Nova vest
Tenis

Sreda, 20.11.2019.

20:35

Đoković pred Francusku: Ključ je u singlovima

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, obratio se srpskim medijima posle pobede nad Japanom na startu Dejvis kupa u Madridu.

Izvor: PT

Autor: PT

Đoković pred Francusku: Ključ je u singlovima
Photo by Alex Pantling/Getty Images

"Generalno sam zadovoljan igrom i rezultatom, nikada nisam imao priliku da se suočim sa Nišiokom i bilo mi je potrebno vreme da se prilagodim njegovoj igri. Jesam uradio domaći zadatak i pripremio se, ali drugačije je kada izađete na teren. Bilo je malo nervoze, očekivanja i uloga favorita je manje-više uvek tu kada izađem na teren. Sve to je uticalo da budu malo duži gemovi i te neke moje nekarakteristične greške", rekao je Đoković i dodao:

"Mislim da sam odigrao solidno, kasnije sam bio koncentrisan, baš kao i Filip (Krajinović), što je jako dobro i vrlo ohrabrujuće pred odlučujući duel sa Francuskom."

Novak bi u četvrtak trebalo da igra protiv Gaela Monfisa.

"Gledao sam ga protiv Nišioke i dosta je slabo odigrao. Zna mnogo bolje. Iskreno mislim da će Per igrati protiv mene, u ovim oklnostima. Ali, nikada se ne zna. Nisam nikada izgubio Monfisa, a ni od Pera, tako da je to ohrabrujuće. Šta god bilo, ključ je u singlovima. Vrlo verovatno može doći do dubla, ali radbije smo da odradimo posao ranije. Filip igra dobro, imaće težak posao protiv Conge, koji takođe u dobroj formi, ali kažem biće čvrtso i nadam se najboljem".

Srbija je u prvom kolu savladala Japan i za plasman dalje igraće protiv Francuske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu