Ponedeljak, 22.02.2021.

18:14

"Đoković lažirao povredu? Da ga stavimo na ultrazvuk pred svima?"

Povreda Novaka Đokovića tokom Australijan opena bila je tema koja je privlačila najviše pažnju.

Izvor: MS

"Ðokoviæ lažirao povredu? Da ga stavimo na ultrazvuk pred svima?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

teletabis

pre 3 godine

Mozda je drsko lezao ali to nije zasmetalo linijskom sudiji da mogu da ga diskvalifikuju.Jedini nacin da ne prestigne ovu dvojicu je da ga diskvalifikuju ili ne organizuju turnire do 2026. zbog "korone"

C3

pre 3 godine

Ja bih odbio da uopste govorim na ovu temu. Nema razloga da se bilo ko, bilo kome pravda. Za mesec dana niko se nece secati ove rasprave, a pehar sa AO ce se pamtiti dok je turnira. A tako i treba.

nike

pre 3 godine

Recimo da je isfolirao jer je to bio deo scenarija dokumentarca koji radi.
Onda je rezija i gluma bila sjajna. Zamislite, vodite 2:0 protiv Frica i vi onda, zbog scenarija, 2 seta glumite povrdu, date 2 seta protivniku, i onda ga omlatite u 5.tom. I to u trenutku kada jurite rekord.
Kakva nadmoc!!! Kakav sampion!!!

DARKO

pre 3 godine

Samo da dokaže tom mrtvom i trulom zapadu da može da ih pobedi i povređen i to tako da mogu samo da ga mrze, a on im svojim pobedama gura prst u oko. Uz to, uradio je nešto što je za taj truli zapad bilo nezamislivo. Naterao je kompletnu zapadnu hemisferu da navija za jednog RUSA. Svaka čast NOLE.

citalac

pre 3 godine

Pa sta i ako je isfolirao, ne razumem u cemu je problem. Da li je to nekim pravilomn zabranjeno. Unistiti protivnika mentalnim i fizickim sredstvima na terenu je po meni ok. Na protivnikun je da uzvrati ako je sposoban, ali cini mi se da Noletu po tome nema ravnog na ovoj zemaljskoj kugli!

Cone

pre 3 godine

Isti ti novinari su Rafu zbog silnih povreda 'penzionisali' 2007. pa dečko podigao još 18 GS titula od tad.Nakon toga došla 2011. a sa njom ništa drugačija priča.I tako svake naredne..Individualni sport je u pitanju,tokom cele sezone koja uopšte nije niti kratka niti laka oni su na terenu sami sebi ponekad i najveći protivnici .To da li su u nekom trenutku lažirali povredu,ili bilo kojim svojim postupkom pokušali da skrenu pažnju kako publike tako i svog protivnika sa samog meča i daljeg toka turnira to znaju samo oni. Hoću reći da pojma novinari nemaju o tome kako se ti momci stvarno osećaju,a mi još manje. Oni iako u lepim tridesetim,i dalje dižu trofeje kao niko nikad pre.A mi kao znamo bolje od njih,ma daaaaaa

Max

pre 3 godine

Da li je lazirao povredu nije bitno, bitno je da nije lazirao POBEDU!!! Ubo je decko prstom u oko licemerju zapadnom kad je rekao da nece da primi bocku. Samo napred, i hvala za primer hrabrosti svima nama!!!

zvezdadotokija91

pre 3 godine

Kao da je uzeo doping i niko ga nije mogao pobediti zato što je rekao da je se povredio i svi su gubili baš sbog te povrede

NikolaBg

pre 3 godine

Večito pokušavaju da nas zgaze i da nas proglase lažovima jer su kivni. Znam da nije tema sada politička, ali ovo je očigledno da se politika umešala u sport.
Kivni su jer nemaju Teslu, Pupina, Jokića, Noleta itd da ne nabrajam.

šunka slanina

pre 3 godine

Pa šta i da je folirao povredu ?
Ne kontam kako je to uticalo na pobedu ?
Isto vreme su se odmarali iste uslove su svi imali i Nole pobedio ...
Bio povredjen ili ne, stvarno ne razumem!?

Sale

pre 3 godine

Kad su zapadni teniseri u pitanju podrazumijeva se da ne lažiraju, dok se ne dokaže suprotno. Kad je Novak u pitanju podrazumijeva se da laže, dok ne dokaže suprotno. Tako funkcionišu anglosaksonski mediji.

Ko sve komentarise...

pre 3 godine

Da je nesto cudno u vezi navodne povrede, cudno je i iz aviona se videlo. Ne moze se sa rupturom misica igrati sa 100% snage i bez bolova. To Bog ne moze da mi potvrdi. Ako je istina, na njegovoj je dusi, ali da nije prirodno, to je sigurno. A Vi mi sada pisite minuse, samo zato jer je on "nas Srbin". I ja sam i cenim ga, ali tu nesto debelo nije bilo onako kako se isticalo.
(M. Radosavljevic)


Jeste, pri 2:0 u setovima u 3. kolu izmislja povredu ne bi li igrao 5 setova, potom do kraja turnira prakticno ne trenira izmedju meceva, sve u cilju lakseg osvajanja 18. GS. Zaista vrhunska taktika. Verovatno ce sad svi prestati da treniraju izmedju meceva na GS. Pretpostavljam da ti kao primarijus interne medicine bez problema mozes da dijagnosticiras sta se "vidi iz aviona" i sta je "prirodno". Cudi me da te Mejo klinika nije vec pozvala.

informer

pre 3 godine

Završio se prošli GS USO20 i počeo turnir u Australiji. Novak se povredio u trećem kolu protiv Tejlora Frica, koji se drznuo da kaže da ne bi Srbin igrao da je povređen. Naravno, usledila je serija sramnih komentara kako nije povređen, što nije video samo ko nije hteo. Opet, ne valja kad Novak preda meč zbog povrede, pa zašto je predao, zašto se nije borio, to nije fer… Ali, ne valja ni kada ostane na terenu i bori se. Kako sad može da se bori, pa zar nije povređen, zašto ne preda…

Srbin će biti najbolji svih vremena

ultrazvuk, magnet, sve pokažite

pre 3 godine

Pokažite im snimke koje ste napravili i pobedite ih još jednom. Neka se vidi da ih Nole pobeđuje i ozleđen. Toliko je superioran.

Slavko Vica

pre 3 godine

Pa dobro, kada Nole osvoji jedan više GS, od poznatih rivala, "priatelji" sa zapada će izvaditi poslednju karti i reći:
- "A Serena".

realno

pre 3 godine

Jos kad bi mi neko objasnio,ko normalan lazira povredu pri rezultatu 2:0 u setovima?
(mix, 22. februar 2021 21:36)

Ljudske frustracije izazvane nemoci istih. Djokovic jadan loptice vise i ne baca dok ne odskoce dva, tri puta da ne ubije neku zakonom zasticenu australijsku muvu da ga i ovde ne iskljuce a nadal odvali ono dete (naravno slucajno ali isto kao i djokovic plus sto je novak bio ledjima okrenut) i tu su samo par osmeha razmenjena i gotovo.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

E bas bih voleo da ga snime pred kamerama i da dokazu da ima povredu, a onda bih pitao sve one zvalonje koje ga prozivaju da kazu sta misle sad. Verovatno bi bilo nemamo komentar, jer su to sline od ljudi, koji pricaju samo kad nema kod da im odgovori na njihovu izjavu.

Mića

pre 3 godine

Dal je Novak povređen ili nije bitno pošto je sa druge strane bio Fric a on niti je korumpiran niti povređen, zdrav ko dren i udarao koliko je mogao.

paja

pre 3 godine

da li je uradio nesto nedozvoljeno, jasno da nije..u čemu je onda problem, što nije predao meč ili napustio turnir ? malo morgen rodjaci, njeknja !!

Opus

pre 3 godine

Znate sta, ima svuda raznih novina. Tabloidi zive od senzacija, preterivanja i laganja. Ozbiljnije novine ne. Svako ima izbor sta ce sa čita, na Zapadu. A u Srbiji?

Splavar

pre 3 godine

Osvojio je i sta sad ima veze. Koristio je pravila, nije zabranjeno biti patoloski lazov. Zato ga publika uglavnom ne voli, ali ne moze mu se sporiti da je jedan od najvecih sampiona svih vremena, nije nerealno ni da stigne na sam vrh. Ne moramo ga svi voleti, ali treba priznati zasluzeno

Мирослав

pre 3 godine

А зашто и коме је то битно?...
Мора ли сваком да каже и објашњава како се осећа и како се брани од џукела.

Lucky

pre 3 godine

Alo bre !!!KAKVE VWZE IMA DA LI JE BIO POVREDJEN ILI NE . DA LI JE LAGAO ZA POVREDU ILI NIJE. JEL TO ZABRANJENO????IZADJES NA TEREN I KRAJ PRICE ,POBEDI ,IZGIBI . BAVITE SE GLUPOSTIMA . ON JE TAKAV ,NJEMU LICNO TO TREBA ,NAS TO NE TREBA DA ZANIMA.

pelegrini

pre 3 godine

Nole samo ti uzimaj te pehare jedan po jedan, a to šta pišu anglosaksonski mediji boli te uvo jer kad prebaciš igricu (čitaj uzmeš 25 GS) ima da te dižu u nebesa. I lomi rakete slobodno imaš moju dozvolu, samo nemoj sudiju spucat lopticom u glavu jer to ti neće oprostiti. Da si živ i zdrav samo cijepaj dalje!

zex

pre 3 godine

imaju pravo da se ljute, culi da povredjen i igrali jednom rukom u znak solidarnosti a ovaj se smeskao i deljao ih... i publika navijala gromoglasno za njega jer se sazalili na invaliditet, izigrao ih da ga bodre... sad ga tuzite svi zajedno jer ste se ponadali a ono... i to poveci!

Mane

pre 3 godine

Ovo moze samo Nole, nije hteo da odustane jer je slem u pitanju njegov teren. Sigurno je pauzirao nije hteo da forsira a to sto ovi misle bas ga briga. Presao je igricu svakako....

ništa bez Gorana iz Loznice

pre 3 godine

jumko jadan si. idi hejtuj sad nekog drugoga. tvoji komentari kao i komentari Gorana iz Loznice i Rodzera ne piju više vodu. tri ste najgora čoveka na ovom portalu.

Milan

pre 3 godine

Novak Djokovic je nas, SRPSKI JUNAK! Covek, koji je Srpskom narodu doneo mnogo! Posle njegovih pobeda, poceli su nas gledati drugacije! Sve je zaradio trceci, jureci za lopticom i boreci se protiv svih! UVEK je ponosno govorio o svom poreklu! Kada ne bude vise igrao, pravicemo ga i od blata, a i od zlata! HVALA ti Novace Djokovicu za sve sto si uradio za Srpski narod!

Bozidar

pre 3 godine

Novak je lazirao i titulu. To je osvojio Federer a Novak je lazirao Federera i kao osvojio AO21.
P.S. Usput je lazirao i Nadala, samo se to jos nije otkrilo.

Јабучило

pre 3 godine

"Ucite i decu svoje dece da mrze Engleze"

- Nikola Pasic !
(alex, 22. februar 2021 21:14)

Да презиру, не да мрзе.

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Aj da je lažirao povredu pa da ga neko pusti ili da pomjere meč za neki drugi dan (što naravno nije moguće), veći je čovjek oduvao sve sa terena. Kakve veze ima da li je lažirao ili ne kad mu niko nije ni prismrdio? Uskoro će prestići Federera, a vi što ga mrzite možete izvršiti kolektivno samoubistvo.

M. Radosavljevic

pre 3 godine

Da je nesto cudno u vezi navodne povrede, cudno je i iz aviona se videlo. Ne moze se sa rupturom misica igrati sa 100% snage i bez bolova. To Bog ne moze da mi potvrdi. Ako je istina, na njegovoj je dusi, ali da nije prirodno, to je sigurno. A Vi mi sada pisite minuse, samo zato jer je on "nas Srbin". I ja sam i cenim ga, ali tu nesto debelo nije bilo onako kako se isticalo.

miso

pre 3 godine

Najveci teniser u istoriji Nikakva izmisljanja, lagarije i zloba, ne mogu mu nista Dominantno do 18
Sada njegovo veganstvo koje smo mi mislili da ga sputava, proglasavaju dopingom Pacovi poput Kirgiosa su se zavukli u rupe Ovde ovi sto pocinju recenice sa hahaha ,neka misle sta ce raditi u zivotu Ako uspeju da budu i hiljaditi deo uspesni kao Novak, neka se raduju I za sve nas koji pisemo ovim pismom Novak je najveci sportista koga smo imali, sto se Balkana tice a bice i sveta

Dejan

pre 3 godine

Ovom je psihijatar potreban. A po podršci koju ima u komentarima, rekao bih da stvarno postoje oni koji toliko obožavaju Novaka, toliko da nemaju kritičko razmišljanje, nego čim neko priča njemu u "korist", oni ga bez razmišljanja podržavaju. U isti koš bih ih stavio sa ovima koji ga stalno pljuju i mrze. Zar je teško biti normalan navijač, ipak je to, na kraju, samo sport. A mislim da se i Novak čudi, kada ovog čuje šta lupeta.

ccccc

pre 3 godine

Ajd za promenu o Nadalu, Kirijosu, Cicipasu, oni kao sumnjaju, kad je Nole sumnjao u bilo koga. Kao Srbin jedino Bogu dugujem i nikom više, naročito čuvenom regionu, češća reč nego dobar dan

učio mnogo, izlazio malo

pre 3 godine

O povredi je neko neku reč i napisao. Ali niko sumnju u povredu nije tako visoko uzdigao kao srpski mediji, pišući i prevrćući po tome 24/7.

trpkovic

pre 3 godine

Pa ne vole ga jer udara raketom od teren ko neki manijak, psuje ko kočijaš, a da li je i folirant, ne znam. Mada dao je povod sumnji. Znači manijak, kočijaš, folirant, na stranu što je Srbin.
(građanin X, 22. februar 2021 22:14)



ljubomora i prodana dusa u istom komentaru.

maunt5

pre 3 godine

Pobogu,zasto bi lazirao kada je ionako nastavio da igra.Gde je tu ligika? Sta im je smetalo? Pet minuta medicinskog tretmana? Sta je tu problem?
maunt5

Canadiana

pre 3 godine

Vrlo težak Dan za Noletove hejtere: još jedno razočarenje i sve bliža propast snova o Noletovom porazu. Zato dečki hajmo, bela zastava, predaja, nema više - fajront - inače stalna patnja vas čeka. A koga interesuje na Google i obrazovanje: mišić se zove "oblique muscle" i može uz odgovarajuću terapiju da se sanira u roku od 48 sati čak i ako se radi o "tear".

građanin X

pre 3 godine

Pa ne vole ga jer udara raketom od teren ko neki manijak, psuje ko kočijaš, a da li je i folirant, ne znam. Mada dao je povod sumnji. Znači manijak, kočijaš, folirant, na stranu što je Srbin.

vss

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro"

Verujem da poznajes...


"Danil je momak koji je takmičar i talenat, gladan je Grend slem titula 10 puta više od Novaka. To ne može da se poredi jer Đoković ima 19 tih trofeja"

Ima 18, SNS panjino.
(Kukatilo, 22. februar 2021 21:03) Panjina si ti!!! A znas zasto? Zato sto nisi poslusao sta je rekao vec si POVEROVAO novinarskoj greski! Takvi ste vi neznalice i mezitelji, povrsni, a samo znate da nekoga pljujete i vredjate a ne znate koliko ste suplji! premotaj video na 15.35 pa ces videti da kaze da je Danil 10 puta gladniji jer igra protiv coveka koji je imao SEDAMNAEST titula (pre ovog finala). I onda moderator pusti tvoj uvredljivi komentar gde ti koji si niko i nista vredjas nekog ko o tenisu zna milijardu puta vise nego ti!

Smesno

pre 3 godine

Posle takve karijere, milion puta potvrdjenog teniskog talenta i umeca neko se jos uvek nadje pozvan da sumnja u Novaka. Da li to stvarno treba shvatati ozbiljno a ljude sa tim stavovima gledati kao dobronamerne. Mene bi bilo sramota da trazim od Djokovica opravdanje za pobedu u tenisu. Isto kao sto bi me bilo sramota traziti od Nadala i Federera. Kome oni da se pravdaju na ovom svetu?

cinik

pre 3 godine

Ok... Lažirao povredu.. I?
Da nije, neko drugi bi uzeo pehar, šta? Ono, ti izađeš na teren, foliraš povredu, i ja kao ne mogu da igram?
Izađi pred Nadala i foliraj.... Baja te očisti s terena i pita:ko je sledeći?

Just sayin'

pre 3 godine

Hahahahaha, uzivaj Srbijo! Uzivaj i slusaj razne Obradovice, daleko ces dogurati! Mada, dalje tesko da ima...
(Jumko, 22. februar 2021 21:25

Kako tesko?
Ti si najbolji dokaz da uvek moze gore.
Nit' Srbija slusa Obradovica nit' uzima za ozbiljno takve poput tebe.

ime

pre 3 godine

Iskreno, palo mi je ovo na pamet, on cesto kad gubi kao povreda povreda onda ili preda mec, kao ok pivredio se, a ako pobedi onda jos ludji naslovi
Novak sa polomljenom rukom savladao protivnika itd. Meni to sa povredama kod njega odavno tako izgleda, nevezano za to sto je nas i sto mi je drag, uvek za njega navijam. Nije mi iz oka ispao, mogu da budem objekrivan

box

pre 3 godine

Tuzno je sto je sve ovo sto Obradovic govori zapravo istina. On jeste nekako antipatican lik ali nije pogresio u svojim recima. Novakov uspeh preziru na Zapadu, i forsiraju kvazi novinare ili dvorske lude tenisa da blate Novaka jer oni to otvoreno ne mogu zbog lazne pristojnosti. Ne moze nezapadnjak biti sapmion on je tradicionalno rob. Novak je mogao da hrani gladnu decu Afrike, kritikuje "velikosrpski" nacionalizam (a to je zapravo ime za svaku vrstu srpskog patrijotizma na Zapadu), da udeljuje kolonizovanoj sirotinji neku crkavicu i glorifikuje zapadnu mitologiju konzumerizma koja velikim kompanijama donosi jos vise novca, e tada bi bio prihvacen kao sampion! Ovako, Novak je nuzno zlo, a ironija je sto ce ovakav "izrod" biti najbolji teniser u istoriji.

Zasto pises kad ti skodi?

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus)

Naprotiv, paranoja i ludilo je mrznja do nivoa rasizma protiv Navratilove, Lendla, Monike, sada Novaka. Samo njih cetvoro ima oko 60 GS u singlu, a bili su tretirani kao osobe i teniseri drugog reda. Ono sto se desilo Moniki je vec teska patologija.

Krik

pre 3 godine

A zašto neko ne lažira neku drugu i težu povredu i samim tim osvoji AO. Što težu povredu izmisliš to ćeš lakše osvojiti turnir. Kada to budu shvatili Nole će već imati 20 i kusur onih velikih pehara.

Petar

pre 3 godine

A ovaj "ultrazvuk pred svima" mi je super analogija za, sada već čuveni, detektor laži.
I stvarno sam kao mali mislio da su narodni poslanici nadljudi. Kad ono... 😕

made in serbia

pre 3 godine

Medicinski tajmaut može da se pozove ako dođe do komplikacija koje utiču na zdravlje. Tako da je legitimno to uradio. Pa čak i da ga je bolela trepavica, ima pravo. Zadihao se, umorio - ima pravo.

Filip

pre 3 godine

Ovo sto je gospodin reko je 100% ne da bi se meni ili kome bilo svidelo to je apsolutno tako.Ja bukvalno citiram njegove misli No1e je jedna KING koji ce jos dugo jesti pametno i kvalitetno jer ta ruti a njegova granici se sa savrsenstvom ili blizu toga.Pozdrvljam i svi ocekujemo King da se vrati i da zgrmi za pocetak naredni GS, pa do kraja ove godine makar se izramnio sa svoja dva rivala koja vec zaostaju u puno stavke ovog i drugih sportova zivota ;).

Aleksa

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro, od samog tenisa ne može da se desi nešto ekstremno"

Kakva glupost, moj drug je pokidao Ahiloviu tetivu na tenesu, sto je ekstremna povreda, koju nazalost dozivi dosta sportista.

Kukatilo

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro"

Verujem da poznajes...


"Danil je momak koji je takmičar i talenat, gladan je Grend slem titula 10 puta više od Novaka. To ne može da se poredi jer Đoković ima 19 tih trofeja"

Ima 18, SNS panjino.

Maksim

pre 3 godine

Zasto nije trazio medicinski tajm aut u finalu i polufinalu? Ako je u finalu i polufinalu igrao pod bolovima zasto nije i protiv Frica igrao pod bolovima. Novak je lazirao povredu a mi mozemo da se lazemo do prekosutra.

toliko.

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus, 22. februar 2021 21:04)
To što te neko ne gotivi, nije odmah znak da je u pravu.
U redu je da se zbog korektnosti prećuti nekada, ali kada nešto prelazi u najniži oblik ponašanja, onda nema razloga da se ćuti, samo treba sačuvati dostojanstvo.

Kun'-fu Panda

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus, 22. februar 2021 21:04)

A zasto nas ne gotive? Sto govorimo istinu? E pa nek nas i dalje ne gotive, nek krepaju svi, ne damo Novaka.

Tirion

pre 3 godine

Ne gotivim ga zbog mnogih stvari, ali ipak nije rekao da ima 19, nego da je tada imao 17 ( pred finalni meč ). Klasična novinarska patka zbog koje postaju kurir...

Pandža

pre 3 godine

Razgovaraju Federer, Nadal i Djokovic:
Kaze Federer: Mene je Bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser svih vremena, i ja to i jesam!
Kaze Nadal: Ne, mene je Bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser svih vremena, i ja to i jesam!
A Nole kaze: Ajde ne lupetajte vas dvojica, nikog ja nisam poslao!!!!

Ćezo rca

pre 3 godine

Povreda izmisljena stvar to znaju i ptice na grani jedino se u Srbiji to tolerise inace je zreo za kaznu.
(oook, 22. februar 2021 21:14)

Potpuno sam saglasan... Džemperko se izvukao 'nomad k'o fufa... To znaju i mala deca. Naravno da mu tolerišemo takvu ljigavštinu, jer mi smo Srbi... Mi praštamo i mnogo strašnije i groznije stvari... Ako misliš da bi ga zbog onog foliranja trebalo kazniti, vidi ti to sa tvojima... Kaznite ga, slobodno... Mada je to, što vi imate njega a on vas, već dovoljna kazna... I njemu i vama.

Tarabić

pre 3 godine

Ma ima tu nešto.Godinama on lažira najbolji ritern,da je prvi na rag listi,da ima bolji skor sa Federerom i Nadalom,da je osvojio salataru...ma opasan neki tip koji je odbio Britansko i Američko državljanstvo.

Kukatilo

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro"

Verujem da poznajes...


"Danil je momak koji je takmičar i talenat, gladan je Grend slem titula 10 puta više od Novaka. To ne može da se poredi jer Đoković ima 19 tih trofeja"

Ima 18, SNS panjino.

Tarabić

pre 3 godine

Ma ima tu nešto.Godinama on lažira najbolji ritern,da je prvi na rag listi,da ima bolji skor sa Federerom i Nadalom,da je osvojio salataru...ma opasan neki tip koji je odbio Britansko i Američko državljanstvo.

Just sayin'

pre 3 godine

Hahahahaha, uzivaj Srbijo! Uzivaj i slusaj razne Obradovice, daleko ces dogurati! Mada, dalje tesko da ima...
(Jumko, 22. februar 2021 21:25

Kako tesko?
Ti si najbolji dokaz da uvek moze gore.
Nit' Srbija slusa Obradovica nit' uzima za ozbiljno takve poput tebe.

Pandža

pre 3 godine

Razgovaraju Federer, Nadal i Djokovic:
Kaze Federer: Mene je Bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser svih vremena, i ja to i jesam!
Kaze Nadal: Ne, mene je Bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser svih vremena, i ja to i jesam!
A Nole kaze: Ajde ne lupetajte vas dvojica, nikog ja nisam poslao!!!!

Јабучило

pre 3 godine

"Ucite i decu svoje dece da mrze Engleze"

- Nikola Pasic !
(alex, 22. februar 2021 21:14)

Да презиру, не да мрзе.

paja

pre 3 godine

da li je uradio nesto nedozvoljeno, jasno da nije..u čemu je onda problem, što nije predao meč ili napustio turnir ? malo morgen rodjaci, njeknja !!

Zasto pises kad ti skodi?

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus)

Naprotiv, paranoja i ludilo je mrznja do nivoa rasizma protiv Navratilove, Lendla, Monike, sada Novaka. Samo njih cetvoro ima oko 60 GS u singlu, a bili su tretirani kao osobe i teniseri drugog reda. Ono sto se desilo Moniki je vec teska patologija.

Ćezo rca

pre 3 godine

Povreda izmisljena stvar to znaju i ptice na grani jedino se u Srbiji to tolerise inace je zreo za kaznu.
(oook, 22. februar 2021 21:14)

Potpuno sam saglasan... Džemperko se izvukao 'nomad k'o fufa... To znaju i mala deca. Naravno da mu tolerišemo takvu ljigavštinu, jer mi smo Srbi... Mi praštamo i mnogo strašnije i groznije stvari... Ako misliš da bi ga zbog onog foliranja trebalo kazniti, vidi ti to sa tvojima... Kaznite ga, slobodno... Mada je to, što vi imate njega a on vas, već dovoljna kazna... I njemu i vama.

trpkovic

pre 3 godine

Pa ne vole ga jer udara raketom od teren ko neki manijak, psuje ko kočijaš, a da li je i folirant, ne znam. Mada dao je povod sumnji. Znači manijak, kočijaš, folirant, na stranu što je Srbin.
(građanin X, 22. februar 2021 22:14)



ljubomora i prodana dusa u istom komentaru.

maunt5

pre 3 godine

Pobogu,zasto bi lazirao kada je ionako nastavio da igra.Gde je tu ligika? Sta im je smetalo? Pet minuta medicinskog tretmana? Sta je tu problem?
maunt5

ultrazvuk, magnet, sve pokažite

pre 3 godine

Pokažite im snimke koje ste napravili i pobedite ih još jednom. Neka se vidi da ih Nole pobeđuje i ozleđen. Toliko je superioran.

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Aj da je lažirao povredu pa da ga neko pusti ili da pomjere meč za neki drugi dan (što naravno nije moguće), veći je čovjek oduvao sve sa terena. Kakve veze ima da li je lažirao ili ne kad mu niko nije ni prismrdio? Uskoro će prestići Federera, a vi što ga mrzite možete izvršiti kolektivno samoubistvo.

Bozidar

pre 3 godine

Novak je lazirao i titulu. To je osvojio Federer a Novak je lazirao Federera i kao osvojio AO21.
P.S. Usput je lazirao i Nadala, samo se to jos nije otkrilo.

made in serbia

pre 3 godine

Medicinski tajmaut može da se pozove ako dođe do komplikacija koje utiču na zdravlje. Tako da je legitimno to uradio. Pa čak i da ga je bolela trepavica, ima pravo. Zadihao se, umorio - ima pravo.

ništa bez Gorana iz Loznice

pre 3 godine

jumko jadan si. idi hejtuj sad nekog drugoga. tvoji komentari kao i komentari Gorana iz Loznice i Rodzera ne piju više vodu. tri ste najgora čoveka na ovom portalu.

vss

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro"

Verujem da poznajes...


"Danil je momak koji je takmičar i talenat, gladan je Grend slem titula 10 puta više od Novaka. To ne može da se poredi jer Đoković ima 19 tih trofeja"

Ima 18, SNS panjino.
(Kukatilo, 22. februar 2021 21:03) Panjina si ti!!! A znas zasto? Zato sto nisi poslusao sta je rekao vec si POVEROVAO novinarskoj greski! Takvi ste vi neznalice i mezitelji, povrsni, a samo znate da nekoga pljujete i vredjate a ne znate koliko ste suplji! premotaj video na 15.35 pa ces videti da kaze da je Danil 10 puta gladniji jer igra protiv coveka koji je imao SEDAMNAEST titula (pre ovog finala). I onda moderator pusti tvoj uvredljivi komentar gde ti koji si niko i nista vredjas nekog ko o tenisu zna milijardu puta vise nego ti!

Slavko Vica

pre 3 godine

Pa dobro, kada Nole osvoji jedan više GS, od poznatih rivala, "priatelji" sa zapada će izvaditi poslednju karti i reći:
- "A Serena".

Ko sve komentarise...

pre 3 godine

Da je nesto cudno u vezi navodne povrede, cudno je i iz aviona se videlo. Ne moze se sa rupturom misica igrati sa 100% snage i bez bolova. To Bog ne moze da mi potvrdi. Ako je istina, na njegovoj je dusi, ali da nije prirodno, to je sigurno. A Vi mi sada pisite minuse, samo zato jer je on "nas Srbin". I ja sam i cenim ga, ali tu nesto debelo nije bilo onako kako se isticalo.
(M. Radosavljevic)


Jeste, pri 2:0 u setovima u 3. kolu izmislja povredu ne bi li igrao 5 setova, potom do kraja turnira prakticno ne trenira izmedju meceva, sve u cilju lakseg osvajanja 18. GS. Zaista vrhunska taktika. Verovatno ce sad svi prestati da treniraju izmedju meceva na GS. Pretpostavljam da ti kao primarijus interne medicine bez problema mozes da dijagnosticiras sta se "vidi iz aviona" i sta je "prirodno". Cudi me da te Mejo klinika nije vec pozvala.

Max

pre 3 godine

Da li je lazirao povredu nije bitno, bitno je da nije lazirao POBEDU!!! Ubo je decko prstom u oko licemerju zapadnom kad je rekao da nece da primi bocku. Samo napred, i hvala za primer hrabrosti svima nama!!!

Tirion

pre 3 godine

Ne gotivim ga zbog mnogih stvari, ali ipak nije rekao da ima 19, nego da je tada imao 17 ( pred finalni meč ). Klasična novinarska patka zbog koje postaju kurir...

zex

pre 3 godine

imaju pravo da se ljute, culi da povredjen i igrali jednom rukom u znak solidarnosti a ovaj se smeskao i deljao ih... i publika navijala gromoglasno za njega jer se sazalili na invaliditet, izigrao ih da ga bodre... sad ga tuzite svi zajedno jer ste se ponadali a ono... i to poveci!

Milan

pre 3 godine

Novak Djokovic je nas, SRPSKI JUNAK! Covek, koji je Srpskom narodu doneo mnogo! Posle njegovih pobeda, poceli su nas gledati drugacije! Sve je zaradio trceci, jureci za lopticom i boreci se protiv svih! UVEK je ponosno govorio o svom poreklu! Kada ne bude vise igrao, pravicemo ga i od blata, a i od zlata! HVALA ti Novace Djokovicu za sve sto si uradio za Srpski narod!

Kun'-fu Panda

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus, 22. februar 2021 21:04)

A zasto nas ne gotive? Sto govorimo istinu? E pa nek nas i dalje ne gotive, nek krepaju svi, ne damo Novaka.

Krik

pre 3 godine

A zašto neko ne lažira neku drugu i težu povredu i samim tim osvoji AO. Što težu povredu izmisliš to ćeš lakše osvojiti turnir. Kada to budu shvatili Nole će već imati 20 i kusur onih velikih pehara.

Smesno

pre 3 godine

Posle takve karijere, milion puta potvrdjenog teniskog talenta i umeca neko se jos uvek nadje pozvan da sumnja u Novaka. Da li to stvarno treba shvatati ozbiljno a ljude sa tim stavovima gledati kao dobronamerne. Mene bi bilo sramota da trazim od Djokovica opravdanje za pobedu u tenisu. Isto kao sto bi me bilo sramota traziti od Nadala i Federera. Kome oni da se pravdaju na ovom svetu?

pelegrini

pre 3 godine

Nole samo ti uzimaj te pehare jedan po jedan, a to šta pišu anglosaksonski mediji boli te uvo jer kad prebaciš igricu (čitaj uzmeš 25 GS) ima da te dižu u nebesa. I lomi rakete slobodno imaš moju dozvolu, samo nemoj sudiju spucat lopticom u glavu jer to ti neće oprostiti. Da si živ i zdrav samo cijepaj dalje!

realno

pre 3 godine

Jos kad bi mi neko objasnio,ko normalan lazira povredu pri rezultatu 2:0 u setovima?
(mix, 22. februar 2021 21:36)

Ljudske frustracije izazvane nemoci istih. Djokovic jadan loptice vise i ne baca dok ne odskoce dva, tri puta da ne ubije neku zakonom zasticenu australijsku muvu da ga i ovde ne iskljuce a nadal odvali ono dete (naravno slucajno ali isto kao i djokovic plus sto je novak bio ledjima okrenut) i tu su samo par osmeha razmenjena i gotovo.

box

pre 3 godine

Tuzno je sto je sve ovo sto Obradovic govori zapravo istina. On jeste nekako antipatican lik ali nije pogresio u svojim recima. Novakov uspeh preziru na Zapadu, i forsiraju kvazi novinare ili dvorske lude tenisa da blate Novaka jer oni to otvoreno ne mogu zbog lazne pristojnosti. Ne moze nezapadnjak biti sapmion on je tradicionalno rob. Novak je mogao da hrani gladnu decu Afrike, kritikuje "velikosrpski" nacionalizam (a to je zapravo ime za svaku vrstu srpskog patrijotizma na Zapadu), da udeljuje kolonizovanoj sirotinji neku crkavicu i glorifikuje zapadnu mitologiju konzumerizma koja velikim kompanijama donosi jos vise novca, e tada bi bio prihvacen kao sampion! Ovako, Novak je nuzno zlo, a ironija je sto ce ovakav "izrod" biti najbolji teniser u istoriji.

Canadiana

pre 3 godine

Vrlo težak Dan za Noletove hejtere: još jedno razočarenje i sve bliža propast snova o Noletovom porazu. Zato dečki hajmo, bela zastava, predaja, nema više - fajront - inače stalna patnja vas čeka. A koga interesuje na Google i obrazovanje: mišić se zove "oblique muscle" i može uz odgovarajuću terapiju da se sanira u roku od 48 sati čak i ako se radi o "tear".

Opus

pre 3 godine

Znate sta, ima svuda raznih novina. Tabloidi zive od senzacija, preterivanja i laganja. Ozbiljnije novine ne. Svako ima izbor sta ce sa čita, na Zapadu. A u Srbiji?

citalac

pre 3 godine

Pa sta i ako je isfolirao, ne razumem u cemu je problem. Da li je to nekim pravilomn zabranjeno. Unistiti protivnika mentalnim i fizickim sredstvima na terenu je po meni ok. Na protivnikun je da uzvrati ako je sposoban, ali cini mi se da Noletu po tome nema ravnog na ovoj zemaljskoj kugli!

Mane

pre 3 godine

Ovo moze samo Nole, nije hteo da odustane jer je slem u pitanju njegov teren. Sigurno je pauzirao nije hteo da forsira a to sto ovi misle bas ga briga. Presao je igricu svakako....

miso

pre 3 godine

Najveci teniser u istoriji Nikakva izmisljanja, lagarije i zloba, ne mogu mu nista Dominantno do 18
Sada njegovo veganstvo koje smo mi mislili da ga sputava, proglasavaju dopingom Pacovi poput Kirgiosa su se zavukli u rupe Ovde ovi sto pocinju recenice sa hahaha ,neka misle sta ce raditi u zivotu Ako uspeju da budu i hiljaditi deo uspesni kao Novak, neka se raduju I za sve nas koji pisemo ovim pismom Novak je najveci sportista koga smo imali, sto se Balkana tice a bice i sveta

nike

pre 3 godine

Recimo da je isfolirao jer je to bio deo scenarija dokumentarca koji radi.
Onda je rezija i gluma bila sjajna. Zamislite, vodite 2:0 protiv Frica i vi onda, zbog scenarija, 2 seta glumite povrdu, date 2 seta protivniku, i onda ga omlatite u 5.tom. I to u trenutku kada jurite rekord.
Kakva nadmoc!!! Kakav sampion!!!

Aleksa

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro, od samog tenisa ne može da se desi nešto ekstremno"

Kakva glupost, moj drug je pokidao Ahiloviu tetivu na tenesu, sto je ekstremna povreda, koju nazalost dozivi dosta sportista.

DARKO

pre 3 godine

Samo da dokaže tom mrtvom i trulom zapadu da može da ih pobedi i povređen i to tako da mogu samo da ga mrze, a on im svojim pobedama gura prst u oko. Uz to, uradio je nešto što je za taj truli zapad bilo nezamislivo. Naterao je kompletnu zapadnu hemisferu da navija za jednog RUSA. Svaka čast NOLE.

toliko.

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus, 22. februar 2021 21:04)
To što te neko ne gotivi, nije odmah znak da je u pravu.
U redu je da se zbog korektnosti prećuti nekada, ali kada nešto prelazi u najniži oblik ponašanja, onda nema razloga da se ćuti, samo treba sačuvati dostojanstvo.

Sale

pre 3 godine

Kad su zapadni teniseri u pitanju podrazumijeva se da ne lažiraju, dok se ne dokaže suprotno. Kad je Novak u pitanju podrazumijeva se da laže, dok ne dokaže suprotno. Tako funkcionišu anglosaksonski mediji.

Mića

pre 3 godine

Dal je Novak povređen ili nije bitno pošto je sa druge strane bio Fric a on niti je korumpiran niti povređen, zdrav ko dren i udarao koliko je mogao.

informer

pre 3 godine

Završio se prošli GS USO20 i počeo turnir u Australiji. Novak se povredio u trećem kolu protiv Tejlora Frica, koji se drznuo da kaže da ne bi Srbin igrao da je povređen. Naravno, usledila je serija sramnih komentara kako nije povređen, što nije video samo ko nije hteo. Opet, ne valja kad Novak preda meč zbog povrede, pa zašto je predao, zašto se nije borio, to nije fer… Ali, ne valja ni kada ostane na terenu i bori se. Kako sad može da se bori, pa zar nije povređen, zašto ne preda…

Srbin će biti najbolji svih vremena

Lucky

pre 3 godine

Alo bre !!!KAKVE VWZE IMA DA LI JE BIO POVREDJEN ILI NE . DA LI JE LAGAO ZA POVREDU ILI NIJE. JEL TO ZABRANJENO????IZADJES NA TEREN I KRAJ PRICE ,POBEDI ,IZGIBI . BAVITE SE GLUPOSTIMA . ON JE TAKAV ,NJEMU LICNO TO TREBA ,NAS TO NE TREBA DA ZANIMA.

Мирослав

pre 3 godine

А зашто и коме је то битно?...
Мора ли сваком да каже и објашњава како се осећа и како се брани од џукела.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

E bas bih voleo da ga snime pred kamerama i da dokazu da ima povredu, a onda bih pitao sve one zvalonje koje ga prozivaju da kazu sta misle sad. Verovatno bi bilo nemamo komentar, jer su to sline od ljudi, koji pricaju samo kad nema kod da im odgovori na njihovu izjavu.

učio mnogo, izlazio malo

pre 3 godine

O povredi je neko neku reč i napisao. Ali niko sumnju u povredu nije tako visoko uzdigao kao srpski mediji, pišući i prevrćući po tome 24/7.

cinik

pre 3 godine

Ok... Lažirao povredu.. I?
Da nije, neko drugi bi uzeo pehar, šta? Ono, ti izađeš na teren, foliraš povredu, i ja kao ne mogu da igram?
Izađi pred Nadala i foliraj.... Baja te očisti s terena i pita:ko je sledeći?

Cone

pre 3 godine

Isti ti novinari su Rafu zbog silnih povreda 'penzionisali' 2007. pa dečko podigao još 18 GS titula od tad.Nakon toga došla 2011. a sa njom ništa drugačija priča.I tako svake naredne..Individualni sport je u pitanju,tokom cele sezone koja uopšte nije niti kratka niti laka oni su na terenu sami sebi ponekad i najveći protivnici .To da li su u nekom trenutku lažirali povredu,ili bilo kojim svojim postupkom pokušali da skrenu pažnju kako publike tako i svog protivnika sa samog meča i daljeg toka turnira to znaju samo oni. Hoću reći da pojma novinari nemaju o tome kako se ti momci stvarno osećaju,a mi još manje. Oni iako u lepim tridesetim,i dalje dižu trofeje kao niko nikad pre.A mi kao znamo bolje od njih,ma daaaaaa

Petar

pre 3 godine

A ovaj "ultrazvuk pred svima" mi je super analogija za, sada već čuveni, detektor laži.
I stvarno sam kao mali mislio da su narodni poslanici nadljudi. Kad ono... 😕

zvezdadotokija91

pre 3 godine

Kao da je uzeo doping i niko ga nije mogao pobediti zato što je rekao da je se povredio i svi su gubili baš sbog te povrede

NikolaBg

pre 3 godine

Večito pokušavaju da nas zgaze i da nas proglase lažovima jer su kivni. Znam da nije tema sada politička, ali ovo je očigledno da se politika umešala u sport.
Kivni su jer nemaju Teslu, Pupina, Jokića, Noleta itd da ne nabrajam.

ccccc

pre 3 godine

Ajd za promenu o Nadalu, Kirijosu, Cicipasu, oni kao sumnjaju, kad je Nole sumnjao u bilo koga. Kao Srbin jedino Bogu dugujem i nikom više, naročito čuvenom regionu, češća reč nego dobar dan

C3

pre 3 godine

Ja bih odbio da uopste govorim na ovu temu. Nema razloga da se bilo ko, bilo kome pravda. Za mesec dana niko se nece secati ove rasprave, a pehar sa AO ce se pamtiti dok je turnira. A tako i treba.

šunka slanina

pre 3 godine

Pa šta i da je folirao povredu ?
Ne kontam kako je to uticalo na pobedu ?
Isto vreme su se odmarali iste uslove su svi imali i Nole pobedio ...
Bio povredjen ili ne, stvarno ne razumem!?

teletabis

pre 3 godine

Mozda je drsko lezao ali to nije zasmetalo linijskom sudiji da mogu da ga diskvalifikuju.Jedini nacin da ne prestigne ovu dvojicu je da ga diskvalifikuju ili ne organizuju turnire do 2026. zbog "korone"

M. Radosavljevic

pre 3 godine

Da je nesto cudno u vezi navodne povrede, cudno je i iz aviona se videlo. Ne moze se sa rupturom misica igrati sa 100% snage i bez bolova. To Bog ne moze da mi potvrdi. Ako je istina, na njegovoj je dusi, ali da nije prirodno, to je sigurno. A Vi mi sada pisite minuse, samo zato jer je on "nas Srbin". I ja sam i cenim ga, ali tu nesto debelo nije bilo onako kako se isticalo.

Splavar

pre 3 godine

Osvojio je i sta sad ima veze. Koristio je pravila, nije zabranjeno biti patoloski lazov. Zato ga publika uglavnom ne voli, ali ne moze mu se sporiti da je jedan od najvecih sampiona svih vremena, nije nerealno ni da stigne na sam vrh. Ne moramo ga svi voleti, ali treba priznati zasluzeno

Dejan

pre 3 godine

Ovom je psihijatar potreban. A po podršci koju ima u komentarima, rekao bih da stvarno postoje oni koji toliko obožavaju Novaka, toliko da nemaju kritičko razmišljanje, nego čim neko priča njemu u "korist", oni ga bez razmišljanja podržavaju. U isti koš bih ih stavio sa ovima koji ga stalno pljuju i mrze. Zar je teško biti normalan navijač, ipak je to, na kraju, samo sport. A mislim da se i Novak čudi, kada ovog čuje šta lupeta.

građanin X

pre 3 godine

Pa ne vole ga jer udara raketom od teren ko neki manijak, psuje ko kočijaš, a da li je i folirant, ne znam. Mada dao je povod sumnji. Znači manijak, kočijaš, folirant, na stranu što je Srbin.

Maksim

pre 3 godine

Zasto nije trazio medicinski tajm aut u finalu i polufinalu? Ako je u finalu i polufinalu igrao pod bolovima zasto nije i protiv Frica igrao pod bolovima. Novak je lazirao povredu a mi mozemo da se lazemo do prekosutra.

Filip

pre 3 godine

Ovo sto je gospodin reko je 100% ne da bi se meni ili kome bilo svidelo to je apsolutno tako.Ja bukvalno citiram njegove misli No1e je jedna KING koji ce jos dugo jesti pametno i kvalitetno jer ta ruti a njegova granici se sa savrsenstvom ili blizu toga.Pozdrvljam i svi ocekujemo King da se vrati i da zgrmi za pocetak naredni GS, pa do kraja ove godine makar se izramnio sa svoja dva rivala koja vec zaostaju u puno stavke ovog i drugih sportova zivota ;).

ime

pre 3 godine

Iskreno, palo mi je ovo na pamet, on cesto kad gubi kao povreda povreda onda ili preda mec, kao ok pivredio se, a ako pobedi onda jos ludji naslovi
Novak sa polomljenom rukom savladao protivnika itd. Meni to sa povredama kod njega odavno tako izgleda, nevezano za to sto je nas i sto mi je drag, uvek za njega navijam. Nije mi iz oka ispao, mogu da budem objekrivan

Maksim

pre 3 godine

Zasto nije trazio medicinski tajm aut u finalu i polufinalu? Ako je u finalu i polufinalu igrao pod bolovima zasto nije i protiv Frica igrao pod bolovima. Novak je lazirao povredu a mi mozemo da se lazemo do prekosutra.

M. Radosavljevic

pre 3 godine

Da je nesto cudno u vezi navodne povrede, cudno je i iz aviona se videlo. Ne moze se sa rupturom misica igrati sa 100% snage i bez bolova. To Bog ne moze da mi potvrdi. Ako je istina, na njegovoj je dusi, ali da nije prirodno, to je sigurno. A Vi mi sada pisite minuse, samo zato jer je on "nas Srbin". I ja sam i cenim ga, ali tu nesto debelo nije bilo onako kako se isticalo.

građanin X

pre 3 godine

Pa ne vole ga jer udara raketom od teren ko neki manijak, psuje ko kočijaš, a da li je i folirant, ne znam. Mada dao je povod sumnji. Znači manijak, kočijaš, folirant, na stranu što je Srbin.

Kukatilo

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro"

Verujem da poznajes...


"Danil je momak koji je takmičar i talenat, gladan je Grend slem titula 10 puta više od Novaka. To ne može da se poredi jer Đoković ima 19 tih trofeja"

Ima 18, SNS panjino.

Splavar

pre 3 godine

Osvojio je i sta sad ima veze. Koristio je pravila, nije zabranjeno biti patoloski lazov. Zato ga publika uglavnom ne voli, ali ne moze mu se sporiti da je jedan od najvecih sampiona svih vremena, nije nerealno ni da stigne na sam vrh. Ne moramo ga svi voleti, ali treba priznati zasluzeno

ime

pre 3 godine

Iskreno, palo mi je ovo na pamet, on cesto kad gubi kao povreda povreda onda ili preda mec, kao ok pivredio se, a ako pobedi onda jos ludji naslovi
Novak sa polomljenom rukom savladao protivnika itd. Meni to sa povredama kod njega odavno tako izgleda, nevezano za to sto je nas i sto mi je drag, uvek za njega navijam. Nije mi iz oka ispao, mogu da budem objekrivan

Ćezo rca

pre 3 godine

Povreda izmisljena stvar to znaju i ptice na grani jedino se u Srbiji to tolerise inace je zreo za kaznu.
(oook, 22. februar 2021 21:14)

Potpuno sam saglasan... Džemperko se izvukao 'nomad k'o fufa... To znaju i mala deca. Naravno da mu tolerišemo takvu ljigavštinu, jer mi smo Srbi... Mi praštamo i mnogo strašnije i groznije stvari... Ako misliš da bi ga zbog onog foliranja trebalo kazniti, vidi ti to sa tvojima... Kaznite ga, slobodno... Mada je to, što vi imate njega a on vas, već dovoljna kazna... I njemu i vama.

Pandža

pre 3 godine

Razgovaraju Federer, Nadal i Djokovic:
Kaze Federer: Mene je Bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser svih vremena, i ja to i jesam!
Kaze Nadal: Ne, mene je Bog poslao na zemlju da budem najbolji teniser svih vremena, i ja to i jesam!
A Nole kaze: Ajde ne lupetajte vas dvojica, nikog ja nisam poslao!!!!

Dejan

pre 3 godine

Ovom je psihijatar potreban. A po podršci koju ima u komentarima, rekao bih da stvarno postoje oni koji toliko obožavaju Novaka, toliko da nemaju kritičko razmišljanje, nego čim neko priča njemu u "korist", oni ga bez razmišljanja podržavaju. U isti koš bih ih stavio sa ovima koji ga stalno pljuju i mrze. Zar je teško biti normalan navijač, ipak je to, na kraju, samo sport. A mislim da se i Novak čudi, kada ovog čuje šta lupeta.

Kun'-fu Panda

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus, 22. februar 2021 21:04)

A zasto nas ne gotive? Sto govorimo istinu? E pa nek nas i dalje ne gotive, nek krepaju svi, ne damo Novaka.

ultrazvuk, magnet, sve pokažite

pre 3 godine

Pokažite im snimke koje ste napravili i pobedite ih još jednom. Neka se vidi da ih Nole pobeđuje i ozleđen. Toliko je superioran.

Just sayin'

pre 3 godine

Hahahahaha, uzivaj Srbijo! Uzivaj i slusaj razne Obradovice, daleko ces dogurati! Mada, dalje tesko da ima...
(Jumko, 22. februar 2021 21:25

Kako tesko?
Ti si najbolji dokaz da uvek moze gore.
Nit' Srbija slusa Obradovica nit' uzima za ozbiljno takve poput tebe.

Tarabić

pre 3 godine

Ma ima tu nešto.Godinama on lažira najbolji ritern,da je prvi na rag listi,da ima bolji skor sa Federerom i Nadalom,da je osvojio salataru...ma opasan neki tip koji je odbio Britansko i Američko državljanstvo.

trpkovic

pre 3 godine

Pa ne vole ga jer udara raketom od teren ko neki manijak, psuje ko kočijaš, a da li je i folirant, ne znam. Mada dao je povod sumnji. Znači manijak, kočijaš, folirant, na stranu što je Srbin.
(građanin X, 22. februar 2021 22:14)



ljubomora i prodana dusa u istom komentaru.

Milan

pre 3 godine

Novak Djokovic je nas, SRPSKI JUNAK! Covek, koji je Srpskom narodu doneo mnogo! Posle njegovih pobeda, poceli su nas gledati drugacije! Sve je zaradio trceci, jureci za lopticom i boreci se protiv svih! UVEK je ponosno govorio o svom poreklu! Kada ne bude vise igrao, pravicemo ga i od blata, a i od zlata! HVALA ti Novace Djokovicu za sve sto si uradio za Srpski narod!

Aleksa

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro, od samog tenisa ne može da se desi nešto ekstremno"

Kakva glupost, moj drug je pokidao Ahiloviu tetivu na tenesu, sto je ekstremna povreda, koju nazalost dozivi dosta sportista.

vss

pre 3 godine

"Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro"

Verujem da poznajes...


"Danil je momak koji je takmičar i talenat, gladan je Grend slem titula 10 puta više od Novaka. To ne može da se poredi jer Đoković ima 19 tih trofeja"

Ima 18, SNS panjino.
(Kukatilo, 22. februar 2021 21:03) Panjina si ti!!! A znas zasto? Zato sto nisi poslusao sta je rekao vec si POVEROVAO novinarskoj greski! Takvi ste vi neznalice i mezitelji, povrsni, a samo znate da nekoga pljujete i vredjate a ne znate koliko ste suplji! premotaj video na 15.35 pa ces videti da kaze da je Danil 10 puta gladniji jer igra protiv coveka koji je imao SEDAMNAEST titula (pre ovog finala). I onda moderator pusti tvoj uvredljivi komentar gde ti koji si niko i nista vredjas nekog ko o tenisu zna milijardu puta vise nego ti!

Filip

pre 3 godine

Ovo sto je gospodin reko je 100% ne da bi se meni ili kome bilo svidelo to je apsolutno tako.Ja bukvalno citiram njegove misli No1e je jedna KING koji ce jos dugo jesti pametno i kvalitetno jer ta ruti a njegova granici se sa savrsenstvom ili blizu toga.Pozdrvljam i svi ocekujemo King da se vrati i da zgrmi za pocetak naredni GS, pa do kraja ove godine makar se izramnio sa svoja dva rivala koja vec zaostaju u puno stavke ovog i drugih sportova zivota ;).

cinik

pre 3 godine

Ok... Lažirao povredu.. I?
Da nije, neko drugi bi uzeo pehar, šta? Ono, ti izađeš na teren, foliraš povredu, i ja kao ne mogu da igram?
Izađi pred Nadala i foliraj.... Baja te očisti s terena i pita:ko je sledeći?

toliko.

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus, 22. februar 2021 21:04)
To što te neko ne gotivi, nije odmah znak da je u pravu.
U redu je da se zbog korektnosti prećuti nekada, ali kada nešto prelazi u najniži oblik ponašanja, onda nema razloga da se ćuti, samo treba sačuvati dostojanstvo.

Opus

pre 3 godine

Znate sta, ima svuda raznih novina. Tabloidi zive od senzacija, preterivanja i laganja. Ozbiljnije novine ne. Svako ima izbor sta ce sa čita, na Zapadu. A u Srbiji?

NikolaBg

pre 3 godine

Večito pokušavaju da nas zgaze i da nas proglase lažovima jer su kivni. Znam da nije tema sada politička, ali ovo je očigledno da se politika umešala u sport.
Kivni su jer nemaju Teslu, Pupina, Jokića, Noleta itd da ne nabrajam.

Tirion

pre 3 godine

Ne gotivim ga zbog mnogih stvari, ali ipak nije rekao da ima 19, nego da je tada imao 17 ( pred finalni meč ). Klasična novinarska patka zbog koje postaju kurir...

Zasto pises kad ti skodi?

pre 3 godine

Zbog ovakvih nas niko ne gotivi. Koja paranoja i ludilo.
(cirkus)

Naprotiv, paranoja i ludilo je mrznja do nivoa rasizma protiv Navratilove, Lendla, Monike, sada Novaka. Samo njih cetvoro ima oko 60 GS u singlu, a bili su tretirani kao osobe i teniseri drugog reda. Ono sto se desilo Moniki je vec teska patologija.

paja

pre 3 godine

da li je uradio nesto nedozvoljeno, jasno da nije..u čemu je onda problem, što nije predao meč ili napustio turnir ? malo morgen rodjaci, njeknja !!

box

pre 3 godine

Tuzno je sto je sve ovo sto Obradovic govori zapravo istina. On jeste nekako antipatican lik ali nije pogresio u svojim recima. Novakov uspeh preziru na Zapadu, i forsiraju kvazi novinare ili dvorske lude tenisa da blate Novaka jer oni to otvoreno ne mogu zbog lazne pristojnosti. Ne moze nezapadnjak biti sapmion on je tradicionalno rob. Novak je mogao da hrani gladnu decu Afrike, kritikuje "velikosrpski" nacionalizam (a to je zapravo ime za svaku vrstu srpskog patrijotizma na Zapadu), da udeljuje kolonizovanoj sirotinji neku crkavicu i glorifikuje zapadnu mitologiju konzumerizma koja velikim kompanijama donosi jos vise novca, e tada bi bio prihvacen kao sampion! Ovako, Novak je nuzno zlo, a ironija je sto ce ovakav "izrod" biti najbolji teniser u istoriji.

Canadiana

pre 3 godine

Vrlo težak Dan za Noletove hejtere: još jedno razočarenje i sve bliža propast snova o Noletovom porazu. Zato dečki hajmo, bela zastava, predaja, nema više - fajront - inače stalna patnja vas čeka. A koga interesuje na Google i obrazovanje: mišić se zove "oblique muscle" i može uz odgovarajuću terapiju da se sanira u roku od 48 sati čak i ako se radi o "tear".

Bozidar

pre 3 godine

Novak je lazirao i titulu. To je osvojio Federer a Novak je lazirao Federera i kao osvojio AO21.
P.S. Usput je lazirao i Nadala, samo se to jos nije otkrilo.

Slavko Vica

pre 3 godine

Pa dobro, kada Nole osvoji jedan više GS, od poznatih rivala, "priatelji" sa zapada će izvaditi poslednju karti i reći:
- "A Serena".

pelegrini

pre 3 godine

Nole samo ti uzimaj te pehare jedan po jedan, a to šta pišu anglosaksonski mediji boli te uvo jer kad prebaciš igricu (čitaj uzmeš 25 GS) ima da te dižu u nebesa. I lomi rakete slobodno imaš moju dozvolu, samo nemoj sudiju spucat lopticom u glavu jer to ti neće oprostiti. Da si živ i zdrav samo cijepaj dalje!

ništa bez Gorana iz Loznice

pre 3 godine

jumko jadan si. idi hejtuj sad nekog drugoga. tvoji komentari kao i komentari Gorana iz Loznice i Rodzera ne piju više vodu. tri ste najgora čoveka na ovom portalu.

Max

pre 3 godine

Da li je lazirao povredu nije bitno, bitno je da nije lazirao POBEDU!!! Ubo je decko prstom u oko licemerju zapadnom kad je rekao da nece da primi bocku. Samo napred, i hvala za primer hrabrosti svima nama!!!

citalac

pre 3 godine

Pa sta i ako je isfolirao, ne razumem u cemu je problem. Da li je to nekim pravilomn zabranjeno. Unistiti protivnika mentalnim i fizickim sredstvima na terenu je po meni ok. Na protivnikun je da uzvrati ako je sposoban, ali cini mi se da Noletu po tome nema ravnog na ovoj zemaljskoj kugli!

Јабучило

pre 3 godine

"Ucite i decu svoje dece da mrze Engleze"

- Nikola Pasic !
(alex, 22. februar 2021 21:14)

Да презиру, не да мрзе.

ŠOKI P. F. C. PRIJEDOR

pre 3 godine

Aj da je lažirao povredu pa da ga neko pusti ili da pomjere meč za neki drugi dan (što naravno nije moguće), veći je čovjek oduvao sve sa terena. Kakve veze ima da li je lažirao ili ne kad mu niko nije ni prismrdio? Uskoro će prestići Federera, a vi što ga mrzite možete izvršiti kolektivno samoubistvo.

realno

pre 3 godine

Jos kad bi mi neko objasnio,ko normalan lazira povredu pri rezultatu 2:0 u setovima?
(mix, 22. februar 2021 21:36)

Ljudske frustracije izazvane nemoci istih. Djokovic jadan loptice vise i ne baca dok ne odskoce dva, tri puta da ne ubije neku zakonom zasticenu australijsku muvu da ga i ovde ne iskljuce a nadal odvali ono dete (naravno slucajno ali isto kao i djokovic plus sto je novak bio ledjima okrenut) i tu su samo par osmeha razmenjena i gotovo.

made in serbia

pre 3 godine

Medicinski tajmaut može da se pozove ako dođe do komplikacija koje utiču na zdravlje. Tako da je legitimno to uradio. Pa čak i da ga je bolela trepavica, ima pravo. Zadihao se, umorio - ima pravo.

ccccc

pre 3 godine

Ajd za promenu o Nadalu, Kirijosu, Cicipasu, oni kao sumnjaju, kad je Nole sumnjao u bilo koga. Kao Srbin jedino Bogu dugujem i nikom više, naročito čuvenom regionu, češća reč nego dobar dan

maunt5

pre 3 godine

Pobogu,zasto bi lazirao kada je ionako nastavio da igra.Gde je tu ligika? Sta im je smetalo? Pet minuta medicinskog tretmana? Sta je tu problem?
maunt5

Lucky

pre 3 godine

Alo bre !!!KAKVE VWZE IMA DA LI JE BIO POVREDJEN ILI NE . DA LI JE LAGAO ZA POVREDU ILI NIJE. JEL TO ZABRANJENO????IZADJES NA TEREN I KRAJ PRICE ,POBEDI ,IZGIBI . BAVITE SE GLUPOSTIMA . ON JE TAKAV ,NJEMU LICNO TO TREBA ,NAS TO NE TREBA DA ZANIMA.

Sale

pre 3 godine

Kad su zapadni teniseri u pitanju podrazumijeva se da ne lažiraju, dok se ne dokaže suprotno. Kad je Novak u pitanju podrazumijeva se da laže, dok ne dokaže suprotno. Tako funkcionišu anglosaksonski mediji.

DARKO

pre 3 godine

Samo da dokaže tom mrtvom i trulom zapadu da može da ih pobedi i povređen i to tako da mogu samo da ga mrze, a on im svojim pobedama gura prst u oko. Uz to, uradio je nešto što je za taj truli zapad bilo nezamislivo. Naterao je kompletnu zapadnu hemisferu da navija za jednog RUSA. Svaka čast NOLE.

miso

pre 3 godine

Najveci teniser u istoriji Nikakva izmisljanja, lagarije i zloba, ne mogu mu nista Dominantno do 18
Sada njegovo veganstvo koje smo mi mislili da ga sputava, proglasavaju dopingom Pacovi poput Kirgiosa su se zavukli u rupe Ovde ovi sto pocinju recenice sa hahaha ,neka misle sta ce raditi u zivotu Ako uspeju da budu i hiljaditi deo uspesni kao Novak, neka se raduju I za sve nas koji pisemo ovim pismom Novak je najveci sportista koga smo imali, sto se Balkana tice a bice i sveta

Krik

pre 3 godine

A zašto neko ne lažira neku drugu i težu povredu i samim tim osvoji AO. Što težu povredu izmisliš to ćeš lakše osvojiti turnir. Kada to budu shvatili Nole će već imati 20 i kusur onih velikih pehara.

šunka slanina

pre 3 godine

Pa šta i da je folirao povredu ?
Ne kontam kako je to uticalo na pobedu ?
Isto vreme su se odmarali iste uslove su svi imali i Nole pobedio ...
Bio povredjen ili ne, stvarno ne razumem!?

Petar

pre 3 godine

A ovaj "ultrazvuk pred svima" mi je super analogija za, sada već čuveni, detektor laži.
I stvarno sam kao mali mislio da su narodni poslanici nadljudi. Kad ono... 😕

učio mnogo, izlazio malo

pre 3 godine

O povredi je neko neku reč i napisao. Ali niko sumnju u povredu nije tako visoko uzdigao kao srpski mediji, pišući i prevrćući po tome 24/7.

Smesno

pre 3 godine

Posle takve karijere, milion puta potvrdjenog teniskog talenta i umeca neko se jos uvek nadje pozvan da sumnja u Novaka. Da li to stvarno treba shvatati ozbiljno a ljude sa tim stavovima gledati kao dobronamerne. Mene bi bilo sramota da trazim od Djokovica opravdanje za pobedu u tenisu. Isto kao sto bi me bilo sramota traziti od Nadala i Federera. Kome oni da se pravdaju na ovom svetu?

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

E bas bih voleo da ga snime pred kamerama i da dokazu da ima povredu, a onda bih pitao sve one zvalonje koje ga prozivaju da kazu sta misle sad. Verovatno bi bilo nemamo komentar, jer su to sline od ljudi, koji pricaju samo kad nema kod da im odgovori na njihovu izjavu.

Mane

pre 3 godine

Ovo moze samo Nole, nije hteo da odustane jer je slem u pitanju njegov teren. Sigurno je pauzirao nije hteo da forsira a to sto ovi misle bas ga briga. Presao je igricu svakako....

zex

pre 3 godine

imaju pravo da se ljute, culi da povredjen i igrali jednom rukom u znak solidarnosti a ovaj se smeskao i deljao ih... i publika navijala gromoglasno za njega jer se sazalili na invaliditet, izigrao ih da ga bodre... sad ga tuzite svi zajedno jer ste se ponadali a ono... i to poveci!

zvezdadotokija91

pre 3 godine

Kao da je uzeo doping i niko ga nije mogao pobediti zato što je rekao da je se povredio i svi su gubili baš sbog te povrede

teletabis

pre 3 godine

Mozda je drsko lezao ali to nije zasmetalo linijskom sudiji da mogu da ga diskvalifikuju.Jedini nacin da ne prestigne ovu dvojicu je da ga diskvalifikuju ili ne organizuju turnire do 2026. zbog "korone"

C3

pre 3 godine

Ja bih odbio da uopste govorim na ovu temu. Nema razloga da se bilo ko, bilo kome pravda. Za mesec dana niko se nece secati ove rasprave, a pehar sa AO ce se pamtiti dok je turnira. A tako i treba.

Mića

pre 3 godine

Dal je Novak povređen ili nije bitno pošto je sa druge strane bio Fric a on niti je korumpiran niti povređen, zdrav ko dren i udarao koliko je mogao.

Ko sve komentarise...

pre 3 godine

Da je nesto cudno u vezi navodne povrede, cudno je i iz aviona se videlo. Ne moze se sa rupturom misica igrati sa 100% snage i bez bolova. To Bog ne moze da mi potvrdi. Ako je istina, na njegovoj je dusi, ali da nije prirodno, to je sigurno. A Vi mi sada pisite minuse, samo zato jer je on "nas Srbin". I ja sam i cenim ga, ali tu nesto debelo nije bilo onako kako se isticalo.
(M. Radosavljevic)


Jeste, pri 2:0 u setovima u 3. kolu izmislja povredu ne bi li igrao 5 setova, potom do kraja turnira prakticno ne trenira izmedju meceva, sve u cilju lakseg osvajanja 18. GS. Zaista vrhunska taktika. Verovatno ce sad svi prestati da treniraju izmedju meceva na GS. Pretpostavljam da ti kao primarijus interne medicine bez problema mozes da dijagnosticiras sta se "vidi iz aviona" i sta je "prirodno". Cudi me da te Mejo klinika nije vec pozvala.

informer

pre 3 godine

Završio se prošli GS USO20 i počeo turnir u Australiji. Novak se povredio u trećem kolu protiv Tejlora Frica, koji se drznuo da kaže da ne bi Srbin igrao da je povređen. Naravno, usledila je serija sramnih komentara kako nije povređen, što nije video samo ko nije hteo. Opet, ne valja kad Novak preda meč zbog povrede, pa zašto je predao, zašto se nije borio, to nije fer… Ali, ne valja ni kada ostane na terenu i bori se. Kako sad može da se bori, pa zar nije povređen, zašto ne preda…

Srbin će biti najbolji svih vremena

nike

pre 3 godine

Recimo da je isfolirao jer je to bio deo scenarija dokumentarca koji radi.
Onda je rezija i gluma bila sjajna. Zamislite, vodite 2:0 protiv Frica i vi onda, zbog scenarija, 2 seta glumite povrdu, date 2 seta protivniku, i onda ga omlatite u 5.tom. I to u trenutku kada jurite rekord.
Kakva nadmoc!!! Kakav sampion!!!

Cone

pre 3 godine

Isti ti novinari su Rafu zbog silnih povreda 'penzionisali' 2007. pa dečko podigao još 18 GS titula od tad.Nakon toga došla 2011. a sa njom ništa drugačija priča.I tako svake naredne..Individualni sport je u pitanju,tokom cele sezone koja uopšte nije niti kratka niti laka oni su na terenu sami sebi ponekad i najveći protivnici .To da li su u nekom trenutku lažirali povredu,ili bilo kojim svojim postupkom pokušali da skrenu pažnju kako publike tako i svog protivnika sa samog meča i daljeg toka turnira to znaju samo oni. Hoću reći da pojma novinari nemaju o tome kako se ti momci stvarno osećaju,a mi još manje. Oni iako u lepim tridesetim,i dalje dižu trofeje kao niko nikad pre.A mi kao znamo bolje od njih,ma daaaaaa

Мирослав

pre 3 godine

А зашто и коме је то битно?...
Мора ли сваком да каже и објашњава како се осећа и како се брани од џукела.