grobari navijali za vas sinoc jer ste vi bez sansi za top8 dok efes je tu negde, hvala sto nas podrzavate.

Четири С

pre 1 godinu

И даље Партизан има солидне шансе да остане у осам, а за Звезду је бојим се прекасно, треба толико тога да се поклопи, па да уђе. Али након Јовановићевих 1-6 сама шанса да се теоретски уђе у осам је подвиг овог тима. Штета што су пацерски изгубили неколико утакмица где су већим делом били боља екипа на терену, па упрскали завршнице. Исто важи и за Партизан, две три текме су могле на њихову страну и сад би имали забетонирано четвртфинале. Али зато и нисмо у самом врху, немамо тај квалитет који имају ови који су тренутно више на табели. Звездаши кудили Салета Обрадовића, а човек цепа ли цепа с Монаком. Никад уједначенија лига, и ови јаки на челу табеле имају доста пораза. Вечити баш лепо презентирају српску кошарку, погледајте само ко је испод њих и с којом ловетином. Срећно и храбро до краја, па шта бог да и једнима и другима.

Zhol

pre 1 godinu

Evo sad slusam najavu za utakmicu na SK1 i novinar prica kako u Italiji ljudi masovno prate fudbal, bas retko ko prati kosarku. U Nemackoj je to jos izrazenije, gotovo niko ni ne zna da Bajern igra Evroligu, svi prate fudbal.
Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..
(black_mirror, 09. mart 2023 19:43)

Zasto imam osecaj da navijas za Zvezdu? xD

Realno

pre 1 godinu

Samo da sudije pocnu da sude po pravilima i nece biti problema,izgubice sve do kraja.Cim nisu dozvolili onom sivonji,Egzumu, da se zalice i nosi sve pred sobom,vec mu sviraju faulove u napadu,kako i treba da bude,jedna opcija manje.Jos i onom sa jarecom bradicom sto se pri svakom skok sutu baca unazad i podmece nogu ispod protivnika da mu sviraju faul,da sude kako treba i nema ih nigde.

zzbz

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic u projekat,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave od igokeje tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk zagorje,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021
(please find god, 09. mart 2023 20:03)

Druže omasio si nesto...Igokea je nas pobratimski klub i ne igra EL...on je u ABA i nazalost ne stoji dobro. Takodje Zeljko Obradovic je trener Partizana.

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?

Ćomi

pre 1 godinu

Ovi sa SK su stvarno neverovatni.
Prestaću da gledam više SK samo zbog one "ZNAM" reklame. Maltretiraju nas gledaoce za koje ih izgleda nije briga ni lek. Kako ne shvataju da ovoliko forsiranje jedne te iste reklame danima može da ima samo negativan efekat? Da li su baš toliko zinuli za pare?

nesa80

pre 1 godinu

igra armani odbranu svaka im cast,steta sto je taj tim bio osakacen povredama,komotno bi bili medju prva tri tima,iz italije smo se nadali jednu pobedu od dve i puna kapa,idemo dalje ovde se i ocekivao poraz

s0s

pre 1 godinu

Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..
(black_mirror, 09. mart 2023 19:43)

Tipičan komplex "navijač", pa ne radiš nešto da bi za tebe čuli u "glavnim i najbogatijim zemljama Evrope". Jednostavno, ili jesi ili nisi.

Lex

pre 1 godinu

Хорор од петорке средином друге четвртине, па они нису једну једину акцију одиграли

Nikola

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.

Zbr

pre 1 godinu

Da mi je neko ponudio jednu pobedu u Italiji pre ovih utakmica, prihvatio bih “na keca”.
Posle Virtusa su malo porasli apetiti ali ovo je ok skroz.
Zaslužen poraz, glavu gore, idemo dalje…
Mi se pitamo što je najbitnije.

Euroleague

pre 1 godinu

Partizan ima taj luksuz da veceras u Milanu odigra nesto rasterecenije nakon pobede u Bologni.Ali takodje je tacno da bi jos jedna eventualna pobeda veceras bila od neverovatnog znacaja za top 8.
Nakon Milana u preostalih 7 utakmica Partizan ima sigurnu pobedu samo protiv Panate,u ostalih sest bice jako tesko.Da se razumemo mogu pobediti svih sest ali isto tako mogu i izgubiti jer su rivali Monako,Real,Barsa,Oly,Efes koji se davi i slicno.
Bice bas neizvesno do kraja.Veceras je Partizanu prvi zadatak da ostane sto je duze moguce u egalu jer je Milano bas u naletu od kako su im se vratili nekoliko bitnih igraca.Jedan niz staje veceras,da li Milanov od pet u nizu ili Partizanov od 4 u nizu na gostujucem parketu.
Uglavnom lepo sportsko vece,pratice se malo basket malo Vlahovic,Kostic i Juventus.

veliki strumf

pre 1 godinu

A zvezda ovo sezone dovela igrace iz:

1. Dalas
2. Milvoki
3. Oly
4. Pao
5. Efes
6. Milano
(boki, 09. mart 2023 22:45)

Звезда довела играче који су или остали без уговора и шутнути из тима или су у тимовима били 8, 9. или 10. играч. Ви сте довели главне играче из Ф4 тимова, ударне игле и чланове прве петорке.

Papilon

pre 1 godinu

Da li se oglasio iz Milana drukara Savic, jesu li svi igraci Olimpije pravilno registrovani, ima li Olimpija nekih dugova, da li su svi navijaci kupili karte, sacekajmo drukaru da se oglasi mozda se registruje utakmica u korist Partizana.

urke

pre 1 godinu

Жалосна утакмица Звезде од синоћ. Звезди ово није требало. Треба бити екипа с концепцијом и смислом а не у насилничком и дивљачком амбијенту, пуном увреда и с 4 техничке грешке противника који је на меч дошао с половином тима, тражити убедљиву победу која не значи ништа. Вечерас је Партизану лош дан али је кошаркашко господство најбитније а не стварање непријатеља што је Звезда поново синоћ учинила. Звезда треба да води рачуна да су у Ефесу и Фенеру пуну афирмацију нашли: Бјелица, Богдановић, Гудурић, Мицић и многи други наши кошаркаши а тренери као Дуда и Жоц поштовани. Звездина победа синоћ је тежак пораз! Такав увид се неминовно намеће и постаје стигма јадности која се разбукта када Партизан изгуби небитну утакмицу као што је била ова вечерас. Бити "лешинар" је тужно за жаљење је и одраз је немоћи. Плакање. Партизан не може да вас утеши. Хвала Партизану и Жоцу срећан рођендан!
(обс, 9. mart 2023 23:19) # Link komentara

Mnogo filozofiras i iznosis netacne cinjenice.
Bjelica i Guduric su punu afirmaciju stekli u Zvezdi.
Pokusavas da umanjis znacaj Zvezde ali to radis na los nacin.

Topss

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo uzeti skalp nekom od ovih velikih timova koji nam gostuju, pa uz malo sreće upadnemo u top8 .
(Diletant, 9. mart 2023 23:16)

Brate pa padali su i veci u Beogradu. Ako ne mozemo da ih dobijemo kuci,koji je smisao da idemo u top8, da nas neko "naduva sa 3:0?...Nadam se da ce biti sve tri pobede i Panata na kraju...

Navegante

pre 1 godinu

Kevin Panter na najmanji kontakt reaguje kao da ga je udario elektro sok, ocigledno neprirodno, usiljeno, izvestaceno trzanje tela, mlataranje rukama, izbacivanje desne ruke i noge unapred pri sutu da namerno simulira kontakt za 2+1, u NBA se to odavno sankcionise na stetu napadaca, pa i jednog Hardena. To je proslo par puta, sudije su ga vec provalile, Dejvisova rampa i na sleceih par suteva koje je promasio je pokusao isto i nije proslo.

evropejac

pre 1 godinu

Partizan će u top 8, al fuzija zvana FMP teško.
(boki, 9. mart 2023 22:55)

U fudbalu ste skoro sigurno u TOP8, za košarkašku EL videćemo!

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Partizan je u seriji od 7 vezanih gostujućih pobjeda u svim takmičenjima .
u seriji je i od 11 pobjeda i 4 poraza u Evroligi.
Ono po što smo došli u Italiju odradili smo već pobjedom nad Virtusom , bilo bi savršeno kada bi dobili i Armani ali nista strasno i ako se doživi poraz .
Samo da ne bude povreda jer cjelu sezonu igramo sa kratkim rosterom od 8 igrača.
Napred Partizan i srecan ti rodjendan Željko.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Umor je odradio svoje jer cjelu sezonu igramo sa najmanjim rosterom od 8 igrača u Evroligi .
U svakom slučaju smo 6 na tabeli tako da dobro se odmoriti pa nastaviti dalje..
Dok likuju ovi iz FMP samo da im javim da ih je sada i Armani prestigao i sad su na 14 mjestu .
(Slavko Vrekic, 9. mart 2023 22:28)

U rosteru na utakmicama imate 12 igrača kao i svi ostali timovi. To što bi voleli da imate 12 igrača od milion ipo pa naviše je problem vaše deluzije.

Koliko sutra ćete biti osmi.

Sutra se vraćamo na 13 i dve pobede manje od osmog, to jest, vas.

ABA liga je rutina za Zvezdu. Vaše strance to takmičenje ne zanima, pogotovo u ovako zgusnutom rasporedu. A naši napaljeni domaći igrači sa Kampacovom rutinom će vas naterani na uobičajeno kmečanje.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.

zare

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 09. mart 2023 19:29)

Nemoj tako, grobari navijali za vas sinoc jer ste vi bez sansi za top8 dok efes je tu negde, hvala sto nas podrzavate.

SkankHunt42

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12)

Udrii Bili i ne žali!

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Ne zna se koja je ekipa umornija.
Partizan cjelu godinu sa 8 igrača igra, ne mogu da vjerujem da još se uspijevaju držati ovako uspješno u sezoni.

Ajk

pre 1 godinu

o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?
(ljakse iz Surdulice, 09. mart 2023 22:32)

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) # Link komentara sada


Hajde da govorimo istinu kad već iznosimo podatke, jer su bar ti podaci danas lako dostupni. Partizan je u svojoj istoriji igrao 4 puta fajnal-for i to 1988, 1992, 1998 i 2010 godine.
Zvanično, fajnal-for se igra od sezone 1987/88 i Partizan je eto igrao na tom prvom fajnal-foru.
Takođe, treba istaći i da je Partizan do sada odvojio i 3 kupa Radivoja Koraća dok je to bilo evropsko takmičenje.

Veliki pozdrav

vsskkeeerrrvvvuu

pre 1 godinu

ni zvezda ni partizan nece uci u top 8
velike ekipe sada dizu nivo igre i mi tu nema sta da trazimo, plus ce biti radnji van terena u smislu pustanja ekipa...
daj boze da uhvate jos po 2-3 pobede

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)


Bačene pare. Titula nula.

Drugi u Srbiji, drugi u regionu i 10. u Evropi.

Ma divota, daj 10 miliona!!

stevan

pre 1 godinu

Cak i da izgubimo igra ima glavu i rep, igra se sjajno. To je super u uslovima ekstrmnog umora i duplog EL kola. Zeljko je sjajan. Panter vodja. Ledej strpljiv i polivalentan. Sjajna smo ekipa. Imamo cemu da se nadamo.

Čizma

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

U pravu si Zvezdini se nigde ne pojavljuju. Eno Fedayn niko više ne spominje...

ja

pre 1 godinu

Igrali smo sa njima egal 3/3, a oni razbili Oly 24 razlike
(zelot, 09. mart 2023 23:01)

Sa svakim tako da vam bude, junaci.
(Toto-ko-tunjo, 09. mart 2023 23:20)


Naravno, necemo valjda da gubimo kući od fenjerasa i Cibone. Srecan TOP 14.

PC,niš

pre 1 godinu

Zvezdaš sam ali me raduje uspeh Partizana.Šteta što je Zvezda omašila u bar 4 utakmice i izgubila vrlo tesnim rezultatom ,imali bismo 2 jaka u EU.Napred naši!

Mrgud

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Pa kako i nece, ne samo Evropa, i mi u Srbiji pricamo o vama...realno ste cudo...

U zemlju Crvene Zvezde, dodje 18.000 navijaca Partizana, iz Bosne, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i navijaju za par Kamerunaca jedbog Izraelca i dva Zvezdasa pritom se busajuci da su iz nekog razloga bitni za kosarku u zemlji sa kojom veze nemaju???

Pa gde ima takav cirkus?

Sjajni ste, samo jako!!!

Lucifer

pre 1 godinu

Pre neki dan gledam emisiju na sport klubu pred utakmicu kao i večeras gde voditelj i Mićo Berić već uveliko fantaziraju o ne top 8 nego o top 4 gde Berić navodi uz opaske otom potom ali tu smo malo nam fali...mislim se nije ti top 8 siguran a ovi lete kao i svaki Srbi koji se pale i gase na taster iz krajnosti u krajnost.Tim u prilog videćemo komentare posle ove utakmice, na kraju krajeva nije ni ta Zvezda ništa toliko gora id Partzana kad se pogleda, radi se o 2,3 pobede više a do kraja ako bude i 2 pobede više u korist Partizana. Sve u svemu prerana euforija kao i uvek.

YNWAzija

pre 1 godinu

Da li je moguće da "objektivni navijači Partizana" u svakoj drugoj ekipi vide rukometaše i džudiste, samo u svojoj baletane?!
Ono, ako ćemo pošteno, Panter i pravi piruete pri svakom dodiru malim prstom, svejedno da li je na zemlji ili u vazduhu. Kad šutne za 3, dobar metar zabaci napred noge, tražeći faul...

Pera

pre 1 godinu

Gledam kosarku jer volim i zelim da oba tima pobedjuju ali ovo mi se ne svidja. Pricamo partizan mlada ekipa a nasi igraci a oni su kao ti mladi. Moram da napisem da sam bio jako srecan kad je Zeljko odlucio da se vrati kod nas ali gledam danas i on ubacuje Avramovica na 2 min do kraja a pre toga ne igra vise od celog poluvremena. Mislim pricamo mladi a Smajli, Trifun ajde Balsa je bio povredjen ne igra se nista na njih. Kad oni zeznu, pogrese reakcija Zeljka je da ih ... Pa secamo se svi a sad vidimo da u ostalim ekipama ti mladi se guraju, podrzavaju. Pisem ovako jer bi voleo nesto da se stvori a to bi Zeljko trebao da radi. Pa mlad igrac koji ne igra, sta je to,ne znam.

eeee

pre 1 godinu

Lesor Matis


Ovogodisnje najbolje ocenjeno navijanje je Zvezda-Barsa!
Gde su se svi divili!
Ima najvise pregleda i pozitivnih osecena!Prvenstveno od Eurolige!
Hvala dovidjenja!

Da

pre 1 godinu

Ooooohohoooo, tooo bre Milanoooo BRAVO! Bravo Bili Kid majstoreeee, navikao si da demoliraš crno-bele hahahaaa :-))))) Realno Bili izdominirao! Bravos!

bobo mk

pre 1 godinu

50 miliona evra potroseno, 0 trofeja 0 uspeha u evropi, treba to umeti
(svaka cast zeljko, 09. mart 2023 22:19)

Ma šta 50 miliona, ma 100. Piši kao pravi bot.
(M4X, 09. mart 2023 22:34)

Čovek je tačnu sumu napisao, od kada je Željko preuzeo ekipu odoše 50 miliona, do kraja sezone baciće se jos 8 miliona.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Onomad ih saranio brat Gudura,sada ce brat Bili i tako...mukama kraja nema
(antiglodar, 9. mart 2023 21:38) # Link komentara
Živi i zdravi, u top 8 i dalje.
Lučić vam u februaru završio EL sezonu.
Posle te utakmice nije ni igrao.
Odradio vas za svoju dušu.
(Lord, 09. mart 2023 21:49)

A fudbal bolje da ne pominjemo...

Milos

pre 1 godinu

dasdah,
Prijatelju,Partizan nece izgubiti sve tri utakmice kod kuce (real,barsa,oly) u to sam siguran.Bice cupavo i protiv Panate u zadnjem kolu ako bude odlucivalo.Jednostavno,to je Evroliga,niko se nece skloniti.
Za Partizan je lose zbog medjusobnog skora sa Makabijem i Armanijem.Efes ako dobije zaostalu i sutra Makabija,bice na osmom mestu.Ali nijedan tim do kraja nece imati ucinak 100%.Tako da sto se Partizana tice,situacija je dobra,povoljna za sad.E ako izgubimo sve tri kod kuce (real,barsa,oly) onda ce biti bas cupavo i necemo biti u prednosti pred poslednje kolo.
Za Zvezdu je lose medjusobno losiji skor od Zalgirisa,Armanija i Virtusa i sto sledece nedelje gostuje Barseloni,a Zvezdi ce vrlo je verovatno trebati svih 7 pobeda do kraja upravo zbog skora sa Armanijem,Zalgirisom i Virtusom.I naravno,porazi od Albe i Bajerna su bukvalno sveli sanse na teoriju.Bice bas tesko Zvezdi,ali nek probaju,nek se bore.

Zoran

pre 1 godinu

Ovu utakmicu gubi Obradovic ocajajnim vodjenjem utakmice.Ovo uvodjenje forsiranje domacih igraca koji su realno za KSL ili , maksimum ABA liga unistava Partizan i ovo nije prvi put. Takodje, on je doveo Lesora koji osim fizikalija u glavi nema mnogo, a to se vidi u igri. Ako se udje u top 8 moze do neba da se skace i to bi bilo to.

lupa

pre 1 godinu

Pazite kako Real pusta Valensiju,ma nek igraju samo Spanci.
(Jevdja, 09. mart 2023 21:56)


Ne gubite se sa ovakvim komentarima. Naravno da ne pušta jer im to nije u interesu. Bore se za prvo mesto, zašto bi nekog puštali.

ja

pre 1 godinu

Kako Beron ima divan šut ?
(Kum starojko, 9. mart 2023 22:43)

U Pioniru ste ga vredjali zbog istog.
(Hesoyam, 09. mart 2023 23:25)


navijači licemeri

76er

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Evo ga pravi slika i.prilika navijaca Zvezde, radije bi da Partizan neudje u top8 nego da Zvezda osvohi EL, a dal je isto bio 9 ili 18 vi to najbolje znate 10 godina ste izmedju 13-18 mesta, vama je najveci uspeh bio prosle godine top9 kada su izbacili ruse :)
(Bezi bre, 09. mart 2023 22:28)

Sad cemo da se lazemo i mazemo kako sa vase strane nije jos gore navijanje protiv Zvezde. Cisto da se zna da je tvoj klub usao u EL bas zbog izbacivanja tih ruskih klubova koje tako u sali pominjes.

SkankHunt42

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Kada je dobio Zvezdu jos nije bio u ovoj formi a ni kompletan.Bez obzira na to samo budala moze reci da su i tada bili amateri. Sada, sa punim rosterom, su sigurno jedna od najjacih timova Evrope ako ne i najjaca.
(Dzeronimo, 09. mart 2023 262:56)

Alba kad im je nabila 100 komada tad je bila prva na tabeli.

Kosta

pre 1 godinu

90% utakmica koje je dobila ova legija stranaca je na taj nacin sto je protivnicka ekipa igrala bez 3,4 igraca, cim je protivnik kompletan gazi legiju stranaca, jedva cekam da ih Zvezda ugazi po CETVRTI put ove sezone

Enter Sandman

pre 1 godinu

Pazite kako Real pusta Valensiju,ma nek igraju samo Spanci.
(Jevdja, 09. mart 2023 21:56)

Srbi i teorija zavere koja se polako pretvara u paranoju.

ju ju

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.
(Dusanovo carstvo!, 9. mart 2023 22:04)

Ono...vas ima za 200 vise, a pritom silne milione dali na reklame, postere, pozivnice, videe, plakate, haos...i opet vad dodoje 2 hiljade. Sramota me vase sramote.

Enter Sandman

pre 1 godinu

Stvarno da dovedes Batistutu i uradis onako glupe reklame...mora budes genije
(Dule, 09. mart 2023 22:36)

Znam,glupe reklame.

Topss.

pre 1 godinu

Igokea ide putem nk Partizan...
(samo polakooo, 9. mart 2023 23:20)

Aj ti nama objasni zasto nas zoves Igokea? Jel zbog toga sto nam je sponzor bila Igokea? Jel ti znas sta je uopste Igokea u Republici Srpskoj? To sto postoji i kosarkaski klub Igokea ne znaci da smo mi kao vi ugasili svoj klub i muljazom postali Limenke. Stvarno je sramota imati vas kao rivale. Stalno se bavite nekim lazima,podmetacinama,laziranjem istorije i da ne nabrajam vise...Nemate vi za dzabe onaj nadimak koji vas lepo opisuje

Splavar

pre 1 godinu

Nemam prenose ovde, ali sam pogled na statistiku je dovoljan. Pobednik ispod 80 poena, a nas trenutno najbolji tim postigao 62. Ocigledno smo zaglavili u 20om veku kosarke i zato smo sve dalje od svetskog vrha. Svaka cast Partizanu i Zvezdi na osvojenim bodovima u EL, ali stil igre, pomoc stranaca, kvalitet nasih trenera i posebno selektora ukazuju na cinjenicu da mi uskoro ispadamo i iz nekog proseka svetske kosarke

željko

pre 1 godinu

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.
(Ako su ruze, procvetace..., 09. mart 2023 20:07

Kao onomad kad osvojiše abu i eurokup, hahahahah

lionac

pre 1 godinu

Ovaj Partizan moze protiv svih u EL nebitno da li igra kod kuce ili u gostima. Masinerija kakva davno nije vidjena na nasim prostorima. Za njih nema granice ove godine o konacnom plasmanu ce odlucivati nijanse, jedna lopta, umor, inspiracija.... Obradovic je naravno covek broj jedan daleko najbolji trener u Evropi.
(Shorts, 09. mart 2023 21:13)

i onda je mrmot umotao cokoladu

Enter Sandman

pre 1 godinu

Soccerbet je uspio da Batistutu ne mogu vise ocima da vidim, a bio mi je jedan od omiljenih igraca.
(Leo, 09. mart 2023 22:22)

Znam.

Šomi

pre 1 godinu

Srećan rodjendan majstore,sve najbolje želim najvećem evropskom treneru svih vremena! Ajmo po pobedu večeras crnooooo-beliiiiiiiiiiiiii,ajmo institucijoooooo!

VOSAK

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Veliki poznavalac košarke a ne zna da je zvezda igrala jednom polufinale Evrolige a da je Partizan učesnik TRI F4, e moj ti

Nikola

pre 1 godinu

Ovaj Armani ima igrače za F8.
Pogledajte samo ko im sedi na klupi za rezerve. Cenim da bi sa ovim (zdravim) rosterom komotno napravili 2 evroligaške postave.
Partizan odigrao prvo poluvreme korektno, u drugom pali kada su videli da šut ne ide. Plus izgubljene lopte...

strateg

pre 1 godinu

E sada da vidimo kako sve to ide…istanbul,pa Olimpijakos koji igra mnogo cvrsto, pa onda i Real i Barca kojima treba…uslo se u histeriju da je vec sve gotovo oko top 8 a nije! Tek sada stizu muke…

dule

pre 1 godinu

Tako blizu a tako daleko,koga još dobiti sem Panatenaikos.Teško se vaditi protiv 5 najjačih ekipa koje su sledeće na rasporedu.Nikad ne treba seći ražanj dok je zec u šumi.Više sreće drugi put.

Aezakmi

pre 1 godinu

Javljaju se navijaci tima koji je pre 5 dana izgubio od Cibone. Ej, Cibona ih dobila a oni prozivaju nas za poraz od Armanija. Cibona druze...

iskreno

pre 1 godinu

Neka mu poklon bude poraz Igokeje
(molim lepo, 09. mart 2023 19:27)

Igokea igra tek u subotu protiv vašeg brata blizanca iz predgrađa.

kibo

pre 1 godinu

Sa najmladjom ekipom u Evroligi i sa najmanjim rosterom ovo do sada sta su uradiki je jedan veliki uspeh, tako da ne brinem se ja pa makar se i ne plasirali u Top 8 za mene ste pobedili!!
Ziveo Partizan!

Hesoyam

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 9. mart 2023 19:29)

Razmisli dobro da li tvom klubu odgovara da nas razbije Armani, a ujedno i tebi. Partizanovo ucesce na top8 olaksava Zvezdi ucesce u EL sledece godine. Ako Partizan ne udje u top8, Zvezda mora da osvoji ABA ligu. Znam da ce neko sa sigurnoscu napisati da ce je osvojiti a isto tako znam da nije toliko siguran jer je svestan kako Partizan igra u poslednjih 2 meseca, a kako Zvezda. Zato dobro razmislite da li veceras zelite poraz Partizanu..

Pera

pre 1 godinu

Gledam kosarku jer volim i zelim da oba tima pobedjuju ali ovo mi se ne svidja. Pricamo partizan mlada ekipa a nasi igraci a oni su kao ti mladi. Moram da napisem da sam bio jako srecan kad je Zeljko odlucio da se vrati kod nas ali gledam danas i on ubacuje Avramovica na 2 min do kraja a pre toga ne igra vise od celog poluvremena. Mislim pricamo mladi a Smajli, Trifun ajde Balsa je bio povredjen ne igra se nista na njih. Kad oni zeznu, pogrese reakcija Zeljka je da ih ... Pa secamo se svi a sad vidimo da u ostalim ekipama ti mladi se guraju, podrzavaju. Pisem ovako jer bi voleo nesto da se stvori a to bi Zeljko trebao da radi. Pa mlad igrac koji ne igra, sta je to,ne znam.

no name

pre 1 godinu

Posle ovog poraza, meč lopta je protiv Efesa u Turskoj. Oni ce igrati i utorak protiv Rela M, za Partizan bolje da pobede, a jos igraju sutra protiv Maccabai. I pitanje da li ce biti kompletni za Partizan. Ako Partizan udje sa 16-13 u poslednjih 5 utakmica top 8 sa teskim rasporedom imaće cemu da se nada.Sa 15-14 bice praktično nemoguce.

slobodan

pre 1 godinu

Ni u Milanu ne možete bez Zvzde. Prati vas kao senka, jel ste definitivno bolesni navijači, obuzeti paranojom, kompleksom i čim sve ne. Za vas nema leka, strasno kolika mržnja, samo zato što smo bolji i veći klub od vas.

обс

pre 1 godinu

Жалосна утакмица Звезде од синоћ. Звезди ово није требало. Треба бити екипа с концепцијом и смислом а не у насилничком и дивљачком амбијенту, пуном увреда и с 4 техничке грешке противника који је на меч дошао с половином тима, тражити убедљиву победу која не значи ништа. Вечерас је Партизану лош дан али је кошаркашко господство најбитније а не стварање непријатеља што је Звезда поново синоћ учинила. Звезда треба да води рачуна да су у Ефесу и Фенеру пуну афирмацију нашли: Бјелица, Богдановић, Гудурић, Мицић и многи други наши кошаркаши а тренери као Дуда и Жоц поштовани. Звездина победа синоћ је тежак пораз! Такав увид се неминовно намеће и постаје стигма јадности која се разбукта када Партизан изгуби небитну утакмицу као што је била ова вечерас. Бити "лешинар" је тужно за жаљење је и одраз је немоћи. Плакање. Партизан не може да вас утеши. Хвала Партизану и Жоцу срећан рођендан!

please find god

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic u projekat,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave od igokeje tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk zagorje,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021

pp

pre 1 godinu

Ne razumem da uvodi u igru Trifunovića na egalu,počnemo da gubimo i dalje ga drži i onda na sedam razlike ga izvodi. Ovde ko povede pet razlike pobeđuje! Trifunović ne da nije za Partizan nego bi teško igrao u bilo kom klubu u Aba ligi. Izgubimo li od Zvezde teško nama! Onda ćemo pogubiti sve do Panatinaikosa koja će biti nebitna utakmica jer će biti sve rešeno.

ljakse iz Surdulice

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56) o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?

Milos

pre 1 godinu

Ne valja ovo iskreno ni Partizanu ali ni Zvezdi.Milano ima 4-0 protiv srpskih klubova.
Ako se krug napravi,oba nasa kluba otpadaju u konkurenciji sa Milanom.
Bas nezgodno,al borite se pa sta bude.
Partizan mora pobediti jos jednu na strani,a Zvezda kako zna i ume sutra PAO,a vec sledece nedelje i Barselonu na strani.
Kako god,ajde neka nada da budu nasi klubovi na 7.i 8. mestu na kraju pa u top8 sta bude,bice

veliki strumf

pre 1 godinu

Српски играчи издоминирали! Целих 6 поена укупно. У овогодишњем просеку. А кад дође АБА - ту добијају српски играчи јер странце мало више боли уво за све друго осим за Евролигу. Ту су паре, ту се продају! Они играју за уговор а не за тим, запамтите. Чим се затегне одбрана против гробоса - не знају где бију. Они мисле све екипе ће да их пуштају да шутирају сами. Неће!

Mm

pre 1 godinu

Tesko je, super tesko igrati sa ovakvih kasapima kojima se svaki deseti kontakt sudi. Kakve batine su momci popili i izdrzali na ova dva gostovanja zabarima, ja sam na njih ponosan!

korekcija korekcije

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Partizan je tri puta bio ucesnik F4 (1988., 1998. i 2011.) i jos jednom kada je postao prvak Evrope.
(korekcija, 09. mart 2023 23:14)

2010.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Partizan u nokdaunu" 6 minuta pred kraj? Polako bre, pred zoru se mrzne.
(Šumadinac pali topa!, 09. mart 2023 22:19)

Obuci se lepo!

Petar

pre 1 godinu

Peta uzastopna pobeda Olimpije, koja ima tim za 4 a ne za 8, ali su ih povrede " pokosile". Igraju sjajnu odbranu, duži roster i zasluženo su nas pobedili. Ne treba se predavati, ali ništa nije, niti će biti lako . Napred Partizan

Kontras

pre 1 godinu

Gledam ovaj raspored do kraja, tesko, tesko, tesko...

Mozda u transu uz pomoc navijaca i svih pobeda u Areni Partizan moze do top 8. Sanse 30 posto, ne vece.

Ali, postoje.

Onaj koji zna

pre 1 godinu

Pljuje se po Beronu i peva se pogrdno o "Ciganima", kompleksi su neizlečivi. Na kraju ovi ne idu dalje, a zna se ko ide. Od kraja aprila se više ne prati ni košarka, posle fudbala koji se odavno ne prati. RSF

обс

pre 1 godinu

Било би претерано победити обе у Италији. План испуњен (у Немачкој и у Италији). Ако је оваква утакмица требало да се деси, ово је идеално. Сад следе београдске утакмице и мотив до неба. Месина игра овакве утакмице. Олимпијакос (првопласирани) је пре месец дана овде разбијен с 20 и више разлике. Немам никакву примедбу играчима ни Жоцу јер кад неће онда неће, лопта испада из руку. Битно је то због равнотеже међу звездама. Поглед на табелу радује. Господски игра Партизан и кад добија и кад губи. Поносан на Партизан и хвала му!

Demar Derozan

pre 1 godinu

Milano, kada je kompletan, ima tim za fajnal:4. Povrede su ucinile svoje, tako da im je sezona u EL ispod ocekivanja. Zato Part nema za cim da zali, krenuo je dobro, igrao sa samopuzdanjem dok Mesina nije nasao odgovor. Treba nastaviti dalje, slede dve vazne tekme, prvo Zvezda u Aba ligi u ponedeljak, pa Efes u gostima za 7 dana. Mora da se prosiri sirina rotacije i odnosu na tekmu sa Virtusom. Da je npr. njima igrao Sengelija, tesko bi Part dobio.

zapamtite prekretnicu!

pre 1 godinu

A jeste si i raskokodakali, Armaniju je ispalo jedno 5 lopti od ruke od noge i opet lagano dobiše. Sad ide pad forme, čuvajte se derbija u ABA :=)

Džoni

pre 1 godinu

Jednostavna stvar, ko želi da pobedi Partizan mora da odigra čvrsto u kost i na ivici faula. Ko se toliko žrtvuje u EL taj će ih i dobiti. Zato Zvezda ima šanse sa Partizanom jer uvek sa njima igra čvrsto što je i preduslov da se pobedi. Ko god je ove godine mekano ušao protiv njih taj je izgubio?

matori

pre 1 godinu

Da je neko u ponedeljak ponudio da se iz Italije donese jedna pobeda svi bi smo prihvatili. Žao mi je što nismo uspeli da iskoristimo i njihvu slabiju igru, nudili su nam se do sredine 3/4 ali kad ne ide ne ide. Sve je OK , sada je važno da se odmore i da u ponedeljak obezbedimo prvo mesto ABA lige a posle se vrteška nastavlja. Ovo je ono što smo želeli, da svakih par dana ima uzbuđenja i da se nadmećemo sa najboljima u Evropia šta će biti krajnji ishod videćemo

jjd

pre 1 godinu

Napravila se atmosfera kao da je normalno da Partizan pobedi obe u Italiji.
Dobili smo Virtus, sa Milanom bili egal 3/4.
Sledeca je Efes, ako budu igrali bez Micica i Larkina imamo sanse.
Generalno ako i dobijemo Efes jako tesko je uci u 8.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

pregaziše nas u 4/4, klupa nam je kratka i nekvalitetna.
(dalje, 09. mart 2023 22:20)

Je l' vreme da se krene sa "Uprava napolje!"?

veliki

pre 1 godinu

Имате суђење као Реал у Мадриду за време Франка! Ледеј избаци лопту у аут - суде аут за вас и Нанели погоди тројку. На крају лист фаул на Пенгосу у шуту за 3 - не суди се ништа. То је 6 поена, колика је и разлика. Иначе, Армани је промашио све живи што је невероватно за овако јаку екипу. Много отворених шутева. Берон нас напуни, не маши, вечерас 3 отворена шута промаши човек.

Mile

pre 1 godinu

Ovde se pitanje pobednika nedovodi nikako u pitanje. Milano je prejak za ovakav partizan. Ocekujem posle ovog poraza vracanje partizana na 13 mesto tabele. Jednostavno tezak im je raspored i nemaju sanse protiv jacih ekipa jer ocigledno kvaliteta nemaju za top8

Stativa

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Izgleda da ti nisi svestan da vam slede 5 poraza u nizu i jedna pobeda na kraju sto ce biti 16 pobeda na kraju a Zvezda ce dobiti bar 5 do kraja i doci do 17 pobeda pa ti racunaj ko ce biti 14.na kraju.

dasdah

pre 1 godinu

Sad posle laksih nesto laskih rivala idu ona malo teza. U sledecih 6 kola Partizan igra sa Efes Real Barsa Olimpiakos Monako i jedno lakse za zadnje kolo Panata.

ja

pre 1 godinu

Ovi zagrebacki indijanci su neverovatni,i sad se nadaju top 8...da vam skatim muke,necete u top 8,necete uzeti aba ligu,srpku ligu neigrate aj to je i logicno...tako da pravite planove za sledecu sezonu,mislim pocnite kuknjavu za lovu da platite vajld kartu.
(Rade rade, 09. mart 2023 22:55)

Bradonja ajde na spavanje. Srecan TOP 14.

nesa80

pre 1 godinu

90% utakmica koje je dobila ova legija stranaca je na taj nacin sto je protivnicka ekipa igrala bez 3,4 igraca, cim je protivnik kompletan gazi legiju stranaca, jedva cekam da ih Zvezda ugazi po CETVRTI put ove sezone
(Kosta, 9. mart 2023 22:53)
a kakav ste vi efes juce dobili,bez larkina i micica,to nema veze onda kad ste vi u pitanju,onda ste pobedili prvaka evrope.pobeda je pobeda i samo to se pise,koliko je partizan dugo igrao nekompletan,vi ste sa sve kampacom izgubili u bg od albe a oni i kuci gube sve redom.gledajte da sutra dobijete onaj raspali pao jer ste poznati po tome da gubite od fenjerasa,kako god okrenes ove godine je partizan igrao lepse i bolje u evroligi od vas a tesite se necim ako bas morate

србија

pre 1 godinu

партизан ако бог да прође даље, биће "домаћин" на свакој утакмици. неће бити лако противницима тако да можемо до финала, и ако бог да освајања евролиге!

Jaooooo

pre 1 godinu

Sa najmladjom ekipom u Evroligi i sa najmanjim rosterom ovo do sada sta su uradiki je jedan veliki uspeh, tako da ne brinem se ja pa makar se i ne plasirali u Top 8 za mene ste pobedili!!
Ziveo Partizan!
(kibo, 9. mart 2023 22:39
Da, znamooo. Tako ste pobedili i Mančester junajted ahahaha

Master Yoda

pre 1 godinu

Koliko su minuta igrali domaci igraci, s obzirom da su dali tek nekoliko koseva.
Prvih sest igraca Partizana su stranci, toliko je ostalo od nekada mocme partizanove skole kosarke.

ferdinand

pre 1 godinu

Run and gun ekipa Partizana. Kad stane šut, naročito za 3 poena, KK Kolubara bi ih dobila. Organizovana igra u napadu, a odbranu tek da ne pominjem, ravna nuli.

Rade rade

pre 1 godinu

Ovi zagrebacki indijanci su neverovatni,i sad se nadaju top 8...da vam skatim muke,necete u top 8,necete uzeti aba ligu,srpku ligu neigrate aj to je i logicno...tako da pravite planove za sledecu sezonu,mislim pocnite kuknjavu za lovu da platite vajld kartu.

Loyd

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 9. mart 2023 19:29)

Navijali za Efes a kompleksasi zatrovani mrznjom pisu kao navijaju za Zvezdu jer im to im odgovara, a zlo bi pre zelelo da Zvezda ispadne nego oni da udju u top 8...

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.
(Dusanovo carstvo!, 9. mart 2023 22:04)

Ono...vas ima za 200 vise, a pritom silne milione dali na reklame, postere, pozivnice, videe, plakate, haos...i opet vad dodoje 2 hiljade. Sramota me vase sramote.
(ju ju, 09. mart 2023 22:21)

Moraš kod oftalmologa da bi bolje video i malo da naučiš matematiku da bi bolje brojao.

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

I U DOBRU I U ZLU....VOLIM PARTIZAN...
DANAS JE ARMANI BIO MNOGO BOLJI U ODBRANI I TO JE PRESUDILO...PARTIZAN JE IGRAO KOLIKO MU JE BILO DOZVOLJENO....GLAVA GORE IDEMO DALJE ...
PODRSKA ZELJKU I IGRACIMA

ja

pre 1 godinu

o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?
(ljakse iz Surdulice, 09. mart 2023 22:32)

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.

Aster Blistok

pre 1 godinu

pregaziše nas u 4/4, klupa nam je kratka i nekvalitetna.
(dalje
Nije tačno. Nisu vas pregazili samo u 4oj četvrtini. Pregazili vas u 3 od 4 četvrtine. U drugoj ste dali samo 10 poena! Zar to nije gaženje!?

DM

pre 1 godinu

Pa moramo i mi nekad da izgubimo ne samo zvezda da gubi posto vidim cigane u komentare a gde su bili pre 2 dana pokrili su se usima i cutali nisu mogli da mrdnu od tuge a veca tuga im vec stize u ponedeljak kad ih sastavimo sa crnom zemljom.
Napred Partizan gazi i sve pred sobom melji.

Istina

pre 1 godinu

Neka mu poklon bude poraz Igokeje
(molim lepo, 09. mart 2023 19:27)

Igokea igra tek u subotu protiv vašeg brata blizanca iz predgrađa.
(iskreno, 9. mart 2023 20:11)

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati.
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub - rekao je Danilović.

Ako laze koza,ne laze rog.

Miki

pre 1 godinu

Koliko bezidejnosti. Asistencije misaona imenica, izvlacenje za tri, uzad, koliko su to neinteligentni igraci to je frapantno. Postovanje njima kao ljudima, ali kao igracima ama bas nikakvo. Vrlo losi igravi. Tri godine ne mogu da osmisle akciju, utreniraju protok lopte, otvaranja, asistencije, ma muka mi je...

србија

pre 1 godinu

несхватљиве грешке партизана од други четвртине, као намерно да губе лопте и нападе

Ivan

pre 1 godinu

max, a ti bi da to svaku u Evroligi sude Boltauzer, Javor i Pukl? Nema toga u Evroligi, igra se cvrsta kosarka i ne svira se svaki kontakt. Zato cim dodje malo jaca ekipa u odbrani, vas nema nigde.

urke

pre 1 godinu

Odvratna utakmica..uzas za gledanje,Partizan pao, tanka klupa...Zeljko je sklapao tim,prva sezona je bila uhodavanje,ne znam kako je u drugoj formirao ovaj tim,disbalans totalni..Sest preskupih igraca i 4-5 igraca za koje se vidi da ce uvek ostati na nivou Evro kupa.
Ocigledno su stranci i trener ,,pojeli,, sav budzet.

A vi, kako te?

pre 1 godinu

I vi i mi znamo da idemo u top 8, a vi ponovo u top 13, da se ne lažemo.
(Rale, 9. mart 2023 22:26),

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?

Cyber Kooryber

pre 1 godinu

Tesko je, super tesko igrati sa ovakvih kasapima kojima se svaki deseti kontakt sudi. Kakve batine su momci popili i izdrzali na ova dva gostovanja zabarima, ja sam na njih ponosan!
(Mm, 9. mart 2023 23:20)

Jeste da ste navikli da se vašim protivnicima sviraju faulovi ako mrko pogledaju igrače Partizana, ali mi je još čudnije što ni najmanje ne vidite kakav hrkljuš vi igrate od odbrane. To što ste imali protekciju i više nego domaćinsko suđenje protiv "manjih" timova, to se slabije prenosi na one veće. Protiv Armanija je Lesor napravio najmanje deset faulova i kako je ostao na terenu to samo sudije znaju. Samo ono bacanje Dejvisa džiu džicu udarcem, kada je ovaj postigao onaj ludački koš, je na ivici namernog prekršaja, ali su sudije ostale neme da bi 10 sekundi kasnije bio sviran faul Tonutu zato što je dodirnuo Paantera na pola terena. I onda vi pričate o suđenju. Da su sudije svirale pošteno najmanje tri igrača bi vam završilo na klupi sa pet faulova.

veliki

pre 1 godinu

Зовеш се Еторе Месина и играча који није играо 6 месеци убациш у прву поставу да се иживљава и испуцава и уведе те у контра ритам да не можеш да се саставиш! Против Звезде сви погађају као суманути из екстра тешких позиција, а сад нико жив ништа да убоде. Берон 2 отворена шута промашује у старту, а против нас не промашује.

123

pre 1 godinu

Kakav komentator pa to je strašno !!!!! Sinoć ovi vrište, ovaj večeras jedva čeka grešku naših igrača ! Vratite Edina i Koleta !
(šumar, 9. mart 2023 21:11)

Kako da ih vrate kad su oni na Areni? Ovo je Sportklub?

Max

pre 1 godinu

Papapetru , šta reći ... verovatno najgori igrač u istoriji Partizan u odnosu koliko je plaćen... katastrofalan i u odbrani i u napadu.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Trifunović 0
Avramovic 2
Vukčević 0
Anđušić 0
Smailagic 2

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 09. mart 2023 22:34)


A što si Smailagića prošli put preskočio?
(lupa, 09. mart 2023 22:52)

Stvarno ti nije jasno, pa to je jedan od predvodnika legende iz predgradja, sigurno u samom vrhu sto se kompleksa zvanog Partizan tice.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Run and gun ekipa Partizana. Kad stane šut, naročito za 3 poena, KK Kolubara bi ih dobila. Organizovana igra u napadu, a odbranu tek da ne pominjem, ravna nuli.
(ferdinand, 09. mart 2023 22:46)

Da li je moguce da iko na ovu glupost moze dati plus bez obzira za koga navija.Nema sanse da si ti gledao ceo mec, ili imas ozbiljan problem, u tom slucaju ostavi se ti komentarisanja kosarke jer imas vaznijih stvari u zivotu koje moras resavati.

Reka Sava

pre 1 godinu

Da li je realno da ovoliko navijaca malog kluba iz predgradja,inace osvajaca trofeja dok se kosarka igrala na zemljanim terenima RG,prati nas veliki i najtrofejniji PARTIZAN

dasdah

pre 1 godinu

Na tvoju zalost ucemo u prvih 8. Bitno je da se vracamo sa jednom pobedom kuci. I dalje sve zavisi od nas, dok je kod vas obrnuta situacija.

Sta kaze zavis od vas, u zadnjih 6 kola igraju sa Efes Real Barsa Olimpiakos Monako i Panata. Realno do kraja mozete pobediti samo Panatu (Efes bi odrao Zvezdu da je bio kompletan, ne nadajte se).

e

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.

a za koga si ti navijao sinoc.Da nisi za Zvezdu.Kakve veze ima dal ce efes da pobedi zvezdu kad cete vi od njega da puknete..
sta ste se ponadali kad cete na kraju sezone opet da kmecite

Mikii

pre 1 godinu

Nije sporan poraz od Olimpije koja je, objektivno govoreći, bolji tim. Problem je što ovaj poraz dolazi pred Zvezdu koja se podigla. Ako izgubimo u ponedeljak, verovatno ključan meč za prednost domaćeg terena pred plej of ABA lige, bojim se da ni od TOP 8 EL nema ništa.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Beron 1od4 za tri poena. To je ništa za njega. Ako mu krene u drugom poluvremenu, e onda je partizan u problemu. Sada nije strašno

Grobar

pre 1 godinu

Malo panteri da se poraduju!

Bolje gledajte kako da se ne obrukate protiv PAO-a!
Armani je za njih GSW licno!

Bolje sad ovakva napadacka partija nego u ponedeljak kad je bitno!

Objektivno

pre 1 godinu

Prvo poluvreme nevidjeni hrkljus koji su sudije tolerisale,iako je bilo i fudbalskih uklizavanja.Cak i veci deo 3/4 je nastavljeno u tom stilu ali tesko da neko moze izdrzati citavu utakmicu u tom ritmu.Ponestalo snage i odmah kvalitet dolazi do izrazaja i usledilo je navodnjavanje. Slede jos 5 sigurnih poraza do kraja.

pavle

pre 1 godinu

Juče slomimo prvaka Evrope da bi raskrčili put za KK Franjevo, oni prospu utakmicu večeras.
(Buxi, 09. mart 2023 22:39)

Hvala bato, divni ste. Izvini.

Olee

pre 1 godinu

Ne treba zameriti nista.Video se umor i jednih i drugih.Rezultat je bio skoro celu utakmicu u egal .Milano se bolje snasao,i lose sutersko vece jednih i druguh bolje iskoristio 4/4 gde se odlepio i to je to.Idemo dalje.Abd da pobedimo Pantere sada i obezbedimo domaci teren i jurit top 8

Dzeronimo

pre 1 godinu

Samo da sudije pocnu da sude po pravilima i nece biti problema,izgubice sve do kraja.Cim nisu dozvolili onom sivonji,Egzumu, da se zalice i nosi sve pred sobom,vec mu sviraju faulove u napadu,kako i treba da bude,jedna opcija manje.Jos i onom sa jarecom bradicom sto se pri svakom skok sutu baca unazad i podmece nogu ispod protivnika da mu sviraju faul,da sude kako treba i nema ih nigde.
(Realno, 10. mart 2023 00:00)

Komentar koji ubedljivo najbolje odslikava stanje coveka, teska mrznja, pakost i zavist isijava iz ovog lika.
Cuj, .."i nece biti problema"... nasmeja me covece, pa da li si svrstan svoga stanja?

Nikola

pre 1 godinu

Obrnuli igricu?! Decko jos niste ni u 8, vi obrnuli igricu?! Smiri se malo, popij pivo...

Vidim da neke bole uspesi Partizana. Pričali su “videcemo vas u novom sistemu takmičenja” a mi obrnuli igricu u prvoj sezoni. Partizan je evropska košarkaška institucija, Zvezda je tu samo da popuni broj ekipa, prosek proseka, neki joj i dalje ne znaju ni ime..
(PredragDrobnjak, 09. mart 2023 21:25)

Dojkan

pre 1 godinu

Mesina je nadmudrio Obradovica.
Potpuno zaustavio napad
(anti Rola, 9. mart 2023 22:22)

To bas nije tesko kad imas 12 podjednako kvalitetnih, vrhunskih, igraca. Mozes da igras preagresivnu odbranu 40 minuta bez da strahujes od licnih gresaka. Jos igras kod kuce i sudije ti gledaju kroz prste. Mesina jednostavno ima duplo bolji tim od Obradovica. Nama je i srece falilo. Tri trojke su "izasle" iz kosa, nekoliko lopti se izodbijalo njima u ruke a pogodili su nekoliko nemogucih suteva u poslednjim sekundama.Cinjenica je da je Partizan odigrao slabije ali mi imamo 6 igraca sa EL iskustvom i nerealno je ocekivati da dobijemo ovakav tim u gostima, u duplom kolu sa dva gostovanja. Mozda uz pripremu i odmor od 2-3 dana. Ovako, vrlo tesko. Pri tome su oni u strasnoj formi. Nema sta da se zameri ni Obradovicu ni igracima.

kortizol

pre 1 godinu

за мене је ово намештена утакмица...! немогуће шта раде кошаркаши партизана...
(србија, 09. mart 2023 22:26)

ma naravno da je nameštena...vi ste već prvaci univerzuma bili u glavama
i u ponedeljak će da se namesti

Zhol

pre 1 godinu

Ocajna partija... Ali ok, ima tu i zamora materijala, i nezgodnog protivnika na njegovom terenu. Steta, nisu lose krenuli. Nema sta, idemo dalje...

Rocky

pre 1 godinu

Panter i Lesor nisu bili dovoljni za pobedu Partizana.Armani je u sva 4 susreta dobio naše timove.Imaju 6 uzastopnih pobeda i u igri su za 8 najboljih EL ekipa,što je doskora izgledalo nemoguće.Partizan i dalje ima čemu da se nada jer je u dobroj poziciji.Sledi serija teških mečeva protiv najboljih timova EL,od kojih 4 kod kuće i 2 u gostima.

uki

pre 1 godinu

Milan je vec bio u seriji od 5 pobeda za redom ,tako da smo igrali egal tri cetvrtine , pad igre u zadnjoj je odlucio pobednika .Realno ovo nije neuspeh , imao pobedu i poraz na gostovanjima po Italiji , tako da idemo napred !!!

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

sudije sviraju faulove za Partizan samo tako
(simpo, 09. mart 2023 22:26)

Pa da, sviraju. Nisu to Oberknežević i Nikolić koji ne sviraju faulove za Partizan.

Vlada

pre 1 godinu

E moji grobari, sad vam i reklame na SK smetaju

Sad kada krenu porazi jer možete da dobijete neku od sledećih tekmi samo i to pazite samo ukoliko nekome bude odgovaralo da od vas izgubi.

Svi su tempirali formu sada za finiš a vi ste malo ranije poleteli.

Srećno u nastavku sezone svakako jer navijam za vas kao i za moju Zvezdu protiv svih ostalih.

Dragi

pre 1 godinu

Koliko su minuta igrali domaci igraci, s obzirom da su dali tek nekoliko koseva.
Prvih sest igraca Partizana su stranci, toliko je ostalo od nekada mocme partizanove skole kosarke.
(Master Yoda, 9. mart 2023 22:38)

Igrali su dva minuta, sto imas problem ?
Koliko ste NASIH para dali realu za Kampca ?

Diletant

pre 1 godinu

Partizanu nikako ne odgovaraju ova dupla kola. Premore nam se nosioci igre u prvoj utakmici i onda tanka klupa dodje do izražaja u drugoj utakmici. Večeras , nažalost, nijedan od igrača sa klupe nije eksplodirao i rezultat je takav kakav je. Utisak večeri mi je kad Papapetru sa slobodnog bacanja ne dobaci do koša. Tvrdim i dalje da bi Zagorac bio korisniji od Papapetrua a možda i Trifunović kad bi dobio minute i poverenje koje dobija Papapetru.
Nadam se da ćemo uzeti skalp nekom od ovih velikih timova koji nam gostuju, pa uz malo sreće upadnemo u top8 .

SrbEUin

pre 1 godinu

Jedan srpski klub 7. a drugi najsrpskiji u vasioni je 14.
(ja, 9. mart 2023 23:43)

Klub u kome srpski igrači postižu prosečno ispod 7% poena sa ispod 10% minutažom, i otprilike isto tolikim doprinosom u igri, ne može nikako biti srpski. Bliže da budu su srpski klub su Barca, Efes, Fener, Baskonia, Virtus i Bayern, u kojima srpski igrači imaju veću minutežu, postižu veći broj poena i imaju veći (pozitivan) uticaj na igru i rezultat.
KKPlastikan nije srpski klub, već najobičnija legija stranaca, koja se može zvati bilo kako i imati domaćinstvo u bilo kom gradu.

tintilic

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)

hahaha. legendarni klub. kakvih pacijenata ovde ima. po toj logici je i Bosna legendarni klub a o Splitu i Ciboni da ne pricam. Ako neko treba da dobije pare to su oni a ne KK Bure bez dna, ne placamo porez jer nismo iz Srbije, bez trofeja u zadnjoj deceniji a i narednoj izgleda

Grobar

pre 1 godinu

Partizanovo prokletstvo "zadnje sekunde" se nastavilo

Ma da... Kao da nismo davali u poslednjoj sekundi i mi nekad damo a nekad primimo bitno kad je bitno da smo mi koji dajemo!

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

partizan je otisao u italiju po jednu pobedu.
ovo je samo odradhivanje posla. ako se ukaze prilika da se pobedi sto da ne, inace nema zapinjanja, sad sledi najlepsi deo sezone.
Ziveo PARTIZAN
Bravo Zeljko, bravo momci !

Dzeronimo

pre 1 godinu

Svaka cast Armaniju, po imenima sigurno najjaca ekipa u Evropi. Dok smo imali snage drzali smo se, mnogo duza kluba je odlucila pobednika.Za razliku od prosle utakmice samo Panter i Lesor su nesto odigrali, sa tim je sve receno.
Da ima jos 10 kola Armani bi imao sanse i za prvo mesto, brutalan su tim.

est

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 09. mart 2023 22:53)
mozda malooo veci od vaseg fudbalskog jer od njega ne mozes biti gori

Kide

pre 1 godinu

1:1 iz Italije odlican rezultat.Bez energije totalno protiv Milana,znalo se posle one "tuce" u Bolonji da cemo tesko ovo dobiti i da igraci nece stici da se oporave,pogotovo sto nam je kratak roster.Nije ni Armani odigrao vrhunski ali dovoljno za pobedu.Partizan sada ima vazan mec protiv Efesa u gostima pa se selimo u arenu i cekamo praznik kosarke jer nam dolaze velikani na noge tri tekme za redom.

Има акција у Лидлу

pre 1 godinu

Хорор од петорке средином друге четвртине, па они нису једну једину акцију одиграли
(Lex, 9. mart 2023 21:07)

Ово са "акцијама" су најјачи коментари. А ти као препознајеш акције? У сваком нападу се игра нека акција, а понекад и 2-3. Појешћу своју чарапу ако знаш да препознаш бар "крис-крос".

lupa

pre 1 godinu

Ne može se ništa bez timske igre. Opet se igra svela na individualnu igru i na divljanje. Ne šutira se iz čistih pozicija, nego sve nešto preko ruke.

Djovani

pre 1 godinu

Koja radost navijaca Zvezde covece. Milo mi je da ih vidim ovako srecne pogotovo sto ovde nismo ni ocekivali pobedu. Ali, neverovatno je koliko su bistri jer ovim porazom Partizana oni padaju na 14. mesto. Svesni su i da ako Partizan udje u top8 Srbija ima 2 predstavnika sledece sezone u EL. Svaku utakmicu broje srpske igrace u Partizanu a sa druge strane zele lose srpskoj kosarci. Sta im uradi mrznja covece.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.

Mihajlo

pre 1 godinu

Poznaje li neko ovog Avramovića,je li on ovako neartikulisan i van terena?
Da li mu je idol Vestbruk,jedino s njim mogu da poredim ovu njegovu igru,ne isključuje se čovek ili ubaci 30 poena ili što je mnogo češće uništi ekipu glupostima koje u seriji pravi,idiotski šutevi,bacanje lopte u ruke protivnicima...on apsolutno ne zna da stane na loptu,odigra nešto smisleno,samo trči,šutira,dribla,ne trebaju mu saigrači.

s0s

pre 1 godinu

Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub
Ako laze koza,ne laze rog.
(Istina, 09. mart 2023 21:38)

Ja vidim i Partizan i Igokeu u Aba ligi, tako da...

samo ti

pre 1 godinu

Sudije su dozvoljavale ragbi odbranu,a onda kada se prelomio rezultat 10 faulova u poslednjoj cetvrtini sviraju Milanu. Armani je bolja ekipa od Partizana ali je i suđenje bilo takvo da duza klupa odlucuje. Kretnje u napadu igraca Partizana su ...nema ih! Naneli prestoji ceo napad,suter... Madar bezvoljan,Pangos ga pretrcao svaki put.
O Trifunovicu, Avramovicu, Papapetruu reci su suvisne, od leta, nadam se, bivsi igraci Partizana! Sjajan skor imamo s obzirom na kvalitet i fond igraca! Top 8 bi bio ravan osvajanju evrolige! Naravno, volim te Partizane!

lupa

pre 1 godinu

uvek pogledam kako su igrali srpski igrači:

Trifunović 0
Avramovic 2
Vukčević 0
Anđušić 0
Smailagic 2

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 09. mart 2023 22:34)


A što si Smailagića prošli put preskočio?

lupa

pre 1 godinu

Ne može se ništa bez timske igre. Opet se igra svela na individualnu igru i na divljanje. Ne šutira se iz čistih pozicija, nego sve nešto preko ruke.

Marko

pre 1 godinu

Ledej odmah otkaz,covek ne igra odbranu cele sezone uopste,Trifunovic,Papapetru,Vukcevic,Andjusic,Avramovic raskid ugovora.Treba dovesti za sledecu sezonu centra i prvog pleja.

hmmm

pre 1 godinu

Sad cemo da se lazemo i mazemo kako sa vase strane nije jos gore navijanje protiv Zvezde. Cisto da se zna da je tvoj klub usao u EL bas zbog izbacivanja tih ruskih klubova koje tako u sali pominjes.
(76er, 9. mart 2023 22:53)

Obzirom da tabelu izgleda da je vise nego zasluzeno usao. DA nije bilo one muljavine sa poljskim i nemackim timovima pre 12 godina (kada su niodakle dobili stalne pozivnice) Partizan bi odavno bio tamo gde i pripada.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

@ Zivi bili pa videli...Zvezda na 3 da dobije partizan nema sanse. Teorije nema, ni javor ni onaj buldozer tu ne mogu pomoci, ni oberknezevic ni jovicic.
Za top8 je samo potrebno da igramo kao od decembra do danas, i dobicemo 2-3/6.
Pao sigurno pada, traze se jos dve pobede u oly,real, barca kuci i monako, efes u gostima. Neko od spanaca sigurno ostavlja koske u Areni, ja se kladim da barsa gubi.

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.
(Ako su ruze, procvetace..., 9. mart 2023 20:07)

Lord

pre 1 godinu

Onomad ih saranio brat Gudura,sada ce brat Bili i tako...mukama kraja nema
(antiglodar, 9. mart 2023 21:38) # Link komentara
Živi i zdravi, u top 8 i dalje.
Lučić vam u februaru završio EL sezonu.
Posle te utakmice nije ni igrao.
Odradio vas za svoju dušu.

Rade74

pre 1 godinu

Ništa,ovo ćemo izgubiti definitivno 17 izgubljenih lopti,samo tri trojke i sedam asistenci,jednostavno napad je danas otkazao.Glupljeg košarkaša od Smailagića video niseam,Aleksa katastrofa danas.Ali dobro napravili smo jedan break u Italiji.Glavu gore,imamo još šanse.Čestitke Milanu.

Barsa

pre 1 godinu

Partizan ulazi u težak period, tako da mislim da će teško doći do top 8. Najveći problem je sto mnogo ekipa se bori za top 8. Realno je da skoro sve ekipe imaju teoretske šanse.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Kada je dobio Zvezdu jos nije bio u ovoj formi a ni kompletan.Bez obzira na to samo budala moze reci da su i tada bili amateri. Sada, sa punim rosterom, su sigurno jedna od najjacih timova Evrope ako ne i najjaca.

Realno

pre 1 godinu

Udri Armani ruke vam se pozlatile
(Milos, 09. mart 2023 20:16)
vi samo na udaranje je drugacije ne znate
(koma, 9. mart 2023 21:04)

Ti izgleda ne gledas utakmicu? Ovaj vas ragbi ili americki fudbal nisi primetio? Uklizavanje,bacanje po parketu s ledja protivniku,ne bi li ga zaustavili...sve su to namerni faulovi koje sudije ne zele da sude jer je Bodiroga imao neke tajne sastanke sa nekim ljudima a sudije su od prvog kola uz vas,od kako je on dosao na celo EL.

goatnole

pre 1 godinu

Soccerbet je uspio da Batistutu ne mogu vise ocima da vidim, a bio mi je jedan od omiljenih igraca.
(Leo, 09. mart 2023 22:22)

Evo baš sad Batistuta kaže neće moći noćima da spava zbog te spoznaje i verovatno će da vrati honorar od reklame ......

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Blavori sa najvećim budžetom u istoriji srpskog sporta koji su 14ti se sprdaju Partizanu koji je 6ti????????

Partizan sa 6 igrača dok je mogao bio je egal,bez šuta za 3,protiv ekipe koja ima najbolji roster sa po 3 top igrača na svakoj poziciji plus još 5 na TRIBINAMA!

A mi se vidimo u ponedeljak da vas u Aba ligi pošaljemo u kanal koji vam je MOĆNA Cibona iskopala.

realno

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Nije on krojen za zavrsnicu nego ima najjacu klupu u EL. I ako nemaju ve e probleme sa povredama ogroman broj igraca mogu bez problema da ulaze u rotaciju.

Lord

pre 1 godinu

1/2 u Italiji, dosta.
Pao, Olimpijakos, e sad jedna mora da se odigra muski, da li Monako, Efes, Barsa, Real.
Sa 2 pobjede trebace nam neku krug sa Baskonijom, Zalgirisom. Bolji smo od njih.
Moze i sa Makabijem, ali ako tu bude i treca ekipa.
Jedino od njih smo losiji u H2H.

Сале

pre 1 godinu

Лепа Лукић једном реченицом победила ове прескупе.Малер реклама целу ноћ. Биће боље

Milan Tomasevic

pre 1 godinu

Ja kao Partizanovac sam razocaran na prvu petorku, barem u vecini Euroligaskim utakmica, bez i jednog srpskog igraca. Ako je to ispeh i ako je to Partizan, ja vise nisam njegov navijac. Protiv Virtusa niti jedan Srbin nije dao kos.

Rade74

pre 1 godinu

Domaći igrači 6 koševa.....za koga mi to navijamo?
(Vuk Č, 10. mart 2023 06:45)

Ako ti je toliko stalo do domaćih igraća,preseli se u Železnik,bićeš srećniji.Tamo su stubovi Srpstva i jedino oni razvijaju kroz ćitavu istoriju domaće igraće i sve zasluge za uspehe Srbije idu njima.

Pedja J7

pre 1 godinu

Grobari prerano počeli da slave top8, čak i final 4, vidim...
A realno, u zadnjih 6 kola sve može da se okrene jer igraju protiv prvih 5 na tabeli, i Panatinaikosa...

Ne želim im loše i da ne prođu, realno kažem...

Misa

pre 1 godinu

Sta li vi radite na treninzima majko mila? Pa osnovne kretnje i dodavanja ne znate, o otvaranjima za tri da i ne govorim. Vi ste zaista teska prevara. Ako vas slucajno nesto ne krene, najruzniju kosarku u ligi imate, ubedljivo. Najvece ludilo sto su ledej i onaj smotani grk ispodprosecni igraci a mi za njih nemamo zamenu, eheeeeeeej breeee!!!!!!@

PAJSER

pre 1 godinu

Meni žao što izgubio Partizan i sad neće da osvoji trofej. Promašio je koš onaj igrač i sad nema pobede. Ali tako je to u sportu, nekad pogodiš koš, a nekad promašiš i ne možeš da osvojiš trofej. Biće bolje drugi put.

fankmaster

pre 1 godinu

Manjak energije, manjak ideje, umor, los dan.
2-3 sudijske odluke na ivici i par nesrecno primljenih koseva.
U svakom slucaju, sto pre zaboraviti ovo, izvukli smo 1/2 u Italiji i to je najbitnije.

bombas

pre 1 godinu

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?
(A vi, kako te?, 09. mart 2023 22:51)

Moze u sta god zelis.
Nikakve sanse nema da dobijete ni 5 utakmica do kraja.
Razlog je prost,Nedovic i Vildoza i Kampaco nemaju konstantnost da za redom na 5,6,7 utakmica isporuce 15+ poena.
Jednostavno to u karijeri nikada nisu imali,konstantnost.
Prva utakmica kada dva od njih trojive ne isporuce 15+ vi gubite.
Cak veoma moguce da izgubite i sutra.

tatko na Batko

pre 1 godinu

Gotovo je, kreće crni niz i na kraju opet SLEDEĆA SEZONA!
(makijaveli, 10. mart 2023 01:24)
Vi to najbolje znate.Vama je vec deset godina u evroligi svaka “SLEDECA SEZONA” da pokušate da prebacite 15 mesto!

Duhom institucije protiv...

pre 1 godinu

Neverovatno a istinito,navijači
mutanta iz predgrađa komentarišu odbranu, ponašanje igrača ???
Čuveni mag simuliranja, haosa ,izazivanja incidenata neša ilić(inače jedini posao mu je da novopridošle uklopi u sistem hrkljuša, pritiska na sudije i scene foliranja,glumljenja žrtve i sl.)
Uz nesebičnu podršku prepoštenog precednika učiniše da ostade samo jedan JEDINI neiskvareni mladić a to je Lazarević.
On se još uvek ne zaleće u ljude,onda se odbija i teatralno mlatara rukama kao profesori
Nedović,Vildoza, Campaco, Marković, Dobrić,Ivanović,Bentil
Još uvek ne udara bezobzirno ljude kao "igrači zadatka" prof.
Lazić,Ivanović, i gore svi već pomenuti (pa to je cela ekipa sa 1 izuzetkom), Ne šutira trojke i ne pada kao pokošen, Ne vrišti
i mlatara na svaki aut,faul.
Ne skače na klupi po komandi šefa show programa itd..
Dokle će izdržati u takvom okruženju videćemo.
Ne zovemo ih bez razloga kako ih zovemo,Ne zbog boje kože već zbog ponašanja a to kao ne mogu da shvate.
Žalosno je da je većina navijača takva,čast pravim Zvezdašima.

Jonas

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 09. mart 2023 19:29)

Nemoj tako, grobari navijali za vas sinoc jer ste vi bez sansi za top8 dok efes je tu negde, hvala sto nas podrzavate.
(zare, 09. mart 2023 19:35)

Mislim da je bilo jasno da su navijali za Efes... mislim toliko puta su ostavili poruka da navijaju za efes

samokažem

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Još je bitnije da vi igrate poslednju sezonu u EL.
Deseroodisnji projekat se bliži kraju.

Nenad

pre 1 godinu

Ja kao Partizanovac sam razocaran na prvu petorku, barem u vecini Euroligaskim utakmica, bez i jednog srpskog igraca. Ako je to ispeh i ako je to Partizan, ja vise nisam njegov navijac. Protiv Virtusa niti jedan Srbin nije dao kos.
(Milan Tomasevic, 10. mart 2023 07:36)

bradonja, pogledaj na kom mestu ti je klub

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Alo bre...pa mi imamo 6,7 krštenih igrača,a pazi njima na tribinama ko sedi...umor,sa 6 igrača igramo,sa ovakvom igrom smo trebali 30 da puknemo...Njihov roster je najjači u Euroligi.

M4X

pre 1 godinu

50 miliona evra potroseno, 0 trofeja 0 uspeha u evropi, treba to umeti
(svaka cast zeljko, 09. mart 2023 22:19)

Ma šta 50 miliona, ma 100. Piši kao pravi bot.

aha

pre 1 godinu

Šta uradi ovo Berone Bili...Ugasio si ložanu zvanu partizaи Zagorje u top 8 za tili čas. Xaxax
(Neđo Valderama, 09. mart 2023 22:29

Rece navijac KK idea Zg kog je taj isti utisao u Pioniru.. Bože, ima li te..

M4X

pre 1 godinu

ne pratimo kosarku od veceras..samo fubal.ali fudbal vec ne pratimo 80.godina
(e, 09. mart 2023 22:26)

Vi ionako pratite sport od vlasti do vlasti. Malo fudbal, malo košarka, malo vaterpolo...

bombas

pre 1 godinu

Mocna je Olimpija,prenatrpana vrhunskim igracima.
Nista strasno nije izgubiti od njih.
Videlo se i po nasim igracima da nisu pali zbog poraza,kapiraju da je bolja ekipa pobedila.
Ja licno sam zadovoljan sezonom u EL pa makar i da sve izgubimo do kraja.
Top osam mi i nije neki prioritet.
Naravno voleo bih da udjemo zbog mogucnosti da se pobedi i ode na F4 ali i ako neudjemo nista strasno.
Sad dobiti derbi je vaznije od top 8.

korekcija

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Partizan je tri puta bio ucesnik F4 (1988., 1998. i 2011.) i jos jednom kada je postao prvak Evrope.

Zoran

pre 1 godinu

Nedostatk kosarkaske inteligencije kod Lesora i Smailagica prosto je neverovatna. Kada bi Partizan imao dva krstena centra borio bi se za F4.
Takodje ne znam sta Obradovic filozofira sa drzanjem Egzuma na klupi ??

pogledajte tabelu

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)


Pa da, to je vama bitno. Jadni ste.


Na tvoju zalost ucemo u prvih 8. Bitno je da se vracamo sa jednom pobedom kuci. I dalje sve zavisi od nas, dok je kod vas obrnuta situacija.

Djordje

pre 1 godinu

Video se zamor, nema kuknjave idemo dalje momci, lose vece, gazimo periferiju u Ponedeljak pa protiv Efesa sta bog da tamo a u Areni mozemo protiv boga oca da igramo a ne protiv Barse ili Reala, sve je u nasim rukama za top 8.

Rade74

pre 1 godinu

Gotovo je, kreće crni niz i na kraju opet SLEDEĆA SEZONA!
(makijaveli, 10. mart 2023 01:24

Svi znamo ko je bio Kk Sledeća Sezona i to 13 godina zaredom,bolje ćuti.Ova sezona nije se još završila,saćekajmo!

Kaњош

pre 1 godinu

Па до краја може бити 1-5, а може и 6-0. Све је то нормално. Армани да је играо у овом садтаву целу сезону, били би у ТОП 5 сад. Са оваквом игром биће скор 1-5. Ако будемо играли као против Ефеса, Макабија у БГ има наде. Ипак, ако ме неко пита да ли желиш победу против Милана синоћ или Звезде у понедељак, бирам победу у понедељак. Та победа одмах бришe овај пораз од синоћ. Све је ово само СПОРТ.

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Српски играчи издоминирали! Целих 6 поена укупно. У овогодишњем просеку. А кад дође АБА - ту добијају српски играчи јер странце мало више боли уво за све друго осим за Евролигу. Ту су паре, ту се продају! Они играју за уговор а не за тим, запамтите. Чим се затегне одбрана против гробоса - не знају где бију. Они мисле све екипе ће да их пуштају да шутирају сами. Неће!
(veliki strumf, 09. mart 2023 22:38)

Što te iznervirao Borna Kapusta pre par dana junačino????

Kad se pusti karate u odbrani niko ne može da igra pa sve da je Jordan!

pejton

pre 1 godinu

@veliki (strumfe)

Reci ti Mesini, ne zna on čovek, neiskusan, tek uči. Samo me zanima da li ćeš i u narednom kolu savetovati Atamana kako da pobedi najveće neprijatelje u tvom svetu. Da li ćeš se toliko nisko spustiti, da i pored svega sinoć tebi bude draže da Ataman nadmudri Željka?
E moj ti. Nemoj sutra protiv PAO-a da ne ispucaš barem 5 komentara u prvoj četvrtini.
Kako ljudi mogu uopšte ovako da mrze? Pa ovo je samo sport, fer, džentlmensko nadmetanje.

Košarkaš

pre 1 godinu

Da li je ovo namešteno da Partizan dobije? Šta je ovo? Igračima Armanija ispada lopta 10 puta uglavnom u kontrama i polukontrama.

Wjjj

pre 1 godinu

Zvezdaš sam ali me raduje uspeh Partizana.Šteta što je Zvezda omašila u bar 4 utakmice i izgubila vrlo tesnim rezultatom ,imali bismo 2 jaka u EU.Napred naši!
(PC,niš, 09. mart 2023 21:11)

Ti nisi navijac zvezde , vec si samo zeljan lajkova

Pavle

pre 1 godinu

Uzivajte malo bre ljudi. Dva kluba igraju dobro, oba imaju sanse. Igrace i sledece godine oba, bez obzira na plasman i ABA ligu. Pa bili bi blesavi da propuste ova ludila. Sta vam je vise, hajde da se oba plasiraju pa da zabiberimo corbu!

sportdetective

pre 1 godinu

Kako se samo spanci dogovaraju i igraju jedni za druge. Evo Valencia dosla na kos razlike protiv Reala. A mi…bolje da ne pricam

PAR

pre 1 godinu

@Zoran A šta biste vi, da domaci ne ulaze? Imali su danas nekih 30 minuta. Mislite da Željko ne zna da je Trifunović 3 klase ispod Pantera. I Tristan ispod Ledeja? Partizan ima vrhunske strance na koje je otišao ogroman deo budžeta. Slažem se da domaci nisu taj nivo, ali nemamo budžet za 12 igrača na nivou Egzuma. Momcima svaka čast. Ovakav je meč morao doći. Srećno u borbi za top8!

samokažem

pre 1 godinu

Po nasloima ove vwsri bih rekao da neko navija vise za Berona nego za mezimicu
(dax, 09. mart 2023 22:21)

To im je jedino i ostalo.
Ne mogu ni da zamislim koja je to muka, jad i patnja.

M4X

pre 1 godinu

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Pa da, vama je isto jer za ovaj sport i niste. Uspeha u Evropi 0.

ja

pre 1 godinu

E sad dijagram ide polako na dole!
(Hrundi Bakshi, 09. mart 2023 22:37)


Pa vi ste upravo pali sa 13 na 14 mesto hahahahaaa...sa vama uvek komedija.

Zeljko

pre 1 godinu

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?
(A vi, kako te?, 09. mart 2023 22:51)

Nemas ti herca za tako nesto. Sutra sledi spustanje na zemlju.

fenix

pre 1 godinu

Ovo je bila velika sansa, i steta sto je sve prosuto za deset minuta. Tesko cemo do play off-a. A sto se komsija tice. Ako je Zeleznik uopste u komsiluku, ne razumem kada su ove sezone pobedili 4 puta?

Ramones

pre 1 godinu

Svako normalan je zadovoljan sa jednom pobedom u ITALIJI.Ekipa ARMANIJA je odlična,usli su u seriju ,ako se docepaju 8 mesta Bice svasta

aca

pre 1 godinu

Isterati Aleksu Avramovica sto pre iz Partizana. On ne zasluzuje svojom igrom da igra. Mnogo gresi i od njega nema nikakve koristi
(Mane, 09. mart 2023 21:19)

Mane Gane

s0s

pre 1 godinu

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas
(black_mirror, 09. mart 2023 20:56)

Suviše se trudiš i ostavljaš komentare ovde, a ne zanima te tema...čudno!?
Biće da jesi kompleksaš i to niže vrednosti, jer opet pominješ i tražiš potvrdu i odobravanje od nekog iz Fra i It...
Imaš li nešto u životu što voliš, a ne radiš da bi ti drugi rekli "bravo" i da bi te potapšali? Uvek se takmičiš sa sobom, a ne da bi nekog drugog porazio...bar bi tako trebalo da bude.

Admiral

pre 1 godinu

Utakmica za zaborav, tezak ocaj. U redu je izgubiti, gostujes ekipi koja ima jedan od najjacih rostera u EL, domacin je, ima 5 vezanih pobeda, ali ovakav pad energije, ovakvo nezalaganje je nedopustivo. 1/2 je sasvim ok rezultat sa dva gostovanja u Italiji ali jako gorak ukus nakon ove sramotne igre. Sada ide derbi, ako se tu ne probude pred punom Arenom i ne dobiju onda dzaba sve, tu ce se pokazati kakvi su igraci kad je najbitnije.

max

pre 1 godinu

Ubijeni fizickim kontaktom kao sto to radi i FMP ali iz ovoga treba da se iz vuku pouke. Sudije dopustile Olimiji mnogo kontakata sa popustima u napadu. Prelomni trenutak vracena lopta iz auta i kos Dejvisa sa nase klupe nema celendza i to vam je to.

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Само полако, има још да се игра. Рачуни се своде на крају. Мислим на ове што су пре пар кола били сигурни у топ8!

boki

pre 1 godinu

...dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021
(please find god, 09. mart 2023 20:03)

A zvezda ovo sezone dovela igrace iz:

1. Dalas
2. Milvoki
3. Oly
4. Pao
5. Efes
6. Milano

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12)

Udrii Bili i ne žali!
(SkankHunt42, 09. mart 2023 22:27)

Udario je Bili u Pioniru hahahaha.

black_mirror

pre 1 godinu

Evo sad slusam najavu za utakmicu na SK1 i novinar prica kako u Italiji ljudi masovno prate fudbal, bas retko ko prati kosarku. U Nemackoj je to jos izrazenije, gotovo niko ni ne zna da Bajern igra Evroligu, svi prate fudbal.
Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..

zoran

pre 1 godinu

Partizan je bolji tim i treba pobedu očekivati.
Tabela isto to govori.
Plasman u 8 je realan.
Željko je napravio sjajan tim....
-Slušao sam Željkov intervju davno beše.... Govorio je došao u Istanbul preuzeo Fenerbahce... Tim slab,publike malo....
On sedne da razgovara sa gazdom kluba....ajde da napravimo nesto...
U fudbalu jedan igrač koji igra za Fener košta 5 miliona, 10 miliona itd... Uloži se u fudbalski klub ogroman novac a rezultati prosečni.
Sa mnogo manje ulaganja u košarkaški klub za 2,3 godine Fenerbahce prvak evrope... Sa jedno 2, 3 vrhunska igrača, i nekoliko još dobrih uz par izmena solidnih rezultat je neizbezan.... Za 5 miliona kupuje se vrhunski košarkas a prosečan fudbaler...
Gazda odluči,posluša Željka, uloži...
Publika posveti se i kosarci, klub predstavlja grad, reklamira ga i Istanbul dobije sampiona evrope,sto u fudbalu nije realno izvodljivo....
-Sada se vratio u Partizan.... Tek je druga sezona... Prva koju on vodi u evroligi i igraće u 8 najboljih....
Pa Željko je maestralan.
Željko je i trener, savetnik uprave, predsednika, vizionar i simbol Partizana....
Za sve ove dobre igre on je zasluzan. Mnogi igrači su zbog njega došli... Publika oseća Željkov projekat..... Arena puna, klub zarađuje... Rejting raste.... Zasluzan Željko

zzbz

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)

hahaha. legendarni klub. kakvih pacijenata ovde ima. po toj logici je i Bosna legendarni klub a o Splitu i Ciboni da ne pricam. Ako neko treba da dobije pare to su oni a ne KK Bure bez dna, ne placamo porez jer nismo iz Srbije, bez trofeja u zadnjoj deceniji a i narednoj izgleda
(tintilic, 09. mart 2023 21:33)

Da Bosna, Split, Cibona su legendarni klubovi koji su obeležili jednu kosarkasku eru, i slazem se da trebaju da dobiju pare. Dok su dobijali od zajedničke države igrali su...hteli su svoju..I neka im svoja omogući isto.

Kod nas srećom imamo Partizan...koji se još drži.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Posle 7 uzastopnih gostujućih pobjeda u svim takmičenjima mora doći i do poraza ...
Serija od 11-3 u Evroligi je nakratko prekinuta .
Umor je odradio svoje jer cjelu sezonu igramo sa najmanjim rosterom od 8 igrača u Evroligi .
U svakom slučaju smo 6 na tabeli tako da dobro se odmoriti pa nastaviti dalje..
Dok likuju ovi iz FMP samo da im javim da ih je sada i Armani prestigao i sad su na 14 mjestu .

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Gledam ovaj raspored do kraja, tesko, tesko, tesko...

Mozda u transu uz pomoc navijaca i svih pobeda u Areni Partizan moze do top 8. Sanse 30 posto, ne vece.

Ali, postoje.
(Kontras, 09. mart 2023 22:29)

Mislis li ti da ostali nece da gube i da nemaju tezak raspored,iz tvojih usta u bozije usi sto bi se reklo,ako dobijemo sve u areni prolazimo i to lagano covjece:) To bi znacilo 4 pobjede,partizan sa dobijene 3 prolazi.

black_mirror

pre 1 godinu

Tipičan komplex "navijač", pa ne radiš nešto da bi za tebe čuli u "glavnim i najbogatijim zemljama Evrope". Jednostavno, ili jesi ili nisi.
(s0s, 9. mart 2023 20:20) # Link komentara

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas

Bezi bre

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Evo ga pravi slika i.prilika navijaca Zvezde, radije bi da Partizan neudje u top8 nego da Zvezda osvohi EL, a dal je isto bio 9 ili 18 vi to najbolje znate 10 godina ste izmedju 13-18 mesta, vama je najveci uspeh bio prosle godine top9 kada su izbacili ruse :)

Rade74

pre 1 godinu

Месина је Обрадовићу одржао кошаркашки час.
(Храст, 10. mart 2023 07:30)

Ali je trener u nesrećno vreme,gde kraljuje Žoc,kao što vi od nas ne možete nikada biti bolji.Možda u nekom drugim Svetu!

Zoran

pre 1 godinu

Udje Avramovic i jasno sta sledi...ponor. On i Andjusic nisu ni za basket na Adi. No nekim cudom Avramovic ima prednost nad 5. pikom NBA lige. Posle kazu Obradovic veliki trener..
Avramovic i Andjusic su nivo KLS takmicenja. Smailagic plafon ABA.

Pedja

pre 1 godinu

Sa Trifunovićem to je igrač manje u napadu,on dečko igra na oozicijama 2 i 3,a ne pogleda prema košu,katastrofa,pola druge četvrtine bez ijedne krštene akcije.A prljava igra Milana u odbrani do koske.Možemo i moramo bolje drugo pol.

@black_mirrror

pre 1 godinu

Toliko ne prate da globalni brend Armani gura ogroman novac u klub godinama, a tek ce da gura. Zar mislis da ne bi mogli u drugom sportu? Molili su, ali oni nece. Mediolanum Forum je pun ko oko jer nikog ne zanima ocigledno.

србија

pre 1 godinu

за мене је ово намештена утакмица...! немогуће шта раде кошаркаши партизана...

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas
(black_mirror, 9. mart 2023 20:56)

Zbog čega imaš toliki kompleks? Mislim, okej je imati mišljenje, ali kompleks je već poremećaj. 🙄

cccç

pre 1 godinu

Ostaje celo drugo poluvreme. Ima mnogo jos da se igra. Pola poena prednosti za njih ili nas je nista. Nadam se mnogo boljoj igri u drugom poluvremenu. Mada smo i do sada pokazali zube. Cvrsca odbrana i sve ce doci na svoje. Idemoo..

kupusar

pre 1 godinu

bombas, 09. mart 2023 23:08)

Druže pa prošlu utakmicu su ova dvojica bilo jednocifreni samo kampaco 22 tako da ti to ne pije vode zvezda je tim dace neko drugi...

veliki

pre 1 godinu

Шилдс је зло! Промашио је све шутеве, губио лопте, чува Пантера кога ниједном није сачувао (углавном долазило до преузимања која Пантер реализовао, па глуп фаул на Пантеру у бонусу на 10 метара од коша… Без грама мозга.

Vozdovac

pre 1 godinu

Domaci igraci nemaju kvalitet.
Zalite se da imamo puno stranaca ? Smajlagic i 11 stranaca treba da igra.Ostalima se zahvaliti na saradnji.

Doktor

pre 1 godinu

Ne zelim verovati da smo toliko gluposti napravili. A oni promasise, ne znam koliko otvorenih suteva. Kako smo igrali imamo super rezultat. Gore ne mozemo, ali nazalost oni mogu bolje. Takva ekipa ce poceti pogadjati, a onda nam niko pomoci ne moze. Nadam se, molim Boga, verujem da mozemo pametno odigrati drugo poluvreme. Pomozi Boze.

samo jako

pre 1 godinu

Kolika količina gluposti!?
Nije realno kako lose igra Partizan. Panter protiv Armanija... Naneli(kao i Anđušić) kad krene u vođenje svi igraci Partizana na parketu mogu komotno da se vraćaju i brane svoj kos. Horor kako izgleda Madar,Avramovic,Egzum...
Ali eto, drzi nas neka sila jos uvek u utakmici.
Milano je sve promasio, bojim se da ce se to okrenuti u drugom delu utakmice... ne daj se Partizane moj!

Gospodin Popara

pre 1 godinu

Verujem da će Smailagić jednog dana naučiti da brani pikenrol. Trenutno ne zna.
Takodje se nadam da ova utakmica neće biti run'n'gun. Trenutno jeste.

pp

pre 1 godinu

IGRAČI MILANA IGRAJU BUKVALNO NAJGORU UTAMICU U SEZONI, PROMAŠILI 10 OTVORENIH TROJKI I U 5 NAPADA IM ISPADAJU LOPTE IZ RUKE U AUT A SAMO TREBA DA POLOŽE U KOŠ

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Vidim da neke bole uspesi Partizana. Pričali su “videcemo vas u novom sistemu takmičenja” a mi obrnuli igricu u prvoj sezoni. Partizan je evropska košarkaška institucija, Zvezda je tu samo da popuni broj ekipa, prosek proseka, neki joj i dalje ne znaju ni ime..

aca

pre 1 godinu

Kakvi komentari… kao da prvi put ove sezone gledate Partizan! Koliko puta samo u poslednjih nekoliko utakmica smo odigrali slabo prvo poluvreme a pokidali u drugo!

Kide

pre 1 godinu

Lose poluvreme jednih i drugih.Ima tu umora i nedostatka koncetracije.Moramo odigrati maksimalno agresivno drugo i izvuci i poslednji atom snage ako mislimo da dobijemo ovo.

Ramones

pre 1 godinu

black miror....
Tipičan navijač zvezde.Prosto zloba iz njih izbija Do juce igranje u EL je bilo vrh sada kada igra Partizan .Ma kakva EL TO NIKO NE GLEDA.Prijatelju tebe najviše zanima,zato toliko i cvilis

Dojkan

pre 1 godinu

Partizan pokusava da igra sto vise na nepostavljenu odbranu ali u 2/4 je to vise licilo na srljanje. Doduse i Zeljko je drzao neke cudne petorke na parketu. Rasporedjuje minutazu zbog umora i zbog jake odbrane. Ocekujem da u drugom poluvremenu manje rotira i da gledamo uobicajene petorke sa vecim napadackim potencijalom. Za sada nam samo Pangos pravi probleme svojim asistencijama. Bice tvrdo do kraja. Moramo manje lopti da gubimo i bolje koristimo njihove izgubljene lopte.

Shorts

pre 1 godinu

Ovaj Partizan moze protiv svih u EL nebitno da li igra kod kuce ili u gostima. Masinerija kakva davno nije vidjena na nasim prostorima. Za njih nema granice ove godine o konacnom plasmanu ce odlucivati nijanse, jedna lopta, umor, inspiracija.... Obradovic je naravno covek broj jedan daleko najbolji trener u Evropi.

Аспера

pre 1 godinu

(veliki, 09. mart 2023 20:43)

Nije se sudio sa nama za Partizanom za svoj novac nego sa CZ, pa je bio malo motivisanijinprotiv CZ.

Realno

pre 1 godinu

Samo da sudije pocnu da sude po pravilima i nece biti problema,izgubice sve do kraja.Cim nisu dozvolili onom sivonji,Egzumu, da se zalice i nosi sve pred sobom,vec mu sviraju faulove u napadu,kako i treba da bude,jedna opcija manje.Jos i onom sa jarecom bradicom sto se pri svakom skok sutu baca unazad i podmece nogu ispod protivnika da mu sviraju faul,da sude kako treba i nema ih nigde.

zzbz

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic u projekat,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave od igokeje tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk zagorje,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021
(please find god, 09. mart 2023 20:03)

Druže omasio si nesto...Igokea je nas pobratimski klub i ne igra EL...on je u ABA i nazalost ne stoji dobro. Takodje Zeljko Obradovic je trener Partizana.

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?

Zhol

pre 1 godinu

Evo sad slusam najavu za utakmicu na SK1 i novinar prica kako u Italiji ljudi masovno prate fudbal, bas retko ko prati kosarku. U Nemackoj je to jos izrazenije, gotovo niko ni ne zna da Bajern igra Evroligu, svi prate fudbal.
Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..
(black_mirror, 09. mart 2023 19:43)

Zasto imam osecaj da navijas za Zvezdu? xD

обс

pre 1 godinu

Жалосна утакмица Звезде од синоћ. Звезди ово није требало. Треба бити екипа с концепцијом и смислом а не у насилничком и дивљачком амбијенту, пуном увреда и с 4 техничке грешке противника који је на меч дошао с половином тима, тражити убедљиву победу која не значи ништа. Вечерас је Партизану лош дан али је кошаркашко господство најбитније а не стварање непријатеља што је Звезда поново синоћ учинила. Звезда треба да води рачуна да су у Ефесу и Фенеру пуну афирмацију нашли: Бјелица, Богдановић, Гудурић, Мицић и многи други наши кошаркаши а тренери као Дуда и Жоц поштовани. Звездина победа синоћ је тежак пораз! Такав увид се неминовно намеће и постаје стигма јадности која се разбукта када Партизан изгуби небитну утакмицу као што је била ова вечерас. Бити "лешинар" је тужно за жаљење је и одраз је немоћи. Плакање. Партизан не може да вас утеши. Хвала Партизану и Жоцу срећан рођендан!

Splavar

pre 1 godinu

Nemam prenose ovde, ali sam pogled na statistiku je dovoljan. Pobednik ispod 80 poena, a nas trenutno najbolji tim postigao 62. Ocigledno smo zaglavili u 20om veku kosarke i zato smo sve dalje od svetskog vrha. Svaka cast Partizanu i Zvezdi na osvojenim bodovima u EL, ali stil igre, pomoc stranaca, kvalitet nasih trenera i posebno selektora ukazuju na cinjenicu da mi uskoro ispadamo i iz nekog proseka svetske kosarke

ju ju

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.
(Dusanovo carstvo!, 9. mart 2023 22:04)

Ono...vas ima za 200 vise, a pritom silne milione dali na reklame, postere, pozivnice, videe, plakate, haos...i opet vad dodoje 2 hiljade. Sramota me vase sramote.

ja

pre 1 godinu

Igrali smo sa njima egal 3/3, a oni razbili Oly 24 razlike
(zelot, 09. mart 2023 23:01)

Sa svakim tako da vam bude, junaci.
(Toto-ko-tunjo, 09. mart 2023 23:20)


Naravno, necemo valjda da gubimo kući od fenjerasa i Cibone. Srecan TOP 14.

Aezakmi

pre 1 godinu

Javljaju se navijaci tima koji je pre 5 dana izgubio od Cibone. Ej, Cibona ih dobila a oni prozivaju nas za poraz od Armanija. Cibona druze...

Topss.

pre 1 godinu

Igokea ide putem nk Partizan...
(samo polakooo, 9. mart 2023 23:20)

Aj ti nama objasni zasto nas zoves Igokea? Jel zbog toga sto nam je sponzor bila Igokea? Jel ti znas sta je uopste Igokea u Republici Srpskoj? To sto postoji i kosarkaski klub Igokea ne znaci da smo mi kao vi ugasili svoj klub i muljazom postali Limenke. Stvarno je sramota imati vas kao rivale. Stalno se bavite nekim lazima,podmetacinama,laziranjem istorije i da ne nabrajam vise...Nemate vi za dzabe onaj nadimak koji vas lepo opisuje

Nikola

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.

veliki

pre 1 godinu

Имате суђење као Реал у Мадриду за време Франка! Ледеј избаци лопту у аут - суде аут за вас и Нанели погоди тројку. На крају лист фаул на Пенгосу у шуту за 3 - не суди се ништа. То је 6 поена, колика је и разлика. Иначе, Армани је промашио све живи што је невероватно за овако јаку екипу. Много отворених шутева. Берон нас напуни, не маши, вечерас 3 отворена шута промаши човек.

DM

pre 1 godinu

Pa moramo i mi nekad da izgubimo ne samo zvezda da gubi posto vidim cigane u komentare a gde su bili pre 2 dana pokrili su se usima i cutali nisu mogli da mrdnu od tuge a veca tuga im vec stize u ponedeljak kad ih sastavimo sa crnom zemljom.
Napred Partizan gazi i sve pred sobom melji.

Mm

pre 1 godinu

Tesko je, super tesko igrati sa ovakvih kasapima kojima se svaki deseti kontakt sudi. Kakve batine su momci popili i izdrzali na ova dva gostovanja zabarima, ja sam na njih ponosan!

Da

pre 1 godinu

Ooooohohoooo, tooo bre Milanoooo BRAVO! Bravo Bili Kid majstoreeee, navikao si da demoliraš crno-bele hahahaaa :-))))) Realno Bili izdominirao! Bravos!

stevan

pre 1 godinu

Cak i da izgubimo igra ima glavu i rep, igra se sjajno. To je super u uslovima ekstrmnog umora i duplog EL kola. Zeljko je sjajan. Panter vodja. Ledej strpljiv i polivalentan. Sjajna smo ekipa. Imamo cemu da se nadamo.

please find god

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic u projekat,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave od igokeje tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk zagorje,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021

србија

pre 1 godinu

партизан ако бог да прође даље, биће "домаћин" на свакој утакмици. неће бити лако противницима тако да можемо до финала, и ако бог да освајања евролиге!

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

@ Zivi bili pa videli...Zvezda na 3 da dobije partizan nema sanse. Teorije nema, ni javor ni onaj buldozer tu ne mogu pomoci, ni oberknezevic ni jovicic.
Za top8 je samo potrebno da igramo kao od decembra do danas, i dobicemo 2-3/6.
Pao sigurno pada, traze se jos dve pobede u oly,real, barca kuci i monako, efes u gostima. Neko od spanaca sigurno ostavlja koske u Areni, ja se kladim da barsa gubi.

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.
(Ako su ruze, procvetace..., 9. mart 2023 20:07)

Reka Sava

pre 1 godinu

Da li je realno da ovoliko navijaca malog kluba iz predgradja,inace osvajaca trofeja dok se kosarka igrala na zemljanim terenima RG,prati nas veliki i najtrofejniji PARTIZAN

black_mirror

pre 1 godinu

Tipičan komplex "navijač", pa ne radiš nešto da bi za tebe čuli u "glavnim i najbogatijim zemljama Evrope". Jednostavno, ili jesi ili nisi.
(s0s, 9. mart 2023 20:20) # Link komentara

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas

Topss

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo uzeti skalp nekom od ovih velikih timova koji nam gostuju, pa uz malo sreće upadnemo u top8 .
(Diletant, 9. mart 2023 23:16)

Brate pa padali su i veci u Beogradu. Ako ne mozemo da ih dobijemo kuci,koji je smisao da idemo u top8, da nas neko "naduva sa 3:0?...Nadam se da ce biti sve tri pobede i Panata na kraju...

Papilon

pre 1 godinu

Da li se oglasio iz Milana drukara Savic, jesu li svi igraci Olimpije pravilno registrovani, ima li Olimpija nekih dugova, da li su svi navijaci kupili karte, sacekajmo drukaru da se oglasi mozda se registruje utakmica u korist Partizana.

fenix

pre 1 godinu

Ovo je bila velika sansa, i steta sto je sve prosuto za deset minuta. Tesko cemo do play off-a. A sto se komsija tice. Ako je Zeleznik uopste u komsiluku, ne razumem kada su ove sezone pobedili 4 puta?

Dragi

pre 1 godinu

Koliko su minuta igrali domaci igraci, s obzirom da su dali tek nekoliko koseva.
Prvih sest igraca Partizana su stranci, toliko je ostalo od nekada mocme partizanove skole kosarke.
(Master Yoda, 9. mart 2023 22:38)

Igrali su dva minuta, sto imas problem ?
Koliko ste NASIH para dali realu za Kampca ?

nesa80

pre 1 godinu

90% utakmica koje je dobila ova legija stranaca je na taj nacin sto je protivnicka ekipa igrala bez 3,4 igraca, cim je protivnik kompletan gazi legiju stranaca, jedva cekam da ih Zvezda ugazi po CETVRTI put ove sezone
(Kosta, 9. mart 2023 22:53)
a kakav ste vi efes juce dobili,bez larkina i micica,to nema veze onda kad ste vi u pitanju,onda ste pobedili prvaka evrope.pobeda je pobeda i samo to se pise,koliko je partizan dugo igrao nekompletan,vi ste sa sve kampacom izgubili u bg od albe a oni i kuci gube sve redom.gledajte da sutra dobijete onaj raspali pao jer ste poznati po tome da gubite od fenjerasa,kako god okrenes ove godine je partizan igrao lepse i bolje u evroligi od vas a tesite se necim ako bas morate

veliki

pre 1 godinu

Зовеш се Еторе Месина и играча који није играо 6 месеци убациш у прву поставу да се иживљава и испуцава и уведе те у контра ритам да не можеш да се саставиш! Против Звезде сви погађају као суманути из екстра тешких позиција, а сад нико жив ништа да убоде. Берон 2 отворена шута промашује у старту, а против нас не промашује.

ja

pre 1 godinu

o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?
(ljakse iz Surdulice, 09. mart 2023 22:32)

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.

Djovani

pre 1 godinu

Koja radost navijaca Zvezde covece. Milo mi je da ih vidim ovako srecne pogotovo sto ovde nismo ni ocekivali pobedu. Ali, neverovatno je koliko su bistri jer ovim porazom Partizana oni padaju na 14. mesto. Svesni su i da ako Partizan udje u top8 Srbija ima 2 predstavnika sledece sezone u EL. Svaku utakmicu broje srpske igrace u Partizanu a sa druge strane zele lose srpskoj kosarci. Sta im uradi mrznja covece.

kibo

pre 1 godinu

Sa najmladjom ekipom u Evroligi i sa najmanjim rosterom ovo do sada sta su uradiki je jedan veliki uspeh, tako da ne brinem se ja pa makar se i ne plasirali u Top 8 za mene ste pobedili!!
Ziveo Partizan!

Dzeronimo

pre 1 godinu

Trifunović 0
Avramovic 2
Vukčević 0
Anđušić 0
Smailagic 2

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 09. mart 2023 22:34)


A što si Smailagića prošli put preskočio?
(lupa, 09. mart 2023 22:52)

Stvarno ti nije jasno, pa to je jedan od predvodnika legende iz predgradja, sigurno u samom vrhu sto se kompleksa zvanog Partizan tice.

hmmm

pre 1 godinu

Sad cemo da se lazemo i mazemo kako sa vase strane nije jos gore navijanje protiv Zvezde. Cisto da se zna da je tvoj klub usao u EL bas zbog izbacivanja tih ruskih klubova koje tako u sali pominjes.
(76er, 9. mart 2023 22:53)

Obzirom da tabelu izgleda da je vise nego zasluzeno usao. DA nije bilo one muljavine sa poljskim i nemackim timovima pre 12 godina (kada su niodakle dobili stalne pozivnice) Partizan bi odavno bio tamo gde i pripada.

black_mirror

pre 1 godinu

Evo sad slusam najavu za utakmicu na SK1 i novinar prica kako u Italiji ljudi masovno prate fudbal, bas retko ko prati kosarku. U Nemackoj je to jos izrazenije, gotovo niko ni ne zna da Bajern igra Evroligu, svi prate fudbal.
Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..

ja

pre 1 godinu

Ovi zagrebacki indijanci su neverovatni,i sad se nadaju top 8...da vam skatim muke,necete u top 8,necete uzeti aba ligu,srpku ligu neigrate aj to je i logicno...tako da pravite planove za sledecu sezonu,mislim pocnite kuknjavu za lovu da platite vajld kartu.
(Rade rade, 09. mart 2023 22:55)

Bradonja ajde na spavanje. Srecan TOP 14.

Ajk

pre 1 godinu

o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?
(ljakse iz Surdulice, 09. mart 2023 22:32)

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) # Link komentara sada


Hajde da govorimo istinu kad već iznosimo podatke, jer su bar ti podaci danas lako dostupni. Partizan je u svojoj istoriji igrao 4 puta fajnal-for i to 1988, 1992, 1998 i 2010 godine.
Zvanično, fajnal-for se igra od sezone 1987/88 i Partizan je eto igrao na tom prvom fajnal-foru.
Takođe, treba istaći i da je Partizan do sada odvojio i 3 kupa Radivoja Koraća dok je to bilo evropsko takmičenje.

Veliki pozdrav

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Partizan je u seriji od 7 vezanih gostujućih pobjeda u svim takmičenjima .
u seriji je i od 11 pobjeda i 4 poraza u Evroligi.
Ono po što smo došli u Italiju odradili smo već pobjedom nad Virtusom , bilo bi savršeno kada bi dobili i Armani ali nista strasno i ako se doživi poraz .
Samo da ne bude povreda jer cjelu sezonu igramo sa kratkim rosterom od 8 igrača.
Napred Partizan i srecan ti rodjendan Željko.

Loyd

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 9. mart 2023 19:29)

Navijali za Efes a kompleksasi zatrovani mrznjom pisu kao navijaju za Zvezdu jer im to im odgovara, a zlo bi pre zelelo da Zvezda ispadne nego oni da udju u top 8...

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Српски играчи издоминирали! Целих 6 поена укупно. У овогодишњем просеку. А кад дође АБА - ту добијају српски играчи јер странце мало више боли уво за све друго осим за Евролигу. Ту су паре, ту се продају! Они играју за уговор а не за тим, запамтите. Чим се затегне одбрана против гробоса - не знају где бију. Они мисле све екипе ће да их пуштају да шутирају сами. Неће!
(veliki strumf, 09. mart 2023 22:38)

Što te iznervirao Borna Kapusta pre par dana junačino????

Kad se pusti karate u odbrani niko ne može da igra pa sve da je Jordan!

lionac

pre 1 godinu

Ovaj Partizan moze protiv svih u EL nebitno da li igra kod kuce ili u gostima. Masinerija kakva davno nije vidjena na nasim prostorima. Za njih nema granice ove godine o konacnom plasmanu ce odlucivati nijanse, jedna lopta, umor, inspiracija.... Obradovic je naravno covek broj jedan daleko najbolji trener u Evropi.
(Shorts, 09. mart 2023 21:13)

i onda je mrmot umotao cokoladu

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

partizan je otisao u italiju po jednu pobedu.
ovo je samo odradhivanje posla. ako se ukaze prilika da se pobedi sto da ne, inace nema zapinjanja, sad sledi najlepsi deo sezone.
Ziveo PARTIZAN
Bravo Zeljko, bravo momci !

samokažem

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Još je bitnije da vi igrate poslednju sezonu u EL.
Deseroodisnji projekat se bliži kraju.

Grobar

pre 1 godinu

Malo panteri da se poraduju!

Bolje gledajte kako da se ne obrukate protiv PAO-a!
Armani je za njih GSW licno!

Bolje sad ovakva napadacka partija nego u ponedeljak kad je bitno!

bombas

pre 1 godinu

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?
(A vi, kako te?, 09. mart 2023 22:51)

Moze u sta god zelis.
Nikakve sanse nema da dobijete ni 5 utakmica do kraja.
Razlog je prost,Nedovic i Vildoza i Kampaco nemaju konstantnost da za redom na 5,6,7 utakmica isporuce 15+ poena.
Jednostavno to u karijeri nikada nisu imali,konstantnost.
Prva utakmica kada dva od njih trojive ne isporuce 15+ vi gubite.
Cak veoma moguce da izgubite i sutra.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Umor je odradio svoje jer cjelu sezonu igramo sa najmanjim rosterom od 8 igrača u Evroligi .
U svakom slučaju smo 6 na tabeli tako da dobro se odmoriti pa nastaviti dalje..
Dok likuju ovi iz FMP samo da im javim da ih je sada i Armani prestigao i sad su na 14 mjestu .
(Slavko Vrekic, 9. mart 2023 22:28)

U rosteru na utakmicama imate 12 igrača kao i svi ostali timovi. To što bi voleli da imate 12 igrača od milion ipo pa naviše je problem vaše deluzije.

Koliko sutra ćete biti osmi.

Sutra se vraćamo na 13 i dve pobede manje od osmog, to jest, vas.

ABA liga je rutina za Zvezdu. Vaše strance to takmičenje ne zanima, pogotovo u ovako zgusnutom rasporedu. A naši napaljeni domaći igrači sa Kampacovom rutinom će vas naterani na uobičajeno kmečanje.

zoran

pre 1 godinu

Partizan je bolji tim i treba pobedu očekivati.
Tabela isto to govori.
Plasman u 8 je realan.
Željko je napravio sjajan tim....
-Slušao sam Željkov intervju davno beše.... Govorio je došao u Istanbul preuzeo Fenerbahce... Tim slab,publike malo....
On sedne da razgovara sa gazdom kluba....ajde da napravimo nesto...
U fudbalu jedan igrač koji igra za Fener košta 5 miliona, 10 miliona itd... Uloži se u fudbalski klub ogroman novac a rezultati prosečni.
Sa mnogo manje ulaganja u košarkaški klub za 2,3 godine Fenerbahce prvak evrope... Sa jedno 2, 3 vrhunska igrača, i nekoliko još dobrih uz par izmena solidnih rezultat je neizbezan.... Za 5 miliona kupuje se vrhunski košarkas a prosečan fudbaler...
Gazda odluči,posluša Željka, uloži...
Publika posveti se i kosarci, klub predstavlja grad, reklamira ga i Istanbul dobije sampiona evrope,sto u fudbalu nije realno izvodljivo....
-Sada se vratio u Partizan.... Tek je druga sezona... Prva koju on vodi u evroligi i igraće u 8 najboljih....
Pa Željko je maestralan.
Željko je i trener, savetnik uprave, predsednika, vizionar i simbol Partizana....
Za sve ove dobre igre on je zasluzan. Mnogi igrači su zbog njega došli... Publika oseća Željkov projekat..... Arena puna, klub zarađuje... Rejting raste.... Zasluzan Željko

Navegante

pre 1 godinu

Kevin Panter na najmanji kontakt reaguje kao da ga je udario elektro sok, ocigledno neprirodno, usiljeno, izvestaceno trzanje tela, mlataranje rukama, izbacivanje desne ruke i noge unapred pri sutu da namerno simulira kontakt za 2+1, u NBA se to odavno sankcionise na stetu napadaca, pa i jednog Hardena. To je proslo par puta, sudije su ga vec provalile, Dejvisova rampa i na sleceih par suteva koje je promasio je pokusao isto i nije proslo.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Posle 7 uzastopnih gostujućih pobjeda u svim takmičenjima mora doći i do poraza ...
Serija od 11-3 u Evroligi je nakratko prekinuta .
Umor je odradio svoje jer cjelu sezonu igramo sa najmanjim rosterom od 8 igrača u Evroligi .
U svakom slučaju smo 6 na tabeli tako da dobro se odmoriti pa nastaviti dalje..
Dok likuju ovi iz FMP samo da im javim da ih je sada i Armani prestigao i sad su na 14 mjestu .

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.

s0s

pre 1 godinu

Ja to godinama pricam, sta znaci Partizanu i Zvezdi da ovo takmicenje i osvoje, kad ce za to znati samo Turci, Grci i Litvanci?
Prosto, to nije popularno takmicenje u glavnim i najbogatijim zemljama Evrope..
(black_mirror, 09. mart 2023 19:43)

Tipičan komplex "navijač", pa ne radiš nešto da bi za tebe čuli u "glavnim i najbogatijim zemljama Evrope". Jednostavno, ili jesi ili nisi.

zzbz

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)

hahaha. legendarni klub. kakvih pacijenata ovde ima. po toj logici je i Bosna legendarni klub a o Splitu i Ciboni da ne pricam. Ako neko treba da dobije pare to su oni a ne KK Bure bez dna, ne placamo porez jer nismo iz Srbije, bez trofeja u zadnjoj deceniji a i narednoj izgleda
(tintilic, 09. mart 2023 21:33)

Da Bosna, Split, Cibona su legendarni klubovi koji su obeležili jednu kosarkasku eru, i slazem se da trebaju da dobiju pare. Dok su dobijali od zajedničke države igrali su...hteli su svoju..I neka im svoja omogući isto.

Kod nas srećom imamo Partizan...koji se još drži.

Lord

pre 1 godinu

Onomad ih saranio brat Gudura,sada ce brat Bili i tako...mukama kraja nema
(antiglodar, 9. mart 2023 21:38) # Link komentara
Živi i zdravi, u top 8 i dalje.
Lučić vam u februaru završio EL sezonu.
Posle te utakmice nije ni igrao.
Odradio vas za svoju dušu.

Pedja J7

pre 1 godinu

Grobari prerano počeli da slave top8, čak i final 4, vidim...
A realno, u zadnjih 6 kola sve može da se okrene jer igraju protiv prvih 5 na tabeli, i Panatinaikosa...

Ne želim im loše i da ne prođu, realno kažem...

željko

pre 1 godinu

auuuuuu... kompleksi iz predgradja eskalirali. Ovo se pretvorilo u gangrenu.
Hajde da vam saopstim vesti:
Partizan osvaja ABA, ulazi u TOP8 i verovatno gubi veceras protiv Armanija.
(Ako su ruze, procvetace..., 09. mart 2023 20:07

Kao onomad kad osvojiše abu i eurokup, hahahahah

Zoran

pre 1 godinu

Ovu utakmicu gubi Obradovic ocajajnim vodjenjem utakmice.Ovo uvodjenje forsiranje domacih igraca koji su realno za KSL ili , maksimum ABA liga unistava Partizan i ovo nije prvi put. Takodje, on je doveo Lesora koji osim fizikalija u glavi nema mnogo, a to se vidi u igri. Ako se udje u top 8 moze do neba da se skace i to bi bilo to.

PC,niš

pre 1 godinu

Zvezdaš sam ali me raduje uspeh Partizana.Šteta što je Zvezda omašila u bar 4 utakmice i izgubila vrlo tesnim rezultatom ,imali bismo 2 jaka u EU.Napred naši!

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.

nesa80

pre 1 godinu

igra armani odbranu svaka im cast,steta sto je taj tim bio osakacen povredama,komotno bi bili medju prva tri tima,iz italije smo se nadali jednu pobedu od dve i puna kapa,idemo dalje ovde se i ocekivao poraz

samokažem

pre 1 godinu

Po nasloima ove vwsri bih rekao da neko navija vise za Berona nego za mezimicu
(dax, 09. mart 2023 22:21)

To im je jedino i ostalo.
Ne mogu ni da zamislim koja je to muka, jad i patnja.

Diletant

pre 1 godinu

Partizanu nikako ne odgovaraju ova dupla kola. Premore nam se nosioci igre u prvoj utakmici i onda tanka klupa dodje do izražaja u drugoj utakmici. Večeras , nažalost, nijedan od igrača sa klupe nije eksplodirao i rezultat je takav kakav je. Utisak večeri mi je kad Papapetru sa slobodnog bacanja ne dobaci do koša. Tvrdim i dalje da bi Zagorac bio korisniji od Papapetrua a možda i Trifunović kad bi dobio minute i poverenje koje dobija Papapetru.
Nadam se da ćemo uzeti skalp nekom od ovih velikih timova koji nam gostuju, pa uz malo sreće upadnemo u top8 .

Istina

pre 1 godinu

Neka mu poklon bude poraz Igokeje
(molim lepo, 09. mart 2023 19:27)

Igokea igra tek u subotu protiv vašeg brata blizanca iz predgrađa.
(iskreno, 9. mart 2023 20:11)

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se fuzionisati.
- Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma, koji je značajan na mnogo načina. Ovo je tek početak. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub - rekao je Danilović.

Ako laze koza,ne laze rog.

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Blavori sa najvećim budžetom u istoriji srpskog sporta koji su 14ti se sprdaju Partizanu koji je 6ti????????

Partizan sa 6 igrača dok je mogao bio je egal,bez šuta za 3,protiv ekipe koja ima najbolji roster sa po 3 top igrača na svakoj poziciji plus još 5 na TRIBINAMA!

A mi se vidimo u ponedeljak da vas u Aba ligi pošaljemo u kanal koji vam je MOĆNA Cibona iskopala.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Run and gun ekipa Partizana. Kad stane šut, naročito za 3 poena, KK Kolubara bi ih dobila. Organizovana igra u napadu, a odbranu tek da ne pominjem, ravna nuli.
(ferdinand, 09. mart 2023 22:46)

Da li je moguce da iko na ovu glupost moze dati plus bez obzira za koga navija.Nema sanse da si ti gledao ceo mec, ili imas ozbiljan problem, u tom slucaju ostavi se ti komentarisanja kosarke jer imas vaznijih stvari u zivotu koje moras resavati.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)


Bačene pare. Titula nula.

Drugi u Srbiji, drugi u regionu i 10. u Evropi.

Ma divota, daj 10 miliona!!

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

I U DOBRU I U ZLU....VOLIM PARTIZAN...
DANAS JE ARMANI BIO MNOGO BOLJI U ODBRANI I TO JE PRESUDILO...PARTIZAN JE IGRAO KOLIKO MU JE BILO DOZVOLJENO....GLAVA GORE IDEMO DALJE ...
PODRSKA ZELJKU I IGRACIMA

zare

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 09. mart 2023 19:29)

Nemoj tako, grobari navijali za vas sinoc jer ste vi bez sansi za top8 dok efes je tu negde, hvala sto nas podrzavate.

Nikola

pre 1 godinu

Obrnuli igricu?! Decko jos niste ni u 8, vi obrnuli igricu?! Smiri se malo, popij pivo...

Vidim da neke bole uspesi Partizana. Pričali su “videcemo vas u novom sistemu takmičenja” a mi obrnuli igricu u prvoj sezoni. Partizan je evropska košarkaška institucija, Zvezda je tu samo da popuni broj ekipa, prosek proseka, neki joj i dalje ne znaju ni ime..
(PredragDrobnjak, 09. mart 2023 21:25)

Bezi bre

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Evo ga pravi slika i.prilika navijaca Zvezde, radije bi da Partizan neudje u top8 nego da Zvezda osvohi EL, a dal je isto bio 9 ili 18 vi to najbolje znate 10 godina ste izmedju 13-18 mesta, vama je najveci uspeh bio prosle godine top9 kada su izbacili ruse :)

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Onomad ih saranio brat Gudura,sada ce brat Bili i tako...mukama kraja nema
(antiglodar, 9. mart 2023 21:38) # Link komentara
Živi i zdravi, u top 8 i dalje.
Lučić vam u februaru završio EL sezonu.
Posle te utakmice nije ni igrao.
Odradio vas za svoju dušu.
(Lord, 09. mart 2023 21:49)

A fudbal bolje da ne pominjemo...

Zeljko

pre 1 godinu

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?
(A vi, kako te?, 09. mart 2023 22:51)

Nemas ti herca za tako nesto. Sutra sledi spustanje na zemlju.

Duhom institucije protiv...

pre 1 godinu

Neverovatno a istinito,navijači
mutanta iz predgrađa komentarišu odbranu, ponašanje igrača ???
Čuveni mag simuliranja, haosa ,izazivanja incidenata neša ilić(inače jedini posao mu je da novopridošle uklopi u sistem hrkljuša, pritiska na sudije i scene foliranja,glumljenja žrtve i sl.)
Uz nesebičnu podršku prepoštenog precednika učiniše da ostade samo jedan JEDINI neiskvareni mladić a to je Lazarević.
On se još uvek ne zaleće u ljude,onda se odbija i teatralno mlatara rukama kao profesori
Nedović,Vildoza, Campaco, Marković, Dobrić,Ivanović,Bentil
Još uvek ne udara bezobzirno ljude kao "igrači zadatka" prof.
Lazić,Ivanović, i gore svi već pomenuti (pa to je cela ekipa sa 1 izuzetkom), Ne šutira trojke i ne pada kao pokošen, Ne vrišti
i mlatara na svaki aut,faul.
Ne skače na klupi po komandi šefa show programa itd..
Dokle će izdržati u takvom okruženju videćemo.
Ne zovemo ih bez razloga kako ih zovemo,Ne zbog boje kože već zbog ponašanja a to kao ne mogu da shvate.
Žalosno je da je većina navijača takva,čast pravim Zvezdašima.

s0s

pre 1 godinu

Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub
Ako laze koza,ne laze rog.
(Istina, 09. mart 2023 21:38)

Ja vidim i Partizan i Igokeu u Aba ligi, tako da...

србија

pre 1 godinu

за мене је ово намештена утакмица...! немогуће шта раде кошаркаши партизана...

обс

pre 1 godinu

Било би претерано победити обе у Италији. План испуњен (у Немачкој и у Италији). Ако је оваква утакмица требало да се деси, ово је идеално. Сад следе београдске утакмице и мотив до неба. Месина игра овакве утакмице. Олимпијакос (првопласирани) је пре месец дана овде разбијен с 20 и више разлике. Немам никакву примедбу играчима ни Жоцу јер кад неће онда неће, лопта испада из руку. Битно је то због равнотеже међу звездама. Поглед на табелу радује. Господски игра Партизан и кад добија и кад губи. Поносан на Партизан и хвала му!

eeee

pre 1 godinu

Lesor Matis


Ovogodisnje najbolje ocenjeno navijanje je Zvezda-Barsa!
Gde su se svi divili!
Ima najvise pregleda i pozitivnih osecena!Prvenstveno od Eurolige!
Hvala dovidjenja!

Kosta

pre 1 godinu

90% utakmica koje je dobila ova legija stranaca je na taj nacin sto je protivnicka ekipa igrala bez 3,4 igraca, cim je protivnik kompletan gazi legiju stranaca, jedva cekam da ih Zvezda ugazi po CETVRTI put ove sezone

dasdah

pre 1 godinu

Na tvoju zalost ucemo u prvih 8. Bitno je da se vracamo sa jednom pobedom kuci. I dalje sve zavisi od nas, dok je kod vas obrnuta situacija.

Sta kaze zavis od vas, u zadnjih 6 kola igraju sa Efes Real Barsa Olimpiakos Monako i Panata. Realno do kraja mozete pobediti samo Panatu (Efes bi odrao Zvezdu da je bio kompletan, ne nadajte se).

urke

pre 1 godinu

Жалосна утакмица Звезде од синоћ. Звезди ово није требало. Треба бити екипа с концепцијом и смислом а не у насилничком и дивљачком амбијенту, пуном увреда и с 4 техничке грешке противника који је на меч дошао с половином тима, тражити убедљиву победу која не значи ништа. Вечерас је Партизану лош дан али је кошаркашко господство најбитније а не стварање непријатеља што је Звезда поново синоћ учинила. Звезда треба да води рачуна да су у Ефесу и Фенеру пуну афирмацију нашли: Бјелица, Богдановић, Гудурић, Мицић и многи други наши кошаркаши а тренери као Дуда и Жоц поштовани. Звездина победа синоћ је тежак пораз! Такав увид се неминовно намеће и постаје стигма јадности која се разбукта када Партизан изгуби небитну утакмицу као што је била ова вечерас. Бити "лешинар" је тужно за жаљење је и одраз је немоћи. Плакање. Партизан не може да вас утеши. Хвала Партизану и Жоцу срећан рођендан!
(обс, 9. mart 2023 23:19) # Link komentara

Mnogo filozofiras i iznosis netacne cinjenice.
Bjelica i Guduric su punu afirmaciju stekli u Zvezdi.
Pokusavas da umanjis znacaj Zvezde ali to radis na los nacin.

vsskkeeerrrvvvuu

pre 1 godinu

ni zvezda ni partizan nece uci u top 8
velike ekipe sada dizu nivo igre i mi tu nema sta da trazimo, plus ce biti radnji van terena u smislu pustanja ekipa...
daj boze da uhvate jos po 2-3 pobede

Čizma

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

U pravu si Zvezdini se nigde ne pojavljuju. Eno Fedayn niko više ne spominje...

ja

pre 1 godinu

E sad dijagram ide polako na dole!
(Hrundi Bakshi, 09. mart 2023 22:37)


Pa vi ste upravo pali sa 13 na 14 mesto hahahahaaa...sa vama uvek komedija.

VOSAK

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Veliki poznavalac košarke a ne zna da je zvezda igrala jednom polufinale Evrolige a da je Partizan učesnik TRI F4, e moj ti

Четири С

pre 1 godinu

И даље Партизан има солидне шансе да остане у осам, а за Звезду је бојим се прекасно, треба толико тога да се поклопи, па да уђе. Али након Јовановићевих 1-6 сама шанса да се теоретски уђе у осам је подвиг овог тима. Штета што су пацерски изгубили неколико утакмица где су већим делом били боља екипа на терену, па упрскали завршнице. Исто важи и за Партизан, две три текме су могле на њихову страну и сад би имали забетонирано четвртфинале. Али зато и нисмо у самом врху, немамо тај квалитет који имају ови који су тренутно више на табели. Звездаши кудили Салета Обрадовића, а човек цепа ли цепа с Монаком. Никад уједначенија лига, и ови јаки на челу табеле имају доста пораза. Вечити баш лепо презентирају српску кошарку, погледајте само ко је испод њих и с којом ловетином. Срећно и храбро до краја, па шта бог да и једнима и другима.

iskreno

pre 1 godinu

Neka mu poklon bude poraz Igokeje
(molim lepo, 09. mart 2023 19:27)

Igokea igra tek u subotu protiv vašeg brata blizanca iz predgrađa.

max

pre 1 godinu

Ubijeni fizickim kontaktom kao sto to radi i FMP ali iz ovoga treba da se iz vuku pouke. Sudije dopustile Olimiji mnogo kontakata sa popustima u napadu. Prelomni trenutak vracena lopta iz auta i kos Dejvisa sa nase klupe nema celendza i to vam je to.

M4X

pre 1 godinu

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Pa da, vama je isto jer za ovaj sport i niste. Uspeha u Evropi 0.

pogledajte tabelu

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)


Pa da, to je vama bitno. Jadni ste.


Na tvoju zalost ucemo u prvih 8. Bitno je da se vracamo sa jednom pobedom kuci. I dalje sve zavisi od nas, dok je kod vas obrnuta situacija.

bombas

pre 1 godinu

Mocna je Olimpija,prenatrpana vrhunskim igracima.
Nista strasno nije izgubiti od njih.
Videlo se i po nasim igracima da nisu pali zbog poraza,kapiraju da je bolja ekipa pobedila.
Ja licno sam zadovoljan sezonom u EL pa makar i da sve izgubimo do kraja.
Top osam mi i nije neki prioritet.
Naravno voleo bih da udjemo zbog mogucnosti da se pobedi i ode na F4 ali i ako neudjemo nista strasno.
Sad dobiti derbi je vaznije od top 8.

evropejac

pre 1 godinu

Partizan će u top 8, al fuzija zvana FMP teško.
(boki, 9. mart 2023 22:55)

U fudbalu ste skoro sigurno u TOP8, za košarkašku EL videćemo!

no name

pre 1 godinu

Posle ovog poraza, meč lopta je protiv Efesa u Turskoj. Oni ce igrati i utorak protiv Rela M, za Partizan bolje da pobede, a jos igraju sutra protiv Maccabai. I pitanje da li ce biti kompletni za Partizan. Ako Partizan udje sa 16-13 u poslednjih 5 utakmica top 8 sa teskim rasporedom imaće cemu da se nada.Sa 15-14 bice praktično nemoguce.

ja

pre 1 godinu

Kako Beron ima divan šut ?
(Kum starojko, 9. mart 2023 22:43)

U Pioniru ste ga vredjali zbog istog.
(Hesoyam, 09. mart 2023 23:25)


navijači licemeri

M4X

pre 1 godinu

50 miliona evra potroseno, 0 trofeja 0 uspeha u evropi, treba to umeti
(svaka cast zeljko, 09. mart 2023 22:19)

Ma šta 50 miliona, ma 100. Piši kao pravi bot.

boki

pre 1 godinu

...dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta ce da se desi u leto 2021
(please find god, 09. mart 2023 20:03)

A zvezda ovo sezone dovela igrace iz:

1. Dalas
2. Milvoki
3. Oly
4. Pao
5. Efes
6. Milano

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12)

Udrii Bili i ne žali!
(SkankHunt42, 09. mart 2023 22:27)

Udario je Bili u Pioniru hahahaha.

Zbr

pre 1 godinu

Da mi je neko ponudio jednu pobedu u Italiji pre ovih utakmica, prihvatio bih “na keca”.
Posle Virtusa su malo porasli apetiti ali ovo je ok skroz.
Zaslužen poraz, glavu gore, idemo dalje…
Mi se pitamo što je najbitnije.

zapamtite prekretnicu!

pre 1 godinu

A jeste si i raskokodakali, Armaniju je ispalo jedno 5 lopti od ruke od noge i opet lagano dobiše. Sad ide pad forme, čuvajte se derbija u ABA :=)

Djordje

pre 1 godinu

Video se zamor, nema kuknjave idemo dalje momci, lose vece, gazimo periferiju u Ponedeljak pa protiv Efesa sta bog da tamo a u Areni mozemo protiv boga oca da igramo a ne protiv Barse ili Reala, sve je u nasim rukama za top 8.

Stativa

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Izgleda da ti nisi svestan da vam slede 5 poraza u nizu i jedna pobeda na kraju sto ce biti 16 pobeda na kraju a Zvezda ce dobiti bar 5 do kraja i doci do 17 pobeda pa ti racunaj ko ce biti 14.na kraju.

Dojkan

pre 1 godinu

Mesina je nadmudrio Obradovica.
Potpuno zaustavio napad
(anti Rola, 9. mart 2023 22:22)

To bas nije tesko kad imas 12 podjednako kvalitetnih, vrhunskih, igraca. Mozes da igras preagresivnu odbranu 40 minuta bez da strahujes od licnih gresaka. Jos igras kod kuce i sudije ti gledaju kroz prste. Mesina jednostavno ima duplo bolji tim od Obradovica. Nama je i srece falilo. Tri trojke su "izasle" iz kosa, nekoliko lopti se izodbijalo njima u ruke a pogodili su nekoliko nemogucih suteva u poslednjim sekundama.Cinjenica je da je Partizan odigrao slabije ali mi imamo 6 igraca sa EL iskustvom i nerealno je ocekivati da dobijemo ovakav tim u gostima, u duplom kolu sa dva gostovanja. Mozda uz pripremu i odmor od 2-3 dana. Ovako, vrlo tesko. Pri tome su oni u strasnoj formi. Nema sta da se zameri ni Obradovicu ni igracima.

veliki strumf

pre 1 godinu

A zvezda ovo sezone dovela igrace iz:

1. Dalas
2. Milvoki
3. Oly
4. Pao
5. Efes
6. Milano
(boki, 09. mart 2023 22:45)

Звезда довела играче који су или остали без уговора и шутнути из тима или су у тимовима били 8, 9. или 10. играч. Ви сте довели главне играче из Ф4 тимова, ударне игле и чланове прве петорке.

Pera

pre 1 godinu

Gledam kosarku jer volim i zelim da oba tima pobedjuju ali ovo mi se ne svidja. Pricamo partizan mlada ekipa a nasi igraci a oni su kao ti mladi. Moram da napisem da sam bio jako srecan kad je Zeljko odlucio da se vrati kod nas ali gledam danas i on ubacuje Avramovica na 2 min do kraja a pre toga ne igra vise od celog poluvremena. Mislim pricamo mladi a Smajli, Trifun ajde Balsa je bio povredjen ne igra se nista na njih. Kad oni zeznu, pogrese reakcija Zeljka je da ih ... Pa secamo se svi a sad vidimo da u ostalim ekipama ti mladi se guraju, podrzavaju. Pisem ovako jer bi voleo nesto da se stvori a to bi Zeljko trebao da radi. Pa mlad igrac koji ne igra, sta je to,ne znam.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Samo da sudije pocnu da sude po pravilima i nece biti problema,izgubice sve do kraja.Cim nisu dozvolili onom sivonji,Egzumu, da se zalice i nosi sve pred sobom,vec mu sviraju faulove u napadu,kako i treba da bude,jedna opcija manje.Jos i onom sa jarecom bradicom sto se pri svakom skok sutu baca unazad i podmece nogu ispod protivnika da mu sviraju faul,da sude kako treba i nema ih nigde.
(Realno, 10. mart 2023 00:00)

Komentar koji ubedljivo najbolje odslikava stanje coveka, teska mrznja, pakost i zavist isijava iz ovog lika.
Cuj, .."i nece biti problema"... nasmeja me covece, pa da li si svrstan svoga stanja?

aha

pre 1 godinu

Šta uradi ovo Berone Bili...Ugasio si ložanu zvanu partizaи Zagorje u top 8 za tili čas. Xaxax
(Neđo Valderama, 09. mart 2023 22:29

Rece navijac KK idea Zg kog je taj isti utisao u Pioniru.. Bože, ima li te..

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

sudije sviraju faulove za Partizan samo tako
(simpo, 09. mart 2023 22:26)

Pa da, sviraju. Nisu to Oberknežević i Nikolić koji ne sviraju faulove za Partizan.

lupa

pre 1 godinu

uvek pogledam kako su igrali srpski igrači:

Trifunović 0
Avramovic 2
Vukčević 0
Anđušić 0
Smailagic 2

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 09. mart 2023 22:34)


A što si Smailagića prošli put preskočio?

matori

pre 1 godinu

Da je neko u ponedeljak ponudio da se iz Italije donese jedna pobeda svi bi smo prihvatili. Žao mi je što nismo uspeli da iskoristimo i njihvu slabiju igru, nudili su nam se do sredine 3/4 ali kad ne ide ne ide. Sve je OK , sada je važno da se odmore i da u ponedeljak obezbedimo prvo mesto ABA lige a posle se vrteška nastavlja. Ovo je ono što smo želeli, da svakih par dana ima uzbuđenja i da se nadmećemo sa najboljima u Evropia šta će biti krajnji ishod videćemo

Olee

pre 1 godinu

Ne treba zameriti nista.Video se umor i jednih i drugih.Rezultat je bio skoro celu utakmicu u egal .Milano se bolje snasao,i lose sutersko vece jednih i druguh bolje iskoristio 4/4 gde se odlepio i to je to.Idemo dalje.Abd da pobedimo Pantere sada i obezbedimo domaci teren i jurit top 8

Hesoyam

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 9. mart 2023 19:29)

Razmisli dobro da li tvom klubu odgovara da nas razbije Armani, a ujedno i tebi. Partizanovo ucesce na top8 olaksava Zvezdi ucesce u EL sledece godine. Ako Partizan ne udje u top8, Zvezda mora da osvoji ABA ligu. Znam da ce neko sa sigurnoscu napisati da ce je osvojiti a isto tako znam da nije toliko siguran jer je svestan kako Partizan igra u poslednjih 2 meseca, a kako Zvezda. Zato dobro razmislite da li veceras zelite poraz Partizanu..

Dzeronimo

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Kada je dobio Zvezdu jos nije bio u ovoj formi a ni kompletan.Bez obzira na to samo budala moze reci da su i tada bili amateri. Sada, sa punim rosterom, su sigurno jedna od najjacih timova Evrope ako ne i najjaca.

Milan Tomasevic

pre 1 godinu

Ja kao Partizanovac sam razocaran na prvu petorku, barem u vecini Euroligaskim utakmica, bez i jednog srpskog igraca. Ako je to ispeh i ako je to Partizan, ja vise nisam njegov navijac. Protiv Virtusa niti jedan Srbin nije dao kos.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Ne zna se koja je ekipa umornija.
Partizan cjelu godinu sa 8 igrača igra, ne mogu da vjerujem da još se uspijevaju držati ovako uspješno u sezoni.

PAR

pre 1 godinu

@Zoran A šta biste vi, da domaci ne ulaze? Imali su danas nekih 30 minuta. Mislite da Željko ne zna da je Trifunović 3 klase ispod Pantera. I Tristan ispod Ledeja? Partizan ima vrhunske strance na koje je otišao ogroman deo budžeta. Slažem se da domaci nisu taj nivo, ali nemamo budžet za 12 igrača na nivou Egzuma. Momcima svaka čast. Ovakav je meč morao doći. Srećno u borbi za top8!

Mrgud

pre 1 godinu

Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Pa kako i nece, ne samo Evropa, i mi u Srbiji pricamo o vama...realno ste cudo...

U zemlju Crvene Zvezde, dodje 18.000 navijaca Partizana, iz Bosne, Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i navijaju za par Kamerunaca jedbog Izraelca i dva Zvezdasa pritom se busajuci da su iz nekog razloga bitni za kosarku u zemlji sa kojom veze nemaju???

Pa gde ima takav cirkus?

Sjajni ste, samo jako!!!

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Gledam ovaj raspored do kraja, tesko, tesko, tesko...

Mozda u transu uz pomoc navijaca i svih pobeda u Areni Partizan moze do top 8. Sanse 30 posto, ne vece.

Ali, postoje.
(Kontras, 09. mart 2023 22:29)

Mislis li ti da ostali nece da gube i da nemaju tezak raspored,iz tvojih usta u bozije usi sto bi se reklo,ako dobijemo sve u areni prolazimo i to lagano covjece:) To bi znacilo 4 pobjede,partizan sa dobijene 3 prolazi.

Rade74

pre 1 godinu

Месина је Обрадовићу одржао кошаркашки час.
(Храст, 10. mart 2023 07:30)

Ali je trener u nesrećno vreme,gde kraljuje Žoc,kao što vi od nas ne možete nikada biti bolji.Možda u nekom drugim Svetu!

Šomi

pre 1 godinu

Srećan rodjendan majstore,sve najbolje želim najvećem evropskom treneru svih vremena! Ajmo po pobedu večeras crnooooo-beliiiiiiiiiiiiii,ajmo institucijoooooo!

SkankHunt42

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12)

Udrii Bili i ne žali!

Rade rade

pre 1 godinu

Ovi zagrebacki indijanci su neverovatni,i sad se nadaju top 8...da vam skatim muke,necete u top 8,necete uzeti aba ligu,srpku ligu neigrate aj to je i logicno...tako da pravite planove za sledecu sezonu,mislim pocnite kuknjavu za lovu da platite vajld kartu.

korekcija

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Partizan je tri puta bio ucesnik F4 (1988., 1998. i 2011.) i jos jednom kada je postao prvak Evrope.

tatko na Batko

pre 1 godinu

Gotovo je, kreće crni niz i na kraju opet SLEDEĆA SEZONA!
(makijaveli, 10. mart 2023 01:24)
Vi to najbolje znate.Vama je vec deset godina u evroligi svaka “SLEDECA SEZONA” da pokušate da prebacite 15 mesto!

samo ti

pre 1 godinu

Sudije su dozvoljavale ragbi odbranu,a onda kada se prelomio rezultat 10 faulova u poslednjoj cetvrtini sviraju Milanu. Armani je bolja ekipa od Partizana ali je i suđenje bilo takvo da duza klupa odlucuje. Kretnje u napadu igraca Partizana su ...nema ih! Naneli prestoji ceo napad,suter... Madar bezvoljan,Pangos ga pretrcao svaki put.
O Trifunovicu, Avramovicu, Papapetruu reci su suvisne, od leta, nadam se, bivsi igraci Partizana! Sjajan skor imamo s obzirom na kvalitet i fond igraca! Top 8 bi bio ravan osvajanju evrolige! Naravno, volim te Partizane!

bobo mk

pre 1 godinu

50 miliona evra potroseno, 0 trofeja 0 uspeha u evropi, treba to umeti
(svaka cast zeljko, 09. mart 2023 22:19)

Ma šta 50 miliona, ma 100. Piši kao pravi bot.
(M4X, 09. mart 2023 22:34)

Čovek je tačnu sumu napisao, od kada je Željko preuzeo ekipu odoše 50 miliona, do kraja sezone baciće se jos 8 miliona.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Vidim da neke bole uspesi Partizana. Pričali su “videcemo vas u novom sistemu takmičenja” a mi obrnuli igricu u prvoj sezoni. Partizan je evropska košarkaška institucija, Zvezda je tu samo da popuni broj ekipa, prosek proseka, neki joj i dalje ne znaju ni ime..

Onaj koji zna

pre 1 godinu

Pljuje se po Beronu i peva se pogrdno o "Ciganima", kompleksi su neizlečivi. Na kraju ovi ne idu dalje, a zna se ko ide. Od kraja aprila se više ne prati ni košarka, posle fudbala koji se odavno ne prati. RSF

Rade74

pre 1 godinu

Domaći igrači 6 koševa.....za koga mi to navijamo?
(Vuk Č, 10. mart 2023 06:45)

Ako ti je toliko stalo do domaćih igraća,preseli se u Železnik,bićeš srećniji.Tamo su stubovi Srpstva i jedino oni razvijaju kroz ćitavu istoriju domaće igraće i sve zasluge za uspehe Srbije idu njima.

Miki

pre 1 godinu

Koliko bezidejnosti. Asistencije misaona imenica, izvlacenje za tri, uzad, koliko su to neinteligentni igraci to je frapantno. Postovanje njima kao ljudima, ali kao igracima ama bas nikakvo. Vrlo losi igravi. Tri godine ne mogu da osmisle akciju, utreniraju protok lopte, otvaranja, asistencije, ma muka mi je...

Aster Blistok

pre 1 godinu

pregaziše nas u 4/4, klupa nam je kratka i nekvalitetna.
(dalje
Nije tačno. Nisu vas pregazili samo u 4oj četvrtini. Pregazili vas u 3 od 4 četvrtine. U drugoj ste dali samo 10 poena! Zar to nije gaženje!?

Pera

pre 1 godinu

Gledam kosarku jer volim i zelim da oba tima pobedjuju ali ovo mi se ne svidja. Pricamo partizan mlada ekipa a nasi igraci a oni su kao ti mladi. Moram da napisem da sam bio jako srecan kad je Zeljko odlucio da se vrati kod nas ali gledam danas i on ubacuje Avramovica na 2 min do kraja a pre toga ne igra vise od celog poluvremena. Mislim pricamo mladi a Smajli, Trifun ajde Balsa je bio povredjen ne igra se nista na njih. Kad oni zeznu, pogrese reakcija Zeljka je da ih ... Pa secamo se svi a sad vidimo da u ostalim ekipama ti mladi se guraju, podrzavaju. Pisem ovako jer bi voleo nesto da se stvori a to bi Zeljko trebao da radi. Pa mlad igrac koji ne igra, sta je to,ne znam.

Lex

pre 1 godinu

Хорор од петорке средином друге четвртине, па они нису једну једину акцију одиграли

Kide

pre 1 godinu

1:1 iz Italije odlican rezultat.Bez energije totalno protiv Milana,znalo se posle one "tuce" u Bolonji da cemo tesko ovo dobiti i da igraci nece stici da se oporave,pogotovo sto nam je kratak roster.Nije ni Armani odigrao vrhunski ali dovoljno za pobedu.Partizan sada ima vazan mec protiv Efesa u gostima pa se selimo u arenu i cekamo praznik kosarke jer nam dolaze velikani na noge tri tekme za redom.

Cyber Kooryber

pre 1 godinu

Tesko je, super tesko igrati sa ovakvih kasapima kojima se svaki deseti kontakt sudi. Kakve batine su momci popili i izdrzali na ova dva gostovanja zabarima, ja sam na njih ponosan!
(Mm, 9. mart 2023 23:20)

Jeste da ste navikli da se vašim protivnicima sviraju faulovi ako mrko pogledaju igrače Partizana, ali mi je još čudnije što ni najmanje ne vidite kakav hrkljuš vi igrate od odbrane. To što ste imali protekciju i više nego domaćinsko suđenje protiv "manjih" timova, to se slabije prenosi na one veće. Protiv Armanija je Lesor napravio najmanje deset faulova i kako je ostao na terenu to samo sudije znaju. Samo ono bacanje Dejvisa džiu džicu udarcem, kada je ovaj postigao onaj ludački koš, je na ivici namernog prekršaja, ali su sudije ostale neme da bi 10 sekundi kasnije bio sviran faul Tonutu zato što je dodirnuo Paantera na pola terena. I onda vi pričate o suđenju. Da su sudije svirale pošteno najmanje tri igrača bi vam završilo na klupi sa pet faulova.

Nenad

pre 1 godinu

Ja kao Partizanovac sam razocaran na prvu petorku, barem u vecini Euroligaskim utakmica, bez i jednog srpskog igraca. Ako je to ispeh i ako je to Partizan, ja vise nisam njegov navijac. Protiv Virtusa niti jedan Srbin nije dao kos.
(Milan Tomasevic, 10. mart 2023 07:36)

bradonja, pogledaj na kom mestu ti je klub

Jonas

pre 1 godinu

Posto je groblje tako bilo otvoreno za navijanju za Efes, ja iskreno zelim da ih Armani razbije onako posteno, kao Mladost Gat
(ekspert, 09. mart 2023 19:29)

Nemoj tako, grobari navijali za vas sinoc jer ste vi bez sansi za top8 dok efes je tu negde, hvala sto nas podrzavate.
(zare, 09. mart 2023 19:35)

Mislim da je bilo jasno da su navijali za Efes... mislim toliko puta su ostavili poruka da navijaju za efes

aca

pre 1 godinu

Kakvi komentari… kao da prvi put ove sezone gledate Partizan! Koliko puta samo u poslednjih nekoliko utakmica smo odigrali slabo prvo poluvreme a pokidali u drugo!

tintilic

pre 1 godinu

Sto se tice Partizana...drago mi je da je uložen neki novac kod nas posle 10 godina..ipak legendarni klub treba biti u EL.

Mi smo Partizan...ko ste vi?
(zzbz, 09. mart 2023 21:06)

hahaha. legendarni klub. kakvih pacijenata ovde ima. po toj logici je i Bosna legendarni klub a o Splitu i Ciboni da ne pricam. Ako neko treba da dobije pare to su oni a ne KK Bure bez dna, ne placamo porez jer nismo iz Srbije, bez trofeja u zadnjoj deceniji a i narednoj izgleda

Euroleague

pre 1 godinu

Partizan ima taj luksuz da veceras u Milanu odigra nesto rasterecenije nakon pobede u Bologni.Ali takodje je tacno da bi jos jedna eventualna pobeda veceras bila od neverovatnog znacaja za top 8.
Nakon Milana u preostalih 7 utakmica Partizan ima sigurnu pobedu samo protiv Panate,u ostalih sest bice jako tesko.Da se razumemo mogu pobediti svih sest ali isto tako mogu i izgubiti jer su rivali Monako,Real,Barsa,Oly,Efes koji se davi i slicno.
Bice bas neizvesno do kraja.Veceras je Partizanu prvi zadatak da ostane sto je duze moguce u egalu jer je Milano bas u naletu od kako su im se vratili nekoliko bitnih igraca.Jedan niz staje veceras,da li Milanov od pet u nizu ili Partizanov od 4 u nizu na gostujucem parketu.
Uglavnom lepo sportsko vece,pratice se malo basket malo Vlahovic,Kostic i Juventus.

Košarkaš

pre 1 godinu

Da li je ovo namešteno da Partizan dobije? Šta je ovo? Igračima Armanija ispada lopta 10 puta uglavnom u kontrama i polukontrama.

Marko

pre 1 godinu

Ledej odmah otkaz,covek ne igra odbranu cele sezone uopste,Trifunovic,Papapetru,Vukcevic,Andjusic,Avramovic raskid ugovora.Treba dovesti za sledecu sezonu centra i prvog pleja.

Vlada

pre 1 godinu

E moji grobari, sad vam i reklame na SK smetaju

Sad kada krenu porazi jer možete da dobijete neku od sledećih tekmi samo i to pazite samo ukoliko nekome bude odgovaralo da od vas izgubi.

Svi su tempirali formu sada za finiš a vi ste malo ranije poleteli.

Srećno u nastavku sezone svakako jer navijam za vas kao i za moju Zvezdu protiv svih ostalih.

goatnole

pre 1 godinu

Soccerbet je uspio da Batistutu ne mogu vise ocima da vidim, a bio mi je jedan od omiljenih igraca.
(Leo, 09. mart 2023 22:22)

Evo baš sad Batistuta kaže neće moći noćima da spava zbog te spoznaje i verovatno će da vrati honorar od reklame ......

M4X

pre 1 godinu

ne pratimo kosarku od veceras..samo fubal.ali fudbal vec ne pratimo 80.godina
(e, 09. mart 2023 22:26)

Vi ionako pratite sport od vlasti do vlasti. Malo fudbal, malo košarka, malo vaterpolo...

fankmaster

pre 1 godinu

Manjak energije, manjak ideje, umor, los dan.
2-3 sudijske odluke na ivici i par nesrecno primljenih koseva.
U svakom slucaju, sto pre zaboraviti ovo, izvukli smo 1/2 u Italiji i to je najbitnije.

Shorts

pre 1 godinu

Ovaj Partizan moze protiv svih u EL nebitno da li igra kod kuce ili u gostima. Masinerija kakva davno nije vidjena na nasim prostorima. Za njih nema granice ove godine o konacnom plasmanu ce odlucivati nijanse, jedna lopta, umor, inspiracija.... Obradovic je naravno covek broj jedan daleko najbolji trener u Evropi.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56)

Al vas zato ima na fudbalu kao navijača Surdulice.
(Dusanovo carstvo!, 9. mart 2023 22:04)

Ono...vas ima za 200 vise, a pritom silne milione dali na reklame, postere, pozivnice, videe, plakate, haos...i opet vad dodoje 2 hiljade. Sramota me vase sramote.
(ju ju, 09. mart 2023 22:21)

Moraš kod oftalmologa da bi bolje video i malo da naučiš matematiku da bi bolje brojao.

veliki strumf

pre 1 godinu

Српски играчи издоминирали! Целих 6 поена укупно. У овогодишњем просеку. А кад дође АБА - ту добијају српски играчи јер странце мало више боли уво за све друго осим за Евролигу. Ту су паре, ту се продају! Они играју за уговор а не за тим, запамтите. Чим се затегне одбрана против гробоса - не знају где бију. Они мисле све екипе ће да их пуштају да шутирају сами. Неће!

Lord

pre 1 godinu

1/2 u Italiji, dosta.
Pao, Olimpijakos, e sad jedna mora da se odigra muski, da li Monako, Efes, Barsa, Real.
Sa 2 pobjede trebace nam neku krug sa Baskonijom, Zalgirisom. Bolji smo od njih.
Moze i sa Makabijem, ali ako tu bude i treca ekipa.
Jedino od njih smo losiji u H2H.

dule

pre 1 godinu

Tako blizu a tako daleko,koga još dobiti sem Panatenaikos.Teško se vaditi protiv 5 najjačih ekipa koje su sledeće na rasporedu.Nikad ne treba seći ražanj dok je zec u šumi.Više sreće drugi put.

korekcija korekcije

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 9. mart 2023 22:53) #

Partizan je tri puta bio ucesnik F4 (1988., 1998. i 2011.) i jos jednom kada je postao prvak Evrope.
(korekcija, 09. mart 2023 23:14)

2010.

sportdetective

pre 1 godinu

Kako se samo spanci dogovaraju i igraju jedni za druge. Evo Valencia dosla na kos razlike protiv Reala. A mi…bolje da ne pricam

Mir,stabilnost,Lučič

pre 1 godinu

Alo bre...pa mi imamo 6,7 krštenih igrača,a pazi njima na tribinama ko sedi...umor,sa 6 igrača igramo,sa ovakvom igrom smo trebali 30 da puknemo...Njihov roster je najjači u Euroligi.

Objektivno

pre 1 godinu

Prvo poluvreme nevidjeni hrkljus koji su sudije tolerisale,iako je bilo i fudbalskih uklizavanja.Cak i veci deo 3/4 je nastavljeno u tom stilu ali tesko da neko moze izdrzati citavu utakmicu u tom ritmu.Ponestalo snage i odmah kvalitet dolazi do izrazaja i usledilo je navodnjavanje. Slede jos 5 sigurnih poraza do kraja.

slobodan

pre 1 godinu

Ni u Milanu ne možete bez Zvzde. Prati vas kao senka, jel ste definitivno bolesni navijači, obuzeti paranojom, kompleksom i čim sve ne. Za vas nema leka, strasno kolika mržnja, samo zato što smo bolji i veći klub od vas.

uki

pre 1 godinu

Milan je vec bio u seriji od 5 pobeda za redom ,tako da smo igrali egal tri cetvrtine , pad igre u zadnjoj je odlucio pobednika .Realno ovo nije neuspeh , imao pobedu i poraz na gostovanjima po Italiji , tako da idemo napred !!!

YNWAzija

pre 1 godinu

Da li je moguće da "objektivni navijači Partizana" u svakoj drugoj ekipi vide rukometaše i džudiste, samo u svojoj baletane?!
Ono, ako ćemo pošteno, Panter i pravi piruete pri svakom dodiru malim prstom, svejedno da li je na zemlji ili u vazduhu. Kad šutne za 3, dobar metar zabaci napred noge, tražeći faul...

Rade74

pre 1 godinu

Gotovo je, kreće crni niz i na kraju opet SLEDEĆA SEZONA!
(makijaveli, 10. mart 2023 01:24

Svi znamo ko je bio Kk Sledeća Sezona i to 13 godina zaredom,bolje ćuti.Ova sezona nije se još završila,saćekajmo!

SrbEUin

pre 1 godinu

Jedan srpski klub 7. a drugi najsrpskiji u vasioni je 14.
(ja, 9. mart 2023 23:43)

Klub u kome srpski igrači postižu prosečno ispod 7% poena sa ispod 10% minutažom, i otprilike isto tolikim doprinosom u igri, ne može nikako biti srpski. Bliže da budu su srpski klub su Barca, Efes, Fener, Baskonia, Virtus i Bayern, u kojima srpski igrači imaju veću minutežu, postižu veći broj poena i imaju veći (pozitivan) uticaj na igru i rezultat.
KKPlastikan nije srpski klub, već najobičnija legija stranaca, koja se može zvati bilo kako i imati domaćinstvo u bilo kom gradu.

Ćomi

pre 1 godinu

Ovi sa SK su stvarno neverovatni.
Prestaću da gledam više SK samo zbog one "ZNAM" reklame. Maltretiraju nas gledaoce za koje ih izgleda nije briga ni lek. Kako ne shvataju da ovoliko forsiranje jedne te iste reklame danima može da ima samo negativan efekat? Da li su baš toliko zinuli za pare?

Има акција у Лидлу

pre 1 godinu

Хорор од петорке средином друге четвртине, па они нису једну једину акцију одиграли
(Lex, 9. mart 2023 21:07)

Ово са "акцијама" су најјачи коментари. А ти као препознајеш акције? У сваком нападу се игра нека акција, а понекад и 2-3. Појешћу своју чарапу ако знаш да препознаш бар "крис-крос".

Max

pre 1 godinu

Papapetru , šta reći ... verovatno najgori igrač u istoriji Partizan u odnosu koliko je plaćen... katastrofalan i u odbrani i u napadu.

ljakse iz Surdulice

pre 1 godinu

@Cela Evropa prica o navijacima Partizana , panteri u rangu sa navijacima Asvela .
(LesorMatias, 09. mart 2023 21:56) o cemu ti pricas? Taj Milano je jos 2017.video utakmicu na kojoj je bilo preko 4000 navijaca Zvezde. Shvatite jednom da niste centar sveta da su neke stvari proslost…cuj cela Evropa prica o vama?

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

pregaziše nas u 4/4, klupa nam je kratka i nekvalitetna.
(dalje, 09. mart 2023 22:20)

Je l' vreme da se krene sa "Uprava napolje!"?

pavle

pre 1 godinu

Juče slomimo prvaka Evrope da bi raskrčili put za KK Franjevo, oni prospu utakmicu večeras.
(Buxi, 09. mart 2023 22:39)

Hvala bato, divni ste. Izvini.

76er

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.
(Hesoyam, 09. mart 2023 22:12

Bitno da vi necete u top 8 a bio 9 ili 18 isto.
(Nikola, 09. mart 2023 22:18)

Evo ga pravi slika i.prilika navijaca Zvezde, radije bi da Partizan neudje u top8 nego da Zvezda osvohi EL, a dal je isto bio 9 ili 18 vi to najbolje znate 10 godina ste izmedju 13-18 mesta, vama je najveci uspeh bio prosle godine top9 kada su izbacili ruse :)
(Bezi bre, 09. mart 2023 22:28)

Sad cemo da se lazemo i mazemo kako sa vase strane nije jos gore navijanje protiv Zvezde. Cisto da se zna da je tvoj klub usao u EL bas zbog izbacivanja tih ruskih klubova koje tako u sali pominjes.

est

pre 1 godinu

Mozda nismo centar sveta ali smo šampioni Evrope i ucesnici 2 puta F4 , a vi samo jednom F8. Jel da, da ste mali klub.
(ja, 09. mart 2023 22:53)
mozda malooo veci od vaseg fudbalskog jer od njega ne mozes biti gori

aca

pre 1 godinu

Isterati Aleksu Avramovica sto pre iz Partizana. On ne zasluzuje svojom igrom da igra. Mnogo gresi i od njega nema nikakve koristi
(Mane, 09. mart 2023 21:19)

Mane Gane

Master Yoda

pre 1 godinu

Koliko su minuta igrali domaci igraci, s obzirom da su dali tek nekoliko koseva.
Prvih sest igraca Partizana su stranci, toliko je ostalo od nekada mocme partizanove skole kosarke.

Jaooooo

pre 1 godinu

Sa najmladjom ekipom u Evroligi i sa najmanjim rosterom ovo do sada sta su uradiki je jedan veliki uspeh, tako da ne brinem se ja pa makar se i ne plasirali u Top 8 za mene ste pobedili!!
Ziveo Partizan!
(kibo, 9. mart 2023 22:39
Da, znamooo. Tako ste pobedili i Mančester junajted ahahaha

Demar Derozan

pre 1 godinu

Milano, kada je kompletan, ima tim za fajnal:4. Povrede su ucinile svoje, tako da im je sezona u EL ispod ocekivanja. Zato Part nema za cim da zali, krenuo je dobro, igrao sa samopuzdanjem dok Mesina nije nasao odgovor. Treba nastaviti dalje, slede dve vazne tekme, prvo Zvezda u Aba ligi u ponedeljak, pa Efes u gostima za 7 dana. Mora da se prosiri sirina rotacije i odnosu na tekmu sa Virtusom. Da je npr. njima igrao Sengelija, tesko bi Part dobio.

A vi, kako te?

pre 1 godinu

I vi i mi znamo da idemo u top 8, a vi ponovo u top 13, da se ne lažemo.
(Rale, 9. mart 2023 22:26),

moze po neku kintu da cemo imati isti broj pobeda i poraza na kraju EL?

Petar

pre 1 godinu

Peta uzastopna pobeda Olimpije, koja ima tim za 4 a ne za 8, ali su ih povrede " pokosile". Igraju sjajnu odbranu, duži roster i zasluženo su nas pobedili. Ne treba se predavati, ali ništa nije, niti će biti lako . Napred Partizan

SkankHunt42

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Kada je dobio Zvezdu jos nije bio u ovoj formi a ni kompletan.Bez obzira na to samo budala moze reci da su i tada bili amateri. Sada, sa punim rosterom, su sigurno jedna od najjacih timova Evrope ako ne i najjaca.
(Dzeronimo, 09. mart 2023 262:56)

Alba kad im je nabila 100 komada tad je bila prva na tabeli.

Vozdovac

pre 1 godinu

Domaci igraci nemaju kvalitet.
Zalite se da imamo puno stranaca ? Smajlagic i 11 stranaca treba da igra.Ostalima se zahvaliti na saradnji.

samo jako

pre 1 godinu

Kolika količina gluposti!?
Nije realno kako lose igra Partizan. Panter protiv Armanija... Naneli(kao i Anđušić) kad krene u vođenje svi igraci Partizana na parketu mogu komotno da se vraćaju i brane svoj kos. Horor kako izgleda Madar,Avramovic,Egzum...
Ali eto, drzi nas neka sila jos uvek u utakmici.
Milano je sve promasio, bojim se da ce se to okrenuti u drugom delu utakmice... ne daj se Partizane moj!

србија

pre 1 godinu

несхватљиве грешке партизана од други четвртине, као намерно да губе лопте и нападе

Misa

pre 1 godinu

Sta li vi radite na treninzima majko mila? Pa osnovne kretnje i dodavanja ne znate, o otvaranjima za tri da i ne govorim. Vi ste zaista teska prevara. Ako vas slucajno nesto ne krene, najruzniju kosarku u ligi imate, ubedljivo. Najvece ludilo sto su ledej i onaj smotani grk ispodprosecni igraci a mi za njih nemamo zamenu, eheeeeeeej breeee!!!!!!@

e

pre 1 godinu

Navijaci Zvezde likuju a nisu svesni da idu na 14. mesto ako Partizan izgubi veceras.

a za koga si ti navijao sinoc.Da nisi za Zvezdu.Kakve veze ima dal ce efes da pobedi zvezdu kad cete vi od njega da puknete..
sta ste se ponadali kad cete na kraju sezone opet da kmecite

ferdinand

pre 1 godinu

Run and gun ekipa Partizana. Kad stane šut, naročito za 3 poena, KK Kolubara bi ih dobila. Organizovana igra u napadu, a odbranu tek da ne pominjem, ravna nuli.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Beron 1od4 za tri poena. To je ništa za njega. Ako mu krene u drugom poluvremenu, e onda je partizan u problemu. Sada nije strašno

Mile

pre 1 godinu

Ovde se pitanje pobednika nedovodi nikako u pitanje. Milano je prejak za ovakav partizan. Ocekujem posle ovog poraza vracanje partizana na 13 mesto tabele. Jednostavno tezak im je raspored i nemaju sanse protiv jacih ekipa jer ocigledno kvaliteta nemaju za top8

lupa

pre 1 godinu

Pazite kako Real pusta Valensiju,ma nek igraju samo Spanci.
(Jevdja, 09. mart 2023 21:56)


Ne gubite se sa ovakvim komentarima. Naravno da ne pušta jer im to nije u interesu. Bore se za prvo mesto, zašto bi nekog puštali.

Lucifer

pre 1 godinu

Pre neki dan gledam emisiju na sport klubu pred utakmicu kao i večeras gde voditelj i Mićo Berić već uveliko fantaziraju o ne top 8 nego o top 4 gde Berić navodi uz opaske otom potom ali tu smo malo nam fali...mislim se nije ti top 8 siguran a ovi lete kao i svaki Srbi koji se pale i gase na taster iz krajnosti u krajnost.Tim u prilog videćemo komentare posle ove utakmice, na kraju krajeva nije ni ta Zvezda ništa toliko gora id Partzana kad se pogleda, radi se o 2,3 pobede više a do kraja ako bude i 2 pobede više u korist Partizana. Sve u svemu prerana euforija kao i uvek.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Svaka cast Armaniju, po imenima sigurno najjaca ekipa u Evropi. Dok smo imali snage drzali smo se, mnogo duza kluba je odlucila pobednika.Za razliku od prosle utakmice samo Panter i Lesor su nesto odigrali, sa tim je sve receno.
Da ima jos 10 kola Armani bi imao sanse i za prvo mesto, brutalan su tim.

Kaњош

pre 1 godinu

Па до краја може бити 1-5, а може и 6-0. Све је то нормално. Армани да је играо у овом садтаву целу сезону, били би у ТОП 5 сад. Са оваквом игром биће скор 1-5. Ако будемо играли као против Ефеса, Макабија у БГ има наде. Ипак, ако ме неко пита да ли желиш победу против Милана синоћ или Звезде у понедељак, бирам победу у понедељак. Та победа одмах бришe овај пораз од синоћ. Све је ово само СПОРТ.

pejton

pre 1 godinu

@veliki (strumfe)

Reci ti Mesini, ne zna on čovek, neiskusan, tek uči. Samo me zanima da li ćeš i u narednom kolu savetovati Atamana kako da pobedi najveće neprijatelje u tvom svetu. Da li ćeš se toliko nisko spustiti, da i pored svega sinoć tebi bude draže da Ataman nadmudri Željka?
E moj ti. Nemoj sutra protiv PAO-a da ne ispucaš barem 5 komentara u prvoj četvrtini.
Kako ljudi mogu uopšte ovako da mrze? Pa ovo je samo sport, fer, džentlmensko nadmetanje.

Realno

pre 1 godinu

Udri Armani ruke vam se pozlatile
(Milos, 09. mart 2023 20:16)
vi samo na udaranje je drugacije ne znate
(koma, 9. mart 2023 21:04)

Ti izgleda ne gledas utakmicu? Ovaj vas ragbi ili americki fudbal nisi primetio? Uklizavanje,bacanje po parketu s ledja protivniku,ne bi li ga zaustavili...sve su to namerni faulovi koje sudije ne zele da sude jer je Bodiroga imao neke tajne sastanke sa nekim ljudima a sudije su od prvog kola uz vas,od kako je on dosao na celo EL.

Mikii

pre 1 godinu

Nije sporan poraz od Olimpije koja je, objektivno govoreći, bolji tim. Problem je što ovaj poraz dolazi pred Zvezdu koja se podigla. Ako izgubimo u ponedeljak, verovatno ključan meč za prednost domaćeg terena pred plej of ABA lige, bojim se da ni od TOP 8 EL nema ništa.

urke

pre 1 godinu

Odvratna utakmica..uzas za gledanje,Partizan pao, tanka klupa...Zeljko je sklapao tim,prva sezona je bila uhodavanje,ne znam kako je u drugoj formirao ovaj tim,disbalans totalni..Sest preskupih igraca i 4-5 igraca za koje se vidi da ce uvek ostati na nivou Evro kupa.
Ocigledno su stranci i trener ,,pojeli,, sav budzet.

Сале

pre 1 godinu

Лепа Лукић једном реченицом победила ове прескупе.Малер реклама целу ноћ. Биће боље

Enter Sandman

pre 1 godinu

Pazite kako Real pusta Valensiju,ma nek igraju samo Spanci.
(Jevdja, 09. mart 2023 21:56)

Srbi i teorija zavere koja se polako pretvara u paranoju.

Milos

pre 1 godinu

dasdah,
Prijatelju,Partizan nece izgubiti sve tri utakmice kod kuce (real,barsa,oly) u to sam siguran.Bice cupavo i protiv Panate u zadnjem kolu ako bude odlucivalo.Jednostavno,to je Evroliga,niko se nece skloniti.
Za Partizan je lose zbog medjusobnog skora sa Makabijem i Armanijem.Efes ako dobije zaostalu i sutra Makabija,bice na osmom mestu.Ali nijedan tim do kraja nece imati ucinak 100%.Tako da sto se Partizana tice,situacija je dobra,povoljna za sad.E ako izgubimo sve tri kod kuce (real,barsa,oly) onda ce biti bas cupavo i necemo biti u prednosti pred poslednje kolo.
Za Zvezdu je lose medjusobno losiji skor od Zalgirisa,Armanija i Virtusa i sto sledece nedelje gostuje Barseloni,a Zvezdi ce vrlo je verovatno trebati svih 7 pobeda do kraja upravo zbog skora sa Armanijem,Zalgirisom i Virtusom.I naravno,porazi od Albe i Bajerna su bukvalno sveli sanse na teoriju.Bice bas tesko Zvezdi,ali nek probaju,nek se bore.

cccç

pre 1 godinu

Ostaje celo drugo poluvreme. Ima mnogo jos da se igra. Pola poena prednosti za njih ili nas je nista. Nadam se mnogo boljoj igri u drugom poluvremenu. Mada smo i do sada pokazali zube. Cvrsca odbrana i sve ce doci na svoje. Idemoo..

Rade74

pre 1 godinu

Ništa,ovo ćemo izgubiti definitivno 17 izgubljenih lopti,samo tri trojke i sedam asistenci,jednostavno napad je danas otkazao.Glupljeg košarkaša od Smailagića video niseam,Aleksa katastrofa danas.Ali dobro napravili smo jedan break u Italiji.Glavu gore,imamo još šanse.Čestitke Milanu.

Hrundi Bakshi

pre 1 godinu

Partizan u nokdaunu" 6 minuta pred kraj? Polako bre, pred zoru se mrzne.
(Šumadinac pali topa!, 09. mart 2023 22:19)

Obuci se lepo!

Barsa

pre 1 godinu

Partizan ulazi u težak period, tako da mislim da će teško doći do top 8. Najveći problem je sto mnogo ekipa se bori za top 8. Realno je da skoro sve ekipe imaju teoretske šanse.

PAJSER

pre 1 godinu

Meni žao što izgubio Partizan i sad neće da osvoji trofej. Promašio je koš onaj igrač i sad nema pobede. Ali tako je to u sportu, nekad pogodiš koš, a nekad promašiš i ne možeš da osvojiš trofej. Biće bolje drugi put.

jjd

pre 1 godinu

Napravila se atmosfera kao da je normalno da Partizan pobedi obe u Italiji.
Dobili smo Virtus, sa Milanom bili egal 3/4.
Sledeca je Efes, ako budu igrali bez Micica i Larkina imamo sanse.
Generalno ako i dobijemo Efes jako tesko je uci u 8.

kupusar

pre 1 godinu

bombas, 09. mart 2023 23:08)

Druže pa prošlu utakmicu su ova dvojica bilo jednocifreni samo kampaco 22 tako da ti to ne pije vode zvezda je tim dace neko drugi...

Gospodin Popara

pre 1 godinu

Verujem da će Smailagić jednog dana naučiti da brani pikenrol. Trenutno ne zna.
Takodje se nadam da ova utakmica neće biti run'n'gun. Trenutno jeste.

Zoran

pre 1 godinu

Nedostatk kosarkaske inteligencije kod Lesora i Smailagica prosto je neverovatna. Kada bi Partizan imao dva krstena centra borio bi se za F4.
Takodje ne znam sta Obradovic filozofira sa drzanjem Egzuma na klupi ??

Аспера

pre 1 godinu

(veliki, 09. mart 2023 20:43)

Nije se sudio sa nama za Partizanom za svoj novac nego sa CZ, pa je bio malo motivisanijinprotiv CZ.

Mihajlo

pre 1 godinu

Poznaje li neko ovog Avramovića,je li on ovako neartikulisan i van terena?
Da li mu je idol Vestbruk,jedino s njim mogu da poredim ovu njegovu igru,ne isključuje se čovek ili ubaci 30 poena ili što je mnogo češće uništi ekipu glupostima koje u seriji pravi,idiotski šutevi,bacanje lopte u ruke protivnicima...on apsolutno ne zna da stane na loptu,odigra nešto smisleno,samo trči,šutira,dribla,ne trebaju mu saigrači.

Kontras

pre 1 godinu

Gledam ovaj raspored do kraja, tesko, tesko, tesko...

Mozda u transu uz pomoc navijaca i svih pobeda u Areni Partizan moze do top 8. Sanse 30 posto, ne vece.

Ali, postoje.

strateg

pre 1 godinu

E sada da vidimo kako sve to ide…istanbul,pa Olimpijakos koji igra mnogo cvrsto, pa onda i Real i Barca kojima treba…uslo se u histeriju da je vec sve gotovo oko top 8 a nije! Tek sada stizu muke…

Серби народ најстарији!

pre 1 godinu

Само полако, има још да се игра. Рачуни се своде на крају. Мислим на ове што су пре пар кола били сигурни у топ8!

Ramones

pre 1 godinu

Svako normalan je zadovoljan sa jednom pobedom u ITALIJI.Ekipa ARMANIJA je odlična,usli su u seriju ,ako se docepaju 8 mesta Bice svasta

s0s

pre 1 godinu

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas
(black_mirror, 09. mart 2023 20:56)

Suviše se trudiš i ostavljaš komentare ovde, a ne zanima te tema...čudno!?
Biće da jesi kompleksaš i to niže vrednosti, jer opet pominješ i tražiš potvrdu i odobravanje od nekog iz Fra i It...
Imaš li nešto u životu što voliš, a ne radiš da bi ti drugi rekli "bravo" i da bi te potapšali? Uvek se takmičiš sa sobom, a ne da bi nekog drugog porazio...bar bi tako trebalo da bude.

Grobar

pre 1 godinu

Partizanovo prokletstvo "zadnje sekunde" se nastavilo

Ma da... Kao da nismo davali u poslednjoj sekundi i mi nekad damo a nekad primimo bitno kad je bitno da smo mi koji dajemo!

pp

pre 1 godinu

Ne razumem da uvodi u igru Trifunovića na egalu,počnemo da gubimo i dalje ga drži i onda na sedam razlike ga izvodi. Ovde ko povede pet razlike pobeđuje! Trifunović ne da nije za Partizan nego bi teško igrao u bilo kom klubu u Aba ligi. Izgubimo li od Zvezde teško nama! Onda ćemo pogubiti sve do Panatinaikosa koja će biti nebitna utakmica jer će biti sve rešeno.

Ivan

pre 1 godinu

max, a ti bi da to svaku u Evroligi sude Boltauzer, Javor i Pukl? Nema toga u Evroligi, igra se cvrsta kosarka i ne svira se svaki kontakt. Zato cim dodje malo jaca ekipa u odbrani, vas nema nigde.

kortizol

pre 1 godinu

за мене је ово намештена утакмица...! немогуће шта раде кошаркаши партизана...
(србија, 09. mart 2023 22:26)

ma naravno da je nameštena...vi ste već prvaci univerzuma bili u glavama
i u ponedeljak će da se namesti

realno

pre 1 godinu

Nikad slabiji Armani, tim krojen za zavrsnicu ali kada je dobio Zvezdu, tada su bili amateri.
(zex, 09. mart 2023 22:37)

Nije on krojen za zavrsnicu nego ima najjacu klupu u EL. I ako nemaju ve e probleme sa povredama ogroman broj igraca mogu bez problema da ulaze u rotaciju.

Nikola

pre 1 godinu

Ovaj Armani ima igrače za F8.
Pogledajte samo ko im sedi na klupi za rezerve. Cenim da bi sa ovim (zdravim) rosterom komotno napravili 2 evroligaške postave.
Partizan odigrao prvo poluvreme korektno, u drugom pali kada su videli da šut ne ide. Plus izgubljene lopte...

Wjjj

pre 1 godinu

Zvezdaš sam ali me raduje uspeh Partizana.Šteta što je Zvezda omašila u bar 4 utakmice i izgubila vrlo tesnim rezultatom ,imali bismo 2 jaka u EU.Napred naši!
(PC,niš, 09. mart 2023 21:11)

Ti nisi navijac zvezde , vec si samo zeljan lajkova

Admiral

pre 1 godinu

Utakmica za zaborav, tezak ocaj. U redu je izgubiti, gostujes ekipi koja ima jedan od najjacih rostera u EL, domacin je, ima 5 vezanih pobeda, ali ovakav pad energije, ovakvo nezalaganje je nedopustivo. 1/2 je sasvim ok rezultat sa dva gostovanja u Italiji ali jako gorak ukus nakon ove sramotne igre. Sada ide derbi, ako se tu ne probude pred punom Arenom i ne dobiju onda dzaba sve, tu ce se pokazati kakvi su igraci kad je najbitnije.

veliki

pre 1 godinu

Шилдс је зло! Промашио је све шутеве, губио лопте, чува Пантера кога ниједном није сачувао (углавном долазило до преузимања која Пантер реализовао, па глуп фаул на Пантеру у бонусу на 10 метара од коша… Без грама мозга.

Zoran

pre 1 godinu

Udje Avramovic i jasno sta sledi...ponor. On i Andjusic nisu ni za basket na Adi. No nekim cudom Avramovic ima prednost nad 5. pikom NBA lige. Posle kazu Obradovic veliki trener..
Avramovic i Andjusic su nivo KLS takmicenja. Smailagic plafon ABA.

pp

pre 1 godinu

IGRAČI MILANA IGRAJU BUKVALNO NAJGORU UTAMICU U SEZONI, PROMAŠILI 10 OTVORENIH TROJKI I U 5 NAPADA IM ISPADAJU LOPTE IZ RUKE U AUT A SAMO TREBA DA POLOŽE U KOŠ

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ne, nisam kompleks. Nego koja je poenta igrati i busati se u grudi da si pobedio nekoga iz Francuske ili Italije kada oni u taj sport ne ulazu niti ga prate???
I ne, nisam ni zvezdas
(black_mirror, 9. mart 2023 20:56)

Zbog čega imaš toliki kompleks? Mislim, okej je imati mišljenje, ali kompleks je već poremećaj. 🙄

Kide

pre 1 godinu

Lose poluvreme jednih i drugih.Ima tu umora i nedostatka koncetracije.Moramo odigrati maksimalno agresivno drugo i izvuci i poslednji atom snage ako mislimo da dobijemo ovo.

Pavle

pre 1 godinu

Uzivajte malo bre ljudi. Dva kluba igraju dobro, oba imaju sanse. Igrace i sledece godine oba, bez obzira na plasman i ABA ligu. Pa bili bi blesavi da propuste ova ludila. Sta vam je vise, hajde da se oba plasiraju pa da zabiberimo corbu!

Pedja

pre 1 godinu

Sa Trifunovićem to je igrač manje u napadu,on dečko igra na oozicijama 2 i 3,a ne pogleda prema košu,katastrofa,pola druge četvrtine bez ijedne krštene akcije.A prljava igra Milana u odbrani do koske.Možemo i moramo bolje drugo pol.

Doktor

pre 1 godinu

Ne zelim verovati da smo toliko gluposti napravili. A oni promasise, ne znam koliko otvorenih suteva. Kako smo igrali imamo super rezultat. Gore ne mozemo, ali nazalost oni mogu bolje. Takva ekipa ce poceti pogadjati, a onda nam niko pomoci ne moze. Nadam se, molim Boga, verujem da mozemo pametno odigrati drugo poluvreme. Pomozi Boze.

Milos

pre 1 godinu

Ne valja ovo iskreno ni Partizanu ali ni Zvezdi.Milano ima 4-0 protiv srpskih klubova.
Ako se krug napravi,oba nasa kluba otpadaju u konkurenciji sa Milanom.
Bas nezgodno,al borite se pa sta bude.
Partizan mora pobediti jos jednu na strani,a Zvezda kako zna i ume sutra PAO,a vec sledece nedelje i Barselonu na strani.
Kako god,ajde neka nada da budu nasi klubovi na 7.i 8. mestu na kraju pa u top8 sta bude,bice

lupa

pre 1 godinu

Ne može se ništa bez timske igre. Opet se igra svela na individualnu igru i na divljanje. Ne šutira se iz čistih pozicija, nego sve nešto preko ruke.

Enter Sandman

pre 1 godinu

Stvarno da dovedes Batistutu i uradis onako glupe reklame...mora budes genije
(Dule, 09. mart 2023 22:36)

Znam,glupe reklame.

Dojkan

pre 1 godinu

Partizan pokusava da igra sto vise na nepostavljenu odbranu ali u 2/4 je to vise licilo na srljanje. Doduse i Zeljko je drzao neke cudne petorke na parketu. Rasporedjuje minutazu zbog umora i zbog jake odbrane. Ocekujem da u drugom poluvremenu manje rotira i da gledamo uobicajene petorke sa vecim napadackim potencijalom. Za sada nam samo Pangos pravi probleme svojim asistencijama. Bice tvrdo do kraja. Moramo manje lopti da gubimo i bolje koristimo njihove izgubljene lopte.

lupa

pre 1 godinu

Ne može se ništa bez timske igre. Opet se igra svela na individualnu igru i na divljanje. Ne šutira se iz čistih pozicija, nego sve nešto preko ruke.

Zhol

pre 1 godinu

Ocajna partija... Ali ok, ima tu i zamora materijala, i nezgodnog protivnika na njegovom terenu. Steta, nisu lose krenuli. Nema sta, idemo dalje...

Džoni

pre 1 godinu

Jednostavna stvar, ko želi da pobedi Partizan mora da odigra čvrsto u kost i na ivici faula. Ko se toliko žrtvuje u EL taj će ih i dobiti. Zato Zvezda ima šanse sa Partizanom jer uvek sa njima igra čvrsto što je i preduslov da se pobedi. Ko god je ove godine mekano ušao protiv njih taj je izgubio?

@black_mirrror

pre 1 godinu

Toliko ne prate da globalni brend Armani gura ogroman novac u klub godinama, a tek ce da gura. Zar mislis da ne bi mogli u drugom sportu? Molili su, ali oni nece. Mediolanum Forum je pun ko oko jer nikog ne zanima ocigledno.

Enter Sandman

pre 1 godinu

Soccerbet je uspio da Batistutu ne mogu vise ocima da vidim, a bio mi je jedan od omiljenih igraca.
(Leo, 09. mart 2023 22:22)

Znam.

Rocky

pre 1 godinu

Panter i Lesor nisu bili dovoljni za pobedu Partizana.Armani je u sva 4 susreta dobio naše timove.Imaju 6 uzastopnih pobeda i u igri su za 8 najboljih EL ekipa,što je doskora izgledalo nemoguće.Partizan i dalje ima čemu da se nada jer je u dobroj poziciji.Sledi serija teških mečeva protiv najboljih timova EL,od kojih 4 kod kuće i 2 u gostima.

dasdah

pre 1 godinu

Sad posle laksih nesto laskih rivala idu ona malo teza. U sledecih 6 kola Partizan igra sa Efes Real Barsa Olimpiakos Monako i jedno lakse za zadnje kolo Panata.

Ramones

pre 1 godinu

black miror....
Tipičan navijač zvezde.Prosto zloba iz njih izbija Do juce igranje u EL je bilo vrh sada kada igra Partizan .Ma kakva EL TO NIKO NE GLEDA.Prijatelju tebe najviše zanima,zato toliko i cvilis

123

pre 1 godinu

Kakav komentator pa to je strašno !!!!! Sinoć ovi vrište, ovaj večeras jedva čeka grešku naših igrača ! Vratite Edina i Koleta !
(šumar, 9. mart 2023 21:11)

Kako da ih vrate kad su oni na Areni? Ovo je Sportklub?