Utorak, 10.01.2023.

09:30

Od depresije do euforije – crveno-beli prikaz Evrolige

Prošla je čitava polusezona u Evroligi i u ovom tekstu ćemo korak po korak analizirati kako je prošla Crvena zvezda.

Izvor: Stefan Nikoliæ

Od depresije do euforije – crveno-beli prikaz Evrolige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Алекса

pre 1 godinu

Увалили су се у ЕЛ на крилима Бодироге и Обрадовића, имају тим искусних Камерунаца, побеђују и још увек имају потребу да пискарају коментаре како су они супер а ми ћемо бити лоши...

Кога брига за вас момци из Камеруна? Хајде престаните да се одбијате од нас тражећи енергију за себе.

Ми играмо своје утакмице и тражимо свој резултат. Били ви први или последњи, нама је апсолутно небитно.

24232

pre 1 godinu

Na vest o Zvezdi samo glodari pišu i to besomučne laži jer znaju da sto puta ponovljena laž postane istina.
E pa nećete moći, KK Partizan ima najskuplji tim u svojoj istoriji i kao evrokupaš dobio više para od standardnog evroligaša Crvene Zvezde, što je apsurd. Plus im država platila WC za EL.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Ja se najozbiljnije pitam odakle vam ova logika??? Nisi ti jedini niti je ovo jedino mesto gde sam pročitao istu glupost. Sve je tipa "Zvezda je kompletna i u vrhuncu forme, a Partizan i ostali će tek da dižu svoju i da napreduju, svi osim Zvezde". TA priča se provlačila i dok je Vlada Jovanović bio trener, a sad je već kompletna budalaština.
Po vama tek će svi da napreduju sa formom (vidim Efes i Fener se ubiše od forme...), samo će Zvezda da pada jer tu igraju neiskusni igrači, trener nema pojma, a kod vas sve sami Majkl Džordani u timu koji čekaju da im se kaže da krenu da gaze.
Kako je lepo u vašen paralelnom univerzumu...

Dark

pre 1 godinu

Zvezdina glavna snaga je tim! Izostanak tri bitna igrača bi za svaki tim bio tragičan, ali je Zvezdina igra nepromijenjena. Tu mislim na energiju, samopouzdanje...
Svaki igrač daje doprinos. Ilić, koji je prvi put nastupio, odigrao je dobru utakmicu i niko iz Valensije nije očekivao da će ući, a kamoli odigrati dobro. To je taj X faktor koji je donio Ivanović.

Zaza Gabor

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4
(Arapi, Rusi, 9. januar 2023 15:26

Cekaj care, sta se broji? Sa koliko se razlike dobije neko ili se broje pobede?. Mi na pola sezone i dve pobede vise od Partizana. Na pocetku ste kokodakali da idete u F4 a neki i da Zeljko osvaja EL. Prosle sezone osvajate ABA, EC idete u EL a pobegoste sa megdana u prvenstvu Srbije. Ove sezone vas zvezda omlatila dva puta i opet ce

Strpljivo

pre 1 godinu

Svi koji na ovaj ili onaj nacin osporavaju Duska - jeste li svesni da je covek iz senke Reala i Barse na mapu Evrope postavio Baskoniju?! Da li uopste razumete koliku tezinu ima svaka osvojena spanska titula i kup, finale Evrolige s tom ekipom, itd? Covek je afirmisao ogroman broj igraca... Skola, Spliter, Pridjoni, Delfino, Ribas, ostale Spance i da ne pominjemo... Nevezano za Zvezdu - jednostavno niste svesni koliko je to jak trener. A koliko tacno videce se u dinamici kroz sezonu, dve, tri - Zvezda ce biti samo jaca. To se zove kontinuitet, tako rade veliki treneri. Zivi bili, pa videli.

Bokiaja

pre 1 godinu

Po mom mišljenju, ova nedelja je ključna za Top 8.
1. Ako dobijemo obe Top 8 je blizu.
2. Ako dobijemo jednu borba do poslednjeg kola.
3. Ako izgubimo obe ništa od Top 8.
Zato svom snagom na obe utakmice.
Uz osakaćen roster, ali uz dobar momentum i nošeni energijom sa tribina i nemoguće postaje moguće.

FadilVokkri

pre 1 godinu

@
(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Dragi Zufer, moram priznati da je tvoje vidjenje ove situacije prilicno interesantno. Samo, ne mogu da razaznam da li su ovo tvoja ocekivanja, ili pak zelje koje si izneo ovde, nadajuci se da ce ih Deda Mraz procitati. Takodje, nisam siguran ni da li si zapazio momka po imenu Filip Petrusev (u skorije vreeme ne izadje sa parketa bez 20+ poena). Takodje, u ekipi imamo i Ognjena Dobrica, kog ces zauvek pamtiti i sam (ne foliraj se da ne znas). Kada ne igra Vildoza, igrace Nedovic, kada ne igra on, docekacemo i Kampaca (znas njega?). Ostali mozda deluju prosecno, ali samo deluju. Znas i sam, ne foliraj se da ne znas. Nema sumnje da ce Obradovic tempirati formu ekipi za zavrsetak sezone, ali zasto mislis da Dusko Ivanovic nece? Vildoza out mesec dana, Kampaco ce igrati mart i april. I da, ne vidim po cemu su Madari, Koprivice, Trifunovici i ostali bolji od Lazica, Lazarevica, Bentila...

Prava istina

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 09. januar 2023 17:07)

ne rebalans je usvojen pre Pantera,Nanelija, Lideja, Papapetrua,Exuma....

Sloba

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.
(notorious, 09. januar 2023 15:12)

Gubite obe realno. Na kraju cete imati 16:18, a Partizan 20:14. Ali mislim da ce oba tima u Top8. Srecno.
(Markec, 9. januar 2023 17:14)


kakav optimista. Znaci u drugom delu sezone 12 pobeda i samo pet poraza. Neverovatni grobari. Pa vama se smesi poraz u Tel oliko nemaju ni prvih pet ekipa u prvom delu

Trkulja

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 9. januar 2023 17:07)

Da si slusao Duleta Vujosevica na NovaS saznao bi da Drzava odrzava Partizan i da 4/5 budzeta ide iz drzavne kase. To isto izjavio i za list Danas. zaboravio si vasu proslu godinu. Zeljko, Panter, Naneli, Tristan, Smailagic. Avramovic, Madar.....

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Markec, zasto bi izgubili obe realno po tebi? Monako ima poprilicno problema plus tesku utakmicu sa Olimpijakosom. Nisu u formi, narocito Dzejms, Lojd ne igra. Imamo sansu u toj utakmici. A svakako imamo sanse i protiv Reala. Ne vidim i ne razumem kako si dosao do tog skora od 20-14 i 16-18, ali to ostavljam vama grobarima da se bavite prorocanstvima i kalkulacijama. Mi cemo da gledamo prvu sledecu pa dokle nas to odvede.

Ljige najvece

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 9. januar 2023 17:07)

Vi Ostoji puleni koji 20 godina glumatate opoziciju da cutite! Znaju svi zasto :)

Markec

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.
(notorious, 09. januar 2023 15:12)

Gubite obe realno. Na kraju cete imati 16:18, a Partizan 20:14. Ali mislim da ce oba tima u Top8. Srecno.

Mikaana

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?
(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Pre nego sto lupis lepo odes i pogledas broj primljenih koseva u EL. samo Milano je primio manje koseva od . Imate dva poraza vise od Zvezde

smeh

pre 1 godinu

Ovakav preokret kod prosečnih ekipa se baš odavno nije desio. Trener Ivanović je zaista mađioničar. Nisam navijač blizanaca ali ovo što je on uradio sa crvenima je ravno čudu. Dešavalo se da neko napravi ovako nešto sa mnogo jačim i bogatijim klubovima ali ti treneri su imali igrače za tako nešto. Kod crvenih samo 3 igrača su vredna pažnje, sa Kampacom će biti četiri, i takva ekipa koja je izgubila od Zadra na svom terenu odjednom postaje skoro nepobediva ekipa koja čak pobeđuje i jedan Olimpijakos u gostima a koji su ih odrali u pripremnom periodu sa 30-ak razlike. Neverovatan preokret i neverovatna transformacija ekipe u svemu. Zvezda pre i posle promene trenera su 2 veoma različite ekipe. Da pitamo Ivanovića da bude u budućnosti i selektor naše reprezentacije ako je kojim slučajem zainteresovan?

komedija sa vama

pre 1 godinu

(Zvezdas!, 09. januar 2023 14:55)

Nedokazan trener? Duško Ivanović?
Prosečna pojačanja?
Vildoza, Kampaco, Raduljica, Petrušev, Martin, Holand i još mnogi?
Osim Radulje sve do jednog reprezentativci i preskupi igrači.

A i Raduljicu ste doveli samo da ne bi otišao u Partizan. Nije vam prvi put.

Imate bre neograničen budžet, ali opet nećete u F4.
To je cilj, ali nećete.

Dovodite bre igrače za 5 miliona bruto da bi igrali ABA ligu. Polonara nije prešao kod vas(još jedan u nizu milionera) jer su vas uhvatili u mešetarenju.

O čemu govoriš?
(Bum tras Aklatraz, 09. januar 2023 16:01)

Koliko ste vi se izgubili u vašim spinovima... Polonara sa 2 poena u proseku košta milion? koliko onda košta panter sa 14p u proseku? Naneli sa 14?

!!!

pre 1 godinu

Radonja se zalio na zaostala primanja, zato su nam udarili zabranu.
Sledeci put ce da dobije pravi aplauz.
(bolje sutra, 09. januar 2023 15:55)

on će zbog svega što je uradio za zvezdu će dobiti skandiranje od navijaca zvezde.

PeraKojot

pre 1 godinu

Zaista bi bilo super kada bi se neke stvari desile.
Prvo da i sledece godine imamo 2 tima u EL ( tesko ali ko zna )
Drugo da oba tima zadrze okosnicu tima, i uz 1-2 igraca pojacaju roster.
Trece da oba tima igraju u Areni.

Kada bi se to sve desilo nekako mi se cini da uopste ne bi bilo nemoguce da oba nasa tima budu na F4.

ford

pre 1 godinu

Mislim da kod nas nema euforije, naučili smo za desetku kako boli pad, već verujem da smo samo zadovoljni konačno i što se mene tiče ne mora više ni jedna pobeda u E.L. sezona je bolja nego skoro sve prethodne, od dna do borbe za svaku loptu, do kraja!!
To me čini zadovoljnim!!

Zufer

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?

Zoran

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4
(Arapi, Rusi, 9. januar 2023 15:26
Pa da li se to nama mali grobos javio? Vi nekom pricate o poletanju. Pa vi ste jos letos uzeli euroligu. Ja nisam toliko optimistican. Povreda Vildoze, Ivanovica i neigranje Kampaca, bojim da ce prelomiti da ne udjemo u top 8. Voleo bih da se varam. Mnogo je utakmica do kraja, duplih programa, Aba liga, nas kup i nase prvenstvo. Horor.

Makijaveli Excel

pre 1 godinu

Tim sa najmanjim budžetom u Evroligi. Tačnije i nema ga. Dobija, kad i koliko mu treba.
Ali koga to briga, važan je rezultat.
Cilj određuje sredstvo.

Bum tras Aklatraz

pre 1 godinu

(Zvezdas!, 09. januar 2023 14:55)

Nedokazan trener? Duško Ivanović?
Prosečna pojačanja?
Vildoza, Kampaco, Raduljica, Petrušev, Martin, Holand i još mnogi?
Osim Radulje sve do jednog reprezentativci i preskupi igrači.

A i Raduljicu ste doveli samo da ne bi otišao u Partizan. Nije vam prvi put.

Imate bre neograničen budžet, ali opet nećete u F4.
To je cilj, ali nećete.

Dovodite bre igrače za 5 miliona bruto da bi igrali ABA ligu. Polonara nije prešao kod vas(još jedan u nizu milionera) jer su vas uhvatili u mešetarenju.

O čemu govoriš?

24232

pre 1 godinu

Najvažniji je podatak da Zvezdi nedostaju i nedostajaće još neko vreme dva možda i najbolja igrača, Vildoza i Kampaco, plus dva veoma bitna igrača Ivanović i Martin i onemogućena je bila da dovede još jednog odličnog igrača.

veliki strumf

pre 1 godinu

Zna li neko zašto ne mogu da se kupe ulaznice onlajn za duplo kolo evrolige?
(Nemanja, 09. januar 2023 15:22). Зато што су карте одааавно распродате!

Retro

pre 1 godinu

@Zufer

Ja mogu da zamislim da Partizan neće dobiti Zvezdu NITI jednom u sezoni.

27.jan ako izgubite utakmicu a hoćete ide Kup gde mogu da igraju 4 stranca i Panter Srbin znači kaput.

Sveti Željko neće da podigne tim posle 0:4 od najvećeg rivala.

Ništa osvojiti nećete opet.

Mislim da ni u najluđim snovima to ne zamišljate a Ja tvrdim da Vas od toga dele dva poraza od Zvezde, jedan na njenom terenu a drugi u Kupu.

24232

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?
(Zufer, 09. januar 2023 16:38)

Gospodine, kakve veze imaju igrači KKP i sam klub sa ovom analizom.
Ovde je reč o KK Crvena Zvezda.

A slažem se da treba još jedan, dva igrača za šta je Zvezda onemogućena da dovede, a povrede i ovo sa Kampacom su baš mnogo usporili Zvezdu. Ali ima Boga i mi se vraćamo polako, ali sigurno.

Kontrasinusna flajferica

pre 1 godinu

U već drugom tekstu zaredom se spominje da ne Fener bio prvak Evrope u sezoni 2019/2020 koja nije ni završena zbog Kovida. Fener je bio prvak u sezoni 2016/2017

Kao nekada

pre 1 godinu

U Evroligi može svašta da bude . Mi smo sada srećni i (s pravom) nadamo se da ćemo ući u Top 8. Nadaju se i svi ostali( takođe s pravom). Realno , imamo kvalitet ali trebaće i puno sreće. Mnogo me više brine ovo podmetanje klipova u točkove od strane velikih klubova u Evroligi (i jednog malog) kao i povrede. Sa svim zdravim igračima i dovođenjem dobrog centra ( umesto Raduljice ili Kuzmića) ova sezona mogla bi da bude istorijska.

notorious

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.

Boris

pre 1 godinu

Opet, da li moze da se zna kako tece oporavak Ivanovica, Vildoze pa i Martina (mada poslednji ima dva meseca+ do povratka na teren)?
Voleo bih kad bih negde mogao da nadjem informaciju kad se prva dvojica vracaju na teren.
Ako neko ima informaciju, bio bih mu zahvalan da podeli.

PAJSER

pre 1 godinu

Zvezda počela sa 1:5 pobede/porazi, sad je na 9:8. Zaključak se sâm nameće - sad sledi serija poraza i poslednje mesto na tabeli. To tako ide.

Arapi, Rusi

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4

milan

pre 1 godinu

Svaka čast novinaru koji je sve ovo napisao ...zaista se potrudio ...navijam za KK Partizan ali se radujem svakom uspehu nasih klubova ...bas bi me odradovalo da i Partizan i Zvezda udju medju 8 najboljih u Evropi ...

realno

pre 1 godinu

da nam sudije nisu oteli pobedu protiv Barse, bili bismo na pobedu od 1. mesta...celu ligu igramo nekompletni, sa2-3 igrača manje u rotaciji...zbog toga i padovi u igri, umor, nerezonska igra i promašaji pred kraj....nadam se da će nam se vratiti, baš smo zaslužili...

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

boki, Ivanovi bi trebao da bude u sastavu protiv Zalgirisa. Vildoza bi trebao da bude u sastavu do kraja januara i derbija. Martin nece biti u sastavu do posle kupa u Nisu.

Стара школа

pre 1 godinu

Недовић, Вилдоса и Кампацо су врхунски ЕЛ играчи, а Петрушев најбољи млади играч у лиги. Никада, међутим, не треба заборавити снагу коју тиму дају Марковић, Лазић, Добрић,Митровић и Кузмић, играчи који су са Звездом освојили огроман број трофеја и одиграли десетине утакмица у ЕЛ.
Са оваквим тренером, то је уживање.

Mohikanac

pre 1 godinu

Verovatno ste "slučajno" zaboravili da je Zvezda 4. tim EL po broju primljenih pts.

To nije podatak za zanemarivanje jer odbrambeno je "ugasila" većinu timova koje je dobila.
Intezitet kojim igra Zvezda pre svega fizički, trkački, građenje koša, blokovi, čvrstina... je na mnogo višem nivou od većine timova EL, od Partizana pogotovu.

Ono gde je Zvezda lošija od većine a pogotovu od Partizana je igra 1na1 i 2na2.

Što s tiče timske igre Zvezda je svetlosnu godinu iznad Partizana.

Biće zanimljivo u nastavku...Zvezdi broj bitnih igrača u ovom trenutku povređenih ili pod zabranom može da "odnese" par utakmica ali način na koji su igrali im daje za pravo da kompletni mogu da skidaju skalpove i kući i na strani.

Realno, krađa protiv Barse je debilizam a i najveća moguća kazna EL vezano za zabranu.

Ovakvu kaznu su dobili CSKA, OLY...i to u aprilu ili maju kada se više i ne kupuju igrači...znači smejurija od EL.

stručnjak fotelja

pre 1 godinu

Dobro igra zvezda i u momentumu su, međutim videćemo kad ne bude tako išlo kakva će biti hemija u timu jer je Ivanović poznat po ispadima kad kola krenu nizbrdo.

Ime

pre 1 godinu

Naslov sve govori. Realno nikad izjednačenija sezona. Duško je košarkaški genije. Radonju NIKAD da ne zaboravimo. Činio je on čuda, ali duško je kao blic krig!

Iskreno

pre 1 godinu

Na žalost mnogo nedostaje Vildoza, treba biti pametan i ne padati u depresiju u slučaju poraza od Reala...imamo šansu protiv Monaka.

Zvezdas!

pre 1 godinu

Odlazak Radonjica, odlazak Kalinica, holinsa, Dolazak zaista prosečnih pojacanja Hollanda, Adamsa, Raduljica, Ilica, Bentila, Petruseva sve rezervisti... Dolazak ne dokazanog trenera, jedino pojačanje koje je moglo da se meri sa pojačanje sa druge strane je Nedovic, posle Vildoza e onda je počela da se stvara panika kod onih, kod dolaska Kampaca, e tu je došlo do sečenja vena , Kada uporedis timove jedino što drži zvezdu na nivou proseka su tri igrača, Sve ostalo je prosek ,se ne zezamo, Lazić,Lazarevic, Mitrović, Ilic, Kuzmic ne želi niko živi ...

Ime

pre 1 godinu

Naslov sve govori. Realno nikad izjednačenija sezona. Duško je košarkaški genije. Radonju NIKAD da ne zaboravimo. Činio je on čuda, ali duško je kao blic krig!

Iskreno

pre 1 godinu

Na žalost mnogo nedostaje Vildoza, treba biti pametan i ne padati u depresiju u slučaju poraza od Reala...imamo šansu protiv Monaka.

Стара школа

pre 1 godinu

Недовић, Вилдоса и Кампацо су врхунски ЕЛ играчи, а Петрушев најбољи млади играч у лиги. Никада, међутим, не треба заборавити снагу коју тиму дају Марковић, Лазић, Добрић,Митровић и Кузмић, играчи који су са Звездом освојили огроман број трофеја и одиграли десетине утакмица у ЕЛ.
Са оваквим тренером, то је уживање.

Zvezdas!

pre 1 godinu

Odlazak Radonjica, odlazak Kalinica, holinsa, Dolazak zaista prosečnih pojacanja Hollanda, Adamsa, Raduljica, Ilica, Bentila, Petruseva sve rezervisti... Dolazak ne dokazanog trenera, jedino pojačanje koje je moglo da se meri sa pojačanje sa druge strane je Nedovic, posle Vildoza e onda je počela da se stvara panika kod onih, kod dolaska Kampaca, e tu je došlo do sečenja vena , Kada uporedis timove jedino što drži zvezdu na nivou proseka su tri igrača, Sve ostalo je prosek ,se ne zezamo, Lazić,Lazarevic, Mitrović, Ilic, Kuzmic ne želi niko živi ...

Kao nekada

pre 1 godinu

U Evroligi može svašta da bude . Mi smo sada srećni i (s pravom) nadamo se da ćemo ući u Top 8. Nadaju se i svi ostali( takođe s pravom). Realno , imamo kvalitet ali trebaće i puno sreće. Mnogo me više brine ovo podmetanje klipova u točkove od strane velikih klubova u Evroligi (i jednog malog) kao i povrede. Sa svim zdravim igračima i dovođenjem dobrog centra ( umesto Raduljice ili Kuzmića) ova sezona mogla bi da bude istorijska.

realno

pre 1 godinu

da nam sudije nisu oteli pobedu protiv Barse, bili bismo na pobedu od 1. mesta...celu ligu igramo nekompletni, sa2-3 igrača manje u rotaciji...zbog toga i padovi u igri, umor, nerezonska igra i promašaji pred kraj....nadam se da će nam se vratiti, baš smo zaslužili...

milan

pre 1 godinu

Svaka čast novinaru koji je sve ovo napisao ...zaista se potrudio ...navijam za KK Partizan ali se radujem svakom uspehu nasih klubova ...bas bi me odradovalo da i Partizan i Zvezda udju medju 8 najboljih u Evropi ...

Mohikanac

pre 1 godinu

Verovatno ste "slučajno" zaboravili da je Zvezda 4. tim EL po broju primljenih pts.

To nije podatak za zanemarivanje jer odbrambeno je "ugasila" većinu timova koje je dobila.
Intezitet kojim igra Zvezda pre svega fizički, trkački, građenje koša, blokovi, čvrstina... je na mnogo višem nivou od većine timova EL, od Partizana pogotovu.

Ono gde je Zvezda lošija od većine a pogotovu od Partizana je igra 1na1 i 2na2.

Što s tiče timske igre Zvezda je svetlosnu godinu iznad Partizana.

Biće zanimljivo u nastavku...Zvezdi broj bitnih igrača u ovom trenutku povređenih ili pod zabranom može da "odnese" par utakmica ali način na koji su igrali im daje za pravo da kompletni mogu da skidaju skalpove i kući i na strani.

Realno, krađa protiv Barse je debilizam a i najveća moguća kazna EL vezano za zabranu.

Ovakvu kaznu su dobili CSKA, OLY...i to u aprilu ili maju kada se više i ne kupuju igrači...znači smejurija od EL.

Zaza Gabor

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4
(Arapi, Rusi, 9. januar 2023 15:26

Cekaj care, sta se broji? Sa koliko se razlike dobije neko ili se broje pobede?. Mi na pola sezone i dve pobede vise od Partizana. Na pocetku ste kokodakali da idete u F4 a neki i da Zeljko osvaja EL. Prosle sezone osvajate ABA, EC idete u EL a pobegoste sa megdana u prvenstvu Srbije. Ove sezone vas zvezda omlatila dva puta i opet ce

notorious

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

boki, Ivanovi bi trebao da bude u sastavu protiv Zalgirisa. Vildoza bi trebao da bude u sastavu do kraja januara i derbija. Martin nece biti u sastavu do posle kupa u Nisu.

24232

pre 1 godinu

Najvažniji je podatak da Zvezdi nedostaju i nedostajaće još neko vreme dva možda i najbolja igrača, Vildoza i Kampaco, plus dva veoma bitna igrača Ivanović i Martin i onemogućena je bila da dovede još jednog odličnog igrača.

!!!

pre 1 godinu

Radonja se zalio na zaostala primanja, zato su nam udarili zabranu.
Sledeci put ce da dobije pravi aplauz.
(bolje sutra, 09. januar 2023 15:55)

on će zbog svega što je uradio za zvezdu će dobiti skandiranje od navijaca zvezde.

ford

pre 1 godinu

Mislim da kod nas nema euforije, naučili smo za desetku kako boli pad, već verujem da smo samo zadovoljni konačno i što se mene tiče ne mora više ni jedna pobeda u E.L. sezona je bolja nego skoro sve prethodne, od dna do borbe za svaku loptu, do kraja!!
To me čini zadovoljnim!!

veliki strumf

pre 1 godinu

Zna li neko zašto ne mogu da se kupe ulaznice onlajn za duplo kolo evrolige?
(Nemanja, 09. januar 2023 15:22). Зато што су карте одааавно распродате!

24232

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?
(Zufer, 09. januar 2023 16:38)

Gospodine, kakve veze imaju igrači KKP i sam klub sa ovom analizom.
Ovde je reč o KK Crvena Zvezda.

A slažem se da treba još jedan, dva igrača za šta je Zvezda onemogućena da dovede, a povrede i ovo sa Kampacom su baš mnogo usporili Zvezdu. Ali ima Boga i mi se vraćamo polako, ali sigurno.

Bokiaja

pre 1 godinu

Po mom mišljenju, ova nedelja je ključna za Top 8.
1. Ako dobijemo obe Top 8 je blizu.
2. Ako dobijemo jednu borba do poslednjeg kola.
3. Ako izgubimo obe ništa od Top 8.
Zato svom snagom na obe utakmice.
Uz osakaćen roster, ali uz dobar momentum i nošeni energijom sa tribina i nemoguće postaje moguće.

Zoran

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4
(Arapi, Rusi, 9. januar 2023 15:26
Pa da li se to nama mali grobos javio? Vi nekom pricate o poletanju. Pa vi ste jos letos uzeli euroligu. Ja nisam toliko optimistican. Povreda Vildoze, Ivanovica i neigranje Kampaca, bojim da ce prelomiti da ne udjemo u top 8. Voleo bih da se varam. Mnogo je utakmica do kraja, duplih programa, Aba liga, nas kup i nase prvenstvo. Horor.

FadilVokkri

pre 1 godinu

@
(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Dragi Zufer, moram priznati da je tvoje vidjenje ove situacije prilicno interesantno. Samo, ne mogu da razaznam da li su ovo tvoja ocekivanja, ili pak zelje koje si izneo ovde, nadajuci se da ce ih Deda Mraz procitati. Takodje, nisam siguran ni da li si zapazio momka po imenu Filip Petrusev (u skorije vreeme ne izadje sa parketa bez 20+ poena). Takodje, u ekipi imamo i Ognjena Dobrica, kog ces zauvek pamtiti i sam (ne foliraj se da ne znas). Kada ne igra Vildoza, igrace Nedovic, kada ne igra on, docekacemo i Kampaca (znas njega?). Ostali mozda deluju prosecno, ali samo deluju. Znas i sam, ne foliraj se da ne znas. Nema sumnje da ce Obradovic tempirati formu ekipi za zavrsetak sezone, ali zasto mislis da Dusko Ivanovic nece? Vildoza out mesec dana, Kampaco ce igrati mart i april. I da, ne vidim po cemu su Madari, Koprivice, Trifunovici i ostali bolji od Lazica, Lazarevica, Bentila...

Mikaana

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?
(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Pre nego sto lupis lepo odes i pogledas broj primljenih koseva u EL. samo Milano je primio manje koseva od . Imate dva poraza vise od Zvezde

Retro

pre 1 godinu

@Zufer

Ja mogu da zamislim da Partizan neće dobiti Zvezdu NITI jednom u sezoni.

27.jan ako izgubite utakmicu a hoćete ide Kup gde mogu da igraju 4 stranca i Panter Srbin znači kaput.

Sveti Željko neće da podigne tim posle 0:4 od najvećeg rivala.

Ništa osvojiti nećete opet.

Mislim da ni u najluđim snovima to ne zamišljate a Ja tvrdim da Vas od toga dele dva poraza od Zvezde, jedan na njenom terenu a drugi u Kupu.

Prava istina

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 09. januar 2023 17:07)

ne rebalans je usvojen pre Pantera,Nanelija, Lideja, Papapetrua,Exuma....

komedija sa vama

pre 1 godinu

(Zvezdas!, 09. januar 2023 14:55)

Nedokazan trener? Duško Ivanović?
Prosečna pojačanja?
Vildoza, Kampaco, Raduljica, Petrušev, Martin, Holand i još mnogi?
Osim Radulje sve do jednog reprezentativci i preskupi igrači.

A i Raduljicu ste doveli samo da ne bi otišao u Partizan. Nije vam prvi put.

Imate bre neograničen budžet, ali opet nećete u F4.
To je cilj, ali nećete.

Dovodite bre igrače za 5 miliona bruto da bi igrali ABA ligu. Polonara nije prešao kod vas(još jedan u nizu milionera) jer su vas uhvatili u mešetarenju.

O čemu govoriš?
(Bum tras Aklatraz, 09. januar 2023 16:01)

Koliko ste vi se izgubili u vašim spinovima... Polonara sa 2 poena u proseku košta milion? koliko onda košta panter sa 14p u proseku? Naneli sa 14?

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Ja se najozbiljnije pitam odakle vam ova logika??? Nisi ti jedini niti je ovo jedino mesto gde sam pročitao istu glupost. Sve je tipa "Zvezda je kompletna i u vrhuncu forme, a Partizan i ostali će tek da dižu svoju i da napreduju, svi osim Zvezde". TA priča se provlačila i dok je Vlada Jovanović bio trener, a sad je već kompletna budalaština.
Po vama tek će svi da napreduju sa formom (vidim Efes i Fener se ubiše od forme...), samo će Zvezda da pada jer tu igraju neiskusni igrači, trener nema pojma, a kod vas sve sami Majkl Džordani u timu koji čekaju da im se kaže da krenu da gaze.
Kako je lepo u vašen paralelnom univerzumu...

Kontrasinusna flajferica

pre 1 godinu

U već drugom tekstu zaredom se spominje da ne Fener bio prvak Evrope u sezoni 2019/2020 koja nije ni završena zbog Kovida. Fener je bio prvak u sezoni 2016/2017

Strpljivo

pre 1 godinu

Svi koji na ovaj ili onaj nacin osporavaju Duska - jeste li svesni da je covek iz senke Reala i Barse na mapu Evrope postavio Baskoniju?! Da li uopste razumete koliku tezinu ima svaka osvojena spanska titula i kup, finale Evrolige s tom ekipom, itd? Covek je afirmisao ogroman broj igraca... Skola, Spliter, Pridjoni, Delfino, Ribas, ostale Spance i da ne pominjemo... Nevezano za Zvezdu - jednostavno niste svesni koliko je to jak trener. A koliko tacno videce se u dinamici kroz sezonu, dve, tri - Zvezda ce biti samo jaca. To se zove kontinuitet, tako rade veliki treneri. Zivi bili, pa videli.

Arapi, Rusi

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4

Boris

pre 1 godinu

Opet, da li moze da se zna kako tece oporavak Ivanovica, Vildoze pa i Martina (mada poslednji ima dva meseca+ do povratka na teren)?
Voleo bih kad bih negde mogao da nadjem informaciju kad se prva dvojica vracaju na teren.
Ako neko ima informaciju, bio bih mu zahvalan da podeli.

Dark

pre 1 godinu

Zvezdina glavna snaga je tim! Izostanak tri bitna igrača bi za svaki tim bio tragičan, ali je Zvezdina igra nepromijenjena. Tu mislim na energiju, samopouzdanje...
Svaki igrač daje doprinos. Ilić, koji je prvi put nastupio, odigrao je dobru utakmicu i niko iz Valensije nije očekivao da će ući, a kamoli odigrati dobro. To je taj X faktor koji je donio Ivanović.

stručnjak fotelja

pre 1 godinu

Dobro igra zvezda i u momentumu su, međutim videćemo kad ne bude tako išlo kakva će biti hemija u timu jer je Ivanović poznat po ispadima kad kola krenu nizbrdo.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Markec, zasto bi izgubili obe realno po tebi? Monako ima poprilicno problema plus tesku utakmicu sa Olimpijakosom. Nisu u formi, narocito Dzejms, Lojd ne igra. Imamo sansu u toj utakmici. A svakako imamo sanse i protiv Reala. Ne vidim i ne razumem kako si dosao do tog skora od 20-14 i 16-18, ali to ostavljam vama grobarima da se bavite prorocanstvima i kalkulacijama. Mi cemo da gledamo prvu sledecu pa dokle nas to odvede.

Ljige najvece

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 9. januar 2023 17:07)

Vi Ostoji puleni koji 20 godina glumatate opoziciju da cutite! Znaju svi zasto :)

smeh

pre 1 godinu

Ovakav preokret kod prosečnih ekipa se baš odavno nije desio. Trener Ivanović je zaista mađioničar. Nisam navijač blizanaca ali ovo što je on uradio sa crvenima je ravno čudu. Dešavalo se da neko napravi ovako nešto sa mnogo jačim i bogatijim klubovima ali ti treneri su imali igrače za tako nešto. Kod crvenih samo 3 igrača su vredna pažnje, sa Kampacom će biti četiri, i takva ekipa koja je izgubila od Zadra na svom terenu odjednom postaje skoro nepobediva ekipa koja čak pobeđuje i jedan Olimpijakos u gostima a koji su ih odrali u pripremnom periodu sa 30-ak razlike. Neverovatan preokret i neverovatna transformacija ekipe u svemu. Zvezda pre i posle promene trenera su 2 veoma različite ekipe. Da pitamo Ivanovića da bude u budućnosti i selektor naše reprezentacije ako je kojim slučajem zainteresovan?

PeraKojot

pre 1 godinu

Zaista bi bilo super kada bi se neke stvari desile.
Prvo da i sledece godine imamo 2 tima u EL ( tesko ali ko zna )
Drugo da oba tima zadrze okosnicu tima, i uz 1-2 igraca pojacaju roster.
Trece da oba tima igraju u Areni.

Kada bi se to sve desilo nekako mi se cini da uopste ne bi bilo nemoguce da oba nasa tima budu na F4.

Sloba

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.
(notorious, 09. januar 2023 15:12)

Gubite obe realno. Na kraju cete imati 16:18, a Partizan 20:14. Ali mislim da ce oba tima u Top8. Srecno.
(Markec, 9. januar 2023 17:14)


kakav optimista. Znaci u drugom delu sezone 12 pobeda i samo pet poraza. Neverovatni grobari. Pa vama se smesi poraz u Tel oliko nemaju ni prvih pet ekipa u prvom delu

24232

pre 1 godinu

Na vest o Zvezdi samo glodari pišu i to besomučne laži jer znaju da sto puta ponovljena laž postane istina.
E pa nećete moći, KK Partizan ima najskuplji tim u svojoj istoriji i kao evrokupaš dobio više para od standardnog evroligaša Crvene Zvezde, što je apsurd. Plus im država platila WC za EL.

Trkulja

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 9. januar 2023 17:07)

Da si slusao Duleta Vujosevica na NovaS saznao bi da Drzava odrzava Partizan i da 4/5 budzeta ide iz drzavne kase. To isto izjavio i za list Danas. zaboravio si vasu proslu godinu. Zeljko, Panter, Naneli, Tristan, Smailagic. Avramovic, Madar.....

Алекса

pre 1 godinu

Увалили су се у ЕЛ на крилима Бодироге и Обрадовића, имају тим искусних Камерунаца, побеђују и још увек имају потребу да пискарају коментаре како су они супер а ми ћемо бити лоши...

Кога брига за вас момци из Камеруна? Хајде престаните да се одбијате од нас тражећи енергију за себе.

Ми играмо своје утакмице и тражимо свој резултат. Били ви први или последњи, нама је апсолутно небитно.

PAJSER

pre 1 godinu

Zvezda počela sa 1:5 pobede/porazi, sad je na 9:8. Zaključak se sâm nameće - sad sledi serija poraza i poslednje mesto na tabeli. To tako ide.

Makijaveli Excel

pre 1 godinu

Tim sa najmanjim budžetom u Evroligi. Tačnije i nema ga. Dobija, kad i koliko mu treba.
Ali koga to briga, važan je rezultat.
Cilj određuje sredstvo.

Zufer

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?

Markec

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.
(notorious, 09. januar 2023 15:12)

Gubite obe realno. Na kraju cete imati 16:18, a Partizan 20:14. Ali mislim da ce oba tima u Top8. Srecno.

Bum tras Aklatraz

pre 1 godinu

(Zvezdas!, 09. januar 2023 14:55)

Nedokazan trener? Duško Ivanović?
Prosečna pojačanja?
Vildoza, Kampaco, Raduljica, Petrušev, Martin, Holand i još mnogi?
Osim Radulje sve do jednog reprezentativci i preskupi igrači.

A i Raduljicu ste doveli samo da ne bi otišao u Partizan. Nije vam prvi put.

Imate bre neograničen budžet, ali opet nećete u F4.
To je cilj, ali nećete.

Dovodite bre igrače za 5 miliona bruto da bi igrali ABA ligu. Polonara nije prešao kod vas(još jedan u nizu milionera) jer su vas uhvatili u mešetarenju.

O čemu govoriš?

Arapi, Rusi

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4

stručnjak fotelja

pre 1 godinu

Dobro igra zvezda i u momentumu su, međutim videćemo kad ne bude tako išlo kakva će biti hemija u timu jer je Ivanović poznat po ispadima kad kola krenu nizbrdo.

PAJSER

pre 1 godinu

Zvezda počela sa 1:5 pobede/porazi, sad je na 9:8. Zaključak se sâm nameće - sad sledi serija poraza i poslednje mesto na tabeli. To tako ide.

Zufer

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?

Zvezdas!

pre 1 godinu

Odlazak Radonjica, odlazak Kalinica, holinsa, Dolazak zaista prosečnih pojacanja Hollanda, Adamsa, Raduljica, Ilica, Bentila, Petruseva sve rezervisti... Dolazak ne dokazanog trenera, jedino pojačanje koje je moglo da se meri sa pojačanje sa druge strane je Nedovic, posle Vildoza e onda je počela da se stvara panika kod onih, kod dolaska Kampaca, e tu je došlo do sečenja vena , Kada uporedis timove jedino što drži zvezdu na nivou proseka su tri igrača, Sve ostalo je prosek ,se ne zezamo, Lazić,Lazarevic, Mitrović, Ilic, Kuzmic ne želi niko živi ...

Bum tras Aklatraz

pre 1 godinu

(Zvezdas!, 09. januar 2023 14:55)

Nedokazan trener? Duško Ivanović?
Prosečna pojačanja?
Vildoza, Kampaco, Raduljica, Petrušev, Martin, Holand i još mnogi?
Osim Radulje sve do jednog reprezentativci i preskupi igrači.

A i Raduljicu ste doveli samo da ne bi otišao u Partizan. Nije vam prvi put.

Imate bre neograničen budžet, ali opet nećete u F4.
To je cilj, ali nećete.

Dovodite bre igrače za 5 miliona bruto da bi igrali ABA ligu. Polonara nije prešao kod vas(još jedan u nizu milionera) jer su vas uhvatili u mešetarenju.

O čemu govoriš?

Markec

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.
(notorious, 09. januar 2023 15:12)

Gubite obe realno. Na kraju cete imati 16:18, a Partizan 20:14. Ali mislim da ce oba tima u Top8. Srecno.

Makijaveli Excel

pre 1 godinu

Tim sa najmanjim budžetom u Evroligi. Tačnije i nema ga. Dobija, kad i koliko mu treba.
Ali koga to briga, važan je rezultat.
Cilj određuje sredstvo.

Kao nekada

pre 1 godinu

U Evroligi može svašta da bude . Mi smo sada srećni i (s pravom) nadamo se da ćemo ući u Top 8. Nadaju se i svi ostali( takođe s pravom). Realno , imamo kvalitet ali trebaće i puno sreće. Mnogo me više brine ovo podmetanje klipova u točkove od strane velikih klubova u Evroligi (i jednog malog) kao i povrede. Sa svim zdravim igračima i dovođenjem dobrog centra ( umesto Raduljice ili Kuzmića) ova sezona mogla bi da bude istorijska.

realno

pre 1 godinu

da nam sudije nisu oteli pobedu protiv Barse, bili bismo na pobedu od 1. mesta...celu ligu igramo nekompletni, sa2-3 igrača manje u rotaciji...zbog toga i padovi u igri, umor, nerezonska igra i promašaji pred kraj....nadam se da će nam se vratiti, baš smo zaslužili...

notorious

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.

Стара школа

pre 1 godinu

Недовић, Вилдоса и Кампацо су врхунски ЕЛ играчи, а Петрушев најбољи млади играч у лиги. Никада, међутим, не треба заборавити снагу коју тиму дају Марковић, Лазић, Добрић,Митровић и Кузмић, играчи који су са Звездом освојили огроман број трофеја и одиграли десетине утакмица у ЕЛ.
Са оваквим тренером, то је уживање.

milan

pre 1 godinu

Svaka čast novinaru koji je sve ovo napisao ...zaista se potrudio ...navijam za KK Partizan ali se radujem svakom uspehu nasih klubova ...bas bi me odradovalo da i Partizan i Zvezda udju medju 8 najboljih u Evropi ...

Ime

pre 1 godinu

Naslov sve govori. Realno nikad izjednačenija sezona. Duško je košarkaški genije. Radonju NIKAD da ne zaboravimo. Činio je on čuda, ali duško je kao blic krig!

Mohikanac

pre 1 godinu

Verovatno ste "slučajno" zaboravili da je Zvezda 4. tim EL po broju primljenih pts.

To nije podatak za zanemarivanje jer odbrambeno je "ugasila" većinu timova koje je dobila.
Intezitet kojim igra Zvezda pre svega fizički, trkački, građenje koša, blokovi, čvrstina... je na mnogo višem nivou od većine timova EL, od Partizana pogotovu.

Ono gde je Zvezda lošija od većine a pogotovu od Partizana je igra 1na1 i 2na2.

Što s tiče timske igre Zvezda je svetlosnu godinu iznad Partizana.

Biće zanimljivo u nastavku...Zvezdi broj bitnih igrača u ovom trenutku povređenih ili pod zabranom može da "odnese" par utakmica ali način na koji su igrali im daje za pravo da kompletni mogu da skidaju skalpove i kući i na strani.

Realno, krađa protiv Barse je debilizam a i najveća moguća kazna EL vezano za zabranu.

Ovakvu kaznu su dobili CSKA, OLY...i to u aprilu ili maju kada se više i ne kupuju igrači...znači smejurija od EL.

Zaza Gabor

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4
(Arapi, Rusi, 9. januar 2023 15:26

Cekaj care, sta se broji? Sa koliko se razlike dobije neko ili se broje pobede?. Mi na pola sezone i dve pobede vise od Partizana. Na pocetku ste kokodakali da idete u F4 a neki i da Zeljko osvaja EL. Prosle sezone osvajate ABA, EC idete u EL a pobegoste sa megdana u prvenstvu Srbije. Ove sezone vas zvezda omlatila dva puta i opet ce

Iskreno

pre 1 godinu

Na žalost mnogo nedostaje Vildoza, treba biti pametan i ne padati u depresiju u slučaju poraza od Reala...imamo šansu protiv Monaka.

Retro

pre 1 godinu

@Zufer

Ja mogu da zamislim da Partizan neće dobiti Zvezdu NITI jednom u sezoni.

27.jan ako izgubite utakmicu a hoćete ide Kup gde mogu da igraju 4 stranca i Panter Srbin znači kaput.

Sveti Željko neće da podigne tim posle 0:4 od najvećeg rivala.

Ništa osvojiti nećete opet.

Mislim da ni u najluđim snovima to ne zamišljate a Ja tvrdim da Vas od toga dele dva poraza od Zvezde, jedan na njenom terenu a drugi u Kupu.

!!!

pre 1 godinu

Radonja se zalio na zaostala primanja, zato su nam udarili zabranu.
Sledeci put ce da dobije pravi aplauz.
(bolje sutra, 09. januar 2023 15:55)

on će zbog svega što je uradio za zvezdu će dobiti skandiranje od navijaca zvezde.

Zoran

pre 1 godinu

Osim Virtusa 9 razlike, Zvezda je sve utakmice pobedila razlikom 4 poena ili manjom. Kao sto su izgubili od Barselone tako su i ostale utakmice mogle da se zavrse drugacije. Mnogo ste poleteli kao da dobijate 20 razlike svakoga. Sezona je tek na pola a vi ste vec na F4
(Arapi, Rusi, 9. januar 2023 15:26
Pa da li se to nama mali grobos javio? Vi nekom pricate o poletanju. Pa vi ste jos letos uzeli euroligu. Ja nisam toliko optimistican. Povreda Vildoze, Ivanovica i neigranje Kampaca, bojim da ce prelomiti da ne udjemo u top 8. Voleo bih da se varam. Mnogo je utakmica do kraja, duplih programa, Aba liga, nas kup i nase prvenstvo. Horor.

Bokiaja

pre 1 godinu

Po mom mišljenju, ova nedelja je ključna za Top 8.
1. Ako dobijemo obe Top 8 je blizu.
2. Ako dobijemo jednu borba do poslednjeg kola.
3. Ako izgubimo obe ništa od Top 8.
Zato svom snagom na obe utakmice.
Uz osakaćen roster, ali uz dobar momentum i nošeni energijom sa tribina i nemoguće postaje moguće.

komedija sa vama

pre 1 godinu

(Zvezdas!, 09. januar 2023 14:55)

Nedokazan trener? Duško Ivanović?
Prosečna pojačanja?
Vildoza, Kampaco, Raduljica, Petrušev, Martin, Holand i još mnogi?
Osim Radulje sve do jednog reprezentativci i preskupi igrači.

A i Raduljicu ste doveli samo da ne bi otišao u Partizan. Nije vam prvi put.

Imate bre neograničen budžet, ali opet nećete u F4.
To je cilj, ali nećete.

Dovodite bre igrače za 5 miliona bruto da bi igrali ABA ligu. Polonara nije prešao kod vas(još jedan u nizu milionera) jer su vas uhvatili u mešetarenju.

O čemu govoriš?
(Bum tras Aklatraz, 09. januar 2023 16:01)

Koliko ste vi se izgubili u vašim spinovima... Polonara sa 2 poena u proseku košta milion? koliko onda košta panter sa 14p u proseku? Naneli sa 14?

Mikaana

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?
(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Pre nego sto lupis lepo odes i pogledas broj primljenih koseva u EL. samo Milano je primio manje koseva od . Imate dva poraza vise od Zvezde

PeraKojot

pre 1 godinu

Zaista bi bilo super kada bi se neke stvari desile.
Prvo da i sledece godine imamo 2 tima u EL ( tesko ali ko zna )
Drugo da oba tima zadrze okosnicu tima, i uz 1-2 igraca pojacaju roster.
Trece da oba tima igraju u Areni.

Kada bi se to sve desilo nekako mi se cini da uopste ne bi bilo nemoguce da oba nasa tima budu na F4.

Prava istina

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 09. januar 2023 17:07)

ne rebalans je usvojen pre Pantera,Nanelija, Lideja, Papapetrua,Exuma....

FadilVokkri

pre 1 godinu

@
(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Dragi Zufer, moram priznati da je tvoje vidjenje ove situacije prilicno interesantno. Samo, ne mogu da razaznam da li su ovo tvoja ocekivanja, ili pak zelje koje si izneo ovde, nadajuci se da ce ih Deda Mraz procitati. Takodje, nisam siguran ni da li si zapazio momka po imenu Filip Petrusev (u skorije vreeme ne izadje sa parketa bez 20+ poena). Takodje, u ekipi imamo i Ognjena Dobrica, kog ces zauvek pamtiti i sam (ne foliraj se da ne znas). Kada ne igra Vildoza, igrace Nedovic, kada ne igra on, docekacemo i Kampaca (znas njega?). Ostali mozda deluju prosecno, ali samo deluju. Znas i sam, ne foliraj se da ne znas. Nema sumnje da ce Obradovic tempirati formu ekipi za zavrsetak sezone, ali zasto mislis da Dusko Ivanovic nece? Vildoza out mesec dana, Kampaco ce igrati mart i april. I da, ne vidim po cemu su Madari, Koprivice, Trifunovici i ostali bolji od Lazica, Lazarevica, Bentila...

smeh

pre 1 godinu

Ovakav preokret kod prosečnih ekipa se baš odavno nije desio. Trener Ivanović je zaista mađioničar. Nisam navijač blizanaca ali ovo što je on uradio sa crvenima je ravno čudu. Dešavalo se da neko napravi ovako nešto sa mnogo jačim i bogatijim klubovima ali ti treneri su imali igrače za tako nešto. Kod crvenih samo 3 igrača su vredna pažnje, sa Kampacom će biti četiri, i takva ekipa koja je izgubila od Zadra na svom terenu odjednom postaje skoro nepobediva ekipa koja čak pobeđuje i jedan Olimpijakos u gostima a koji su ih odrali u pripremnom periodu sa 30-ak razlike. Neverovatan preokret i neverovatna transformacija ekipe u svemu. Zvezda pre i posle promene trenera su 2 veoma različite ekipe. Da pitamo Ivanovića da bude u budućnosti i selektor naše reprezentacije ako je kojim slučajem zainteresovan?

Алекса

pre 1 godinu

Увалили су се у ЕЛ на крилима Бодироге и Обрадовића, имају тим искусних Камерунаца, побеђују и још увек имају потребу да пискарају коментаре како су они супер а ми ћемо бити лоши...

Кога брига за вас момци из Камеруна? Хајде престаните да се одбијате од нас тражећи енергију за себе.

Ми играмо своје утакмице и тражимо свој резултат. Били ви први или последњи, нама је апсолутно небитно.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

boki, Ivanovi bi trebao da bude u sastavu protiv Zalgirisa. Vildoza bi trebao da bude u sastavu do kraja januara i derbija. Martin nece biti u sastavu do posle kupa u Nisu.

24232

pre 1 godinu

Najvažniji je podatak da Zvezdi nedostaju i nedostajaće još neko vreme dva možda i najbolja igrača, Vildoza i Kampaco, plus dva veoma bitna igrača Ivanović i Martin i onemogućena je bila da dovede još jednog odličnog igrača.

Trkulja

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 9. januar 2023 17:07)

Da si slusao Duleta Vujosevica na NovaS saznao bi da Drzava odrzava Partizan i da 4/5 budzeta ide iz drzavne kase. To isto izjavio i za list Danas. zaboravio si vasu proslu godinu. Zeljko, Panter, Naneli, Tristan, Smailagic. Avramovic, Madar.....

Ljige najvece

pre 1 godinu

Depresija je bila dok nije usvojen rebalans budžeta rep Srbije. Posle znate već... Vildosa, Ivanović, Kampaco...
(da da, 9. januar 2023 17:07)

Vi Ostoji puleni koji 20 godina glumatate opoziciju da cutite! Znaju svi zasto :)

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

(Zufer, 9. januar 2023 16:38)

Ja se najozbiljnije pitam odakle vam ova logika??? Nisi ti jedini niti je ovo jedino mesto gde sam pročitao istu glupost. Sve je tipa "Zvezda je kompletna i u vrhuncu forme, a Partizan i ostali će tek da dižu svoju i da napreduju, svi osim Zvezde". TA priča se provlačila i dok je Vlada Jovanović bio trener, a sad je već kompletna budalaština.
Po vama tek će svi da napreduju sa formom (vidim Efes i Fener se ubiše od forme...), samo će Zvezda da pada jer tu igraju neiskusni igrači, trener nema pojma, a kod vas sve sami Majkl Džordani u timu koji čekaju da im se kaže da krenu da gaze.
Kako je lepo u vašen paralelnom univerzumu...

24232

pre 1 godinu

Na vest o Zvezdi samo glodari pišu i to besomučne laži jer znaju da sto puta ponovljena laž postane istina.
E pa nećete moći, KK Partizan ima najskuplji tim u svojoj istoriji i kao evrokupaš dobio više para od standardnog evroligaša Crvene Zvezde, što je apsurd. Plus im država platila WC za EL.

Strpljivo

pre 1 godinu

Svi koji na ovaj ili onaj nacin osporavaju Duska - jeste li svesni da je covek iz senke Reala i Barse na mapu Evrope postavio Baskoniju?! Da li uopste razumete koliku tezinu ima svaka osvojena spanska titula i kup, finale Evrolige s tom ekipom, itd? Covek je afirmisao ogroman broj igraca... Skola, Spliter, Pridjoni, Delfino, Ribas, ostale Spance i da ne pominjemo... Nevezano za Zvezdu - jednostavno niste svesni koliko je to jak trener. A koliko tacno videce se u dinamici kroz sezonu, dve, tri - Zvezda ce biti samo jaca. To se zove kontinuitet, tako rade veliki treneri. Zivi bili, pa videli.

Sloba

pre 1 godinu

Treba biti pametan za Real, imamo utakmicu u utorak i četvrtak ako se istrosimo previse protiv Reala koji je favorit, i realno bolja ekipa od Barselone, necemo imati snage za Monako, zato ne treba dizati euforiju za Real, treba uzeti jednu pobedu i realno to je u ovoj situaciji odlično i kao kuca, A Monako je dosta slabiji i realno nije u nekoj formi.
(notorious, 09. januar 2023 15:12)

Gubite obe realno. Na kraju cete imati 16:18, a Partizan 20:14. Ali mislim da ce oba tima u Top8. Srecno.
(Markec, 9. januar 2023 17:14)


kakav optimista. Znaci u drugom delu sezone 12 pobeda i samo pet poraza. Neverovatni grobari. Pa vama se smesi poraz u Tel oliko nemaju ni prvih pet ekipa u prvom delu

ford

pre 1 godinu

Mislim da kod nas nema euforije, naučili smo za desetku kako boli pad, već verujem da smo samo zadovoljni konačno i što se mene tiče ne mora više ni jedna pobeda u E.L. sezona je bolja nego skoro sve prethodne, od dna do borbe za svaku loptu, do kraja!!
To me čini zadovoljnim!!

veliki strumf

pre 1 godinu

Zna li neko zašto ne mogu da se kupe ulaznice onlajn za duplo kolo evrolige?
(Nemanja, 09. januar 2023 15:22). Зато што су карте одааавно распродате!

24232

pre 1 godinu

Ovom timu se ne naziru granice...Hahahaha....Dva igraca daju 50% poena,najslabija odbrana u ligi i kad jos oadne forma a pasti mora jer nema toga ko je drzi celu sezonu bice druga pesma.Partizan ima vise kvalitetnih pojedinaca od kojih dosta njih jos nije ni na 30 % i manje ce se osetiti.Zamisli kad stane Vildozu ili Nedovica(ne daj boze opet neke povrede a sklon je) ko ce drzati ekipu do marta?Naneli najbolji procenat trojki el ikad nema dva suta po utakmici,Aleksa tek ima par minuta posle povrede (a ume da ubaci 5_6 trojki jak prodor),Panter se trazi ,Papapetru lagano dolazi ali Madar,Lesor,Andjusic,Zek...Ne ocekijete valjda da kad stane sut Vildozu Lazic nekoga zatrpa?Ili Markovic?
(Zufer, 09. januar 2023 16:38)

Gospodine, kakve veze imaju igrači KKP i sam klub sa ovom analizom.
Ovde je reč o KK Crvena Zvezda.

A slažem se da treba još jedan, dva igrača za šta je Zvezda onemogućena da dovede, a povrede i ovo sa Kampacom su baš mnogo usporili Zvezdu. Ali ima Boga i mi se vraćamo polako, ali sigurno.

Boris

pre 1 godinu

Opet, da li moze da se zna kako tece oporavak Ivanovica, Vildoze pa i Martina (mada poslednji ima dva meseca+ do povratka na teren)?
Voleo bih kad bih negde mogao da nadjem informaciju kad se prva dvojica vracaju na teren.
Ako neko ima informaciju, bio bih mu zahvalan da podeli.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Markec, zasto bi izgubili obe realno po tebi? Monako ima poprilicno problema plus tesku utakmicu sa Olimpijakosom. Nisu u formi, narocito Dzejms, Lojd ne igra. Imamo sansu u toj utakmici. A svakako imamo sanse i protiv Reala. Ne vidim i ne razumem kako si dosao do tog skora od 20-14 i 16-18, ali to ostavljam vama grobarima da se bavite prorocanstvima i kalkulacijama. Mi cemo da gledamo prvu sledecu pa dokle nas to odvede.

Dark

pre 1 godinu

Zvezdina glavna snaga je tim! Izostanak tri bitna igrača bi za svaki tim bio tragičan, ali je Zvezdina igra nepromijenjena. Tu mislim na energiju, samopouzdanje...
Svaki igrač daje doprinos. Ilić, koji je prvi put nastupio, odigrao je dobru utakmicu i niko iz Valensije nije očekivao da će ući, a kamoli odigrati dobro. To je taj X faktor koji je donio Ivanović.

Kontrasinusna flajferica

pre 1 godinu

U već drugom tekstu zaredom se spominje da ne Fener bio prvak Evrope u sezoni 2019/2020 koja nije ni završena zbog Kovida. Fener je bio prvak u sezoni 2016/2017