Nova vest
Tenis

Četvrtak, 19.01.2023.

10:00

Laslu preminula baka: Nisam imun, negativne misli su samo dolazile

Srpski teniser Laslo Đere otkrio je da mu je baka preminula u nedelju i da bi najradije voleo da bude kuće, nakon što je ispao u drugom kolu Australijan opena.

Izvor: MT

Autor: MT

Laslu preminula baka: Nisam imun, negativne misli su samo dolazile
Foto: Profimedia

Đere je poražen od Grigora Dimitrova u tri seta – 6:3, 6:2, 6:0.

"Žao mi je što se Australijan open ovako završio. Nažalost, desile su se neke stvari prethodnih dana o kojima nisam pričao ni sa svojim timom, ni sa svojom devojkom. U nedelju ujutru sam dobio vest da mi je baka preminula. I iskreno, da ovo nije Grend slem i da nisam na drugom kraju sveta, ne bih sada ni bio ovde. Otišao bih kući. Već imam iskustva sa ovakvim stvarima, ali nisam imun na njih. Imao sam veliku želju da ostvarim prvu pobedu ovde. U nedelju ujutru mi je sestra javila, ja sam već posle sat i po otišao na trening. Ostao sam jer sam imao dobar žreb, želeo sam da pobedim. Ali.. Pokušao sam da se koncetrišem koliko sam mogao, međutim, to mi je stalno bilo u glavi. I sada ovaj meč protiv Dimitrova. Ne volim da izgubim, pogotovo ne bez borbe, ali... Negativne misli su mi samo dolazile. Bile su jače od mene... To je to", rekao je Đere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu