Četvrtak, 24.06.2021.

16:45

Najbolji tim grupne faze – De Brujne i Ronaldo najdominantniji

Najbolji tim grupne faze Evropskog prvenstva je pred vama.

Izvor:

Najbolji tim grupne faze – De Brujne i Ronaldo najdominantniji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Kiki

pre 2 godine

Razlika je sto citava planeta govori da je Mesi bio najbolji igrac Kopa Amerike dok samo ti tvrdis suprotno iako nemas argumente za to. Citaj malo i strane portale :)

Mirza Selimović

pre 2 godine

(Kiki, 26. jun 2021 20:39)

Nisam ja kriv sto Messi nije uspeo da bude najbolji ni na jednom takmicenju a ti si mislio da jeste.

Kiki

pre 2 godine

(Mirza Selimovic, 26. jun 2021 18:43)

Za koji gol je kriv Ramos? Kasiljas je kriv za primljeni gol u finalu protiv Atletika kada je izletio, a ne on.

I nisi mi odgovorio koje vitalne golove su dali Vargas i Sanchez? Za Ramosa svi znamo...

Nije velika razlika nikako. Samo treba Mesi da izvede 37 penala zaredom, a Ronaldo nijedan :D

Mirza Selimovic

pre 2 godine

(Gazda, 26. jun 2021 16:58)

davao vitalne i omogucio protivnicima da daju vitalne.

pa jeste dao, samo razlika nije velika a uskoro ga Messi stize sa brdom izmisljenih penala.

Gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 26. jun 2021 00:00)

Pa Ramos je 2014 davao vitalne golove za Real za razliku od Ronalda zar ne?

I lepo sto si priznao da je Ronaldo izveo vise penala :)

Mirza Selimović

pre 2 godine

(Gazda, 25. jun 2021 23:35)

Jeste Ramos kiksara je zasluzio zlatnu loptu a ovi ovamo koji su 1000 puta bolji igraci nisu.

Ronaldo je dao 16% golova iz penala a Messi 14%.

Gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimovic, 25. jun 2021 22:44)


Kako god Ramos je sigurno zasluzio zlatnu loptu 2014 kao i Cavi i Iniesta 2008 kao i Riberi i Roben 2013.

Da bi Mesi stigao Ronalda po broju penala potrebno je da izvede 37 penala zaredom, a Ronaldo nijedan, a takvo nesto je nemoguce. Kao sto rekoh, pitanje je da li bi ga Mesi stigao u tome cak i da Ronaldo vec danas zavrsi karijeru.

gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 25. jun 2021 20:18)

Kakve veze ima kada Ronaldu u ligi sviraju duplo vise penala nego Mesiju...

Ronaldo i u 2020, a i u ovoj 2021 ima vise izvedenih penala od Mesija. Razlika ce biti samo jos veca ako se nastavi tako...

gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 25. jun 2021 18:00)

Kako je poceo? I kako ce ga stici kada Ronaldo gotov svake godine izvodi vise penala od Mesija? Samo je 2012, 2017 i 2019 godine Mesi izveo vise penala od Ronalda. U svim ostalim godinama... Ronaldo je no.1 u tome.

Ronaldo cak i kada bi danas zavrsio karijeru tesko da bi ga Mesi stigao po broju penala jer 37 izvedenih penala vise nije malo.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(hahaha, 25. jun 2021 08:06)

Messi protekle sezone od 6 golova u LS 5 su bili sa bele tacke. A i u reprezentaciji je od zadnjih 5 golova 4 dao iz penala.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(hahaha, 25. jun 2021 08:06)

Messi protekle sezone od 6 golova u LS 5 su bili sa bele tacke. A i u reprezentaciji je od zadnjih 5 golova 4 dao iz penala.

gazda

pre 2 godine

Tu ste zbog kladionica i hvalisanja Messija jer vi i u 2021. godini mislite da je poenta fudbala u driblingu. ali Ronaldo se prilagođava modernom fudbalu i igra kako igra i zato je tu gde jeste...
(Djordje NS, 24. jun 2021 20:17)

A u cemu je poenta fudbala ako nije u golovima, asistencijama i driblinzima? U modernom fudbalu to niko ne radi bolje od Mesija vec godinama.

Od početka 2021. godine Lionel Messi igra savršen fudbal čemu svedoči i statistika u nastavku.
40 - Messi (30+10)
38 - Lewandowski (34+4)
34 - Mbappe (29+5)
34 - Moreno (23+11)
33 - Depay (21+12)
32 - Halaand (25+7)
31 - Cristiano (27+4)
30 - Griezmann (20+10)
30 - Lukaku (21+9)

U statistici su uračunati golovi i asistencije iz svih takmičenja za klub i reprezentaciju te je statistika "posvećena" samo fudbalerima čiji tim nastupa u jednoj od pet najjačih liga sveta.

hahah

pre 2 godine

I sa ovoliko godina na leđima pokriva cijeli teren..uz to je i dalje efikasan.
(jojufff, 24. jun 2021 18:49)

Ronaldo pokriva celi teren? Da li si ti ozbiljan ili? Ronaldo je odigrao sve utakmice na EURU i zauzima tek 106-o mesto po pretrcanim kilometrima. Ima 26,9 pretrcanih kilometara, a to je u proseku malo manje od 9 kiliometara po utakmici. Uporede radi, kada Mesi trci po 8-9 kilometara po utakmica onda fanovi Ronalda pisu da on seta po terenu. Haha.

Inace, prvi po pretrcanim kilometrima na EURU je Golovin sa 36 pretrcana kilometra. Ima sa stranici UEFA-e, sve ti pise.

hahaha

pre 2 godine

(Singularitet, 24. jun 2021 23:52)

Zato Ronaldo zadnje 3 sezone u LŠ ima samo 14 golova, a u Realu pre toga u zadnje 3 sezone postigao 39. Nema vise Modrica, Krosa, Marsela, Benzeme itd

A i od tih 14 golova u Juventusu u LŠ je pola dao iz penala.

Tatic

pre 2 godine

Ronaldo zasluzeno tu, ali po meni fali i taj mali Sancez. Igra sjajno na sredini, kao sto fali i vise talijana. I jos nesto. Ronaldo je zver, prototip modernog sportiste sa naglasenim akcentom na izdrzljivosti i fizikalijama, ali on je pre svega "samo" odlican strelac. Doduse nekad bio i dobro krilo, ali nema dubine u njegovoj igri. Mesi, bas kao i Maradona svojevremeno je sve. Zato argentinci imaju dva najbolja ikad. Odmah iza njih su nekoliko brazilaca. Pele, Zico, Rivelinjo, Ronaldo, Ronaldinjo.
Turnir osvaja Italija, nadam se. Pozdrav

Oliver

pre 2 godine

Ronaldovci mlati vas ovaj dzoni svaki put kao nemci sto namlatise brazilce hahaha. Na kraju prvenstva ce u prvih 11 biti pola Nemacke jer ce osvojiti ovo. Prvi ce nastradati stare dobre musterije Englezi hihihi

Melik

pre 2 godine

(choda gauchoo, 24. jun 2021 22:58)

I mene Di Maria najvise impresionirao u Argentini na Kopi al deca samo o onom panju sa 10kom na ledjima pisu.

neko

pre 2 godine

Vest o Ronaldu a decurlija prica o Mesiju koji nikakve veze nema sa ovim takmicenjem. E jeste bolesni majko mila. Kompleksi vas ubise.

Singularitet

pre 2 godine

I sve sto si napisao pada u vodu kada uzmes u obzir da Ronaldo ne zna da predribla coveka i nema nijedan dribling na celom prvenstvu i da ne zna da da loptu u prostor, kao recimo Kros, Modric, Verratti, Alcantara itd... A nikada ni jedno ni drugo nije ni umeo... Umeo je da pretrci igraca kada je imao 20 godina i da onako smesno mlatara nogama cime uspe da zbuni samo sebe i nasmeje publiku...
(choda gauchoo, 24. jun 2021 22:52)

One Ronaldove asistencije petom bolje od svake Messijeve, a Messi dribla al u rikverc.

dzoni

pre 2 godine

https://m.youtube.com/watch?v=zMlJYZWu7gI

Driblanje u rikverc i bezvezne asistencije Lea Mesija samo protiv Reala, samo jedan deo, bez golova... Sta bi tek bilo sa Realom svih tih godina da zna da dribla i asistira kao Ronaldo:)) Ah da, tad bi Real onda bio postedjen svih onih ponizenja...:)) Laka noc i samo hrabro i u kost, nemojte da mi se nervirate toliko:)

choda gauchoo

pre 2 godine

Morao je biti neko od fenomenalnih Italijana, cak dva ili tri igraca i po meni mesto je zasluzio preporodjeni Sancez iz Portugala, koji je bukvalno sam drzao celu sredinu portugala dve utakmice, dok ga trecu selektor nije prebacio na desnu stranu i dao mu druge, dosta defanzivnije zadatke... do sada me je bas on najvise impresionirao u celom Portugalu...

Da dodam

pre 2 godine

(dzoni, 24. jun 2021 22:23)

i opet Ronaldo najbolji strelac i asistent i LS i Eura,najvise golova na evropskim i svetskim prvenstvima (21) ,najbolji strelac u istoriji fudbala a evo sad i najbolji reprezentativni strelac...al eto Messi jos dribla u rikverc.

dzoni

pre 2 godine

Odstranite Ronaldu golove i ne ostaje nista. Odstranite Mesiju golove i imate najboljeg asistenta na svetu sa preko 300 asista u karijeri. Imamo najboljeg driblera na svetu zadnjih 15 god . Imamo najboljeg pleja koji je cak 4x dobio tu nagradu od strane profesionalnih igraca. Imamo najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca. I na sve to, uspeva zabijati kao i Ronaldo, tacnije jos vise. Bolji prosek golova u karijeri i vise zlatnih kopacki. Rekorder po broju golova u jednoj sezoni.Cak 50 i to u tada najjacoj ligi sveta,primeri. Niko nikad tako nesto nije uradio, niko nikad nije osvojio zlatnu kopacku sa 50 golova. Niko nikad nije osvojio 6 zlatnih kopacki,kao i 6 zlatnih lopti.Niko nikad u istoriji fudbala nije zabio 91 gol u kalendarskoj god osim Mesija.Pelea i G.Milera ostavio daleko u prasini. Ispomerao granice fudbala i kao strelac. Totalni fudbal u jednom coveku.Zamislite,u jednom igracu imamo najboljeg strelca, asistenta, pleja ,driblera i pucaca slobodnjaka!?? Tako nesto nije vidjeno u istoriji fudbala.On prkosi zakonima zdravog razuma. Ronaldo je masina, igracina, ja to stvarno mislim bez obzira sto se ponekad nasalim s njim, ali Mesi je druga fudbalska dimenzija. Pustite nase kikijevce, njima znate svi da nije bilo lako dok je Mesi brisao prasinu 10 god sa CR u Spaniji:) Zamisli igras u istoji ligi, najjacoj na svetu i najveci rival ti bude izabran 7x za najboljeg igraca i donese 6 titula, a ti samo 1x najbolji i 2 titule:). Znam, boli sve ovo:) sretan rodjendan Leo:)

choda gauchoo

pre 2 godine

Ne može u naslovu da stoji epitet najbolji a da u nastavku ne stoji Ronaldo. Jel sad nešto shvatate Messijeva balavurdijo? Najbolji tim grupne faze - Ronaldo; najbolji strelac u istoriji prvenstava - Ronaldo; najbolji šta god - Ronaldo. Tu se stavlja tačka. A ako to ne možete da svarite idite na staru vest o Messiju pa čitajte jel odlazi ovog leta napokon iz Barselone ili ipak ne? Opet produžio ugovor? Ma, nije valjda... Ko bi rekao Da će ostati.
Najjači su mi ovi stručnjaci u komentarima koji se isčuđavaju ovim ocenama i odabiru sastava najboljeg tima grupne faze. Pa, drugari, to najbolje pokazuje koliko ste realni u svojim ocenama i komentarima kad je Ronaldo u pitanju ili još gore pokazuje koliko ne gledate utakmice pažljivo, gde vam promiče gomila detalja, od toga da Ronalda ima na svim delovima terena, spašava svoj gol u odbrambenim zadacima, istrčava sprint preko celog terena i postiže gol na suprotnoj strani terena. Skoro sve vazdušne duele dobija i uvek na sebe navlači minimum dvojicu protivničkih igrača što otvara prostor saigračima.
(Djordje NS, 24.

I sve sto si napisao pada u vodu kada uzmes u obzir da Ronaldo ne zna da predribla coveka i nema nijedan dribling na celom prvenstvu i da ne zna da da loptu u prostor, kao recimo Kros, Modric, Verratti, Alcantara itd... A nikada ni jedno ni drugo nije ni umeo... Umeo je da pretrci igraca kada je imao 20 godina i da onako smesno mlatara nogama cime uspe da zbuni samo sebe i nasmeje publiku...

bane

pre 2 godine

(Djordje NS, 24. jun 2021 20:17)

-mesi ima sezonu iz 2019. gde su mu ocene na SofaScore-u redom 10,10,10,...,10 na svim utakmicama, bitnim i nebitnim (mutd, totenhem i liverpul u LS i gomila u ligi): manite deco te statisticke sajtove, oni broje pimplovanje lopte i namerno guraju mesija da bude najbolji

-ronaldo daje penale i dobija gratis ocenu 8, takodje na SofaScore-u, uprkos tome sto su mu oni jedini ucinak na utakmici: SofaScore je najbolji i najmerodavniji sajt koji pouzdano pokazuje ko je najbolji fudbaler

toliko o fanovima ronalda i objektivnosti

FFF

pre 2 godine

U svetu to tako ne ide, ko ima talenat i znanje menadzeri i skauti ce ga pre ili kasnije pronaci.
(Dzoni, 24. jun 2021 18:53)

To stoji, ali hocu reci da se menadzeri mesaju svuda,u rezultate, takodje se mesaju i u sastav timova, odredjuju otkaze, potkupljuju novinare, itd. Veliki novac imaju, i to unistava draz fudbala. E ako tako ne ide, ajde onda uporedi igrace iz perioda 2000' i pre u odnosu na sada, koliko ima pravih talenata i pravih madjionicara u odnosu na danasnje radnike!

Djordje NS

pre 2 godine

Ne može u naslovu da stoji epitet najbolji a da u nastavku ne stoji Ronaldo. Jel sad nešto shvatate Messijeva balavurdijo? Najbolji tim grupne faze - Ronaldo; najbolji strelac u istoriji prvenstava - Ronaldo; najbolji šta god - Ronaldo. Tu se stavlja tačka. A ako to ne možete da svarite idite na staru vest o Messiju pa čitajte jel odlazi ovog leta napokon iz Barselone ili ipak ne? Opet produžio ugovor? Ma, nije valjda... Ko bi rekao Da će ostati.
Najjači su mi ovi stručnjaci u komentarima koji se isčuđavaju ovim ocenama i odabiru sastava najboljeg tima grupne faze. Pa, drugari, to najbolje pokazuje koliko ste realni u svojim ocenama i komentarima kad je Ronaldo u pitanju ili još gore pokazuje koliko ne gledate utakmice pažljivo, gde vam promiče gomila detalja, od toga da Ronalda ima na svim delovima terena, spašava svoj gol u odbrambenim zadacima, istrčava sprint preko celog terena i postiže gol na suprotnoj strani terena. Skoro sve vazdušne duele dobija i uvek na sebe navlači minimum dvojicu protivničkih igrača što otvara prostor saigračima. Ali i pored svega bih rekao da se vi vrlo slabo razumete u fudbal. Tu ste zbog kladionica i hvalisanja Messija jer vi i u 2021. godini mislite da je poenta fudbala u driblingu jer vam se svaki drugi komentar svodi na to da li je Ronaldo nekog predliblao ili ne. Ako vam je do toga skinite snimke kad je on to radio najbolje na svetu u Mančesteru ali Ronaldo se prilagođava modernom fudbalu i igra kako igra i zato je tu gde jeste...

Kinez

pre 2 godine

ukusi su različiti, ali ovaj sastav kao da je pravljen po zvučnosti imena za određene pozicije.
(sremsc, 24. jun 2021 17:59)

Jeste upravu si, traze se zvucna imena i zato su tu Patrik Sik,Hradecki i Luke Shaw.

gh

pre 2 godine

Po jednom detalju sam skontao da nisi gledao nijednu utakmicu vec si pratio na sofascore... Kazes nije izborio penal a svako ko je gledao je video da je sinoc iznudio penal za drugi gol. I pored tih 5 golova ima i asistenciju, na sve 3 utakmice pregrst dobijenih duela(pogotovo vazdusnih), otklonjenih opasnosti pred svojim golom prilikom prekida za protivnike i nekoliko oduzetih lopti. Ne samo da je odradio posao u napadu vec je i u odbrani bio medju najboljima sto se ofanzivnih igraca tice.
(Pera Petrović Stefi, 24. jun 2021 17:15)

Ako je tebi ono iznudjivanje penala, ne znam sta da kazem. Valjda da je pokusao da predje igraca, pa onda, nego takoreci nije ni centrirao, samo sutnuo sto jace i nespretnost protivnickog igraca i to je to.

PimPong

pre 2 godine

Mozda Lewandowski a ne Ronaldo, iako je tesko ne staviti Ronalda s obzirom na njegov ucinak (5 golova i jedna asistencija)? Znam da je Poljska ispala, ali Lewandowski je dao tri gola iz igre, sve jedan fenomenalan, s tim da njegovi saigraci nisu na istom nivou kao Ronaldovi. Cak i onaj drugi gol protiv Svedske je bio super - kako je odlicno primio centarsut i simirio loptu.

Saf

pre 2 godine

Deco o Ronaldu i Mesiju kad kuckate po tastaturi treba da ustanete.
Meni je interesantniji podatak da su u timu prvenstva dva igraca (De Brujne i Depaj) iz kojih Murinjo nije mogao da izvuce ni 50% mogucnosti.

SS

pre 2 godine

..ljudi da li smo istog Ronalda gledali? Plaća li i ove ocene neko?
(Probušeni baštenski šlauF, 24. jun 2021 17:32)

Zorz Mendes, njegov menadzer! Covek se pita za mnoge stvari u danasnjem fudbalu.

jojufff

pre 2 godine

Na osnovu cega Ronaldo? Tri penala? Nebuloza
(Bogi, 24. jun 2021 16:50)

Ne gledas ti fudbal kako treba. ti npr posmatraš Ronalda koji gazi 37-mu samo kada ima loptu u nogama. tu danas ne moze previše. do prije 5 godin je gazio i u toj poziciji.
ali ti ne gledas njegovo kretanje bez lopte, defanzivne zadatke, pokrivanje terena, vazdušne duele..i na kraju kao napadac je dao 5 golova i ima asistenciju.
I sa ovoliko godina na leđima pokriva cijeli teren..uz to je i dalje efikasan.

FFFF

pre 2 godine

Znaci ti primer iz svog sela uporedjujes sa profesionalnim fudbalom na vrhunskom nivou.
(Dzoni, 24. jun 2021 18:15)

Nije selo u pitanju, gradski klub.
A inace ne kontas poentu price. Deo price se odnosi na penale i najboljeg strelca. Drugi deo se odnosi ne menadzere koje rukovode trenutno svim i svacim u danasnjem fudbalu, cak i danasnji treneri imaju menadzere koji su isti i menadzeri igracima. Treci deo price je taj je talenti i koji su fantasticni igraci, nemaju tog nekog da ih forsira i da gube mesto zbog tamo nekog kojem se moze da se vrati u fudbal kad god on hoce i da bude u centru paznje, a ostalo probaj sam da ukapiras.

gh

pre 2 godine

Samo gledam nemoc Mesijevih navijaca... Pa naravno da je on iznudio penal.
(Pera Petrović Stefi, 24. jun 2021 18:26)

Nisam Mesijev navijac! Nego sam samo realan, ali svakako je ono smesno iznudjivanje penala.Da je makar neki potez napravio, nego ni centarsut ni nista.

Pera Petrović Stefi

pre 2 godine

Ja ne znam odakle Ronaldu ove ocene. Gledao sam sve utakmice Portugala i ni na jednoj nije nista posebno uradio. Protiv nemaca, dobra odbrana i istrcana kontra i to je to. Juce sem onih penala (koje nije sam izborio) ocajna igra. Nigde ga nije bilo, nekoliko losih driblinga i to je to. Mada se centarfori nisu uopste istakli, ali sigurno je neko bolji od Ronalda.
(Pera85, 24. jun 2021 16:57)

Po jednom detalju sam skontao da nisi gledao nijednu utakmicu vec si pratio na sofascore... Kazes nije izborio penal a svako ko je gledao je video da je sinoc iznudio penal za drugi gol. I pored tih 5 golova ima i asistenciju, na sve 3 utakmice pregrst dobijenih duela(pogotovo vazdusnih), otklonjenih opasnosti pred svojim golom prilikom prekida za protivnike i nekoliko oduzetih lopti. Ne samo da je odradio posao u napadu vec je i u odbrani bio medju najboljima sto se ofanzivnih igraca tice.

Peka

pre 2 godine

Ja ne znam kad će ljudi da ukapiraju da Ronaldo nema više 20 i kusur godina pa da leti i dribla po terenu? Ko vam je kriv što ste počeli da gledate fudbal juče. Imate snimke i pogledajte šta je radio u Junajtedu i u Realu prvih par godina. Sad ima i drugu ulogu u ekipi. Igra napadača. Čovek ima 36 godina, ne znam šta očekujete? Da li Levandovski pretrčava i dribla?

lemi

pre 2 godine

Odigrao jednu i po utakmicu, protiv finske i danske. Ronaldo igrao sve tri, i to protiv nemaca i francuza, 5 golova i asistencija, i sad je kao de brujne najbolji igrac grupne faze. Aha, kako da ne, to mozda po ovoj sofi koja je ocenila de brujneovih 130 minuta na terenu

Haland

pre 2 godine

Na osnovu cega Ronaldo? Tri penala? Nebuloza
(Bogi, 24. jun 2021 16:50)





Аko ti nije bilo jasno do sada, ovaj Euro ti je pokazao koliko je teško pogoditi penal. Tome Mesi svedoči...

sremsc

pre 2 godine

ukusi su različiti, ali ovaj sastav kao da je pravljen po zvučnosti imena za određene pozicije. Italijani do sada ostavili najbolji utisak , gol nisu primili a nema jednog italijana u odbrani. kakav Alaba, DeLiht, u vezbroj liniji nema onog Portugalca, crnog sa repićem, dve utakmice im je sam držao sredinu terena, i još drugih primera. ovo je krajnje nerealan sastav a pogotovo ocene. pa neki igrači u startu dobijaju dve ocene veće zbog imena a ne igre.

Uokorlic

pre 2 godine

Ronaldo je igrac sa najvise postignutih golova na svetskim i Evropskim prvenstvima (21).na drugom mestu je ostao Miroslav Klose sa 20.

FFF

pre 2 godine

Sada cu vam napisati jednu situaciju iz lokalnog kluba. Kupljen klub od strane "jednog coveka", sin vlasnika je dobio mesto direktora u klubu, a inace taj sin nije igrao fudbal godinama, ali se ipak odlucuje da se vrati da igra fudbal, pa dobija kapitensku traku, igrajuci mesto stopera. Pocinju da se snimaju se po prvi put utakmice te ekipe i prenose se na televiziji, sve slobodne udarce i penale taj sin izvodi i naravno postaje medju najboljim strelcima ekipe, uprkos tome sto je stoper, 95% postignutih golova su iz penala. Na drustvenim mrezama izbacuje, kako naporno trenira, ima i svog profesionalnog kameramana, da sve to lepo uklopi i izbaci, a takodje i da pokupi najbolje poteze sa utakmica, itd. Tak klub se forsira od strane sudija koji su potkupljeni, naravno namestaju se i utakmice, placaju se ostale ekipe, i klub prelazi u visi rang i tako, op eto ih i u kladionicama, mozes da stavis novac na njih i od tad krece zabava, zarada na namestenim mecevima. A inace poenta price je da, u njegovoj situaciji, eto svako, ali bukvalno svako ko bi se odlucio na taj potez da igra fudbal, a da ima takvu podrsku, bio bi medju najboljim strelcima u ekipi.
Figurativno receno, u nekim situacijama, kada imas prejakog mendzera, moze mnogo toga da ti doprinese, a naravno, svi znaju kolika se lova vrti u danasnjem sportu i da uprkos VAR-u itd. tek moze da se manipulise svim i svacim i da se sa tim ljudima koji voli sport, podsmevaju.

zozon

pre 2 godine

Paradoksalno je da je Ronaldo zabio cak 5 golova, ali na mene nije ostavio apsolutno nikakav poseban utisak. Da nije bilo svih tih silnih penala, ne bi se ni spomenuo. Mislim da ce Portugal da strada vec od Belgije jer nemaju igru. Nesto ne stima kod njih. Ronaldo zaista nista posebno nije pokazao osim zabijanja sa kreca. Okej zabio je jos dva gola, ali nista posebno. U igri se ne vidi. U svakom slucaju zasluzeno je tu zbog golova, ali mislim da Portugal nece daleko. Desice im se kao i Juventusu. Postali su rob jednog igraca kome je sve podredjeno. Opet se vise prica o njegovim rekordima nego o ekipi i timskim uspesima. Belgija ili Francuska ovo osvajaju, moj tip.

flix

pre 2 godine

Rozerio Seni golman ima 130 gol iz penala i slobodnih udaraca
Ronaldo 139 golova iz penala, 56 iz slobodnih, od kojih je poslednji postigao u junu 2020.godine, a pre toga u decembru 2017.godine...

Pera85

pre 2 godine

Ja ne znam odakle Ronaldu ove ocene. Gledao sam sve utakmice Portugala i ni na jednoj nije nista posebno uradio. Protiv nemaca, dobra odbrana i istrcana kontra i to je to. Juce sem onih penala (koje nije sam izborio) ocajna igra. Nigde ga nije bilo, nekoliko losih driblinga i to je to. Mada se centarfori nisu uopste istakli, ali sigurno je neko bolji od Ronalda.

au

pre 2 godine

Ronaldo Litvancima je svih sedam golova dao na samo dva odigrana meča, a potom sa šest golova na ovoj listi sledi Andora. Sa po pet golova slede Luksemburg, Letonija i Jermenija, dok je četiri gola postigao selekcijama Holandije, Estonije, Mađarske i Farskih Ostrva...
Hahahahahahahaha

dr mr

pre 2 godine

Nije loše. Holandija me je dosta iznenadila svojom igrom igraju brzo i dosta čvrsto. Videćemo kako će se snaći van svog terena.
(Aron, 24. jun 2021 16:45) Nemci osvajaju lagano. Prvo igraju pritiv engleske koju uvek deru a onda sve lake i slabe ekipe u njihovom kosturu.

Pera85

pre 2 godine

Ja ne znam odakle Ronaldu ove ocene. Gledao sam sve utakmice Portugala i ni na jednoj nije nista posebno uradio. Protiv nemaca, dobra odbrana i istrcana kontra i to je to. Juce sem onih penala (koje nije sam izborio) ocajna igra. Nigde ga nije bilo, nekoliko losih driblinga i to je to. Mada se centarfori nisu uopste istakli, ali sigurno je neko bolji od Ronalda.

zozon

pre 2 godine

Paradoksalno je da je Ronaldo zabio cak 5 golova, ali na mene nije ostavio apsolutno nikakav poseban utisak. Da nije bilo svih tih silnih penala, ne bi se ni spomenuo. Mislim da ce Portugal da strada vec od Belgije jer nemaju igru. Nesto ne stima kod njih. Ronaldo zaista nista posebno nije pokazao osim zabijanja sa kreca. Okej zabio je jos dva gola, ali nista posebno. U igri se ne vidi. U svakom slucaju zasluzeno je tu zbog golova, ali mislim da Portugal nece daleko. Desice im se kao i Juventusu. Postali su rob jednog igraca kome je sve podredjeno. Opet se vise prica o njegovim rekordima nego o ekipi i timskim uspesima. Belgija ili Francuska ovo osvajaju, moj tip.

jojufff

pre 2 godine

Na osnovu cega Ronaldo? Tri penala? Nebuloza
(Bogi, 24. jun 2021 16:50)

Ne gledas ti fudbal kako treba. ti npr posmatraš Ronalda koji gazi 37-mu samo kada ima loptu u nogama. tu danas ne moze previše. do prije 5 godin je gazio i u toj poziciji.
ali ti ne gledas njegovo kretanje bez lopte, defanzivne zadatke, pokrivanje terena, vazdušne duele..i na kraju kao napadac je dao 5 golova i ima asistenciju.
I sa ovoliko godina na leđima pokriva cijeli teren..uz to je i dalje efikasan.

Peka

pre 2 godine

Ja ne znam kad će ljudi da ukapiraju da Ronaldo nema više 20 i kusur godina pa da leti i dribla po terenu? Ko vam je kriv što ste počeli da gledate fudbal juče. Imate snimke i pogledajte šta je radio u Junajtedu i u Realu prvih par godina. Sad ima i drugu ulogu u ekipi. Igra napadača. Čovek ima 36 godina, ne znam šta očekujete? Da li Levandovski pretrčava i dribla?

Pera Petrović Stefi

pre 2 godine

Ja ne znam odakle Ronaldu ove ocene. Gledao sam sve utakmice Portugala i ni na jednoj nije nista posebno uradio. Protiv nemaca, dobra odbrana i istrcana kontra i to je to. Juce sem onih penala (koje nije sam izborio) ocajna igra. Nigde ga nije bilo, nekoliko losih driblinga i to je to. Mada se centarfori nisu uopste istakli, ali sigurno je neko bolji od Ronalda.
(Pera85, 24. jun 2021 16:57)

Po jednom detalju sam skontao da nisi gledao nijednu utakmicu vec si pratio na sofascore... Kazes nije izborio penal a svako ko je gledao je video da je sinoc iznudio penal za drugi gol. I pored tih 5 golova ima i asistenciju, na sve 3 utakmice pregrst dobijenih duela(pogotovo vazdusnih), otklonjenih opasnosti pred svojim golom prilikom prekida za protivnike i nekoliko oduzetih lopti. Ne samo da je odradio posao u napadu vec je i u odbrani bio medju najboljima sto se ofanzivnih igraca tice.

Haland

pre 2 godine

Na osnovu cega Ronaldo? Tri penala? Nebuloza
(Bogi, 24. jun 2021 16:50)





Аko ti nije bilo jasno do sada, ovaj Euro ti je pokazao koliko je teško pogoditi penal. Tome Mesi svedoči...

flix

pre 2 godine

Rozerio Seni golman ima 130 gol iz penala i slobodnih udaraca
Ronaldo 139 golova iz penala, 56 iz slobodnih, od kojih je poslednji postigao u junu 2020.godine, a pre toga u decembru 2017.godine...

Uokorlic

pre 2 godine

Ronaldo je igrac sa najvise postignutih golova na svetskim i Evropskim prvenstvima (21).na drugom mestu je ostao Miroslav Klose sa 20.

Kinez

pre 2 godine

ukusi su različiti, ali ovaj sastav kao da je pravljen po zvučnosti imena za određene pozicije.
(sremsc, 24. jun 2021 17:59)

Jeste upravu si, traze se zvucna imena i zato su tu Patrik Sik,Hradecki i Luke Shaw.

au

pre 2 godine

Ronaldo Litvancima je svih sedam golova dao na samo dva odigrana meča, a potom sa šest golova na ovoj listi sledi Andora. Sa po pet golova slede Luksemburg, Letonija i Jermenija, dok je četiri gola postigao selekcijama Holandije, Estonije, Mađarske i Farskih Ostrva...
Hahahahahahahaha

FFF

pre 2 godine

Sada cu vam napisati jednu situaciju iz lokalnog kluba. Kupljen klub od strane "jednog coveka", sin vlasnika je dobio mesto direktora u klubu, a inace taj sin nije igrao fudbal godinama, ali se ipak odlucuje da se vrati da igra fudbal, pa dobija kapitensku traku, igrajuci mesto stopera. Pocinju da se snimaju se po prvi put utakmice te ekipe i prenose se na televiziji, sve slobodne udarce i penale taj sin izvodi i naravno postaje medju najboljim strelcima ekipe, uprkos tome sto je stoper, 95% postignutih golova su iz penala. Na drustvenim mrezama izbacuje, kako naporno trenira, ima i svog profesionalnog kameramana, da sve to lepo uklopi i izbaci, a takodje i da pokupi najbolje poteze sa utakmica, itd. Tak klub se forsira od strane sudija koji su potkupljeni, naravno namestaju se i utakmice, placaju se ostale ekipe, i klub prelazi u visi rang i tako, op eto ih i u kladionicama, mozes da stavis novac na njih i od tad krece zabava, zarada na namestenim mecevima. A inace poenta price je da, u njegovoj situaciji, eto svako, ali bukvalno svako ko bi se odlucio na taj potez da igra fudbal, a da ima takvu podrsku, bio bi medju najboljim strelcima u ekipi.
Figurativno receno, u nekim situacijama, kada imas prejakog mendzera, moze mnogo toga da ti doprinese, a naravno, svi znaju kolika se lova vrti u danasnjem sportu i da uprkos VAR-u itd. tek moze da se manipulise svim i svacim i da se sa tim ljudima koji voli sport, podsmevaju.

Djordje NS

pre 2 godine

Ne može u naslovu da stoji epitet najbolji a da u nastavku ne stoji Ronaldo. Jel sad nešto shvatate Messijeva balavurdijo? Najbolji tim grupne faze - Ronaldo; najbolji strelac u istoriji prvenstava - Ronaldo; najbolji šta god - Ronaldo. Tu se stavlja tačka. A ako to ne možete da svarite idite na staru vest o Messiju pa čitajte jel odlazi ovog leta napokon iz Barselone ili ipak ne? Opet produžio ugovor? Ma, nije valjda... Ko bi rekao Da će ostati.
Najjači su mi ovi stručnjaci u komentarima koji se isčuđavaju ovim ocenama i odabiru sastava najboljeg tima grupne faze. Pa, drugari, to najbolje pokazuje koliko ste realni u svojim ocenama i komentarima kad je Ronaldo u pitanju ili još gore pokazuje koliko ne gledate utakmice pažljivo, gde vam promiče gomila detalja, od toga da Ronalda ima na svim delovima terena, spašava svoj gol u odbrambenim zadacima, istrčava sprint preko celog terena i postiže gol na suprotnoj strani terena. Skoro sve vazdušne duele dobija i uvek na sebe navlači minimum dvojicu protivničkih igrača što otvara prostor saigračima. Ali i pored svega bih rekao da se vi vrlo slabo razumete u fudbal. Tu ste zbog kladionica i hvalisanja Messija jer vi i u 2021. godini mislite da je poenta fudbala u driblingu jer vam se svaki drugi komentar svodi na to da li je Ronaldo nekog predliblao ili ne. Ako vam je do toga skinite snimke kad je on to radio najbolje na svetu u Mančesteru ali Ronaldo se prilagođava modernom fudbalu i igra kako igra i zato je tu gde jeste...

Saf

pre 2 godine

Deco o Ronaldu i Mesiju kad kuckate po tastaturi treba da ustanete.
Meni je interesantniji podatak da su u timu prvenstva dva igraca (De Brujne i Depaj) iz kojih Murinjo nije mogao da izvuce ni 50% mogucnosti.

lemi

pre 2 godine

Odigrao jednu i po utakmicu, protiv finske i danske. Ronaldo igrao sve tri, i to protiv nemaca i francuza, 5 golova i asistencija, i sad je kao de brujne najbolji igrac grupne faze. Aha, kako da ne, to mozda po ovoj sofi koja je ocenila de brujneovih 130 minuta na terenu

SS

pre 2 godine

..ljudi da li smo istog Ronalda gledali? Plaća li i ove ocene neko?
(Probušeni baštenski šlauF, 24. jun 2021 17:32)

Zorz Mendes, njegov menadzer! Covek se pita za mnoge stvari u danasnjem fudbalu.

neko

pre 2 godine

Vest o Ronaldu a decurlija prica o Mesiju koji nikakve veze nema sa ovim takmicenjem. E jeste bolesni majko mila. Kompleksi vas ubise.

PimPong

pre 2 godine

Mozda Lewandowski a ne Ronaldo, iako je tesko ne staviti Ronalda s obzirom na njegov ucinak (5 golova i jedna asistencija)? Znam da je Poljska ispala, ali Lewandowski je dao tri gola iz igre, sve jedan fenomenalan, s tim da njegovi saigraci nisu na istom nivou kao Ronaldovi. Cak i onaj drugi gol protiv Svedske je bio super - kako je odlicno primio centarsut i simirio loptu.

dzoni

pre 2 godine

Odstranite Ronaldu golove i ne ostaje nista. Odstranite Mesiju golove i imate najboljeg asistenta na svetu sa preko 300 asista u karijeri. Imamo najboljeg driblera na svetu zadnjih 15 god . Imamo najboljeg pleja koji je cak 4x dobio tu nagradu od strane profesionalnih igraca. Imamo najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca. I na sve to, uspeva zabijati kao i Ronaldo, tacnije jos vise. Bolji prosek golova u karijeri i vise zlatnih kopacki. Rekorder po broju golova u jednoj sezoni.Cak 50 i to u tada najjacoj ligi sveta,primeri. Niko nikad tako nesto nije uradio, niko nikad nije osvojio zlatnu kopacku sa 50 golova. Niko nikad nije osvojio 6 zlatnih kopacki,kao i 6 zlatnih lopti.Niko nikad u istoriji fudbala nije zabio 91 gol u kalendarskoj god osim Mesija.Pelea i G.Milera ostavio daleko u prasini. Ispomerao granice fudbala i kao strelac. Totalni fudbal u jednom coveku.Zamislite,u jednom igracu imamo najboljeg strelca, asistenta, pleja ,driblera i pucaca slobodnjaka!?? Tako nesto nije vidjeno u istoriji fudbala.On prkosi zakonima zdravog razuma. Ronaldo je masina, igracina, ja to stvarno mislim bez obzira sto se ponekad nasalim s njim, ali Mesi je druga fudbalska dimenzija. Pustite nase kikijevce, njima znate svi da nije bilo lako dok je Mesi brisao prasinu 10 god sa CR u Spaniji:) Zamisli igras u istoji ligi, najjacoj na svetu i najveci rival ti bude izabran 7x za najboljeg igraca i donese 6 titula, a ti samo 1x najbolji i 2 titule:). Znam, boli sve ovo:) sretan rodjendan Leo:)

sremsc

pre 2 godine

ukusi su različiti, ali ovaj sastav kao da je pravljen po zvučnosti imena za određene pozicije. Italijani do sada ostavili najbolji utisak , gol nisu primili a nema jednog italijana u odbrani. kakav Alaba, DeLiht, u vezbroj liniji nema onog Portugalca, crnog sa repićem, dve utakmice im je sam držao sredinu terena, i još drugih primera. ovo je krajnje nerealan sastav a pogotovo ocene. pa neki igrači u startu dobijaju dve ocene veće zbog imena a ne igre.

Da dodam

pre 2 godine

(dzoni, 24. jun 2021 22:23)

i opet Ronaldo najbolji strelac i asistent i LS i Eura,najvise golova na evropskim i svetskim prvenstvima (21) ,najbolji strelac u istoriji fudbala a evo sad i najbolji reprezentativni strelac...al eto Messi jos dribla u rikverc.

dr mr

pre 2 godine

Nije loše. Holandija me je dosta iznenadila svojom igrom igraju brzo i dosta čvrsto. Videćemo kako će se snaći van svog terena.
(Aron, 24. jun 2021 16:45) Nemci osvajaju lagano. Prvo igraju pritiv engleske koju uvek deru a onda sve lake i slabe ekipe u njihovom kosturu.

Melik

pre 2 godine

(choda gauchoo, 24. jun 2021 22:58)

I mene Di Maria najvise impresionirao u Argentini na Kopi al deca samo o onom panju sa 10kom na ledjima pisu.

gh

pre 2 godine

Samo gledam nemoc Mesijevih navijaca... Pa naravno da je on iznudio penal.
(Pera Petrović Stefi, 24. jun 2021 18:26)

Nisam Mesijev navijac! Nego sam samo realan, ali svakako je ono smesno iznudjivanje penala.Da je makar neki potez napravio, nego ni centarsut ni nista.

Singularitet

pre 2 godine

I sve sto si napisao pada u vodu kada uzmes u obzir da Ronaldo ne zna da predribla coveka i nema nijedan dribling na celom prvenstvu i da ne zna da da loptu u prostor, kao recimo Kros, Modric, Verratti, Alcantara itd... A nikada ni jedno ni drugo nije ni umeo... Umeo je da pretrci igraca kada je imao 20 godina i da onako smesno mlatara nogama cime uspe da zbuni samo sebe i nasmeje publiku...
(choda gauchoo, 24. jun 2021 22:52)

One Ronaldove asistencije petom bolje od svake Messijeve, a Messi dribla al u rikverc.

gh

pre 2 godine

Po jednom detalju sam skontao da nisi gledao nijednu utakmicu vec si pratio na sofascore... Kazes nije izborio penal a svako ko je gledao je video da je sinoc iznudio penal za drugi gol. I pored tih 5 golova ima i asistenciju, na sve 3 utakmice pregrst dobijenih duela(pogotovo vazdusnih), otklonjenih opasnosti pred svojim golom prilikom prekida za protivnike i nekoliko oduzetih lopti. Ne samo da je odradio posao u napadu vec je i u odbrani bio medju najboljima sto se ofanzivnih igraca tice.
(Pera Petrović Stefi, 24. jun 2021 17:15)

Ako je tebi ono iznudjivanje penala, ne znam sta da kazem. Valjda da je pokusao da predje igraca, pa onda, nego takoreci nije ni centrirao, samo sutnuo sto jace i nespretnost protivnickog igraca i to je to.

dzoni

pre 2 godine

https://m.youtube.com/watch?v=zMlJYZWu7gI

Driblanje u rikverc i bezvezne asistencije Lea Mesija samo protiv Reala, samo jedan deo, bez golova... Sta bi tek bilo sa Realom svih tih godina da zna da dribla i asistira kao Ronaldo:)) Ah da, tad bi Real onda bio postedjen svih onih ponizenja...:)) Laka noc i samo hrabro i u kost, nemojte da mi se nervirate toliko:)

Oliver

pre 2 godine

Ronaldovci mlati vas ovaj dzoni svaki put kao nemci sto namlatise brazilce hahaha. Na kraju prvenstva ce u prvih 11 biti pola Nemacke jer ce osvojiti ovo. Prvi ce nastradati stare dobre musterije Englezi hihihi

FFFF

pre 2 godine

Znaci ti primer iz svog sela uporedjujes sa profesionalnim fudbalom na vrhunskom nivou.
(Dzoni, 24. jun 2021 18:15)

Nije selo u pitanju, gradski klub.
A inace ne kontas poentu price. Deo price se odnosi na penale i najboljeg strelca. Drugi deo se odnosi ne menadzere koje rukovode trenutno svim i svacim u danasnjem fudbalu, cak i danasnji treneri imaju menadzere koji su isti i menadzeri igracima. Treci deo price je taj je talenti i koji su fantasticni igraci, nemaju tog nekog da ih forsira i da gube mesto zbog tamo nekog kojem se moze da se vrati u fudbal kad god on hoce i da bude u centru paznje, a ostalo probaj sam da ukapiras.

choda gauchoo

pre 2 godine

Morao je biti neko od fenomenalnih Italijana, cak dva ili tri igraca i po meni mesto je zasluzio preporodjeni Sancez iz Portugala, koji je bukvalno sam drzao celu sredinu portugala dve utakmice, dok ga trecu selektor nije prebacio na desnu stranu i dao mu druge, dosta defanzivnije zadatke... do sada me je bas on najvise impresionirao u celom Portugalu...

choda gauchoo

pre 2 godine

Ne može u naslovu da stoji epitet najbolji a da u nastavku ne stoji Ronaldo. Jel sad nešto shvatate Messijeva balavurdijo? Najbolji tim grupne faze - Ronaldo; najbolji strelac u istoriji prvenstava - Ronaldo; najbolji šta god - Ronaldo. Tu se stavlja tačka. A ako to ne možete da svarite idite na staru vest o Messiju pa čitajte jel odlazi ovog leta napokon iz Barselone ili ipak ne? Opet produžio ugovor? Ma, nije valjda... Ko bi rekao Da će ostati.
Najjači su mi ovi stručnjaci u komentarima koji se isčuđavaju ovim ocenama i odabiru sastava najboljeg tima grupne faze. Pa, drugari, to najbolje pokazuje koliko ste realni u svojim ocenama i komentarima kad je Ronaldo u pitanju ili još gore pokazuje koliko ne gledate utakmice pažljivo, gde vam promiče gomila detalja, od toga da Ronalda ima na svim delovima terena, spašava svoj gol u odbrambenim zadacima, istrčava sprint preko celog terena i postiže gol na suprotnoj strani terena. Skoro sve vazdušne duele dobija i uvek na sebe navlači minimum dvojicu protivničkih igrača što otvara prostor saigračima.
(Djordje NS, 24.

I sve sto si napisao pada u vodu kada uzmes u obzir da Ronaldo ne zna da predribla coveka i nema nijedan dribling na celom prvenstvu i da ne zna da da loptu u prostor, kao recimo Kros, Modric, Verratti, Alcantara itd... A nikada ni jedno ni drugo nije ni umeo... Umeo je da pretrci igraca kada je imao 20 godina i da onako smesno mlatara nogama cime uspe da zbuni samo sebe i nasmeje publiku...

bane

pre 2 godine

(Djordje NS, 24. jun 2021 20:17)

-mesi ima sezonu iz 2019. gde su mu ocene na SofaScore-u redom 10,10,10,...,10 na svim utakmicama, bitnim i nebitnim (mutd, totenhem i liverpul u LS i gomila u ligi): manite deco te statisticke sajtove, oni broje pimplovanje lopte i namerno guraju mesija da bude najbolji

-ronaldo daje penale i dobija gratis ocenu 8, takodje na SofaScore-u, uprkos tome sto su mu oni jedini ucinak na utakmici: SofaScore je najbolji i najmerodavniji sajt koji pouzdano pokazuje ko je najbolji fudbaler

toliko o fanovima ronalda i objektivnosti

Mirza Selimović

pre 2 godine

(hahaha, 25. jun 2021 08:06)

Messi protekle sezone od 6 golova u LS 5 su bili sa bele tacke. A i u reprezentaciji je od zadnjih 5 golova 4 dao iz penala.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(hahaha, 25. jun 2021 08:06)

Messi protekle sezone od 6 golova u LS 5 su bili sa bele tacke. A i u reprezentaciji je od zadnjih 5 golova 4 dao iz penala.

FFF

pre 2 godine

U svetu to tako ne ide, ko ima talenat i znanje menadzeri i skauti ce ga pre ili kasnije pronaci.
(Dzoni, 24. jun 2021 18:53)

To stoji, ali hocu reci da se menadzeri mesaju svuda,u rezultate, takodje se mesaju i u sastav timova, odredjuju otkaze, potkupljuju novinare, itd. Veliki novac imaju, i to unistava draz fudbala. E ako tako ne ide, ajde onda uporedi igrace iz perioda 2000' i pre u odnosu na sada, koliko ima pravih talenata i pravih madjionicara u odnosu na danasnje radnike!

Tatic

pre 2 godine

Ronaldo zasluzeno tu, ali po meni fali i taj mali Sancez. Igra sjajno na sredini, kao sto fali i vise talijana. I jos nesto. Ronaldo je zver, prototip modernog sportiste sa naglasenim akcentom na izdrzljivosti i fizikalijama, ali on je pre svega "samo" odlican strelac. Doduse nekad bio i dobro krilo, ali nema dubine u njegovoj igri. Mesi, bas kao i Maradona svojevremeno je sve. Zato argentinci imaju dva najbolja ikad. Odmah iza njih su nekoliko brazilaca. Pele, Zico, Rivelinjo, Ronaldo, Ronaldinjo.
Turnir osvaja Italija, nadam se. Pozdrav

hahaha

pre 2 godine

(Singularitet, 24. jun 2021 23:52)

Zato Ronaldo zadnje 3 sezone u LŠ ima samo 14 golova, a u Realu pre toga u zadnje 3 sezone postigao 39. Nema vise Modrica, Krosa, Marsela, Benzeme itd

A i od tih 14 golova u Juventusu u LŠ je pola dao iz penala.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(Gazda, 25. jun 2021 23:35)

Jeste Ramos kiksara je zasluzio zlatnu loptu a ovi ovamo koji su 1000 puta bolji igraci nisu.

Ronaldo je dao 16% golova iz penala a Messi 14%.

hahah

pre 2 godine

I sa ovoliko godina na leđima pokriva cijeli teren..uz to je i dalje efikasan.
(jojufff, 24. jun 2021 18:49)

Ronaldo pokriva celi teren? Da li si ti ozbiljan ili? Ronaldo je odigrao sve utakmice na EURU i zauzima tek 106-o mesto po pretrcanim kilometrima. Ima 26,9 pretrcanih kilometara, a to je u proseku malo manje od 9 kiliometara po utakmici. Uporede radi, kada Mesi trci po 8-9 kilometara po utakmica onda fanovi Ronalda pisu da on seta po terenu. Haha.

Inace, prvi po pretrcanim kilometrima na EURU je Golovin sa 36 pretrcana kilometra. Ima sa stranici UEFA-e, sve ti pise.

gazda

pre 2 godine

Tu ste zbog kladionica i hvalisanja Messija jer vi i u 2021. godini mislite da je poenta fudbala u driblingu. ali Ronaldo se prilagođava modernom fudbalu i igra kako igra i zato je tu gde jeste...
(Djordje NS, 24. jun 2021 20:17)

A u cemu je poenta fudbala ako nije u golovima, asistencijama i driblinzima? U modernom fudbalu to niko ne radi bolje od Mesija vec godinama.

Od početka 2021. godine Lionel Messi igra savršen fudbal čemu svedoči i statistika u nastavku.
40 - Messi (30+10)
38 - Lewandowski (34+4)
34 - Mbappe (29+5)
34 - Moreno (23+11)
33 - Depay (21+12)
32 - Halaand (25+7)
31 - Cristiano (27+4)
30 - Griezmann (20+10)
30 - Lukaku (21+9)

U statistici su uračunati golovi i asistencije iz svih takmičenja za klub i reprezentaciju te je statistika "posvećena" samo fudbalerima čiji tim nastupa u jednoj od pet najjačih liga sveta.

Mirza Selimovic

pre 2 godine

(Gazda, 26. jun 2021 16:58)

davao vitalne i omogucio protivnicima da daju vitalne.

pa jeste dao, samo razlika nije velika a uskoro ga Messi stize sa brdom izmisljenih penala.

gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 25. jun 2021 18:00)

Kako je poceo? I kako ce ga stici kada Ronaldo gotov svake godine izvodi vise penala od Mesija? Samo je 2012, 2017 i 2019 godine Mesi izveo vise penala od Ronalda. U svim ostalim godinama... Ronaldo je no.1 u tome.

Ronaldo cak i kada bi danas zavrsio karijeru tesko da bi ga Mesi stigao po broju penala jer 37 izvedenih penala vise nije malo.

Gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimovic, 25. jun 2021 22:44)


Kako god Ramos je sigurno zasluzio zlatnu loptu 2014 kao i Cavi i Iniesta 2008 kao i Riberi i Roben 2013.

Da bi Mesi stigao Ronalda po broju penala potrebno je da izvede 37 penala zaredom, a Ronaldo nijedan, a takvo nesto je nemoguce. Kao sto rekoh, pitanje je da li bi ga Mesi stigao u tome cak i da Ronaldo vec danas zavrsi karijeru.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(Kiki, 26. jun 2021 20:39)

Nisam ja kriv sto Messi nije uspeo da bude najbolji ni na jednom takmicenju a ti si mislio da jeste.

gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 25. jun 2021 20:18)

Kakve veze ima kada Ronaldu u ligi sviraju duplo vise penala nego Mesiju...

Ronaldo i u 2020, a i u ovoj 2021 ima vise izvedenih penala od Mesija. Razlika ce biti samo jos veca ako se nastavi tako...

Gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 26. jun 2021 00:00)

Pa Ramos je 2014 davao vitalne golove za Real za razliku od Ronalda zar ne?

I lepo sto si priznao da je Ronaldo izveo vise penala :)

Kiki

pre 2 godine

(Mirza Selimovic, 26. jun 2021 18:43)

Za koji gol je kriv Ramos? Kasiljas je kriv za primljeni gol u finalu protiv Atletika kada je izletio, a ne on.

I nisi mi odgovorio koje vitalne golove su dali Vargas i Sanchez? Za Ramosa svi znamo...

Nije velika razlika nikako. Samo treba Mesi da izvede 37 penala zaredom, a Ronaldo nijedan :D

Kiki

pre 2 godine

Razlika je sto citava planeta govori da je Mesi bio najbolji igrac Kopa Amerike dok samo ti tvrdis suprotno iako nemas argumente za to. Citaj malo i strane portale :)

Pera85

pre 2 godine

Ja ne znam odakle Ronaldu ove ocene. Gledao sam sve utakmice Portugala i ni na jednoj nije nista posebno uradio. Protiv nemaca, dobra odbrana i istrcana kontra i to je to. Juce sem onih penala (koje nije sam izborio) ocajna igra. Nigde ga nije bilo, nekoliko losih driblinga i to je to. Mada se centarfori nisu uopste istakli, ali sigurno je neko bolji od Ronalda.

zozon

pre 2 godine

Paradoksalno je da je Ronaldo zabio cak 5 golova, ali na mene nije ostavio apsolutno nikakav poseban utisak. Da nije bilo svih tih silnih penala, ne bi se ni spomenuo. Mislim da ce Portugal da strada vec od Belgije jer nemaju igru. Nesto ne stima kod njih. Ronaldo zaista nista posebno nije pokazao osim zabijanja sa kreca. Okej zabio je jos dva gola, ali nista posebno. U igri se ne vidi. U svakom slucaju zasluzeno je tu zbog golova, ali mislim da Portugal nece daleko. Desice im se kao i Juventusu. Postali su rob jednog igraca kome je sve podredjeno. Opet se vise prica o njegovim rekordima nego o ekipi i timskim uspesima. Belgija ili Francuska ovo osvajaju, moj tip.

au

pre 2 godine

Ronaldo Litvancima je svih sedam golova dao na samo dva odigrana meča, a potom sa šest golova na ovoj listi sledi Andora. Sa po pet golova slede Luksemburg, Letonija i Jermenija, dok je četiri gola postigao selekcijama Holandije, Estonije, Mađarske i Farskih Ostrva...
Hahahahahahahaha

flix

pre 2 godine

Rozerio Seni golman ima 130 gol iz penala i slobodnih udaraca
Ronaldo 139 golova iz penala, 56 iz slobodnih, od kojih je poslednji postigao u junu 2020.godine, a pre toga u decembru 2017.godine...

dr mr

pre 2 godine

Nije loše. Holandija me je dosta iznenadila svojom igrom igraju brzo i dosta čvrsto. Videćemo kako će se snaći van svog terena.
(Aron, 24. jun 2021 16:45) Nemci osvajaju lagano. Prvo igraju pritiv engleske koju uvek deru a onda sve lake i slabe ekipe u njihovom kosturu.

Djordje NS

pre 2 godine

Ne može u naslovu da stoji epitet najbolji a da u nastavku ne stoji Ronaldo. Jel sad nešto shvatate Messijeva balavurdijo? Najbolji tim grupne faze - Ronaldo; najbolji strelac u istoriji prvenstava - Ronaldo; najbolji šta god - Ronaldo. Tu se stavlja tačka. A ako to ne možete da svarite idite na staru vest o Messiju pa čitajte jel odlazi ovog leta napokon iz Barselone ili ipak ne? Opet produžio ugovor? Ma, nije valjda... Ko bi rekao Da će ostati.
Najjači su mi ovi stručnjaci u komentarima koji se isčuđavaju ovim ocenama i odabiru sastava najboljeg tima grupne faze. Pa, drugari, to najbolje pokazuje koliko ste realni u svojim ocenama i komentarima kad je Ronaldo u pitanju ili još gore pokazuje koliko ne gledate utakmice pažljivo, gde vam promiče gomila detalja, od toga da Ronalda ima na svim delovima terena, spašava svoj gol u odbrambenim zadacima, istrčava sprint preko celog terena i postiže gol na suprotnoj strani terena. Skoro sve vazdušne duele dobija i uvek na sebe navlači minimum dvojicu protivničkih igrača što otvara prostor saigračima. Ali i pored svega bih rekao da se vi vrlo slabo razumete u fudbal. Tu ste zbog kladionica i hvalisanja Messija jer vi i u 2021. godini mislite da je poenta fudbala u driblingu jer vam se svaki drugi komentar svodi na to da li je Ronaldo nekog predliblao ili ne. Ako vam je do toga skinite snimke kad je on to radio najbolje na svetu u Mančesteru ali Ronaldo se prilagođava modernom fudbalu i igra kako igra i zato je tu gde jeste...

gh

pre 2 godine

Samo gledam nemoc Mesijevih navijaca... Pa naravno da je on iznudio penal.
(Pera Petrović Stefi, 24. jun 2021 18:26)

Nisam Mesijev navijac! Nego sam samo realan, ali svakako je ono smesno iznudjivanje penala.Da je makar neki potez napravio, nego ni centarsut ni nista.

Pera Petrović Stefi

pre 2 godine

Ja ne znam odakle Ronaldu ove ocene. Gledao sam sve utakmice Portugala i ni na jednoj nije nista posebno uradio. Protiv nemaca, dobra odbrana i istrcana kontra i to je to. Juce sem onih penala (koje nije sam izborio) ocajna igra. Nigde ga nije bilo, nekoliko losih driblinga i to je to. Mada se centarfori nisu uopste istakli, ali sigurno je neko bolji od Ronalda.
(Pera85, 24. jun 2021 16:57)

Po jednom detalju sam skontao da nisi gledao nijednu utakmicu vec si pratio na sofascore... Kazes nije izborio penal a svako ko je gledao je video da je sinoc iznudio penal za drugi gol. I pored tih 5 golova ima i asistenciju, na sve 3 utakmice pregrst dobijenih duela(pogotovo vazdusnih), otklonjenih opasnosti pred svojim golom prilikom prekida za protivnike i nekoliko oduzetih lopti. Ne samo da je odradio posao u napadu vec je i u odbrani bio medju najboljima sto se ofanzivnih igraca tice.

lemi

pre 2 godine

Odigrao jednu i po utakmicu, protiv finske i danske. Ronaldo igrao sve tri, i to protiv nemaca i francuza, 5 golova i asistencija, i sad je kao de brujne najbolji igrac grupne faze. Aha, kako da ne, to mozda po ovoj sofi koja je ocenila de brujneovih 130 minuta na terenu

jojufff

pre 2 godine

Na osnovu cega Ronaldo? Tri penala? Nebuloza
(Bogi, 24. jun 2021 16:50)

Ne gledas ti fudbal kako treba. ti npr posmatraš Ronalda koji gazi 37-mu samo kada ima loptu u nogama. tu danas ne moze previše. do prije 5 godin je gazio i u toj poziciji.
ali ti ne gledas njegovo kretanje bez lopte, defanzivne zadatke, pokrivanje terena, vazdušne duele..i na kraju kao napadac je dao 5 golova i ima asistenciju.
I sa ovoliko godina na leđima pokriva cijeli teren..uz to je i dalje efikasan.

gh

pre 2 godine

Po jednom detalju sam skontao da nisi gledao nijednu utakmicu vec si pratio na sofascore... Kazes nije izborio penal a svako ko je gledao je video da je sinoc iznudio penal za drugi gol. I pored tih 5 golova ima i asistenciju, na sve 3 utakmice pregrst dobijenih duela(pogotovo vazdusnih), otklonjenih opasnosti pred svojim golom prilikom prekida za protivnike i nekoliko oduzetih lopti. Ne samo da je odradio posao u napadu vec je i u odbrani bio medju najboljima sto se ofanzivnih igraca tice.
(Pera Petrović Stefi, 24. jun 2021 17:15)

Ako je tebi ono iznudjivanje penala, ne znam sta da kazem. Valjda da je pokusao da predje igraca, pa onda, nego takoreci nije ni centrirao, samo sutnuo sto jace i nespretnost protivnickog igraca i to je to.

PimPong

pre 2 godine

Mozda Lewandowski a ne Ronaldo, iako je tesko ne staviti Ronalda s obzirom na njegov ucinak (5 golova i jedna asistencija)? Znam da je Poljska ispala, ali Lewandowski je dao tri gola iz igre, sve jedan fenomenalan, s tim da njegovi saigraci nisu na istom nivou kao Ronaldovi. Cak i onaj drugi gol protiv Svedske je bio super - kako je odlicno primio centarsut i simirio loptu.

Haland

pre 2 godine

Na osnovu cega Ronaldo? Tri penala? Nebuloza
(Bogi, 24. jun 2021 16:50)





Аko ti nije bilo jasno do sada, ovaj Euro ti je pokazao koliko je teško pogoditi penal. Tome Mesi svedoči...

SS

pre 2 godine

..ljudi da li smo istog Ronalda gledali? Plaća li i ove ocene neko?
(Probušeni baštenski šlauF, 24. jun 2021 17:32)

Zorz Mendes, njegov menadzer! Covek se pita za mnoge stvari u danasnjem fudbalu.

dzoni

pre 2 godine

Odstranite Ronaldu golove i ne ostaje nista. Odstranite Mesiju golove i imate najboljeg asistenta na svetu sa preko 300 asista u karijeri. Imamo najboljeg driblera na svetu zadnjih 15 god . Imamo najboljeg pleja koji je cak 4x dobio tu nagradu od strane profesionalnih igraca. Imamo najboljeg izvodjaca slobodnih udaraca. I na sve to, uspeva zabijati kao i Ronaldo, tacnije jos vise. Bolji prosek golova u karijeri i vise zlatnih kopacki. Rekorder po broju golova u jednoj sezoni.Cak 50 i to u tada najjacoj ligi sveta,primeri. Niko nikad tako nesto nije uradio, niko nikad nije osvojio zlatnu kopacku sa 50 golova. Niko nikad nije osvojio 6 zlatnih kopacki,kao i 6 zlatnih lopti.Niko nikad u istoriji fudbala nije zabio 91 gol u kalendarskoj god osim Mesija.Pelea i G.Milera ostavio daleko u prasini. Ispomerao granice fudbala i kao strelac. Totalni fudbal u jednom coveku.Zamislite,u jednom igracu imamo najboljeg strelca, asistenta, pleja ,driblera i pucaca slobodnjaka!?? Tako nesto nije vidjeno u istoriji fudbala.On prkosi zakonima zdravog razuma. Ronaldo je masina, igracina, ja to stvarno mislim bez obzira sto se ponekad nasalim s njim, ali Mesi je druga fudbalska dimenzija. Pustite nase kikijevce, njima znate svi da nije bilo lako dok je Mesi brisao prasinu 10 god sa CR u Spaniji:) Zamisli igras u istoji ligi, najjacoj na svetu i najveci rival ti bude izabran 7x za najboljeg igraca i donese 6 titula, a ti samo 1x najbolji i 2 titule:). Znam, boli sve ovo:) sretan rodjendan Leo:)

dzoni

pre 2 godine

https://m.youtube.com/watch?v=zMlJYZWu7gI

Driblanje u rikverc i bezvezne asistencije Lea Mesija samo protiv Reala, samo jedan deo, bez golova... Sta bi tek bilo sa Realom svih tih godina da zna da dribla i asistira kao Ronaldo:)) Ah da, tad bi Real onda bio postedjen svih onih ponizenja...:)) Laka noc i samo hrabro i u kost, nemojte da mi se nervirate toliko:)

FFF

pre 2 godine

Sada cu vam napisati jednu situaciju iz lokalnog kluba. Kupljen klub od strane "jednog coveka", sin vlasnika je dobio mesto direktora u klubu, a inace taj sin nije igrao fudbal godinama, ali se ipak odlucuje da se vrati da igra fudbal, pa dobija kapitensku traku, igrajuci mesto stopera. Pocinju da se snimaju se po prvi put utakmice te ekipe i prenose se na televiziji, sve slobodne udarce i penale taj sin izvodi i naravno postaje medju najboljim strelcima ekipe, uprkos tome sto je stoper, 95% postignutih golova su iz penala. Na drustvenim mrezama izbacuje, kako naporno trenira, ima i svog profesionalnog kameramana, da sve to lepo uklopi i izbaci, a takodje i da pokupi najbolje poteze sa utakmica, itd. Tak klub se forsira od strane sudija koji su potkupljeni, naravno namestaju se i utakmice, placaju se ostale ekipe, i klub prelazi u visi rang i tako, op eto ih i u kladionicama, mozes da stavis novac na njih i od tad krece zabava, zarada na namestenim mecevima. A inace poenta price je da, u njegovoj situaciji, eto svako, ali bukvalno svako ko bi se odlucio na taj potez da igra fudbal, a da ima takvu podrsku, bio bi medju najboljim strelcima u ekipi.
Figurativno receno, u nekim situacijama, kada imas prejakog mendzera, moze mnogo toga da ti doprinese, a naravno, svi znaju kolika se lova vrti u danasnjem sportu i da uprkos VAR-u itd. tek moze da se manipulise svim i svacim i da se sa tim ljudima koji voli sport, podsmevaju.

FFFF

pre 2 godine

Znaci ti primer iz svog sela uporedjujes sa profesionalnim fudbalom na vrhunskom nivou.
(Dzoni, 24. jun 2021 18:15)

Nije selo u pitanju, gradski klub.
A inace ne kontas poentu price. Deo price se odnosi na penale i najboljeg strelca. Drugi deo se odnosi ne menadzere koje rukovode trenutno svim i svacim u danasnjem fudbalu, cak i danasnji treneri imaju menadzere koji su isti i menadzeri igracima. Treci deo price je taj je talenti i koji su fantasticni igraci, nemaju tog nekog da ih forsira i da gube mesto zbog tamo nekog kojem se moze da se vrati u fudbal kad god on hoce i da bude u centru paznje, a ostalo probaj sam da ukapiras.

hahaha

pre 2 godine

(Singularitet, 24. jun 2021 23:52)

Zato Ronaldo zadnje 3 sezone u LŠ ima samo 14 golova, a u Realu pre toga u zadnje 3 sezone postigao 39. Nema vise Modrica, Krosa, Marsela, Benzeme itd

A i od tih 14 golova u Juventusu u LŠ je pola dao iz penala.

hahah

pre 2 godine

I sa ovoliko godina na leđima pokriva cijeli teren..uz to je i dalje efikasan.
(jojufff, 24. jun 2021 18:49)

Ronaldo pokriva celi teren? Da li si ti ozbiljan ili? Ronaldo je odigrao sve utakmice na EURU i zauzima tek 106-o mesto po pretrcanim kilometrima. Ima 26,9 pretrcanih kilometara, a to je u proseku malo manje od 9 kiliometara po utakmici. Uporede radi, kada Mesi trci po 8-9 kilometara po utakmica onda fanovi Ronalda pisu da on seta po terenu. Haha.

Inace, prvi po pretrcanim kilometrima na EURU je Golovin sa 36 pretrcana kilometra. Ima sa stranici UEFA-e, sve ti pise.

gazda

pre 2 godine

Tu ste zbog kladionica i hvalisanja Messija jer vi i u 2021. godini mislite da je poenta fudbala u driblingu. ali Ronaldo se prilagođava modernom fudbalu i igra kako igra i zato je tu gde jeste...
(Djordje NS, 24. jun 2021 20:17)

A u cemu je poenta fudbala ako nije u golovima, asistencijama i driblinzima? U modernom fudbalu to niko ne radi bolje od Mesija vec godinama.

Od početka 2021. godine Lionel Messi igra savršen fudbal čemu svedoči i statistika u nastavku.
40 - Messi (30+10)
38 - Lewandowski (34+4)
34 - Mbappe (29+5)
34 - Moreno (23+11)
33 - Depay (21+12)
32 - Halaand (25+7)
31 - Cristiano (27+4)
30 - Griezmann (20+10)
30 - Lukaku (21+9)

U statistici su uračunati golovi i asistencije iz svih takmičenja za klub i reprezentaciju te je statistika "posvećena" samo fudbalerima čiji tim nastupa u jednoj od pet najjačih liga sveta.

FFF

pre 2 godine

U svetu to tako ne ide, ko ima talenat i znanje menadzeri i skauti ce ga pre ili kasnije pronaci.
(Dzoni, 24. jun 2021 18:53)

To stoji, ali hocu reci da se menadzeri mesaju svuda,u rezultate, takodje se mesaju i u sastav timova, odredjuju otkaze, potkupljuju novinare, itd. Veliki novac imaju, i to unistava draz fudbala. E ako tako ne ide, ajde onda uporedi igrace iz perioda 2000' i pre u odnosu na sada, koliko ima pravih talenata i pravih madjionicara u odnosu na danasnje radnike!

bane

pre 2 godine

(Djordje NS, 24. jun 2021 20:17)

-mesi ima sezonu iz 2019. gde su mu ocene na SofaScore-u redom 10,10,10,...,10 na svim utakmicama, bitnim i nebitnim (mutd, totenhem i liverpul u LS i gomila u ligi): manite deco te statisticke sajtove, oni broje pimplovanje lopte i namerno guraju mesija da bude najbolji

-ronaldo daje penale i dobija gratis ocenu 8, takodje na SofaScore-u, uprkos tome sto su mu oni jedini ucinak na utakmici: SofaScore je najbolji i najmerodavniji sajt koji pouzdano pokazuje ko je najbolji fudbaler

toliko o fanovima ronalda i objektivnosti

choda gauchoo

pre 2 godine

Ne može u naslovu da stoji epitet najbolji a da u nastavku ne stoji Ronaldo. Jel sad nešto shvatate Messijeva balavurdijo? Najbolji tim grupne faze - Ronaldo; najbolji strelac u istoriji prvenstava - Ronaldo; najbolji šta god - Ronaldo. Tu se stavlja tačka. A ako to ne možete da svarite idite na staru vest o Messiju pa čitajte jel odlazi ovog leta napokon iz Barselone ili ipak ne? Opet produžio ugovor? Ma, nije valjda... Ko bi rekao Da će ostati.
Najjači su mi ovi stručnjaci u komentarima koji se isčuđavaju ovim ocenama i odabiru sastava najboljeg tima grupne faze. Pa, drugari, to najbolje pokazuje koliko ste realni u svojim ocenama i komentarima kad je Ronaldo u pitanju ili još gore pokazuje koliko ne gledate utakmice pažljivo, gde vam promiče gomila detalja, od toga da Ronalda ima na svim delovima terena, spašava svoj gol u odbrambenim zadacima, istrčava sprint preko celog terena i postiže gol na suprotnoj strani terena. Skoro sve vazdušne duele dobija i uvek na sebe navlači minimum dvojicu protivničkih igrača što otvara prostor saigračima.
(Djordje NS, 24.

I sve sto si napisao pada u vodu kada uzmes u obzir da Ronaldo ne zna da predribla coveka i nema nijedan dribling na celom prvenstvu i da ne zna da da loptu u prostor, kao recimo Kros, Modric, Verratti, Alcantara itd... A nikada ni jedno ni drugo nije ni umeo... Umeo je da pretrci igraca kada je imao 20 godina i da onako smesno mlatara nogama cime uspe da zbuni samo sebe i nasmeje publiku...

Oliver

pre 2 godine

Ronaldovci mlati vas ovaj dzoni svaki put kao nemci sto namlatise brazilce hahaha. Na kraju prvenstva ce u prvih 11 biti pola Nemacke jer ce osvojiti ovo. Prvi ce nastradati stare dobre musterije Englezi hihihi

Peka

pre 2 godine

Ja ne znam kad će ljudi da ukapiraju da Ronaldo nema više 20 i kusur godina pa da leti i dribla po terenu? Ko vam je kriv što ste počeli da gledate fudbal juče. Imate snimke i pogledajte šta je radio u Junajtedu i u Realu prvih par godina. Sad ima i drugu ulogu u ekipi. Igra napadača. Čovek ima 36 godina, ne znam šta očekujete? Da li Levandovski pretrčava i dribla?

sremsc

pre 2 godine

ukusi su različiti, ali ovaj sastav kao da je pravljen po zvučnosti imena za određene pozicije. Italijani do sada ostavili najbolji utisak , gol nisu primili a nema jednog italijana u odbrani. kakav Alaba, DeLiht, u vezbroj liniji nema onog Portugalca, crnog sa repićem, dve utakmice im je sam držao sredinu terena, i još drugih primera. ovo je krajnje nerealan sastav a pogotovo ocene. pa neki igrači u startu dobijaju dve ocene veće zbog imena a ne igre.

Uokorlic

pre 2 godine

Ronaldo je igrac sa najvise postignutih golova na svetskim i Evropskim prvenstvima (21).na drugom mestu je ostao Miroslav Klose sa 20.

Singularitet

pre 2 godine

I sve sto si napisao pada u vodu kada uzmes u obzir da Ronaldo ne zna da predribla coveka i nema nijedan dribling na celom prvenstvu i da ne zna da da loptu u prostor, kao recimo Kros, Modric, Verratti, Alcantara itd... A nikada ni jedno ni drugo nije ni umeo... Umeo je da pretrci igraca kada je imao 20 godina i da onako smesno mlatara nogama cime uspe da zbuni samo sebe i nasmeje publiku...
(choda gauchoo, 24. jun 2021 22:52)

One Ronaldove asistencije petom bolje od svake Messijeve, a Messi dribla al u rikverc.

Da dodam

pre 2 godine

(dzoni, 24. jun 2021 22:23)

i opet Ronaldo najbolji strelac i asistent i LS i Eura,najvise golova na evropskim i svetskim prvenstvima (21) ,najbolji strelac u istoriji fudbala a evo sad i najbolji reprezentativni strelac...al eto Messi jos dribla u rikverc.

choda gauchoo

pre 2 godine

Morao je biti neko od fenomenalnih Italijana, cak dva ili tri igraca i po meni mesto je zasluzio preporodjeni Sancez iz Portugala, koji je bukvalno sam drzao celu sredinu portugala dve utakmice, dok ga trecu selektor nije prebacio na desnu stranu i dao mu druge, dosta defanzivnije zadatke... do sada me je bas on najvise impresionirao u celom Portugalu...

Saf

pre 2 godine

Deco o Ronaldu i Mesiju kad kuckate po tastaturi treba da ustanete.
Meni je interesantniji podatak da su u timu prvenstva dva igraca (De Brujne i Depaj) iz kojih Murinjo nije mogao da izvuce ni 50% mogucnosti.

Gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimovic, 25. jun 2021 22:44)


Kako god Ramos je sigurno zasluzio zlatnu loptu 2014 kao i Cavi i Iniesta 2008 kao i Riberi i Roben 2013.

Da bi Mesi stigao Ronalda po broju penala potrebno je da izvede 37 penala zaredom, a Ronaldo nijedan, a takvo nesto je nemoguce. Kao sto rekoh, pitanje je da li bi ga Mesi stigao u tome cak i da Ronaldo vec danas zavrsi karijeru.

Melik

pre 2 godine

(choda gauchoo, 24. jun 2021 22:58)

I mene Di Maria najvise impresionirao u Argentini na Kopi al deca samo o onom panju sa 10kom na ledjima pisu.

Tatic

pre 2 godine

Ronaldo zasluzeno tu, ali po meni fali i taj mali Sancez. Igra sjajno na sredini, kao sto fali i vise talijana. I jos nesto. Ronaldo je zver, prototip modernog sportiste sa naglasenim akcentom na izdrzljivosti i fizikalijama, ali on je pre svega "samo" odlican strelac. Doduse nekad bio i dobro krilo, ali nema dubine u njegovoj igri. Mesi, bas kao i Maradona svojevremeno je sve. Zato argentinci imaju dva najbolja ikad. Odmah iza njih su nekoliko brazilaca. Pele, Zico, Rivelinjo, Ronaldo, Ronaldinjo.
Turnir osvaja Italija, nadam se. Pozdrav

gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 25. jun 2021 18:00)

Kako je poceo? I kako ce ga stici kada Ronaldo gotov svake godine izvodi vise penala od Mesija? Samo je 2012, 2017 i 2019 godine Mesi izveo vise penala od Ronalda. U svim ostalim godinama... Ronaldo je no.1 u tome.

Ronaldo cak i kada bi danas zavrsio karijeru tesko da bi ga Mesi stigao po broju penala jer 37 izvedenih penala vise nije malo.

Kiki

pre 2 godine

(Mirza Selimovic, 26. jun 2021 18:43)

Za koji gol je kriv Ramos? Kasiljas je kriv za primljeni gol u finalu protiv Atletika kada je izletio, a ne on.

I nisi mi odgovorio koje vitalne golove su dali Vargas i Sanchez? Za Ramosa svi znamo...

Nije velika razlika nikako. Samo treba Mesi da izvede 37 penala zaredom, a Ronaldo nijedan :D

Kinez

pre 2 godine

ukusi su različiti, ali ovaj sastav kao da je pravljen po zvučnosti imena za određene pozicije.
(sremsc, 24. jun 2021 17:59)

Jeste upravu si, traze se zvucna imena i zato su tu Patrik Sik,Hradecki i Luke Shaw.

neko

pre 2 godine

Vest o Ronaldu a decurlija prica o Mesiju koji nikakve veze nema sa ovim takmicenjem. E jeste bolesni majko mila. Kompleksi vas ubise.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(hahaha, 25. jun 2021 08:06)

Messi protekle sezone od 6 golova u LS 5 su bili sa bele tacke. A i u reprezentaciji je od zadnjih 5 golova 4 dao iz penala.

gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 25. jun 2021 20:18)

Kakve veze ima kada Ronaldu u ligi sviraju duplo vise penala nego Mesiju...

Ronaldo i u 2020, a i u ovoj 2021 ima vise izvedenih penala od Mesija. Razlika ce biti samo jos veca ako se nastavi tako...

Mirza Selimović

pre 2 godine

(Gazda, 25. jun 2021 23:35)

Jeste Ramos kiksara je zasluzio zlatnu loptu a ovi ovamo koji su 1000 puta bolji igraci nisu.

Ronaldo je dao 16% golova iz penala a Messi 14%.

Gazda

pre 2 godine

(Mirza Selimović, 26. jun 2021 00:00)

Pa Ramos je 2014 davao vitalne golove za Real za razliku od Ronalda zar ne?

I lepo sto si priznao da je Ronaldo izveo vise penala :)

Mirza Selimović

pre 2 godine

(hahaha, 25. jun 2021 08:06)

Messi protekle sezone od 6 golova u LS 5 su bili sa bele tacke. A i u reprezentaciji je od zadnjih 5 golova 4 dao iz penala.

Kiki

pre 2 godine

Razlika je sto citava planeta govori da je Mesi bio najbolji igrac Kopa Amerike dok samo ti tvrdis suprotno iako nemas argumente za to. Citaj malo i strane portale :)

Mirza Selimovic

pre 2 godine

(Gazda, 26. jun 2021 16:58)

davao vitalne i omogucio protivnicima da daju vitalne.

pa jeste dao, samo razlika nije velika a uskoro ga Messi stize sa brdom izmisljenih penala.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(Kiki, 26. jun 2021 20:39)

Nisam ja kriv sto Messi nije uspeo da bude najbolji ni na jednom takmicenju a ti si mislio da jeste.