Nedelja, 27.06.2021.

08:32

Arnautović: Ovo više nema veze sa fudbalom

Napadač Austrije Marko Arnautović bio je vidno razočaran posle eliminacije sa Evropskog prvenstva od Italije.

Izvor: SS

Arnautoviæ: Ovo više nema veze sa fudbalom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

107 Komentari

Sortiraj po:

Mantis

pre 2 godine

Retko antipatican lik.
(Skargerud, 27. jun 2021 17:00)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah, tipičan Srbin, pun sebe
bez ikakve podloge. bljuv

Avangar

pre 2 godine

VI apsolutno nista ne kapirate, ne kaze on da nije bio u ofsajdu vec da je sad jos veca nepravda od kad je VAR uveden, jer se koristi samo u situacijama koje odgovaraju odredjenim nacijama ili klubovima, zivi bili pa videli, uostalom jel ste zaboravili Srbija-Svajcarska, kada su isto imali VAR ali navodno nije bilo potrebno da gledaju ?!?!!? Znaci koristice se samo u pazljivo odabranim situacijama, svaki posten igrac i trener su za VAR ali da se koristi ravnopravno za sve, i da to bude na drugaciji nacin i brze da se pregleda i odradi...Fudbal je definitivno otisao u autt...

Šta je, bre!!!!

pre 2 godine

dada...i mi isto mislimo....Brih je baš vodio računa da ne koristi VAR na SP 2018, kako ne bi fudbal izgubio na dinamici....

Mare

pre 2 godine

Fudbal je propao skroz.
Ovaj VAR unistava draz.
Kakve bre linije crtate?
Priznaj gol i teraj dalje.
Nije ni cudo sto Amere ne zanima ova smejurija.

Nemam ime

pre 2 godine

Nikakav igrač i nije
On je sa mojim sinom igrao još dok su bili deca na takmičenju i treninzima ja sam ga lično gledala
Preko veze je i dogurao dotle

dule

pre 2 godine

Za 15 godina kada budu prazne tribine i kada fudbal ne bude gledao niko onda ce ovi sto sada hvale VAR i POTICKU KOREKTNOST FUDBALERA da se okrenu nekoj novoj zabavi

Unistice se najlepsi sport na svetu sa najvise emocija zbog IT GENERACIJE koja zeli statisticke podatke,kompijuterske analize,var i sl

Odnosno oni na to gledaju kao na vudeo igricu i fudbal se prilagodjava njima a ne kapiraju da ce njima igrica dosaditi jos malo

Fudbal je i pravda i nepravda i lukavstvo i foliranje i ofsajd i svasta nesto ovo vise nije fudbal nego kompijuterska simulacija fudbala

Pustite da igraju hologrami dole nema potrebe da ljude zamarate a publiku nacrtajte i pustajte ton vidite da moze i to.

Washington

pre 2 godine

Gol je lep ali iz ofsajda 100%. Znaci ovaj decko se ne bi bunio da su njima Italijani dali gol iz ofsajda i da je to bilo prihvaceno? :)

Kod fudbalera uvek ista licemerna prica, a i kod drugih sportista, kad ja uradim onda je OK, kad neko drugi uradi onda to treba najstrozije kazniti. Smesni ste svi, a pogotovo fudbaleri, nekako ste najgori po toj licemernosti.

Ko

pre 2 godine

VAR je dobra stvar ali trebalo bi naći tehnologiju da bude instant odluka ili barem puno brža. Ovo čekanje od nekoliko minuta malo smatra.

Fiskalni Zlotvor

pre 2 godine

Upotrebom VAR tehnologije na način koji je sada uobičajen - ubija se igra i uništava smisao sporta!
Fudbal NIJE igra koja se meri na santimetre.
Ofsajd je oduvek bio predmet sporova, a sada je poprimio formu nepravde...
Ne može biti merodavno za (ne)priznavanje gola, ako je koleno napadača za par cm ispred noge odbrambenog igrača - to je besmisleno!!!
Austrijanci su u drugom poluvremenu postigli sasvim REGULARAN gol, a posebno su oštećeni i za nedosuđeni penal.
To su posledice zloupotrebe VAR-a.
Italijani su trebali da ispadnu jer su bili nadigrani!

Srle

pre 2 godine

Ispade da je za fudbal bolje da se igrači mogu radovati golu koji nije bio regularan nego da se koristi tehnika da se precizno utvrdi da li je bilo regularno ili nije.

sasha

pre 2 godine

VAR je nesto najbolje sto se desilo za fudbal. Mnogo nepravde je ispravljeno zahvaljujuci VARu. Jeste posledica da se malo ceka na odluku ili se igraci uzaludno raduju kod postignutog gola ali bolje i to nego ditektno ostetiti neku ekipu.

NX

pre 2 godine

Ofsajd je bio. Ali neverovatno je da niko ne prica o toliko ociglednom igranju rukom Kijeze kod prvog gola. Pa covek je ustopovao loptu rukom. Pa i penal za Austriju je mogao da se svira.
(Milos, 27. jun 2021 12:23

Šta si ti gledao? Kijeza glavom uštopovao loptu i prebacio loptu sebi na nogu pored igrača Austrije. Prava majstorija

Grizli Adams

pre 2 godine

Nema tu emocije ili ne... pravedno je ono stonse desi, a to se moze proveriti jedino VARom (kamerama, analizama i sl.). E sad, sti se to nekom ne dopada, to je druga prica. Ranije su postizani golovi iz offside-a, pod faulovima i sl. i sce se svodilo na subjektivnu procebu sudije. A sad kad sve moze lepo da se vidi, fudbalerima smeta sto im se kvaru spontanost i igra sa emocijama. E pa...

Beli

pre 2 godine

Dobro ste i prosli kad Mancini nije ubacio od pocetka Kiesu i Pesinu. Ovaj posrbljeni albanac uvek mora da se pravi vazan. Naduven, a nista narocito od igraca.

Zvezdarac

pre 2 godine

Covek prica kako mu je krivo jer VAR ubija tu draz radovanja posle gola,ni jednog trenutka ne spominje kako je trebalo da gol bude priznat.
Ps Austrija i da je prosla ne bi bilo nezasluzeno
(Boston - Novi Sad,
Kako ne kaže da je trebalo da bude priznat kad u sledećoj rečenici izgovori da bi se Italijani teško vratili posle 1:0. Pa covek žali za tim što postoji var a uvio ga je u oblandu emocija nakon gola. Pa kako se osećaju Irci kojima je Anri dao gol nakon igranja rukom iki kako bi se osećali ovi Italijani da nije poništen GOL IZ OFSAJDA? Emocije oštećene strane nisu bitne? Bar mi. Imamo milion takvih situacija...

bob

pre 2 godine

Dobro ste i prosli kad Mancini nije ubacio od pocetka Kiesu i Pesinu. Ovaj posrbljeni albanac uvek mora da se pravi vazan. Naduven, a nista narocito od igraca.
(Beli, 27. jun 2021 13:00)

A ti si sigurno cistokrvni Srbin i velika igracina!

Xavi

pre 2 godine

Citajuce komentare ovde, stvarno se vidi tuzna slika ove zemlje ili bar citalaca ovog portala - ljudi su funkcionalno nepismeni i ne citaju dalje od naslova.

Milos

pre 2 godine

Ofsajd je bio. Ali neverovatno je da niko ne prica o toliko ociglednom igranju rukom Kijeze kod prvog gola. Pa covek je ustopovao loptu rukom. Pa i penal za Austriju je mogao da se svira.

🎅

pre 2 godine

Šteta što VAR nije postojao pre 30 godina... ne bi bilo neregularnih i poništenih regularnih golova, kršenja fer-pleja, nekažnjenih brutalnih startova, sudijskih grešaka, itd. Fudbal nije gladijatorska arena gde su sva sredstva dozvoljena. To je samo najpopularnija igra i nadmetanje dva rivala, koja ima smisla samo ako je potpuno regularna, a ne na štetu jednog ili drugog...

T

pre 2 godine

Arnautović je u pravu. Posle svakog gola čekaš da komisija utvrdi da li gol priznat. Zvuči pravedno ali je bilo kakva spontanost uništena.

Dejan

pre 2 godine

Ovde nije reč ko je kako igrao ili nacionalnosti, ovde je reč o našem organizmu emocijama/stresu. Čemu služe sudije koje ne reaguju u datim bitnim događajima, sada nas očekuje pauza idemo da gledamo monitor pa da se odluči hoćemo li se veštački radovati ili ne.

Lombardia

pre 2 godine

Onaj sa brcicima i repicem gledao Gobelju protiv Milana i sa slicne pozicije isto promasio.
Promasis gol sa 3-4 metra i zalis se.

kol

pre 2 godine

Razočaran što više ne može da pobedi na greškama sudija. Što više ne može kao Anri da rukom ubaci loptu u gol i obraduje svoje saigrače i naciju.

Druže ako si bolji, pobedićeš. Ubićeš protivnika sa 2 3 gola razlike. Napadaćeš celu utakmicu, i kad vodiš. A ti pokušavaš da pobediš tako što zatvoriš svoj gol i tako opleteš ponekad na protivnički gol pa uđe li uđe...

Boston - Novi Sad

pre 2 godine

I opet funkcionalno nepismeni ljudi, kakva je ocigledno vecina u Srbiji, komentarise a da uopste nisu shvatili sta je covek rekao. Pa majku mu jer toliko tesko shvatiti 3,4 slozene ili prosto prosirene recenice?!
Covek prica kako mu je krivo jer VAR ubija tu draz radovanja posle gola,ni jednog trenutka ne spominje kako je trebalo da gol bude priznat.
Ps Austrija i da je prosla ne bi bilo nezasluzeno

Joga Bonito

pre 2 godine

Bukvalno niko nije pročitao šta je čovek rekao i svi krenuli da ga napadaju. Čitate naslov i pravite se pametni. Ni u jednom momentu nije osporio ofsajd, već priča o emociji prilikom postizanja gola. Trebao bi test inteligencije da se uvede, kako ne bi bilo ko mogao da komentariše.

Вук Караџић

pre 2 godine

Igrali ste bunker, zasluženo ste ispali, ćuti nesrećo!
(Igor78, 27. jun 2021 09:55)

Не лупај, Аустрија је за 90 минута одучила Италијане од фудбала. утакмицу је одлучила свежина резервних фудбалера Италије у продужецима. ВАР није судио пенал за ударање лактом зато што је претходио милиметарски офсајд, али могли су да суде и пенал уз црвени картон да су проценили да је ударање лактом било намерно. онда није битно где је била лопта о да ли је био офсајд.

Гиле

pre 2 godine

Као да пола коментатора није прочитало текст. Он каже да не воли што неможе људски да се радује. Нигде није рекао да офсајд није постојао. Само шта ви било да нема ВАРа. И рекао је да је сада тако и да се то мора прихватити. И у праву је јер колико год да је вар добар, ове закаснеле реакције после 5 минута много ремете. Мораће мало да раде на побољшањима, да ВАР буде примаран и да брже јавља.

komentator

pre 2 godine

ajde da nije bio ofsajd pa i da se buni, ovako je stvarno smešan ... buniš se jer ti nisu priznali gol iz čistog ofsajda jer eto ti si se radovao a oni ti to pokvarili ... smejurija

NY

pre 2 godine

Znači ti bi bio sretan da ste na prevaru pobedili. E moj srbine. Igrali ste bunker celu utakmicu, malo kasapski. Niste imali ni jedan šut na gol. E pa ne može tako. Kada su vas otključali porez je bio neminovan. Nereća što se to nije desilo u 90 min. Popili bi 3 komada

нс бој

pre 2 godine

У циљу правде ВАР је врхунско решење,нема расправе.Да једино се сече игра јако,замислите колко добрих утакмица је било раније пуне жара да су их исекли због ВАРа не би личиле ни на шта.Ево на пример кад је Ливерпул преокренуо против Милана од 0-3 да је судија стално прекидао мислим да не би било преокрета.Тек кошарка синоћ гледам наше против Белгије,па то је тек страшно.Нема више притисак кад гори,ушла вода у уши и слично.

Wistful_Joker

pre 2 godine

Zar još ima lopatara koji tvrde da ovaj gol nije postignut iz ofsajda?
Pa VAR upravo i služi tome da bi se izbjegla nepravda. Osim toga ofsajd nije bio milimetarski i Arnautoviću je loptu dodao njegov igrač, vidjelo se to golim okom, i previše dugo je trajalo prekid za nešto što je očigledno.
Što se tiče utakmice, Austrija je odigrala svoju najbolju utakmicu na prvenstvu, a Italija je malo za kazala, ali opet je bila bolja bar za taj jedan gol.

navijac

pre 2 godine

Ja sam ovo pricao cim se VAR pojavio. Apsolutna glupost je radovati se golu, prolije se milion emocija u tom trenutku, da bi posle 5 minuta pregleda snimka bila mosa. Dok god se ne usavrsi tehnologija koja moze u realnom vremenu signalizirati ofsajd, ou glupost treba ukinuti.

Verebi Lovra

pre 2 godine

Znači ti bi bio sretan da ste na prevaru pobedili. E moj srbine. Igrali ste bunker celu utakmicu, malo kasapski. Niste imali ni jedan šut na gol. E pa ne može tako. Kada su vas otključali porez je bio neminovan. Nereća što se to nije desilo u 90 min. Popili bi 3 komada
(NY, 27. jun 2021 10:10)
Tako je, e moj Srbine, ako si mu rekao iako je Srbin, ali on nezna de je Srbin drugog reda kome će Srbin koji navija za Italijani, održati predavanje

Mikloš Salamander

pre 2 godine

pajdo@

Ja cu da legnem u krevet.,

A ti prijatelju bolje da nisi ni ustajao,a kada se probudis,skokni malo do osnovne skole da bi obnovio gradivo!!!.

deki-pariz

pre 2 godine

ljudi kritikuju VAR ali nema poštenije. predala snimak i lepo se vidi da je bio ofside.......a ovaj se zali kako mu gol nije priznat.....pa hvala bogu da nije jer je bio offside. logika ništa drugo

Joca

pre 2 godine

Kakav VAR unistio fudbal ovde je programirano ko gde ide Austrija ranije nije bila u vrhu pan dam Italiji ali juce nisu Italijani bili bas ubedljivi ovo mi lici na Svetsko prvenstvo kada su ga zabari osvojili zadnji put cele kvalifikacije se provlacili inakraju prvislicno i Zubin Portugal sve je ovde reseno u EU promene u sudzenju VAR konsultacije igra stoji i svi zevaju usudijin prst glupost suludo zezanje gledaoca

Tragikomedija

pre 2 godine

Ajde dečko molim te. Pitam se šta bi rekao da su Italijanima poništili takav gol. Jel bi i tad bilo kako VAR nema smisla, jer moraš da čekaš čak par minuta pre nego što proslaviš gol da bi se proverila njegova regularnost i poništila neka potencijalna nepravda? Čak štaviše nije ni bio neki milimetarski ofsajd kakav ume da bude kad se gleda VAR, pre te 2018. bi ti sudija podigao zastavicu odmah, nego je sad čekao da se proveri.

Sone

pre 2 godine

Marko, fudbal odavno nema veze sa fudbalom, fudbal je umro kad su ukinuli kup kupova i napravili ligu sampiona, kad slusa te ovog predsednika Reala smuci vam se fudbal, samo pare i nista vise, da nema kladionice ja ga nebi ni pratio, ovako moram radi rezultata.

VAR

pre 2 godine

Ja bih sacekao neku utakmicu da Arnautoviceva ekipa primi gol iz dvometraskog ofsajada i priznao. Pa kada bude trazio VAR reci mu: jok, to ubija fudbal.

saki

pre 2 godine

Ovog našeg igrača poreklom niko ne pljuje više nego Srbi.
Kada čitam komentare muka me uhvati kada svatim da je Naj gori protivnik Srbinu... Srbin
Bravo Arnautovic, svaka čast odigrao si dobar Euro. Pravi Srbi su uz tebe.
Naprimer ima dosta naših koji odu sa 20 god da rade u Nemaćkoj ili Austriji pa dobiju posle par godina državljanstvo. I šta posle ? Da ih pljujemo ili da ih Volimo ? To su samo papiri, u srcu ostaju naši.

Ratko

pre 2 godine

Var je najbolja stvar koja je veoma pročistila fudbalsku igru. Ko je strastven ljubitelj fudbala mogao je da svedoči hiljadama situacija kada su sudije odlučivale po sopstvenoj volji ili nešto nisu navodno videle. Koliko je samo nepravde naneto ekipama a neko kaže to je nekakav žar fudbala i slične gluposti. Već smo svedoci za ovo kratko vreme koliko je sada igra regularnija, nije ni on idealan ima svoje nedostatke ali je daleko regularniji fudbal sa varom nego bez njega. I on će vremenom da se usavršava a igrači će se navići na njega još je to sve sveže.

Netijak

pre 2 godine

Nešto zamišljam da se u utrci na 100 metara onaj drugi žali da zanemare onaj centimetar koja ga dili od prvog, ili u skijanju...
Pa je li tebe, momak, neko oštetija? Jesi bija u ofsajdu, jesi. Ti bi bija zadovoljan da si da gol iz neregularne pozicije? To bi bilo pravedno i u duhu nogometa?

bas si pametan...!!

pre 2 godine

Covece kako je svet postao nakaradan,covek koga prate milioni ljudi,nije na strani pravde I istine,vec promovise kradju I nepravdu ovako javno!!!!Ako je ofsajd,I to je istina,ne razumem mozak koji zeli to da ospori,totalno ne verujem sta covek prica...!!!

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Kad vidim da vracaju snimak i dosude ofsajd, a igracu siske u ofsajdu, ili rukav, nos...
Negde jeste u pravu.
Logicno je da se gleda polozaj nogu.

Igor78

pre 2 godine

Ovaj lik mi je ogavan. Samo teško bahata osoba može da se žali što mu jr poništen gol IZ OFSAJDA!
Igrali ste bunker, zasluženo ste ispali, ćuti nesrećo!

GlasBrisela

pre 2 godine

Upravo u ZIB 1 na Austrijskoj TV rekli sami Austrijanci da se radilo o cistom offsidu, sto su i dokazali snimkama. Dok ovakvi primitivci, poput Arnautovica, imaju prostora u medijima, nema pravog sporta!

MARSUPILAMI

pre 2 godine

Covece kako je svet postao nakaradan,covek koga prate milioni ljudi,nije na strani pravde I istine,vec promovise kradju I nepravdu ovako javno!!!!Ako je ofsajd,I to je istina,ne razumem mozak koji zeli to da ospori,totalno ne verujem sta covek prica...!!!
(bas si pametan...!!, 27. jun 2021 09:29)
Tu se vidi da covek moze da ode sa balkana ali balkan iz njega nikad !

johnny b

pre 2 godine

bravo doktore,kicmu si im lomio,al zabe ko zabe,uvek srece imaju.A naduvali su ih do neba ,prosecna ekipa.
(nikola, 27. jun 2021 08:40)

Niko ih nije naduvao do neba zato sto imaju najbolje igrace na svetu vec zato sto svi pruzaju maksimum za pobedu.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Pa sta hoces?.O cemu pricas covece?da ti priznaju neregularan go?zato i postoji VAR,da se takve nepravde vise ne bi desavale,svi znamo u proslosti na kakav nacin su postizani ili ponistavani golovi!.Ziveo VAR!!!.

MidRange

pre 2 godine

Da u pravu si, veća je nepravda što ne možete da se radujete odmah posle gola nego što će neko ostati bez trofeja, plasmana u Ligu Šampiona ili ispadanja iz lige a sve to može odrediti sudbinu nekog tima u narednih 10 godina. Ko zna koliko bi titula LŠ Real imao da je bilo VAR-a, ili npr onaj mučeni Cardiff koji je pokraden za ofsajd od 2 metra protiv Čelsija i taj ofsajd ih je poslao u drugu ligu (što je stotine miliona razlika kroz nekoliko godina) i ko zna kad ce se vratiti. Englezi protiv Nemaca na Evropskom prvenstvu isto, kradja Korejanaca protiv Italije i Spanije na Svetskom u Japanu i Koreji itd itd.. I mene nervira kad ponište gol zbog milimetarskog ofsajda (npr u NFL-u ima sjajno pravilo call on the field i vidljivi dokazi da se preinači odluka, pritom čujemo sudijino objašnjenje) ali za očigledne situacije (kao ova juče), VAR je fantastična stvar i nikako ne može da ubije fudbal.

Šou Biznis

pre 2 godine

Pa sta hoces?.O cemu pricas covece?da ti priznaju neregularan go?zato i postoji VAR,da se takve nepravde vise ne bi desavale,svi znamo u proslosti na kakav nacin su postizani ili ponistavani golovi!.Ziveo VAR!!!.
(Mikloš Salamander, 27. jun 2021 08:44)

I onda dodje Brih na utakmici Svajcarska-Srbija i kaze da mu VAR nije potreban, jer nije bio faul nad Mitrovicem....

Pedja

pre 2 godine

Samo to nakon ofsajda i nije bio penal, jer je onaj simulant utrčao namerno ispod igrača da bi simulirao. Neverovatno je to kad igraš protiv Italijana i ti si taj koji simulira više.
Igrali su bolje od Italije, ali na kraju se računa broj postignutih regularnih golova.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Pa sta hoces?.O cemu pricas covece?da ti priznaju neregularan go?zato i postoji VAR,da se takve nepravde vise ne bi desavale,svi znamo u proslosti na kakav nacin su postizani ili ponistavani golovi!.Ziveo VAR!!!.

Šou Biznis

pre 2 godine

Pa sta hoces?.O cemu pricas covece?da ti priznaju neregularan go?zato i postoji VAR,da se takve nepravde vise ne bi desavale,svi znamo u proslosti na kakav nacin su postizani ili ponistavani golovi!.Ziveo VAR!!!.
(Mikloš Salamander, 27. jun 2021 08:44)

I onda dodje Brih na utakmici Svajcarska-Srbija i kaze da mu VAR nije potreban, jer nije bio faul nad Mitrovicem....

MidRange

pre 2 godine

Da u pravu si, veća je nepravda što ne možete da se radujete odmah posle gola nego što će neko ostati bez trofeja, plasmana u Ligu Šampiona ili ispadanja iz lige a sve to može odrediti sudbinu nekog tima u narednih 10 godina. Ko zna koliko bi titula LŠ Real imao da je bilo VAR-a, ili npr onaj mučeni Cardiff koji je pokraden za ofsajd od 2 metra protiv Čelsija i taj ofsajd ih je poslao u drugu ligu (što je stotine miliona razlika kroz nekoliko godina) i ko zna kad ce se vratiti. Englezi protiv Nemaca na Evropskom prvenstvu isto, kradja Korejanaca protiv Italije i Spanije na Svetskom u Japanu i Koreji itd itd.. I mene nervira kad ponište gol zbog milimetarskog ofsajda (npr u NFL-u ima sjajno pravilo call on the field i vidljivi dokazi da se preinači odluka, pritom čujemo sudijino objašnjenje) ali za očigledne situacije (kao ova juče), VAR je fantastična stvar i nikako ne može da ubije fudbal.

bas si pametan...!!

pre 2 godine

Covece kako je svet postao nakaradan,covek koga prate milioni ljudi,nije na strani pravde I istine,vec promovise kradju I nepravdu ovako javno!!!!Ako je ofsajd,I to je istina,ne razumem mozak koji zeli to da ospori,totalno ne verujem sta covek prica...!!!

Tragikomedija

pre 2 godine

Ajde dečko molim te. Pitam se šta bi rekao da su Italijanima poništili takav gol. Jel bi i tad bilo kako VAR nema smisla, jer moraš da čekaš čak par minuta pre nego što proslaviš gol da bi se proverila njegova regularnost i poništila neka potencijalna nepravda? Čak štaviše nije ni bio neki milimetarski ofsajd kakav ume da bude kad se gleda VAR, pre te 2018. bi ti sudija podigao zastavicu odmah, nego je sad čekao da se proveri.

GlasBrisela

pre 2 godine

Upravo u ZIB 1 na Austrijskoj TV rekli sami Austrijanci da se radilo o cistom offsidu, sto su i dokazali snimkama. Dok ovakvi primitivci, poput Arnautovica, imaju prostora u medijima, nema pravog sporta!

Sone

pre 2 godine

Marko, fudbal odavno nema veze sa fudbalom, fudbal je umro kad su ukinuli kup kupova i napravili ligu sampiona, kad slusa te ovog predsednika Reala smuci vam se fudbal, samo pare i nista vise, da nema kladionice ja ga nebi ni pratio, ovako moram radi rezultata.

johnny b

pre 2 godine

bravo doktore,kicmu si im lomio,al zabe ko zabe,uvek srece imaju.A naduvali su ih do neba ,prosecna ekipa.
(nikola, 27. jun 2021 08:40)

Niko ih nije naduvao do neba zato sto imaju najbolje igrace na svetu vec zato sto svi pruzaju maksimum za pobedu.

Вук Караџић

pre 2 godine

Igrali ste bunker, zasluženo ste ispali, ćuti nesrećo!
(Igor78, 27. jun 2021 09:55)

Не лупај, Аустрија је за 90 минута одучила Италијане од фудбала. утакмицу је одлучила свежина резервних фудбалера Италије у продужецима. ВАР није судио пенал за ударање лактом зато што је претходио милиметарски офсајд, али могли су да суде и пенал уз црвени картон да су проценили да је ударање лактом било намерно. онда није битно где је била лопта о да ли је био офсајд.

Joga Bonito

pre 2 godine

Bukvalno niko nije pročitao šta je čovek rekao i svi krenuli da ga napadaju. Čitate naslov i pravite se pametni. Ni u jednom momentu nije osporio ofsajd, već priča o emociji prilikom postizanja gola. Trebao bi test inteligencije da se uvede, kako ne bi bilo ko mogao da komentariše.

bob

pre 2 godine

Dobro ste i prosli kad Mancini nije ubacio od pocetka Kiesu i Pesinu. Ovaj posrbljeni albanac uvek mora da se pravi vazan. Naduven, a nista narocito od igraca.
(Beli, 27. jun 2021 13:00)

A ti si sigurno cistokrvni Srbin i velika igracina!

Гиле

pre 2 godine

Као да пола коментатора није прочитало текст. Он каже да не воли што неможе људски да се радује. Нигде није рекао да офсајд није постојао. Само шта ви било да нема ВАРа. И рекао је да је сада тако и да се то мора прихватити. И у праву је јер колико год да је вар добар, ове закаснеле реакције после 5 минута много ремете. Мораће мало да раде на побољшањима, да ВАР буде примаран и да брже јавља.

Wistful_Joker

pre 2 godine

Zar još ima lopatara koji tvrde da ovaj gol nije postignut iz ofsajda?
Pa VAR upravo i služi tome da bi se izbjegla nepravda. Osim toga ofsajd nije bio milimetarski i Arnautoviću je loptu dodao njegov igrač, vidjelo se to golim okom, i previše dugo je trajalo prekid za nešto što je očigledno.
Što se tiče utakmice, Austrija je odigrala svoju najbolju utakmicu na prvenstvu, a Italija je malo za kazala, ali opet je bila bolja bar za taj jedan gol.

Ratko

pre 2 godine

Var je najbolja stvar koja je veoma pročistila fudbalsku igru. Ko je strastven ljubitelj fudbala mogao je da svedoči hiljadama situacija kada su sudije odlučivale po sopstvenoj volji ili nešto nisu navodno videle. Koliko je samo nepravde naneto ekipama a neko kaže to je nekakav žar fudbala i slične gluposti. Već smo svedoci za ovo kratko vreme koliko je sada igra regularnija, nije ni on idealan ima svoje nedostatke ali je daleko regularniji fudbal sa varom nego bez njega. I on će vremenom da se usavršava a igrači će se navići na njega još je to sve sveže.

NY

pre 2 godine

Znači ti bi bio sretan da ste na prevaru pobedili. E moj srbine. Igrali ste bunker celu utakmicu, malo kasapski. Niste imali ni jedan šut na gol. E pa ne može tako. Kada su vas otključali porez je bio neminovan. Nereća što se to nije desilo u 90 min. Popili bi 3 komada

Igor78

pre 2 godine

Ovaj lik mi je ogavan. Samo teško bahata osoba može da se žali što mu jr poništen gol IZ OFSAJDA!
Igrali ste bunker, zasluženo ste ispali, ćuti nesrećo!

sasha

pre 2 godine

VAR je nesto najbolje sto se desilo za fudbal. Mnogo nepravde je ispravljeno zahvaljujuci VARu. Jeste posledica da se malo ceka na odluku ili se igraci uzaludno raduju kod postignutog gola ali bolje i to nego ditektno ostetiti neku ekipu.

Pedja

pre 2 godine

Samo to nakon ofsajda i nije bio penal, jer je onaj simulant utrčao namerno ispod igrača da bi simulirao. Neverovatno je to kad igraš protiv Italijana i ti si taj koji simulira više.
Igrali su bolje od Italije, ali na kraju se računa broj postignutih regularnih golova.

Verebi Lovra

pre 2 godine

Znači ti bi bio sretan da ste na prevaru pobedili. E moj srbine. Igrali ste bunker celu utakmicu, malo kasapski. Niste imali ni jedan šut na gol. E pa ne može tako. Kada su vas otključali porez je bio neminovan. Nereća što se to nije desilo u 90 min. Popili bi 3 komada
(NY, 27. jun 2021 10:10)
Tako je, e moj Srbine, ako si mu rekao iako je Srbin, ali on nezna de je Srbin drugog reda kome će Srbin koji navija za Italijani, održati predavanje

Boston - Novi Sad

pre 2 godine

I opet funkcionalno nepismeni ljudi, kakva je ocigledno vecina u Srbiji, komentarise a da uopste nisu shvatili sta je covek rekao. Pa majku mu jer toliko tesko shvatiti 3,4 slozene ili prosto prosirene recenice?!
Covek prica kako mu je krivo jer VAR ubija tu draz radovanja posle gola,ni jednog trenutka ne spominje kako je trebalo da gol bude priznat.
Ps Austrija i da je prosla ne bi bilo nezasluzeno

NX

pre 2 godine

Ofsajd je bio. Ali neverovatno je da niko ne prica o toliko ociglednom igranju rukom Kijeze kod prvog gola. Pa covek je ustopovao loptu rukom. Pa i penal za Austriju je mogao da se svira.
(Milos, 27. jun 2021 12:23

Šta si ti gledao? Kijeza glavom uštopovao loptu i prebacio loptu sebi na nogu pored igrača Austrije. Prava majstorija

T

pre 2 godine

Arnautović je u pravu. Posle svakog gola čekaš da komisija utvrdi da li gol priznat. Zvuči pravedno ali je bilo kakva spontanost uništena.

navijac

pre 2 godine

Ja sam ovo pricao cim se VAR pojavio. Apsolutna glupost je radovati se golu, prolije se milion emocija u tom trenutku, da bi posle 5 minuta pregleda snimka bila mosa. Dok god se ne usavrsi tehnologija koja moze u realnom vremenu signalizirati ofsajd, ou glupost treba ukinuti.

🎅

pre 2 godine

Šteta što VAR nije postojao pre 30 godina... ne bi bilo neregularnih i poništenih regularnih golova, kršenja fer-pleja, nekažnjenih brutalnih startova, sudijskih grešaka, itd. Fudbal nije gladijatorska arena gde su sva sredstva dozvoljena. To je samo najpopularnija igra i nadmetanje dva rivala, koja ima smisla samo ako je potpuno regularna, a ne na štetu jednog ili drugog...

Srle

pre 2 godine

Ispade da je za fudbal bolje da se igrači mogu radovati golu koji nije bio regularan nego da se koristi tehnika da se precizno utvrdi da li je bilo regularno ili nije.

VAR

pre 2 godine

Ja bih sacekao neku utakmicu da Arnautoviceva ekipa primi gol iz dvometraskog ofsajada i priznao. Pa kada bude trazio VAR reci mu: jok, to ubija fudbal.

Xavi

pre 2 godine

Citajuce komentare ovde, stvarno se vidi tuzna slika ove zemlje ili bar citalaca ovog portala - ljudi su funkcionalno nepismeni i ne citaju dalje od naslova.

MARSUPILAMI

pre 2 godine

Covece kako je svet postao nakaradan,covek koga prate milioni ljudi,nije na strani pravde I istine,vec promovise kradju I nepravdu ovako javno!!!!Ako je ofsajd,I to je istina,ne razumem mozak koji zeli to da ospori,totalno ne verujem sta covek prica...!!!
(bas si pametan...!!, 27. jun 2021 09:29)
Tu se vidi da covek moze da ode sa balkana ali balkan iz njega nikad !

saki

pre 2 godine

Ovog našeg igrača poreklom niko ne pljuje više nego Srbi.
Kada čitam komentare muka me uhvati kada svatim da je Naj gori protivnik Srbinu... Srbin
Bravo Arnautovic, svaka čast odigrao si dobar Euro. Pravi Srbi su uz tebe.
Naprimer ima dosta naših koji odu sa 20 god da rade u Nemaćkoj ili Austriji pa dobiju posle par godina državljanstvo. I šta posle ? Da ih pljujemo ili da ih Volimo ? To su samo papiri, u srcu ostaju naši.

deki-pariz

pre 2 godine

ljudi kritikuju VAR ali nema poštenije. predala snimak i lepo se vidi da je bio ofside.......a ovaj se zali kako mu gol nije priznat.....pa hvala bogu da nije jer je bio offside. logika ništa drugo

Netijak

pre 2 godine

Nešto zamišljam da se u utrci na 100 metara onaj drugi žali da zanemare onaj centimetar koja ga dili od prvog, ili u skijanju...
Pa je li tebe, momak, neko oštetija? Jesi bija u ofsajdu, jesi. Ti bi bija zadovoljan da si da gol iz neregularne pozicije? To bi bilo pravedno i u duhu nogometa?

kol

pre 2 godine

Razočaran što više ne može da pobedi na greškama sudija. Što više ne može kao Anri da rukom ubaci loptu u gol i obraduje svoje saigrače i naciju.

Druže ako si bolji, pobedićeš. Ubićeš protivnika sa 2 3 gola razlike. Napadaćeš celu utakmicu, i kad vodiš. A ti pokušavaš da pobediš tako što zatvoriš svoj gol i tako opleteš ponekad na protivnički gol pa uđe li uđe...

komentator

pre 2 godine

ajde da nije bio ofsajd pa i da se buni, ovako je stvarno smešan ... buniš se jer ti nisu priznali gol iz čistog ofsajda jer eto ti si se radovao a oni ti to pokvarili ... smejurija

нс бој

pre 2 godine

У циљу правде ВАР је врхунско решење,нема расправе.Да једино се сече игра јако,замислите колко добрих утакмица је било раније пуне жара да су их исекли због ВАРа не би личиле ни на шта.Ево на пример кад је Ливерпул преокренуо против Милана од 0-3 да је судија стално прекидао мислим да не би било преокрета.Тек кошарка синоћ гледам наше против Белгије,па то је тек страшно.Нема више притисак кад гори,ушла вода у уши и слично.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Kad vidim da vracaju snimak i dosude ofsajd, a igracu siske u ofsajdu, ili rukav, nos...
Negde jeste u pravu.
Logicno je da se gleda polozaj nogu.

Zvezdarac

pre 2 godine

Covek prica kako mu je krivo jer VAR ubija tu draz radovanja posle gola,ni jednog trenutka ne spominje kako je trebalo da gol bude priznat.
Ps Austrija i da je prosla ne bi bilo nezasluzeno
(Boston - Novi Sad,
Kako ne kaže da je trebalo da bude priznat kad u sledećoj rečenici izgovori da bi se Italijani teško vratili posle 1:0. Pa covek žali za tim što postoji var a uvio ga je u oblandu emocija nakon gola. Pa kako se osećaju Irci kojima je Anri dao gol nakon igranja rukom iki kako bi se osećali ovi Italijani da nije poništen GOL IZ OFSAJDA? Emocije oštećene strane nisu bitne? Bar mi. Imamo milion takvih situacija...

Fiskalni Zlotvor

pre 2 godine

Upotrebom VAR tehnologije na način koji je sada uobičajen - ubija se igra i uništava smisao sporta!
Fudbal NIJE igra koja se meri na santimetre.
Ofsajd je oduvek bio predmet sporova, a sada je poprimio formu nepravde...
Ne može biti merodavno za (ne)priznavanje gola, ako je koleno napadača za par cm ispred noge odbrambenog igrača - to je besmisleno!!!
Austrijanci su u drugom poluvremenu postigli sasvim REGULARAN gol, a posebno su oštećeni i za nedosuđeni penal.
To su posledice zloupotrebe VAR-a.
Italijani su trebali da ispadnu jer su bili nadigrani!

Beli

pre 2 godine

Dobro ste i prosli kad Mancini nije ubacio od pocetka Kiesu i Pesinu. Ovaj posrbljeni albanac uvek mora da se pravi vazan. Naduven, a nista narocito od igraca.

Lombardia

pre 2 godine

Onaj sa brcicima i repicem gledao Gobelju protiv Milana i sa slicne pozicije isto promasio.
Promasis gol sa 3-4 metra i zalis se.

Milos

pre 2 godine

Ofsajd je bio. Ali neverovatno je da niko ne prica o toliko ociglednom igranju rukom Kijeze kod prvog gola. Pa covek je ustopovao loptu rukom. Pa i penal za Austriju je mogao da se svira.

Washington

pre 2 godine

Gol je lep ali iz ofsajda 100%. Znaci ovaj decko se ne bi bunio da su njima Italijani dali gol iz ofsajda i da je to bilo prihvaceno? :)

Kod fudbalera uvek ista licemerna prica, a i kod drugih sportista, kad ja uradim onda je OK, kad neko drugi uradi onda to treba najstrozije kazniti. Smesni ste svi, a pogotovo fudbaleri, nekako ste najgori po toj licemernosti.

Ko

pre 2 godine

VAR je dobra stvar ali trebalo bi naći tehnologiju da bude instant odluka ili barem puno brža. Ovo čekanje od nekoliko minuta malo smatra.

dule

pre 2 godine

Za 15 godina kada budu prazne tribine i kada fudbal ne bude gledao niko onda ce ovi sto sada hvale VAR i POTICKU KOREKTNOST FUDBALERA da se okrenu nekoj novoj zabavi

Unistice se najlepsi sport na svetu sa najvise emocija zbog IT GENERACIJE koja zeli statisticke podatke,kompijuterske analize,var i sl

Odnosno oni na to gledaju kao na vudeo igricu i fudbal se prilagodjava njima a ne kapiraju da ce njima igrica dosaditi jos malo

Fudbal je i pravda i nepravda i lukavstvo i foliranje i ofsajd i svasta nesto ovo vise nije fudbal nego kompijuterska simulacija fudbala

Pustite da igraju hologrami dole nema potrebe da ljude zamarate a publiku nacrtajte i pustajte ton vidite da moze i to.

Dejan

pre 2 godine

Ovde nije reč ko je kako igrao ili nacionalnosti, ovde je reč o našem organizmu emocijama/stresu. Čemu služe sudije koje ne reaguju u datim bitnim događajima, sada nas očekuje pauza idemo da gledamo monitor pa da se odluči hoćemo li se veštački radovati ili ne.

Grizli Adams

pre 2 godine

Nema tu emocije ili ne... pravedno je ono stonse desi, a to se moze proveriti jedino VARom (kamerama, analizama i sl.). E sad, sti se to nekom ne dopada, to je druga prica. Ranije su postizani golovi iz offside-a, pod faulovima i sl. i sce se svodilo na subjektivnu procebu sudije. A sad kad sve moze lepo da se vidi, fudbalerima smeta sto im se kvaru spontanost i igra sa emocijama. E pa...

Joca

pre 2 godine

Kakav VAR unistio fudbal ovde je programirano ko gde ide Austrija ranije nije bila u vrhu pan dam Italiji ali juce nisu Italijani bili bas ubedljivi ovo mi lici na Svetsko prvenstvo kada su ga zabari osvojili zadnji put cele kvalifikacije se provlacili inakraju prvislicno i Zubin Portugal sve je ovde reseno u EU promene u sudzenju VAR konsultacije igra stoji i svi zevaju usudijin prst glupost suludo zezanje gledaoca

Mikloš Salamander

pre 2 godine

pajdo@

Ja cu da legnem u krevet.,

A ti prijatelju bolje da nisi ni ustajao,a kada se probudis,skokni malo do osnovne skole da bi obnovio gradivo!!!.

Nemam ime

pre 2 godine

Nikakav igrač i nije
On je sa mojim sinom igrao još dok su bili deca na takmičenju i treninzima ja sam ga lično gledala
Preko veze je i dogurao dotle

Avangar

pre 2 godine

VI apsolutno nista ne kapirate, ne kaze on da nije bio u ofsajdu vec da je sad jos veca nepravda od kad je VAR uveden, jer se koristi samo u situacijama koje odgovaraju odredjenim nacijama ili klubovima, zivi bili pa videli, uostalom jel ste zaboravili Srbija-Svajcarska, kada su isto imali VAR ali navodno nije bilo potrebno da gledaju ?!?!!? Znaci koristice se samo u pazljivo odabranim situacijama, svaki posten igrac i trener su za VAR ali da se koristi ravnopravno za sve, i da to bude na drugaciji nacin i brze da se pregleda i odradi...Fudbal je definitivno otisao u autt...

Mare

pre 2 godine

Fudbal je propao skroz.
Ovaj VAR unistava draz.
Kakve bre linije crtate?
Priznaj gol i teraj dalje.
Nije ni cudo sto Amere ne zanima ova smejurija.

Šta je, bre!!!!

pre 2 godine

dada...i mi isto mislimo....Brih je baš vodio računa da ne koristi VAR na SP 2018, kako ne bi fudbal izgubio na dinamici....

Mantis

pre 2 godine

Retko antipatican lik.
(Skargerud, 27. jun 2021 17:00)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah, tipičan Srbin, pun sebe
bez ikakve podloge. bljuv

Mikloš Salamander

pre 2 godine

Pa sta hoces?.O cemu pricas covece?da ti priznaju neregularan go?zato i postoji VAR,da se takve nepravde vise ne bi desavale,svi znamo u proslosti na kakav nacin su postizani ili ponistavani golovi!.Ziveo VAR!!!.

bas si pametan...!!

pre 2 godine

Covece kako je svet postao nakaradan,covek koga prate milioni ljudi,nije na strani pravde I istine,vec promovise kradju I nepravdu ovako javno!!!!Ako je ofsajd,I to je istina,ne razumem mozak koji zeli to da ospori,totalno ne verujem sta covek prica...!!!

Joca

pre 2 godine

Kakav VAR unistio fudbal ovde je programirano ko gde ide Austrija ranije nije bila u vrhu pan dam Italiji ali juce nisu Italijani bili bas ubedljivi ovo mi lici na Svetsko prvenstvo kada su ga zabari osvojili zadnji put cele kvalifikacije se provlacili inakraju prvislicno i Zubin Portugal sve je ovde reseno u EU promene u sudzenju VAR konsultacije igra stoji i svi zevaju usudijin prst glupost suludo zezanje gledaoca

GlasBrisela

pre 2 godine

Upravo u ZIB 1 na Austrijskoj TV rekli sami Austrijanci da se radilo o cistom offsidu, sto su i dokazali snimkama. Dok ovakvi primitivci, poput Arnautovica, imaju prostora u medijima, nema pravog sporta!

NY

pre 2 godine

Znači ti bi bio sretan da ste na prevaru pobedili. E moj srbine. Igrali ste bunker celu utakmicu, malo kasapski. Niste imali ni jedan šut na gol. E pa ne može tako. Kada su vas otključali porez je bio neminovan. Nereća što se to nije desilo u 90 min. Popili bi 3 komada

Šou Biznis

pre 2 godine

Pa sta hoces?.O cemu pricas covece?da ti priznaju neregularan go?zato i postoji VAR,da se takve nepravde vise ne bi desavale,svi znamo u proslosti na kakav nacin su postizani ili ponistavani golovi!.Ziveo VAR!!!.
(Mikloš Salamander, 27. jun 2021 08:44)

I onda dodje Brih na utakmici Svajcarska-Srbija i kaze da mu VAR nije potreban, jer nije bio faul nad Mitrovicem....

Igor78

pre 2 godine

Ovaj lik mi je ogavan. Samo teško bahata osoba može da se žali što mu jr poništen gol IZ OFSAJDA!
Igrali ste bunker, zasluženo ste ispali, ćuti nesrećo!

Sone

pre 2 godine

Marko, fudbal odavno nema veze sa fudbalom, fudbal je umro kad su ukinuli kup kupova i napravili ligu sampiona, kad slusa te ovog predsednika Reala smuci vam se fudbal, samo pare i nista vise, da nema kladionice ja ga nebi ni pratio, ovako moram radi rezultata.

saki

pre 2 godine

Ovog našeg igrača poreklom niko ne pljuje više nego Srbi.
Kada čitam komentare muka me uhvati kada svatim da je Naj gori protivnik Srbinu... Srbin
Bravo Arnautovic, svaka čast odigrao si dobar Euro. Pravi Srbi su uz tebe.
Naprimer ima dosta naših koji odu sa 20 god da rade u Nemaćkoj ili Austriji pa dobiju posle par godina državljanstvo. I šta posle ? Da ih pljujemo ili da ih Volimo ? To su samo papiri, u srcu ostaju naši.

Fiskalni Zlotvor

pre 2 godine

Upotrebom VAR tehnologije na način koji je sada uobičajen - ubija se igra i uništava smisao sporta!
Fudbal NIJE igra koja se meri na santimetre.
Ofsajd je oduvek bio predmet sporova, a sada je poprimio formu nepravde...
Ne može biti merodavno za (ne)priznavanje gola, ako je koleno napadača za par cm ispred noge odbrambenog igrača - to je besmisleno!!!
Austrijanci su u drugom poluvremenu postigli sasvim REGULARAN gol, a posebno su oštećeni i za nedosuđeni penal.
To su posledice zloupotrebe VAR-a.
Italijani su trebali da ispadnu jer su bili nadigrani!

Verebi Lovra

pre 2 godine

Znači ti bi bio sretan da ste na prevaru pobedili. E moj srbine. Igrali ste bunker celu utakmicu, malo kasapski. Niste imali ni jedan šut na gol. E pa ne može tako. Kada su vas otključali porez je bio neminovan. Nereća što se to nije desilo u 90 min. Popili bi 3 komada
(NY, 27. jun 2021 10:10)
Tako je, e moj Srbine, ako si mu rekao iako je Srbin, ali on nezna de je Srbin drugog reda kome će Srbin koji navija za Italijani, održati predavanje

Beli

pre 2 godine

Dobro ste i prosli kad Mancini nije ubacio od pocetka Kiesu i Pesinu. Ovaj posrbljeni albanac uvek mora da se pravi vazan. Naduven, a nista narocito od igraca.

Pedja

pre 2 godine

Samo to nakon ofsajda i nije bio penal, jer je onaj simulant utrčao namerno ispod igrača da bi simulirao. Neverovatno je to kad igraš protiv Italijana i ti si taj koji simulira više.
Igrali su bolje od Italije, ali na kraju se računa broj postignutih regularnih golova.

komentator

pre 2 godine

ajde da nije bio ofsajd pa i da se buni, ovako je stvarno smešan ... buniš se jer ti nisu priznali gol iz čistog ofsajda jer eto ti si se radovao a oni ti to pokvarili ... smejurija

Вук Караџић

pre 2 godine

Igrali ste bunker, zasluženo ste ispali, ćuti nesrećo!
(Igor78, 27. jun 2021 09:55)

Не лупај, Аустрија је за 90 минута одучила Италијане од фудбала. утакмицу је одлучила свежина резервних фудбалера Италије у продужецима. ВАР није судио пенал за ударање лактом зато што је претходио милиметарски офсајд, али могли су да суде и пенал уз црвени картон да су проценили да је ударање лактом било намерно. онда није битно где је била лопта о да ли је био офсајд.

navijac

pre 2 godine

Ja sam ovo pricao cim se VAR pojavio. Apsolutna glupost je radovati se golu, prolije se milion emocija u tom trenutku, da bi posle 5 minuta pregleda snimka bila mosa. Dok god se ne usavrsi tehnologija koja moze u realnom vremenu signalizirati ofsajd, ou glupost treba ukinuti.

Milos

pre 2 godine

Ofsajd je bio. Ali neverovatno je da niko ne prica o toliko ociglednom igranju rukom Kijeze kod prvog gola. Pa covek je ustopovao loptu rukom. Pa i penal za Austriju je mogao da se svira.

T

pre 2 godine

Arnautović je u pravu. Posle svakog gola čekaš da komisija utvrdi da li gol priznat. Zvuči pravedno ali je bilo kakva spontanost uništena.

kol

pre 2 godine

Razočaran što više ne može da pobedi na greškama sudija. Što više ne može kao Anri da rukom ubaci loptu u gol i obraduje svoje saigrače i naciju.

Druže ako si bolji, pobedićeš. Ubićeš protivnika sa 2 3 gola razlike. Napadaćeš celu utakmicu, i kad vodiš. A ti pokušavaš da pobediš tako što zatvoriš svoj gol i tako opleteš ponekad na protivnički gol pa uđe li uđe...

Nemam ime

pre 2 godine

Nikakav igrač i nije
On je sa mojim sinom igrao još dok su bili deca na takmičenju i treninzima ja sam ga lično gledala
Preko veze je i dogurao dotle

Tragikomedija

pre 2 godine

Ajde dečko molim te. Pitam se šta bi rekao da su Italijanima poništili takav gol. Jel bi i tad bilo kako VAR nema smisla, jer moraš da čekaš čak par minuta pre nego što proslaviš gol da bi se proverila njegova regularnost i poništila neka potencijalna nepravda? Čak štaviše nije ni bio neki milimetarski ofsajd kakav ume da bude kad se gleda VAR, pre te 2018. bi ti sudija podigao zastavicu odmah, nego je sad čekao da se proveri.

MidRange

pre 2 godine

Da u pravu si, veća je nepravda što ne možete da se radujete odmah posle gola nego što će neko ostati bez trofeja, plasmana u Ligu Šampiona ili ispadanja iz lige a sve to može odrediti sudbinu nekog tima u narednih 10 godina. Ko zna koliko bi titula LŠ Real imao da je bilo VAR-a, ili npr onaj mučeni Cardiff koji je pokraden za ofsajd od 2 metra protiv Čelsija i taj ofsajd ih je poslao u drugu ligu (što je stotine miliona razlika kroz nekoliko godina) i ko zna kad ce se vratiti. Englezi protiv Nemaca na Evropskom prvenstvu isto, kradja Korejanaca protiv Italije i Spanije na Svetskom u Japanu i Koreji itd itd.. I mene nervira kad ponište gol zbog milimetarskog ofsajda (npr u NFL-u ima sjajno pravilo call on the field i vidljivi dokazi da se preinači odluka, pritom čujemo sudijino objašnjenje) ali za očigledne situacije (kao ova juče), VAR je fantastična stvar i nikako ne može da ubije fudbal.

MARSUPILAMI

pre 2 godine

Covece kako je svet postao nakaradan,covek koga prate milioni ljudi,nije na strani pravde I istine,vec promovise kradju I nepravdu ovako javno!!!!Ako je ofsajd,I to je istina,ne razumem mozak koji zeli to da ospori,totalno ne verujem sta covek prica...!!!
(bas si pametan...!!, 27. jun 2021 09:29)
Tu se vidi da covek moze da ode sa balkana ali balkan iz njega nikad !

bob

pre 2 godine

Dobro ste i prosli kad Mancini nije ubacio od pocetka Kiesu i Pesinu. Ovaj posrbljeni albanac uvek mora da se pravi vazan. Naduven, a nista narocito od igraca.
(Beli, 27. jun 2021 13:00)

A ti si sigurno cistokrvni Srbin i velika igracina!

Mare

pre 2 godine

Fudbal je propao skroz.
Ovaj VAR unistava draz.
Kakve bre linije crtate?
Priznaj gol i teraj dalje.
Nije ni cudo sto Amere ne zanima ova smejurija.

нс бој

pre 2 godine

У циљу правде ВАР је врхунско решење,нема расправе.Да једино се сече игра јако,замислите колко добрих утакмица је било раније пуне жара да су их исекли због ВАРа не би личиле ни на шта.Ево на пример кад је Ливерпул преокренуо против Милана од 0-3 да је судија стално прекидао мислим да не би било преокрета.Тек кошарка синоћ гледам наше против Белгије,па то је тек страшно.Нема више притисак кад гори,ушла вода у уши и слично.

Wistful_Joker

pre 2 godine

Zar još ima lopatara koji tvrde da ovaj gol nije postignut iz ofsajda?
Pa VAR upravo i služi tome da bi se izbjegla nepravda. Osim toga ofsajd nije bio milimetarski i Arnautoviću je loptu dodao njegov igrač, vidjelo se to golim okom, i previše dugo je trajalo prekid za nešto što je očigledno.
Što se tiče utakmice, Austrija je odigrala svoju najbolju utakmicu na prvenstvu, a Italija je malo za kazala, ali opet je bila bolja bar za taj jedan gol.

Joga Bonito

pre 2 godine

Bukvalno niko nije pročitao šta je čovek rekao i svi krenuli da ga napadaju. Čitate naslov i pravite se pametni. Ni u jednom momentu nije osporio ofsajd, već priča o emociji prilikom postizanja gola. Trebao bi test inteligencije da se uvede, kako ne bi bilo ko mogao da komentariše.

🎅

pre 2 godine

Šteta što VAR nije postojao pre 30 godina... ne bi bilo neregularnih i poništenih regularnih golova, kršenja fer-pleja, nekažnjenih brutalnih startova, sudijskih grešaka, itd. Fudbal nije gladijatorska arena gde su sva sredstva dozvoljena. To je samo najpopularnija igra i nadmetanje dva rivala, koja ima smisla samo ako je potpuno regularna, a ne na štetu jednog ili drugog...

johnny b

pre 2 godine

bravo doktore,kicmu si im lomio,al zabe ko zabe,uvek srece imaju.A naduvali su ih do neba ,prosecna ekipa.
(nikola, 27. jun 2021 08:40)

Niko ih nije naduvao do neba zato sto imaju najbolje igrace na svetu vec zato sto svi pruzaju maksimum za pobedu.

dule

pre 2 godine

Za 15 godina kada budu prazne tribine i kada fudbal ne bude gledao niko onda ce ovi sto sada hvale VAR i POTICKU KOREKTNOST FUDBALERA da se okrenu nekoj novoj zabavi

Unistice se najlepsi sport na svetu sa najvise emocija zbog IT GENERACIJE koja zeli statisticke podatke,kompijuterske analize,var i sl

Odnosno oni na to gledaju kao na vudeo igricu i fudbal se prilagodjava njima a ne kapiraju da ce njima igrica dosaditi jos malo

Fudbal je i pravda i nepravda i lukavstvo i foliranje i ofsajd i svasta nesto ovo vise nije fudbal nego kompijuterska simulacija fudbala

Pustite da igraju hologrami dole nema potrebe da ljude zamarate a publiku nacrtajte i pustajte ton vidite da moze i to.

Dejan

pre 2 godine

Ovde nije reč ko je kako igrao ili nacionalnosti, ovde je reč o našem organizmu emocijama/stresu. Čemu služe sudije koje ne reaguju u datim bitnim događajima, sada nas očekuje pauza idemo da gledamo monitor pa da se odluči hoćemo li se veštački radovati ili ne.

VAR

pre 2 godine

Ja bih sacekao neku utakmicu da Arnautoviceva ekipa primi gol iz dvometraskog ofsajada i priznao. Pa kada bude trazio VAR reci mu: jok, to ubija fudbal.

sasha

pre 2 godine

VAR je nesto najbolje sto se desilo za fudbal. Mnogo nepravde je ispravljeno zahvaljujuci VARu. Jeste posledica da se malo ceka na odluku ili se igraci uzaludno raduju kod postignutog gola ali bolje i to nego ditektno ostetiti neku ekipu.

Mikloš Salamander

pre 2 godine

pajdo@

Ja cu da legnem u krevet.,

A ti prijatelju bolje da nisi ni ustajao,a kada se probudis,skokni malo do osnovne skole da bi obnovio gradivo!!!.

Netijak

pre 2 godine

Nešto zamišljam da se u utrci na 100 metara onaj drugi žali da zanemare onaj centimetar koja ga dili od prvog, ili u skijanju...
Pa je li tebe, momak, neko oštetija? Jesi bija u ofsajdu, jesi. Ti bi bija zadovoljan da si da gol iz neregularne pozicije? To bi bilo pravedno i u duhu nogometa?

Ratko

pre 2 godine

Var je najbolja stvar koja je veoma pročistila fudbalsku igru. Ko je strastven ljubitelj fudbala mogao je da svedoči hiljadama situacija kada su sudije odlučivale po sopstvenoj volji ili nešto nisu navodno videle. Koliko je samo nepravde naneto ekipama a neko kaže to je nekakav žar fudbala i slične gluposti. Već smo svedoci za ovo kratko vreme koliko je sada igra regularnija, nije ni on idealan ima svoje nedostatke ali je daleko regularniji fudbal sa varom nego bez njega. I on će vremenom da se usavršava a igrači će se navići na njega još je to sve sveže.

NX

pre 2 godine

Ofsajd je bio. Ali neverovatno je da niko ne prica o toliko ociglednom igranju rukom Kijeze kod prvog gola. Pa covek je ustopovao loptu rukom. Pa i penal za Austriju je mogao da se svira.
(Milos, 27. jun 2021 12:23

Šta si ti gledao? Kijeza glavom uštopovao loptu i prebacio loptu sebi na nogu pored igrača Austrije. Prava majstorija

Washington

pre 2 godine

Gol je lep ali iz ofsajda 100%. Znaci ovaj decko se ne bi bunio da su njima Italijani dali gol iz ofsajda i da je to bilo prihvaceno? :)

Kod fudbalera uvek ista licemerna prica, a i kod drugih sportista, kad ja uradim onda je OK, kad neko drugi uradi onda to treba najstrozije kazniti. Smesni ste svi, a pogotovo fudbaleri, nekako ste najgori po toj licemernosti.

deki-pariz

pre 2 godine

ljudi kritikuju VAR ali nema poštenije. predala snimak i lepo se vidi da je bio ofside.......a ovaj se zali kako mu gol nije priznat.....pa hvala bogu da nije jer je bio offside. logika ništa drugo

Гиле

pre 2 godine

Као да пола коментатора није прочитало текст. Он каже да не воли што неможе људски да се радује. Нигде није рекао да офсајд није постојао. Само шта ви било да нема ВАРа. И рекао је да је сада тако и да се то мора прихватити. И у праву је јер колико год да је вар добар, ове закаснеле реакције после 5 минута много ремете. Мораће мало да раде на побољшањима, да ВАР буде примаран и да брже јавља.

Boston - Novi Sad

pre 2 godine

I opet funkcionalno nepismeni ljudi, kakva je ocigledno vecina u Srbiji, komentarise a da uopste nisu shvatili sta je covek rekao. Pa majku mu jer toliko tesko shvatiti 3,4 slozene ili prosto prosirene recenice?!
Covek prica kako mu je krivo jer VAR ubija tu draz radovanja posle gola,ni jednog trenutka ne spominje kako je trebalo da gol bude priznat.
Ps Austrija i da je prosla ne bi bilo nezasluzeno

Srle

pre 2 godine

Ispade da je za fudbal bolje da se igrači mogu radovati golu koji nije bio regularan nego da se koristi tehnika da se precizno utvrdi da li je bilo regularno ili nije.

Avangar

pre 2 godine

VI apsolutno nista ne kapirate, ne kaze on da nije bio u ofsajdu vec da je sad jos veca nepravda od kad je VAR uveden, jer se koristi samo u situacijama koje odgovaraju odredjenim nacijama ili klubovima, zivi bili pa videli, uostalom jel ste zaboravili Srbija-Svajcarska, kada su isto imali VAR ali navodno nije bilo potrebno da gledaju ?!?!!? Znaci koristice se samo u pazljivo odabranim situacijama, svaki posten igrac i trener su za VAR ali da se koristi ravnopravno za sve, i da to bude na drugaciji nacin i brze da se pregleda i odradi...Fudbal je definitivno otisao u autt...

Mantis

pre 2 godine

Retko antipatican lik.
(Skargerud, 27. jun 2021 17:00)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ah, tipičan Srbin, pun sebe
bez ikakve podloge. bljuv

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Kad vidim da vracaju snimak i dosude ofsajd, a igracu siske u ofsajdu, ili rukav, nos...
Negde jeste u pravu.
Logicno je da se gleda polozaj nogu.

Grizli Adams

pre 2 godine

Nema tu emocije ili ne... pravedno je ono stonse desi, a to se moze proveriti jedino VARom (kamerama, analizama i sl.). E sad, sti se to nekom ne dopada, to je druga prica. Ranije su postizani golovi iz offside-a, pod faulovima i sl. i sce se svodilo na subjektivnu procebu sudije. A sad kad sve moze lepo da se vidi, fudbalerima smeta sto im se kvaru spontanost i igra sa emocijama. E pa...

Zvezdarac

pre 2 godine

Covek prica kako mu je krivo jer VAR ubija tu draz radovanja posle gola,ni jednog trenutka ne spominje kako je trebalo da gol bude priznat.
Ps Austrija i da je prosla ne bi bilo nezasluzeno
(Boston - Novi Sad,
Kako ne kaže da je trebalo da bude priznat kad u sledećoj rečenici izgovori da bi se Italijani teško vratili posle 1:0. Pa covek žali za tim što postoji var a uvio ga je u oblandu emocija nakon gola. Pa kako se osećaju Irci kojima je Anri dao gol nakon igranja rukom iki kako bi se osećali ovi Italijani da nije poništen GOL IZ OFSAJDA? Emocije oštećene strane nisu bitne? Bar mi. Imamo milion takvih situacija...

Xavi

pre 2 godine

Citajuce komentare ovde, stvarno se vidi tuzna slika ove zemlje ili bar citalaca ovog portala - ljudi su funkcionalno nepismeni i ne citaju dalje od naslova.

Lombardia

pre 2 godine

Onaj sa brcicima i repicem gledao Gobelju protiv Milana i sa slicne pozicije isto promasio.
Promasis gol sa 3-4 metra i zalis se.

Šta je, bre!!!!

pre 2 godine

dada...i mi isto mislimo....Brih je baš vodio računa da ne koristi VAR na SP 2018, kako ne bi fudbal izgubio na dinamici....

Ko

pre 2 godine

VAR je dobra stvar ali trebalo bi naći tehnologiju da bude instant odluka ili barem puno brža. Ovo čekanje od nekoliko minuta malo smatra.