Subota, 20.01.2024.

13:00

Đoković: Ceo dan piju, dođu i psuju – ne želim da ponavljam

Retko koji meč Novaka Đokovića prođe, a da neko na tribinama ne pređe granicu umesnog ponašanja.

Izvor:

Đoković: Ceo dan piju, dođu i psuju – ne želim da ponavljam
Foto: Profimedia

Retko kad i Novak ostane dužan vinovniku neprimerenog ophođenja, pa je tako bilo i na duelu protiv Tomasa Ečeverija.

Đoković je pozvao jednog od navijača da siđe na teren i ponovi mu u lice šta je rekao, ali to se nikada nije desilo.

Pitali smo Novaka kojih se dobacivanja iz celokupne karijere najviše seća.

“Više se sećam iritantnih, da budem iskren. Ima komentara i naših i stranih u vezi s trajanjem meča, da imaju večeru, da treba da idu na pivo i slično. To možda malo iziritira, ali nije strašno. S druge strane, mnogo se puta dešavalo da sam dobijao uvrede. To je već druga priča”, počeo je Đoković.
Nikada nije otkrio šta mu tačno govore.

“Neću, ne želim, psovke ne želim da vam govorim, da ih ponavljam ovde. Naravno da psuju, pogotovo na večernjim mečevima, kada ljudi ceo dan piju, onda dođu, nisam in omiljen igrač i pokušaju na svaki način da me ometu. Ako u tome ne uspeju, onda prelaze granicu, dozvole sebi previše i to je to",
rekao je Đoković i osvrnuo se na proslavu posle pobede nad Aleksejem Popirinom:

"Izašao je snimak sa prošlog meča protiv Popirina, kada sma se ekspresivno radovao nakon što sam dobio meč. Uhvatila je u poslednjem momentu kamera šta sam ‘sočno’ izgovorio. Ne volim to da izgovaram, naravno, ali ko zasluži, dobiće i takav sočan odgovor.”

Đoković put na Australijan openu nastavlja u nedelju kada će igrati protiv Adrijana Manrina najranije od 3.30 po srspkom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: