Komentari: Kejn: Ako nekoga zlostavljate – niste navijači!

Kapiten Engleske Hari Kejn kritikovao je one koji su na na rasnoj osnovi vređali trojicu fudbalera koji su promašili jedanaesterce u porazu od Italije

Pošaljite komentar
 1. Jedno sam primetio, a to je da su svi Italijani plakali od igrača do stručnog štaba do navijača, a vi ste navodno tešili svoje saigrače i nisam primetio da ste se nešto emotivno uznemirili vi englezi, da vam je bilo krivo... Tri izmene u 120' minutu i sve tri izvode penal...očigledno je trener hteo da postane heroj, jer da su osvojili, svi bi ozišli u legende...gluplji potez dugo nisam video... Trener engleske je upropastio ovim momcima reprezentativne karijere, jer su sada na ozbilnjom udaru sa svih strana...
  (Life coach, 13. jul 2021 11:53)

  # Link komentara

 2. E, zabole ih...

  Sada se tek vidi koji uticaj ima vaše klečanje! Vaše društvo je u osnovi rasističko, niste se vi još uvek oslobodili robovlasničkih shvatanja. To je tamo duboko ukorenjeno. O žalosti za kolonijalnim vremenima da i ne pričamo.
  Još kad počnete da pričate o "our values" i "human rights"! Pogledajte se u ogledalo i razmislite zašto vas većina svetske populacije baš i ne voli, mislim tzv. Great Britain.
  (Zoran, 13. jul 2021 09:22)

  # Link komentara

 3. Englezi bili i ostali sljam.
  (Raci, 13. jul 2021 09:17)

  # Link komentara

 4. Hoće li UEFA da reaguje na rasističke ispade ovih Engleza!?
  (palman braht, 13. jul 2021 09:12)

  # Link komentara

 5. Kakvi crni navijaci, to su englezi!
  (realnost, 13. jul 2021 09:11)

  # Link komentara

 6. Svi dokazuju svoju vrijednos pobijedama, kako drugačije, inače Francuska je imala podosta crnih igrača kada je osvojila svijetsko prvenstvo, niko nije riječ rekao o crnim igračima, čak je bila priča da je Afrika osvojila, Afrikanci su se šalili na račun toga, znači sve se svodi na rezultat.
  (Peđa, 13. jul 2021 09:08)

  # Link komentara

 7. Ja samo ne razumem odakle Englezima ideja da mogu osvojiti EP. Pa to je posle nase, tradicionalno, mozda najgubitnickija reprezentacija Evrope.
  (Moltisanti, 13. jul 2021 09:01)

  # Link komentara