Ronaldo: "Igramo kao pravi tim"

Izvor: B92

Sreda, 11.06.2008.

21:07

Default images

Fudbalski reprezentativac Portugala Kristijano Ronaldo izjavio je posle pobede nad Češkom (3:1) da će njegov tim, ako bude igrao kao u prva dva kola, napraviti veliki rezultat na Evropskom prvenstvu. "Stvorili smo mnogo prilika na večerašnjoj utakmici i igrali smo kao prava ekipa. Ako nastavimo ovako, imamo odlične šanse da napravimo sjajan rezultat na turniru", rekao je novinarima Ronaldo posle utakmice.

Fudbaler Mančester junajteda dodao je da je Portugalu bilo teško u prvom poluvremenu, jer je Češka igrala veoma dobro.

"U prvom poluvremenu Česi su bili sjajni, a nama je bilo teško da probijemo njihovu odbrambenu liniju. Ova pobeda je bitna, jer smo napravili veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale", naveo je Ronaldo.

Selektor Portugala Luiš Felipe Skolari rekao je da je zadovoljan pobedom, iako je njegov tim teško došao do nova tri boda.

"Zadovoljan sam požrtvovanjem svojih igrača. U prvom delu meča smo imali dosta problema, ali smo na kraju uspeli. Verujem da se nalazimo na pravom putu", ocenio je Skolari.

Odrambeni fudbaler Češke Tomas Ujfaluši izjavio je da će njegova ekipa pokušati da zabori na poraz i da se usredsredi na meč poslednjeg kola sa Turskom.

"Čini mi se da smo večeras odigrali mnogo bolje nego u prvoj utakmici na šampionatu. Ipak, sa druge strane je bio Portugal, odličan tim, koji je na kraju zasluženo pobedio. Nama ostaje da se odmah okrenemo duelu sa Turcima i da na tom meču zabeležimo pobedu", rekao je Ujfaluši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: