Nova vest
Auto-moto

Petak, 01.03.2024.

12:55

Horner opet u problemu, objavljeni snimci prepiske sa koleginicom

Taman kada se činilo da je sve rešeno u aferi oko Kristijana Hornera, sve se opet razbuktalo.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Horner opet u problemu, objavljeni snimci prepiske sa koleginicom
Foto: Profimedia

Dan pošto je završena interna istraga od strane Red Bula, desio se novi obrt.

Na adrese nauticajnihih čelnika F1 poslat je mejl sa 79 dokumenata koji optužuju Hornera za nedolično ponašanje prema jednoj koleginici.

Mejl je stigao od nepoznatog autora, a u njemu su kako prenose ostrvski mediji, "skrinšotovi" prepiske Hornera sa dotičnom koleginicom u aplikaciji WhatsApp.

Poruka je sigla i do predsednika FIA Mohameda Ben Sulajema, te šefa F1 Stefana Domenikalija, kao i na adrese medija koji su akreditovani za trku ovog vikenda u Bahreinu.

Veruje se da je mejl stigao u vreme dok se na stazi Sakir u četvrtak vozio drugi trening i samo 24 sata pošto je Red Bul završio internu istragu.

Horner je posle saveta sa advokatom demantovao da su ti navodi njegova prepiska, a posle toga je promenio i profil na mreži, pa se fotografija razlikuje od one koja je viđena u prepisci sa koleginicom.

Neizvesno je šta će se dalje dešavati, ali nema sumnje da je šef Red Bula ozbiljno doveo u pitanje svoj ostanak na sadašnjim funkcijama u timu i uopšte u Formuli 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu