Sreda, 01.02.2023.

16:40

Valverdu odgovorio Ivaniševiću: Novak je trčao kao gazela VIDEO

Titula Novaka Đokovića na Australijan openu i dalje je tema broj jedan u svetu tenisa.

Izvor: Z.K.

Valverdu odgovorio Ivaniševiæu: Novak je trèao kao gazela VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Rango

pre 1 godinu

Ovako prvo svi treba da jasno ustanu i kažu Srbin Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. Drugo povređen nije povređen kakve to veze ima nije to neki seoski turnir pa to je AO da je neko mogao da ga pobedi pobedio bi ga bio on povređen ili ne ako je neko izašao da igra protiv novaka na AO da bih ga čuvao ili nezna šta već u to neverujem o čemu se ovde radi pa radi se na tome da ponize đokovića na bilo koji način. Bevole nas i tačka poneki out mislim i da nas mrze.

Ibn Tup

pre 1 godinu

Sve je to radio zbog Kengura,da ih zeza,da ih drzi u nadi da ce predati meč,moža baš protiv njihovog igraca,a on ga nalupao kao budalu!😂😂😂

Daca

pre 1 godinu

Nije ni cudo sto mnogi sumnjaju jer se ovo u poslednjih 6,7 godina cesto ponavlja. Toliko teske povrede a on nastavlja da igra dok protivnici imaju '' pogresnu taktiku '' a ranijih godina su predavali, na US open 2016 trojica, dakle polovina zreba, samo Vavrinka u finalu ga zeznu. Volela bih da neki strucnjak, lekar, objasni da li je moguce sa takvim povredama koje toliko potenciraju uopste moze da izadje da igra i koje su posledice toga sto ne miruje, koji je taj lekar ili fizio koji mu preporucuje igranje tolikih meceva sa takvim povredama koje oni toliko potenciraju i kazu da su ozbiljne? Ne pije to vodu. A u naucnu fantastiku i supermene koji i povredjeni pobedjuju toliko puta ne verujem. Sve ovo je jako cudno i ako nastave sa tim pitanja ce se sve vise postavljati i sumnjati u sve sto kazu.

Harry

pre 1 godinu

Ovo sto je Valverdu rekao, ja sam govorio i ovde pisao sve vreme AO. U svakom mecu koji je igrao moglo se primetiti da Novak na momente zaboravlja da je povredjen, a onda kad se seti pocne malo da hramlje i beci facu kao da ga nesto boli. Protiv Dimitrova je to toliko ocigledno bilo i drasticno izgledalo da je svako dobronameran mogao da primeti. Ali, cilj je postignut, AO je osvojen, a mi cemo se doveka pitati zasto je folirao da je povredjen i kakvu svrhu je ta losa gluma imala.

svetla budućnost

pre 1 godinu

Dimitrov namerno nije igrao punom snagom, ni tako da namerno pogorša povredu Novaku (šetanje + dropšotovi), za razliku od Novakovog "prijatelja" Medvedeva, koji nije bio svestan trenutka (finale USO2021) važnosti za Đokovića. Oduvek tvrdim, a mnogo puta se u istoriji pokazalo ne samo u sportu, da su nam zapadnjaci neprijatelji a da nam rusi nisu prijatelji, kad god je u pitanju neka velika stvar. Ne može čovek iz "malog naroda" da ima za prijatelja čoveka iz "velikog" naroda.

majstor

pre 1 godinu

Da je izgubio prvi set...bilo bi čupavo. Dimitrov jeste igrao pogresno jer mu Nole nije dao da igra kako treba. Samo slepac nije video da Novak ne moze lepo da se krece, niti da ide napred, a iako mu je lateralna kretnja bila dobra, proklizavanje, po cemu je poznat, nije postojalo. Novak je to znao i prosto bio agresivan i uspelo je.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Valverde sve potkrepio dokazima, jasno ko dan da je Novak folirao povredu
(Kole, 2. februar 2023 08:36)
----
Pa, ako je "foliranje" bilo odlucujuce, kod ove Novakove povrede, mogao je "Grisa" da folira vise i bolje od Novaka i pobedi. Novaku je "pukla" jedna zadnja loza, "Grisa" je mogao odmah da odgovori sa dve ozledjene zadnje loze?! Uspeh bi bio zagarantovan.

Ogi li

pre 1 godinu

Ispada da Noletovom protivnici igraju jednu igru kad je povređen a drugu kada nije?! Voleli bi da je povređen, pa da imaju šansu. I to je moralno?

Tako treba

pre 1 godinu

Na sve što je radio pokušavali su da pljunu, od kad su shvatili da je najbolji koga je svet imao. A on je dugo bio naivan, zabavljao publiku imitacijama, slao publici srca kao pozdrav..., a dobijao nazad drvlje i kamenje. Volim što je prestao da šalje srca, iako mi je to bio najlepši sportski pozdrav ikad. Volim što je osim na pamet i srce pokazao i još na nešto treće. Volim što je počeo da traži od sudije da udalji iz publike one koji provociraju. Tako treba. Publika više nije ni važna, ni sudija, ni protivnik, ni ATP... Ostali su samo Nole, Bog i večnost.

super

pre 1 godinu

Druže koliko imaš Smeceva po meču 2 3 5 koliko imaš forhenda bekend a servisa kakav Smec goran ne radi ništa specijalno za novaka samo je tu vaida i GG su radili mnogo voleo bi da vidim GG u boxu opet sli sumljam

Cane

pre 1 godinu

Gledam ove poene pa pomislim kako neki pričaju o "slaboj konkurenciji na turniru". Svi Novakovi protivnici su igrali jako dobar tenis, fantastično pogađali linije, sve su pokušavali... nije vredelo.
Niko jedino nije pokušao da igra na sve ili ništa, kao Medvedev u onom (za njega) najvažnijem meču ikad: sa dva prva servisa i uporno, bez kalkulacija. Moguće da to niko nije pokušao jer im je Novak davao nadu da mogu da uspeju i na 'regularan', manje riskantan način? Đoković je, to više niko ni ne osporava, najbolji riterner u istoriji tenisa, ali ni on ne može (dobro) da vrati asove... ili ono što bi protiv svakoga drugog završilo kao as. Gledam i Đokovića, uopšte se ne nervira kada neko opali as "koji se ne vraća". On jeste perfekcionista, ali i perfekcionizam ima granice.

fenomen

pre 1 godinu

Ovom Ivanisevicu bih dao momentalni otkaz? Zašto? Pa vec je par godina Novakov trener i još ga nije naučio da smečuje. Odgovorno tvrdim da svih 100 prvoplasiranih na atp listi imaju bolji smec. Novakov smec nije ni u prvih 50 na wta listi. Ne mogu da verujem a ne mogu ni da gledam njegov smec. Da se razumemo ni dropšot mu nije čak ni prosečan. Zato i jeste nerešiva misterija kako je Novak osvojio 7 puta Wimbldon. Čudo. Jedino uz pimoc mozga jer ono što treba za travu on nema, nema servis volej igru, nema smeč a opet dodje bez odigranog meča i sve ih naredja na Wimbldonu.

Nikol Dz Femija

pre 1 godinu

Novak je saršen, jednostvno čovek savršeno igra, neviđeno, sve stiže, sve vraća, odlične udarce bira, jako udara, duboko udara, protivnici ne uspvaju da poentiraju, nikako ne uspevaju. Zaista, savršen teniser i savršen tenis. Nije bilo , do sada, u ovoj meri savrešnog tenisera, da ima ovako dobar izbor udaraca, savršeno kretanje, odlični kondiciju, razgibanost, volju i želju,disciplinu i količinu vežbanja, uz veru i posvećenost, kao što je Novak. Može da se dopada ili ne, da bude dosadno ili zabavno, ali ovo su činjenice. Ma, on je neumoran.

s

pre 1 godinu

E ali posle Dimitrova dolaze terapije doktorke Marijane i svi se prave blesavi a žena lečila i dalje leči pola svetskih fudbalera izmedju ostalog i Ronalda i Mesija?!

Ns

pre 1 godinu

Bas se protiv Dimitrova lepo videlo kad se povredio, tj kad je obnovio povredu. Pred kraj prvog seta, vodio je 5:3 cini mi se, proklizavanje na njegovu levu stranu, video se bolan grc na licu. Posle toga, maltene da nije proklizavao uopste. Dimitrov okrece na 6:5, iskreno sam mislio da nece ni taj set zavrsiti vec ce da preda mec. Nekako dobija taj set u tie break i znam da sam rekao kako ovaj veseli Dimitrov ne moze ni povredjenog Novaka od 35 godina da dobije i da od njega nikad nista :))))

realno

pre 1 godinu

Da je probao jos desetak puta Novaku bi ruptura otisla u tri lepe. Sta bre Novak treba da uradi da ga ostave na miru ovi raznorazni misevi? Da ih dere sa krompirima svaki set? Pa dobro i to cete ga naljutiti pa ce vam tako i biti.
(dawson, 1. februar 2023 21:17)

Pa niko ne dira Novaka nego Ivanisevic daje bespotrebne komentare, maltene ponizavajuce za Dmitrovw i njegovog trenera. Nema potrebe za tim.
A i cudo je ako je imap toliku rupturu da mu je zarasla uz igranje svaka dva dana ili ako nije, da je igrao na tom nivou do kraja bez smetnji.

frugal

pre 1 godinu

Protiv Dimitrova se bas videlo da je povređen. Bukvalno ga je dobio bez jedne noge. Nije mogao da potrci u forhend stranu. Iskorak levom nogom u desno, i momenat kad treba da optereti nogu i prevuce tezinu tela, pa videlo se da ne moze to da radi. To nije video samo ko nije hteo. Srecom, kasnije je malo sanirao to, pa je delovalo da ga manje muci povreda. A Dimitrov kad to nije znao da iskoristi, sta reci, bolje ovako za Noleta.

aca

pre 1 godinu

Sva ova paznja oko povrede je cista glupost. Izadjes na teren i igras protiv najboljeg svih vremena i sta imas da razmisljas o tome dal je povredjen ili ne? Igraj najbolje sto umes kakve veze ima stanje ili kondicija protivnika? Pa ako vas je navukao tom gluposcu da je povredjen i tako vas sve rasturio onda nije toliki problem njegovo foliranje nego sto ste vi svi ovce pa je to iz ne znam kog razloga uticalo na vasu igru.

varburg limuzina

pre 1 godinu

Zastrasujca je pomisao na to kako bi tek igrao da nije imao tu psiholosku barijeru zbig povrede. Treneri i protivnicki igraci zbog toga traze utehu u tome da je Nole blefirao povredu kako bi ih takticki prevario. Medjutim sad kad je isplivao snimak MRI-a i kad je povreda stvarno postojala, mnogi se vataju za glavu.

Ducie

pre 1 godinu

Jbg., sto jeste, jeste... folirao je povredu. Zasto? To necemo saznati ni iz memoara, bude li ih ikada pisao. Covek je psiho. Mozda ce samo neko iz ekipe da ga provali... pre ili kasnije.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Nije izgubio 2 seta na turniru, nego samo jedan. I Valverdu treba da proveri svoje cinjenice.
(Inception, 01. februar 2023 21:43

Izgubio je 2 u Australiji ove godine. Igrao je i turnir 250 pre AO. Citaj ponovo

Knezevic Zoran

pre 1 godinu

Celo vreme razmisljam, zasto je sada toliko vazno, posebno onima koji ne vole Novaka, da li je Novak igrao ozledjen ili zdrav? Da li je to nesto vazno za Novakov dalji status i polozaj na ATP listi? Da mu ne oduzmu bodove aako je bio zdrav aa pravio se bolestan ili...?! Koga bre briga, sta o Novaku misle njegovi suparnici, ili oni, kojima je Novak nocna mora?! Belezi se samo rezultat odnosno pobeda. Sve ostalo je u duhu one nase narodne "Ziv mi Todor da se cuje govor".

veliki strumf

pre 1 godinu

Горан му је лепо рекао да би играо 100 дроп шотова, а не ЈЕДАН! Види се да је овај тренер баш интелигентан, а и Гриша не мари ?

dawson

pre 1 godinu

Da je probao jos desetak puta Novaku bi ruptura otisla u tri lepe. Sta bre Novak treba da uradi da ga ostave na miru ovi raznorazni misevi? Da ih dere sa krompirima svaki set? Pa dobro i to cete ga naljutiti pa ce vam tako i biti.

dawson

pre 1 godinu

Da je probao jos desetak puta Novaku bi ruptura otisla u tri lepe. Sta bre Novak treba da uradi da ga ostave na miru ovi raznorazni misevi? Da ih dere sa krompirima svaki set? Pa dobro i to cete ga naljutiti pa ce vam tako i biti.

veliki strumf

pre 1 godinu

Горан му је лепо рекао да би играо 100 дроп шотова, а не ЈЕДАН! Види се да је овај тренер баш интелигентан, а и Гриша не мари ?

varburg limuzina

pre 1 godinu

Zastrasujca je pomisao na to kako bi tek igrao da nije imao tu psiholosku barijeru zbig povrede. Treneri i protivnicki igraci zbog toga traze utehu u tome da je Nole blefirao povredu kako bi ih takticki prevario. Medjutim sad kad je isplivao snimak MRI-a i kad je povreda stvarno postojala, mnogi se vataju za glavu.

Knezevic Zoran

pre 1 godinu

Celo vreme razmisljam, zasto je sada toliko vazno, posebno onima koji ne vole Novaka, da li je Novak igrao ozledjen ili zdrav? Da li je to nesto vazno za Novakov dalji status i polozaj na ATP listi? Da mu ne oduzmu bodove aako je bio zdrav aa pravio se bolestan ili...?! Koga bre briga, sta o Novaku misle njegovi suparnici, ili oni, kojima je Novak nocna mora?! Belezi se samo rezultat odnosno pobeda. Sve ostalo je u duhu one nase narodne "Ziv mi Todor da se cuje govor".

Straight Outta München

pre 1 godinu

Nije izgubio 2 seta na turniru, nego samo jedan. I Valverdu treba da proveri svoje cinjenice.
(Inception, 01. februar 2023 21:43

Izgubio je 2 u Australiji ove godine. Igrao je i turnir 250 pre AO. Citaj ponovo

frugal

pre 1 godinu

Protiv Dimitrova se bas videlo da je povređen. Bukvalno ga je dobio bez jedne noge. Nije mogao da potrci u forhend stranu. Iskorak levom nogom u desno, i momenat kad treba da optereti nogu i prevuce tezinu tela, pa videlo se da ne moze to da radi. To nije video samo ko nije hteo. Srecom, kasnije je malo sanirao to, pa je delovalo da ga manje muci povreda. A Dimitrov kad to nije znao da iskoristi, sta reci, bolje ovako za Noleta.

aca

pre 1 godinu

Sva ova paznja oko povrede je cista glupost. Izadjes na teren i igras protiv najboljeg svih vremena i sta imas da razmisljas o tome dal je povredjen ili ne? Igraj najbolje sto umes kakve veze ima stanje ili kondicija protivnika? Pa ako vas je navukao tom gluposcu da je povredjen i tako vas sve rasturio onda nije toliki problem njegovo foliranje nego sto ste vi svi ovce pa je to iz ne znam kog razloga uticalo na vasu igru.

realno

pre 1 godinu

Da je probao jos desetak puta Novaku bi ruptura otisla u tri lepe. Sta bre Novak treba da uradi da ga ostave na miru ovi raznorazni misevi? Da ih dere sa krompirima svaki set? Pa dobro i to cete ga naljutiti pa ce vam tako i biti.
(dawson, 1. februar 2023 21:17)

Pa niko ne dira Novaka nego Ivanisevic daje bespotrebne komentare, maltene ponizavajuce za Dmitrovw i njegovog trenera. Nema potrebe za tim.
A i cudo je ako je imap toliku rupturu da mu je zarasla uz igranje svaka dva dana ili ako nije, da je igrao na tom nivou do kraja bez smetnji.

Ducie

pre 1 godinu

Jbg., sto jeste, jeste... folirao je povredu. Zasto? To necemo saznati ni iz memoara, bude li ih ikada pisao. Covek je psiho. Mozda ce samo neko iz ekipe da ga provali... pre ili kasnije.

Tako treba

pre 1 godinu

Na sve što je radio pokušavali su da pljunu, od kad su shvatili da je najbolji koga je svet imao. A on je dugo bio naivan, zabavljao publiku imitacijama, slao publici srca kao pozdrav..., a dobijao nazad drvlje i kamenje. Volim što je prestao da šalje srca, iako mi je to bio najlepši sportski pozdrav ikad. Volim što je osim na pamet i srce pokazao i još na nešto treće. Volim što je počeo da traži od sudije da udalji iz publike one koji provociraju. Tako treba. Publika više nije ni važna, ni sudija, ni protivnik, ni ATP... Ostali su samo Nole, Bog i večnost.

s

pre 1 godinu

E ali posle Dimitrova dolaze terapije doktorke Marijane i svi se prave blesavi a žena lečila i dalje leči pola svetskih fudbalera izmedju ostalog i Ronalda i Mesija?!

Cane

pre 1 godinu

Gledam ove poene pa pomislim kako neki pričaju o "slaboj konkurenciji na turniru". Svi Novakovi protivnici su igrali jako dobar tenis, fantastično pogađali linije, sve su pokušavali... nije vredelo.
Niko jedino nije pokušao da igra na sve ili ništa, kao Medvedev u onom (za njega) najvažnijem meču ikad: sa dva prva servisa i uporno, bez kalkulacija. Moguće da to niko nije pokušao jer im je Novak davao nadu da mogu da uspeju i na 'regularan', manje riskantan način? Đoković je, to više niko ni ne osporava, najbolji riterner u istoriji tenisa, ali ni on ne može (dobro) da vrati asove... ili ono što bi protiv svakoga drugog završilo kao as. Gledam i Đokovića, uopšte se ne nervira kada neko opali as "koji se ne vraća". On jeste perfekcionista, ali i perfekcionizam ima granice.

Nikol Dz Femija

pre 1 godinu

Novak je saršen, jednostvno čovek savršeno igra, neviđeno, sve stiže, sve vraća, odlične udarce bira, jako udara, duboko udara, protivnici ne uspvaju da poentiraju, nikako ne uspevaju. Zaista, savršen teniser i savršen tenis. Nije bilo , do sada, u ovoj meri savrešnog tenisera, da ima ovako dobar izbor udaraca, savršeno kretanje, odlični kondiciju, razgibanost, volju i želju,disciplinu i količinu vežbanja, uz veru i posvećenost, kao što je Novak. Može da se dopada ili ne, da bude dosadno ili zabavno, ali ovo su činjenice. Ma, on je neumoran.

Ns

pre 1 godinu

Bas se protiv Dimitrova lepo videlo kad se povredio, tj kad je obnovio povredu. Pred kraj prvog seta, vodio je 5:3 cini mi se, proklizavanje na njegovu levu stranu, video se bolan grc na licu. Posle toga, maltene da nije proklizavao uopste. Dimitrov okrece na 6:5, iskreno sam mislio da nece ni taj set zavrsiti vec ce da preda mec. Nekako dobija taj set u tie break i znam da sam rekao kako ovaj veseli Dimitrov ne moze ni povredjenog Novaka od 35 godina da dobije i da od njega nikad nista :))))

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Valverde sve potkrepio dokazima, jasno ko dan da je Novak folirao povredu
(Kole, 2. februar 2023 08:36)
----
Pa, ako je "foliranje" bilo odlucujuce, kod ove Novakove povrede, mogao je "Grisa" da folira vise i bolje od Novaka i pobedi. Novaku je "pukla" jedna zadnja loza, "Grisa" je mogao odmah da odgovori sa dve ozledjene zadnje loze?! Uspeh bi bio zagarantovan.

Ogi li

pre 1 godinu

Ispada da Noletovom protivnici igraju jednu igru kad je povređen a drugu kada nije?! Voleli bi da je povređen, pa da imaju šansu. I to je moralno?

fenomen

pre 1 godinu

Ovom Ivanisevicu bih dao momentalni otkaz? Zašto? Pa vec je par godina Novakov trener i još ga nije naučio da smečuje. Odgovorno tvrdim da svih 100 prvoplasiranih na atp listi imaju bolji smec. Novakov smec nije ni u prvih 50 na wta listi. Ne mogu da verujem a ne mogu ni da gledam njegov smec. Da se razumemo ni dropšot mu nije čak ni prosečan. Zato i jeste nerešiva misterija kako je Novak osvojio 7 puta Wimbldon. Čudo. Jedino uz pimoc mozga jer ono što treba za travu on nema, nema servis volej igru, nema smeč a opet dodje bez odigranog meča i sve ih naredja na Wimbldonu.

majstor

pre 1 godinu

Da je izgubio prvi set...bilo bi čupavo. Dimitrov jeste igrao pogresno jer mu Nole nije dao da igra kako treba. Samo slepac nije video da Novak ne moze lepo da se krece, niti da ide napred, a iako mu je lateralna kretnja bila dobra, proklizavanje, po cemu je poznat, nije postojalo. Novak je to znao i prosto bio agresivan i uspelo je.

Harry

pre 1 godinu

Ovo sto je Valverdu rekao, ja sam govorio i ovde pisao sve vreme AO. U svakom mecu koji je igrao moglo se primetiti da Novak na momente zaboravlja da je povredjen, a onda kad se seti pocne malo da hramlje i beci facu kao da ga nesto boli. Protiv Dimitrova je to toliko ocigledno bilo i drasticno izgledalo da je svako dobronameran mogao da primeti. Ali, cilj je postignut, AO je osvojen, a mi cemo se doveka pitati zasto je folirao da je povredjen i kakvu svrhu je ta losa gluma imala.

Daca

pre 1 godinu

Nije ni cudo sto mnogi sumnjaju jer se ovo u poslednjih 6,7 godina cesto ponavlja. Toliko teske povrede a on nastavlja da igra dok protivnici imaju '' pogresnu taktiku '' a ranijih godina su predavali, na US open 2016 trojica, dakle polovina zreba, samo Vavrinka u finalu ga zeznu. Volela bih da neki strucnjak, lekar, objasni da li je moguce sa takvim povredama koje toliko potenciraju uopste moze da izadje da igra i koje su posledice toga sto ne miruje, koji je taj lekar ili fizio koji mu preporucuje igranje tolikih meceva sa takvim povredama koje oni toliko potenciraju i kazu da su ozbiljne? Ne pije to vodu. A u naucnu fantastiku i supermene koji i povredjeni pobedjuju toliko puta ne verujem. Sve ovo je jako cudno i ako nastave sa tim pitanja ce se sve vise postavljati i sumnjati u sve sto kazu.

svetla budućnost

pre 1 godinu

Dimitrov namerno nije igrao punom snagom, ni tako da namerno pogorša povredu Novaku (šetanje + dropšotovi), za razliku od Novakovog "prijatelja" Medvedeva, koji nije bio svestan trenutka (finale USO2021) važnosti za Đokovića. Oduvek tvrdim, a mnogo puta se u istoriji pokazalo ne samo u sportu, da su nam zapadnjaci neprijatelji a da nam rusi nisu prijatelji, kad god je u pitanju neka velika stvar. Ne može čovek iz "malog naroda" da ima za prijatelja čoveka iz "velikog" naroda.

super

pre 1 godinu

Druže koliko imaš Smeceva po meču 2 3 5 koliko imaš forhenda bekend a servisa kakav Smec goran ne radi ništa specijalno za novaka samo je tu vaida i GG su radili mnogo voleo bi da vidim GG u boxu opet sli sumljam

Rango

pre 1 godinu

Ovako prvo svi treba da jasno ustanu i kažu Srbin Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. Drugo povređen nije povređen kakve to veze ima nije to neki seoski turnir pa to je AO da je neko mogao da ga pobedi pobedio bi ga bio on povređen ili ne ako je neko izašao da igra protiv novaka na AO da bih ga čuvao ili nezna šta već u to neverujem o čemu se ovde radi pa radi se na tome da ponize đokovića na bilo koji način. Bevole nas i tačka poneki out mislim i da nas mrze.

Ibn Tup

pre 1 godinu

Sve je to radio zbog Kengura,da ih zeza,da ih drzi u nadi da ce predati meč,moža baš protiv njihovog igraca,a on ga nalupao kao budalu!😂😂😂

Ducie

pre 1 godinu

Jbg., sto jeste, jeste... folirao je povredu. Zasto? To necemo saznati ni iz memoara, bude li ih ikada pisao. Covek je psiho. Mozda ce samo neko iz ekipe da ga provali... pre ili kasnije.

realno

pre 1 godinu

Da je probao jos desetak puta Novaku bi ruptura otisla u tri lepe. Sta bre Novak treba da uradi da ga ostave na miru ovi raznorazni misevi? Da ih dere sa krompirima svaki set? Pa dobro i to cete ga naljutiti pa ce vam tako i biti.
(dawson, 1. februar 2023 21:17)

Pa niko ne dira Novaka nego Ivanisevic daje bespotrebne komentare, maltene ponizavajuce za Dmitrovw i njegovog trenera. Nema potrebe za tim.
A i cudo je ako je imap toliku rupturu da mu je zarasla uz igranje svaka dva dana ili ako nije, da je igrao na tom nivou do kraja bez smetnji.

fenomen

pre 1 godinu

Ovom Ivanisevicu bih dao momentalni otkaz? Zašto? Pa vec je par godina Novakov trener i još ga nije naučio da smečuje. Odgovorno tvrdim da svih 100 prvoplasiranih na atp listi imaju bolji smec. Novakov smec nije ni u prvih 50 na wta listi. Ne mogu da verujem a ne mogu ni da gledam njegov smec. Da se razumemo ni dropšot mu nije čak ni prosečan. Zato i jeste nerešiva misterija kako je Novak osvojio 7 puta Wimbldon. Čudo. Jedino uz pimoc mozga jer ono što treba za travu on nema, nema servis volej igru, nema smeč a opet dodje bez odigranog meča i sve ih naredja na Wimbldonu.

dawson

pre 1 godinu

Da je probao jos desetak puta Novaku bi ruptura otisla u tri lepe. Sta bre Novak treba da uradi da ga ostave na miru ovi raznorazni misevi? Da ih dere sa krompirima svaki set? Pa dobro i to cete ga naljutiti pa ce vam tako i biti.

Knezevic Zoran

pre 1 godinu

Celo vreme razmisljam, zasto je sada toliko vazno, posebno onima koji ne vole Novaka, da li je Novak igrao ozledjen ili zdrav? Da li je to nesto vazno za Novakov dalji status i polozaj na ATP listi? Da mu ne oduzmu bodove aako je bio zdrav aa pravio se bolestan ili...?! Koga bre briga, sta o Novaku misle njegovi suparnici, ili oni, kojima je Novak nocna mora?! Belezi se samo rezultat odnosno pobeda. Sve ostalo je u duhu one nase narodne "Ziv mi Todor da se cuje govor".

veliki strumf

pre 1 godinu

Горан му је лепо рекао да би играо 100 дроп шотова, а не ЈЕДАН! Види се да је овај тренер баш интелигентан, а и Гриша не мари ?

super

pre 1 godinu

Druže koliko imaš Smeceva po meču 2 3 5 koliko imaš forhenda bekend a servisa kakav Smec goran ne radi ništa specijalno za novaka samo je tu vaida i GG su radili mnogo voleo bi da vidim GG u boxu opet sli sumljam

varburg limuzina

pre 1 godinu

Zastrasujca je pomisao na to kako bi tek igrao da nije imao tu psiholosku barijeru zbig povrede. Treneri i protivnicki igraci zbog toga traze utehu u tome da je Nole blefirao povredu kako bi ih takticki prevario. Medjutim sad kad je isplivao snimak MRI-a i kad je povreda stvarno postojala, mnogi se vataju za glavu.

Harry

pre 1 godinu

Ovo sto je Valverdu rekao, ja sam govorio i ovde pisao sve vreme AO. U svakom mecu koji je igrao moglo se primetiti da Novak na momente zaboravlja da je povredjen, a onda kad se seti pocne malo da hramlje i beci facu kao da ga nesto boli. Protiv Dimitrova je to toliko ocigledno bilo i drasticno izgledalo da je svako dobronameran mogao da primeti. Ali, cilj je postignut, AO je osvojen, a mi cemo se doveka pitati zasto je folirao da je povredjen i kakvu svrhu je ta losa gluma imala.

aca

pre 1 godinu

Sva ova paznja oko povrede je cista glupost. Izadjes na teren i igras protiv najboljeg svih vremena i sta imas da razmisljas o tome dal je povredjen ili ne? Igraj najbolje sto umes kakve veze ima stanje ili kondicija protivnika? Pa ako vas je navukao tom gluposcu da je povredjen i tako vas sve rasturio onda nije toliki problem njegovo foliranje nego sto ste vi svi ovce pa je to iz ne znam kog razloga uticalo na vasu igru.

frugal

pre 1 godinu

Protiv Dimitrova se bas videlo da je povređen. Bukvalno ga je dobio bez jedne noge. Nije mogao da potrci u forhend stranu. Iskorak levom nogom u desno, i momenat kad treba da optereti nogu i prevuce tezinu tela, pa videlo se da ne moze to da radi. To nije video samo ko nije hteo. Srecom, kasnije je malo sanirao to, pa je delovalo da ga manje muci povreda. A Dimitrov kad to nije znao da iskoristi, sta reci, bolje ovako za Noleta.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Nije izgubio 2 seta na turniru, nego samo jedan. I Valverdu treba da proveri svoje cinjenice.
(Inception, 01. februar 2023 21:43

Izgubio je 2 u Australiji ove godine. Igrao je i turnir 250 pre AO. Citaj ponovo

Daca

pre 1 godinu

Nije ni cudo sto mnogi sumnjaju jer se ovo u poslednjih 6,7 godina cesto ponavlja. Toliko teske povrede a on nastavlja da igra dok protivnici imaju '' pogresnu taktiku '' a ranijih godina su predavali, na US open 2016 trojica, dakle polovina zreba, samo Vavrinka u finalu ga zeznu. Volela bih da neki strucnjak, lekar, objasni da li je moguce sa takvim povredama koje toliko potenciraju uopste moze da izadje da igra i koje su posledice toga sto ne miruje, koji je taj lekar ili fizio koji mu preporucuje igranje tolikih meceva sa takvim povredama koje oni toliko potenciraju i kazu da su ozbiljne? Ne pije to vodu. A u naucnu fantastiku i supermene koji i povredjeni pobedjuju toliko puta ne verujem. Sve ovo je jako cudno i ako nastave sa tim pitanja ce se sve vise postavljati i sumnjati u sve sto kazu.

svetla budućnost

pre 1 godinu

Dimitrov namerno nije igrao punom snagom, ni tako da namerno pogorša povredu Novaku (šetanje + dropšotovi), za razliku od Novakovog "prijatelja" Medvedeva, koji nije bio svestan trenutka (finale USO2021) važnosti za Đokovića. Oduvek tvrdim, a mnogo puta se u istoriji pokazalo ne samo u sportu, da su nam zapadnjaci neprijatelji a da nam rusi nisu prijatelji, kad god je u pitanju neka velika stvar. Ne može čovek iz "malog naroda" da ima za prijatelja čoveka iz "velikog" naroda.

Tako treba

pre 1 godinu

Na sve što je radio pokušavali su da pljunu, od kad su shvatili da je najbolji koga je svet imao. A on je dugo bio naivan, zabavljao publiku imitacijama, slao publici srca kao pozdrav..., a dobijao nazad drvlje i kamenje. Volim što je prestao da šalje srca, iako mi je to bio najlepši sportski pozdrav ikad. Volim što je osim na pamet i srce pokazao i još na nešto treće. Volim što je počeo da traži od sudije da udalji iz publike one koji provociraju. Tako treba. Publika više nije ni važna, ni sudija, ni protivnik, ni ATP... Ostali su samo Nole, Bog i večnost.

Nikol Dz Femija

pre 1 godinu

Novak je saršen, jednostvno čovek savršeno igra, neviđeno, sve stiže, sve vraća, odlične udarce bira, jako udara, duboko udara, protivnici ne uspvaju da poentiraju, nikako ne uspevaju. Zaista, savršen teniser i savršen tenis. Nije bilo , do sada, u ovoj meri savrešnog tenisera, da ima ovako dobar izbor udaraca, savršeno kretanje, odlični kondiciju, razgibanost, volju i želju,disciplinu i količinu vežbanja, uz veru i posvećenost, kao što je Novak. Može da se dopada ili ne, da bude dosadno ili zabavno, ali ovo su činjenice. Ma, on je neumoran.

Ns

pre 1 godinu

Bas se protiv Dimitrova lepo videlo kad se povredio, tj kad je obnovio povredu. Pred kraj prvog seta, vodio je 5:3 cini mi se, proklizavanje na njegovu levu stranu, video se bolan grc na licu. Posle toga, maltene da nije proklizavao uopste. Dimitrov okrece na 6:5, iskreno sam mislio da nece ni taj set zavrsiti vec ce da preda mec. Nekako dobija taj set u tie break i znam da sam rekao kako ovaj veseli Dimitrov ne moze ni povredjenog Novaka od 35 godina da dobije i da od njega nikad nista :))))

Cane

pre 1 godinu

Gledam ove poene pa pomislim kako neki pričaju o "slaboj konkurenciji na turniru". Svi Novakovi protivnici su igrali jako dobar tenis, fantastično pogađali linije, sve su pokušavali... nije vredelo.
Niko jedino nije pokušao da igra na sve ili ništa, kao Medvedev u onom (za njega) najvažnijem meču ikad: sa dva prva servisa i uporno, bez kalkulacija. Moguće da to niko nije pokušao jer im je Novak davao nadu da mogu da uspeju i na 'regularan', manje riskantan način? Đoković je, to više niko ni ne osporava, najbolji riterner u istoriji tenisa, ali ni on ne može (dobro) da vrati asove... ili ono što bi protiv svakoga drugog završilo kao as. Gledam i Đokovića, uopšte se ne nervira kada neko opali as "koji se ne vraća". On jeste perfekcionista, ali i perfekcionizam ima granice.

Zoran Knezevic

pre 1 godinu

Valverde sve potkrepio dokazima, jasno ko dan da je Novak folirao povredu
(Kole, 2. februar 2023 08:36)
----
Pa, ako je "foliranje" bilo odlucujuce, kod ove Novakove povrede, mogao je "Grisa" da folira vise i bolje od Novaka i pobedi. Novaku je "pukla" jedna zadnja loza, "Grisa" je mogao odmah da odgovori sa dve ozledjene zadnje loze?! Uspeh bi bio zagarantovan.

s

pre 1 godinu

E ali posle Dimitrova dolaze terapije doktorke Marijane i svi se prave blesavi a žena lečila i dalje leči pola svetskih fudbalera izmedju ostalog i Ronalda i Mesija?!

Ogi li

pre 1 godinu

Ispada da Noletovom protivnici igraju jednu igru kad je povređen a drugu kada nije?! Voleli bi da je povređen, pa da imaju šansu. I to je moralno?

Ibn Tup

pre 1 godinu

Sve je to radio zbog Kengura,da ih zeza,da ih drzi u nadi da ce predati meč,moža baš protiv njihovog igraca,a on ga nalupao kao budalu!😂😂😂

majstor

pre 1 godinu

Da je izgubio prvi set...bilo bi čupavo. Dimitrov jeste igrao pogresno jer mu Nole nije dao da igra kako treba. Samo slepac nije video da Novak ne moze lepo da se krece, niti da ide napred, a iako mu je lateralna kretnja bila dobra, proklizavanje, po cemu je poznat, nije postojalo. Novak je to znao i prosto bio agresivan i uspelo je.

Rango

pre 1 godinu

Ovako prvo svi treba da jasno ustanu i kažu Srbin Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. Drugo povređen nije povređen kakve to veze ima nije to neki seoski turnir pa to je AO da je neko mogao da ga pobedi pobedio bi ga bio on povređen ili ne ako je neko izašao da igra protiv novaka na AO da bih ga čuvao ili nezna šta već u to neverujem o čemu se ovde radi pa radi se na tome da ponize đokovića na bilo koji način. Bevole nas i tačka poneki out mislim i da nas mrze.