Nova vest
Košarka

Petak, 09.09.2022.

09:00

Lučić: Razlika u kvalitetu je evidentna

Kapiten reprezentacije Srbije, Vladimir Lučić, rekao je kako je razlika u kvalitetu naše i ostalih selekcija iz grupe evidentna.

Izvor: B92

Autor:B92

Lučić: Razlika u kvalitetu je evidentna
Foto: FIBA

"Dominirali smo kroz grupnu fazu. Svaku utakmicu smo počeli odlično i zasluženo smo završili prvi deo bez poraza", rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Vladimir Lučić posle pobede nad Poljskom 96:69 u poslednjem kolu prve faze Evropskog prvenstva.

Srbija sa "pet od pet" ide u nokaut fazu i u nedelju od 18 sati u Berlinu igraće u osmini finala protiv Italije.

"Razlika u kvalitetu je evidentna. Mislim da smo i ostale utakmice imali veliku razliku. Jednostavno smo kvalitetniji od rivala sa kojima smo igrali prethodnih dana, ali očekujemo velike izazove u nastavku takmičenja", izjavio je Lučić.

Kapiten Srbije navodi da igrači nisu previše gledali rivale, već da se koncentrišu samo na svoju igru.

"Nismo pratili previše druge jer smo želeli da ostanemo prevashodno koncentrisani na nas same. Znamo da idemo na Italijane i znamo da je ceo kostur jako težak. Put do samog kraja je veliki izazov, mnogo kvalitetnih ekipa. Svakako imamo iskustva sa Italijanima, igrali smo u Hamburgu i već počinjemo da se spremamo za njih", poručio je Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve