Četvrtak, 01.12.2022.

23:40

Obradović: Nemamo trening, Smailagića četiri dana nisam video

Trener Partizana Željko Obradović prokomentarisao je poraz njegove ekipe protiv Valensije nakon produžetaka (96:100) u meču 11. kola Evrolige.

Izvor:

Obradoviæ: Nemamo trening, Smailagiæa èetiri dana nisam video IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Slaviša

pre 1 godinu

Obradovič kad nema nba zvezda kao u Grčkoj i Turskoj nemože nikog ozbiljnog da dobije recimo Zvezda je pre imala problem sa trenerom i menjali su doveli Duška Ivanoviča koji je za našeg Obradoviča košarkaški doktor i rešili problem i sad pokazuju da dobro igraju i bez puno stranaca kao u Partizanu ovaj Obradovič odavno treba da ode ništa nikakve akcije od našeg Obrada.

Алекса

pre 1 godinu

Имају ли они право да играју?
(Црвена звезда 1913, 2. decembar 2022 14:39)

Неће имати у КЛС, као ни прошле године...

Ценим да ће Обрадовић да заигра на кецу а Савић на петици, док ће Остоја и даље да им буде шести најкориснији играч

Zoran

pre 1 godinu

На званичном сајту АБА лиге стоји да КК Партизан има 16 регистрованих играча.Не знам да ли су сви ти регистровани и за ЕЛ,али и ако нису сви за играње,тренинг могу да одраде.Ако је истина да је Копривица повређен,Смаилагић болестан,то је 14 играча за тренинг,сасвим довољно.Али овоо кукање за недовољан број жељених тренинга да каже тренер почетник,па и да разумемо.Али Обрадовић,који је годинама у ЕЛ,као није знао шта га чека у ЕЛ,да има пуно утакмица,пуно путовања,мањи број термина за тренинге,је стварно вређање интелигенције.Сви клубови који су сада у ЕЛ и играју нека своја национална првенства су у истом положају,истој ситуацији.Кад си знао шта те чека,што сада кукаш?Што си прихватио тај напоран посао и темпо играња и оптерећења?То важи и за све играче и све тренере клубова који играју Евролигу.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Randy Marsh, gde si Radny legendo? Sta ima? Zar nije po tebi juce poceno niz od 6 pobeda? A dobila vas Valensija sa stotkom? Nista onda. Puno pozdrava legendo, izdrzi ti nama sav ovaj bol.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Хајде што овог ниси видео од понедељка али што ниси видео ове што седе на клупи?
Имају ли они право да играју?

onako

pre 1 godinu

view

Koliko ste kako vi kažete "košarkaški nepismeni"?

Kada se kida u odbrani ne pogađa se u ovakvim procentima...to mogu samo par igrača u Evropi.

Može Papapetru i niko više u KKP ali on je van forme.

Vašim igračima je duša u nosu i na ovaj cirkus koji prikazuju a zamislite da još prate nogama u odbrani, da skaču...
Nema ništa od toga a ni od vas, očekujem na kraju sezone raspad ove sramotne i bezobrazno stvorene plastike.

Tu ste parama i ničim više, vi ste pokojnici kojima Vlada Srbije daje veštačko disanje.

Aster Blistok

pre 1 godinu

partizan posle poraza od Zvezde u ABA funalu niko nije mogao da nadje do početka ove godine!!!! Ovaj sada ne može Smajlija da nadje četiri dana posle poraza od Zvezde. Ja bih apelovao na moju Zvezdu da ih pusti sledeću u Evroligi jer nije nemoguće da če pobeći iz iste ako izgube!!!! Nije mi za drugo, nego brukače nas.

aleksaczv

pre 1 godinu

Jasno je da se plasite Obradovica ali sa malo, samo malo boljom odbranom, svakog bi pobedio i pobedjivace. To je jasno i zato strah stvara imaginarijum.
(View, 02. decembar 2022 12:45)

Decko, imaginarijum koji opisujes je samo tvoj. To "samo malo boljom odranom" traje od kada je dosao Obradovic.
Nasa najveca prednost je upravo on. Skidam kapu za sve uspehe koje je imao, ali mora se znati kada je dosao kraj. Sto pre priznate bice vam bolje i lakse.
Ali, kao sto necu cuti Uprava NAPOLJE u FK CZV, tako necu cuti ni Obradovicu odlazi.

Kukatilo

pre 1 godinu

Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nijednu priliku ne propuste da to iznova dokažu.
(Randy Marsh, 02. decembar 2022 09:27)

Pa gde si ti muceni Rendi? Jel si dobro?

View

pre 1 godinu

Da li on vidi šta navijači misle o njemu i njegovom vođenju ekipe?
Milion puta je rekao da mnogo poštuje grobare, pa bi bilo lepo i da ih stvarno ispoštuje i podnese ostavku. Zaista tužan kraj jedne bogate karijere...
(davor, 02. decembar 2022 11:30)

Jasno je da se plasite Obradovica ali sa malo, samo malo boljom odbranom, svakog bi pobedio i pobedjivace. To je jasno i zato strah stvara imaginarijum.

evropejac

pre 1 godinu

Panteri po direktivi napadaju najvećeg, po broju lajkova vidi se da su plaćeni botovi.
(King, 2. decembar 2022 08:47)

Ako nisi primetio, ne napadaju ga već se SPRDAJU SA NJIM!

davor

pre 1 godinu

Da li on vidi šta navijači misle o njemu i njegovom vođenju ekipe?
Milion puta je rekao da mnogo poštuje grobare, pa bi bilo lepo i da ih stvarno ispoštuje i podnese ostavku. Zaista tužan kraj jedne bogate karijere...

Milan

pre 1 godinu

napravio je partizan grubu gresku sa papapetruom, bolje da su doveli singletona, sve ostalo je ok, smajli na pet sa koprivicom i tristan na trojci sa nanelijem, exum da im pripomogne, avramovic da rastereti madara i exuma na kecu. Grk je greska i novopridosli Slovak koji nikakvu ulogu ne igra, niti će. Oni nemaju para za Singletona zbog grka. inace navijam za zvezdu od malena i ovde sto neki komentarisu igracw partizan kako ne daju doprinos, pre svih Panter, je nebuloza, problem je iskljucivo Papapetru i nesreca sa povredama. ali, ako trener to ne uvidja onda je i on problem. 'Igram sa onim sto imam' dovodjenje Brodzijanskog je pokazivanje ozbiljne slabosti, jer sta ce tacno biti njegov doprinos.

Tormund

pre 1 godinu

Stvarno mi mnogo zao Zeljka, kakve problema čovek ima i kamen bi zaplakao. Zamisli samo ulozis 10-15 miliona u tim i konstantno kukas na povrede 2 igrača. Samo me zanima kako je to Lesor bio povređen protiv Zvezde, a večeras odigrao regilarnih 40 minuta. Elem, poraz kao poraz, dobrodošli u Evroligu, takve stvari se dešavaju ali već se strane vidi da tu nešto debeli ne stima... glavni fazon u igri je da Lesor zakuca 2-3 puta i da onda on, Ledej i Panter skacu jedan na drugog i urlaju. Pa nije ovo Harlem Globetrotters, ovo je bre evropska košarka i ovde se traže jos neke stvari.

Retro

pre 1 godinu

Za ove dve godine isterali ste Mozlija, Thomasa, Jankovića, Miletića i Stepanovića. A tu je i Kuruc tri na četiri.

Doveli Lesora, Koprivicu i Bordžijanskog ili kako već na pet i Ledeja, Smailagica, Vukčevića na četiri.

Pišem samo o visokim igračima.

Možda je mogao taj Miletić da ostane ili da se dovede neki jeftiniji igrač za klupu.

Ali ne, mora da ima 14 top igrača da bi bio taj.

Bibi

pre 1 godinu

Prijavite ga za kvadraturu kruga,svaka konferencija za srce grize.Tačno nije lagao za lesora,nije mogao celu,igrao 39,5 min,tih pola minuta zbog povrede lakta je morao na klupu,tad se sve prelomilo :)

petar

pre 1 godinu

Jako puno stvari tu ne štima: Nemamo nikakav prodor do koša, sve šuteri, pik and roll ne znamo da uradimo u napadu(Lesor pravi blok ledjima, sramota) a u odbrani pik and roll nam je nuklearna fizika.

Istina leči...

pre 1 godinu

Sem Reala, Barselone, Fenerbahčeta i Efesa, sve ostale ekipe su tu negde i dobijaće i gubiti u serijama, kako-kad ih stigne umor ili odustvo ponekog igrača zbog bolesti ili povrede. Ekipe koje budu imale manje takvih problema, biće na pozicijama od 5 do 8.
Zvezdi i Partizanu mnogo sreće kroz tu ''klanicu'', nadam se da će bar jedna ekipa biti među osam.

Džoni

pre 1 godinu

Čovek od starta igra sa 7 igrača i tako svaki meč. I dok je imao više igrača na raspolaganju igrao je sa ovih 7. Jednostavno iscrpeo ekipu i kad se lomi nemaju snage i koncentracije da stegnu. A ruku na srce nema baš ni nekog košarksškog iq u ekipi da bi moglo da se igra lakše. Partizanu ove sezone jedino fali Aleksa, ali sad da bi i on pravio čuda, ne bi i on dečko više srlja nego što smisleno odigra. Smajli dečko nema glavu, sve ostalo ima, ali... On je bio bolji igrač dok ga nije Obradović trenirao? Previše je fizike, a premalo intelekta u rosteru.

Dragan Lo

pre 1 godinu

Igra Partizana tokom novembra iz lepe došla je do smešne. Verujem da dosta povreda jesu razlog, ali vidim i krajnju neozbiljnost.

Iskren

pre 1 godinu

Zamisli najveci svih vremena nema trening…zamisli ima tretman kao sve druge ekkpe..nije navikao covek na to…nije do njega, svi ga gaze jer ima isti tretman kao svi. Kmee, kmeeee

super

pre 1 godinu

po igračima se vidi nezainteresovanost za utakmicu ali sumnjivo mi je za Lesora protiv Zvezde nije igrao nešto puno a sad 20 poena???

Тома

pre 1 godinu

Da li je moguće da se nakon 4 uzastopna poraza i sve katastrofalnije odbrane svoje ekipe (koju čine milionski plaćeni stranci) čovek i dalje žali na neke povrede!!!???

nikola

pre 1 godinu

Pocinje konferenciju: lesor lakak ( covek razvaljuje igrace i obruce danas), nema dovoljno igraca, trening… jos par poraza pa ce krenuti da prica kao sto je pricao kad jer reprezentacija izgubila.

Mikii

pre 1 godinu

"Utisci mogu da budu različiti. Razlog je jedan jedini, a to je da nemamo trening.

Razlog je jedan jedini, a to je da je protivnik bio bolji. Da li ćemo ikada to da priznamo sebi? Bez preteranog palamuđenja i raznih izgovora. Inače, ako ste izgubili u Beogradu, u Valensiji nećete dobro proći. Izgleda da je i četvrti španski tim misaona imenica za nas. E, moj Obradoviću.

Arigosakic

pre 1 godinu

Željko ima nas koji smo bili u Areni. Ekipa deluje kao da ae prvi put vide u životu.
Realno si Kari broj 2. Izmene praviš katastrofa. Verovatno te godine pregazile.
Idi bolje sam nego mi da te teramo.
Poštovanje je jedno za ono što ai uradio ali ti nas zajebavaš sada.

o0o

pre 1 godinu

Sve u jedan stih stane
"dzaba vam novci moji sinovci"
I imam jedan predlog da se imenu Partizan doda Legija( ili Legion de etrangere)...

o0o

pre 1 godinu

cudi me da Zeljko nije rekao " iznenadili su nas sto nisu igrali u narandzastim dresovima...nismo imali odgovor na njihove belo crne dresove-zalicemo se Evroligi"...

Simke

pre 1 godinu

Tesko je osvojiti 1 titulu Evro Lige,a osvojiti 9,to je skoro naucna fantastika...Tako da prigovarati Obradovicu i kritikovati ga za trenerski rad je zaista potpuno suludo.....I drugi treneri su imali velike budzete pa nisu u karijeri uspjeli osvojiti ni 2 titule.

bvb

pre 1 godinu

Sramna konferencija i pre svega jadna. Ljudi, covek koji je najtrofejniji trener u Evropi, legenda kosarke ovako da prica. Slegao ramenima, manji od makovog zrna kuka kako nema igrače. Ima ubedljivo najskuplji tim u istoriji ovih prostora i zapeva. Bez trunke dostojanstva. Vadi se na izostanke Koprivice i Smailagica koji i da au tu ne bi dobili vise od 5min.

bvb

pre 1 godinu

Pita ga novinarka kalo to da od Valensije koja nije krem EL izgube, a on prica kako su jako ozbiljna ekipa?! Imaju ljudi 5 poraza u nizu, dosli bez Van Rosoma i Prepelica koji su u Valensiji osovina ekipe i ubace im 100 poena.

Зорг

pre 1 godinu

Није сагласан да је Партизан одиграо лошу одбрану против Валенсије?! Не, него је одиграо још једном одличну одбрану, примили смо мање од 110 кошева. Бруко једна, замрзеће те сви навијачи због твоје неспособности и сујете а био си свима омиљен. Ваљда ћеш имати бар имало образа да одеш сам кад изгубимо још једну против Звезде

idemoooo

pre 1 godinu

Ne mogu vise da zadrzim bol. Ne pomazu tablete uz sav alkohol. I placem Miso moj, placem pred strancima. Jos ukus tuge tece na mojim nepcima

Drvo

pre 1 godinu

Majstor za uzimanje love na foru veće deceniju bez ikakvih rezultata. U Feneru 50m budžet, sako jedna EL u osam sezona, ovde najveći budžet ikad i top 17.

Стара школа

pre 1 godinu

Какав кошмар за навијаче Партизана: први децембар, а они су већ иза "распале Звезде" у свим такмичењима, успут понижени у дербију.

prof

pre 1 godinu

Mučno je gledati kako već treću utakmicu za redom Partizan svaki napad primi koš, nemaju stranci taj osećaj da "izginu" u odbrani pred ovakvom publikom.

profa

pre 1 godinu

Pa ja sam kriv zbog toga. Igraš utakmicu evrolige i to sa produžetkom sa samo sedam igrača, od kojih ti samo dvojica igraju odbranu.
Hoćemo Đorđevića.

Drvo

pre 1 godinu

Majstor za uzimanje love na foru veće deceniju bez ikakvih rezultata. U Feneru 50m budžet, sako jedna EL u osam sezona, ovde najveći budžet ikad i top 17.

Marko

pre 1 godinu

Svi imaju neke probleme, to što se ne koriste Trifunovic, Vukcevic, Glas, to je trenerov problem, jer svi oni mogu bar po 10 min dati svoj doprinos, kako u Zvezdi godinama igra Lazic npr ... Problem je u načinu na koji se igra jer odbrane nema, a u napadu sve individualno, čemu onda trener, šta se uopšte vežba, ka da nije te publike, kanatali bi vas svi, ali očito ni publika ne pomaže... Sve u svemu sramota je blaga reč kako igra Partizan I prošle i ove godine ...

Стара школа

pre 1 godinu

Какав кошмар за навијаче Партизана: први децембар, а они су већ иза "распале Звезде" у свим такмичењима, успут понижени у дербију.

Зорг

pre 1 godinu

Није сагласан да је Партизан одиграо лошу одбрану против Валенсије?! Не, него је одиграо још једном одличну одбрану, примили смо мање од 110 кошева. Бруко једна, замрзеће те сви навијачи због твоје неспособности и сујете а био си свима омиљен. Ваљда ћеш имати бар имало образа да одеш сам кад изгубимо још једну против Звезде

Marko

pre 1 godinu

Svi imaju neke probleme, to što se ne koriste Trifunovic, Vukcevic, Glas, to je trenerov problem, jer svi oni mogu bar po 10 min dati svoj doprinos, kako u Zvezdi godinama igra Lazic npr ... Problem je u načinu na koji se igra jer odbrane nema, a u napadu sve individualno, čemu onda trener, šta se uopšte vežba, ka da nije te publike, kanatali bi vas svi, ali očito ni publika ne pomaže... Sve u svemu sramota je blaga reč kako igra Partizan I prošle i ove godine ...

prof

pre 1 godinu

Mučno je gledati kako već treću utakmicu za redom Partizan svaki napad primi koš, nemaju stranci taj osećaj da "izginu" u odbrani pred ovakvom publikom.

idemoooo

pre 1 godinu

Ne mogu vise da zadrzim bol. Ne pomazu tablete uz sav alkohol. I placem Miso moj, placem pred strancima. Jos ukus tuge tece na mojim nepcima

Drvo

pre 1 godinu

Majstor za uzimanje love na foru veće deceniju bez ikakvih rezultata. U Feneru 50m budžet, sako jedna EL u osam sezona, ovde najveći budžet ikad i top 17.

Drvo

pre 1 godinu

Majstor za uzimanje love na foru veće deceniju bez ikakvih rezultata. U Feneru 50m budžet, sako jedna EL u osam sezona, ovde najveći budžet ikad i top 17.

profa

pre 1 godinu

Pa ja sam kriv zbog toga. Igraš utakmicu evrolige i to sa produžetkom sa samo sedam igrača, od kojih ti samo dvojica igraju odbranu.
Hoćemo Đorđevića.

Bibi

pre 1 godinu

Prijavite ga za kvadraturu kruga,svaka konferencija za srce grize.Tačno nije lagao za lesora,nije mogao celu,igrao 39,5 min,tih pola minuta zbog povrede lakta je morao na klupu,tad se sve prelomilo :)

Tormund

pre 1 godinu

Stvarno mi mnogo zao Zeljka, kakve problema čovek ima i kamen bi zaplakao. Zamisli samo ulozis 10-15 miliona u tim i konstantno kukas na povrede 2 igrača. Samo me zanima kako je to Lesor bio povređen protiv Zvezde, a večeras odigrao regilarnih 40 minuta. Elem, poraz kao poraz, dobrodošli u Evroligu, takve stvari se dešavaju ali već se strane vidi da tu nešto debeli ne stima... glavni fazon u igri je da Lesor zakuca 2-3 puta i da onda on, Ledej i Panter skacu jedan na drugog i urlaju. Pa nije ovo Harlem Globetrotters, ovo je bre evropska košarka i ovde se traže jos neke stvari.

evropejac

pre 1 godinu

Panteri po direktivi napadaju najvećeg, po broju lajkova vidi se da su plaćeni botovi.
(King, 2. decembar 2022 08:47)

Ako nisi primetio, ne napadaju ga već se SPRDAJU SA NJIM!

bvb

pre 1 godinu

Pita ga novinarka kalo to da od Valensije koja nije krem EL izgube, a on prica kako su jako ozbiljna ekipa?! Imaju ljudi 5 poraza u nizu, dosli bez Van Rosoma i Prepelica koji su u Valensiji osovina ekipe i ubace im 100 poena.

nikola

pre 1 godinu

Pocinje konferenciju: lesor lakak ( covek razvaljuje igrace i obruce danas), nema dovoljno igraca, trening… jos par poraza pa ce krenuti da prica kao sto je pricao kad jer reprezentacija izgubila.

Džoni

pre 1 godinu

Čovek od starta igra sa 7 igrača i tako svaki meč. I dok je imao više igrača na raspolaganju igrao je sa ovih 7. Jednostavno iscrpeo ekipu i kad se lomi nemaju snage i koncentracije da stegnu. A ruku na srce nema baš ni nekog košarksškog iq u ekipi da bi moglo da se igra lakše. Partizanu ove sezone jedino fali Aleksa, ali sad da bi i on pravio čuda, ne bi i on dečko više srlja nego što smisleno odigra. Smajli dečko nema glavu, sve ostalo ima, ali... On je bio bolji igrač dok ga nije Obradović trenirao? Previše je fizike, a premalo intelekta u rosteru.

Iskren

pre 1 godinu

Zamisli najveci svih vremena nema trening…zamisli ima tretman kao sve druge ekkpe..nije navikao covek na to…nije do njega, svi ga gaze jer ima isti tretman kao svi. Kmee, kmeeee

Тома

pre 1 godinu

Da li je moguće da se nakon 4 uzastopna poraza i sve katastrofalnije odbrane svoje ekipe (koju čine milionski plaćeni stranci) čovek i dalje žali na neke povrede!!!???

bvb

pre 1 godinu

Sramna konferencija i pre svega jadna. Ljudi, covek koji je najtrofejniji trener u Evropi, legenda kosarke ovako da prica. Slegao ramenima, manji od makovog zrna kuka kako nema igrače. Ima ubedljivo najskuplji tim u istoriji ovih prostora i zapeva. Bez trunke dostojanstva. Vadi se na izostanke Koprivice i Smailagica koji i da au tu ne bi dobili vise od 5min.

Arigosakic

pre 1 godinu

Željko ima nas koji smo bili u Areni. Ekipa deluje kao da ae prvi put vide u životu.
Realno si Kari broj 2. Izmene praviš katastrofa. Verovatno te godine pregazile.
Idi bolje sam nego mi da te teramo.
Poštovanje je jedno za ono što ai uradio ali ti nas zajebavaš sada.

o0o

pre 1 godinu

cudi me da Zeljko nije rekao " iznenadili su nas sto nisu igrali u narandzastim dresovima...nismo imali odgovor na njihove belo crne dresove-zalicemo se Evroligi"...

Retro

pre 1 godinu

Za ove dve godine isterali ste Mozlija, Thomasa, Jankovića, Miletića i Stepanovića. A tu je i Kuruc tri na četiri.

Doveli Lesora, Koprivicu i Bordžijanskog ili kako već na pet i Ledeja, Smailagica, Vukčevića na četiri.

Pišem samo o visokim igračima.

Možda je mogao taj Miletić da ostane ili da se dovede neki jeftiniji igrač za klupu.

Ali ne, mora da ima 14 top igrača da bi bio taj.

Mikii

pre 1 godinu

"Utisci mogu da budu različiti. Razlog je jedan jedini, a to je da nemamo trening.

Razlog je jedan jedini, a to je da je protivnik bio bolji. Da li ćemo ikada to da priznamo sebi? Bez preteranog palamuđenja i raznih izgovora. Inače, ako ste izgubili u Beogradu, u Valensiji nećete dobro proći. Izgleda da je i četvrti španski tim misaona imenica za nas. E, moj Obradoviću.

Kukatilo

pre 1 godinu

Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nijednu priliku ne propuste da to iznova dokažu.
(Randy Marsh, 02. decembar 2022 09:27)

Pa gde si ti muceni Rendi? Jel si dobro?

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Хајде што овог ниси видео од понедељка али што ниси видео ове што седе на клупи?
Имају ли они право да играју?

petar

pre 1 godinu

Jako puno stvari tu ne štima: Nemamo nikakav prodor do koša, sve šuteri, pik and roll ne znamo da uradimo u napadu(Lesor pravi blok ledjima, sramota) a u odbrani pik and roll nam je nuklearna fizika.

Istina leči...

pre 1 godinu

Sem Reala, Barselone, Fenerbahčeta i Efesa, sve ostale ekipe su tu negde i dobijaće i gubiti u serijama, kako-kad ih stigne umor ili odustvo ponekog igrača zbog bolesti ili povrede. Ekipe koje budu imale manje takvih problema, biće na pozicijama od 5 do 8.
Zvezdi i Partizanu mnogo sreće kroz tu ''klanicu'', nadam se da će bar jedna ekipa biti među osam.

davor

pre 1 godinu

Da li on vidi šta navijači misle o njemu i njegovom vođenju ekipe?
Milion puta je rekao da mnogo poštuje grobare, pa bi bilo lepo i da ih stvarno ispoštuje i podnese ostavku. Zaista tužan kraj jedne bogate karijere...

super

pre 1 godinu

po igračima se vidi nezainteresovanost za utakmicu ali sumnjivo mi je za Lesora protiv Zvezde nije igrao nešto puno a sad 20 poena???

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Randy Marsh, gde si Radny legendo? Sta ima? Zar nije po tebi juce poceno niz od 6 pobeda? A dobila vas Valensija sa stotkom? Nista onda. Puno pozdrava legendo, izdrzi ti nama sav ovaj bol.

Zoran

pre 1 godinu

На званичном сајту АБА лиге стоји да КК Партизан има 16 регистрованих играча.Не знам да ли су сви ти регистровани и за ЕЛ,али и ако нису сви за играње,тренинг могу да одраде.Ако је истина да је Копривица повређен,Смаилагић болестан,то је 14 играча за тренинг,сасвим довољно.Али овоо кукање за недовољан број жељених тренинга да каже тренер почетник,па и да разумемо.Али Обрадовић,који је годинама у ЕЛ,као није знао шта га чека у ЕЛ,да има пуно утакмица,пуно путовања,мањи број термина за тренинге,је стварно вређање интелигенције.Сви клубови који су сада у ЕЛ и играју нека своја национална првенства су у истом положају,истој ситуацији.Кад си знао шта те чека,што сада кукаш?Што си прихватио тај напоран посао и темпо играња и оптерећења?То важи и за све играче и све тренере клубова који играју Евролигу.

Dragan Lo

pre 1 godinu

Igra Partizana tokom novembra iz lepe došla je do smešne. Verujem da dosta povreda jesu razlog, ali vidim i krajnju neozbiljnost.

o0o

pre 1 godinu

Sve u jedan stih stane
"dzaba vam novci moji sinovci"
I imam jedan predlog da se imenu Partizan doda Legija( ili Legion de etrangere)...

Aster Blistok

pre 1 godinu

partizan posle poraza od Zvezde u ABA funalu niko nije mogao da nadje do početka ove godine!!!! Ovaj sada ne može Smajlija da nadje četiri dana posle poraza od Zvezde. Ja bih apelovao na moju Zvezdu da ih pusti sledeću u Evroligi jer nije nemoguće da če pobeći iz iste ako izgube!!!! Nije mi za drugo, nego brukače nas.

onako

pre 1 godinu

view

Koliko ste kako vi kažete "košarkaški nepismeni"?

Kada se kida u odbrani ne pogađa se u ovakvim procentima...to mogu samo par igrača u Evropi.

Može Papapetru i niko više u KKP ali on je van forme.

Vašim igračima je duša u nosu i na ovaj cirkus koji prikazuju a zamislite da još prate nogama u odbrani, da skaču...
Nema ništa od toga a ni od vas, očekujem na kraju sezone raspad ove sramotne i bezobrazno stvorene plastike.

Tu ste parama i ničim više, vi ste pokojnici kojima Vlada Srbije daje veštačko disanje.

aleksaczv

pre 1 godinu

Jasno je da se plasite Obradovica ali sa malo, samo malo boljom odbranom, svakog bi pobedio i pobedjivace. To je jasno i zato strah stvara imaginarijum.
(View, 02. decembar 2022 12:45)

Decko, imaginarijum koji opisujes je samo tvoj. To "samo malo boljom odranom" traje od kada je dosao Obradovic.
Nasa najveca prednost je upravo on. Skidam kapu za sve uspehe koje je imao, ali mora se znati kada je dosao kraj. Sto pre priznate bice vam bolje i lakse.
Ali, kao sto necu cuti Uprava NAPOLJE u FK CZV, tako necu cuti ni Obradovicu odlazi.

Алекса

pre 1 godinu

Имају ли они право да играју?
(Црвена звезда 1913, 2. decembar 2022 14:39)

Неће имати у КЛС, као ни прошле године...

Ценим да ће Обрадовић да заигра на кецу а Савић на петици, док ће Остоја и даље да им буде шести најкориснији играч

Milan

pre 1 godinu

napravio je partizan grubu gresku sa papapetruom, bolje da su doveli singletona, sve ostalo je ok, smajli na pet sa koprivicom i tristan na trojci sa nanelijem, exum da im pripomogne, avramovic da rastereti madara i exuma na kecu. Grk je greska i novopridosli Slovak koji nikakvu ulogu ne igra, niti će. Oni nemaju para za Singletona zbog grka. inace navijam za zvezdu od malena i ovde sto neki komentarisu igracw partizan kako ne daju doprinos, pre svih Panter, je nebuloza, problem je iskljucivo Papapetru i nesreca sa povredama. ali, ako trener to ne uvidja onda je i on problem. 'Igram sa onim sto imam' dovodjenje Brodzijanskog je pokazivanje ozbiljne slabosti, jer sta ce tacno biti njegov doprinos.

Slaviša

pre 1 godinu

Obradovič kad nema nba zvezda kao u Grčkoj i Turskoj nemože nikog ozbiljnog da dobije recimo Zvezda je pre imala problem sa trenerom i menjali su doveli Duška Ivanoviča koji je za našeg Obradoviča košarkaški doktor i rešili problem i sad pokazuju da dobro igraju i bez puno stranaca kao u Partizanu ovaj Obradovič odavno treba da ode ništa nikakve akcije od našeg Obrada.

Simke

pre 1 godinu

Tesko je osvojiti 1 titulu Evro Lige,a osvojiti 9,to je skoro naucna fantastika...Tako da prigovarati Obradovicu i kritikovati ga za trenerski rad je zaista potpuno suludo.....I drugi treneri su imali velike budzete pa nisu u karijeri uspjeli osvojiti ni 2 titule.

View

pre 1 godinu

Da li on vidi šta navijači misle o njemu i njegovom vođenju ekipe?
Milion puta je rekao da mnogo poštuje grobare, pa bi bilo lepo i da ih stvarno ispoštuje i podnese ostavku. Zaista tužan kraj jedne bogate karijere...
(davor, 02. decembar 2022 11:30)

Jasno je da se plasite Obradovica ali sa malo, samo malo boljom odbranom, svakog bi pobedio i pobedjivace. To je jasno i zato strah stvara imaginarijum.

Стара школа

pre 1 godinu

Какав кошмар за навијаче Партизана: први децембар, а они су већ иза "распале Звезде" у свим такмичењима, успут понижени у дербију.

Simke

pre 1 godinu

Tesko je osvojiti 1 titulu Evro Lige,a osvojiti 9,to je skoro naucna fantastika...Tako da prigovarati Obradovicu i kritikovati ga za trenerski rad je zaista potpuno suludo.....I drugi treneri su imali velike budzete pa nisu u karijeri uspjeli osvojiti ni 2 titule.

View

pre 1 godinu

Da li on vidi šta navijači misle o njemu i njegovom vođenju ekipe?
Milion puta je rekao da mnogo poštuje grobare, pa bi bilo lepo i da ih stvarno ispoštuje i podnese ostavku. Zaista tužan kraj jedne bogate karijere...
(davor, 02. decembar 2022 11:30)

Jasno je da se plasite Obradovica ali sa malo, samo malo boljom odbranom, svakog bi pobedio i pobedjivace. To je jasno i zato strah stvara imaginarijum.

Drvo

pre 1 godinu

Majstor za uzimanje love na foru veće deceniju bez ikakvih rezultata. U Feneru 50m budžet, sako jedna EL u osam sezona, ovde najveći budžet ikad i top 17.

idemoooo

pre 1 godinu

Ne mogu vise da zadrzim bol. Ne pomazu tablete uz sav alkohol. I placem Miso moj, placem pred strancima. Jos ukus tuge tece na mojim nepcima

profa

pre 1 godinu

Pa ja sam kriv zbog toga. Igraš utakmicu evrolige i to sa produžetkom sa samo sedam igrača, od kojih ti samo dvojica igraju odbranu.
Hoćemo Đorđevića.

Зорг

pre 1 godinu

Није сагласан да је Партизан одиграо лошу одбрану против Валенсије?! Не, него је одиграо још једном одличну одбрану, примили смо мање од 110 кошева. Бруко једна, замрзеће те сви навијачи због твоје неспособности и сујете а био си свима омиљен. Ваљда ћеш имати бар имало образа да одеш сам кад изгубимо још једну против Звезде

Drvo

pre 1 godinu

Majstor za uzimanje love na foru veće deceniju bez ikakvih rezultata. U Feneru 50m budžet, sako jedna EL u osam sezona, ovde najveći budžet ikad i top 17.

prof

pre 1 godinu

Mučno je gledati kako već treću utakmicu za redom Partizan svaki napad primi koš, nemaju stranci taj osećaj da "izginu" u odbrani pred ovakvom publikom.

Marko

pre 1 godinu

Svi imaju neke probleme, to što se ne koriste Trifunovic, Vukcevic, Glas, to je trenerov problem, jer svi oni mogu bar po 10 min dati svoj doprinos, kako u Zvezdi godinama igra Lazic npr ... Problem je u načinu na koji se igra jer odbrane nema, a u napadu sve individualno, čemu onda trener, šta se uopšte vežba, ka da nije te publike, kanatali bi vas svi, ali očito ni publika ne pomaže... Sve u svemu sramota je blaga reč kako igra Partizan I prošle i ove godine ...

Milan

pre 1 godinu

napravio je partizan grubu gresku sa papapetruom, bolje da su doveli singletona, sve ostalo je ok, smajli na pet sa koprivicom i tristan na trojci sa nanelijem, exum da im pripomogne, avramovic da rastereti madara i exuma na kecu. Grk je greska i novopridosli Slovak koji nikakvu ulogu ne igra, niti će. Oni nemaju para za Singletona zbog grka. inace navijam za zvezdu od malena i ovde sto neki komentarisu igracw partizan kako ne daju doprinos, pre svih Panter, je nebuloza, problem je iskljucivo Papapetru i nesreca sa povredama. ali, ako trener to ne uvidja onda je i on problem. 'Igram sa onim sto imam' dovodjenje Brodzijanskog je pokazivanje ozbiljne slabosti, jer sta ce tacno biti njegov doprinos.

Istina leči...

pre 1 godinu

Sem Reala, Barselone, Fenerbahčeta i Efesa, sve ostale ekipe su tu negde i dobijaće i gubiti u serijama, kako-kad ih stigne umor ili odustvo ponekog igrača zbog bolesti ili povrede. Ekipe koje budu imale manje takvih problema, biće na pozicijama od 5 do 8.
Zvezdi i Partizanu mnogo sreće kroz tu ''klanicu'', nadam se da će bar jedna ekipa biti među osam.

bvb

pre 1 godinu

Sramna konferencija i pre svega jadna. Ljudi, covek koji je najtrofejniji trener u Evropi, legenda kosarke ovako da prica. Slegao ramenima, manji od makovog zrna kuka kako nema igrače. Ima ubedljivo najskuplji tim u istoriji ovih prostora i zapeva. Bez trunke dostojanstva. Vadi se na izostanke Koprivice i Smailagica koji i da au tu ne bi dobili vise od 5min.

bvb

pre 1 godinu

Pita ga novinarka kalo to da od Valensije koja nije krem EL izgube, a on prica kako su jako ozbiljna ekipa?! Imaju ljudi 5 poraza u nizu, dosli bez Van Rosoma i Prepelica koji su u Valensiji osovina ekipe i ubace im 100 poena.

Aster Blistok

pre 1 godinu

partizan posle poraza od Zvezde u ABA funalu niko nije mogao da nadje do početka ove godine!!!! Ovaj sada ne može Smajlija da nadje četiri dana posle poraza od Zvezde. Ja bih apelovao na moju Zvezdu da ih pusti sledeću u Evroligi jer nije nemoguće da če pobeći iz iste ako izgube!!!! Nije mi za drugo, nego brukače nas.

o0o

pre 1 godinu

Sve u jedan stih stane
"dzaba vam novci moji sinovci"
I imam jedan predlog da se imenu Partizan doda Legija( ili Legion de etrangere)...

Džoni

pre 1 godinu

Čovek od starta igra sa 7 igrača i tako svaki meč. I dok je imao više igrača na raspolaganju igrao je sa ovih 7. Jednostavno iscrpeo ekipu i kad se lomi nemaju snage i koncentracije da stegnu. A ruku na srce nema baš ni nekog košarksškog iq u ekipi da bi moglo da se igra lakše. Partizanu ove sezone jedino fali Aleksa, ali sad da bi i on pravio čuda, ne bi i on dečko više srlja nego što smisleno odigra. Smajli dečko nema glavu, sve ostalo ima, ali... On je bio bolji igrač dok ga nije Obradović trenirao? Previše je fizike, a premalo intelekta u rosteru.

evropejac

pre 1 godinu

Panteri po direktivi napadaju najvećeg, po broju lajkova vidi se da su plaćeni botovi.
(King, 2. decembar 2022 08:47)

Ako nisi primetio, ne napadaju ga već se SPRDAJU SA NJIM!

o0o

pre 1 godinu

cudi me da Zeljko nije rekao " iznenadili su nas sto nisu igrali u narandzastim dresovima...nismo imali odgovor na njihove belo crne dresove-zalicemo se Evroligi"...

Dragan Lo

pre 1 godinu

Igra Partizana tokom novembra iz lepe došla je do smešne. Verujem da dosta povreda jesu razlog, ali vidim i krajnju neozbiljnost.

Bibi

pre 1 godinu

Prijavite ga za kvadraturu kruga,svaka konferencija za srce grize.Tačno nije lagao za lesora,nije mogao celu,igrao 39,5 min,tih pola minuta zbog povrede lakta je morao na klupu,tad se sve prelomilo :)

Kukatilo

pre 1 godinu

Nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača. Nijednu priliku ne propuste da to iznova dokažu.
(Randy Marsh, 02. decembar 2022 09:27)

Pa gde si ti muceni Rendi? Jel si dobro?

onako

pre 1 godinu

view

Koliko ste kako vi kažete "košarkaški nepismeni"?

Kada se kida u odbrani ne pogađa se u ovakvim procentima...to mogu samo par igrača u Evropi.

Može Papapetru i niko više u KKP ali on je van forme.

Vašim igračima je duša u nosu i na ovaj cirkus koji prikazuju a zamislite da još prate nogama u odbrani, da skaču...
Nema ništa od toga a ni od vas, očekujem na kraju sezone raspad ove sramotne i bezobrazno stvorene plastike.

Tu ste parama i ničim više, vi ste pokojnici kojima Vlada Srbije daje veštačko disanje.

Црвена звезда 1913

pre 1 godinu

Хајде што овог ниси видео од понедељка али што ниси видео ове што седе на клупи?
Имају ли они право да играју?

Slaviša

pre 1 godinu

Obradovič kad nema nba zvezda kao u Grčkoj i Turskoj nemože nikog ozbiljnog da dobije recimo Zvezda je pre imala problem sa trenerom i menjali su doveli Duška Ivanoviča koji je za našeg Obradoviča košarkaški doktor i rešili problem i sad pokazuju da dobro igraju i bez puno stranaca kao u Partizanu ovaj Obradovič odavno treba da ode ništa nikakve akcije od našeg Obrada.

Arigosakic

pre 1 godinu

Željko ima nas koji smo bili u Areni. Ekipa deluje kao da ae prvi put vide u životu.
Realno si Kari broj 2. Izmene praviš katastrofa. Verovatno te godine pregazile.
Idi bolje sam nego mi da te teramo.
Poštovanje je jedno za ono što ai uradio ali ti nas zajebavaš sada.

Mikii

pre 1 godinu

"Utisci mogu da budu različiti. Razlog je jedan jedini, a to je da nemamo trening.

Razlog je jedan jedini, a to je da je protivnik bio bolji. Da li ćemo ikada to da priznamo sebi? Bez preteranog palamuđenja i raznih izgovora. Inače, ako ste izgubili u Beogradu, u Valensiji nećete dobro proći. Izgleda da je i četvrti španski tim misaona imenica za nas. E, moj Obradoviću.

nikola

pre 1 godinu

Pocinje konferenciju: lesor lakak ( covek razvaljuje igrace i obruce danas), nema dovoljno igraca, trening… jos par poraza pa ce krenuti da prica kao sto je pricao kad jer reprezentacija izgubila.

Тома

pre 1 godinu

Da li je moguće da se nakon 4 uzastopna poraza i sve katastrofalnije odbrane svoje ekipe (koju čine milionski plaćeni stranci) čovek i dalje žali na neke povrede!!!???

super

pre 1 godinu

po igračima se vidi nezainteresovanost za utakmicu ali sumnjivo mi je za Lesora protiv Zvezde nije igrao nešto puno a sad 20 poena???

Iskren

pre 1 godinu

Zamisli najveci svih vremena nema trening…zamisli ima tretman kao sve druge ekkpe..nije navikao covek na to…nije do njega, svi ga gaze jer ima isti tretman kao svi. Kmee, kmeeee

petar

pre 1 godinu

Jako puno stvari tu ne štima: Nemamo nikakav prodor do koša, sve šuteri, pik and roll ne znamo da uradimo u napadu(Lesor pravi blok ledjima, sramota) a u odbrani pik and roll nam je nuklearna fizika.

Tormund

pre 1 godinu

Stvarno mi mnogo zao Zeljka, kakve problema čovek ima i kamen bi zaplakao. Zamisli samo ulozis 10-15 miliona u tim i konstantno kukas na povrede 2 igrača. Samo me zanima kako je to Lesor bio povređen protiv Zvezde, a večeras odigrao regilarnih 40 minuta. Elem, poraz kao poraz, dobrodošli u Evroligu, takve stvari se dešavaju ali već se strane vidi da tu nešto debeli ne stima... glavni fazon u igri je da Lesor zakuca 2-3 puta i da onda on, Ledej i Panter skacu jedan na drugog i urlaju. Pa nije ovo Harlem Globetrotters, ovo je bre evropska košarka i ovde se traže jos neke stvari.

Retro

pre 1 godinu

Za ove dve godine isterali ste Mozlija, Thomasa, Jankovića, Miletića i Stepanovića. A tu je i Kuruc tri na četiri.

Doveli Lesora, Koprivicu i Bordžijanskog ili kako već na pet i Ledeja, Smailagica, Vukčevića na četiri.

Pišem samo o visokim igračima.

Možda je mogao taj Miletić da ostane ili da se dovede neki jeftiniji igrač za klupu.

Ali ne, mora da ima 14 top igrača da bi bio taj.

davor

pre 1 godinu

Da li on vidi šta navijači misle o njemu i njegovom vođenju ekipe?
Milion puta je rekao da mnogo poštuje grobare, pa bi bilo lepo i da ih stvarno ispoštuje i podnese ostavku. Zaista tužan kraj jedne bogate karijere...

aleksaczv

pre 1 godinu

Jasno je da se plasite Obradovica ali sa malo, samo malo boljom odbranom, svakog bi pobedio i pobedjivace. To je jasno i zato strah stvara imaginarijum.
(View, 02. decembar 2022 12:45)

Decko, imaginarijum koji opisujes je samo tvoj. To "samo malo boljom odranom" traje od kada je dosao Obradovic.
Nasa najveca prednost je upravo on. Skidam kapu za sve uspehe koje je imao, ali mora se znati kada je dosao kraj. Sto pre priznate bice vam bolje i lakse.
Ali, kao sto necu cuti Uprava NAPOLJE u FK CZV, tako necu cuti ni Obradovicu odlazi.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Randy Marsh, gde si Radny legendo? Sta ima? Zar nije po tebi juce poceno niz od 6 pobeda? A dobila vas Valensija sa stotkom? Nista onda. Puno pozdrava legendo, izdrzi ti nama sav ovaj bol.

Zoran

pre 1 godinu

На званичном сајту АБА лиге стоји да КК Партизан има 16 регистрованих играча.Не знам да ли су сви ти регистровани и за ЕЛ,али и ако нису сви за играње,тренинг могу да одраде.Ако је истина да је Копривица повређен,Смаилагић болестан,то је 14 играча за тренинг,сасвим довољно.Али овоо кукање за недовољан број жељених тренинга да каже тренер почетник,па и да разумемо.Али Обрадовић,који је годинама у ЕЛ,као није знао шта га чека у ЕЛ,да има пуно утакмица,пуно путовања,мањи број термина за тренинге,је стварно вређање интелигенције.Сви клубови који су сада у ЕЛ и играју нека своја национална првенства су у истом положају,истој ситуацији.Кад си знао шта те чека,што сада кукаш?Што си прихватио тај напоран посао и темпо играња и оптерећења?То важи и за све играче и све тренере клубова који играју Евролигу.

Алекса

pre 1 godinu

Имају ли они право да играју?
(Црвена звезда 1913, 2. decembar 2022 14:39)

Неће имати у КЛС, као ни прошле године...

Ценим да ће Обрадовић да заигра на кецу а Савић на петици, док ће Остоја и даље да им буде шести најкориснији играч