Komentari: Grupa A, Turska – eho "zlatne generacije"

Ovo će Turskoj biti peto učešće na poslednjih sedam evropskih prvenstava, a debi je imala 1996. u Engleskoj.

Pošaljite komentar
 1. Berlinac@ A.Mitrović nije taj.
  (Sudija Falkone, 5. jun 2021 09:24)

  # Link komentara

 2. Svi igrači kad igraju za reprezentaciju ginu na teren osim naših....naši kad izađu na teren takmiče se koje lepsi i ko se lepse proveo na splavovima hahah
  (Berlinac, 5. jun 2021 08:50)

  # Link komentara

 3. Turska majka najjaca
  (Tutin, 4. jun 2021 22:28)

  # Link komentara

 4. "Podigao je Tursku bukvalno sa kolena"

  Mislim da se ipak kaže "Podigao je Tursku sa kolena", dakle bez 'bukvalno'. Ova reč je jako korisna, ekvivalent je engleskom 'literally', ali je poslednjih decenija u Srbiji postala poštapalica koja se koristi da bi se događaj koji se opisuje prikazan kao intenzivniji. 'Bukvalno' bi bilo u redu ovde da Turska stvarno ima svoje ruke, noge, itd...
  (Da se ne lažemo, 4. jun 2021 21:21)

  # Link komentara

 5. Смешни су. Наводите ту неке играче из Фенера и Бешикташа, а од јула ће Турска бити иза Србије на листи асоцијација по клупском коефицијенту. То је као да ми рачунамо на Александра Катаија и Лазара Марковића као главне узданице у репрезентацији.
  (Марко, 4. jun 2021 21:01)

  # Link komentara

 6. Gde su uzeli zlato ? Ne razumem sta znaci "zlatna generacija" koja se nije okitila zlatom na nekom takmicenju, jer onda tek nebi razumeo kako se zovu one reprezentacije sto jesu.
  (Canadian, 4. jun 2021 19:48)

  # Link komentara

 7. Turci sa dva vrhunska štopera, Sojundžuom iz Lestera i Kabakom iz Liverpula, sa Demiralom iz Juventusa i Zekijem Čelikom, jednim od glavnih igrača Lila u osvajanju šampionske titule, imaju odbranu kao najbolje evropske reprezentacije. Na sredini Yokuslu, izuzetan zadnji vezni, koji je ove sezone za WBA odigrao skoro svaku utakmicu i bio nezamenjiv u Premijer ligi. U napadu Yilmaz koji igra u životnoj formi, iza Čalhanoglu o čijem majstorstvu je suvišno govoriti, i kada na to dodamo sasvim dobre igrače poput Tufana iz Fenera, Jazičija iz Lila, Unala iz Getafea koji je imao sjajnu sezonu u La ligi, mislim da Turska može dosta daleko i od njih očekujem da budu neki ‘’favoriti iz senke’’. Naravno, ne favoriti za titulu ali favoriti za visok plasman.
  (Chelsea, 4. jun 2021 19:12)

  # Link komentara

 8. Ја се надам да ће бити Фантази на сајту...
  (my way, 4. jun 2021 18:34)

  # Link komentara