Nova vest
Tenis

Četvrtak, 21.11.2019.

09:34

Dan IV: Srbija vs Francuska – Novak na Pera, Filip na Congu

Teniseri reprezentacije Srbije četvrtog dana Dejvis kupa sastaju se sa reprezentacijom Francuske.

Izvor: LN

Autor: LN

Dan IV: Srbija vs Francuska – Novak na Pera, Filip na Congu
Foto: TSS/Viktor Cerjakov

Srbija i Francuska u poslednji, drugi duel Grupe A ulaze sa po jednom pobedom, protiv Japana.

Francuska je prvobitno pobedila Japance sa 2-1, nakon što je okršaj odlučio dubl, dok je Srbija bila ubedljivija i slavila pobedu od 3-0.

S obzirom da je Japan već ispao, a da iz svake od šest grupa direktno u četvrtfinale ide samo prvoplasirani, ovaj duel će odlučiti o tome ko će se plasirati među najboljih osam.

I poraz može da donese plasman u četvrtfinale, s obzirom da će dalje ići dve najbolje drugoplasirane iz svih grupa, tako da od presudnog značaja može biti dobijanje jednog singla ili barem dubla.

Ukoliko Srbija pobedi ići će na jednu od dve drugoplasirane reprezentacije, koje još nisu poznate, a ukoliko izgubi velike ide na Španiju, koja je osvojila svoju grupu.

Meč između Srbije i Francuske počinje nešto nakon 11 časova po srednjeevropskom vremenu, a megdan će otvoriti Filip Krajinović, koji se sastaje sa Žo-Vilfredom Congom.

Posle tog meča na teren će Novak Đoković i Benoa Per, a pobednika će možda odlučiti dubl Erber/Mau – Tipsarević/Troicki.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve