Petak, 03.02.2023.

10:36

Partizan na verovatno najtežem gostovanju

Partizan gostuje Žalgirisu u utakmici 23. kola Evrolige. Meč je na programu u petak od 19 časova.

Izvor: B92

Partizan na verovatno najtežem gostovanju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 1 godinu

Želim vam da izgubite utakmicu, ostanete bez 3 najvažnija igrača do 1.maja i da zakasnite na avion u povratku!
(Sasko, 03. februar 2023 15:47)

Sasko tebra čarter let je.

Goks

pre 1 godinu

Grobari, ipak nije u redu da se KK Crvena Zvezda, naziva FMP ili panetri iki limenke ili već šta ja znam kako. Zaista nije u redu. U APR-u lepo stoji i to je jedino legitimno. Tamo stoji...Fabrika Metalnih Proizvoda. I kao grobar bih zaista molio da više ne upotrebljavamo rsznorazne nazive, nema smisla.

Sasa

pre 1 godinu

Jako teško gostovanje a ujedno jako bitno . Partizan znatno losije igra u gostima nego kod kuće . Ono sto mene najviše brine da u gostima ne funkcioniše odbrana . Na gostovanju ubacimo 80-90 ali osto tako ne retko primimo 90-100.. znaci pun fokus u odbrani a napad kao i do sada. Jedino tako možemo da dobijemo Zalgiris u gostima .

DM

pre 1 godinu

Ajmo delije veceras pored televizora grickajte nokte i navijajte za zalgiris samo da se ne razocarate da vam ga Zeljko ne zavuče kao slucajno

montoya

pre 1 godinu

Treba nam jedna teska pobeda na gostovanju, ova bi bila idealna...sanse su nekih 30% ali videcemo. Zalgiris je uz Makabi mozda i najbolja domacinska ekipa EL.

Piro

pre 1 godinu

Egzum, Panter, Lidej, Lesor- cetiri jahaca (nosioci);
Avram, Andjus, Naneli, Janis- iskustvo iz drugog reda;
Madar, Trifa, Smajli, Tristan, Balsa- nas potencijal.

Joffrey

pre 1 godinu

Procitah ove komentare,pa rekoh ajde malo da se vratimo na temu.Ko je zaboravio,tema je tesko gostovanje u Kaunasu.
Mislim da ce utakmicu odluciti skok igra,ali ne vidim kako cemo moci da im pariramo u tom segmentu.Nadam se da gresim.Ako nekim cudom pobedimo veceras,s obzirom na raspored sledecih par kola,imamo ozbiljne sanse da se domognemo TOP8.

Piro

pre 1 godinu

Ti si brojao milione a ? Teski su vaši kompleksi, pogledaj statistiku zvezde i ko ima bolji odnos pobeda u EL kada pricas o kanti za napucavanje...
(Lokos, 3. februar 2023 14:22)

Kanta za napucavanje?! Covece, vi ste u sezonama 1998/99 i 1999/2000 u prvoj fazi imali 2-8, odnosno, 1-9, posle toga 2-4 i 1-5 u drugoj fazi kad su prve tri ekipe iz jedne grupe ukrstale sa tri poslednjeplasirane iz jedne druge, izgubili ste jedno mesto za Jugoslaviju koje smo taman izborili tih godina! Kakvi ste bili u Evrokupu dok smo mi redovno igrali Evroligu, koliki smo mi imali budzet pre dvadeset(ak) godina, a koliki vi od 2013. godine, znaci, i od toga je proslo vec 10 godina?! Sramota je velika to sto ti pises, covece.

Sasa

pre 1 godinu

Evo ja kao Zvezdaš prvi put ću navijati za Vas danas. Zašto, pa ne mogu niti jednog Srbina shvatiti da navija za ove likove što nas mrze kao narod iz dna duše. A i zna se na čijoj su strani nekada bili, na strani onih koji su nas koja narod prepolovili.
(bojan, 03. februar 2023 11:44)

Konačno normalan komentar . Respekt sa druge strane brda.

Lokos

pre 1 godinu

Upravo tako u vas su sipiskali 100 miliona za deset godina igranja u EL,usput vam oprostili dug od 20miliki i triput vam za zelenim stolo kupili ućešće u EL.Rezultat:postali ste kanta za napucavanje a sada vam sledi najveća bruka i biže nedaj ako mi uđemo u top 8,Ima 200 miliona da nam država da,jel jasno?Sledi kolektivna histerija i mobilizacija!!!
(Rade74, 03. februar 2023 13:25)

Ti si brojao milione a ? Teski su vaši kompleksi, pogledaj statistiku zvezde i ko ima bolji odnos pobeda u EL kada pricas o kanti za napucavanje...

Zufer

pre 1 godinu

Za igokeu je uvek najteže gostovanje...
(pa da..., 3. februar 2023 11:04) # Link komentara

To zboj efenpeja? Pa sta cu ti ja,sami ste birali fmp.
A imali ste istorijsku sansu da krenete od beton lige i da kazete kako vas drzava unistila. Imali bi kristalno cist obraz, ovako morate da se zavaravate sa tom Igokeom. I ako ti objave komentar mislis, vau ala sam im rekao.
Zalim vas ali sta ces, cuti i trpi.
(Karaburac, 3. februar 2023 13:53)
Oni i obraz u istoj rečenici...

Lord

pre 1 godinu

Jeste drzava nam platila licencu, dovela nam ozbiljne igrace, kao i vasih 50 sto su prosli u ovih 8 godina.
I tako pustise nas da igramo tu "vasu" prestrasnu EL koja je, po prici, 5x jaca od nekadasnje, i dodjosmo i pokazasmo da umemo, i to bolje od nekih.
I tako, ne znate vise od muke sta da pricate.
Ocekujem argumente da imate lepse igrace, da su vam lepsi dresovi.
Partizan veceras gazi do kljucne pobede, i do plej ofa, a posle, posle je sve movuce, pokazasmo to vec vise puta.

evopski_nba_igra_pod_obrucima

pre 1 godinu

Idemo po novu pobedu!!
Svaka cast Zeljku! Od otpadaka iz zvezde Lesora i Pantera, sta je napravio. Za njih vise zvezdasa pricalo, al' ste se usrecili a videte sad... Exum pratkicno nije ni igrao u Barsi, 5p prosek sa nekom malom minutazom, a sad svaku 15p vise uz neverovatne indekse korisnosti. Zek jedini od njih konstantan mada vec sad ima jaci prosek od onog iz Milana...i jos moze da napreduje. Za Avramovica, Trifunovica, Smailagica, pa i Koprivicu izlisno je i govoriti. Crno-bela institucija!!

Zeljko9ELtitula

pre 1 godinu

Rekoh sebi daj da udjem na portal da vidim sta ima u sportu, udjem na vest pa u komentare i to do pola, dalje nisam mogao da citam i definitivno sam se iznervirao.Da ne bih bio neprijatan i drzak, znam da to navijacima Crvene Zvezde (ako tako mogu da nazovem njihov klub), ne bi bilo prijatno tako da ide jedno pitanje.Jel vas nije sramota da 80% komentara bude vasih, mene bi bilo sramota da sam navijac fmp-a i da komentarisem Partizan i Evroligu.Poklopite se usima i okrenite se Aba ligi i Top 18.

Zufer

pre 1 godinu

Napadaj, napadaj, Partizane napadaj. Idemo...
Opet najbrojniji medju komentatorima limenke iz predgradja. Teske su to muke, kad imas dva kluba za koja navijas, a paznju ipak posvecujes Partizanu.
(Makaveli, 3. februar 2023 13:06)
Grršiš ,oni imaju jedan klub za koji navijaju ,onaj klub kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.Ne znam samo zašto se stide da na centar stave grb FMP-a?Eno Armani ima na centru grb Olimpija Milan,i svi znaju da je taj klub promenio ime,baš kao i FMP

Брус Вејн

pre 1 godinu

(...) Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.
(ccccc, 3. februar 2023 12:32)

КК Црвена чистокрвна звезда, без ексела већ званично, у сезони 2020/21 (извините што пишем једно испод другог, да се види дужина коментара):

1. Лендри Ноко,
2. Џордан Лојд,
3. Кори Волден,
4. Ленгстон Хол,
5. Дуоп Рит,
6. Емануел Тери,
7. Тејлор Рочести,
8. Џони О'Брајан,
9. Кино Колом
и (рачунајте или не)
10. ДРУГИ повратак Лендрија Нока.

2021/22:

1. Никола Ивановић,
2. Ерон Вајт,
3. Нејт Волтерс,
4. Остин Холинс,
5. Мајк Цирбес.

Сезона 2022/23:

1. Хасан Мартин,
2. Џон Холанд,
3. Бен Бентил,
4. Џејлен Адамс,
5. Лука Вилдоза,
6. Факундо Кампацо.

За три сезоне 21 долазак страних играча у чуваре српске кошарке. Да нема ЕЛ казне, писало би минимум и Полонара, али добро.

А за поменуту сезону пре овога, тим 2019/20 је изгледао, како подаци кажу, овако:

1. Дерик Браун
2. Чарлс Џенкинс
3. Џејмс Гист
4. Лоренцо Браун
5. Кевин Пантер
6. Калвин Лукас
7. Били Берон
8. Стратос Перпероглу
9. Мохамед Фаје

Доста више обмана и неистина!

Piro

pre 1 godinu

@Piro
Skor je 3-3 zato što EL računa međusobne duele samo od 2000 godine na ovamo. Tj. od svog nastanka.
(Nba/Euroleague Fan, 3. februar 2023 12:21)

Nikako ne moze da bude 3-3, mi smo protiv njih igrali samo u grupi, onda je 3-2 za nas.

KKP uzima ABA, dečaci.

pre 1 godinu

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.
(Aster Blistok, 3. februar 2023 12:27)

Navijam za to da država vama kupi wild card za sledeću sezonu. To bi vam bilo četvrto učešće za zelenim stolom. Što se kaže, tu ste svoji na svome.

aca

pre 1 godinu

Ako Panter i Ledej odigraju kako znaju, uz standardne partije Lesora i Egzuma nema sanse da izgubimo veceras. Za razliku od Zvezdinih igraca gde su svi u padu forme nasi su svi u usponu forme. Bice tu do kraja jos poraza ali verujem da ce na kraju zavrsiti u top 8. Sezona u EL je jako duga i teska, tempiranje forme u ligi gde ima puno po kvalitetu podjednakih timova je kljucna stvar.

Karaburac

pre 1 godinu

Za igokeu je uvek najteže gostovanje...
(pa da..., 3. februar 2023 11:04) # Link komentara

To zboj efenpeja? Pa sta cu ti ja,sami ste birali fmp.
A imali ste istorijsku sansu da krenete od beton lige i da kazete kako vas drzava unistila. Imali bi kristalno cist obraz, ovako morate da se zavaravate sa tom Igokeom. I ako ti objave komentar mislis, vau ala sam im rekao.
Zalim vas ali sta ces, cuti i trpi.

top lista nadrealista ...

pre 1 godinu

Samo u sezoni 19/20, za Zvezdu su igrali: Panter, L. Braun, Perperoglu, Beron, Gist, Kalin Lukas, Dženkins, Odžo...u toku sezone otišli Faje i Derik Braun...U poslednjih 10 godina..ja ne znam ko je sve igrao..nebi mogao da nabrojim. A ko je u tih 10 godina igrao za Partizan? Treba dodati da je oteran Dule? Ko ga je oterao? Ko je drzavni projekat 10 godina? Ali je bila prica..pa mi igramo u EL? I Partizan igra u EL? Zaboga, sada se odvaja za Partizan pa je drzavni projekat a vama je ista ta drzava ponistila milionske dugove i 10 godina ste drzavni projekat . Partizan je skinut da bi vi isplivali ? Tisina..Pa vi nemate pojma sta vas tek ceka. Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.
(ccccc, 03. februar 2023 12:32)

Tema je Partizan ide na najbitnije gostovanje ove sezone...

železnik

pre 1 godinu

5 belih Litvanaca
5 crnih amerikanaca i poneki grk izraelac

Kad bi mogli svi da izgube
(Spale, 03. februar 2023 11:58)
Pa ja se potpuno slazem da vi kao stub i ponos vaskolikog nebeskog srpstva i ne treba da igrate evroligu.Polako od sledece sezone pa u drustvo sa bratskim evroazijskim ekipama iz zajednice nezavisnih drzava i srećno vam bilo!

Rade74

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people,

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.
(Aster Blistok, 03. februar 2023 12:27)

Upravo tako u vas su sipiskali 100 miliona za deset godina igranja u EL,usput vam oprostili dug od 20miliki i triput vam za zelenim stolo kupili ućešće u EL.Rezultat:postali ste kanta za napucavanje a sada vam sledi najveća bruka i biže nedaj ako mi uđemo u top 8,Ima 200 miliona da nam država da,jel jasno?Sledi kolektivna histerija i mobilizacija!!!

Jaime Lannister

pre 1 godinu

Dajte nemojmo da se zezamo, zna se da igokea ima neograniceni budzet a Zalgiris ni 10% toga...
(Trejs, 03. februar 2023 12:46)

Tako je jedini sport od kojeg ima neke vajde u Litvaniji nema vajde. Ma bravo.

Trezveno

pre 1 godinu

Recept je utakmica iz Bolonje (tada je Virtus bio jači nego danas) pre dve godine koju je Trinkjeri vrhunski vodio i insistirao na strpljenju. Tada je Volden bio ključni igrač, verovatno će danas rešiti takodje neko spolja. Najveća opsanost je Šmits, mislim da Uljanovas i Brzdiukas nemaju snage da u 2 dana odigraju jako kvalitetno.Treba igrati strpljivo i podjednako snažno u odbrani kako bi se prilagodili sudijskom kriterijumu. Oni imaju samo jednog pleja i tu im je problem koji treba koristiti. Voditi računa o tome da ako se gubi ne bude više od 10 razlike jer smo dobili 11 kod kuće. Zatvoriti reket bez obzira što su oni šuterska ekipa jer oni najviše idu na prodor sa bekovske pozicije s obzirom da im svi pridju blizu kako bi blokirali šut.

Makaveli

pre 1 godinu

Napadaj, napadaj, Partizane napadaj. Idemo...
Opet najbrojniji medju komentatorima limenke iz predgradja. Teske su to muke, kad imas dva kluba za koja navijas, a paznju ipak posvecujes Partizanu.

ccc?

pre 1 godinu

Zar da se legija stranaca napredna boji zalgirisa ? Od kada je to najteže gostovanje kada je i zvezda imala šansu za pobedu u ovakvoj formi.
(zagrebačka logika, 3. februar 2023 11:13)


CZ je imala sansu i izgubila. I ovi imaju sansu i procice kao i Zvezda.

Czv Pz1989

pre 1 godinu

Kao Zvezdas smatram da Partizan ovo resava u svoju korist. Psihologija odnosno glava je cudo u sportu. Imaju samopouzdanje posle nekoliko vezanih pobeda, pogotovo ona iz derbija, nekako i navijacima dize samopuzdanje a kamoli igracima. Videlo se to u igri protiv Asvela, Zalgiris je porazen od Efesa i moguce je da su se malo poljuljali, Zvezda je samu sebe pobedila u onoj zavrsnici tamo kod njih. Smatram da Partizan ima kvalitetniju pa i sto ne bi rekli skuplju ekipu, imaju momentum, trenutno su blizi top 8 od Zvezde, i sigurno je da ce Obradovic iskoristi tu sansu jer, ponavljam, jesu Litvanci ispred na tabeli, no itekako Partizan ima dobre sanse da dobije ovaj mec. Cak bi to odgovaralo i Zvezdi, od koje Zalgiris ima bolji medjusobni skor, tj dve pobede, i eventualna pobeda veceras bi ih odvojila na tri, ovako pobedom Partizana, Zalgiris bi sa "samo" dve pobede bio ispred Zvezde, kao i komsije, za eventualni prikljucak, s obzirom da sa Partizanom Zvezda ima bolji medjusobni skor, ali naravno ako ista zeli da napravi onda je neophodno da se krene sa pobedama, i to ukoliko je moguce odmah iz Tel Aviva sledece nedelje, preko Albe i Bayerna, da se poravna skor a onda neka je Bog u pomoci. Smatram da Zvezda sa boljim procentima suta, sa oporavljenih Martinom, sa nekim doprinosom Nedovica, Dobrica, moze da iznenadi Makabi jer, Izraelci, za razliku od Virtusa i Milana, pogotovo Virtusa, igraju nesto spotiju kosarku, verovatno bez Lorenca, sto Zvezdi itekako odgovara. Sportski pozdra

Ajde licemeri

pre 1 godinu

14/14 komentari zvezdasa, ovo je rekord.
(Zeljko Tomic, 03. februar 2023 11:24)


Prvih 14 komentara Sve ciganski. Ni jedan navijača Partizana. Ljudi držite se svoga kluba. Napred PARTIZAN!
(Msi, 03. februar 2023 11:23)

Zato su vaši na sinocnim vestima zvezde bilo 90% vaših komentara . Tada vam nije smetalo da komentarisete vesti?

ccccc

pre 1 godinu

Samo u sezoni 19/20, za Zvezdu su igrali: Panter, L. Braun, Perperoglu, Beron, Gist, Kalin Lukas, Dženkins, Odžo...u toku sezone otišli Faje i Derik Braun...U poslednjih 10 godina..ja ne znam ko je sve igrao..nebi mogao da nabrojim. A ko je u tih 10 godina igrao za Partizan? Treba dodati da je oteran Dule? Ko ga je oterao? Ko je drzavni projekat 10 godina? Ali je bila prica..pa mi igramo u EL? I Partizan igra u EL? Zaboga, sada se odvaja za Partizan pa je drzavni projekat a vama je ista ta drzava ponistila milionske dugove i 10 godina ste drzavni projekat . Partizan je skinut da bi vi isplivali ? Tisina..Pa vi nemate pojma sta vas tek ceka. Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.

Neimar

pre 1 godinu

Koliko smo jaki svedoči to da su panteri krenuli da navijaju i otvoreno protiv nas. Oni su izgoreli i sad samo Boga mole da i mi krenemo da gubimo.

Ja ih potpuno razumem jer sam i sam takav. Uvek navijam protiv njih i tako ce i ostati. Treba biti iskren i svakog takvog ne mogu da volim, ali mogu da poštujem.
Imam osećaj da dobijamo na jednu loptu, posle 'drame'.

Hvala ti Željko

pre 1 godinu

Znam da smo na pravom putu, čim najviše guberta ima na našim vestima... Pazi, ubedljivo imaju najveći budžet na balkanu, dobru ekipu, dobrog trenera i opet su na našim vestima...

321

pre 1 godinu

Najteze je gostovanje protiv Zvede a ne protiv ovih. Ako se Partizan "potuce " i igra agresivno, ima veliku sansu jer nema nista slabije igrace od Zalgirisa. Ako igra pasivno..gubimo.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people,

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.

Djurisilo

pre 1 godinu

Ima li neko gostovanje da nije najteže za laznu instituciju da se pravi odma alibi za poraz?
(neverovatno, 3. februar 2023 10:57)

Pre tacno nedelju dana imali smo najlakse gostovanje... ako ti nesto znaci.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 3. februar 2023 11:16)

Neće ni morati.

Jesenje kise

pre 1 godinu

18/18 komentara od ovih sto su igrali juce... Ha ha ha jaoo Zeljko moj dobri kakav si im strah uvukao,oni se sekiraju sto ti vices na nase igrace :) :) .
Nisam ti ni ja na pocetku sezone puno verovao sa odabirom igraca ali zato si ti najtrofejniji trener evrope,a ja sam samo navijac pored TV ekrana.
Hvala ti, zasluzio si da penziju docekas u svojoj zemlji i svom klubu.
Srecno momcica veceras!

dure

pre 1 godinu

Kad je gostovao fmp2, bio je naslov "važno gostovanje", prosto, jer se očekivalo da će vas razvaliti, ali vas dobiše tek s par koševa razlike...

DM

pre 1 godinu

Svi pricaju o Partizanovom budzetu a zvezda dovodi campazza za aba ligu i placa ga 2 miliona dok on dodje u martu bice zvezda daleko ispod crte nema ni potrebe da igra nek odmara covek aba liga je prioritet zvezde svake sezone samo su turisticki u evroligi sve ove godine.

Igor

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub.
(Istina, 03. februar 2023 10:58)

Campazzo.

Vlada

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 3. februar 2023 11:16)

Verujem i da neće morati jer kad se plasiramo u Top 8 neće nam ni trebati. Logično je da nema para kad je 7 miliona evra prosula za Kampaca, što Grobari dobro prepoznaju pa zato i skandiraju ONO na svim utakmicama. Razmišlajte vi da li ćete ikad više videti EL posle svega što je vaš gazda uradio ove godine.

Aleksaaaaaaaaaaaaa!!!

pre 1 godinu

Naneli daje 2 poena po meču i uzima 4 miliona godišnje sta ga briga, laganica
(Ojpaaa, 03. februar 2023 11:10)

Kampaco daje 0 po meču i uzima 6,9 miliona godišnje šta ga briga, laganica

Pa da..

pre 1 godinu

Naravno da ce igokea lagano da dobije Zalgiris , smesne su bile price o najtežim gostovanju, Naravno to je spin, ako izgube eto "poraz na najtežem gostovanju" .. "pobeda na najtežem gostovanju u evroligi" i ostali spinovi...

Bokiii

pre 1 godinu

Sto je najteže? pa uporedite igrace i jedne i druge ekipe ,sa jedne strane 30 miliona budzeta i svesrdnu pomoć države a sa druge strane skroman tim od litvanskih igraca ..

JNA

pre 1 godinu

Jel to ovi sto im je drzava kupila dva ucesca od Cibone i Igokee, koji su za 10 godina potrosili 110 miliona, koji nikada nisu ni jedan rezultat napravili, kroz cija dva tima je proslo 90 stranaca...pricaju nesto. Smeh. Mali ste.

zagrebačka logika

pre 1 godinu

Zar da se legija stranaca napredna boji zalgirisa ? Od kada je to najteže gostovanje kada je i zvezda imala šansu za pobedu u ovakvoj formi.

linolada

pre 1 godinu

lepo je ući na temi o Partizanu i čitati kmekete ovih luzera od sinoć koji silovito grabe ka 16 tom mestu! F4 i ove sezone kada okrenem laptop naopačke!!! :)
Napred Partizan! Dobijamo ovo!!!

železnik

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 03. februar 2023 11:16)
Nece biti potrebe,jer ABA se igra ionako rekreativno sto ce sledeca sezona potvrditi.Za ruse u bilo kojoj varijanti druzenja sa evropom nema nade narednih bar30-ak godina minimum,tako da…

ivan

pre 1 godinu

Realno mi smo 35,36 minuta kontrolisali prakticno utakmicu,igrali odlično i na kraj se samoubili protiv njih. Mislim da taj Žalgiris nije toliko jak,igraju dobro kući ali očekujem pobjedu Partizana ipak ali trebaju da se potuku sa njima,kost u kost što se kaže.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Bilo bi zgodno da imamo 5-1 ili 4-2 kod kuce (obavezno dobiti (i) Albu i PAO) i 3-3 ili 2-4 u gostima (Bajern i barem jednu u Italiji, a i veceras ozbiljno napasti), bitno je da imamo najmanje 7-5 do kraja pa ako nam to bude dovoljno za Top 8, super.

kme

pre 1 godinu

@Zvezdas sam veliki ali nadamo se da ce ovo gostovanje lazni klub iz zagorja da izgubi
(Perica, 3. februar 2023 11:11)

Jedini lazni klub iz zagorja je bivsa crvena zvezda. Vi znate zasto.

Istina

pre 1 godinu

Ha,ha,ha...Zvezdi se smeju a ove godine će opet osvojiti jedno nista! U EL ništa a u ABA i domaćim takmicenjima u kompletnom sastavu ima da ih razbijemo...sem ako pobegulje opet ne uhvate tutanj pred naše okrsaje.

Marko

pre 1 godinu

Naneli daje 2 poena po meču i uzima 4 miliona godišnje sta ga briga, laganica
(Ojpaaa, 03. februar 2023 11:10)

Kampaco igra prijateljsku protiv FMP-a za 2 milke. Ćuti i pokrij se ušima.

pih bre

pre 1 godinu

Zar da se ovakva skupa legija stranaca iz top EL klubova boji jednog Zalgirisa? pa na svakoj poziciji imate daleko skuplje igrace od Zalgirisa...

železnik

pre 1 godinu

Ha,ha,ha...Zvezdi se smeju a ove godine će opet osvojiti jedno nista! U EL ništa a u ABA i domaćim takmicenjima u kompletnom sastavu ima da ih razbijemo...sem ako pobegulje opet ne uhvate tutanj pred naše okrsaje.
(Istina, 03. februar 2023 11:11)
Pa vi sledece godine ne igrate evroligu svakako,jer pristupate kao ponos srpstva bratskoj VTB ligi zajednice bratskih azijskih drzava.Tako da čemu briga?

Piro

pre 1 godinu

Kako to da smo igrali sest puta, zar taj broj ne bi trebalo da bude neparan?! Proverio sam, skor je 4-3 za njih, devedesetih su nas dva puta pobedili u EL.

Dragonborn

pre 1 godinu

Au koliko pantera iz Zeleznika na ovoj objavi... opustite se ljudi, veceras igra 29. najgledaniji klub na svetu(gledaniji cak i od Oklahome i Indijane), sa najvecim i najboljim evropskim trenerom svih vremena kog postuje cela Evropa osim vas, eventualno i navijaca Olimpijakosa i Efesa posto biste sve dali da je vas, klub koji nikada nije ugasen, sa strancima koji su zavoleli Partizan i Srbiju, sa par mladih srpskih igraca koji predstavljaju buducnost reprezentacije... Veceras igra Partizan!

bojan

pre 1 godinu

Evo ja kao Zvezdaš prvi put ću navijati za Vas danas. Zašto, pa ne mogu niti jednog Srbina shvatiti da navija za ove likove što nas mrze kao narod iz dna duše. A i zna se na čijoj su strani nekada bili, na strani onih koji su nas koja narod prepolovili.

mr boban

pre 1 godinu

Vidim ja u kometnarima samo kolege navijači iz Železnika. Baš mi je drago što su došli u ovako velikom broju da ih možda naučimo kako se navija na derbiju?

Istina

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub.

ccccc

pre 1 godinu

Samo u sezoni 19/20, za Zvezdu su igrali: Panter, L. Braun, Perperoglu, Beron, Gist, Kalin Lukas, Dženkins, Odžo...u toku sezone otišli Faje i Derik Braun...U poslednjih 10 godina..ja ne znam ko je sve igrao..nebi mogao da nabrojim. A ko je u tih 10 godina igrao za Partizan? Treba dodati da je oteran Dule? Ko ga je oterao? Ko je drzavni projekat 10 godina? Ali je bila prica..pa mi igramo u EL? I Partizan igra u EL? Zaboga, sada se odvaja za Partizan pa je drzavni projekat a vama je ista ta drzava ponistila milionske dugove i 10 godina ste drzavni projekat . Partizan je skinut da bi vi isplivali ? Tisina..Pa vi nemate pojma sta vas tek ceka. Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.

Djurisilo

pre 1 godinu

Ima li neko gostovanje da nije najteže za laznu instituciju da se pravi odma alibi za poraz?
(neverovatno, 3. februar 2023 10:57)

Pre tacno nedelju dana imali smo najlakse gostovanje... ako ti nesto znaci.

ivan

pre 1 godinu

Realno mi smo 35,36 minuta kontrolisali prakticno utakmicu,igrali odlično i na kraj se samoubili protiv njih. Mislim da taj Žalgiris nije toliko jak,igraju dobro kući ali očekujem pobjedu Partizana ipak ali trebaju da se potuku sa njima,kost u kost što se kaže.

Aleksaaaaaaaaaaaaa!!!

pre 1 godinu

Naneli daje 2 poena po meču i uzima 4 miliona godišnje sta ga briga, laganica
(Ojpaaa, 03. februar 2023 11:10)

Kampaco daje 0 po meču i uzima 6,9 miliona godišnje šta ga briga, laganica

Jesenje kise

pre 1 godinu

18/18 komentara od ovih sto su igrali juce... Ha ha ha jaoo Zeljko moj dobri kakav si im strah uvukao,oni se sekiraju sto ti vices na nase igrace :) :) .
Nisam ti ni ja na pocetku sezone puno verovao sa odabirom igraca ali zato si ti najtrofejniji trener evrope,a ja sam samo navijac pored TV ekrana.
Hvala ti, zasluzio si da penziju docekas u svojoj zemlji i svom klubu.
Srecno momcica veceras!

Marko

pre 1 godinu

Naneli daje 2 poena po meču i uzima 4 miliona godišnje sta ga briga, laganica
(Ojpaaa, 03. februar 2023 11:10)

Kampaco igra prijateljsku protiv FMP-a za 2 milke. Ćuti i pokrij se ušima.

Neimar

pre 1 godinu

Koliko smo jaki svedoči to da su panteri krenuli da navijaju i otvoreno protiv nas. Oni su izgoreli i sad samo Boga mole da i mi krenemo da gubimo.

Ja ih potpuno razumem jer sam i sam takav. Uvek navijam protiv njih i tako ce i ostati. Treba biti iskren i svakog takvog ne mogu da volim, ali mogu da poštujem.
Imam osećaj da dobijamo na jednu loptu, posle 'drame'.

Dragonborn

pre 1 godinu

Au koliko pantera iz Zeleznika na ovoj objavi... opustite se ljudi, veceras igra 29. najgledaniji klub na svetu(gledaniji cak i od Oklahome i Indijane), sa najvecim i najboljim evropskim trenerom svih vremena kog postuje cela Evropa osim vas, eventualno i navijaca Olimpijakosa i Efesa posto biste sve dali da je vas, klub koji nikada nije ugasen, sa strancima koji su zavoleli Partizan i Srbiju, sa par mladih srpskih igraca koji predstavljaju buducnost reprezentacije... Veceras igra Partizan!

Vlada

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 3. februar 2023 11:16)

Verujem i da neće morati jer kad se plasiramo u Top 8 neće nam ni trebati. Logično je da nema para kad je 7 miliona evra prosula za Kampaca, što Grobari dobro prepoznaju pa zato i skandiraju ONO na svim utakmicama. Razmišlajte vi da li ćete ikad više videti EL posle svega što je vaš gazda uradio ove godine.

Istina

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub.

kme

pre 1 godinu

@Zvezdas sam veliki ali nadamo se da ce ovo gostovanje lazni klub iz zagorja da izgubi
(Perica, 3. februar 2023 11:11)

Jedini lazni klub iz zagorja je bivsa crvena zvezda. Vi znate zasto.

linolada

pre 1 godinu

lepo je ući na temi o Partizanu i čitati kmekete ovih luzera od sinoć koji silovito grabe ka 16 tom mestu! F4 i ove sezone kada okrenem laptop naopačke!!! :)
Napred Partizan! Dobijamo ovo!!!

Hvala ti Željko

pre 1 godinu

Znam da smo na pravom putu, čim najviše guberta ima na našim vestima... Pazi, ubedljivo imaju najveći budžet na balkanu, dobru ekipu, dobrog trenera i opet su na našim vestima...

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 3. februar 2023 11:16)

Neće ni morati.

Rade74

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people,

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.
(Aster Blistok, 03. februar 2023 12:27)

Upravo tako u vas su sipiskali 100 miliona za deset godina igranja u EL,usput vam oprostili dug od 20miliki i triput vam za zelenim stolo kupili ućešće u EL.Rezultat:postali ste kanta za napucavanje a sada vam sledi najveća bruka i biže nedaj ako mi uđemo u top 8,Ima 200 miliona da nam država da,jel jasno?Sledi kolektivna histerija i mobilizacija!!!

Брус Вејн

pre 1 godinu

(...) Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.
(ccccc, 3. februar 2023 12:32)

КК Црвена чистокрвна звезда, без ексела већ званично, у сезони 2020/21 (извините што пишем једно испод другог, да се види дужина коментара):

1. Лендри Ноко,
2. Џордан Лојд,
3. Кори Волден,
4. Ленгстон Хол,
5. Дуоп Рит,
6. Емануел Тери,
7. Тејлор Рочести,
8. Џони О'Брајан,
9. Кино Колом
и (рачунајте или не)
10. ДРУГИ повратак Лендрија Нока.

2021/22:

1. Никола Ивановић,
2. Ерон Вајт,
3. Нејт Волтерс,
4. Остин Холинс,
5. Мајк Цирбес.

Сезона 2022/23:

1. Хасан Мартин,
2. Џон Холанд,
3. Бен Бентил,
4. Џејлен Адамс,
5. Лука Вилдоза,
6. Факундо Кампацо.

За три сезоне 21 долазак страних играча у чуваре српске кошарке. Да нема ЕЛ казне, писало би минимум и Полонара, али добро.

А за поменуту сезону пре овога, тим 2019/20 је изгледао, како подаци кажу, овако:

1. Дерик Браун
2. Чарлс Џенкинс
3. Џејмс Гист
4. Лоренцо Браун
5. Кевин Пантер
6. Калвин Лукас
7. Били Берон
8. Стратос Перпероглу
9. Мохамед Фаје

Доста више обмана и неистина!

Piro

pre 1 godinu

Kako to da smo igrali sest puta, zar taj broj ne bi trebalo da bude neparan?! Proverio sam, skor je 4-3 za njih, devedesetih su nas dva puta pobedili u EL.

JNA

pre 1 godinu

Jel to ovi sto im je drzava kupila dva ucesca od Cibone i Igokee, koji su za 10 godina potrosili 110 miliona, koji nikada nisu ni jedan rezultat napravili, kroz cija dva tima je proslo 90 stranaca...pricaju nesto. Smeh. Mali ste.

Igor

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub.
(Istina, 03. februar 2023 10:58)

Campazzo.

Sasa

pre 1 godinu

Želim vam da izgubite utakmicu, ostanete bez 3 najvažnija igrača do 1.maja i da zakasnite na avion u povratku!
(Sasko, 03. februar 2023 15:47)

Sasko tebra čarter let je.

KKP uzima ABA, dečaci.

pre 1 godinu

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.
(Aster Blistok, 3. februar 2023 12:27)

Navijam za to da država vama kupi wild card za sledeću sezonu. To bi vam bilo četvrto učešće za zelenim stolom. Što se kaže, tu ste svoji na svome.

mr boban

pre 1 godinu

Vidim ja u kometnarima samo kolege navijači iz Železnika. Baš mi je drago što su došli u ovako velikom broju da ih možda naučimo kako se navija na derbiju?

železnik

pre 1 godinu

5 belih Litvanaca
5 crnih amerikanaca i poneki grk izraelac

Kad bi mogli svi da izgube
(Spale, 03. februar 2023 11:58)
Pa ja se potpuno slazem da vi kao stub i ponos vaskolikog nebeskog srpstva i ne treba da igrate evroligu.Polako od sledece sezone pa u drustvo sa bratskim evroazijskim ekipama iz zajednice nezavisnih drzava i srećno vam bilo!

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Bilo bi zgodno da imamo 5-1 ili 4-2 kod kuce (obavezno dobiti (i) Albu i PAO) i 3-3 ili 2-4 u gostima (Bajern i barem jednu u Italiji, a i veceras ozbiljno napasti), bitno je da imamo najmanje 7-5 do kraja pa ako nam to bude dovoljno za Top 8, super.

aca

pre 1 godinu

Ako Panter i Ledej odigraju kako znaju, uz standardne partije Lesora i Egzuma nema sanse da izgubimo veceras. Za razliku od Zvezdinih igraca gde su svi u padu forme nasi su svi u usponu forme. Bice tu do kraja jos poraza ali verujem da ce na kraju zavrsiti u top 8. Sezona u EL je jako duga i teska, tempiranje forme u ligi gde ima puno po kvalitetu podjednakih timova je kljucna stvar.

evopski_nba_igra_pod_obrucima

pre 1 godinu

Idemo po novu pobedu!!
Svaka cast Zeljku! Od otpadaka iz zvezde Lesora i Pantera, sta je napravio. Za njih vise zvezdasa pricalo, al' ste se usrecili a videte sad... Exum pratkicno nije ni igrao u Barsi, 5p prosek sa nekom malom minutazom, a sad svaku 15p vise uz neverovatne indekse korisnosti. Zek jedini od njih konstantan mada vec sad ima jaci prosek od onog iz Milana...i jos moze da napreduje. Za Avramovica, Trifunovica, Smailagica, pa i Koprivicu izlisno je i govoriti. Crno-bela institucija!!

Piro

pre 1 godinu

Egzum, Panter, Lidej, Lesor- cetiri jahaca (nosioci);
Avram, Andjus, Naneli, Janis- iskustvo iz drugog reda;
Madar, Trifa, Smajli, Tristan, Balsa- nas potencijal.

Karaburac

pre 1 godinu

Za igokeu je uvek najteže gostovanje...
(pa da..., 3. februar 2023 11:04) # Link komentara

To zboj efenpeja? Pa sta cu ti ja,sami ste birali fmp.
A imali ste istorijsku sansu da krenete od beton lige i da kazete kako vas drzava unistila. Imali bi kristalno cist obraz, ovako morate da se zavaravate sa tom Igokeom. I ako ti objave komentar mislis, vau ala sam im rekao.
Zalim vas ali sta ces, cuti i trpi.

Goks

pre 1 godinu

Grobari, ipak nije u redu da se KK Crvena Zvezda, naziva FMP ili panetri iki limenke ili već šta ja znam kako. Zaista nije u redu. U APR-u lepo stoji i to je jedino legitimno. Tamo stoji...Fabrika Metalnih Proizvoda. I kao grobar bih zaista molio da više ne upotrebljavamo rsznorazne nazive, nema smisla.

DM

pre 1 godinu

Svi pricaju o Partizanovom budzetu a zvezda dovodi campazza za aba ligu i placa ga 2 miliona dok on dodje u martu bice zvezda daleko ispod crte nema ni potrebe da igra nek odmara covek aba liga je prioritet zvezde svake sezone samo su turisticki u evroligi sve ove godine.

železnik

pre 1 godinu

Ha,ha,ha...Zvezdi se smeju a ove godine će opet osvojiti jedno nista! U EL ništa a u ABA i domaćim takmicenjima u kompletnom sastavu ima da ih razbijemo...sem ako pobegulje opet ne uhvate tutanj pred naše okrsaje.
(Istina, 03. februar 2023 11:11)
Pa vi sledece godine ne igrate evroligu svakako,jer pristupate kao ponos srpstva bratskoj VTB ligi zajednice bratskih azijskih drzava.Tako da čemu briga?

321

pre 1 godinu

Najteze je gostovanje protiv Zvede a ne protiv ovih. Ako se Partizan "potuce " i igra agresivno, ima veliku sansu jer nema nista slabije igrace od Zalgirisa. Ako igra pasivno..gubimo.

Makaveli

pre 1 godinu

Napadaj, napadaj, Partizane napadaj. Idemo...
Opet najbrojniji medju komentatorima limenke iz predgradja. Teske su to muke, kad imas dva kluba za koja navijas, a paznju ipak posvecujes Partizanu.

Jaime Lannister

pre 1 godinu

Dajte nemojmo da se zezamo, zna se da igokea ima neograniceni budzet a Zalgiris ni 10% toga...
(Trejs, 03. februar 2023 12:46)

Tako je jedini sport od kojeg ima neke vajde u Litvaniji nema vajde. Ma bravo.

DM

pre 1 godinu

Ajmo delije veceras pored televizora grickajte nokte i navijajte za zalgiris samo da se ne razocarate da vam ga Zeljko ne zavuče kao slucajno

Bokiii

pre 1 godinu

Sto je najteže? pa uporedite igrace i jedne i druge ekipe ,sa jedne strane 30 miliona budzeta i svesrdnu pomoć države a sa druge strane skroman tim od litvanskih igraca ..

Zeljko9ELtitula

pre 1 godinu

Rekoh sebi daj da udjem na portal da vidim sta ima u sportu, udjem na vest pa u komentare i to do pola, dalje nisam mogao da citam i definitivno sam se iznervirao.Da ne bih bio neprijatan i drzak, znam da to navijacima Crvene Zvezde (ako tako mogu da nazovem njihov klub), ne bi bilo prijatno tako da ide jedno pitanje.Jel vas nije sramota da 80% komentara bude vasih, mene bi bilo sramota da sam navijac fmp-a i da komentarisem Partizan i Evroligu.Poklopite se usima i okrenite se Aba ligi i Top 18.

bojan

pre 1 godinu

Evo ja kao Zvezdaš prvi put ću navijati za Vas danas. Zašto, pa ne mogu niti jednog Srbina shvatiti da navija za ove likove što nas mrze kao narod iz dna duše. A i zna se na čijoj su strani nekada bili, na strani onih koji su nas koja narod prepolovili.

Istina

pre 1 godinu

Ha,ha,ha...Zvezdi se smeju a ove godine će opet osvojiti jedno nista! U EL ništa a u ABA i domaćim takmicenjima u kompletnom sastavu ima da ih razbijemo...sem ako pobegulje opet ne uhvate tutanj pred naše okrsaje.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people,

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.

Zufer

pre 1 godinu

Napadaj, napadaj, Partizane napadaj. Idemo...
Opet najbrojniji medju komentatorima limenke iz predgradja. Teske su to muke, kad imas dva kluba za koja navijas, a paznju ipak posvecujes Partizanu.
(Makaveli, 3. februar 2023 13:06)
Grršiš ,oni imaju jedan klub za koji navijaju ,onaj klub kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.Ne znam samo zašto se stide da na centar stave grb FMP-a?Eno Armani ima na centru grb Olimpija Milan,i svi znaju da je taj klub promenio ime,baš kao i FMP

Piro

pre 1 godinu

Ti si brojao milione a ? Teski su vaši kompleksi, pogledaj statistiku zvezde i ko ima bolji odnos pobeda u EL kada pricas o kanti za napucavanje...
(Lokos, 3. februar 2023 14:22)

Kanta za napucavanje?! Covece, vi ste u sezonama 1998/99 i 1999/2000 u prvoj fazi imali 2-8, odnosno, 1-9, posle toga 2-4 i 1-5 u drugoj fazi kad su prve tri ekipe iz jedne grupe ukrstale sa tri poslednjeplasirane iz jedne druge, izgubili ste jedno mesto za Jugoslaviju koje smo taman izborili tih godina! Kakvi ste bili u Evrokupu dok smo mi redovno igrali Evroligu, koliki smo mi imali budzet pre dvadeset(ak) godina, a koliki vi od 2013. godine, znaci, i od toga je proslo vec 10 godina?! Sramota je velika to sto ti pises, covece.

Sasa

pre 1 godinu

Evo ja kao Zvezdaš prvi put ću navijati za Vas danas. Zašto, pa ne mogu niti jednog Srbina shvatiti da navija za ove likove što nas mrze kao narod iz dna duše. A i zna se na čijoj su strani nekada bili, na strani onih koji su nas koja narod prepolovili.
(bojan, 03. februar 2023 11:44)

Konačno normalan komentar . Respekt sa druge strane brda.

Zufer

pre 1 godinu

Za igokeu je uvek najteže gostovanje...
(pa da..., 3. februar 2023 11:04) # Link komentara

To zboj efenpeja? Pa sta cu ti ja,sami ste birali fmp.
A imali ste istorijsku sansu da krenete od beton lige i da kazete kako vas drzava unistila. Imali bi kristalno cist obraz, ovako morate da se zavaravate sa tom Igokeom. I ako ti objave komentar mislis, vau ala sam im rekao.
Zalim vas ali sta ces, cuti i trpi.
(Karaburac, 3. februar 2023 13:53)
Oni i obraz u istoj rečenici...

Joffrey

pre 1 godinu

Procitah ove komentare,pa rekoh ajde malo da se vratimo na temu.Ko je zaboravio,tema je tesko gostovanje u Kaunasu.
Mislim da ce utakmicu odluciti skok igra,ali ne vidim kako cemo moci da im pariramo u tom segmentu.Nadam se da gresim.Ako nekim cudom pobedimo veceras,s obzirom na raspored sledecih par kola,imamo ozbiljne sanse da se domognemo TOP8.

montoya

pre 1 godinu

Treba nam jedna teska pobeda na gostovanju, ova bi bila idealna...sanse su nekih 30% ali videcemo. Zalgiris je uz Makabi mozda i najbolja domacinska ekipa EL.

zagrebačka logika

pre 1 godinu

Zar da se legija stranaca napredna boji zalgirisa ? Od kada je to najteže gostovanje kada je i zvezda imala šansu za pobedu u ovakvoj formi.

železnik

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 03. februar 2023 11:16)
Nece biti potrebe,jer ABA se igra ionako rekreativno sto ce sledeca sezona potvrditi.Za ruse u bilo kojoj varijanti druzenja sa evropom nema nade narednih bar30-ak godina minimum,tako da…

Czv Pz1989

pre 1 godinu

Kao Zvezdas smatram da Partizan ovo resava u svoju korist. Psihologija odnosno glava je cudo u sportu. Imaju samopouzdanje posle nekoliko vezanih pobeda, pogotovo ona iz derbija, nekako i navijacima dize samopuzdanje a kamoli igracima. Videlo se to u igri protiv Asvela, Zalgiris je porazen od Efesa i moguce je da su se malo poljuljali, Zvezda je samu sebe pobedila u onoj zavrsnici tamo kod njih. Smatram da Partizan ima kvalitetniju pa i sto ne bi rekli skuplju ekipu, imaju momentum, trenutno su blizi top 8 od Zvezde, i sigurno je da ce Obradovic iskoristi tu sansu jer, ponavljam, jesu Litvanci ispred na tabeli, no itekako Partizan ima dobre sanse da dobije ovaj mec. Cak bi to odgovaralo i Zvezdi, od koje Zalgiris ima bolji medjusobni skor, tj dve pobede, i eventualna pobeda veceras bi ih odvojila na tri, ovako pobedom Partizana, Zalgiris bi sa "samo" dve pobede bio ispred Zvezde, kao i komsije, za eventualni prikljucak, s obzirom da sa Partizanom Zvezda ima bolji medjusobni skor, ali naravno ako ista zeli da napravi onda je neophodno da se krene sa pobedama, i to ukoliko je moguce odmah iz Tel Aviva sledece nedelje, preko Albe i Bayerna, da se poravna skor a onda neka je Bog u pomoci. Smatram da Zvezda sa boljim procentima suta, sa oporavljenih Martinom, sa nekim doprinosom Nedovica, Dobrica, moze da iznenadi Makabi jer, Izraelci, za razliku od Virtusa i Milana, pogotovo Virtusa, igraju nesto spotiju kosarku, verovatno bez Lorenca, sto Zvezdi itekako odgovara. Sportski pozdra

Lord

pre 1 godinu

Jeste drzava nam platila licencu, dovela nam ozbiljne igrace, kao i vasih 50 sto su prosli u ovih 8 godina.
I tako pustise nas da igramo tu "vasu" prestrasnu EL koja je, po prici, 5x jaca od nekadasnje, i dodjosmo i pokazasmo da umemo, i to bolje od nekih.
I tako, ne znate vise od muke sta da pricate.
Ocekujem argumente da imate lepse igrace, da su vam lepsi dresovi.
Partizan veceras gazi do kljucne pobede, i do plej ofa, a posle, posle je sve movuce, pokazasmo to vec vise puta.

Sasa

pre 1 godinu

Jako teško gostovanje a ujedno jako bitno . Partizan znatno losije igra u gostima nego kod kuće . Ono sto mene najviše brine da u gostima ne funkcioniše odbrana . Na gostovanju ubacimo 80-90 ali osto tako ne retko primimo 90-100.. znaci pun fokus u odbrani a napad kao i do sada. Jedino tako možemo da dobijemo Zalgiris u gostima .

Trezveno

pre 1 godinu

Recept je utakmica iz Bolonje (tada je Virtus bio jači nego danas) pre dve godine koju je Trinkjeri vrhunski vodio i insistirao na strpljenju. Tada je Volden bio ključni igrač, verovatno će danas rešiti takodje neko spolja. Najveća opsanost je Šmits, mislim da Uljanovas i Brzdiukas nemaju snage da u 2 dana odigraju jako kvalitetno.Treba igrati strpljivo i podjednako snažno u odbrani kako bi se prilagodili sudijskom kriterijumu. Oni imaju samo jednog pleja i tu im je problem koji treba koristiti. Voditi računa o tome da ako se gubi ne bude više od 10 razlike jer smo dobili 11 kod kuće. Zatvoriti reket bez obzira što su oni šuterska ekipa jer oni najviše idu na prodor sa bekovske pozicije s obzirom da im svi pridju blizu kako bi blokirali šut.

dure

pre 1 godinu

Kad je gostovao fmp2, bio je naslov "važno gostovanje", prosto, jer se očekivalo da će vas razvaliti, ali vas dobiše tek s par koševa razlike...

ccc?

pre 1 godinu

Zar da se legija stranaca napredna boji zalgirisa ? Od kada je to najteže gostovanje kada je i zvezda imala šansu za pobedu u ovakvoj formi.
(zagrebačka logika, 3. februar 2023 11:13)


CZ je imala sansu i izgubila. I ovi imaju sansu i procice kao i Zvezda.

top lista nadrealista ...

pre 1 godinu

Samo u sezoni 19/20, za Zvezdu su igrali: Panter, L. Braun, Perperoglu, Beron, Gist, Kalin Lukas, Dženkins, Odžo...u toku sezone otišli Faje i Derik Braun...U poslednjih 10 godina..ja ne znam ko je sve igrao..nebi mogao da nabrojim. A ko je u tih 10 godina igrao za Partizan? Treba dodati da je oteran Dule? Ko ga je oterao? Ko je drzavni projekat 10 godina? Ali je bila prica..pa mi igramo u EL? I Partizan igra u EL? Zaboga, sada se odvaja za Partizan pa je drzavni projekat a vama je ista ta drzava ponistila milionske dugove i 10 godina ste drzavni projekat . Partizan je skinut da bi vi isplivali ? Tisina..Pa vi nemate pojma sta vas tek ceka. Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.
(ccccc, 03. februar 2023 12:32)

Tema je Partizan ide na najbitnije gostovanje ove sezone...

Ajde licemeri

pre 1 godinu

14/14 komentari zvezdasa, ovo je rekord.
(Zeljko Tomic, 03. februar 2023 11:24)


Prvih 14 komentara Sve ciganski. Ni jedan navijača Partizana. Ljudi držite se svoga kluba. Napred PARTIZAN!
(Msi, 03. februar 2023 11:23)

Zato su vaši na sinocnim vestima zvezde bilo 90% vaših komentara . Tada vam nije smetalo da komentarisete vesti?

pih bre

pre 1 godinu

Zar da se ovakva skupa legija stranaca iz top EL klubova boji jednog Zalgirisa? pa na svakoj poziciji imate daleko skuplje igrace od Zalgirisa...

Piro

pre 1 godinu

@Piro
Skor je 3-3 zato što EL računa međusobne duele samo od 2000 godine na ovamo. Tj. od svog nastanka.
(Nba/Euroleague Fan, 3. februar 2023 12:21)

Nikako ne moze da bude 3-3, mi smo protiv njih igrali samo u grupi, onda je 3-2 za nas.

Lokos

pre 1 godinu

Upravo tako u vas su sipiskali 100 miliona za deset godina igranja u EL,usput vam oprostili dug od 20miliki i triput vam za zelenim stolo kupili ućešće u EL.Rezultat:postali ste kanta za napucavanje a sada vam sledi najveća bruka i biže nedaj ako mi uđemo u top 8,Ima 200 miliona da nam država da,jel jasno?Sledi kolektivna histerija i mobilizacija!!!
(Rade74, 03. februar 2023 13:25)

Ti si brojao milione a ? Teski su vaši kompleksi, pogledaj statistiku zvezde i ko ima bolji odnos pobeda u EL kada pricas o kanti za napucavanje...

Pa da..

pre 1 godinu

Naravno da ce igokea lagano da dobije Zalgiris , smesne su bile price o najtežim gostovanju, Naravno to je spin, ako izgube eto "poraz na najtežem gostovanju" .. "pobeda na najtežem gostovanju u evroligi" i ostali spinovi...

Istina

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub.

Bokiii

pre 1 godinu

Sto je najteže? pa uporedite igrace i jedne i druge ekipe ,sa jedne strane 30 miliona budzeta i svesrdnu pomoć države a sa druge strane skroman tim od litvanskih igraca ..

Istina

pre 1 godinu

Ha,ha,ha...Zvezdi se smeju a ove godine će opet osvojiti jedno nista! U EL ništa a u ABA i domaćim takmicenjima u kompletnom sastavu ima da ih razbijemo...sem ako pobegulje opet ne uhvate tutanj pred naše okrsaje.

zagrebačka logika

pre 1 godinu

Zar da se legija stranaca napredna boji zalgirisa ? Od kada je to najteže gostovanje kada je i zvezda imala šansu za pobedu u ovakvoj formi.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people,

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.

Pa da..

pre 1 godinu

Naravno da ce igokea lagano da dobije Zalgiris , smesne su bile price o najtežim gostovanju, Naravno to je spin, ako izgube eto "poraz na najtežem gostovanju" .. "pobeda na najtežem gostovanju u evroligi" i ostali spinovi...

ccccc

pre 1 godinu

Samo u sezoni 19/20, za Zvezdu su igrali: Panter, L. Braun, Perperoglu, Beron, Gist, Kalin Lukas, Dženkins, Odžo...u toku sezone otišli Faje i Derik Braun...U poslednjih 10 godina..ja ne znam ko je sve igrao..nebi mogao da nabrojim. A ko je u tih 10 godina igrao za Partizan? Treba dodati da je oteran Dule? Ko ga je oterao? Ko je drzavni projekat 10 godina? Ali je bila prica..pa mi igramo u EL? I Partizan igra u EL? Zaboga, sada se odvaja za Partizan pa je drzavni projekat a vama je ista ta drzava ponistila milionske dugove i 10 godina ste drzavni projekat . Partizan je skinut da bi vi isplivali ? Tisina..Pa vi nemate pojma sta vas tek ceka. Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.

pih bre

pre 1 godinu

Zar da se ovakva skupa legija stranaca iz top EL klubova boji jednog Zalgirisa? pa na svakoj poziciji imate daleko skuplje igrace od Zalgirisa...

ccc?

pre 1 godinu

Zar da se legija stranaca napredna boji zalgirisa ? Od kada je to najteže gostovanje kada je i zvezda imala šansu za pobedu u ovakvoj formi.
(zagrebačka logika, 3. februar 2023 11:13)


CZ je imala sansu i izgubila. I ovi imaju sansu i procice kao i Zvezda.

Lokos

pre 1 godinu

Upravo tako u vas su sipiskali 100 miliona za deset godina igranja u EL,usput vam oprostili dug od 20miliki i triput vam za zelenim stolo kupili ućešće u EL.Rezultat:postali ste kanta za napucavanje a sada vam sledi najveća bruka i biže nedaj ako mi uđemo u top 8,Ima 200 miliona da nam država da,jel jasno?Sledi kolektivna histerija i mobilizacija!!!
(Rade74, 03. februar 2023 13:25)

Ti si brojao milione a ? Teski su vaši kompleksi, pogledaj statistiku zvezde i ko ima bolji odnos pobeda u EL kada pricas o kanti za napucavanje...

Czv Pz1989

pre 1 godinu

Kao Zvezdas smatram da Partizan ovo resava u svoju korist. Psihologija odnosno glava je cudo u sportu. Imaju samopouzdanje posle nekoliko vezanih pobeda, pogotovo ona iz derbija, nekako i navijacima dize samopuzdanje a kamoli igracima. Videlo se to u igri protiv Asvela, Zalgiris je porazen od Efesa i moguce je da su se malo poljuljali, Zvezda je samu sebe pobedila u onoj zavrsnici tamo kod njih. Smatram da Partizan ima kvalitetniju pa i sto ne bi rekli skuplju ekipu, imaju momentum, trenutno su blizi top 8 od Zvezde, i sigurno je da ce Obradovic iskoristi tu sansu jer, ponavljam, jesu Litvanci ispred na tabeli, no itekako Partizan ima dobre sanse da dobije ovaj mec. Cak bi to odgovaralo i Zvezdi, od koje Zalgiris ima bolji medjusobni skor, tj dve pobede, i eventualna pobeda veceras bi ih odvojila na tri, ovako pobedom Partizana, Zalgiris bi sa "samo" dve pobede bio ispred Zvezde, kao i komsije, za eventualni prikljucak, s obzirom da sa Partizanom Zvezda ima bolji medjusobni skor, ali naravno ako ista zeli da napravi onda je neophodno da se krene sa pobedama, i to ukoliko je moguce odmah iz Tel Aviva sledece nedelje, preko Albe i Bayerna, da se poravna skor a onda neka je Bog u pomoci. Smatram da Zvezda sa boljim procentima suta, sa oporavljenih Martinom, sa nekim doprinosom Nedovica, Dobrica, moze da iznenadi Makabi jer, Izraelci, za razliku od Virtusa i Milana, pogotovo Virtusa, igraju nesto spotiju kosarku, verovatno bez Lorenca, sto Zvezdi itekako odgovara. Sportski pozdra

Djurisilo

pre 1 godinu

Ima li neko gostovanje da nije najteže za laznu instituciju da se pravi odma alibi za poraz?
(neverovatno, 3. februar 2023 10:57)

Pre tacno nedelju dana imali smo najlakse gostovanje... ako ti nesto znaci.

Ajde licemeri

pre 1 godinu

14/14 komentari zvezdasa, ovo je rekord.
(Zeljko Tomic, 03. februar 2023 11:24)


Prvih 14 komentara Sve ciganski. Ni jedan navijača Partizana. Ljudi držite se svoga kluba. Napred PARTIZAN!
(Msi, 03. februar 2023 11:23)

Zato su vaši na sinocnim vestima zvezde bilo 90% vaših komentara . Tada vam nije smetalo da komentarisete vesti?

top lista nadrealista ...

pre 1 godinu

Samo u sezoni 19/20, za Zvezdu su igrali: Panter, L. Braun, Perperoglu, Beron, Gist, Kalin Lukas, Dženkins, Odžo...u toku sezone otišli Faje i Derik Braun...U poslednjih 10 godina..ja ne znam ko je sve igrao..nebi mogao da nabrojim. A ko je u tih 10 godina igrao za Partizan? Treba dodati da je oteran Dule? Ko ga je oterao? Ko je drzavni projekat 10 godina? Ali je bila prica..pa mi igramo u EL? I Partizan igra u EL? Zaboga, sada se odvaja za Partizan pa je drzavni projekat a vama je ista ta drzava ponistila milionske dugove i 10 godina ste drzavni projekat . Partizan je skinut da bi vi isplivali ? Tisina..Pa vi nemate pojma sta vas tek ceka. Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.
(ccccc, 03. februar 2023 12:32)

Tema je Partizan ide na najbitnije gostovanje ove sezone...

ivan

pre 1 godinu

Realno mi smo 35,36 minuta kontrolisali prakticno utakmicu,igrali odlično i na kraj se samoubili protiv njih. Mislim da taj Žalgiris nije toliko jak,igraju dobro kući ali očekujem pobjedu Partizana ipak ali trebaju da se potuku sa njima,kost u kost što se kaže.

kme

pre 1 godinu

@Zvezdas sam veliki ali nadamo se da ce ovo gostovanje lazni klub iz zagorja da izgubi
(Perica, 3. februar 2023 11:11)

Jedini lazni klub iz zagorja je bivsa crvena zvezda. Vi znate zasto.

Neimar

pre 1 godinu

Koliko smo jaki svedoči to da su panteri krenuli da navijaju i otvoreno protiv nas. Oni su izgoreli i sad samo Boga mole da i mi krenemo da gubimo.

Ja ih potpuno razumem jer sam i sam takav. Uvek navijam protiv njih i tako ce i ostati. Treba biti iskren i svakog takvog ne mogu da volim, ali mogu da poštujem.
Imam osećaj da dobijamo na jednu loptu, posle 'drame'.

Jesenje kise

pre 1 godinu

18/18 komentara od ovih sto su igrali juce... Ha ha ha jaoo Zeljko moj dobri kakav si im strah uvukao,oni se sekiraju sto ti vices na nase igrace :) :) .
Nisam ti ni ja na pocetku sezone puno verovao sa odabirom igraca ali zato si ti najtrofejniji trener evrope,a ja sam samo navijac pored TV ekrana.
Hvala ti, zasluzio si da penziju docekas u svojoj zemlji i svom klubu.
Srecno momcica veceras!

bojan

pre 1 godinu

Evo ja kao Zvezdaš prvi put ću navijati za Vas danas. Zašto, pa ne mogu niti jednog Srbina shvatiti da navija za ove likove što nas mrze kao narod iz dna duše. A i zna se na čijoj su strani nekada bili, na strani onih koji su nas koja narod prepolovili.

Aleksaaaaaaaaaaaaa!!!

pre 1 godinu

Naneli daje 2 poena po meču i uzima 4 miliona godišnje sta ga briga, laganica
(Ojpaaa, 03. februar 2023 11:10)

Kampaco daje 0 po meču i uzima 6,9 miliona godišnje šta ga briga, laganica

Piro

pre 1 godinu

Kako to da smo igrali sest puta, zar taj broj ne bi trebalo da bude neparan?! Proverio sam, skor je 4-3 za njih, devedesetih su nas dva puta pobedili u EL.

mr boban

pre 1 godinu

Vidim ja u kometnarima samo kolege navijači iz Železnika. Baš mi je drago što su došli u ovako velikom broju da ih možda naučimo kako se navija na derbiju?

Marko

pre 1 godinu

Naneli daje 2 poena po meču i uzima 4 miliona godišnje sta ga briga, laganica
(Ojpaaa, 03. februar 2023 11:10)

Kampaco igra prijateljsku protiv FMP-a za 2 milke. Ćuti i pokrij se ušima.

Hvala ti Željko

pre 1 godinu

Znam da smo na pravom putu, čim najviše guberta ima na našim vestima... Pazi, ubedljivo imaju najveći budžet na balkanu, dobru ekipu, dobrog trenera i opet su na našim vestima...

linolada

pre 1 godinu

lepo je ući na temi o Partizanu i čitati kmekete ovih luzera od sinoć koji silovito grabe ka 16 tom mestu! F4 i ove sezone kada okrenem laptop naopačke!!! :)
Napred Partizan! Dobijamo ovo!!!

JNA

pre 1 godinu

Jel to ovi sto im je drzava kupila dva ucesca od Cibone i Igokee, koji su za 10 godina potrosili 110 miliona, koji nikada nisu ni jedan rezultat napravili, kroz cija dva tima je proslo 90 stranaca...pricaju nesto. Smeh. Mali ste.

železnik

pre 1 godinu

Ha,ha,ha...Zvezdi se smeju a ove godine će opet osvojiti jedno nista! U EL ništa a u ABA i domaćim takmicenjima u kompletnom sastavu ima da ih razbijemo...sem ako pobegulje opet ne uhvate tutanj pred naše okrsaje.
(Istina, 03. februar 2023 11:11)
Pa vi sledece godine ne igrate evroligu svakako,jer pristupate kao ponos srpstva bratskoj VTB ligi zajednice bratskih azijskih drzava.Tako da čemu briga?

Igor

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub.
(Istina, 03. februar 2023 10:58)

Campazzo.

321

pre 1 godinu

Najteze je gostovanje protiv Zvede a ne protiv ovih. Ako se Partizan "potuce " i igra agresivno, ima veliku sansu jer nema nista slabije igrace od Zalgirisa. Ako igra pasivno..gubimo.

Rade74

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people,

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.
(Aster Blistok, 03. februar 2023 12:27)

Upravo tako u vas su sipiskali 100 miliona za deset godina igranja u EL,usput vam oprostili dug od 20miliki i triput vam za zelenim stolo kupili ućešće u EL.Rezultat:postali ste kanta za napucavanje a sada vam sledi najveća bruka i biže nedaj ako mi uđemo u top 8,Ima 200 miliona da nam država da,jel jasno?Sledi kolektivna histerija i mobilizacija!!!

Karaburac

pre 1 godinu

Za igokeu je uvek najteže gostovanje...
(pa da..., 3. februar 2023 11:04) # Link komentara

To zboj efenpeja? Pa sta cu ti ja,sami ste birali fmp.
A imali ste istorijsku sansu da krenete od beton lige i da kazete kako vas drzava unistila. Imali bi kristalno cist obraz, ovako morate da se zavaravate sa tom Igokeom. I ako ti objave komentar mislis, vau ala sam im rekao.
Zalim vas ali sta ces, cuti i trpi.

Dragonborn

pre 1 godinu

Au koliko pantera iz Zeleznika na ovoj objavi... opustite se ljudi, veceras igra 29. najgledaniji klub na svetu(gledaniji cak i od Oklahome i Indijane), sa najvecim i najboljim evropskim trenerom svih vremena kog postuje cela Evropa osim vas, eventualno i navijaca Olimpijakosa i Efesa posto biste sve dali da je vas, klub koji nikada nije ugasen, sa strancima koji su zavoleli Partizan i Srbiju, sa par mladih srpskih igraca koji predstavljaju buducnost reprezentacije... Veceras igra Partizan!

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 3. februar 2023 11:16)

Neće ni morati.

DM

pre 1 godinu

Svi pricaju o Partizanovom budzetu a zvezda dovodi campazza za aba ligu i placa ga 2 miliona dok on dodje u martu bice zvezda daleko ispod crte nema ni potrebe da igra nek odmara covek aba liga je prioritet zvezde svake sezone samo su turisticki u evroligi sve ove godine.

dure

pre 1 godinu

Kad je gostovao fmp2, bio je naslov "važno gostovanje", prosto, jer se očekivalo da će vas razvaliti, ali vas dobiše tek s par koševa razlike...

KKP uzima ABA, dečaci.

pre 1 godinu

Nisam baš siguran da neće opet država da im kupi licencu. Ja lično verujem da neće samo da im kupi licencu i sledeće godine, već će da im obezbedi i dodatni novac za pojačavanje rostera. Nejasno je zašto to radi država ali je jasno da je stala iza projekta "partizan u Evroligi"!!!!! Dokaz tome je dobodjenje Obradovića. Nije se taj vratio u našu košarku za džaba!!!! Upamtite to.
(Aster Blistok, 3. februar 2023 12:27)

Navijam za to da država vama kupi wild card za sledeću sezonu. To bi vam bilo četvrto učešće za zelenim stolom. Što se kaže, tu ste svoji na svome.

Makaveli

pre 1 godinu

Napadaj, napadaj, Partizane napadaj. Idemo...
Opet najbrojniji medju komentatorima limenke iz predgradja. Teske su to muke, kad imas dva kluba za koja navijas, a paznju ipak posvecujes Partizanu.

Piro

pre 1 godinu

Ti si brojao milione a ? Teski su vaši kompleksi, pogledaj statistiku zvezde i ko ima bolji odnos pobeda u EL kada pricas o kanti za napucavanje...
(Lokos, 3. februar 2023 14:22)

Kanta za napucavanje?! Covece, vi ste u sezonama 1998/99 i 1999/2000 u prvoj fazi imali 2-8, odnosno, 1-9, posle toga 2-4 i 1-5 u drugoj fazi kad su prve tri ekipe iz jedne grupe ukrstale sa tri poslednjeplasirane iz jedne druge, izgubili ste jedno mesto za Jugoslaviju koje smo taman izborili tih godina! Kakvi ste bili u Evrokupu dok smo mi redovno igrali Evroligu, koliki smo mi imali budzet pre dvadeset(ak) godina, a koliki vi od 2013. godine, znaci, i od toga je proslo vec 10 godina?! Sramota je velika to sto ti pises, covece.

Piro

pre 1 godinu

Egzum, Panter, Lidej, Lesor- cetiri jahaca (nosioci);
Avram, Andjus, Naneli, Janis- iskustvo iz drugog reda;
Madar, Trifa, Smajli, Tristan, Balsa- nas potencijal.

Vlada

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 3. februar 2023 11:16)

Verujem i da neće morati jer kad se plasiramo u Top 8 neće nam ni trebati. Logično je da nema para kad je 7 miliona evra prosula za Kampaca, što Grobari dobro prepoznaju pa zato i skandiraju ONO na svim utakmicama. Razmišlajte vi da li ćete ikad više videti EL posle svega što je vaš gazda uradio ove godine.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

Bilo bi zgodno da imamo 5-1 ili 4-2 kod kuce (obavezno dobiti (i) Albu i PAO) i 3-3 ili 2-4 u gostima (Bajern i barem jednu u Italiji, a i veceras ozbiljno napasti), bitno je da imamo najmanje 7-5 do kraja pa ako nam to bude dovoljno za Top 8, super.

železnik

pre 1 godinu

Kupljena licenca ,posle ove sezone više neće moći da vam drzava kupuje licencu
(Smart people, 03. februar 2023 11:16)
Nece biti potrebe,jer ABA se igra ionako rekreativno sto ce sledeca sezona potvrditi.Za ruse u bilo kojoj varijanti druzenja sa evropom nema nade narednih bar30-ak godina minimum,tako da…

aca

pre 1 godinu

Ako Panter i Ledej odigraju kako znaju, uz standardne partije Lesora i Egzuma nema sanse da izgubimo veceras. Za razliku od Zvezdinih igraca gde su svi u padu forme nasi su svi u usponu forme. Bice tu do kraja jos poraza ali verujem da ce na kraju zavrsiti u top 8. Sezona u EL je jako duga i teska, tempiranje forme u ligi gde ima puno po kvalitetu podjednakih timova je kljucna stvar.

Jaime Lannister

pre 1 godinu

Dajte nemojmo da se zezamo, zna se da igokea ima neograniceni budzet a Zalgiris ni 10% toga...
(Trejs, 03. februar 2023 12:46)

Tako je jedini sport od kojeg ima neke vajde u Litvaniji nema vajde. Ma bravo.

Trezveno

pre 1 godinu

Recept je utakmica iz Bolonje (tada je Virtus bio jači nego danas) pre dve godine koju je Trinkjeri vrhunski vodio i insistirao na strpljenju. Tada je Volden bio ključni igrač, verovatno će danas rešiti takodje neko spolja. Najveća opsanost je Šmits, mislim da Uljanovas i Brzdiukas nemaju snage da u 2 dana odigraju jako kvalitetno.Treba igrati strpljivo i podjednako snažno u odbrani kako bi se prilagodili sudijskom kriterijumu. Oni imaju samo jednog pleja i tu im je problem koji treba koristiti. Voditi računa o tome da ako se gubi ne bude više od 10 razlike jer smo dobili 11 kod kuće. Zatvoriti reket bez obzira što su oni šuterska ekipa jer oni najviše idu na prodor sa bekovske pozicije s obzirom da im svi pridju blizu kako bi blokirali šut.

Sasa

pre 1 godinu

Evo ja kao Zvezdaš prvi put ću navijati za Vas danas. Zašto, pa ne mogu niti jednog Srbina shvatiti da navija za ove likove što nas mrze kao narod iz dna duše. A i zna se na čijoj su strani nekada bili, na strani onih koji su nas koja narod prepolovili.
(bojan, 03. februar 2023 11:44)

Konačno normalan komentar . Respekt sa druge strane brda.

Lord

pre 1 godinu

Jeste drzava nam platila licencu, dovela nam ozbiljne igrace, kao i vasih 50 sto su prosli u ovih 8 godina.
I tako pustise nas da igramo tu "vasu" prestrasnu EL koja je, po prici, 5x jaca od nekadasnje, i dodjosmo i pokazasmo da umemo, i to bolje od nekih.
I tako, ne znate vise od muke sta da pricate.
Ocekujem argumente da imate lepse igrace, da su vam lepsi dresovi.
Partizan veceras gazi do kljucne pobede, i do plej ofa, a posle, posle je sve movuce, pokazasmo to vec vise puta.

DM

pre 1 godinu

Ajmo delije veceras pored televizora grickajte nokte i navijajte za zalgiris samo da se ne razocarate da vam ga Zeljko ne zavuče kao slucajno

železnik

pre 1 godinu

5 belih Litvanaca
5 crnih amerikanaca i poneki grk izraelac

Kad bi mogli svi da izgube
(Spale, 03. februar 2023 11:58)
Pa ja se potpuno slazem da vi kao stub i ponos vaskolikog nebeskog srpstva i ne treba da igrate evroligu.Polako od sledece sezone pa u drustvo sa bratskim evroazijskim ekipama iz zajednice nezavisnih drzava i srećno vam bilo!

Брус Вејн

pre 1 godinu

(...) Dede i hrpa domacih igraca koji igraju za vas nece znati gde se nalaze..Samo polako.
(ccccc, 3. februar 2023 12:32)

КК Црвена чистокрвна звезда, без ексела већ званично, у сезони 2020/21 (извините што пишем једно испод другог, да се види дужина коментара):

1. Лендри Ноко,
2. Џордан Лојд,
3. Кори Волден,
4. Ленгстон Хол,
5. Дуоп Рит,
6. Емануел Тери,
7. Тејлор Рочести,
8. Џони О'Брајан,
9. Кино Колом
и (рачунајте или не)
10. ДРУГИ повратак Лендрија Нока.

2021/22:

1. Никола Ивановић,
2. Ерон Вајт,
3. Нејт Волтерс,
4. Остин Холинс,
5. Мајк Цирбес.

Сезона 2022/23:

1. Хасан Мартин,
2. Џон Холанд,
3. Бен Бентил,
4. Џејлен Адамс,
5. Лука Вилдоза,
6. Факундо Кампацо.

За три сезоне 21 долазак страних играча у чуваре српске кошарке. Да нема ЕЛ казне, писало би минимум и Полонара, али добро.

А за поменуту сезону пре овога, тим 2019/20 је изгледао, како подаци кажу, овако:

1. Дерик Браун
2. Чарлс Џенкинс
3. Џејмс Гист
4. Лоренцо Браун
5. Кевин Пантер
6. Калвин Лукас
7. Били Берон
8. Стратос Перпероглу
9. Мохамед Фаје

Доста више обмана и неистина!

Zufer

pre 1 godinu

Napadaj, napadaj, Partizane napadaj. Idemo...
Opet najbrojniji medju komentatorima limenke iz predgradja. Teske su to muke, kad imas dva kluba za koja navijas, a paznju ipak posvecujes Partizanu.
(Makaveli, 3. februar 2023 13:06)
Grršiš ,oni imaju jedan klub za koji navijaju ,onaj klub kome niko ne može da zabrani kako će da se zove.Ne znam samo zašto se stide da na centar stave grb FMP-a?Eno Armani ima na centru grb Olimpija Milan,i svi znaju da je taj klub promenio ime,baš kao i FMP

evopski_nba_igra_pod_obrucima

pre 1 godinu

Idemo po novu pobedu!!
Svaka cast Zeljku! Od otpadaka iz zvezde Lesora i Pantera, sta je napravio. Za njih vise zvezdasa pricalo, al' ste se usrecili a videte sad... Exum pratkicno nije ni igrao u Barsi, 5p prosek sa nekom malom minutazom, a sad svaku 15p vise uz neverovatne indekse korisnosti. Zek jedini od njih konstantan mada vec sad ima jaci prosek od onog iz Milana...i jos moze da napreduje. Za Avramovica, Trifunovica, Smailagica, pa i Koprivicu izlisno je i govoriti. Crno-bela institucija!!

Goks

pre 1 godinu

Grobari, ipak nije u redu da se KK Crvena Zvezda, naziva FMP ili panetri iki limenke ili već šta ja znam kako. Zaista nije u redu. U APR-u lepo stoji i to je jedino legitimno. Tamo stoji...Fabrika Metalnih Proizvoda. I kao grobar bih zaista molio da više ne upotrebljavamo rsznorazne nazive, nema smisla.

Zeljko9ELtitula

pre 1 godinu

Rekoh sebi daj da udjem na portal da vidim sta ima u sportu, udjem na vest pa u komentare i to do pola, dalje nisam mogao da citam i definitivno sam se iznervirao.Da ne bih bio neprijatan i drzak, znam da to navijacima Crvene Zvezde (ako tako mogu da nazovem njihov klub), ne bi bilo prijatno tako da ide jedno pitanje.Jel vas nije sramota da 80% komentara bude vasih, mene bi bilo sramota da sam navijac fmp-a i da komentarisem Partizan i Evroligu.Poklopite se usima i okrenite se Aba ligi i Top 18.

Sasa

pre 1 godinu

Želim vam da izgubite utakmicu, ostanete bez 3 najvažnija igrača do 1.maja i da zakasnite na avion u povratku!
(Sasko, 03. februar 2023 15:47)

Sasko tebra čarter let je.

Piro

pre 1 godinu

@Piro
Skor je 3-3 zato što EL računa međusobne duele samo od 2000 godine na ovamo. Tj. od svog nastanka.
(Nba/Euroleague Fan, 3. februar 2023 12:21)

Nikako ne moze da bude 3-3, mi smo protiv njih igrali samo u grupi, onda je 3-2 za nas.

Zufer

pre 1 godinu

Za igokeu je uvek najteže gostovanje...
(pa da..., 3. februar 2023 11:04) # Link komentara

To zboj efenpeja? Pa sta cu ti ja,sami ste birali fmp.
A imali ste istorijsku sansu da krenete od beton lige i da kazete kako vas drzava unistila. Imali bi kristalno cist obraz, ovako morate da se zavaravate sa tom Igokeom. I ako ti objave komentar mislis, vau ala sam im rekao.
Zalim vas ali sta ces, cuti i trpi.
(Karaburac, 3. februar 2023 13:53)
Oni i obraz u istoj rečenici...

Joffrey

pre 1 godinu

Procitah ove komentare,pa rekoh ajde malo da se vratimo na temu.Ko je zaboravio,tema je tesko gostovanje u Kaunasu.
Mislim da ce utakmicu odluciti skok igra,ali ne vidim kako cemo moci da im pariramo u tom segmentu.Nadam se da gresim.Ako nekim cudom pobedimo veceras,s obzirom na raspored sledecih par kola,imamo ozbiljne sanse da se domognemo TOP8.

Sasa

pre 1 godinu

Jako teško gostovanje a ujedno jako bitno . Partizan znatno losije igra u gostima nego kod kuće . Ono sto mene najviše brine da u gostima ne funkcioniše odbrana . Na gostovanju ubacimo 80-90 ali osto tako ne retko primimo 90-100.. znaci pun fokus u odbrani a napad kao i do sada. Jedino tako možemo da dobijemo Zalgiris u gostima .

montoya

pre 1 godinu

Treba nam jedna teska pobeda na gostovanju, ova bi bila idealna...sanse su nekih 30% ali videcemo. Zalgiris je uz Makabi mozda i najbolja domacinska ekipa EL.