Ponedeljak, 28.06.2021.

20:00

Mbape je tragičar – Švajcarska izbacila Francusku posle "vatrometa" i penala! VIDEO

Francuska je eliminsana sa Evropskog prvenstva! Švajcarska je pobedila svetskog šampiona posle 3:3 u 120 minuta i 5:4 posle boljeg izvođenja penala.

Izvor: SS

Mbape je tragièar – Švajcarska izbacila Francusku posle "vatrometa" i penala! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

331 Komentari

Sortiraj po:

VUK

pre 2 godine

Uspoređuje nešto što se igra svake četiri godine s LP.
Da li ti je isto El u Basketu ili OI.
(?, 29. jun 2021 16:05) Turnir u basketu na OI je najdosadnije takmičenje u sportu. Gledanost skoro nikakva. Kada bi košarka živela od tog turnira , umrla bi da davno.

?

pre 2 godine

Profesionalni fudbal koji se igra u LŠ i prvenstvo nacionalnih reorezentacija , ne može da se poredi. To su dva različita sporta. Svaki vrhunski igrač bi sve dao na svetu da podigne "klempu" pehar LŠ. To je najteže u fudbalu , a i ubedljivo najplaćenije. Mbape i njegovi drugari i pored skoro milijardu evra uloženih u Marsej poslednjih godina to ne mogu. Od minulog rada se ne živi u fudbalu. 2018 je prošla. Šta je Mbape van svog " sela" osvojio ove godine ? Dao gol na EP ? U njegovim godinama C.Ronaldo je već po sezoni davao preko 40 golova. Mali je promašio sport , tj. teren. 3 metra pored trave je atletska staza , 100,200 ,400 metara...i nek sprinta. Ima nas koji volimo golove i veštinu igranja nogom.
(VUK, 29. jun 2021 10:32)

Uspoređuje nešto što se igra svake četiri godine s LP.
Da li ti je isto El u Basketu ili OI.

Mediterano Blanco

pre 2 godine

Mislim da je ovo prvo cetvrtfinale za Švajcarsku na EURU ikada,samim tim i njihvoh najbolji plasman na EURIMA,šteta što nisam gledao drugo poluvreme Franciska-Švajcarska,izgleda je bio slicam tok utakmice kao Španija-Hrvatska,plus isti rezltat na kraju 3-3,samo što je ovde epilog bio drugaciji i bili su penali,prvi pu na ovom EURU,kada mi je burazer sinoc rekao da Francuzi vode 3-1,rekao,gotovo,sledi romanski klasik i rivalitet u sportu u zadnjoj deceniji Espana-France a u fudbalu se odavno nisu sreli,za razliku od ostalih ekipnih sportova i to u cetvrtfinalu,ali avaj Švajcarska ih stigla i prošla na penale,šteta što nisam sve to ispratio do kraja,izgleda su juce bile najbolje tekme na EURU.Što se tice cetvrtfinala Espana-Švajcarska,oni su se sastali zadnji put mislim na Svetskom 2006 u Nemackoj u grupu u prvom kolu i tada je Espana izgubila jedan nula od Švajcarske,tada je Švajcarska bila debitant na Svetskom i odmah napravila solidan rezultat prošla grupu i u osmini finala ih izbacila neugodna Ukrajina sa Ševcenkom na penale,tada je i poceo uspon švajcarske reprezentacije,tako da sve je moguce,ali Espana je blagi favorot protiv Švajcarske i svim srcem sam uz Espana,bamonooss.

4k4.Dex

pre 2 godine

@toto
Granit Xaka? Pa mi sad upravo imamo bar 3 bolja a nekada smo imali i cele timove. bolje od Xake. Ti kao da je Xaka Dejan Savićević a ne prosečan evropski veznjak.

Koje nebuloze

pre 2 godine

Nikad Srbijanci neće imati takvog igrača kao što je Granit Xhaka.
(toto, 29. jun 2021 08:01)

Kakva besmislica. Imali smo i bolje od pomenutog u prošlosti, a izraz "nikad" koji pojedinci koriste, odraz je ordinarne gluposti. Kao da se u Srbiji za 10, 20, 30 godina, neće igrati fudbal i rađati talentovana deca.

drago

pre 2 godine

Dosada ste pricali da je Hrvatska na SP izgubila od prve ozbiljne ekipe?
Jesu li sad Francuzi ozbiljna ili neozbiljna ekipa posto su ispali u osmini? Dajte se odlučite.
A u 4-finalu je prošla Danska koju smo izbacili sa SP i Svica koju smo prije pola godine pobijedili na njihovom terenu.
Na kraju će od velesila ostati samo Italija i Engleska, repke koje odavno nisu stigle do finala.


VUK

Onda Hrvati svake godine postižu uvjerljivo najtezu stvar posto svake godine osvoje LP.

VUK

pre 2 godine

Mbape je vec svetski prvak,a tek mu je 22-ga godina.
(cosmo, 29. jun 2021 08:46) Profesionalni fudbal koji se igra u LŠ i prvenstvo nacionalnih reorezentacija , ne može da se poredi. To su dva različita sporta. Svaki vrhunski igrač bi sve dao na svetu da podigne "klempu" pehar LŠ. To je najteže u fudbalu , a i ubedljivo najplaćenije. Mbape i njegovi drugari i pored skoro milijardu evra uloženih u Marsej poslednjih godina to ne mogu. Od minulog rada se ne živi u fudbalu. 2018 je prošla. Šta je Mbape van svog " sela" osvojio ove godine ? Dao gol na EP ? U njegovim godinama C.Ronaldo je već po sezoni davao preko 40 golova. Mali je promašio sport , tj. teren. 3 metra pored trave je atletska staza , 100,200 ,400 metara...i nek sprinta. Ima nas koji volimo golove i veštinu igranja nogom.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Nema njima sreće sa onim baksuzom Benzemom. Šta mu je trebalo njega da pozove ne znam, ali odmah mi je bilo jasno da neće daleko dogurati.
(mali ministar, 29. jun 2021 07:31)

Da im ne bi tog Benzeme niko gol ne bi mogao da da. Mpape izgubljen u oblacima,Grizman ni on sam ne zna gde i sta igra. Jedino Pogba odusevio na sredini,doktorski delio lopte,davao golove maestralne ali dzaba. Desamp mora hitno da ide jer ovo sto on igra sa ovakvom reprezentacijom je bruka i sramota,u rangu naseg Krstajica i Curcica svojevremeno.

Hepekiran

pre 2 godine

Tek su mu 22 god. Jos ima prostora za napredak, nije dosegao svoj vrhunac a vec je svetski prvak sa veoma bitnom ulogom. Pred njim su jos 3 svetska prvenstva, isto toliko evropskih, i ne bi me iznenadilo da osvoji jos poneki veliki trofej. Vestinom i znanjem zaostaje za kremom svetskog fudbala, Maradonom, R9, R10 i Mesijem, ali pronaci ce svoje mesto tu negde odmah iza njih, ako nista bar zbog trofeja. I ja sam misljenja da je Desamp veoma limitiran trener. Ova Francuska bi morala mnogo vise. Treba im neko ko ce zvezde spustit na zemlju i dovoljno ih nabrijat da pokazu sta znaju. Zidan mozda autoritetom odgovara ali i kod njega sam sumnjicav u trenersko znanje. Cec sledeca godina je svetsko, prilika da ova generacija udje u istoriju i odbrani titulu, ali sa Desampom mislim da nemaju sta traziti. Proslo su uzeli na ind kvalitet, nije bilo posebne igre.

Hepekiran

pre 2 godine

Tek su mu 22 god. Jos ima prostora za napredak, nije dosegao svoj vrhunac a vec je svetski prvak sa veoma bitnom ulogom. Pred njim su jos 3 svetska prvenstva, isto toliko evropskih, i ne bi me iznenadilo da osvoji jos poneki veliki trofej. Vestinom i znanjem zaostaje za kremom svetskog fudbala, Maradonom, R9, R10 i Mesijem, ali pronaci ce svoje mesto tu odmah negde iza njih.

Mirko Kojotovski

pre 2 godine

Treneri su postali totalni neznalci.Holanđanin Španac Francuz sa top igracima uniste sami sebe.Enrike jos imade srecu sto ima individualce a I protivnika na škrgama.
Umesto da daju 6 7 komada kao Nemci oni dopustise da utakmica uđe u produzetke.
Vadis najboljeg igraca kao zatvoricemo a onda ubaciš decka koji umesto da pogodi za 4 1 on kao lobuje golmana skoro pa na liniji.Zatim sunovrat.Dodavanje u petercu kao da je protivnik amater.Španci eto prođose iako su ovi bili zreli za 5 6 komada.
Francuzi sa top ekipom igraju tako da zamrzis fudbal.Zatim to na individualnost opet preokrenes i onda da zgazis protivnika jer su bili pogubljeni trener ih vrati u zivot.
Na kraju i ispadnu jer ne vidi da mu nadobudni klinac celu utakmicu provodi u vip loži.Daje mu zadnji penal????Ne znam ko nije osetio da maši.
Po meni najvise me fascinira Češka.
Atletski tehnicki takticki dobro vođena ekipa.
Oni bi mogli ovo uzeti

kako da ne

pre 2 godine

@Brooklyn
Ne pokusava Mbappe sam jer je takav, nego zato sto cesto nema izbora u napadu sem Benzeme koji je skroz na drugoj strani. Dešam igra igru svi nazad u ‘zoni’, tj retko vrse presing i Benzema i Mbappe ostanu napred, jedan na jednoj i drugi na drugoj strani. I onda kada dobije loptu ili moze da pokusava sam i da pretrcava ili da ceka saigrace. Cesto pokusava sam jer ima malo prostora. Da ovu ekipu vodi Tuhel, trener Čelzija ova Francuska bi gazila sve redom sa 4-5 golova. Pricam za ovaj igracki kadar koji ima Francuska. Nadam se da ce da se oproste od Dešama i da će zaigrati pravi napadacki fudbal jer imaju prejake igrace.

qwertz

pre 2 godine

Sve sami švicarci i francuzi..
(Coach, 28. jun 2021 23:59)

Nije ništa drugačije bilo ni pre nekoliko decenija, Anri, Viltord, Makelele, Viera, Trezege, Sise, Tiram, Desai... sve tamnoputi.

Scotland-20:D

pre 2 godine

Zasluženo idi dalje Švajcarci. Egal sa Francuzima veliku većinu meča. Svaka im čast kako su odigrali. Takođe Španci odlični danas. Hrvatska se trudila ali je bila mnogo lošiji rival od Švajcarske.
(4k4.Dex, 29. jun 2021 07:40)

Pa nije Hrvatska igrala protiv Švicarske.

rolex

pre 2 godine

Golmanu švajcaraca Yannu Sommeru se, u grupnoj fazi takmicenja, porodila supruga. Dobio je dozvolu da na par sati odsustvuje iz ekipe da bi ih video na kratko. Cestitke na prinovi i hvala na lekciji iz patriotizma i kako se voli svoja zemlja i postuje reprezentacija.

drago

pre 2 godine

Hrvati slave večeras! Gavranovic i Petkovic su se osvetili Francuskoj za finale SP-a.
Mnogo je velikih timova ispalo a još će jedan danas. Svi finalisti zadnja 2 prvenstva su aut.
PS Ako je mogao promasiti Mbappe može i Kramaric.

Scotland-20:D

pre 2 godine

Sine, selektor SH je Vlada Petrović inače Srbin, što se kaže mozak operacije.
(Pako Alkaser, 29. jun 2021 04:30)

Petković je Hrvat.

cosmo

pre 2 godine

Mbape je tako mlad , a već tako veliki luzer. Koja je bila privilegija gkedati Mesija i C.Ronalda dok su bili mladi.
(VUK, 29. jun 2021 07:02)

🙂 Mbape je vec svetski prvak,a tek mu je 22-ga godina.

4k4.Dex

pre 2 godine

Zasluženo idi dalje Švajcarci. Egal sa Francuzima veliku većinu meča. Svaka im čast kako su odigrali. Takođe Španci odlični danas. Hrvatska se trudila ali je bila mnogo lošiji rival od Švajcarske.

matori

pre 2 godine

ja ne gledam fudbal, ali klinac ( 20 godina) gleda...
treba da Mbape šutira penal i klinac ( kud i kamo veći od mene) kaže da ovaj nema šanse da pogodi, sa obzirom da se u poslednje vreme ispromašivao iz svih pozicija. i to šutira poslednji... i promaši.
pitanje je kako sin zna, a selektor Francuske ne zna i ne oseća takvu stvar?

djedmedjed

pre 2 godine

neka je Švicarska otišla dalje, jer je više nego pravedno da ispadne reprezentacija koja po Transfermarktu "vrijedi" preko milijardu eura,a igra već godinama kukavički nogomet. Francuzi bi s obzirom na kvalitetu igrača trebali igrati otvoreno i napadački, a ne zatvarati se u bunker i igrati na kontre protiv momčadi tipa Švicarska ili Hrvatska. Njemačka i Engleska su od velikih jedine desetljećima dosljedne u igranju ofenzivnog nogometa, te je šteta što jedni danas moraju ispasti. Navijam za Talijane jer ovaj put igraju napadački kao nikad do sad. A uz to im ( uz izuzetak ona 2 Brazilca ) igraju isključivo talijanski igrači. Jučer u početnim sastavima kod Francuske i Švicarske samo po 4 domaća momka ( to je još i puno s obzirom kako zna biti inače )

mali ministar

pre 2 godine

Nema njima sreće sa onim baksuzom Benzemom. Šta mu je trebalo njega da pozove ne znam, ali odmah mi je bilo jasno da neće daleko dogurati.

prolaznik

pre 2 godine

@top Danas je jedna reprezentacija vodila u prvom poluvremenu a imala je 0 suteva u okvir gola. Odgovor znate.
(Milunka Malina, 29. jun 2021 00:22)

Kao i milijun puta do sada. Španjolci su nama poklonili jedan gol, mi smo njima poklonili dva, no to je sve dio igre. U produžetcima smo mogli i mi njih mlatnuti, no ovaj put su oni nas. Nema veze, na SP-u će se pisati nove priče.

kako da ne

pre 2 godine

@Bardhylis
Mozemo sa ne volimo Xhaku ali lik je odigrao zaista kapitenski. Vodio je ekipu tokom celog meča. Kada su gubili 3:1 on je kao zadnji vezni istrčavao da vrši pritisak na odbranu francuza pa kada prodju on je sprintao nazad i tako svaki put. Svi pljuju Mbapea, decko je zaustavljen taktikom Dešama. Lik igra luzerski sa ovakvom ekipom, povlaci se, ne igra presing, nista. Verujem da bi cak i Murinjo sa ovim sastavom igrao totalno napadacki.

Pako Alkaser

pre 2 godine

Albanci, Srbi , Hrvati i po neki stranac , bravo…
(Nemam.ti.kad, 28. jun 2021 23:48)

Srbi??

#(ööö, 28. jun 2021 23:55)




Sine, selektor SH je Vlada Petrović inače Srbin, što se kaže mozak operacije.

Liverpool Man

pre 2 godine

Mnogo se ocekivalo od Mbapea a realnost je da on jos uvek momak koji ne zna najbolje da se nosi sa pritiskom. Ovakve promasaje i lose turnire su imali svi najbolji igraci na svetu. Ovo je samo jedan od mnogih koraka u njegovoj karijeri. Ne razumem zasto se pljuje decko. On ima tek 22 godine i bice azdaja. Mada vec i jeste.

Johny Grobar

pre 2 godine

Navijao sam za Francuze na pocetku ali kako je utakmica odmicala tako sam prelazio na Svajcarce. Nekako su se Francuzi ponasali suvise arogantno i bas volim sto su ih zveknuli.

*

pre 2 godine

Aktuelni prvak sveta eliminisan nakon četiri utakmice, a jedinu pobedu ostvarili su zahvaljujući auto-golu. Naravno, ne umanjujem snagu ovog tima, no činjenica je da su, čast izuzecima, klinci ušli suviše prepotentno u takmičenje. Pogba i Mbape, pre svih. Pokazali su na trenutke kakvim potencijalom raspolažu, ali ostaje nekonsistencija koja odražava stav "lako ćemo". Opet, ako iko treba da snosi odgovornost, onda je to trener koji je morao bolje motivisati ekipu u kojoj se osetilo da su im u glavama lovorike sa minulog svetskog prvenstva. Treba istaći i da je sam format takmičenja uzeo danak kod mnogih timova. Konstantna putovanja, promene klime, džet leg i sve skopčano sa navedenim. Uzmimo primer Hrvatske: neću reći da su bolji od Španije i evidentno je da se radi o ekipi kudikamo slabijoj od one što se našla u finalu SP, ali pitanje je kako bi se stvari odvijale da se turnir odigrava u jednoj zemlji i da svi imaju stalnu bazu blisku stadionima na kojima nastupaju. Siguran sam da se Hrvati u tim okolnostima ne bi onako vukli u produžecima. I da sa osvrnem na jedanaesterce: Ronaldo kad pogodi penal, onda je Penaldo, trpa se da šuta, nabija statistiku, nema pojma... Evo, pitajte sad Mbapea koliko je jednostavno postići gol sa bele tačke, nebulozni hejteri.

bojan

pre 2 godine

Granit Xhaka je igrao kao pravi kapiten.
(Bardhylis, 28. jun 2021 23:56)

A po kom osnovu ti misliš da to ikoga ovde zanima?
(Bas me zanima, 29. jun 2021 00:18)

po osnovu brutalne partije,koju je decko odigrao.

Diktat

pre 2 godine

Francuzi su treći put na ovom prvenstvu pred čitavim svetom velemajstorski namestili utakmicu.Da li zbog kladionice ili nečeg drugog nije mi jasno.Prvo kiks sa Mađarima, da se i kaže da su oni igrali na život i smrt, zatim su čuvali remi sa Portugalcima da bi nakon prelakih golova kada ni puštanje Švajcaraca nije bilo dovoljno Mbape stavio tačku na i.Sve ovo je po meni prestrašno.

Deda

pre 2 godine

Cekaj sad malo...pa sad vise ne valjaju ni fancuzi, ni nizozemci. I to kazu oni koji 25 godina ne mogu da se kvalifikuju na EP, iako cak idu i prva 3 iz grupe.

King

pre 2 godine

Germanska disciplina i fizička sprema CH tima. Stvarno nevjerovatni momci, 100% zaslužili prolaz.
(gloria, 28. jun 2021 23:51)

Германска? Ко је у оној репрезентацији Герман?
(гдф, 28. jun 2021 23:57)

Covek lepo rekao "Germanska disciplina i fizička sprema CH tima"a ne da je neko u reprezentaciju german !
Ako ne umes da citas , ne postavljaj pitanja !

Lepo

pre 2 godine

E kako mi je drago sto su izbacili Francuze zbog onog glupiranja Pogbe posle gola... Do tad mi je bilo svejedno posle sam poceo za Svajcarsku da navijam.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane...
(zxc, 28. jun 2021 23:56)

Pa Dešan je upravo zatvorio utakmicu, al nisu Švajcarci... Tu je kvaka u "zatvaranju utakmice" receptu trenerskih teoretičara, a ustvari neznalica i opsenara. U tim zatvaranjima, rotacijama i sličnim glupostima!

pogled iz svemira

pre 2 godine

Ako nije nekome bilo do veceras jasno zasto specijalni insistira da dovede Xhaku veceras je sve pokazao pravi kapiten vodja tima i sto posto precizni pasevi i dodavanja.Imace Spanci grdne muke da ih izbace i da li ce?Petkovic dobar strateg , Desamp napravio fatalne greske sa izmenama i nije pojacao odbranu kod 3-1 za Francusku.

Mrki Medo

pre 2 godine

Večeras u dvije utakmice 23 gola.
Ispali svjetski prvaci i doprvaci.
Čestitke senzacionalnoj Svicarskoj.
Jedva čekam utakmicu ove dvije pobjednićke momčadi.
Kakva li će to utakmica biti, Španjolska - Švicarska?
Mislim da Švicarci imaju dobre izglede mada su Španjolci favoriti.

Lik

pre 2 godine

Nacionalisti svih boja da olade malo!
Odlična utakmica, Švajcarska zasluženo dalje. Igrali su čvrst i efikasan fidbal, Francuzi opušteno i to im se osvetilo.

MiM

pre 2 godine

Večer za anale.
Kakve dvije uzbudljive utakmice.
U ovoj fantastičnoj večeri sa EP ispali su prvaci i doprvaci svijeta.
(eeeee, što volim ovaj sport, 29. jun 2021 00:29)

kobajagi da je iznenadjene sto je ispala hrv protiv spanije ... bukmejkeri su vam dali sanse za prolaz jednako ko i svici ili ceskoj... grcka je osvojila titulu a vi niste tako da ste i vi blizoj buducnosti nista osim prosek...

boki_marad

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.

Mi to nikada nećemo doživeti.
Nije to stvar ni kvaliteta ni skupih pojedinaca to je jednostavno mentalitet.

Ostaje nam da u nedogled gledamo reprize
Monte Video bog te video i divimo se Tirketu i Moši (a verovatno i bili prvaci sveta da smo možda tada na SP poslali Hrvate)
(3210, 28. jun 2021 23:58)

Mi smo Slovencima strpali 3 za 5 minuta, ne kapiram...

KAZNA KRU

pre 2 godine

Šteta za nastavak takmičenja, jer Francuska igra mnogo bolji i atraktivniji fudbal, inače ovo je bila ubedljivo najbolja tekma do sada, obe reprezentacije su napadale i branile se, šanse na obe strane, niko ne igra bunker, puno golova, penali, dosta trčanja i lepih poteza i još svašta nešto.

slaviša šmigič

pre 2 godine

E moj Piksi.Svi spremni 90 minuta.A ti ove naše rage da vodiš u Saharu da trče bez vode dva sata.
(1Djoković, 28. jun 2021 23:10Esad smeta Piksi iako je uzeo 4 boda iz 2 utakmice i 1.smo u grupi

Milan

pre 2 godine

"Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane..."
E pa Nemac i Svajcarac ce da napada do 97 minuta, a Spanci i Francuzi da cuvaju da ne predju pola 30 minuta.... i "Svajcarci" ali svaka im cast, a bolid koji prima 200m kad je promasio onaj zicer pa se folirao da se povredio, trebao je sam da izadje, znala je cela planeta da ce da promasi

Buljko

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.
@Zar mi nismo protiv Portugala pre par meseci nadoknadili 2-0 za pet minuta..a Hrvatima bi bolje bilo da nisu nadoknadili,sada im ne bi zvonile PETARDE u ušima,a Švajcarcima svaka čast!!!

Kontras

pre 2 godine

@ izbor

Francuzi imaju najkvalitetnije pojedince na turniru. Na trenutke veceras i protiv nemaca su pokazali koliko su jaki.


Ali, Mbape totalno van forme, Pogba slavi (doduse sjajan) vrlo arogantno. Posle gubi loptu na centru u kljucnim momentima... Desamp izvodi Grizmana koji je bio sjajan..

Igrali su prepotentno, nonsalantno, zato idu kuci...

Ne umanjujem pobedu ovih, borili su se i solidan su tim, zasluzeno su pobedili.

Ali, francuzi su mogli da ovaj turnir i osvoje da su se trudili maksimalno.

Марко

pre 2 godine

Iskreno Francuzi pokradeni 1.gol iz prekršaja odgledao snimak penal nije u 16.metara bilo je izvan 16 metara.
(slaviša šmigič, 28. jun 2021 23:47)

Ниси у праву. Прекршај је почео изван казненог простора, али је трајао, и завршио се у казненом простору. Да не буде забуне, то није исто као када одбрамбени играч уклиза изван казненог простора, а нападач падне и заврши пад у казаненом простору. У тој ситуацију, наравно, да не би био пенал. Међутим, овде се сам прекршај наставио након што су ушли у казнени простор. Судија је толиресао прекршај док су били изван казненог, тј. пуштао је предност, међутим, када су ушли у казнени, и пошто је контакт још увек трајао, свирао је пенал.

Vjeko

pre 2 godine

@top Danas je jedna reprezentacija vodila u prvom poluvremenu a imala je 0 suteva u okvir gola. Odgovor znate.
(Milunka Malina, 29. jun 2021 00:22)

@
Je, ali Hrvati su igrali bez glavnog napadača i glavnog obrambenog. Na toj utakmici bilo ukupno 32 udarca na gol i mnogo uzbuđenja. Hrvati su zadovoljni. Ispali su od trofejnije momčadi nego svjetski prvaci i nego branitelji naslova EP. Mogli smo vidjeti mlade igrače nove hrvatske reprezentacije i to je veselje. Hrvati nemaju za čim da žale.

Johny Grobar

pre 2 godine

@knin, Hrvatska nije sutnula do 65 min na gol al se zato Srbija nadavala golova. Gledak bre u svije dvoriste i pokri se usima.

Stevan

pre 2 godine

Igrač koji "vredi" 200 miliona evra ?
(Miloš, 29. jun 2021 00:00)

Znaci promasis penal, odigras 1 ili 2 meca lose- i to znaci da sve ono sto si do sada uradio padanu vodu?
Da li si ti normalan, evo, da te lepo pitam onako kao coveka?
Znaci li to da kad padnes na jednom ispitu, to znaci da treba da te izbace sa fakulteta i da ti nikad ne mozes da diplomiras zbog toga?
Znaci li u vasim glavama da neko ne sme da pogresi i ima los dan samo zato jer ima ogromnu platu?

Boza i Tartufi

pre 2 godine

Hahaha. Evo komsije koji mrzite sve ostale narode, Karma vam se vratils. Laka vam noc
(Nektar Nasufi, 28. jun 2021 23:48)

Hahahaha pa nije valjda da se stvarno zoves Nektar???

Skyshiter

pre 2 godine

Jedni igraju uporno, snagom, voljom i skromnom tehnikom, drugi bezvoljno, prepotentno, bez ideje… i to je rezultat. Ne razumem ono zezanje ispred svog gola, sve dok protivnik ne oduzme loptu i zakuca gol. Tad se kao probude…ali tada je vec po običaju već kasno.

eeeee, što volim ovaj sport

pre 2 godine

Večer za anale.
Kakve dvije uzbudljive utakmice.
U ovoj fantastičnoj večeri sa EP ispali su prvaci i doprvaci svijeta.

KoRn

pre 2 godine

Posle 3:1 Francuzi su mislili da je sve gotovo i opustili se.Jednostavno su podcenili Svajcarce.Sada ce svi u francuskoj da razapnu Mbapea ali po meni je kriv ceo tim a posebno odbrana koja je primila dva laka gola.Svemu ovom može da se raduje samo Real Madrid jer ako francuzi preteraju sa napadima i uvredama na njegov racun eto njega u Madridu.

Top

pre 2 godine

Neko reče da nijedna reprezentacija nije ništa pokazala i kako se igra loš fudbal. Danas je postignuto 14 golova, naša reprezentacija ne može toliko da da za tri godine.
(Ja, 28. jun 2021 23:07)

@
Da nadopunim:
8+6=14 plus penali 4+5=9
Ukupno 14+9=23
Nesvakidašnje definitivno, vrhunski za dvije utakmice.

Brooklyn

pre 2 godine

Mbape je toliko individualan da se samo moze zakljuciti da mu je Westbrook samurajski brat to su dve ninja-kornjace koje samo za sebe igraju.

lupetanju nikad kraja

pre 2 godine

A za nasu zensku selekciju u basketu
ako igraju stranci to je u redu,to ste
Zabo(r)avili
(Miki, 28. jun 2021 23:57)

Mesas babe i zabe. Ti ljudi su rodjeni i odrastali u Francuskoj i Svajcarskoj, to su njihove zemlje, kakve veze ima odakle su im pradedovi. U Srbiji su igrale Amerikanke koje nemaju veze sa Srbijom vec su rodjene i zive u SAD, a za Srbiju igraju samo zbog para.

Komša

pre 2 godine

Nije tragičar nego je tragičan.
Covek kao da je njegova lopta.Kapiram sta je poljuljano samopouzdanje ali pretera ga čovek.Kao da je sam - samo jos sa je trazio sa brani na kraju...
Tačno sam znao da ce da omaši na kraju.
I verujrm da nisam jedini,da su mnogi koji su gledalu to pomislili.
Ne ide te ,los dan/period - peglaj ono sto ne mozes da zabrljas i ostavi prostor drugima.

Navijao za Francuze (uvek navijam za njih kada Srbija nije u igri) ali Švajcarci zasluzeno prodjose - svesni svojih limita igrali ono sto mogu maksimalno koliko mogu.

Марко

pre 2 godine

Hahaha. Evo komsije koji mrzite sve ostale narode, Karma vam se vratils. Laka vam noc
(Nektar Nasufi, 28. jun 2021 23:48)

Почели и Швајцарци да долазе на портал.

Puškaš

pre 2 godine

Žao mi šta Mađari i Astrijanci nisu prošli. Uz Čehe i Švicarce, (Ukrajince) da su još Mađari i Austrijanci prošli, a malo je falilo, a svi napuhani velikani kući. Mozda se i to desi uskoro.

Milos BL

pre 2 godine

Ne moze me niko ubjediti da Svajcarci, Danci, Cesi, Svejdjani i Ukrajnci imaju bolje igrace od nas, al oni su svi u cetvrtfinalu Eura(ispada neko od Svedska ili Ukrajina), al me zato isto niko ne moze ubjediti da neke igrace toliko boli ona stvar kad igraju za drzavu kao Srbe. Jednostavno takav je mentalitet nasih FUDBLERA i to je to, nema tu ljeka.

Ja

pre 2 godine

Mbape i Mbabu su braca od strica.
(KoRn, 28. jun 2021 23:06)

Ne znam da li se neko seća kada je Strajnić na utakmici Jang Bojs - Partizan, čitao Mbabua kao Mbape.

Rolo

pre 2 godine

Mbapa ajde da se trkas na 100 metara a od fudbala malo odmori... idi slikaj se za tiktok sa Neymarom ... a i ligu sampiona zaboravi jer nisi za sampiona

bole

pre 2 godine

Mozemo da se koljemo kolo ocemo, al meni nekako ivek drago kad neki balkanac nesto postigne.

Valjda zato sto nas ceo ostali svet, sve zajedno posmatra kao saku divljaka, koje treba posvadjati i iskoristiti za svoje interese.

Izbor

pre 2 godine

Onaj osećaj kad svi proglase Francuze za prvaka a ja sam od starta govorio da ne igraju nista posebno. Bravo za Svajcarce. Inace i dalje sam mišljenja da ovaj turnir osvajaju Nemci.

Knin

pre 2 godine

@ Kifla

Bolje i ne otici nego popiti petardu i imati posjed od 32 % hahaha.
Prvi udarac u okvir gola u 65 minuti. Malta da je došla oni bi uputili bar jedan udarac za sat vremena a vjerovatno bi i imali 35 % posjed lopte.
Bas ste velesila ali samo na nivou ex Yugoslavije.

KoRn

pre 2 godine

mbape- najprecenjeniji igrac na svijetu
(rsbg91, 28. jun 2021 23:27)
A kada je drao Barsu onda je bio najbolji na svetu.Isto kao što je bio na SP.Ali komentari klasika kako vetar duva.Decko je u padu forme,verovatno je istrošen i to je to.Ajde sada ono klasika prevara od igraca.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Strašan meč. Francuzi platili arogantno potcenjivanje vrlo skupo. Rabio nije ni prineti Matuidiju, jedan od glupljih igrača. Mbape ne trenira, ubila ga lova, pojma nema celo prvenstvo. Svaka čast Švajcarskoj, borba do kraja. Akandži strašan igrač, bolji od Kimpembea.
Pogba pokazao zašto su iz Junajteda trebali da oteraju njega a ne Murinja. U najvažnijim trenucima - neozbiljan.

PRISHTINA

pre 2 godine

DoGodine od kada poceo Euro 2020, imali smo malo lepih Utakmica, Holandija-Ukraija 3-2, Spanija-Hrvatska 5-3 i ova Sad Francuska-Svajcarska 7-8 po meni su bile najbolje Utakmice ako sam zaboravio koju Izvinite.

Mile II

pre 2 godine

Cirkus...
Ovo je prvenstvo pokazalo da i duduci ako su uporni, srčani, agresivni, mogu da prođu mnogo bolje ekipe (ili barem da ih namuče). Česi, Mađari, Švajcarci, onomad hrvati...
Samo žalim sebe jer umesto da gledam ovu umetnost of Francuske, preostaju Švajcarski buzdovani.

KoRn

pre 2 godine

Sami stranci. Bogami ovo ni blizu nije „swiss made“
(siki, 28. jun 2021 23:00)
Znaci svaki drugi komentar ovog tipa.Dokle bre više dosadni ste za medalju.Evo ja imam bracu i sestre u Fancuskoj zovu se Jelena,Nikola,Veljko,Milica,Nataša,Boris i oni su tamo rodjeni,to su sada odrasli ljudi i znate šta oni od Srbije imaju samo ta imena i ništa više,znaci pravi francuzi.A ko zna francuze zna da oni imaju vrlo malo slicnosti sa nama.

KoRn

pre 2 godine

Kakav je ovo fudbal u moje vreme su bre po cetiri noge imali.Ajde nostalgicari javite se gde ste?Fudbal je postao dosadan u moje vreme bla,bla,bla,bla,bla.

Ja

pre 2 godine

Neko reče da nijedna reprezentacija nije ništa pokazala i kako se igra loš fudbal. Danas je postignuto 14 golova, naša reprezentacija ne može toliko da da za tri godine.

Walldorf

pre 2 godine

Neshvatljivo,zaista. Imaš vrhunsku ekipu, svetske klase i dozvoliš da te ugroze švajcarski dodjoši, skupljeni "s'koca i konopca". Samo pola sata vrhunske igre Francuza je bilo dovoljno svakome da vidi razliku u klasi.Onda ljudi bukvalno stanu i eto kazne. Još Dešan izveo Grizmana,igrača utakmice,van.Ako Francuska ne ode u osam najboljih,jedini krivac će biti Dešan,koji jednostavno ne zna "voziti super skup i kvalitetan auto". Jedna Francuska, prepuna velemajstora, igra produžetke sa tzv. Švajserima. Bruka...

Asteriks

pre 2 godine

Definitivno je ovo prvenstvo dokaz da vise nema izrazitih favorita,prakticno svako svakog moze dobiti...Moguce da neko iz sjenke osvoji Evropsko....Mozda Danci.

Kontras

pre 2 godine

Francuzi su bili prepotentni, nonsalantni, nedoreceni. A ovi su zeleli pobedu.

Ovaj sa ove tv bukvalno navija za ove.

Ali, ovi sada idu na Spaniju. Spanci im nece biti nonsalantni iako su manje kvalitetni od Francuske, bice tu svasta.

Spanci ce igrati sa 200 posto, bas kao i ovi.

uh

pre 2 godine

Šta ti je fudbal...
U jednom momentu imaš penal i potencijalnih 2-0 i priliku da rešiš utakmicu u drugom momentu se nakon promašaja bukvalno raspadneš za 3 minuta. Golčina Pogbe samo još da dodam.
(Miki Pirs, 28. jun 2021 22:42)

@
I imaš prolaz u četvrtfinale i u zadnjem minutu ostaneš bez njega. Zato ljudi vole ovu igru. Planetarno popularna jer svako ima pravo da se nada. Mada favoriti mnogo češće pobjeđuju.

Walldorf

pre 2 godine

@Aleksandar Kapa dole majstore. Promašio je odlučujući penal,nije ga nigde bilo tokom igre a što se samih Francuza tiče, krivo mi samo zbog Grizmana.Čovek je, uz Ljorisa, jedini osećao "težinu dresa" Otadžbine.Sve ostalo,foliranti bez primera. Sportski pozdrav!

гдф

pre 2 godine

Germanska disciplina i fizička sprema CH tima. Stvarno nevjerovatni momci, 100% zaslužili prolaz.
(gloria, 28. jun 2021 23:51)

Германска? Ко је у оној репрезентацији Герман?

Kifla

pre 2 godine

Jb..te stvarno svi igraju futbal osim Srba, sad tek vidim koja su oni rupa na svirali, zelim im da jos dugo ne vide EP, neka i dalje trube sa autima nakon kvalifikacijeske utakmice ahahahahahha

bmiles

pre 2 godine

Ovo se desava jednom u 100 godina da na obe utakmice koje smo gledali istovetan scenario za regularan tok utakmice! Ako jos Francuzi pobede sa 5:3 onda stvarno ovo ni Hickok nebi rezirao! Zaljubenik fudbala kao sto sam ja uzivam jer GOL je to sto krasi fudbal!

chemistry

pre 2 godine

Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.

Sarkazam

pre 2 godine

Jb..te stvarno svi igraju futbal osim Srba, sad tek vidim koja su oni rupa na svirali, zelim im da jos dugo ne vide EP, neka i dalje trube sa autima nakon kvalifikacijeske utakmice ahahahahahha
(Kifla, 28. jun 2021 23:17)
Dito za kosarku, tenis i ostale sportove, a i ovde se niste pokazali. Jednom izigrali na srecu i usraste se kao da ste sila fudbalska. Cudo!

Догодине у Призрену

pre 2 godine

gSve sto vidimo veceras TO SE ZOVE TOTALNI FUDBAL, NAJLEPSA UTAKMICA DO SADA TO JE ZA CISTU 10-tku Bilo ko da Pobedi
(PRISHTINA, 28. jun 2021 23:23)

Јел’ пратиш све утакмице или само где играју Шаћири и Џака?

PATOS

pre 2 godine

Prepotenko čekao zadnji da izvede da bude junak.Ugleda se na svog idola Penalda.I na kraju tragicar.Sta drugo očekivati od igrača kome je uzor Penaldo.
Mbape,Kristina i Kante ispali iz trke za zlatnu loptu.
Messi ostaje u trci!

PATOOOOOOOOOOS!

3210

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.

Mi to nikada nećemo doživeti.
Nije to stvar ni kvaliteta ni skupih pojedinaca to je jednostavno mentalitet.

Ostaje nam da u nedogled gledamo reprize
Monte Video bog te video i divimo se Tirketu i Moši (a verovatno i bili prvaci sveta da smo možda tada na SP poslali Hrvate)

NekoBzvz

pre 2 godine

Nisu francuzi ni zasluzili prolaz. Ceo turnir se brane i igraju na kontre, iz pozicione igre jako limitirani, pre svega mbape koji sem brzine koja je nerealna ni u jednom drugom segmentu ne odskace od ostalih. Ovo je cist poraz trenera koji je izveo Benzemu i Grizmana kao da vodi 4-0 u grupnoj fazi.

Fox

pre 2 godine

Pa kucu si mogao da stavis da ce Mbape da promasi posle svih onih suteva i kada je on odlucivao. Taj osecaj kada znas da neko nece postici gol!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Gledajući ovog Mbappe-a kako igra za Francuze prosto mi i milo što Jokić ne igra na OI za Srbiju u košarci. Ovi Francuzi da nisu imali Mbappe-a mi mnogo više učinila na ovom EURO…

Tihomir

pre 2 godine

Ima li ikog na B92 da ovom bezmozgoviću sakrije tastaturu:

"110' Zicer za Mbapea!

Spojio ga je Pogba sa golom, ali levom nogom lopta ide daleko od cilja."?

andreas kisser

pre 2 godine

kao navijac liverpula, iskreno se nadam da ce varan od sledece sezone da zaigra za mancester junajted :) a kome dosad nije bilo jasno da je pogba krava koja prvo da punu kofu mleka, a onda se ritne pa je prospe, dobio je veceras potvrdu: prvo golcina za spice, a onda proda jeftinu loptu za kontru protivnika iz koje njegov tim prima gol u poslednjem minutu. lepo je to davno procenio ser aleks, da tu ima previse paucine na mestu gde bi trebalo da je mozak. proci ce verovatno francuzi, ali svajcarcima svaka cast na borbi. seferovic igracina!

Bikolor

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.
(dr. Udo Brinkman, 28. jun 2021 22:14)

Definitivno se slaze, celo prventsvo se to vidi a sada ce doci na naplatu.
(Bikolor, 28. jun 2021 23:05)

Potpisujem sve napisano. Takvi su i kao narod.

slaviša šmigič

pre 2 godine

2 puta francuska pokradena u ovoj utakmici 1.gol posle odgurivanja 2.gol nije unutar 16 metara bio faul švajcarci morali da pobede neznam ko to radi Lucern izgleda odlučuje i sudije i ostalo oko politike izgleda da je penal koji nije suđen protiv švasjcaraca Srbiji malo.

Bikolor

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.
(dr. Udo Brinkman, 28. jun 2021 22:14)

Definitivno se slaze, celo prventsvo se to vidi a sada ce doci na naplatu.

Ramon

pre 2 godine

@Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.
(chemistry, 28. jun 2021 23:22)

Jeste, jos uz to i da dodamo da nacionalni timovi ne znaju “maternje” jezike. Super fudbal, ali ovo vise lici na nesto iz lige sampiona, nego na Evropsko prvenstvo. Svajcarci i Francuzi samo na tribinama. Na kvalitet utakmica se samo lud covek moze pozaliti, nema dileme

Bane

pre 2 godine

Jel su igrali oni od 500 miliona svaki sto ih sudije guraju iz utakmice u utakmicu i koje niko ne smije da pipne? Ja sam vidio da je jedan od njih promašio penal. A ostali?

zxc

pre 2 godine

Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane...

:D

pre 2 godine

Gledam studio u sloveniji bivši reprezentativac tvrdi gol Švajcaraca iz prekršaja dobro sam odgledo i dtvarno je bio prekršaj gurnut francuz i pogodak glavom i onaj penal nije unutar 16 metara znači 2.puta u korist Švajcaraca,ko plača da švajcarci mogu krasti gde stignu sramota.
(slaviša šmigič, 28. jun 2021 23:52)

Da li znaš da Papu čuva Švicarska garda? Vatikan bato, Vatikan:D

xxxx

pre 2 godine

Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.
(chemistry, 28. jun 2021 23:22)
Pa i nije, svi stadioni isti, svi igraju jedan isti trkacki fudbal, svi igraci isti, nema vise igraca tipa Ronaldinjo da uzivas dok gledas, u LS, isti timovi se vrte, nema velikih reprezentacija, publika sterilna. Fudbal je nikad gori.

Mali Hijavata

pre 2 godine

gSve sto vidimo veceras TO SE ZOVE TOTALNI FUDBAL, NAJLEPSA UTAKMICA DO SADA TO JE ZA CISTU 10-tku Bilo ko da Pobedi
(PRISHTINA, 28. jun 2021 23:23)

Јел’ пратиш све утакмице или само где играју Шаћири и Џака?
(Догодине у Призрену, 28. jun 2021 23:35

Biće oni dogodine u Kataru a mi ni u Prizrenu.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Gledam studio u sloveniji bivši reprezentativac tvrdi gol Švajcaraca iz prekršaja dobro sam odgledo i dtvarno je bio prekršaj gurnut francuz i pogodak glavom i onaj penal nije unutar 16 metara znači 2.puta u korist Švajcaraca,ko plača da švajcarci mogu krasti gde stignu sramota.

Orient Express

pre 2 godine

E kad Seferovic i Gavranovic izbace milijardu evra vrijedan tim. Opet ce nam podvakiti rat da nas dokrajce skroz balkance sve. Mi samo cirkus pravimo slucajno. Remetimo im biznis plan.

KoRn

pre 2 godine

Nešto tu sa Mbapeom i ostatkom tima baš izgleda ne štima.Skoro mu niko nije prišao kada je promašio penal.Ipak je on bio najbolji igrac na SP,igrao je fantasticno.Sada kao da je Neprijatelj broj 1.

Stevan

pre 2 godine

Mrtva trka za najgoreg igrace Evropskog prvenstva Ronaldo:Mbape, prvi ne moze da da gol ako nije iz ofsajda ili penal, baca traku, sutira je, drugi ne ume da da gol uopste. Hvala Bogu obojica pakuju kofere

Gkvs

pre 2 godine

Rodrigez nije hteo da postigne gol iz penala da ga na ovom sajtu veliki fudbalski strucnjaci ne bi ismevali da je dao gol iz penala, sad je 2 - 1 za Francusku, bzv

:D

pre 2 godine

Ljudi sta je ovo? Samo 2 komada? Treba jos, jos, jos! Festival fudbala danas!!! :-D
(Napolje zli, losi timovi!!!!, 28. jun 2021 22:31)

A šta fali? Evo 3:3 najbolji dan EP-a.

Tata

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....

STA RADIS?!

pre 2 godine

Ljudi nikad neću razumjeti zašto treneri dozvoljavaju obrambenim igračima da izvode penale. Brate moj daj napadaču da dane taj gol sa 11 metara, ipak im je to posao. Čim su promašili penal znalo je se da će ih francuzi pregaziti.

Vasic

pre 2 godine

Zna li neko što ne igra Nejmar večeras ?
On koliko znam igra u Francuskoj za plave
(Miroslav Celic, 28. jun 2021 22:29)

Ovo bi trebalo da je smesno?
Da mi je da vidim taj univerzum u kojem si ti duhovit.

Ante

pre 2 godine

Iako uvijek navijam za "manje", a ne za "velesile" u nogometu, ipak bi Španjolska -Francuska bila poslastica i pravi derbi..
Vjerovatno bi pobjednik utakmice bio i šampion.
Ipak, ovo je EP, kao i SP, neće samo ime da pobijedi, i Švicarska se pita.

Berkhamsted

pre 2 godine

Naravno da Reprezentacije koje u svojim redovima imaju dvije najveće prevare u Istoriji Fudbala, Kristijana Ronalda i Grizmana, igraju loše.. dva igrača manje na terenu, samo smetaju i usporavaju igru

inmr

pre 2 godine

Francuzi nemaju sredinu. (Kante je vodonosa)
Odbrana: generalno, svi imaju slicnu, nema tu vise klase.
Napad: Benzema je fantastican.

Svakcarci. Gori nego pre 4 godine. Duplo gori nego pre 8… to je trend u fudbalu. Spakovase gol, ako izdrze do 80og min, mogu jos jedan iz kontre.

Mare

pre 2 godine

Pre svega naslov!!!
Valjda je EURO 2021,a ne 2020??!!
(vladimir, 28. jun 2021 22:30)

Nije nego je EURO 2020, ovo je trebalo prošle godine da se održi. Najbolje mi je kad neko pomisli da se brdo novinara ispalilo a on je pametan :D :D

Pera Detlić

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Druže... :D

Trče ko da im je majmun ukrao ručak

pre 2 godine

Kaže komentator klasični Švajcarci i klasični Francuzi. A ja mislim pa da sa jedne strane šiptari, Srbi i Bosanci a sa druge Alžirci i ostali afrikanci.

Sasa

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Demantovao te Benzema za 3 minuta.

Xp

pre 2 godine

Francuzi nista nisu pokazali celo prvenstvo. Zapravo, niko nije nesto specijalno pokazao, vrlo cudno prvenstvo. Italijani poceli da kilave, Belgija isto nesto muljavi, jedino je Danska praznik za oci i , ajde, Spanija posle Hrvatske hvata neki zalet. Ali sve ukupno bezvezan fudbal.

pedja

pre 2 godine

E ali Xhaka koji kao vrti Francuze u trouglu,, bas pred prvi gol Francuza, hahahaha...vezara, kako je on bio lapiten Arsenala ?! Tuga. Mada jednako lose procene i Plavsic. Radi neku pricu ko da ne gleda tekmu nego statistiku.

ErwinHR

pre 2 godine

Alo Srbi, koliko imate večeras igrača iz Zvezde i Partizana u 1/8 finala Eura??.evo, Dinamovi igrači 5 asistencija i 2 gola, a koliko iz Zvezde i Partizana?..

CENTURION

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

E moj tata.

Mario

pre 2 godine

Opet spektakl. Francuzi favoriti ali Švajcarci da su zabili penal u 57 i otišli na 2:0 ko zna da li bilo produzetaka. Ali i ovako je utakmica vrhunska. Svaka čast momcima obe ekipe.

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.

kako da ne

pre 2 godine

Ko prati Francusku od kad je Dešamp trener zna da oni uopste ne igraju nista specijalno. Do SP su dosli srecom i na kvalitet igraca. On protiv svakog protivnika pa i veceras igra ‘zonu’ tako da kazem. Povuku se i cekaju da svajcarci pogrese u dodavanju. Tim povlacenjem se i desio centarsut Zubera i gol...Ja razumem da se svajcarci povuku i cekaju, igracki su mnogo slabiji, ali ti imas Kimpembea, Varana, Kantea, Pogbu, Rabioa, Grizmana, Mbapea itd i ti ih ne pritiskas odmah nego cekas...Treba da ispadne sad i da ga francuzi promene i dovedu nekog ko ce da gazi protivnike sa ovom ekipom. Toliso mu na klupi, Koman takodje. Izvedi Grizmana i stavi Komana da dobijes na brzini.

Friend of a gravedigger

pre 2 godine

Pokojni veliki Misa Tumbas je tamo negde 2007. godine skandirao ime Benzeme celo zagrevanje pred utakmicu Partizan-Olimpik Lion, znao je koliki veliki igrac ce to biti.

Sale

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Ahahahaaaaa, bravo tata, da li ti ovo poslednji komentar?

Corba

pre 2 godine

Na zalost Francuza, uz vrhunske individualne poteze kojima su razbucali Svajcarce posle promasenog penala, kada nalete na ekipu koja ima sistem (npr. Italija), mislim da ce biti gorko. Nesto slicno kao Holandija i Ceska.

KoRn

pre 2 godine

Po rosteru koji ima Francuska znaci ubedljivo najbolja reprezentacija na svetu.Ono sto su bili Španci sada su to Francuzi.Tako da nisu oni slucajno bili svetski prvaci.Kao sto nije bila ni ona generacija sa Zidanom.Evropsko mozes da osvojis na neku srecu to su vec uradili Danska,Grcka pa i Portugal.Ali Mundijal osvajaju samo oni najbolji,oni koji imaju vrhunsku generaciju igraca.

pop

pre 2 godine

kakva sramota i nepravda ali tako je. sad švajcarcima posle 3 min vraćaju na var a nama kad je trebalo baš protiv njih ona ruka, samo da bar pregleda snimak, naravno nije hteo glavni sudija, bar ni to. sramota i nepravda. a taj sudija ponovo sudi velike utakmice.

kris

pre 2 godine

Iako sam bio siguran da su Francuzi najkvalitetnija ekipa na svijetu,moram priznati da nista nisu pokazali veceras,a nisu nesto bas bili sjajni ni u grupi.Svajcarska potpuno zasluzeno vodi i da nije pojedinih dokazanih nacionalista u njihovoj reprezentaciji,drago bi mi bilo da izbace favorizovane Francuze.Ovako bih ipak volio da Francuska prodje.Od preostalih ekipa Danci su mi najsimpaticniji i najradije bi da oni osvoje.

Matori Laki

pre 2 godine

Sve dok Francuzi imaju Kantea u timu, imaju igrača više u odnosu na protivnika.
Naizgled nevidljiv, neatraktivan ali pokriva i otvara ogroman prostor čime omogućuje majstorima kao što je Pogba&co na sredini terena mogućnost kreacije za napadače.
Evo, Švajcarci dadoše drugi gol ali mislim da to neće dovesti pobedu Francuza u pitanje.

veliki strumf

pre 2 godine

Identična utakmica kao danas. Skoro po svemu, s tim sto je Švajcarska bila dosta bolja nego sto su bili Hrvati koji su počeli da igraju od 80. minuta! Ovo je ubedljivo bajzabavnije EP. Nije najkvalitetnije, naročito su odbrane trule, ali definitivno najzabavnije. A fudbal i treba da bude zabava a ne (samo) biznis.

Puh

pre 2 godine

Pogba i Benzema, koliko su samo tehnicki nadareni i koliko inteligencije ima u bukvalno svakom potezu koji odigraju. Majstori igre, ukratko.

Miki Pirs

pre 2 godine

Šta ti je fudbal...
U jednom momentu imaš penal i potencijalnih 2-0 i priliku da rešiš utakmicu u drugom momentu se nakon promašaja bukvalno raspadneš za 3 minuta. Golčina Pogbe samo još da dodam.

Nbgd

pre 2 godine

Je l’ moze neko ko je strucan u fudbalu da mi ukratko definise poentu koja je ,.uloga’’ ovog Lenglea kod gola Svajcarske? Sta je decko radio pored Seferovica?!

veliki strumf

pre 2 godine

Očaj Barsin Lengle je jedna takva nevidjena buzdovancina!!! Uništava 2 godine Barsu neverovatnim kiksevima, evo i Francusku. Ništa ne zna.

Zuka

pre 2 godine

Francuzi ništa ne igraju. Pobedili Nemce autogolom, protiv madjara bili inferiorni, sa Portugalom egal. I sada protiv Švajcarca ništa.. Uopšte ne igraju nešto specijalno. I na SP u Rusiji nisu oduševili ali na rutinu i kvalitetnim igračima osvojili SP. U prijateljskim utakmicama isto kilavo. Voleo bih da ispadnu kao i Engleska i Belgija i da gledamo dobru završnicu

^^^^

pre 2 godine

Francucka ne lici na reprezentaciju sa proslog prvenstva...svajcarska ovakva kakva je sad bi nas napunila 5 komada verovatno... svajcarska sad mnogo jaca nego davno na proalom prvenstvu

g

pre 2 godine

Volim ove Švajcarce isto kao što volim košarkašku reprezentaciju Španije...
(Ogi, 28. jun 2021 21:24)

Što ne napisa koga mrziš, iako znamo

Knin

pre 2 godine

Znaci ko pobjedi ide na Hrvatsku?

Nisam gledao Španija- Hrvatska ali Hrvatske je velesila i nema šanse da ne pobjedi B tim Španije. Cavi, Inesta i cijela ta generacija je otišla tako da očekujem laganu pobjedu Hrvatske.

Trče ko da im je majmun ukrao ručak

pre 2 godine

Kaže komentator klasični Švajcarci i klasični Francuzi. A ja mislim pa da sa jedne strane šiptari, Srbi i Bosanci a sa druge Alžirci i ostali afrikanci.

eeeee, što volim ovaj sport

pre 2 godine

Večer za anale.
Kakve dvije uzbudljive utakmice.
U ovoj fantastičnoj večeri sa EP ispali su prvaci i doprvaci svijeta.

Boza i Tartufi

pre 2 godine

Hahaha. Evo komsije koji mrzite sve ostale narode, Karma vam se vratils. Laka vam noc
(Nektar Nasufi, 28. jun 2021 23:48)

Hahahaha pa nije valjda da se stvarno zoves Nektar???

Brooklyn

pre 2 godine

Mbape je toliko individualan da se samo moze zakljuciti da mu je Westbrook samurajski brat to su dve ninja-kornjace koje samo za sebe igraju.

Vasic

pre 2 godine

Zna li neko što ne igra Nejmar večeras ?
On koliko znam igra u Francuskoj za plave
(Miroslav Celic, 28. jun 2021 22:29)

Ovo bi trebalo da je smesno?
Da mi je da vidim taj univerzum u kojem si ti duhovit.

Ja

pre 2 godine

Neko reče da nijedna reprezentacija nije ništa pokazala i kako se igra loš fudbal. Danas je postignuto 14 golova, naša reprezentacija ne može toliko da da za tri godine.

Lik

pre 2 godine

Nacionalisti svih boja da olade malo!
Odlična utakmica, Švajcarska zasluženo dalje. Igrali su čvrst i efikasan fidbal, Francuzi opušteno i to im se osvetilo.

boki_marad

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.

Mi to nikada nećemo doživeti.
Nije to stvar ni kvaliteta ni skupih pojedinaca to je jednostavno mentalitet.

Ostaje nam da u nedogled gledamo reprize
Monte Video bog te video i divimo se Tirketu i Moši (a verovatno i bili prvaci sveta da smo možda tada na SP poslali Hrvate)
(3210, 28. jun 2021 23:58)

Mi smo Slovencima strpali 3 za 5 minuta, ne kapiram...

CENTURION

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

E moj tata.

KoRn

pre 2 godine

Posle 3:1 Francuzi su mislili da je sve gotovo i opustili se.Jednostavno su podcenili Svajcarce.Sada ce svi u francuskoj da razapnu Mbapea ali po meni je kriv ceo tim a posebno odbrana koja je primila dva laka gola.Svemu ovom može da se raduje samo Real Madrid jer ako francuzi preteraju sa napadima i uvredama na njegov racun eto njega u Madridu.

Skyshiter

pre 2 godine

Jedni igraju uporno, snagom, voljom i skromnom tehnikom, drugi bezvoljno, prepotentno, bez ideje… i to je rezultat. Ne razumem ono zezanje ispred svog gola, sve dok protivnik ne oduzme loptu i zakuca gol. Tad se kao probude…ali tada je vec po običaju već kasno.

Догодине у Призрену

pre 2 godine

gSve sto vidimo veceras TO SE ZOVE TOTALNI FUDBAL, NAJLEPSA UTAKMICA DO SADA TO JE ZA CISTU 10-tku Bilo ko da Pobedi
(PRISHTINA, 28. jun 2021 23:23)

Јел’ пратиш све утакмице или само где играју Шаћири и Џака?

гдф

pre 2 godine

Germanska disciplina i fizička sprema CH tima. Stvarno nevjerovatni momci, 100% zaslužili prolaz.
(gloria, 28. jun 2021 23:51)

Германска? Ко је у оној репрезентацији Герман?

veliki strumf

pre 2 godine

Očaj Barsin Lengle je jedna takva nevidjena buzdovancina!!! Uništava 2 godine Barsu neverovatnim kiksevima, evo i Francusku. Ništa ne zna.

KAZNA KRU

pre 2 godine

Šteta za nastavak takmičenja, jer Francuska igra mnogo bolji i atraktivniji fudbal, inače ovo je bila ubedljivo najbolja tekma do sada, obe reprezentacije su napadale i branile se, šanse na obe strane, niko ne igra bunker, puno golova, penali, dosta trčanja i lepih poteza i još svašta nešto.

:D

pre 2 godine

Gledam studio u sloveniji bivši reprezentativac tvrdi gol Švajcaraca iz prekršaja dobro sam odgledo i dtvarno je bio prekršaj gurnut francuz i pogodak glavom i onaj penal nije unutar 16 metara znači 2.puta u korist Švajcaraca,ko plača da švajcarci mogu krasti gde stignu sramota.
(slaviša šmigič, 28. jun 2021 23:52)

Da li znaš da Papu čuva Švicarska garda? Vatikan bato, Vatikan:D

3210

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.

Mi to nikada nećemo doživeti.
Nije to stvar ni kvaliteta ni skupih pojedinaca to je jednostavno mentalitet.

Ostaje nam da u nedogled gledamo reprize
Monte Video bog te video i divimo se Tirketu i Moši (a verovatno i bili prvaci sveta da smo možda tada na SP poslali Hrvate)

Mali Hijavata

pre 2 godine

Strašan meč. Francuzi platili arogantno potcenjivanje vrlo skupo. Rabio nije ni prineti Matuidiju, jedan od glupljih igrača. Mbape ne trenira, ubila ga lova, pojma nema celo prvenstvo. Svaka čast Švajcarskoj, borba do kraja. Akandži strašan igrač, bolji od Kimpembea.
Pogba pokazao zašto su iz Junajteda trebali da oteraju njega a ne Murinja. U najvažnijim trenucima - neozbiljan.

bmiles

pre 2 godine

Ovo se desava jednom u 100 godina da na obe utakmice koje smo gledali istovetan scenario za regularan tok utakmice! Ako jos Francuzi pobede sa 5:3 onda stvarno ovo ni Hickok nebi rezirao! Zaljubenik fudbala kao sto sam ja uzivam jer GOL je to sto krasi fudbal!

Orient Express

pre 2 godine

E kad Seferovic i Gavranovic izbace milijardu evra vrijedan tim. Opet ce nam podvakiti rat da nas dokrajce skroz balkance sve. Mi samo cirkus pravimo slucajno. Remetimo im biznis plan.

Milan

pre 2 godine

"Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane..."
E pa Nemac i Svajcarac ce da napada do 97 minuta, a Spanci i Francuzi da cuvaju da ne predju pola 30 minuta.... i "Svajcarci" ali svaka im cast, a bolid koji prima 200m kad je promasio onaj zicer pa se folirao da se povredio, trebao je sam da izadje, znala je cela planeta da ce da promasi

Top

pre 2 godine

Neko reče da nijedna reprezentacija nije ništa pokazala i kako se igra loš fudbal. Danas je postignuto 14 golova, naša reprezentacija ne može toliko da da za tri godine.
(Ja, 28. jun 2021 23:07)

@
Da nadopunim:
8+6=14 plus penali 4+5=9
Ukupno 14+9=23
Nesvakidašnje definitivno, vrhunski za dvije utakmice.

slaviša šmigič

pre 2 godine

E moj Piksi.Svi spremni 90 minuta.A ti ove naše rage da vodiš u Saharu da trče bez vode dva sata.
(1Djoković, 28. jun 2021 23:10Esad smeta Piksi iako je uzeo 4 boda iz 2 utakmice i 1.smo u grupi

KoRn

pre 2 godine

Sami stranci. Bogami ovo ni blizu nije „swiss made“
(siki, 28. jun 2021 23:00)
Znaci svaki drugi komentar ovog tipa.Dokle bre više dosadni ste za medalju.Evo ja imam bracu i sestre u Fancuskoj zovu se Jelena,Nikola,Veljko,Milica,Nataša,Boris i oni su tamo rodjeni,to su sada odrasli ljudi i znate šta oni od Srbije imaju samo ta imena i ništa više,znaci pravi francuzi.A ko zna francuze zna da oni imaju vrlo malo slicnosti sa nama.

Milos BL

pre 2 godine

Ne moze me niko ubjediti da Svajcarci, Danci, Cesi, Svejdjani i Ukrajnci imaju bolje igrace od nas, al oni su svi u cetvrtfinalu Eura(ispada neko od Svedska ili Ukrajina), al me zato isto niko ne moze ubjediti da neke igrace toliko boli ona stvar kad igraju za drzavu kao Srbe. Jednostavno takav je mentalitet nasih FUDBLERA i to je to, nema tu ljeka.

bole

pre 2 godine

Mozemo da se koljemo kolo ocemo, al meni nekako ivek drago kad neki balkanac nesto postigne.

Valjda zato sto nas ceo ostali svet, sve zajedno posmatra kao saku divljaka, koje treba posvadjati i iskoristiti za svoje interese.

Friend of a gravedigger

pre 2 godine

Pokojni veliki Misa Tumbas je tamo negde 2007. godine skandirao ime Benzeme celo zagrevanje pred utakmicu Partizan-Olimpik Lion, znao je koliki veliki igrac ce to biti.

zxc

pre 2 godine

Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane...

xxxx

pre 2 godine

Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.
(chemistry, 28. jun 2021 23:22)
Pa i nije, svi stadioni isti, svi igraju jedan isti trkacki fudbal, svi igraci isti, nema vise igraca tipa Ronaldinjo da uzivas dok gledas, u LS, isti timovi se vrte, nema velikih reprezentacija, publika sterilna. Fudbal je nikad gori.

pogled iz svemira

pre 2 godine

Ako nije nekome bilo do veceras jasno zasto specijalni insistira da dovede Xhaku veceras je sve pokazao pravi kapiten vodja tima i sto posto precizni pasevi i dodavanja.Imace Spanci grdne muke da ih izbace i da li ce?Petkovic dobar strateg , Desamp napravio fatalne greske sa izmenama i nije pojacao odbranu kod 3-1 za Francusku.

veliki strumf

pre 2 godine

Identična utakmica kao danas. Skoro po svemu, s tim sto je Švajcarska bila dosta bolja nego sto su bili Hrvati koji su počeli da igraju od 80. minuta! Ovo je ubedljivo bajzabavnije EP. Nije najkvalitetnije, naročito su odbrane trule, ali definitivno najzabavnije. A fudbal i treba da bude zabava a ne (samo) biznis.

Bikolor

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.
(dr. Udo Brinkman, 28. jun 2021 22:14)

Definitivno se slaze, celo prventsvo se to vidi a sada ce doci na naplatu.
(Bikolor, 28. jun 2021 23:05)

Potpisujem sve napisano. Takvi su i kao narod.

KoRn

pre 2 godine

mbape- najprecenjeniji igrac na svijetu
(rsbg91, 28. jun 2021 23:27)
A kada je drao Barsu onda je bio najbolji na svetu.Isto kao što je bio na SP.Ali komentari klasika kako vetar duva.Decko je u padu forme,verovatno je istrošen i to je to.Ajde sada ono klasika prevara od igraca.

Asteriks

pre 2 godine

Definitivno je ovo prvenstvo dokaz da vise nema izrazitih favorita,prakticno svako svakog moze dobiti...Moguce da neko iz sjenke osvoji Evropsko....Mozda Danci.

Stevan

pre 2 godine

Mrtva trka za najgoreg igrace Evropskog prvenstva Ronaldo:Mbape, prvi ne moze da da gol ako nije iz ofsajda ili penal, baca traku, sutira je, drugi ne ume da da gol uopste. Hvala Bogu obojica pakuju kofere

Kifla

pre 2 godine

Jb..te stvarno svi igraju futbal osim Srba, sad tek vidim koja su oni rupa na svirali, zelim im da jos dugo ne vide EP, neka i dalje trube sa autima nakon kvalifikacijeske utakmice ahahahahahha

ErwinHR

pre 2 godine

Alo Srbi, koliko imate večeras igrača iz Zvezde i Partizana u 1/8 finala Eura??.evo, Dinamovi igrači 5 asistencija i 2 gola, a koliko iz Zvezde i Partizana?..

Walldorf

pre 2 godine

Neshvatljivo,zaista. Imaš vrhunsku ekipu, svetske klase i dozvoliš da te ugroze švajcarski dodjoši, skupljeni "s'koca i konopca". Samo pola sata vrhunske igre Francuza je bilo dovoljno svakome da vidi razliku u klasi.Onda ljudi bukvalno stanu i eto kazne. Još Dešan izveo Grizmana,igrača utakmice,van.Ako Francuska ne ode u osam najboljih,jedini krivac će biti Dešan,koji jednostavno ne zna "voziti super skup i kvalitetan auto". Jedna Francuska, prepuna velemajstora, igra produžetke sa tzv. Švajserima. Bruka...

NekoBzvz

pre 2 godine

Nisu francuzi ni zasluzili prolaz. Ceo turnir se brane i igraju na kontre, iz pozicione igre jako limitirani, pre svega mbape koji sem brzine koja je nerealna ni u jednom drugom segmentu ne odskace od ostalih. Ovo je cist poraz trenera koji je izveo Benzemu i Grizmana kao da vodi 4-0 u grupnoj fazi.

Zuka

pre 2 godine

Francuzi ništa ne igraju. Pobedili Nemce autogolom, protiv madjara bili inferiorni, sa Portugalom egal. I sada protiv Švajcarca ništa.. Uopšte ne igraju nešto specijalno. I na SP u Rusiji nisu oduševili ali na rutinu i kvalitetnim igračima osvojili SP. U prijateljskim utakmicama isto kilavo. Voleo bih da ispadnu kao i Engleska i Belgija i da gledamo dobru završnicu

Ja

pre 2 godine

Mbape i Mbabu su braca od strica.
(KoRn, 28. jun 2021 23:06)

Ne znam da li se neko seća kada je Strajnić na utakmici Jang Bojs - Partizan, čitao Mbabua kao Mbape.

:D

pre 2 godine

Ljudi sta je ovo? Samo 2 komada? Treba jos, jos, jos! Festival fudbala danas!!! :-D
(Napolje zli, losi timovi!!!!, 28. jun 2021 22:31)

A šta fali? Evo 3:3 najbolji dan EP-a.

andreas kisser

pre 2 godine

kao navijac liverpula, iskreno se nadam da ce varan od sledece sezone da zaigra za mancester junajted :) a kome dosad nije bilo jasno da je pogba krava koja prvo da punu kofu mleka, a onda se ritne pa je prospe, dobio je veceras potvrdu: prvo golcina za spice, a onda proda jeftinu loptu za kontru protivnika iz koje njegov tim prima gol u poslednjem minutu. lepo je to davno procenio ser aleks, da tu ima previse paucine na mestu gde bi trebalo da je mozak. proci ce verovatno francuzi, ali svajcarcima svaka cast na borbi. seferovic igracina!

Walldorf

pre 2 godine

@Aleksandar Kapa dole majstore. Promašio je odlučujući penal,nije ga nigde bilo tokom igre a što se samih Francuza tiče, krivo mi samo zbog Grizmana.Čovek je, uz Ljorisa, jedini osećao "težinu dresa" Otadžbine.Sve ostalo,foliranti bez primera. Sportski pozdrav!

Sale

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Ahahahaaaaa, bravo tata, da li ti ovo poslednji komentar?

KoRn

pre 2 godine

Nešto tu sa Mbapeom i ostatkom tima baš izgleda ne štima.Skoro mu niko nije prišao kada je promašio penal.Ipak je on bio najbolji igrac na SP,igrao je fantasticno.Sada kao da je Neprijatelj broj 1.

PRISHTINA

pre 2 godine

DoGodine od kada poceo Euro 2020, imali smo malo lepih Utakmica, Holandija-Ukraija 3-2, Spanija-Hrvatska 5-3 i ova Sad Francuska-Svajcarska 7-8 po meni su bile najbolje Utakmice ako sam zaboravio koju Izvinite.

Fox

pre 2 godine

Pa kucu si mogao da stavis da ce Mbape da promasi posle svih onih suteva i kada je on odlucivao. Taj osecaj kada znas da neko nece postici gol!

Sarkazam

pre 2 godine

Jb..te stvarno svi igraju futbal osim Srba, sad tek vidim koja su oni rupa na svirali, zelim im da jos dugo ne vide EP, neka i dalje trube sa autima nakon kvalifikacijeske utakmice ahahahahahha
(Kifla, 28. jun 2021 23:17)
Dito za kosarku, tenis i ostale sportove, a i ovde se niste pokazali. Jednom izigrali na srecu i usraste se kao da ste sila fudbalska. Cudo!

Mali Hijavata

pre 2 godine

gSve sto vidimo veceras TO SE ZOVE TOTALNI FUDBAL, NAJLEPSA UTAKMICA DO SADA TO JE ZA CISTU 10-tku Bilo ko da Pobedi
(PRISHTINA, 28. jun 2021 23:23)

Јел’ пратиш све утакмице или само где играју Шаћири и Џака?
(Догодине у Призрену, 28. jun 2021 23:35

Biće oni dogodine u Kataru a mi ni u Prizrenu.

chemistry

pre 2 godine

Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.

Izbor

pre 2 godine

Onaj osećaj kad svi proglase Francuze za prvaka a ja sam od starta govorio da ne igraju nista posebno. Bravo za Svajcarce. Inace i dalje sam mišljenja da ovaj turnir osvajaju Nemci.

Rolo

pre 2 godine

Mbapa ajde da se trkas na 100 metara a od fudbala malo odmori... idi slikaj se za tiktok sa Neymarom ... a i ligu sampiona zaboravi jer nisi za sampiona

Mare

pre 2 godine

Pre svega naslov!!!
Valjda je EURO 2021,a ne 2020??!!
(vladimir, 28. jun 2021 22:30)

Nije nego je EURO 2020, ovo je trebalo prošle godine da se održi. Najbolje mi je kad neko pomisli da se brdo novinara ispalilo a on je pametan :D :D

Sasa

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Demantovao te Benzema za 3 minuta.

Pera Detlić

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Druže... :D

Bikolor

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.
(dr. Udo Brinkman, 28. jun 2021 22:14)

Definitivno se slaze, celo prventsvo se to vidi a sada ce doci na naplatu.

Miki Pirs

pre 2 godine

Šta ti je fudbal...
U jednom momentu imaš penal i potencijalnih 2-0 i priliku da rešiš utakmicu u drugom momentu se nakon promašaja bukvalno raspadneš za 3 minuta. Golčina Pogbe samo još da dodam.

rolex

pre 2 godine

Golmanu švajcaraca Yannu Sommeru se, u grupnoj fazi takmicenja, porodila supruga. Dobio je dozvolu da na par sati odsustvuje iz ekipe da bi ih video na kratko. Cestitke na prinovi i hvala na lekciji iz patriotizma i kako se voli svoja zemlja i postuje reprezentacija.

Kontras

pre 2 godine

Francuzi su bili prepotentni, nonsalantni, nedoreceni. A ovi su zeleli pobedu.

Ovaj sa ove tv bukvalno navija za ove.

Ali, ovi sada idu na Spaniju. Spanci im nece biti nonsalantni iako su manje kvalitetni od Francuske, bice tu svasta.

Spanci ce igrati sa 200 posto, bas kao i ovi.

Mario

pre 2 godine

Opet spektakl. Francuzi favoriti ali Švajcarci da su zabili penal u 57 i otišli na 2:0 ko zna da li bilo produzetaka. Ali i ovako je utakmica vrhunska. Svaka čast momcima obe ekipe.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Gledajući ovog Mbappe-a kako igra za Francuze prosto mi i milo što Jokić ne igra na OI za Srbiju u košarci. Ovi Francuzi da nisu imali Mbappe-a mi mnogo više učinila na ovom EURO…

Bane

pre 2 godine

Jel su igrali oni od 500 miliona svaki sto ih sudije guraju iz utakmice u utakmicu i koje niko ne smije da pipne? Ja sam vidio da je jedan od njih promašio penal. A ostali?

Scotland-20:D

pre 2 godine

Sine, selektor SH je Vlada Petrović inače Srbin, što se kaže mozak operacije.
(Pako Alkaser, 29. jun 2021 04:30)

Petković je Hrvat.

Xp

pre 2 godine

Francuzi nista nisu pokazali celo prvenstvo. Zapravo, niko nije nesto specijalno pokazao, vrlo cudno prvenstvo. Italijani poceli da kilave, Belgija isto nesto muljavi, jedino je Danska praznik za oci i , ajde, Spanija posle Hrvatske hvata neki zalet. Ali sve ukupno bezvezan fudbal.

Mile II

pre 2 godine

Cirkus...
Ovo je prvenstvo pokazalo da i duduci ako su uporni, srčani, agresivni, mogu da prođu mnogo bolje ekipe (ili barem da ih namuče). Česi, Mađari, Švajcarci, onomad hrvati...
Samo žalim sebe jer umesto da gledam ovu umetnost of Francuske, preostaju Švajcarski buzdovani.

kako da ne

pre 2 godine

@Bardhylis
Mozemo sa ne volimo Xhaku ali lik je odigrao zaista kapitenski. Vodio je ekipu tokom celog meča. Kada su gubili 3:1 on je kao zadnji vezni istrčavao da vrši pritisak na odbranu francuza pa kada prodju on je sprintao nazad i tako svaki put. Svi pljuju Mbapea, decko je zaustavljen taktikom Dešama. Lik igra luzerski sa ovakvom ekipom, povlaci se, ne igra presing, nista. Verujem da bi cak i Murinjo sa ovim sastavom igrao totalno napadacki.

uh

pre 2 godine

Šta ti je fudbal...
U jednom momentu imaš penal i potencijalnih 2-0 i priliku da rešiš utakmicu u drugom momentu se nakon promašaja bukvalno raspadneš za 3 minuta. Golčina Pogbe samo još da dodam.
(Miki Pirs, 28. jun 2021 22:42)

@
I imaš prolaz u četvrtfinale i u zadnjem minutu ostaneš bez njega. Zato ljudi vole ovu igru. Planetarno popularna jer svako ima pravo da se nada. Mada favoriti mnogo češće pobjeđuju.

matori

pre 2 godine

ja ne gledam fudbal, ali klinac ( 20 godina) gleda...
treba da Mbape šutira penal i klinac ( kud i kamo veći od mene) kaže da ovaj nema šanse da pogodi, sa obzirom da se u poslednje vreme ispromašivao iz svih pozicija. i to šutira poslednji... i promaši.
pitanje je kako sin zna, a selektor Francuske ne zna i ne oseća takvu stvar?

^^^^

pre 2 godine

Francucka ne lici na reprezentaciju sa proslog prvenstva...svajcarska ovakva kakva je sad bi nas napunila 5 komada verovatno... svajcarska sad mnogo jaca nego davno na proalom prvenstvu

KoRn

pre 2 godine

Po rosteru koji ima Francuska znaci ubedljivo najbolja reprezentacija na svetu.Ono sto su bili Španci sada su to Francuzi.Tako da nisu oni slucajno bili svetski prvaci.Kao sto nije bila ni ona generacija sa Zidanom.Evropsko mozes da osvojis na neku srecu to su vec uradili Danska,Grcka pa i Portugal.Ali Mundijal osvajaju samo oni najbolji,oni koji imaju vrhunsku generaciju igraca.

Ramon

pre 2 godine

@Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.
(chemistry, 28. jun 2021 23:22)

Jeste, jos uz to i da dodamo da nacionalni timovi ne znaju “maternje” jezike. Super fudbal, ali ovo vise lici na nesto iz lige sampiona, nego na Evropsko prvenstvo. Svajcarci i Francuzi samo na tribinama. Na kvalitet utakmica se samo lud covek moze pozaliti, nema dileme

King

pre 2 godine

Germanska disciplina i fizička sprema CH tima. Stvarno nevjerovatni momci, 100% zaslužili prolaz.
(gloria, 28. jun 2021 23:51)

Германска? Ко је у оној репрезентацији Герман?
(гдф, 28. jun 2021 23:57)

Covek lepo rekao "Germanska disciplina i fizička sprema CH tima"a ne da je neko u reprezentaciju german !
Ako ne umes da citas , ne postavljaj pitanja !

PATOS

pre 2 godine

Prepotenko čekao zadnji da izvede da bude junak.Ugleda se na svog idola Penalda.I na kraju tragicar.Sta drugo očekivati od igrača kome je uzor Penaldo.
Mbape,Kristina i Kante ispali iz trke za zlatnu loptu.
Messi ostaje u trci!

PATOOOOOOOOOOS!

bojan

pre 2 godine

Granit Xhaka je igrao kao pravi kapiten.
(Bardhylis, 28. jun 2021 23:56)

A po kom osnovu ti misliš da to ikoga ovde zanima?
(Bas me zanima, 29. jun 2021 00:18)

po osnovu brutalne partije,koju je decko odigrao.

qwertz

pre 2 godine

Sve sami švicarci i francuzi..
(Coach, 28. jun 2021 23:59)

Nije ništa drugačije bilo ni pre nekoliko decenija, Anri, Viltord, Makelele, Viera, Trezege, Sise, Tiram, Desai... sve tamnoputi.

Nbgd

pre 2 godine

Je l’ moze neko ko je strucan u fudbalu da mi ukratko definise poentu koja je ,.uloga’’ ovog Lenglea kod gola Svajcarske? Sta je decko radio pored Seferovica?!

Knin

pre 2 godine

Znaci ko pobjedi ide na Hrvatsku?

Nisam gledao Španija- Hrvatska ali Hrvatske je velesila i nema šanse da ne pobjedi B tim Španije. Cavi, Inesta i cijela ta generacija je otišla tako da očekujem laganu pobjedu Hrvatske.

Knin

pre 2 godine

@ Kifla

Bolje i ne otici nego popiti petardu i imati posjed od 32 % hahaha.
Prvi udarac u okvir gola u 65 minuti. Malta da je došla oni bi uputili bar jedan udarac za sat vremena a vjerovatno bi i imali 35 % posjed lopte.
Bas ste velesila ali samo na nivou ex Yugoslavije.

Tihomir

pre 2 godine

Ima li ikog na B92 da ovom bezmozgoviću sakrije tastaturu:

"110' Zicer za Mbapea!

Spojio ga je Pogba sa golom, ali levom nogom lopta ide daleko od cilja."?

Gkvs

pre 2 godine

Rodrigez nije hteo da postigne gol iz penala da ga na ovom sajtu veliki fudbalski strucnjaci ne bi ismevali da je dao gol iz penala, sad je 2 - 1 za Francusku, bzv

kris

pre 2 godine

Iako sam bio siguran da su Francuzi najkvalitetnija ekipa na svijetu,moram priznati da nista nisu pokazali veceras,a nisu nesto bas bili sjajni ni u grupi.Svajcarska potpuno zasluzeno vodi i da nije pojedinih dokazanih nacionalista u njihovoj reprezentaciji,drago bi mi bilo da izbace favorizovane Francuze.Ovako bih ipak volio da Francuska prodje.Od preostalih ekipa Danci su mi najsimpaticniji i najradije bi da oni osvoje.

Matori Laki

pre 2 godine

Sve dok Francuzi imaju Kantea u timu, imaju igrača više u odnosu na protivnika.
Naizgled nevidljiv, neatraktivan ali pokriva i otvara ogroman prostor čime omogućuje majstorima kao što je Pogba&co na sredini terena mogućnost kreacije za napadače.
Evo, Švajcarci dadoše drugi gol ali mislim da to neće dovesti pobedu Francuza u pitanje.

pedja

pre 2 godine

E ali Xhaka koji kao vrti Francuze u trouglu,, bas pred prvi gol Francuza, hahahaha...vezara, kako je on bio lapiten Arsenala ?! Tuga. Mada jednako lose procene i Plavsic. Radi neku pricu ko da ne gleda tekmu nego statistiku.

cosmo

pre 2 godine

Mbape je tako mlad , a već tako veliki luzer. Koja je bila privilegija gkedati Mesija i C.Ronalda dok su bili mladi.
(VUK, 29. jun 2021 07:02)

🙂 Mbape je vec svetski prvak,a tek mu je 22-ga godina.

pop

pre 2 godine

kakva sramota i nepravda ali tako je. sad švajcarcima posle 3 min vraćaju na var a nama kad je trebalo baš protiv njih ona ruka, samo da bar pregleda snimak, naravno nije hteo glavni sudija, bar ni to. sramota i nepravda. a taj sudija ponovo sudi velike utakmice.

Corba

pre 2 godine

Na zalost Francuza, uz vrhunske individualne poteze kojima su razbucali Svajcarce posle promasenog penala, kada nalete na ekipu koja ima sistem (npr. Italija), mislim da ce biti gorko. Nesto slicno kao Holandija i Ceska.

kako da ne

pre 2 godine

@Brooklyn
Ne pokusava Mbappe sam jer je takav, nego zato sto cesto nema izbora u napadu sem Benzeme koji je skroz na drugoj strani. Dešam igra igru svi nazad u ‘zoni’, tj retko vrse presing i Benzema i Mbappe ostanu napred, jedan na jednoj i drugi na drugoj strani. I onda kada dobije loptu ili moze da pokusava sam i da pretrcava ili da ceka saigrace. Cesto pokusava sam jer ima malo prostora. Da ovu ekipu vodi Tuhel, trener Čelzija ova Francuska bi gazila sve redom sa 4-5 golova. Pricam za ovaj igracki kadar koji ima Francuska. Nadam se da ce da se oproste od Dešama i da će zaigrati pravi napadacki fudbal jer imaju prejake igrace.

Mirko Kojotovski

pre 2 godine

Treneri su postali totalni neznalci.Holanđanin Španac Francuz sa top igracima uniste sami sebe.Enrike jos imade srecu sto ima individualce a I protivnika na škrgama.
Umesto da daju 6 7 komada kao Nemci oni dopustise da utakmica uđe u produzetke.
Vadis najboljeg igraca kao zatvoricemo a onda ubaciš decka koji umesto da pogodi za 4 1 on kao lobuje golmana skoro pa na liniji.Zatim sunovrat.Dodavanje u petercu kao da je protivnik amater.Španci eto prođose iako su ovi bili zreli za 5 6 komada.
Francuzi sa top ekipom igraju tako da zamrzis fudbal.Zatim to na individualnost opet preokrenes i onda da zgazis protivnika jer su bili pogubljeni trener ih vrati u zivot.
Na kraju i ispadnu jer ne vidi da mu nadobudni klinac celu utakmicu provodi u vip loži.Daje mu zadnji penal????Ne znam ko nije osetio da maši.
Po meni najvise me fascinira Češka.
Atletski tehnicki takticki dobro vođena ekipa.
Oni bi mogli ovo uzeti

KoRn

pre 2 godine

Kakav je ovo fudbal u moje vreme su bre po cetiri noge imali.Ajde nostalgicari javite se gde ste?Fudbal je postao dosadan u moje vreme bla,bla,bla,bla,bla.

Liverpool Man

pre 2 godine

Mnogo se ocekivalo od Mbapea a realnost je da on jos uvek momak koji ne zna najbolje da se nosi sa pritiskom. Ovakve promasaje i lose turnire su imali svi najbolji igraci na svetu. Ovo je samo jedan od mnogih koraka u njegovoj karijeri. Ne razumem zasto se pljuje decko. On ima tek 22 godine i bice azdaja. Mada vec i jeste.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Nema njima sreće sa onim baksuzom Benzemom. Šta mu je trebalo njega da pozove ne znam, ali odmah mi je bilo jasno da neće daleko dogurati.
(mali ministar, 29. jun 2021 07:31)

Da im ne bi tog Benzeme niko gol ne bi mogao da da. Mpape izgubljen u oblacima,Grizman ni on sam ne zna gde i sta igra. Jedino Pogba odusevio na sredini,doktorski delio lopte,davao golove maestralne ali dzaba. Desamp mora hitno da ide jer ovo sto on igra sa ovakvom reprezentacijom je bruka i sramota,u rangu naseg Krstajica i Curcica svojevremeno.

slaviša šmigič

pre 2 godine

2 puta francuska pokradena u ovoj utakmici 1.gol posle odgurivanja 2.gol nije unutar 16 metara bio faul švajcarci morali da pobede neznam ko to radi Lucern izgleda odlučuje i sudije i ostalo oko politike izgleda da je penal koji nije suđen protiv švasjcaraca Srbiji malo.

Puh

pre 2 godine

Pogba i Benzema, koliko su samo tehnicki nadareni i koliko inteligencije ima u bukvalno svakom potezu koji odigraju. Majstori igre, ukratko.

djedmedjed

pre 2 godine

neka je Švicarska otišla dalje, jer je više nego pravedno da ispadne reprezentacija koja po Transfermarktu "vrijedi" preko milijardu eura,a igra već godinama kukavički nogomet. Francuzi bi s obzirom na kvalitetu igrača trebali igrati otvoreno i napadački, a ne zatvarati se u bunker i igrati na kontre protiv momčadi tipa Švicarska ili Hrvatska. Njemačka i Engleska su od velikih jedine desetljećima dosljedne u igranju ofenzivnog nogometa, te je šteta što jedni danas moraju ispasti. Navijam za Talijane jer ovaj put igraju napadački kao nikad do sad. A uz to im ( uz izuzetak ona 2 Brazilca ) igraju isključivo talijanski igrači. Jučer u početnim sastavima kod Francuske i Švicarske samo po 4 domaća momka ( to je još i puno s obzirom kako zna biti inače )

4k4.Dex

pre 2 godine

Zasluženo idi dalje Švajcarci. Egal sa Francuzima veliku većinu meča. Svaka im čast kako su odigrali. Takođe Španci odlični danas. Hrvatska se trudila ali je bila mnogo lošiji rival od Švajcarske.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Gledam studio u sloveniji bivši reprezentativac tvrdi gol Švajcaraca iz prekršaja dobro sam odgledo i dtvarno je bio prekršaj gurnut francuz i pogodak glavom i onaj penal nije unutar 16 metara znači 2.puta u korist Švajcaraca,ko plača da švajcarci mogu krasti gde stignu sramota.

Марко

pre 2 godine

Hahaha. Evo komsije koji mrzite sve ostale narode, Karma vam se vratils. Laka vam noc
(Nektar Nasufi, 28. jun 2021 23:48)

Почели и Швајцарци да долазе на портал.

Deda

pre 2 godine

Cekaj sad malo...pa sad vise ne valjaju ni fancuzi, ni nizozemci. I to kazu oni koji 25 godina ne mogu da se kvalifikuju na EP, iako cak idu i prva 3 iz grupe.

*

pre 2 godine

Aktuelni prvak sveta eliminisan nakon četiri utakmice, a jedinu pobedu ostvarili su zahvaljujući auto-golu. Naravno, ne umanjujem snagu ovog tima, no činjenica je da su, čast izuzecima, klinci ušli suviše prepotentno u takmičenje. Pogba i Mbape, pre svih. Pokazali su na trenutke kakvim potencijalom raspolažu, ali ostaje nekonsistencija koja odražava stav "lako ćemo". Opet, ako iko treba da snosi odgovornost, onda je to trener koji je morao bolje motivisati ekipu u kojoj se osetilo da su im u glavama lovorike sa minulog svetskog prvenstva. Treba istaći i da je sam format takmičenja uzeo danak kod mnogih timova. Konstantna putovanja, promene klime, džet leg i sve skopčano sa navedenim. Uzmimo primer Hrvatske: neću reći da su bolji od Španije i evidentno je da se radi o ekipi kudikamo slabijoj od one što se našla u finalu SP, ali pitanje je kako bi se stvari odvijale da se turnir odigrava u jednoj zemlji i da svi imaju stalnu bazu blisku stadionima na kojima nastupaju. Siguran sam da se Hrvati u tim okolnostima ne bi onako vukli u produžecima. I da sa osvrnem na jedanaesterce: Ronaldo kad pogodi penal, onda je Penaldo, trpa se da šuta, nabija statistiku, nema pojma... Evo, pitajte sad Mbapea koliko je jednostavno postići gol sa bele tačke, nebulozni hejteri.

Lepo

pre 2 godine

E kako mi je drago sto su izbacili Francuze zbog onog glupiranja Pogbe posle gola... Do tad mi je bilo svejedno posle sam poceo za Svajcarsku da navijam.

drago

pre 2 godine

Hrvati slave večeras! Gavranovic i Petkovic su se osvetili Francuskoj za finale SP-a.
Mnogo je velikih timova ispalo a još će jedan danas. Svi finalisti zadnja 2 prvenstva su aut.
PS Ako je mogao promasiti Mbappe može i Kramaric.

STA RADIS?!

pre 2 godine

Ljudi nikad neću razumjeti zašto treneri dozvoljavaju obrambenim igračima da izvode penale. Brate moj daj napadaču da dane taj gol sa 11 metara, ipak im je to posao. Čim su promašili penal znalo je se da će ih francuzi pregaziti.

g

pre 2 godine

Volim ove Švajcarce isto kao što volim košarkašku reprezentaciju Španije...
(Ogi, 28. jun 2021 21:24)

Što ne napisa koga mrziš, iako znamo

Johny Grobar

pre 2 godine

Navijao sam za Francuze na pocetku ali kako je utakmica odmicala tako sam prelazio na Svajcarce. Nekako su se Francuzi ponasali suvise arogantno i bas volim sto su ih zveknuli.

Koje nebuloze

pre 2 godine

Nikad Srbijanci neće imati takvog igrača kao što je Granit Xhaka.
(toto, 29. jun 2021 08:01)

Kakva besmislica. Imali smo i bolje od pomenutog u prošlosti, a izraz "nikad" koji pojedinci koriste, odraz je ordinarne gluposti. Kao da se u Srbiji za 10, 20, 30 godina, neće igrati fudbal i rađati talentovana deca.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane...
(zxc, 28. jun 2021 23:56)

Pa Dešan je upravo zatvorio utakmicu, al nisu Švajcarci... Tu je kvaka u "zatvaranju utakmice" receptu trenerskih teoretičara, a ustvari neznalica i opsenara. U tim zatvaranjima, rotacijama i sličnim glupostima!

prolaznik

pre 2 godine

@top Danas je jedna reprezentacija vodila u prvom poluvremenu a imala je 0 suteva u okvir gola. Odgovor znate.
(Milunka Malina, 29. jun 2021 00:22)

Kao i milijun puta do sada. Španjolci su nama poklonili jedan gol, mi smo njima poklonili dva, no to je sve dio igre. U produžetcima smo mogli i mi njih mlatnuti, no ovaj put su oni nas. Nema veze, na SP-u će se pisati nove priče.

Ante

pre 2 godine

Iako uvijek navijam za "manje", a ne za "velesile" u nogometu, ipak bi Španjolska -Francuska bila poslastica i pravi derbi..
Vjerovatno bi pobjednik utakmice bio i šampion.
Ipak, ovo je EP, kao i SP, neće samo ime da pobijedi, i Švicarska se pita.

lupetanju nikad kraja

pre 2 godine

A za nasu zensku selekciju u basketu
ako igraju stranci to je u redu,to ste
Zabo(r)avili
(Miki, 28. jun 2021 23:57)

Mesas babe i zabe. Ti ljudi su rodjeni i odrastali u Francuskoj i Svajcarskoj, to su njihove zemlje, kakve veze ima odakle su im pradedovi. U Srbiji su igrale Amerikanke koje nemaju veze sa Srbijom vec su rodjene i zive u SAD, a za Srbiju igraju samo zbog para.

Vjeko

pre 2 godine

@top Danas je jedna reprezentacija vodila u prvom poluvremenu a imala je 0 suteva u okvir gola. Odgovor znate.
(Milunka Malina, 29. jun 2021 00:22)

@
Je, ali Hrvati su igrali bez glavnog napadača i glavnog obrambenog. Na toj utakmici bilo ukupno 32 udarca na gol i mnogo uzbuđenja. Hrvati su zadovoljni. Ispali su od trofejnije momčadi nego svjetski prvaci i nego branitelji naslova EP. Mogli smo vidjeti mlade igrače nove hrvatske reprezentacije i to je veselje. Hrvati nemaju za čim da žale.

VUK

pre 2 godine

Mbape je vec svetski prvak,a tek mu je 22-ga godina.
(cosmo, 29. jun 2021 08:46) Profesionalni fudbal koji se igra u LŠ i prvenstvo nacionalnih reorezentacija , ne može da se poredi. To su dva različita sporta. Svaki vrhunski igrač bi sve dao na svetu da podigne "klempu" pehar LŠ. To je najteže u fudbalu , a i ubedljivo najplaćenije. Mbape i njegovi drugari i pored skoro milijardu evra uloženih u Marsej poslednjih godina to ne mogu. Od minulog rada se ne živi u fudbalu. 2018 je prošla. Šta je Mbape van svog " sela" osvojio ove godine ? Dao gol na EP ? U njegovim godinama C.Ronaldo je već po sezoni davao preko 40 golova. Mali je promašio sport , tj. teren. 3 metra pored trave je atletska staza , 100,200 ,400 metara...i nek sprinta. Ima nas koji volimo golove i veštinu igranja nogom.

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.

kako da ne

pre 2 godine

Ko prati Francusku od kad je Dešamp trener zna da oni uopste ne igraju nista specijalno. Do SP su dosli srecom i na kvalitet igraca. On protiv svakog protivnika pa i veceras igra ‘zonu’ tako da kazem. Povuku se i cekaju da svajcarci pogrese u dodavanju. Tim povlacenjem se i desio centarsut Zubera i gol...Ja razumem da se svajcarci povuku i cekaju, igracki su mnogo slabiji, ali ti imas Kimpembea, Varana, Kantea, Pogbu, Rabioa, Grizmana, Mbapea itd i ti ih ne pritiskas odmah nego cekas...Treba da ispadne sad i da ga francuzi promene i dovedu nekog ko ce da gazi protivnike sa ovom ekipom. Toliso mu na klupi, Koman takodje. Izvedi Grizmana i stavi Komana da dobijes na brzini.

MiM

pre 2 godine

Večer za anale.
Kakve dvije uzbudljive utakmice.
U ovoj fantastičnoj večeri sa EP ispali su prvaci i doprvaci svijeta.
(eeeee, što volim ovaj sport, 29. jun 2021 00:29)

kobajagi da je iznenadjene sto je ispala hrv protiv spanije ... bukmejkeri su vam dali sanse za prolaz jednako ko i svici ili ceskoj... grcka je osvojila titulu a vi niste tako da ste i vi blizoj buducnosti nista osim prosek...

inmr

pre 2 godine

Francuzi nemaju sredinu. (Kante je vodonosa)
Odbrana: generalno, svi imaju slicnu, nema tu vise klase.
Napad: Benzema je fantastican.

Svakcarci. Gori nego pre 4 godine. Duplo gori nego pre 8… to je trend u fudbalu. Spakovase gol, ako izdrze do 80og min, mogu jos jedan iz kontre.

Hepekiran

pre 2 godine

Tek su mu 22 god. Jos ima prostora za napredak, nije dosegao svoj vrhunac a vec je svetski prvak sa veoma bitnom ulogom. Pred njim su jos 3 svetska prvenstva, isto toliko evropskih, i ne bi me iznenadilo da osvoji jos poneki veliki trofej. Vestinom i znanjem zaostaje za kremom svetskog fudbala, Maradonom, R9, R10 i Mesijem, ali pronaci ce svoje mesto tu negde odmah iza njih, ako nista bar zbog trofeja. I ja sam misljenja da je Desamp veoma limitiran trener. Ova Francuska bi morala mnogo vise. Treba im neko ko ce zvezde spustit na zemlju i dovoljno ih nabrijat da pokazu sta znaju. Zidan mozda autoritetom odgovara ali i kod njega sam sumnjicav u trenersko znanje. Cec sledeca godina je svetsko, prilika da ova generacija udje u istoriju i odbrani titulu, ali sa Desampom mislim da nemaju sta traziti. Proslo su uzeli na ind kvalitet, nije bilo posebne igre.

Pako Alkaser

pre 2 godine

Albanci, Srbi , Hrvati i po neki stranac , bravo…
(Nemam.ti.kad, 28. jun 2021 23:48)

Srbi??

#(ööö, 28. jun 2021 23:55)




Sine, selektor SH je Vlada Petrović inače Srbin, što se kaže mozak operacije.

mali ministar

pre 2 godine

Nema njima sreće sa onim baksuzom Benzemom. Šta mu je trebalo njega da pozove ne znam, ali odmah mi je bilo jasno da neće daleko dogurati.

Scotland-20:D

pre 2 godine

Zasluženo idi dalje Švajcarci. Egal sa Francuzima veliku većinu meča. Svaka im čast kako su odigrali. Takođe Španci odlični danas. Hrvatska se trudila ali je bila mnogo lošiji rival od Švajcarske.
(4k4.Dex, 29. jun 2021 07:40)

Pa nije Hrvatska igrala protiv Švicarske.

Mrki Medo

pre 2 godine

Večeras u dvije utakmice 23 gola.
Ispali svjetski prvaci i doprvaci.
Čestitke senzacionalnoj Svicarskoj.
Jedva čekam utakmicu ove dvije pobjednićke momčadi.
Kakva li će to utakmica biti, Španjolska - Švicarska?
Mislim da Švicarci imaju dobre izglede mada su Španjolci favoriti.

4k4.Dex

pre 2 godine

@toto
Granit Xaka? Pa mi sad upravo imamo bar 3 bolja a nekada smo imali i cele timove. bolje od Xake. Ti kao da je Xaka Dejan Savićević a ne prosečan evropski veznjak.

Stevan

pre 2 godine

Igrač koji "vredi" 200 miliona evra ?
(Miloš, 29. jun 2021 00:00)

Znaci promasis penal, odigras 1 ili 2 meca lose- i to znaci da sve ono sto si do sada uradio padanu vodu?
Da li si ti normalan, evo, da te lepo pitam onako kao coveka?
Znaci li to da kad padnes na jednom ispitu, to znaci da treba da te izbace sa fakulteta i da ti nikad ne mozes da diplomiras zbog toga?
Znaci li u vasim glavama da neko ne sme da pogresi i ima los dan samo zato jer ima ogromnu platu?

Kontras

pre 2 godine

@ izbor

Francuzi imaju najkvalitetnije pojedince na turniru. Na trenutke veceras i protiv nemaca su pokazali koliko su jaki.


Ali, Mbape totalno van forme, Pogba slavi (doduse sjajan) vrlo arogantno. Posle gubi loptu na centru u kljucnim momentima... Desamp izvodi Grizmana koji je bio sjajan..

Igrali su prepotentno, nonsalantno, zato idu kuci...

Ne umanjujem pobedu ovih, borili su se i solidan su tim, zasluzeno su pobedili.

Ali, francuzi su mogli da ovaj turnir i osvoje da su se trudili maksimalno.

Puškaš

pre 2 godine

Žao mi šta Mađari i Astrijanci nisu prošli. Uz Čehe i Švicarce, (Ukrajince) da su još Mađari i Austrijanci prošli, a malo je falilo, a svi napuhani velikani kući. Mozda se i to desi uskoro.

Komša

pre 2 godine

Nije tragičar nego je tragičan.
Covek kao da je njegova lopta.Kapiram sta je poljuljano samopouzdanje ali pretera ga čovek.Kao da je sam - samo jos sa je trazio sa brani na kraju...
Tačno sam znao da ce da omaši na kraju.
I verujrm da nisam jedini,da su mnogi koji su gledalu to pomislili.
Ne ide te ,los dan/period - peglaj ono sto ne mozes da zabrljas i ostavi prostor drugima.

Navijao za Francuze (uvek navijam za njih kada Srbija nije u igri) ali Švajcarci zasluzeno prodjose - svesni svojih limita igrali ono sto mogu maksimalno koliko mogu.

Berkhamsted

pre 2 godine

Naravno da Reprezentacije koje u svojim redovima imaju dvije najveće prevare u Istoriji Fudbala, Kristijana Ronalda i Grizmana, igraju loše.. dva igrača manje na terenu, samo smetaju i usporavaju igru

Tata

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....

Buljko

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.
@Zar mi nismo protiv Portugala pre par meseci nadoknadili 2-0 za pet minuta..a Hrvatima bi bolje bilo da nisu nadoknadili,sada im ne bi zvonile PETARDE u ušima,a Švajcarcima svaka čast!!!

Марко

pre 2 godine

Iskreno Francuzi pokradeni 1.gol iz prekršaja odgledao snimak penal nije u 16.metara bilo je izvan 16 metara.
(slaviša šmigič, 28. jun 2021 23:47)

Ниси у праву. Прекршај је почео изван казненог простора, али је трајао, и завршио се у казненом простору. Да не буде забуне, то није исто као када одбрамбени играч уклиза изван казненог простора, а нападач падне и заврши пад у казаненом простору. У тој ситуацију, наравно, да не би био пенал. Међутим, овде се сам прекршај наставио након што су ушли у казнени простор. Судија је толиресао прекршај док су били изван казненог, тј. пуштао је предност, међутим, када су ушли у казнени, и пошто је контакт још увек трајао, свирао је пенал.

Hepekiran

pre 2 godine

Tek su mu 22 god. Jos ima prostora za napredak, nije dosegao svoj vrhunac a vec je svetski prvak sa veoma bitnom ulogom. Pred njim su jos 3 svetska prvenstva, isto toliko evropskih, i ne bi me iznenadilo da osvoji jos poneki veliki trofej. Vestinom i znanjem zaostaje za kremom svetskog fudbala, Maradonom, R9, R10 i Mesijem, ali pronaci ce svoje mesto tu odmah negde iza njih.

?

pre 2 godine

Profesionalni fudbal koji se igra u LŠ i prvenstvo nacionalnih reorezentacija , ne može da se poredi. To su dva različita sporta. Svaki vrhunski igrač bi sve dao na svetu da podigne "klempu" pehar LŠ. To je najteže u fudbalu , a i ubedljivo najplaćenije. Mbape i njegovi drugari i pored skoro milijardu evra uloženih u Marsej poslednjih godina to ne mogu. Od minulog rada se ne živi u fudbalu. 2018 je prošla. Šta je Mbape van svog " sela" osvojio ove godine ? Dao gol na EP ? U njegovim godinama C.Ronaldo je već po sezoni davao preko 40 golova. Mali je promašio sport , tj. teren. 3 metra pored trave je atletska staza , 100,200 ,400 metara...i nek sprinta. Ima nas koji volimo golove i veštinu igranja nogom.
(VUK, 29. jun 2021 10:32)

Uspoređuje nešto što se igra svake četiri godine s LP.
Da li ti je isto El u Basketu ili OI.

Johny Grobar

pre 2 godine

@knin, Hrvatska nije sutnula do 65 min na gol al se zato Srbija nadavala golova. Gledak bre u svije dvoriste i pokri se usima.

Mediterano Blanco

pre 2 godine

Mislim da je ovo prvo cetvrtfinale za Švajcarsku na EURU ikada,samim tim i njihvoh najbolji plasman na EURIMA,šteta što nisam gledao drugo poluvreme Franciska-Švajcarska,izgleda je bio slicam tok utakmice kao Španija-Hrvatska,plus isti rezltat na kraju 3-3,samo što je ovde epilog bio drugaciji i bili su penali,prvi pu na ovom EURU,kada mi je burazer sinoc rekao da Francuzi vode 3-1,rekao,gotovo,sledi romanski klasik i rivalitet u sportu u zadnjoj deceniji Espana-France a u fudbalu se odavno nisu sreli,za razliku od ostalih ekipnih sportova i to u cetvrtfinalu,ali avaj Švajcarska ih stigla i prošla na penale,šteta što nisam sve to ispratio do kraja,izgleda su juce bile najbolje tekme na EURU.Što se tice cetvrtfinala Espana-Švajcarska,oni su se sastali zadnji put mislim na Svetskom 2006 u Nemackoj u grupu u prvom kolu i tada je Espana izgubila jedan nula od Švajcarske,tada je Švajcarska bila debitant na Svetskom i odmah napravila solidan rezultat prošla grupu i u osmini finala ih izbacila neugodna Ukrajina sa Ševcenkom na penale,tada je i poceo uspon švajcarske reprezentacije,tako da sve je moguce,ali Espana je blagi favorot protiv Švajcarske i svim srcem sam uz Espana,bamonooss.

VUK

pre 2 godine

Uspoređuje nešto što se igra svake četiri godine s LP.
Da li ti je isto El u Basketu ili OI.
(?, 29. jun 2021 16:05) Turnir u basketu na OI je najdosadnije takmičenje u sportu. Gledanost skoro nikakva. Kada bi košarka živela od tog turnira , umrla bi da davno.

Diktat

pre 2 godine

Francuzi su treći put na ovom prvenstvu pred čitavim svetom velemajstorski namestili utakmicu.Da li zbog kladionice ili nečeg drugog nije mi jasno.Prvo kiks sa Mađarima, da se i kaže da su oni igrali na život i smrt, zatim su čuvali remi sa Portugalcima da bi nakon prelakih golova kada ni puštanje Švajcaraca nije bilo dovoljno Mbape stavio tačku na i.Sve ovo je po meni prestrašno.

drago

pre 2 godine

Dosada ste pricali da je Hrvatska na SP izgubila od prve ozbiljne ekipe?
Jesu li sad Francuzi ozbiljna ili neozbiljna ekipa posto su ispali u osmini? Dajte se odlučite.
A u 4-finalu je prošla Danska koju smo izbacili sa SP i Svica koju smo prije pola godine pobijedili na njihovom terenu.
Na kraju će od velesila ostati samo Italija i Engleska, repke koje odavno nisu stigle do finala.


VUK

Onda Hrvati svake godine postižu uvjerljivo najtezu stvar posto svake godine osvoje LP.

slaviša šmigič

pre 2 godine

2 puta francuska pokradena u ovoj utakmici 1.gol posle odgurivanja 2.gol nije unutar 16 metara bio faul švajcarci morali da pobede neznam ko to radi Lucern izgleda odlučuje i sudije i ostalo oko politike izgleda da je penal koji nije suđen protiv švasjcaraca Srbiji malo.

Догодине у Призрену

pre 2 godine

gSve sto vidimo veceras TO SE ZOVE TOTALNI FUDBAL, NAJLEPSA UTAKMICA DO SADA TO JE ZA CISTU 10-tku Bilo ko da Pobedi
(PRISHTINA, 28. jun 2021 23:23)

Јел’ пратиш све утакмице или само где играју Шаћири и Џака?

Trče ko da im je majmun ukrao ručak

pre 2 godine

Kaže komentator klasični Švajcarci i klasični Francuzi. A ja mislim pa da sa jedne strane šiptari, Srbi i Bosanci a sa druge Alžirci i ostali afrikanci.

Knin

pre 2 godine

Znaci ko pobjedi ide na Hrvatsku?

Nisam gledao Španija- Hrvatska ali Hrvatske je velesila i nema šanse da ne pobjedi B tim Španije. Cavi, Inesta i cijela ta generacija je otišla tako da očekujem laganu pobjedu Hrvatske.

3210

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.

Mi to nikada nećemo doživeti.
Nije to stvar ni kvaliteta ni skupih pojedinaca to je jednostavno mentalitet.

Ostaje nam da u nedogled gledamo reprize
Monte Video bog te video i divimo se Tirketu i Moši (a verovatno i bili prvaci sveta da smo možda tada na SP poslali Hrvate)

гдф

pre 2 godine

Germanska disciplina i fizička sprema CH tima. Stvarno nevjerovatni momci, 100% zaslužili prolaz.
(gloria, 28. jun 2021 23:51)

Германска? Ко је у оној репрезентацији Герман?

pogled iz svemira

pre 2 godine

Ako nije nekome bilo do veceras jasno zasto specijalni insistira da dovede Xhaku veceras je sve pokazao pravi kapiten vodja tima i sto posto precizni pasevi i dodavanja.Imace Spanci grdne muke da ih izbace i da li ce?Petkovic dobar strateg , Desamp napravio fatalne greske sa izmenama i nije pojacao odbranu kod 3-1 za Francusku.

Knin

pre 2 godine

@ Kifla

Bolje i ne otici nego popiti petardu i imati posjed od 32 % hahaha.
Prvi udarac u okvir gola u 65 minuti. Malta da je došla oni bi uputili bar jedan udarac za sat vremena a vjerovatno bi i imali 35 % posjed lopte.
Bas ste velesila ali samo na nivou ex Yugoslavije.

ErwinHR

pre 2 godine

Alo Srbi, koliko imate večeras igrača iz Zvezde i Partizana u 1/8 finala Eura??.evo, Dinamovi igrači 5 asistencija i 2 gola, a koliko iz Zvezde i Partizana?..

Kifla

pre 2 godine

Jb..te stvarno svi igraju futbal osim Srba, sad tek vidim koja su oni rupa na svirali, zelim im da jos dugo ne vide EP, neka i dalje trube sa autima nakon kvalifikacijeske utakmice ahahahahahha

boki_marad

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.

Mi to nikada nećemo doživeti.
Nije to stvar ni kvaliteta ni skupih pojedinaca to je jednostavno mentalitet.

Ostaje nam da u nedogled gledamo reprize
Monte Video bog te video i divimo se Tirketu i Moši (a verovatno i bili prvaci sveta da smo možda tada na SP poslali Hrvate)
(3210, 28. jun 2021 23:58)

Mi smo Slovencima strpali 3 za 5 minuta, ne kapiram...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Gledam studio u sloveniji bivši reprezentativac tvrdi gol Švajcaraca iz prekršaja dobro sam odgledo i dtvarno je bio prekršaj gurnut francuz i pogodak glavom i onaj penal nije unutar 16 metara znači 2.puta u korist Švajcaraca,ko plača da švajcarci mogu krasti gde stignu sramota.

eeeee, što volim ovaj sport

pre 2 godine

Večer za anale.
Kakve dvije uzbudljive utakmice.
U ovoj fantastičnoj večeri sa EP ispali su prvaci i doprvaci svijeta.

Boza i Tartufi

pre 2 godine

Hahaha. Evo komsije koji mrzite sve ostale narode, Karma vam se vratils. Laka vam noc
(Nektar Nasufi, 28. jun 2021 23:48)

Hahahaha pa nije valjda da se stvarno zoves Nektar???

Pako Alkaser

pre 2 godine

Albanci, Srbi , Hrvati i po neki stranac , bravo…
(Nemam.ti.kad, 28. jun 2021 23:48)

Srbi??

#(ööö, 28. jun 2021 23:55)




Sine, selektor SH je Vlada Petrović inače Srbin, što se kaže mozak operacije.

Mile II

pre 2 godine

Cirkus...
Ovo je prvenstvo pokazalo da i duduci ako su uporni, srčani, agresivni, mogu da prođu mnogo bolje ekipe (ili barem da ih namuče). Česi, Mađari, Švajcarci, onomad hrvati...
Samo žalim sebe jer umesto da gledam ovu umetnost of Francuske, preostaju Švajcarski buzdovani.

Lik

pre 2 godine

Nacionalisti svih boja da olade malo!
Odlična utakmica, Švajcarska zasluženo dalje. Igrali su čvrst i efikasan fidbal, Francuzi opušteno i to im se osvetilo.

xxxx

pre 2 godine

Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.
(chemistry, 28. jun 2021 23:22)
Pa i nije, svi stadioni isti, svi igraju jedan isti trkacki fudbal, svi igraci isti, nema vise igraca tipa Ronaldinjo da uzivas dok gledas, u LS, isti timovi se vrte, nema velikih reprezentacija, publika sterilna. Fudbal je nikad gori.

Tata

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....

Sarkazam

pre 2 godine

Jb..te stvarno svi igraju futbal osim Srba, sad tek vidim koja su oni rupa na svirali, zelim im da jos dugo ne vide EP, neka i dalje trube sa autima nakon kvalifikacijeske utakmice ahahahahahha
(Kifla, 28. jun 2021 23:17)
Dito za kosarku, tenis i ostale sportove, a i ovde se niste pokazali. Jednom izigrali na srecu i usraste se kao da ste sila fudbalska. Cudo!

slaviša šmigič

pre 2 godine

E moj Piksi.Svi spremni 90 minuta.A ti ove naše rage da vodiš u Saharu da trče bez vode dva sata.
(1Djoković, 28. jun 2021 23:10Esad smeta Piksi iako je uzeo 4 boda iz 2 utakmice i 1.smo u grupi

pedja

pre 2 godine

E ali Xhaka koji kao vrti Francuze u trouglu,, bas pred prvi gol Francuza, hahahaha...vezara, kako je on bio lapiten Arsenala ?! Tuga. Mada jednako lose procene i Plavsic. Radi neku pricu ko da ne gleda tekmu nego statistiku.

KoRn

pre 2 godine

Sami stranci. Bogami ovo ni blizu nije „swiss made“
(siki, 28. jun 2021 23:00)
Znaci svaki drugi komentar ovog tipa.Dokle bre više dosadni ste za medalju.Evo ja imam bracu i sestre u Fancuskoj zovu se Jelena,Nikola,Veljko,Milica,Nataša,Boris i oni su tamo rodjeni,to su sada odrasli ljudi i znate šta oni od Srbije imaju samo ta imena i ništa više,znaci pravi francuzi.A ko zna francuze zna da oni imaju vrlo malo slicnosti sa nama.

KoRn

pre 2 godine

mbape- najprecenjeniji igrac na svijetu
(rsbg91, 28. jun 2021 23:27)
A kada je drao Barsu onda je bio najbolji na svetu.Isto kao što je bio na SP.Ali komentari klasika kako vetar duva.Decko je u padu forme,verovatno je istrošen i to je to.Ajde sada ono klasika prevara od igraca.

KoRn

pre 2 godine

Kakav je ovo fudbal u moje vreme su bre po cetiri noge imali.Ajde nostalgicari javite se gde ste?Fudbal je postao dosadan u moje vreme bla,bla,bla,bla,bla.

chemistry

pre 2 godine

Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.

KAZNA KRU

pre 2 godine

Šteta za nastavak takmičenja, jer Francuska igra mnogo bolji i atraktivniji fudbal, inače ovo je bila ubedljivo najbolja tekma do sada, obe reprezentacije su napadale i branile se, šanse na obe strane, niko ne igra bunker, puno golova, penali, dosta trčanja i lepih poteza i još svašta nešto.

Berkhamsted

pre 2 godine

Naravno da Reprezentacije koje u svojim redovima imaju dvije najveće prevare u Istoriji Fudbala, Kristijana Ronalda i Grizmana, igraju loše.. dva igrača manje na terenu, samo smetaju i usporavaju igru

Orient Express

pre 2 godine

E kad Seferovic i Gavranovic izbace milijardu evra vrijedan tim. Opet ce nam podvakiti rat da nas dokrajce skroz balkance sve. Mi samo cirkus pravimo slucajno. Remetimo im biznis plan.

:D

pre 2 godine

Gledam studio u sloveniji bivši reprezentativac tvrdi gol Švajcaraca iz prekršaja dobro sam odgledo i dtvarno je bio prekršaj gurnut francuz i pogodak glavom i onaj penal nije unutar 16 metara znači 2.puta u korist Švajcaraca,ko plača da švajcarci mogu krasti gde stignu sramota.
(slaviša šmigič, 28. jun 2021 23:52)

Da li znaš da Papu čuva Švicarska garda? Vatikan bato, Vatikan:D

Ja

pre 2 godine

Neko reče da nijedna reprezentacija nije ništa pokazala i kako se igra loš fudbal. Danas je postignuto 14 golova, naša reprezentacija ne može toliko da da za tri godine.

Brooklyn

pre 2 godine

Mbape je toliko individualan da se samo moze zakljuciti da mu je Westbrook samurajski brat to su dve ninja-kornjace koje samo za sebe igraju.

mali ministar

pre 2 godine

Nema njima sreće sa onim baksuzom Benzemom. Šta mu je trebalo njega da pozove ne znam, ali odmah mi je bilo jasno da neće daleko dogurati.

bole

pre 2 godine

Mozemo da se koljemo kolo ocemo, al meni nekako ivek drago kad neki balkanac nesto postigne.

Valjda zato sto nas ceo ostali svet, sve zajedno posmatra kao saku divljaka, koje treba posvadjati i iskoristiti za svoje interese.

Stevan

pre 2 godine

Mrtva trka za najgoreg igrace Evropskog prvenstva Ronaldo:Mbape, prvi ne moze da da gol ako nije iz ofsajda ili penal, baca traku, sutira je, drugi ne ume da da gol uopste. Hvala Bogu obojica pakuju kofere

Top

pre 2 godine

Neko reče da nijedna reprezentacija nije ništa pokazala i kako se igra loš fudbal. Danas je postignuto 14 golova, naša reprezentacija ne može toliko da da za tri godine.
(Ja, 28. jun 2021 23:07)

@
Da nadopunim:
8+6=14 plus penali 4+5=9
Ukupno 14+9=23
Nesvakidašnje definitivno, vrhunski za dvije utakmice.

Vasic

pre 2 godine

Zna li neko što ne igra Nejmar večeras ?
On koliko znam igra u Francuskoj za plave
(Miroslav Celic, 28. jun 2021 22:29)

Ovo bi trebalo da je smesno?
Da mi je da vidim taj univerzum u kojem si ti duhovit.

PATOS

pre 2 godine

Prepotenko čekao zadnji da izvede da bude junak.Ugleda se na svog idola Penalda.I na kraju tragicar.Sta drugo očekivati od igrača kome je uzor Penaldo.
Mbape,Kristina i Kante ispali iz trke za zlatnu loptu.
Messi ostaje u trci!

PATOOOOOOOOOOS!

Walldorf

pre 2 godine

Neshvatljivo,zaista. Imaš vrhunsku ekipu, svetske klase i dozvoliš da te ugroze švajcarski dodjoši, skupljeni "s'koca i konopca". Samo pola sata vrhunske igre Francuza je bilo dovoljno svakome da vidi razliku u klasi.Onda ljudi bukvalno stanu i eto kazne. Još Dešan izveo Grizmana,igrača utakmice,van.Ako Francuska ne ode u osam najboljih,jedini krivac će biti Dešan,koji jednostavno ne zna "voziti super skup i kvalitetan auto". Jedna Francuska, prepuna velemajstora, igra produžetke sa tzv. Švajserima. Bruka...

Milos BL

pre 2 godine

Ne moze me niko ubjediti da Svajcarci, Danci, Cesi, Svejdjani i Ukrajnci imaju bolje igrace od nas, al oni su svi u cetvrtfinalu Eura(ispada neko od Svedska ili Ukrajina), al me zato isto niko ne moze ubjediti da neke igrace toliko boli ona stvar kad igraju za drzavu kao Srbe. Jednostavno takav je mentalitet nasih FUDBLERA i to je to, nema tu ljeka.

Diktat

pre 2 godine

Francuzi su treći put na ovom prvenstvu pred čitavim svetom velemajstorski namestili utakmicu.Da li zbog kladionice ili nečeg drugog nije mi jasno.Prvo kiks sa Mađarima, da se i kaže da su oni igrali na život i smrt, zatim su čuvali remi sa Portugalcima da bi nakon prelakih golova kada ni puštanje Švajcaraca nije bilo dovoljno Mbape stavio tačku na i.Sve ovo je po meni prestrašno.

dr. Udo Brinkman

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.

Matori Laki

pre 2 godine

Sve dok Francuzi imaju Kantea u timu, imaju igrača više u odnosu na protivnika.
Naizgled nevidljiv, neatraktivan ali pokriva i otvara ogroman prostor čime omogućuje majstorima kao što je Pogba&co na sredini terena mogućnost kreacije za napadače.
Evo, Švajcarci dadoše drugi gol ali mislim da to neće dovesti pobedu Francuza u pitanje.

drago

pre 2 godine

Hrvati slave večeras! Gavranovic i Petkovic su se osvetili Francuskoj za finale SP-a.
Mnogo je velikih timova ispalo a još će jedan danas. Svi finalisti zadnja 2 prvenstva su aut.
PS Ako je mogao promasiti Mbappe može i Kramaric.

Zuka

pre 2 godine

Francuzi ništa ne igraju. Pobedili Nemce autogolom, protiv madjara bili inferiorni, sa Portugalom egal. I sada protiv Švajcarca ništa.. Uopšte ne igraju nešto specijalno. I na SP u Rusiji nisu oduševili ali na rutinu i kvalitetnim igračima osvojili SP. U prijateljskim utakmicama isto kilavo. Voleo bih da ispadnu kao i Engleska i Belgija i da gledamo dobru završnicu

Mali Hijavata

pre 2 godine

gSve sto vidimo veceras TO SE ZOVE TOTALNI FUDBAL, NAJLEPSA UTAKMICA DO SADA TO JE ZA CISTU 10-tku Bilo ko da Pobedi
(PRISHTINA, 28. jun 2021 23:23)

Јел’ пратиш све утакмице или само где играју Шаћири и Џака?
(Догодине у Призрену, 28. jun 2021 23:35

Biće oni dogodine u Kataru a mi ni u Prizrenu.

Bikolor

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.
(dr. Udo Brinkman, 28. jun 2021 22:14)

Definitivno se slaze, celo prventsvo se to vidi a sada ce doci na naplatu.
(Bikolor, 28. jun 2021 23:05)

Potpisujem sve napisano. Takvi su i kao narod.

^^^^

pre 2 godine

Francucka ne lici na reprezentaciju sa proslog prvenstva...svajcarska ovakva kakva je sad bi nas napunila 5 komada verovatno... svajcarska sad mnogo jaca nego davno na proalom prvenstvu

Xp

pre 2 godine

Francuzi nista nisu pokazali celo prvenstvo. Zapravo, niko nije nesto specijalno pokazao, vrlo cudno prvenstvo. Italijani poceli da kilave, Belgija isto nesto muljavi, jedino je Danska praznik za oci i , ajde, Spanija posle Hrvatske hvata neki zalet. Ali sve ukupno bezvezan fudbal.

Izbor

pre 2 godine

Onaj osećaj kad svi proglase Francuze za prvaka a ja sam od starta govorio da ne igraju nista posebno. Bravo za Svajcarce. Inace i dalje sam mišljenja da ovaj turnir osvajaju Nemci.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Strašan meč. Francuzi platili arogantno potcenjivanje vrlo skupo. Rabio nije ni prineti Matuidiju, jedan od glupljih igrača. Mbape ne trenira, ubila ga lova, pojma nema celo prvenstvo. Svaka čast Švajcarskoj, borba do kraja. Akandži strašan igrač, bolji od Kimpembea.
Pogba pokazao zašto su iz Junajteda trebali da oteraju njega a ne Murinja. U najvažnijim trenucima - neozbiljan.

bmiles

pre 2 godine

Ovo se desava jednom u 100 godina da na obe utakmice koje smo gledali istovetan scenario za regularan tok utakmice! Ako jos Francuzi pobede sa 5:3 onda stvarno ovo ni Hickok nebi rezirao! Zaljubenik fudbala kao sto sam ja uzivam jer GOL je to sto krasi fudbal!

Rolo

pre 2 godine

Mbapa ajde da se trkas na 100 metara a od fudbala malo odmori... idi slikaj se za tiktok sa Neymarom ... a i ligu sampiona zaboravi jer nisi za sampiona

KoRn

pre 2 godine

Po rosteru koji ima Francuska znaci ubedljivo najbolja reprezentacija na svetu.Ono sto su bili Španci sada su to Francuzi.Tako da nisu oni slucajno bili svetski prvaci.Kao sto nije bila ni ona generacija sa Zidanom.Evropsko mozes da osvojis na neku srecu to su vec uradili Danska,Grcka pa i Portugal.Ali Mundijal osvajaju samo oni najbolji,oni koji imaju vrhunsku generaciju igraca.

Ramon

pre 2 godine

@Ajde nek se jave nostalgicari sa svojim "nije fudbal kao sto je nekada bio..." Pa ne da nije bio, nego je ovo svetlosnim godinama udaljen fudbal u odnosu na onaj od pre 30-40 god.
(chemistry, 28. jun 2021 23:22)

Jeste, jos uz to i da dodamo da nacionalni timovi ne znaju “maternje” jezike. Super fudbal, ali ovo vise lici na nesto iz lige sampiona, nego na Evropsko prvenstvo. Svajcarci i Francuzi samo na tribinama. Na kvalitet utakmica se samo lud covek moze pozaliti, nema dileme

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Gledajući ovog Mbappe-a kako igra za Francuze prosto mi i milo što Jokić ne igra na OI za Srbiju u košarci. Ovi Francuzi da nisu imali Mbappe-a mi mnogo više učinila na ovom EURO…

KoRn

pre 2 godine

Posle 3:1 Francuzi su mislili da je sve gotovo i opustili se.Jednostavno su podcenili Svajcarce.Sada ce svi u francuskoj da razapnu Mbapea ali po meni je kriv ceo tim a posebno odbrana koja je primila dva laka gola.Svemu ovom može da se raduje samo Real Madrid jer ako francuzi preteraju sa napadima i uvredama na njegov racun eto njega u Madridu.

Scotland-20:D

pre 2 godine

Sine, selektor SH je Vlada Petrović inače Srbin, što se kaže mozak operacije.
(Pako Alkaser, 29. jun 2021 04:30)

Petković je Hrvat.

VUK

pre 2 godine

Mbape je vec svetski prvak,a tek mu je 22-ga godina.
(cosmo, 29. jun 2021 08:46) Profesionalni fudbal koji se igra u LŠ i prvenstvo nacionalnih reorezentacija , ne može da se poredi. To su dva različita sporta. Svaki vrhunski igrač bi sve dao na svetu da podigne "klempu" pehar LŠ. To je najteže u fudbalu , a i ubedljivo najplaćenije. Mbape i njegovi drugari i pored skoro milijardu evra uloženih u Marsej poslednjih godina to ne mogu. Od minulog rada se ne živi u fudbalu. 2018 je prošla. Šta je Mbape van svog " sela" osvojio ove godine ? Dao gol na EP ? U njegovim godinama C.Ronaldo je već po sezoni davao preko 40 golova. Mali je promašio sport , tj. teren. 3 metra pored trave je atletska staza , 100,200 ,400 metara...i nek sprinta. Ima nas koji volimo golove i veštinu igranja nogom.

Friend of a gravedigger

pre 2 godine

Pokojni veliki Misa Tumbas je tamo negde 2007. godine skandirao ime Benzeme celo zagrevanje pred utakmicu Partizan-Olimpik Lion, znao je koliki veliki igrac ce to biti.

andreas kisser

pre 2 godine

kao navijac liverpula, iskreno se nadam da ce varan od sledece sezone da zaigra za mancester junajted :) a kome dosad nije bilo jasno da je pogba krava koja prvo da punu kofu mleka, a onda se ritne pa je prospe, dobio je veceras potvrdu: prvo golcina za spice, a onda proda jeftinu loptu za kontru protivnika iz koje njegov tim prima gol u poslednjem minutu. lepo je to davno procenio ser aleks, da tu ima previse paucine na mestu gde bi trebalo da je mozak. proci ce verovatno francuzi, ali svajcarcima svaka cast na borbi. seferovic igracina!

PRISHTINA

pre 2 godine

DoGodine od kada poceo Euro 2020, imali smo malo lepih Utakmica, Holandija-Ukraija 3-2, Spanija-Hrvatska 5-3 i ova Sad Francuska-Svajcarska 7-8 po meni su bile najbolje Utakmice ako sam zaboravio koju Izvinite.

Milan

pre 2 godine

"Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane..."
E pa Nemac i Svajcarac ce da napada do 97 minuta, a Spanci i Francuzi da cuvaju da ne predju pola 30 minuta.... i "Svajcarci" ali svaka im cast, a bolid koji prima 200m kad je promasio onaj zicer pa se folirao da se povredio, trebao je sam da izadje, znala je cela planeta da ce da promasi

Miki Pirs

pre 2 godine

Šta ti je fudbal...
U jednom momentu imaš penal i potencijalnih 2-0 i priliku da rešiš utakmicu u drugom momentu se nakon promašaja bukvalno raspadneš za 3 minuta. Golčina Pogbe samo još da dodam.

Walldorf

pre 2 godine

@Aleksandar Kapa dole majstore. Promašio je odlučujući penal,nije ga nigde bilo tokom igre a što se samih Francuza tiče, krivo mi samo zbog Grizmana.Čovek je, uz Ljorisa, jedini osećao "težinu dresa" Otadžbine.Sve ostalo,foliranti bez primera. Sportski pozdrav!

CENTURION

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

E moj tata.

Skyshiter

pre 2 godine

Jedni igraju uporno, snagom, voljom i skromnom tehnikom, drugi bezvoljno, prepotentno, bez ideje… i to je rezultat. Ne razumem ono zezanje ispred svog gola, sve dok protivnik ne oduzme loptu i zakuca gol. Tad se kao probude…ali tada je vec po običaju već kasno.

prolaznik

pre 2 godine

@top Danas je jedna reprezentacija vodila u prvom poluvremenu a imala je 0 suteva u okvir gola. Odgovor znate.
(Milunka Malina, 29. jun 2021 00:22)

Kao i milijun puta do sada. Španjolci su nama poklonili jedan gol, mi smo njima poklonili dva, no to je sve dio igre. U produžetcima smo mogli i mi njih mlatnuti, no ovaj put su oni nas. Nema veze, na SP-u će se pisati nove priče.

g

pre 2 godine

Volim ove Švajcarce isto kao što volim košarkašku reprezentaciju Španije...
(Ogi, 28. jun 2021 21:24)

Što ne napisa koga mrziš, iako znamo

inmr

pre 2 godine

Francuzi nemaju sredinu. (Kante je vodonosa)
Odbrana: generalno, svi imaju slicnu, nema tu vise klase.
Napad: Benzema je fantastican.

Svakcarci. Gori nego pre 4 godine. Duplo gori nego pre 8… to je trend u fudbalu. Spakovase gol, ako izdrze do 80og min, mogu jos jedan iz kontre.

kako da ne

pre 2 godine

Ko prati Francusku od kad je Dešamp trener zna da oni uopste ne igraju nista specijalno. Do SP su dosli srecom i na kvalitet igraca. On protiv svakog protivnika pa i veceras igra ‘zonu’ tako da kazem. Povuku se i cekaju da svajcarci pogrese u dodavanju. Tim povlacenjem se i desio centarsut Zubera i gol...Ja razumem da se svajcarci povuku i cekaju, igracki su mnogo slabiji, ali ti imas Kimpembea, Varana, Kantea, Pogbu, Rabioa, Grizmana, Mbapea itd i ti ih ne pritiskas odmah nego cekas...Treba da ispadne sad i da ga francuzi promene i dovedu nekog ko ce da gazi protivnike sa ovom ekipom. Toliso mu na klupi, Koman takodje. Izvedi Grizmana i stavi Komana da dobijes na brzini.

Puh

pre 2 godine

Pogba i Benzema, koliko su samo tehnicki nadareni i koliko inteligencije ima u bukvalno svakom potezu koji odigraju. Majstori igre, ukratko.

bojan

pre 2 godine

Granit Xhaka je igrao kao pravi kapiten.
(Bardhylis, 28. jun 2021 23:56)

A po kom osnovu ti misliš da to ikoga ovde zanima?
(Bas me zanima, 29. jun 2021 00:18)

po osnovu brutalne partije,koju je decko odigrao.

cosmo

pre 2 godine

Mbape je tako mlad , a već tako veliki luzer. Koja je bila privilegija gkedati Mesija i C.Ronalda dok su bili mladi.
(VUK, 29. jun 2021 07:02)

🙂 Mbape je vec svetski prvak,a tek mu je 22-ga godina.

pop

pre 2 godine

kakva sramota i nepravda ali tako je. sad švajcarcima posle 3 min vraćaju na var a nama kad je trebalo baš protiv njih ona ruka, samo da bar pregleda snimak, naravno nije hteo glavni sudija, bar ni to. sramota i nepravda. a taj sudija ponovo sudi velike utakmice.

Ante

pre 2 godine

Iako uvijek navijam za "manje", a ne za "velesile" u nogometu, ipak bi Španjolska -Francuska bila poslastica i pravi derbi..
Vjerovatno bi pobjednik utakmice bio i šampion.
Ipak, ovo je EP, kao i SP, neće samo ime da pobijedi, i Švicarska se pita.

Corba

pre 2 godine

Na zalost Francuza, uz vrhunske individualne poteze kojima su razbucali Svajcarce posle promasenog penala, kada nalete na ekipu koja ima sistem (npr. Italija), mislim da ce biti gorko. Nesto slicno kao Holandija i Ceska.

KoRn

pre 2 godine

Nešto tu sa Mbapeom i ostatkom tima baš izgleda ne štima.Skoro mu niko nije prišao kada je promašio penal.Ipak je on bio najbolji igrac na SP,igrao je fantasticno.Sada kao da je Neprijatelj broj 1.

MiM

pre 2 godine

Večer za anale.
Kakve dvije uzbudljive utakmice.
U ovoj fantastičnoj večeri sa EP ispali su prvaci i doprvaci svijeta.
(eeeee, što volim ovaj sport, 29. jun 2021 00:29)

kobajagi da je iznenadjene sto je ispala hrv protiv spanije ... bukmejkeri su vam dali sanse za prolaz jednako ko i svici ili ceskoj... grcka je osvojila titulu a vi niste tako da ste i vi blizoj buducnosti nista osim prosek...

Asteriks

pre 2 godine

Definitivno je ovo prvenstvo dokaz da vise nema izrazitih favorita,prakticno svako svakog moze dobiti...Moguce da neko iz sjenke osvoji Evropsko....Mozda Danci.

djedmedjed

pre 2 godine

neka je Švicarska otišla dalje, jer je više nego pravedno da ispadne reprezentacija koja po Transfermarktu "vrijedi" preko milijardu eura,a igra već godinama kukavički nogomet. Francuzi bi s obzirom na kvalitetu igrača trebali igrati otvoreno i napadački, a ne zatvarati se u bunker i igrati na kontre protiv momčadi tipa Švicarska ili Hrvatska. Njemačka i Engleska su od velikih jedine desetljećima dosljedne u igranju ofenzivnog nogometa, te je šteta što jedni danas moraju ispasti. Navijam za Talijane jer ovaj put igraju napadački kao nikad do sad. A uz to im ( uz izuzetak ona 2 Brazilca ) igraju isključivo talijanski igrači. Jučer u početnim sastavima kod Francuske i Švicarske samo po 4 domaća momka ( to je još i puno s obzirom kako zna biti inače )

Scotland-20:D

pre 2 godine

Zasluženo idi dalje Švajcarci. Egal sa Francuzima veliku većinu meča. Svaka im čast kako su odigrali. Takođe Španci odlični danas. Hrvatska se trudila ali je bila mnogo lošiji rival od Švajcarske.
(4k4.Dex, 29. jun 2021 07:40)

Pa nije Hrvatska igrala protiv Švicarske.

4k4.Dex

pre 2 godine

@toto
Granit Xaka? Pa mi sad upravo imamo bar 3 bolja a nekada smo imali i cele timove. bolje od Xake. Ti kao da je Xaka Dejan Savićević a ne prosečan evropski veznjak.

Kontras

pre 2 godine

Francuzi su bili prepotentni, nonsalantni, nedoreceni. A ovi su zeleli pobedu.

Ovaj sa ove tv bukvalno navija za ove.

Ali, ovi sada idu na Spaniju. Spanci im nece biti nonsalantni iako su manje kvalitetni od Francuske, bice tu svasta.

Spanci ce igrati sa 200 posto, bas kao i ovi.

Johny Grobar

pre 2 godine

@knin, Hrvatska nije sutnula do 65 min na gol al se zato Srbija nadavala golova. Gledak bre u svije dvoriste i pokri se usima.

qwertz

pre 2 godine

Sve sami švicarci i francuzi..
(Coach, 28. jun 2021 23:59)

Nije ništa drugačije bilo ni pre nekoliko decenija, Anri, Viltord, Makelele, Viera, Trezege, Sise, Tiram, Desai... sve tamnoputi.

veliki strumf

pre 2 godine

Očaj Barsin Lengle je jedna takva nevidjena buzdovancina!!! Uništava 2 godine Barsu neverovatnim kiksevima, evo i Francusku. Ništa ne zna.

STA RADIS?!

pre 2 godine

Ljudi nikad neću razumjeti zašto treneri dozvoljavaju obrambenim igračima da izvode penale. Brate moj daj napadaču da dane taj gol sa 11 metara, ipak im je to posao. Čim su promašili penal znalo je se da će ih francuzi pregaziti.

veliki strumf

pre 2 godine

Identična utakmica kao danas. Skoro po svemu, s tim sto je Švajcarska bila dosta bolja nego sto su bili Hrvati koji su počeli da igraju od 80. minuta! Ovo je ubedljivo bajzabavnije EP. Nije najkvalitetnije, naročito su odbrane trule, ali definitivno najzabavnije. A fudbal i treba da bude zabava a ne (samo) biznis.

Mario

pre 2 godine

Opet spektakl. Francuzi favoriti ali Švajcarci da su zabili penal u 57 i otišli na 2:0 ko zna da li bilo produzetaka. Ali i ovako je utakmica vrhunska. Svaka čast momcima obe ekipe.

Mirko Kojotovski

pre 2 godine

Treneri su postali totalni neznalci.Holanđanin Španac Francuz sa top igracima uniste sami sebe.Enrike jos imade srecu sto ima individualce a I protivnika na škrgama.
Umesto da daju 6 7 komada kao Nemci oni dopustise da utakmica uđe u produzetke.
Vadis najboljeg igraca kao zatvoricemo a onda ubaciš decka koji umesto da pogodi za 4 1 on kao lobuje golmana skoro pa na liniji.Zatim sunovrat.Dodavanje u petercu kao da je protivnik amater.Španci eto prođose iako su ovi bili zreli za 5 6 komada.
Francuzi sa top ekipom igraju tako da zamrzis fudbal.Zatim to na individualnost opet preokrenes i onda da zgazis protivnika jer su bili pogubljeni trener ih vrati u zivot.
Na kraju i ispadnu jer ne vidi da mu nadobudni klinac celu utakmicu provodi u vip loži.Daje mu zadnji penal????Ne znam ko nije osetio da maši.
Po meni najvise me fascinira Češka.
Atletski tehnicki takticki dobro vođena ekipa.
Oni bi mogli ovo uzeti

Tihomir

pre 2 godine

Ima li ikog na B92 da ovom bezmozgoviću sakrije tastaturu:

"110' Zicer za Mbapea!

Spojio ga je Pogba sa golom, ali levom nogom lopta ide daleko od cilja."?

zxc

pre 2 godine

Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane...

Марко

pre 2 godine

Hahaha. Evo komsije koji mrzite sve ostale narode, Karma vam se vratils. Laka vam noc
(Nektar Nasufi, 28. jun 2021 23:48)

Почели и Швајцарци да долазе на портал.

Vjeko

pre 2 godine

@top Danas je jedna reprezentacija vodila u prvom poluvremenu a imala je 0 suteva u okvir gola. Odgovor znate.
(Milunka Malina, 29. jun 2021 00:22)

@
Je, ali Hrvati su igrali bez glavnog napadača i glavnog obrambenog. Na toj utakmici bilo ukupno 32 udarca na gol i mnogo uzbuđenja. Hrvati su zadovoljni. Ispali su od trofejnije momčadi nego svjetski prvaci i nego branitelji naslova EP. Mogli smo vidjeti mlade igrače nove hrvatske reprezentacije i to je veselje. Hrvati nemaju za čim da žale.

Koje nebuloze

pre 2 godine

Nikad Srbijanci neće imati takvog igrača kao što je Granit Xhaka.
(toto, 29. jun 2021 08:01)

Kakva besmislica. Imali smo i bolje od pomenutog u prošlosti, a izraz "nikad" koji pojedinci koriste, odraz je ordinarne gluposti. Kao da se u Srbiji za 10, 20, 30 godina, neće igrati fudbal i rađati talentovana deca.

Bikolor

pre 2 godine

Kako mi je drago sto ce ovi kukavicki francuzi da ispadnu. Ekipa sa takvim igracima koja ne ume da napadne vec samo da igra na kontre, i kada dodje utakmica gde igraju protiv ekipe koja ne zeli posed oni uvek imaju problem, ziherasi i kukavice.
(dr. Udo Brinkman, 28. jun 2021 22:14)

Definitivno se slaze, celo prventsvo se to vidi a sada ce doci na naplatu.

Fox

pre 2 godine

Pa kucu si mogao da stavis da ce Mbape da promasi posle svih onih suteva i kada je on odlucivao. Taj osecaj kada znas da neko nece postici gol!

Stevan

pre 2 godine

Igrač koji "vredi" 200 miliona evra ?
(Miloš, 29. jun 2021 00:00)

Znaci promasis penal, odigras 1 ili 2 meca lose- i to znaci da sve ono sto si do sada uradio padanu vodu?
Da li si ti normalan, evo, da te lepo pitam onako kao coveka?
Znaci li to da kad padnes na jednom ispitu, to znaci da treba da te izbace sa fakulteta i da ti nikad ne mozes da diplomiras zbog toga?
Znaci li u vasim glavama da neko ne sme da pogresi i ima los dan samo zato jer ima ogromnu platu?

Deda

pre 2 godine

Cekaj sad malo...pa sad vise ne valjaju ni fancuzi, ni nizozemci. I to kazu oni koji 25 godina ne mogu da se kvalifikuju na EP, iako cak idu i prva 3 iz grupe.

matori

pre 2 godine

ja ne gledam fudbal, ali klinac ( 20 godina) gleda...
treba da Mbape šutira penal i klinac ( kud i kamo veći od mene) kaže da ovaj nema šanse da pogodi, sa obzirom da se u poslednje vreme ispromašivao iz svih pozicija. i to šutira poslednji... i promaši.
pitanje je kako sin zna, a selektor Francuske ne zna i ne oseća takvu stvar?

drago

pre 2 godine

Dosada ste pricali da je Hrvatska na SP izgubila od prve ozbiljne ekipe?
Jesu li sad Francuzi ozbiljna ili neozbiljna ekipa posto su ispali u osmini? Dajte se odlučite.
A u 4-finalu je prošla Danska koju smo izbacili sa SP i Svica koju smo prije pola godine pobijedili na njihovom terenu.
Na kraju će od velesila ostati samo Italija i Engleska, repke koje odavno nisu stigle do finala.


VUK

Onda Hrvati svake godine postižu uvjerljivo najtezu stvar posto svake godine osvoje LP.

kris

pre 2 godine

Iako sam bio siguran da su Francuzi najkvalitetnija ekipa na svijetu,moram priznati da nista nisu pokazali veceras,a nisu nesto bas bili sjajni ni u grupi.Svajcarska potpuno zasluzeno vodi i da nije pojedinih dokazanih nacionalista u njihovoj reprezentaciji,drago bi mi bilo da izbace favorizovane Francuze.Ovako bih ipak volio da Francuska prodje.Od preostalih ekipa Danci su mi najsimpaticniji i najradije bi da oni osvoje.

Gkvs

pre 2 godine

Rodrigez nije hteo da postigne gol iz penala da ga na ovom sajtu veliki fudbalski strucnjaci ne bi ismevali da je dao gol iz penala, sad je 2 - 1 za Francusku, bzv

uh

pre 2 godine

Šta ti je fudbal...
U jednom momentu imaš penal i potencijalnih 2-0 i priliku da rešiš utakmicu u drugom momentu se nakon promašaja bukvalno raspadneš za 3 minuta. Golčina Pogbe samo još da dodam.
(Miki Pirs, 28. jun 2021 22:42)

@
I imaš prolaz u četvrtfinale i u zadnjem minutu ostaneš bez njega. Zato ljudi vole ovu igru. Planetarno popularna jer svako ima pravo da se nada. Mada favoriti mnogo češće pobjeđuju.

Buljko

pre 2 godine

Hrvati (iako ispali) i Švajcarci su nam danas pokazali kako se 2 gola zaostatka nadoknade za manje od 10 i manje od 5 minuta.
@Zar mi nismo protiv Portugala pre par meseci nadoknadili 2-0 za pet minuta..a Hrvatima bi bolje bilo da nisu nadoknadili,sada im ne bi zvonile PETARDE u ušima,a Švajcarcima svaka čast!!!

Mare

pre 2 godine

Pre svega naslov!!!
Valjda je EURO 2021,a ne 2020??!!
(vladimir, 28. jun 2021 22:30)

Nije nego je EURO 2020, ovo je trebalo prošle godine da se održi. Najbolje mi je kad neko pomisli da se brdo novinara ispalilo a on je pametan :D :D

NekoBzvz

pre 2 godine

Nisu francuzi ni zasluzili prolaz. Ceo turnir se brane i igraju na kontre, iz pozicione igre jako limitirani, pre svega mbape koji sem brzine koja je nerealna ni u jednom drugom segmentu ne odskace od ostalih. Ovo je cist poraz trenera koji je izveo Benzemu i Grizmana kao da vodi 4-0 u grupnoj fazi.

Bane

pre 2 godine

Jel su igrali oni od 500 miliona svaki sto ih sudije guraju iz utakmice u utakmicu i koje niko ne smije da pipne? Ja sam vidio da je jedan od njih promašio penal. A ostali?

Ja

pre 2 godine

Mbape i Mbabu su braca od strica.
(KoRn, 28. jun 2021 23:06)

Ne znam da li se neko seća kada je Strajnić na utakmici Jang Bojs - Partizan, čitao Mbabua kao Mbape.

lupetanju nikad kraja

pre 2 godine

A za nasu zensku selekciju u basketu
ako igraju stranci to je u redu,to ste
Zabo(r)avili
(Miki, 28. jun 2021 23:57)

Mesas babe i zabe. Ti ljudi su rodjeni i odrastali u Francuskoj i Svajcarskoj, to su njihove zemlje, kakve veze ima odakle su im pradedovi. U Srbiji su igrale Amerikanke koje nemaju veze sa Srbijom vec su rodjene i zive u SAD, a za Srbiju igraju samo zbog para.

Марко

pre 2 godine

Iskreno Francuzi pokradeni 1.gol iz prekršaja odgledao snimak penal nije u 16.metara bilo je izvan 16 metara.
(slaviša šmigič, 28. jun 2021 23:47)

Ниси у праву. Прекршај је почео изван казненог простора, али је трајао, и завршио се у казненом простору. Да не буде забуне, то није исто као када одбрамбени играч уклиза изван казненог простора, а нападач падне и заврши пад у казаненом простору. У тој ситуацију, наравно, да не би био пенал. Међутим, овде се сам прекршај наставио након што су ушли у казнени простор. Судија је толиресао прекршај док су били изван казненог, тј. пуштао је предност, међутим, када су ушли у казнени, и пошто је контакт још увек трајао, свирао је пенал.

King

pre 2 godine

Germanska disciplina i fizička sprema CH tima. Stvarno nevjerovatni momci, 100% zaslužili prolaz.
(gloria, 28. jun 2021 23:51)

Германска? Ко је у оној репрезентацији Герман?
(гдф, 28. jun 2021 23:57)

Covek lepo rekao "Germanska disciplina i fizička sprema CH tima"a ne da je neko u reprezentaciju german !
Ako ne umes da citas , ne postavljaj pitanja !

Hepekiran

pre 2 godine

Tek su mu 22 god. Jos ima prostora za napredak, nije dosegao svoj vrhunac a vec je svetski prvak sa veoma bitnom ulogom. Pred njim su jos 3 svetska prvenstva, isto toliko evropskih, i ne bi me iznenadilo da osvoji jos poneki veliki trofej. Vestinom i znanjem zaostaje za kremom svetskog fudbala, Maradonom, R9, R10 i Mesijem, ali pronaci ce svoje mesto tu odmah negde iza njih.

VUK

pre 2 godine

Uspoređuje nešto što se igra svake četiri godine s LP.
Da li ti je isto El u Basketu ili OI.
(?, 29. jun 2021 16:05) Turnir u basketu na OI je najdosadnije takmičenje u sportu. Gledanost skoro nikakva. Kada bi košarka živela od tog turnira , umrla bi da davno.

Pera Detlić

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Druže... :D

Sasa

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Demantovao te Benzema za 3 minuta.

Mrki Medo

pre 2 godine

Večeras u dvije utakmice 23 gola.
Ispali svjetski prvaci i doprvaci.
Čestitke senzacionalnoj Svicarskoj.
Jedva čekam utakmicu ove dvije pobjednićke momčadi.
Kakva li će to utakmica biti, Španjolska - Švicarska?
Mislim da Švicarci imaju dobre izglede mada su Španjolci favoriti.

Lepo

pre 2 godine

E kako mi je drago sto su izbacili Francuze zbog onog glupiranja Pogbe posle gola... Do tad mi je bilo svejedno posle sam poceo za Svajcarsku da navijam.

Johny Grobar

pre 2 godine

Navijao sam za Francuze na pocetku ali kako je utakmica odmicala tako sam prelazio na Svajcarce. Nekako su se Francuzi ponasali suvise arogantno i bas volim sto su ih zveknuli.

kako da ne

pre 2 godine

@Brooklyn
Ne pokusava Mbappe sam jer je takav, nego zato sto cesto nema izbora u napadu sem Benzeme koji je skroz na drugoj strani. Dešam igra igru svi nazad u ‘zoni’, tj retko vrse presing i Benzema i Mbappe ostanu napred, jedan na jednoj i drugi na drugoj strani. I onda kada dobije loptu ili moze da pokusava sam i da pretrcava ili da ceka saigrace. Cesto pokusava sam jer ima malo prostora. Da ovu ekipu vodi Tuhel, trener Čelzija ova Francuska bi gazila sve redom sa 4-5 golova. Pricam za ovaj igracki kadar koji ima Francuska. Nadam se da ce da se oproste od Dešama i da će zaigrati pravi napadacki fudbal jer imaju prejake igrace.

:D

pre 2 godine

Ljudi sta je ovo? Samo 2 komada? Treba jos, jos, jos! Festival fudbala danas!!! :-D
(Napolje zli, losi timovi!!!!, 28. jun 2021 22:31)

A šta fali? Evo 3:3 najbolji dan EP-a.

Puškaš

pre 2 godine

Žao mi šta Mađari i Astrijanci nisu prošli. Uz Čehe i Švicarce, (Ukrajince) da su još Mađari i Austrijanci prošli, a malo je falilo, a svi napuhani velikani kući. Mozda se i to desi uskoro.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Vodiš 3:1 na 15 minuta do kraja i umesto da zatvoriš utakmicu ti dopuštaš da ti se igrači sprdaju i prospu dva gola prednosti.
E Dešane, Dešane...
(zxc, 28. jun 2021 23:56)

Pa Dešan je upravo zatvorio utakmicu, al nisu Švajcarci... Tu je kvaka u "zatvaranju utakmice" receptu trenerskih teoretičara, a ustvari neznalica i opsenara. U tim zatvaranjima, rotacijama i sličnim glupostima!

*

pre 2 godine

Aktuelni prvak sveta eliminisan nakon četiri utakmice, a jedinu pobedu ostvarili su zahvaljujući auto-golu. Naravno, ne umanjujem snagu ovog tima, no činjenica je da su, čast izuzecima, klinci ušli suviše prepotentno u takmičenje. Pogba i Mbape, pre svih. Pokazali su na trenutke kakvim potencijalom raspolažu, ali ostaje nekonsistencija koja odražava stav "lako ćemo". Opet, ako iko treba da snosi odgovornost, onda je to trener koji je morao bolje motivisati ekipu u kojoj se osetilo da su im u glavama lovorike sa minulog svetskog prvenstva. Treba istaći i da je sam format takmičenja uzeo danak kod mnogih timova. Konstantna putovanja, promene klime, džet leg i sve skopčano sa navedenim. Uzmimo primer Hrvatske: neću reći da su bolji od Španije i evidentno je da se radi o ekipi kudikamo slabijoj od one što se našla u finalu SP, ali pitanje je kako bi se stvari odvijale da se turnir odigrava u jednoj zemlji i da svi imaju stalnu bazu blisku stadionima na kojima nastupaju. Siguran sam da se Hrvati u tim okolnostima ne bi onako vukli u produžecima. I da sa osvrnem na jedanaesterce: Ronaldo kad pogodi penal, onda je Penaldo, trpa se da šuta, nabija statistiku, nema pojma... Evo, pitajte sad Mbapea koliko je jednostavno postići gol sa bele tačke, nebulozni hejteri.

kako da ne

pre 2 godine

@Bardhylis
Mozemo sa ne volimo Xhaku ali lik je odigrao zaista kapitenski. Vodio je ekipu tokom celog meča. Kada su gubili 3:1 on je kao zadnji vezni istrčavao da vrši pritisak na odbranu francuza pa kada prodju on je sprintao nazad i tako svaki put. Svi pljuju Mbapea, decko je zaustavljen taktikom Dešama. Lik igra luzerski sa ovakvom ekipom, povlaci se, ne igra presing, nista. Verujem da bi cak i Murinjo sa ovim sastavom igrao totalno napadacki.

4k4.Dex

pre 2 godine

Zasluženo idi dalje Švajcarci. Egal sa Francuzima veliku većinu meča. Svaka im čast kako su odigrali. Takođe Španci odlični danas. Hrvatska se trudila ali je bila mnogo lošiji rival od Švajcarske.

rolex

pre 2 godine

Golmanu švajcaraca Yannu Sommeru se, u grupnoj fazi takmicenja, porodila supruga. Dobio je dozvolu da na par sati odsustvuje iz ekipe da bi ih video na kratko. Cestitke na prinovi i hvala na lekciji iz patriotizma i kako se voli svoja zemlja i postuje reprezentacija.

Hepekiran

pre 2 godine

Tek su mu 22 god. Jos ima prostora za napredak, nije dosegao svoj vrhunac a vec je svetski prvak sa veoma bitnom ulogom. Pred njim su jos 3 svetska prvenstva, isto toliko evropskih, i ne bi me iznenadilo da osvoji jos poneki veliki trofej. Vestinom i znanjem zaostaje za kremom svetskog fudbala, Maradonom, R9, R10 i Mesijem, ali pronaci ce svoje mesto tu negde odmah iza njih, ako nista bar zbog trofeja. I ja sam misljenja da je Desamp veoma limitiran trener. Ova Francuska bi morala mnogo vise. Treba im neko ko ce zvezde spustit na zemlju i dovoljno ih nabrijat da pokazu sta znaju. Zidan mozda autoritetom odgovara ali i kod njega sam sumnjicav u trenersko znanje. Cec sledeca godina je svetsko, prilika da ova generacija udje u istoriju i odbrani titulu, ali sa Desampom mislim da nemaju sta traziti. Proslo su uzeli na ind kvalitet, nije bilo posebne igre.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Nema njima sreće sa onim baksuzom Benzemom. Šta mu je trebalo njega da pozove ne znam, ali odmah mi je bilo jasno da neće daleko dogurati.
(mali ministar, 29. jun 2021 07:31)

Da im ne bi tog Benzeme niko gol ne bi mogao da da. Mpape izgubljen u oblacima,Grizman ni on sam ne zna gde i sta igra. Jedino Pogba odusevio na sredini,doktorski delio lopte,davao golove maestralne ali dzaba. Desamp mora hitno da ide jer ovo sto on igra sa ovakvom reprezentacijom je bruka i sramota,u rangu naseg Krstajica i Curcica svojevremeno.

?

pre 2 godine

Profesionalni fudbal koji se igra u LŠ i prvenstvo nacionalnih reorezentacija , ne može da se poredi. To su dva različita sporta. Svaki vrhunski igrač bi sve dao na svetu da podigne "klempu" pehar LŠ. To je najteže u fudbalu , a i ubedljivo najplaćenije. Mbape i njegovi drugari i pored skoro milijardu evra uloženih u Marsej poslednjih godina to ne mogu. Od minulog rada se ne živi u fudbalu. 2018 je prošla. Šta je Mbape van svog " sela" osvojio ove godine ? Dao gol na EP ? U njegovim godinama C.Ronaldo je već po sezoni davao preko 40 golova. Mali je promašio sport , tj. teren. 3 metra pored trave je atletska staza , 100,200 ,400 metara...i nek sprinta. Ima nas koji volimo golove i veštinu igranja nogom.
(VUK, 29. jun 2021 10:32)

Uspoređuje nešto što se igra svake četiri godine s LP.
Da li ti je isto El u Basketu ili OI.

Nbgd

pre 2 godine

Je l’ moze neko ko je strucan u fudbalu da mi ukratko definise poentu koja je ,.uloga’’ ovog Lenglea kod gola Svajcarske? Sta je decko radio pored Seferovica?!

Sale

pre 2 godine

Да избаце Бензему и да крену да играју. Без њега светски шампиони а са њим ситни и за сајџије.....
(Tata, 28. jun 2021 22:11)

Ahahahaaaaa, bravo tata, da li ti ovo poslednji komentar?

Komša

pre 2 godine

Nije tragičar nego je tragičan.
Covek kao da je njegova lopta.Kapiram sta je poljuljano samopouzdanje ali pretera ga čovek.Kao da je sam - samo jos sa je trazio sa brani na kraju...
Tačno sam znao da ce da omaši na kraju.
I verujrm da nisam jedini,da su mnogi koji su gledalu to pomislili.
Ne ide te ,los dan/period - peglaj ono sto ne mozes da zabrljas i ostavi prostor drugima.

Navijao za Francuze (uvek navijam za njih kada Srbija nije u igri) ali Švajcarci zasluzeno prodjose - svesni svojih limita igrali ono sto mogu maksimalno koliko mogu.

Liverpool Man

pre 2 godine

Mnogo se ocekivalo od Mbapea a realnost je da on jos uvek momak koji ne zna najbolje da se nosi sa pritiskom. Ovakve promasaje i lose turnire su imali svi najbolji igraci na svetu. Ovo je samo jedan od mnogih koraka u njegovoj karijeri. Ne razumem zasto se pljuje decko. On ima tek 22 godine i bice azdaja. Mada vec i jeste.

Kontras

pre 2 godine

@ izbor

Francuzi imaju najkvalitetnije pojedince na turniru. Na trenutke veceras i protiv nemaca su pokazali koliko su jaki.


Ali, Mbape totalno van forme, Pogba slavi (doduse sjajan) vrlo arogantno. Posle gubi loptu na centru u kljucnim momentima... Desamp izvodi Grizmana koji je bio sjajan..

Igrali su prepotentno, nonsalantno, zato idu kuci...

Ne umanjujem pobedu ovih, borili su se i solidan su tim, zasluzeno su pobedili.

Ali, francuzi su mogli da ovaj turnir i osvoje da su se trudili maksimalno.

Mediterano Blanco

pre 2 godine

Mislim da je ovo prvo cetvrtfinale za Švajcarsku na EURU ikada,samim tim i njihvoh najbolji plasman na EURIMA,šteta što nisam gledao drugo poluvreme Franciska-Švajcarska,izgleda je bio slicam tok utakmice kao Španija-Hrvatska,plus isti rezltat na kraju 3-3,samo što je ovde epilog bio drugaciji i bili su penali,prvi pu na ovom EURU,kada mi je burazer sinoc rekao da Francuzi vode 3-1,rekao,gotovo,sledi romanski klasik i rivalitet u sportu u zadnjoj deceniji Espana-France a u fudbalu se odavno nisu sreli,za razliku od ostalih ekipnih sportova i to u cetvrtfinalu,ali avaj Švajcarska ih stigla i prošla na penale,šteta što nisam sve to ispratio do kraja,izgleda su juce bile najbolje tekme na EURU.Što se tice cetvrtfinala Espana-Švajcarska,oni su se sastali zadnji put mislim na Svetskom 2006 u Nemackoj u grupu u prvom kolu i tada je Espana izgubila jedan nula od Švajcarske,tada je Švajcarska bila debitant na Svetskom i odmah napravila solidan rezultat prošla grupu i u osmini finala ih izbacila neugodna Ukrajina sa Ševcenkom na penale,tada je i poceo uspon švajcarske reprezentacije,tako da sve je moguce,ali Espana je blagi favorot protiv Švajcarske i svim srcem sam uz Espana,bamonooss.