Nova vest
Tenis

Petak, 14.01.2022.

14:35

Jezive poruke "Šarli ebdoa" za Novaka FOTO

Satirični francuski list "Šarli ebdo" na neprikladan način je nacrtao karikature sa likom Novaka Đokovića.

Izvor: MS

Autor: MS

Default images

Sa naslovom "Novak Đoković zaslužuje najbolje" iznad crteža, pitaju se da li prisustvujemo budućoj diplomatskoj krizi između Srbije i Australije.

"Teniser koji za sebe veruje da je nedodirljiv našao se u Australiji da bi učestvovao na turniru, ali budući da nema kompletne papire oko vakcinacije dočekao je da mu viza bude odbačena i da bude pritvoren čekajući potencijalno izbacivanje iz zemlje", navode iz "Šarli ebdoa".

"Đoković kao izuzetak", sa vakcinom probodenom u reketu, potom i osvrt na diskvalifikaciju na drugoj slici uz citat Novakovog lika "Dajmo mu sakupljača lopti kakvog zaslužuje", kao i "Trebalo je da se vakcinišem, trebalo je da se vakcinišem".

Na trećoj slici je poruka "Dajmo mu sponzore kakve zaslužuje"...

Na kraju su ga pozvali u Francusku rečima "Đoko, ovde ćeš naći svoju sreću među našim antivakserima", uz sliku pogrebnih sanduka sa natpisom "nije vakcinisan" i jasnom aluzijom na crvenu podlogu, odnosno šljaku sa Rolan Garosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

266 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve